עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

ברנדון מלכה כתב:
למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 19:06 אין עליו חובה בשום הסכם להשקיע בהרחבת אולם ללא ודאות של 100%.
מה שאתה מסרב להפנים הוא שאתה והעמותה מקבלים ודאות בלי לשים שקל בעוד הוא לא ונדרש לשים ולגייס מאות מליונים.
אתה מבין את האבסורד?
וכל זה בלי לדבר על ההשקעה שלו בקבוצה כששותפיו (הטבעיים) לא משלימים את חלקם לפי אחוז הבעלות והעובדה שניתן והגיוני לעבור ליד אליהו גם בלי להרחיב את הדרייב אין ובלי שום קשר לדרייב אין כדי לאפשר לאלפי אוהדי הפועל לראות את הקבוצה ולהגדיל את הכנסות המועדון.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
מה? הוא מקבל אותה ודאות בדיוק כמו העמותה. הוא חוייב להביא בטוחה לאולם והעמותה חויבה להביא את העניין להצבעה אם להפעיל וטו בהצבעה של כל החברים ולא רק בהחלטת ועד מנהל.
זכות הוטו שניתנה לעמותה יכולה להתקיים רק בהצבעה של החברים ורק אם יש רוב לכך. לא רואה שום סיבה בעולם שהחברים בעמותה, שנטען בלי סוף שרובם בעד המעבר, יצביעו לממש את זכות הוטו אם תהיה התקדמות סבירה בנושא.
שוב אגיד, עופר נכנס לבוררות כשהוא מתחייב, בדיוק כמו העמותה, לעמוד במה שיעלה בבוררות ושזה הליך מחייב.
שכולם יעמדו בהבטחותיהם ובמה שהם מחוייבים אליו על פי הבוררות והכל יהיה בסדר. כרגע הוא היחיד ששובר את הכלים (אם הפרסומים נכונים) למרות שהוא באמת קיבל את כל מה שטען שהיה מעוניין בו.
אם על זה אי אפשר לבקר אותו על מה כן אפשר?
העמותה. בזכות הוטו, מקבלת ודאות לכך שהמעבר זמני ועופר בונה לה אולם.
עופר לא מקבל כלום.
כל מה שכתבת ילדותי ולא רלוונטי. אין שום ערך למה שמישהו יעשה או לא יעשה אם וכאשר כל עוד זה לא חתום בחוזה. שום תחזית אסטרולוגית על תוצאות הצבעה אם תתרחש בפורמט כזה או אחר לא רלונטית.
ביננו זכות הוטו היא השוט שהעמותה מחזיקה ולאו דוקא לעניין האולם. ראינו את זה הלכה למעשה ברצון "להסדיר את מעמד העמותה" כחלק מהבוררות. עצם הדחיה של ההצבעה היא בדיוק זה. ברגע שהיא מתקיימת השוט נעלם וה 19% לא שוים שום דבר.

סליחה, פספסתי שכתבת שהכל יהיה בסדר.

Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

עידן סרור כתב:הפתרון ההגיוני הוא
לקיים את ההצבעה הזאת למען השם, ובמידה והרוב יהיה למעבר לנוקיה בתנאי שיפוץ הדרייב אין, עופר ישים את ה25 מיליון שקל האלה ואין יותר וטו וכולם מבוטחים
הפיתרון היחידי שאולי, רק אולי ישאיר את עופר הוא הודעה של העמותה שהיא מעבירה לאלתר את האחוזים שלה לעופר ינאי, לא מבקשת ערבות ולא זכות וטו.
מעבירה לינאי את הקבוצה כמו שהעבירו את הקבוצה בכדורגל בזמנו לסמי סגול או ליעקב שחר או למיטש גולדהאר.

רק 100 אחוז ובלי תנאים.

זה אולי יגרום לעופר להבין שסומכים עליו, מעריכים אותו ומאמינים לו ורוצים שיוביל את הפועל לפסגה.

כל דבר אחר יביא לפירוק(!) של הקבוצה, אם לא בעונה הבאה אז תוך 2-3 עונות וירידת ליגה.

מדהים שהאלטרנטיבות הן לא מקום 3 או מקום 9
אלא
אליפות + יורוליג לעומת ירידת ליגה ואולי פירוק
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

Charlie כתב: 20 דצמבר 2024, 23:13
לקיים את ההצבעה הזאת למען השם, ובמידה והרוב יהיה למעבר לנוקיה בתנאי שיפוץ הדרייב אין, עופר ישים את ה25 מיליון שקל האלה ואין יותר וטו וכולם מבוטחים
הפיתרון היחידי שאולי, רק אולי ישאיר את עופר הוא הודעה של העמותה שהיא מעבירה לאלתר את האחוזים שלה לעופר ינאי, לא מבקשת ערבות ולא זכות וטו.
מעבירה לינאי את הקבוצה כמו שהעבירו את הקבוצה בכדורגל בזמנו לסמי סגול או ליעקב שחר או למיטש גולדהאר.

רק 100 אחוז ובלי תנאים.

זה אולי יגרום לעופר להבין שסומכים עליו, מעריכים אותו ומאמינים לו ורוצים שיוביל את הפועל לפסגה.

כל דבר אחר יביא לפירוק(!) של הקבוצה, אם לא בעונה הבאה אז תוך 2-3 עונות וירידת ליגה.
נם לא יעשו את זה גם אם החיים שלהם תלויים בזה (אוליי רק במצב הזה )
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 22:58
פרימו לוי כתב:
גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 22:12 אם הוא עוזב בגלל עמותת הוטו את הקבוצה אז למה שישלם כאלה סכומים על השחקנים שהוא הביא והוא משלם להם? מה ההגיון? אם הוא מבין שלא יתנו לו לנהל פה את הכסף שלו לעולם מה הציפיה הזאת ממנו להוציא עשרות מיליונים? למה?
ממי הוא ילמד להרגיש מה זה אוהד? מהעמותה שמסרבת לתת לחברים האוהדים שלה להחליט על גורלם? מהעמותה שמסרבת לתת לאלפי אוהדים, יותר מפי 2 לפחות מהבסיס הקיים לקנות מנוי ולחזק את הקבוצה? הם ילמדו אותו מה זה להרגיש אוהד?
אי אפשר לבוא אליו ברבע טענה.
הוא שם סכומים הזויים על גדולי השחקנים שאפשר להביא, קיבל עד עכשיו כפיות טובה ברמות פסיכוטיות מהעמותה, לא רואה אותו שם לירה אם הוא עוזב. הוא ישאיר קבוצה הכי בסיסית שאפשר, קבוצה שתהיה לנו עם עמותת הוטו בשנים הראשונות , ותלך ותדעך בשנים הבאות.
להשקיע במועדון ספורט זה יותר דומה לצדקה מאשר להשקעה בעסק. יש פה עניין של מחויבות בסיסית, כמו שאתה לא תלך לאגף שיקומי חדש בבית חולים שבנית ותאסוף להם את כל המכשירים שקנית מהיום למחר כי משהו לא הסתדר לך לרוחך, כי יש אנשים שרווחתם תלויה בזה. הציפייה היא שלא יפרק את המועדון מהיום למחר גם אם נמאס לו וגם אם זה אומר שהוא משלם עד סוף העונה את מה שהתחייב לשלם כשחתם על חוזים למרות שהוא ״מפסיד כסף״. שיודיע שמפסיק להשקיע החל מהקיץ הקרוב. כי לא רק שזה לזרוק את העונה הקרובה, העזיבה הזאת באופן הזה, המשמעות שלה היא שהמועדון הזה מת. שיראה מחויבות בסיסית לאוהדים שעבורם כל הדבר הזה קיים בכלל. שלא יזיין אותנו ככה, שיתנהג כמו אדם מבוגר שיבין את האחריות שיש לו, ולא שובר את הכלים ושולף את הזין ומשתין על כולם בפרצוף כשהדברים לא מסתדרים כמו שהוא רוצה. שיגלה קצת אורך רוח ובגרות ושיהיה גבר. זהו
נראה לי שהוא גילה הרבה מאוד אורך רוח. מתחילת הפגרה נלחמים בכל צעד שהוא מנסה לעשות. וזה בעונה שהוא משקיע כמו מטורף ומנסה לנמל את ההזדמנות שמכבי על הקרשים כדי להקפיץ אותנו עשר רמות למעלה.
אם אני הייתי בעלים של הפועל והייתי מקבל כזה יחס, הייתי נוטש אפילו שאני אוהד מהיום שנולדתי בערך. וממש לא בטוח שהייתי נוהג אחרת ממה שאומרים שהוא ינהג. אם אמי והחברים חושבים שהם יכולים לנסתדר לבד - שיסתדרו.
יש הבדל גדול מאוד בין לעזוב בצורה מסודרת, כפי שעופר הבטיח שיעשה אם המעבר ליד אליהו לא יצלח (בגדול אמר שוב ושוב בכמה מקומות שאם לא ילכו איתו פשוט יפסיק להשקיע בעונות הבאות ויאבד עניין, שזה 100 אחוז לגיטימי בעיני) לבין להשאיר אדמה חרוכה כפי שנראה שהוא מתכנן לעשות עכשיו.
רמי והחברים שלו לא מעניינים. מי שיפגע מזה באמת זה אתה ואני. כל הכבוד לעופר שהשקיע עשרות מיליונים, אבל באה עם זה גם אחריות מאוד גדולה. הוא לא יכול פשוט לקפל את החפצים שלו להדליק את הפתיל ולצאת מהחדר. זה התנהגות של ילד קטן
Red_man
קיבל.ה  1228 לייקים

Charlie כתב: 20 דצמבר 2024, 23:13

רק 100 אחוז ובלי תנאים.

מדהים שהאלטרנטיבות הן לא מקום 3 או מקום 9
אלא
אליפות + יורוליג לעומת ירידת ליגה ואולי פירוק
ביום שתבין שאת האפסים מהעמותה הפועל לא מעניינת אלא רק ביצור כוחם לא תצפה מהם לעשות משהו לטובת הפועל ואז לא תתאכזב מהם.
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 21 דצמבר 2024, 00:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 23:00
פרימו לוי כתב:
Charlie כתב: 20 דצמבר 2024, 22:29
בעניין הקבר
אחי, זה רק ספורט
הקבר זאת כמובן הפרזה ספרותית כדי להדגים עד כמה המהלך שלו הוא בלתי נסלח בעיני.
אבל זה ממש לא רק ספורט. מה אתה מוצא את עצמך כותב בלהט בפורום אוהדים בשישי בעשר בלילה אם זה רק ספורט?
במקום לראות סברי מרנן?
זה רק ספורט.
עוד מעט תבקש אחוזי נכות מביטוח לאומי.
טפל בבעיות שלך. זה לא ענין לציבור.
בעקרון אתה משתמש עלום לחלוטין מבחינתי אז אתה על הזין שלי אבל בכל זאת מתחשק לי לכתוב לך שאתה עלוב נפש
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

פרימו לוי כתב: 20 דצמבר 2024, 23:16
רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 22:58
פרימו לוי כתב: להשקיע במועדון ספורט זה יותר דומה לצדקה מאשר להשקעה בעסק. יש פה עניין של מחויבות בסיסית, כמו שאתה לא תלך לאגף שיקומי חדש בבית חולים שבנית ותאסוף להם את כל המכשירים שקנית מהיום למחר כי משהו לא הסתדר לך לרוחך, כי יש אנשים שרווחתם תלויה בזה. הציפייה היא שלא יפרק את המועדון מהיום למחר גם אם נמאס לו וגם אם זה אומר שהוא משלם עד סוף העונה את מה שהתחייב לשלם כשחתם על חוזים למרות שהוא ״מפסיד כסף״. שיודיע שמפסיק להשקיע החל מהקיץ הקרוב. כי לא רק שזה לזרוק את העונה הקרובה, העזיבה הזאת באופן הזה, המשמעות שלה היא שהמועדון הזה מת. שיראה מחויבות בסיסית לאוהדים שעבורם כל הדבר הזה קיים בכלל. שלא יזיין אותנו ככה, שיתנהג כמו אדם מבוגר שיבין את האחריות שיש לו, ולא שובר את הכלים ושולף את הזין ומשתין על כולם בפרצוף כשהדברים לא מסתדרים כמו שהוא רוצה. שיגלה קצת אורך רוח ובגרות ושיהיה גבר. זהו
נראה לי שהוא גילה הרבה מאוד אורך רוח. מתחילת הפגרה נלחמים בכל צעד שהוא מנסה לעשות. וזה בעונה שהוא משקיע כמו מטורף ומנסה לנמל את ההזדמנות שמכבי על הקרשים כדי להקפיץ אותנו עשר רמות למעלה.
אם אני הייתי בעלים של הפועל והייתי מקבל כזה יחס, הייתי נוטש אפילו שאני אוהד מהיום שנולדתי בערך. וממש לא בטוח שהייתי נוהג אחרת ממה שאומרים שהוא ינהג. אם אמי והחברים חושבים שהם יכולים לנסתדר לבד - שיסתדרו.
יש הבדל גדול מאוד בין לעזוב בצורה מסודרת, כפי שעופר הבטיח שיעשה אם המעבר ליד אליהו לא יצלח (בגדול אמר שוב ושוב בכמה מקומות שאם לא ילכו איתו פשוט יפסיק להשקיע בעונות הבאות ויאבד עניין, שזה 100 אחוז לגיטימי בעיני) לבין להשאיר אדמה חרוכה כפי שנראה שהוא מתכנן לעשות עכשיו.
רמי והחברים שלו לא מעניינים. מי שיפגע מזה באמת זה אתה ואני. כל הכבוד לעופר שהשקיע עשרות מיליונים, אבל באה עם זה גם אחריות מאוד גדולה. הוא לא יכול פשוט לקפל את החפצים שלו להדליק את הפתיל ולצאת מהחדר. זה התנהגות של ילד קטן
אפשר לעזוב מסודר גם אם יעזבו 5/4 כוכבים… יש סגל מספיק גדול

אתה לא חייב להתחרות על תואר
נערך לאחרונה על ידי Mic_red ב 20 דצמבר 2024, 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

אנחנו צריכים לגרום להם ללכת מהקבוצה ולתת להם תחושה שהם לא רצויים פה
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

ד"א האוהדים שהרסו את הקבוצה מבפנים הגיעו בגלל שינוי השם מהפועל אוסישקין ת"א להפועל ת"א

משהו שהתנגדתי אליו ולצערי עבר בצורה דמוקרטית

היה לי ברור שטרמפיסטים שלא עשו כלום למען הקבוצה שהיא הייתה למטה יהרסו אותה בסוף מבפנים כסרטן ימני שמוחדר לכל גורם שמזוהה או היה מזוהה עם השמאל

זה שיטה כבר שנים
פשוט יש כמה אידיוטים שימושיים פה וביציע שזורם עם אותם חפרפרות שבאו להרוס את הקבוצה

סוג של תסכול של שנים על הקהל של הפועל שגורם להם לרצות לראות את הקבוצה נחרבת או משתנה לגמרי

שונאים את הפועל ומתיימרים להיות האוהדים מספר אחת של הקבוצה בזמן שרק עושים דווקא וריב בקהל

האולטראס אותו אולטראס
הקמפיין שלכם של העשור האחרון לא יעבוד
ההפחדה הזאת מליגות נמוכות באמת לא מעניינת אותנו

הכבוד וההיסטוריה של הקבוצה לא נע סביב האליפויות שלה גם אתם רוצים רק להגדיר את זה כמה שחשוב ולגמד אותנו לסתם קבוצת ספורט
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

רק הפועל כתב: 20 דצמבר 2024, 23:19 אנחנו צריכים לגרום להם ללכת מהקבוצה ולתת להם תחושה שהם לא רצויים פה
עדיף שתחרים את המשחקים אז זה בטוח יעזיב אותם חחח

אתם לא מעניינים

אתם בקהל? אתם לא? לא מעניין
יהיה יותר מקום לאנשים שכן מעודדים בזמן המשחק ולא רק שורקים בוז לקהל שלהם
Red_man
קיבל.ה  1228 לייקים

אני עדיין מתלבט אם אתה אוהד מכבי שהסתנן לפה או ילד כאפות מהאולטראס
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

פרימו לוי כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 23:00
פרימו לוי כתב: הקבר זאת כמובן הפרזה ספרותית כדי להדגים עד כמה המהלך שלו הוא בלתי נסלח בעיני.
אבל זה ממש לא רק ספורט. מה אתה מוצא את עצמך כותב בלהט בפורום אוהדים בשישי בעשר בלילה אם זה רק ספורט?
במקום לראות סברי מרנן?
זה רק ספורט.
בעקרון אתה משתמש עלום לחלוטין מבחינתי אז אתה על הזין שלי אבל בכל זאת מתחשק לי לכתוב לך שאתה עלוב נפש
מישהו צריך להגיד את האמת.
איכות החיים והבריאות הנפשית שלך לא צריכים להיות תלויים בעופר ינאי.
הדרך שבה אתה מתבטא כלפיו, על משהו שלא קרה, לא רק על הדרך שבא הוא עוזב, עוד לפני שהוא בעצמו יודע אם הוא עוזב, מעידה עליך, לא עלי.
אם יש משהו שצריך לדרבן את עופר לעזוב זו ההםנמה של איזה תת רמה של אנשים הוא משמח בהשקעה שלו ואיזה ארנק משומש הם רואים בו, כל עוד הוא מספק את הסחורה.

Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Red_man כתב: 20 דצמבר 2024, 23:30 אני עדיין מתלבט אם אתה אוהד מכבי שהסתנן לפה או ילד כאפות מהאולטראס
סביר שילד כאפות
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

Charlie כתב:
Nati כתב:
Red_man כתב: תסביר בבקשה
מה יש להסביר?
נראה לך שבנאדם שם מעל 100 מליון(לא כולל את עשרות המליונים על הרכישה) בשנתיים,וככה יקום ויילך?
עופר יודע שאחרי הפצצה שהוא זרק,והלחץ שמופעל על העמותה,היא תחזור אליו על ארבע.
לא שם 100 מיליון.
אני כותב לך את זה באחריות מידיעה אישית אחרי מידע שקיבלתי לפני מאדם שמצוי בפרטים מתוך הפועל.

בכל מקרה, אנשי עסקים חותכים הפסדים ולא נשארים כי "השקענו כבר כסף". הוא לא מהמר כושל בקזינו.
אגב, את ההפסדים של החברה שלו שמנהלת את הפועל הוא יקזז עם המס שעל נופר אנרגיה לשלם על רווחיה.

אני לא יודע אם הוא נשאר או לא. זה נראה שלא. אבל מי שחושב שהוא כבר הוציא מכיסו 100 מיליון - פשוט לא מכיר את המספרים.

מעניין אם עופר יצמצם הוצאות כבר עתה וימכור בביי אאוט את הכוכבים ויביא זרים בשקל תשעים במקומם , כולל שחרור איטודיס, או שרק בקיץ יחזיר לעמותה את הקבוצה - שתסתדר עם החוזים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
גם עם עדיין לא שם 100,ביחד עם ה30 ששם על ה51%,ועוד כמה מליונים על ה31% בטוח עבר את ה100.
כמו שכתבת,אנשי עסקים גדולים יודעים מתי לחתוך.
אבל זה מקרה שונה.עופר יודע שאם הוא עוזב במצב הזה.אף אחד בארץ(וגם בעולם)כבר לא ייקח אותו ברצינות.
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

Mic_red כתב: 20 דצמבר 2024, 23:09
דיייי כתב: 20 דצמבר 2024, 23:07 מקווה עכשיו שכולם מבינים בצורה הכי ברורה שיש רק שתי אופציות פה

או שהוא נוכל ימני שבא לחרחר ריב בקהל הכי טוב בהיסטוריה וככה להרוס את הקבוצה או שהוא בנה נטו על הקהל של האולטראס ולא אכפת לו בכלל מכל אותם ברברנים פה שחושבים שהפועל זה הם וממש לא שמאל

כמובן שיקפצו עכשיו כל אותם בלבלני שכל ויגידו שאני ילד עם בעיות נפשיות כלשהן כי אני לא מסכים איתם שהפועל היא סתם קבוצה ספורטיבית
דבר אחד אנשים פה מבינים זה שהעמותה מתנהלת כמו אלו שהיא לא אוהבת בפוליטיקה.. העתק הדבק
נו כמו הצד הפוליטי שלכם? אז על מה אתם כועסים כל כך? חחח

בנתיים בדיונים פה רק שמעתי כמה האוטראס הם ימנים, הפועל זה לא שמאל וכל ההתנהלות שלהם היא התנהלות ימנית

מה הבעיה שלכם אז? הפכתם לחמוצים שמאלנים?

לא רוצים את עופר השמאלני שמתנהל בשמאלניות בקבוצה הימנית שלנו סבבה? עכשיו עיבצתם מספיק את המציאות שהיא לגמרי הפוכה? אחלה

הוא האנטי טזה וכניראה שגם אתם להפועל
הוא גם כזה בכוונה אין הסבר הגיוני אחר לכל מה שקורה איתו

אתם לא באמת מסוגלים לדון עם דעות אחרות משלכם ורק יודעים להגחיך, להמציא, לסלף ולהכניס מילים לפה של מי שאתם דנים איתו

זה למה אתם מטרה קלאסית להיות בוט או אידיוט שימושי

רק חוזרים על מנטרות ומנסים לרדת על אנשים שאתם לא מכירים אישית

מקווה שהאפס ילך ואיתו גם אתם
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  842 לייקים

מבקש מכולם לא להאכיל את הטרול
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

Mic_red כתב: 20 דצמבר 2024, 23:33
Red_man כתב: 20 דצמבר 2024, 23:30 אני עדיין מתלבט אם אתה אוהד מכבי שהסתנן לפה או ילד כאפות מהאולטראס
סביר שילד כאפות
"האוטראס מכפכפים אוהדי הפועל שמתגרים בהם זה ניראה לך הגיוני?!"

ואז כמובן ילד כאפות מהאולטראס

נו שויין
ניראה לי קיבלתם איזה פצצה שגרמה לכם לזעזוע מוח עם ההיגיון הרציף הזה שלכם

זה כמובן בכל נושא שאתם מדברים עליו חח
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Red Wolf כתב: 20 דצמבר 2024, 23:41 מבקש מכולם לא להאכיל את הטרול
צודק
Red_man
קיבל.ה  1228 לייקים

Mic_red כתב: 20 דצמבר 2024, 23:33
סביר שילד כאפות
הקטע הוא שאני לא מבין 90% ממה שהוא כותב. זה כאילו בעברית אבל לא באמת
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

כן יאלה שיעיפו אותו מפה כבר איפה המנהלים
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 23:30
פרימו לוי כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 23:00 במקום לראות סברי מרנן?
זה רק ספורט.
מישהו צריך להגיד את האמת.
איכות החיים והבריאות הנפשית שלך לא צריכים להיות תלויים בעופר ינאי.
הדרך שבה אתה מתבטא כלפיו, על משהו שלא קרה, לא רק על הדרך שבא הוא עוזב, עוד לפני שהוא בעצמו יודע אם הוא עוזב, מעידה עליך, לא עלי.
אם יש משהו שצריך לדרבן את עופר לעזוב זו ההםנמה של איזה תת רמה של אנשים הוא משמח בהשקעה שלו ואיזה ארנק משומש הם רואים בו, כל עוד הוא מספק את הסחורה.
עופר שיתף ברשתות ש״תם עידן עופר ינאי״ בהפועל או שהבריאות הנפשית שלי גרמה לי להזות? הלך לדבר עם שחקנים באימון ערב משחק באמצע העונה לספר להם שהעסק מתפרק ושיחפשו מקום אחר לשחק בו, או שאיכות החיים המתדרדרת שלי גרמה לי להזות?
אבל היי אתה כזה גבר חזק ויציב ואם הפועל כדורסל תתפרק, חליק כי זה רק ספורט, נכון? אפס. מעיון קצר בהודעות ניכר שאתה מסוג המשתמשים שהגיחו לאחרונה שהאינטרסים של עופר ינאי חשובים להם יותר מהמועדון עצמו. אתה פח
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 23:06
למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 19:06 אין עליו חובה בשום הסכם להשקיע בהרחבת אולם ללא ודאות של 100%.
מה שאתה מסרב להפנים הוא שאתה והעמותה מקבלים ודאות בלי לשים שקל בעוד הוא לא ונדרש לשים ולגייס מאות מליונים.
אתה מבין את האבסורד?
וכל זה בלי לדבר על ההשקעה שלו בקבוצה כששותפיו (הטבעיים) לא משלימים את חלקם לפי אחוז הבעלות והעובדה שניתן והגיוני לעבור ליד אליהו גם בלי להרחיב את הדרייב אין ובלי שום קשר לדרייב אין כדי לאפשר לאלפי אוהדי הפועל לראות את הקבוצה ולהגדיל את הכנסות המועדון.

מה? הוא מקבל אותה ודאות בדיוק כמו העמותה. הוא חוייב להביא בטוחה לאולם והעמותה חויבה להביא את העניין להצבעה אם להפעיל וטו בהצבעה של כל החברים ולא רק בהחלטת ועד מנהל.
זכות הוטו שניתנה לעמותה יכולה להתקיים רק בהצבעה של החברים ורק אם יש רוב לכך. לא רואה שום סיבה בעולם שהחברים בעמותה, שנטען בלי סוף שרובם בעד המעבר, יצביעו לממש את זכות הוטו אם תהיה התקדמות סבירה בנושא.
שוב אגיד, עופר נכנס לבוררות כשהוא מתחייב, בדיוק כמו העמותה, לעמוד במה שיעלה בבוררות ושזה הליך מחייב.
שכולם יעמדו בהבטחותיהם ובמה שהם מחוייבים אליו על פי הבוררות והכל יהיה בסדר. כרגע הוא היחיד ששובר את הכלים (אם הפרסומים נכונים) למרות שהוא באמת קיבל את כל מה שטען שהיה מעוניין בו.
עופר לא מקבל כלום.
כל מה שכתבת ילדותי ולא רלוונטי. אין שום ערך למה שמישהו יעשה או לא יעשה אם וכאשר כל עוד זה לא חתום בחוזה. שום תחזית אסטרולוגית על תוצאות הצבעה אם תתרחש בפורמט כזה או אחר לא רלונטית.
ביננו זכות הוטו היא השוט שהעמותה מחזיקה ולאו דוקא לעניין האולם. ראינו את זה הלכה למעשה ברצון "להסדיר את מעמד העמותה" כחלק מהבוררות. עצם הדחיה של ההצבעה היא בדיוק זה. ברגע שהיא מתקיימת השוט נעלם וה 19% לא שוים שום דבר.

לא מבין למה אתה ממשיך להאחז בזה כל כך כשהליך הבוררות הוא מחייב משפטית כמו חוזה. כל מה שנכתב בהחלטת הבוררות הוא פסק דין לכל דבר בעניין. עופר מחוייב לאיקס בזמן שהעמותה מחוייבת לוואי. אתה מדבר על ילדותיות בזמן שאתה ממשיך להתעלם מהמציאות הקיימת שכרגע יש חוזה ועופר בורח ממנו.
הבורר זרק את העמותה מכל המדרגות בנושא הסדרת מעמד העמותה ובצדק אז זה כבר לא רלוונטי לדיון.
נשארה לה זכות הוטו שיכולה להתממש אך ורק בהחלטת רוב בהבצעה. באמת לא מבין איך זה לא משרת את עופר אם הוא מעוניין בשיפוץ כמו שהוא אומר.
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

Nati כתב:
Charlie כתב:
Nati כתב: מה יש להסביר?
נראה לך שבנאדם שם מעל 100 מליון(לא כולל את עשרות המליונים על הרכישה) בשנתיים,וככה יקום ויילך?
עופר יודע שאחרי הפצצה שהוא זרק,והלחץ שמופעל על העמותה,היא תחזור אליו על ארבע.
לא שם 100 מיליון.
אני כותב לך את זה באחריות מידיעה אישית אחרי מידע שקיבלתי לפני מאדם שמצוי בפרטים מתוך הפועל.

בכל מקרה, אנשי עסקים חותכים הפסדים ולא נשארים כי "השקענו כבר כסף". הוא לא מהמר כושל בקזינו.
אגב, את ההפסדים של החברה שלו שמנהלת את הפועל הוא יקזז עם המס שעל נופר אנרגיה לשלם על רווחיה.

אני לא יודע אם הוא נשאר או לא. זה נראה שלא. אבל מי שחושב שהוא כבר הוציא מכיסו 100 מיליון - פשוט לא מכיר את המספרים.

מעניין אם עופר יצמצם הוצאות כבר עתה וימכור בביי אאוט את הכוכבים ויביא זרים בשקל תשעים במקומם , כולל שחרור איטודיס, או שרק בקיץ יחזיר לעמותה את הקבוצה - שתסתדר עם החוזים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
גם עם עדיין לא שם 100,ביחד עם ה30 ששם על ה51%,ועוד כמה מליונים על ה31% בטוח עבר את ה100.
כמו שכתבת,אנשי עסקים גדולים יודעים מתי לחתוך.
אבל זה מקרה שונה.עופר יודע שאם הוא עוזב במצב הזה.אף אחד בארץ(וגם בעולם)כבר לא ייקח אותו ברצינות.
למה לא?!
כי עמותת עסקנים מנעה ממנו להגשים חזון בקבוצת כדורסל מסוימת?
להפך - יבינו שעם עופר ינאי לא משחקים כי אין לו בעיה לחתוך גם אם השקיע.

אם חיידק הכדורסל עדיין יפעם אצלו, הוא תמיד יוכל להתפשר ולרכוש את הפועל חולון.
אם לא, ימשיך בחייו וישאיר אותנו לשקוע במדמנה של רמי והחבר'ה מאוסישקין.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

למה זה טוב כתב: 20 דצמבר 2024, 23:51 נשארה לה זכות הוטו שיכולה להתממש אך ורק בהחלטת רוב בהבצעה. באמת לא מבין איך זה לא משרת את עופר אם הוא מעוניין בשיפוץ כמו שהוא אומר.
זאת לא החלטה סבירה, אם לעמותה יש את הכוח לבטל לעופר את המעבר גם אחרי שהוא שם מיליונים, ולכן זה לא משרת אותו. בעצם כפי שרדנקו הסביר כאן באשכול.
מצד שני אני מסכים עם הרמיזה וגם משוכנע שעופר לא באמת רוצה להיכנס להרפתקה הזאת של שיפוץ הדרייב אין, היא יותר מדי מטורפת וחסרת היגיון כלכלי לאדם עם האמצעים שלו. נראה לי די ברור שעופר רצה לרצות את שאקו ושאר הפונדמנטליסטים עם הבטחות סרק לשיפוץ האולם, ויצא מטומטם מאוד כשהכניס את עצמו לסחרור הזה, במקום פשוט להבהיר שעוברים למנורה נקודה, ואם זה לא עובר בהצבעה הוא מפסיק את ההשקעה.
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

פרימו לוי כתב: 20 דצמבר 2024, 23:59
למה זה טוב כתב: 20 דצמבר 2024, 23:51 נשארה לה זכות הוטו שיכולה להתממש אך ורק בהחלטת רוב בהבצעה. באמת לא מבין איך זה לא משרת את עופר אם הוא מעוניין בשיפוץ כמו שהוא אומר.
זאת לא החלטה סבירה, אם לעמותה יש את הכוח לבטל לעופר את המעבר גם אחרי שהוא שם מיליונים, ולכן זה לא משרת אותו. בעצם כפי שרדנקו הסביר כאן באשכול.
מצד שני אני מסכים עם הרמיזה וגם משוכנע שעופר לא באמת רוצה להיכנס להרפתקה הזאת של שיפוץ הדרייב אין, היא יותר מדי מטורפת וחסרת היגיון כלכלי לאדם עם האמצעים שלו. נראה לי די ברור שעופר רצה לרצות את שאקו ושאר הפונדמנטליסטים עם הבטחות סרק לשיפוץ האולם, ויצא מטומטם מאוד כשהכניס את עצמו לסחרור הזה, במקום פשוט להבהיר שעוברים למנורה נקודה, ואם זה לא עובר בהצבעה הוא מפסיק את ההשקעה.
בדיוק הוא לא היה צריך להיגרר אחרי זה, אין סרט שבעל בית פרטי שם מכיסו 250 מיליון שקל לאולם עירוני
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 22:50
Red roy כתב:אם ינאי יעזוב בסופו של דבר זה רק בגלל שהוא הבין שכל החלומות של הכאן ועכשיו הם לא מציאותיים למרות הכסף הגדול שהוא השקיע .
מאד נוח מצידו יהיה להפיל את זה על העמותה ועל ההחלטה שבנינו רק מחייבת אותו לעמוד בהבטחה שלו .
וואו כמה שאתה קשקשן. באמת. אדם בוגר עם הגיון של ילד. זהו. הפסקת להפתיע אותי.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
תן לי להמשיך להפתיע אותך
זה הקסם שלי
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 23:06
למה זה טוב כתב: מה? הוא מקבל אותה ודאות בדיוק כמו העמותה. הוא חוייב להביא בטוחה לאולם והעמותה חויבה להביא את העניין להצבעה אם להפעיל וטו בהצבעה של כל החברים ולא רק בהחלטת ועד מנהל.
עופר לא מקבל כלום.

לא מבין למה אתה ממשיך להאחז בזה כל כך כשהליך הבוררות הוא מחייב משפטית כמו חוזה. כל מה שנכתב בהחלטת הבוררות הוא פסק דין לכל דבר בעניין. עופר מחוייב לאיקס בזמן שהעמותה מחוייבת לוואי. אתה מדבר על ילדותיות בזמן שאתה ממשיך להתעלם מהמציאות הקיימת שכרגע יש חוזה ועופר בורח ממנו.
הבורר זרק את העמותה מכל המדרגות בנושא הסדרת מעמד העמותה ובצדק אז זה כבר לא רלוונטי לדיון.
נשארה לה זכות הוטו שיכולה להתממש אך ורק בהחלטת רוב בהבצעה. באמת לא מבין איך זה לא משרת את עופר אם הוא מעוניין בשיפוץ כמו שהוא אומר.
ומה ההחלטה בהצבעה? אתה יודע אותה? אתה יודע איפה ואיך היא תערך?
מה אתה לא מבין?
העמותה מקבלת וודאות בלי לשים שקל. עופר תלוי בתוצאות הצבעה ונדרש להשקיע מליונים. הוא לא מקבל וודאות.
העמותה מלכתחילה השתמשה בזכות הווטו לצרכים אחרים וגם הבורר המטורלל ציין זאת.
זה לא במקרה. זה השוט היחיד שהעמותה מחזיקה כלפי עופר. זו גם הסיבה שההצבעה לא נערכה עד היום והעמותה תדחה אותה ככל שתוכל.
לא בגלל האולם. בגלל הזכות לאחוז במבושיו של עופר.

Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

Mic_red כתב:בחלומי אני מדמיינת שבצאת שבת העמותה מודיעה על הצבעה השבוע…

אבל אז התעוררתי מהחלום
מה ביקשנו מהם מיולי?
כן,או לא
כל כך קל וכל כך פשוט.
אבללל לא,הם היו חייבים לסבך את העניינים.
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

אנשים פה מתייחסים לזכות הוטו בקיץ כבעיה העיקרית. לדעתי גם הדרישה שעופר יפקיד 50 מיליון שקל במזומן (!) מהונו היא משהו שמטריף אותו - זה לא סכום גבוה שדורשים ממנו לשים בצד במקום שעם הכסף הזה הוא יעשה דברים אחרים, זה גם המשמעות של הדרישה להפקדה: אנחנו לא מאמינים לך, לא סומכים עליך אפילו אחרי כל מה שעשית עבור הקבוצה ואוהדיה אתה בחזקת "חשוד".
זה דבר פוגע ברמה האישית עוד לפני הכלכלית ובנוסף כאמור יש את הוטו שיהיה כמו עננה מעל הראש של עופר ויהווה כלי לחץ של העמותה להשיג מעופר דברים תמורת ויתור על ההצבעה. בקיצור - סחיטה.

שני הדברים גם יחד לא מקובלים בעולם העסקים ממנו מגיע ינאי.

לכן דרכינו נפרדות - עופר ינאי לדרכו, עמותת אוסישקין והקבוצה שלה לדרכה ואני רבים כמותי לדרכנו שלנו. כל אחד לכיוון אחר.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 21 דצמבר 2024, 00:03
למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 23:06 העמותה. בזכות הוטו, מקבלת ודאות לכך שהמעבר זמני ועופר בונה לה אולם.
עופר לא מקבל כלום.

ומה ההחלטה בהצבעה? אתה יודע אותה? אתה יודע איפה ואיך היא תערך?
מה אתה לא מבין?
העמותה מקבלת וודאות בלי לשים שקל. עופר תלוי בתוצאות הצבעה ונדרש להשקיע מליונים. הוא לא מקבל וודאות.
העמותה מלכתחילה השתמשה בזכות הווטו לצרכים אחרים וגם הבורר המטורלל ציין זאת.
זה לא במקרה. זה השוט היחיד שהעמותה מחזיקה כלפי עופר. זו גם הסיבה שההצבעה לא נערכה עד היום והעמותה תדחה אותה ככל שתוכל.
לא בגלל האולם. בגלל הזכות לאחוז במבושיו של עופר.

אני לא יודע. אני רק יודע שנטען בכל מקום שיש לו רוב ואני גם מאמין שיהיה לו רוב אם תהיה התקדמות סבירה בפרוייקט. אני חושב שיהיה לו רוב אפילו אם לא תהיה התקדמות סבירה בפרוייקט.
הוא כבר הסכים לשים את הכסף הזה, מה קרה שזה פתאום השתנה? אתה חוזר על אותם דברים כל הזמן בלי לעצור ולהבין שקיימת כרגע מציאות די ברורה ביחס למה שאמור לקרות על פי הבורר המטורלל שנבחר על ידי עופר ינאי בעצמו ושהוא הסכים להיכנס להליך הזה ולהיות מחוייב אליו.
העמותה לא מקבלת שום ודאות, היא מקבלת בעיקר בלאגן אם וכאשר נגלה בהצבעה שלעופר אין רוב. לך תסתדר בדרייב אין גם אם אפילו רק שליש מהמנויים החדשים יירצו להישאר מנויים.
העמותה לא מקבלת שום ודאות, היא מקבלת הבטחה יחסית לקיומו של השיפוץ ולכל שהמעבר הוא זמני בלבד, בדיוק כמו שדרשה מתחילת הדרך.
שום דבר לא ודאי בחיים ולא רק בגלל עופר ינאי.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  760 לייקים

Nati כתב: 21 דצמבר 2024, 00:14
Mic_red כתב:בחלומי אני מדמיינת שבצאת שבת העמותה מודיעה על הצבעה השבוע…

אבל אז התעוררתי מהחלום
מה ביקשנו מהם מיולי?
כן,או לא
כל כך קל וכל כך פשוט.
אבללל לא,הם היו חייבים לסבך את העניינים.
מה זה היו חייבים לסבך? הם רוצים לסבך, זאת הדרך שלהם להחזיר לעצמם את השליטה. חבורה של טיפשים באמת.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1604 לייקים

Adom_Adom כתב:
פרימו לוי כתב: 20 דצמבר 2024, 23:59
בדיוק הוא לא היה צריך להיגרר אחרי זה, אין סרט שבעל בית פרטי שם מכיסו 250 מיליון שקל לאולם עירוני
החשיבה שלכם פשוט כל כך קצרת טווח. בגלל זה אתם לא מסוגלים להבין איך המוח שלו עובד.

ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

Charlie כתב: 21 דצמבר 2024, 00:17 אנשים פה מתייחסים לזכות הוטו בקיץ כבעיה העיקרית. לדעתי גם הדרישה שעופר יפקיד 50 מיליון שקל במזומן (!) מהונו היא משהו שמטריף אותו - זה לא סכום גבוה שדורשים ממנו לשים בצד במקום שעם הכסף הזה הוא יעשה דברים אחרים, זה גם המשמעות של הדרישה להפקדה: אנחנו לא מאמינים לך, לא סומכים עליך אפילו אחרי כל מה שעשית עבור הקבוצה ואוהדיה אתה בחזקת "חשוד".
זה דבר פוגע ברמה האישית עוד לפני הכלכלית ובנוסף כאמור יש את הוטו שיהיה כמו עננה מעל הראש של עופר ויהווה כלי לחץ של העמותה להשיג מעופר דברים תמורת ויתור על ההצבעה. בקיצור - סחיטה.

לכן דרכינו נפרדות - עופר ינאי לדרכו, עמותת אוסישקין והקבוצה שלה לדרכה ואני רבים כמותי לדרכנו שלנו. כל אחד לכיוון אחר.
25 מיליון לא 50
נניח שהמצבו הכלכלי הוא חייב שיעבוד מזומן ( נניח) עלות הכסף בשבילו למהלך ( נניח) 6% => לחצי שנה 3%
כלומר על 750 אלף שקל שזה 8% מהעלות השנתית של ים מדר הוא הולך לפוצץ הכל ?
וזה מבן אדם שהבטיח להשקיע 250 שקל (בדיוק מאותו הכיס) בלבנות אולם שזה אומר (בדיוק באותם תנאי אשראי) 18 מיליון שקל לשנה שבמקום לשים בעסק ישים על אולם. ( רק ריבית !! )

אם מישהו יכול להסביר לי את ההגיון של לפוצץ משהו של עשרות/מאות מיליונים כי התברר שפסק הבורר עלול לעלות לך את העסקה בעוד 0.5 אחוז..... לי לא מובן. פסק בורר זה כמו חוזה, מסכימים עליו מראש זה לא גן ילדים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

ההוא מפעם כתב:
Charlie כתב: 21 דצמבר 2024, 00:17 אנשים פה מתייחסים לזכות הוטו בקיץ כבעיה העיקרית. לדעתי גם הדרישה שעופר יפקיד 50 מיליון שקל במזומן (!) מהונו היא משהו שמטריף אותו - זה לא סכום גבוה שדורשים ממנו לשים בצד במקום שעם הכסף הזה הוא יעשה דברים אחרים, זה גם המשמעות של הדרישה להפקדה: אנחנו לא מאמינים לך, לא סומכים עליך אפילו אחרי כל מה שעשית עבור הקבוצה ואוהדיה אתה בחזקת "חשוד".

25 מיליון לא 50
נניח שהמצבו הכלכלי הוא חייב שיעבוד מזומן ( נניח) עלות הכסף בשבילו למהלך ( נניח) 6% => לחצי שנה 3%
וזה מבן אדם שהבטיח להשקיע 250 שקל (בדיוק מאותו הכיס) בלבנות אולם שזה אומר (בדיוק באותם תנאי אשראי) 18 מיליון שקל לשנה שבמקום לשים בעסק ישים על אולם. ( רק ריבית !! )

אם מישהו יכול להסביר לי את ההגיון של לפוצץ משהו של עשרות/מאות מיליונים כי התברר שפסק הבורר עלול לעלות לך את העסקה בעוד 0.5 אחוז..... לי לא מובן. פסק בורר זה כמו חוזה, מסכימים עליו מראש זה לא גן ילדים
50 מיליון - צ'ק אישי + ערבות בנקאית כל אחד 25 מיליון .
האחוזים שציינת לא בהכרח מדויקים כי לא מדובר בריבית בבנק או תשואת שכר דירה במקרה שלו.
ולא מן הנמנע שהסיפור הוא עצם הדרישה שמגלמת חוסר אמון כלפיו אחרי כל מה שהשקיע ועשה. שילכו לעזאזל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1604 לייקים

ההוא מפעם כתב:

25 מיליון לא 50

מה אתה מפגר? מה הכסף הזה יושב אצלו בבנק בפקדון? זה כסף שאם עובד אצלו בחברה מפיק לו רווחים של שנים. למה שישים אותם עכשיו רק כדי לגלות שהעמותה החליטה לעזוב את יד אליהו?
רוצים שישים כסף? תצביעו עכשיו - מעבר כן או לא. שזה בדיוק מה שהבורר אמר שהיו צריכים לעשות ברגע שעופר אמר שרוצה לעבור ליד אליהו.
ותבהירו שהנושא לא יעמוד יותר להצבעה. כמו שזה היה צריך להיות.
אז יהיה לעופר בסיס להתקדם איתו ולהשקיע כסף לטווח ארוך. בלי הוודאות הזו למה שימשיך להשקיע? אני בטוח שהוא כבר מצטער על הטעות שעשה כשניסה להביא את האולטראס איתו והציע את שיפוץ הדרייב אין כפשרה

ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

Charlie כתב: 21 דצמבר 2024, 00:51
ההוא מפעם כתב:

25 מיליון לא 50

50 מיליון - צ'ק אישי + ערבות בנקאית כל אחד 25 מיליון .
האחוזים שציינת לא בהכרח מדויקים כי לא מדובר בריבית בבנק או תשואת שכר דירה במקרה שלו.
ולא מן הנמנע שהסיפור הוא עצם הדרישה שמגלמת חוסר אמון כלפיו אחרי כל מה שהשקיע ועשה. שילכו לעזאזל.
תרשה לי לתקן לך קצת הבנת הנקרא:
עניתי והתייחסתי ל 25 מיליון צ'ק בנקאי עליו עופר הלין ואנשים פה תמכו בו אז שמתי מספרים שיהיה ברור יותר.
6% זה העלות הכספית של עופר ( אם תרצה בפרטי אכנס יותר לעומק)
אבל גם אם נניח עלות הכסף שלו יותר גבוהה זה יתגלגל גם להשקעה המובטחת באולם ותהפוך את הפרוייקט להזיה כלכלית

אין פה שום הגיון ובטח לא הגיון כלכלי.
בקשר לאפשרות שהוא מתרגז/נעלב כי לא סומכים עליו
א. היה ברור גם לפני שרמי והעמותה לא סומכים עליו אני חושב שזה נאמר מספיק ברור מספר פעמים.
ב. חלק כדול מזה שלא סומכים עליו הוא הביא על עצמו עם פה גדול הבטחות מגלמוניות ומיותרות
( כתבתי בעבר שהוא עושה דברים יפים אבל מקלקל המון ומסבך את עצמו לא לצורך עם ההבטחות האלה)
ג. נעלב או לא, הוא התחייב לפסק הבורר וגם עם פסק הבורר יעלה לו מקסימום של 750 שקל על השקעת צ'ק בנקאי זה ילדותי ולא רציני לפוצץ על זה את כל המהלך.

* מדגיש שאני חושב שהצדדים ירדו מהעץ שניהם
** מדגיש שלתחושתי הבעיה היא עם השיפוץ ועופר מבין לבד שזה הרבה יותר מסובך ממה שהוא הציג לכולם
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 23:05
הבורר יצא על העמותה על עניין היעדר ההצבעה כבר חצי שנה, ועל כך שההצבעה צריכה להיות עוברים כן/לא בלי קשר לשיפוץ.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
יצא עליה ועדיין השאיר את הוטו הזה כמו חבל על הצוואר במקום לדאוג שיחוייבו לבצע הצבעה עכשיו, כן או לא.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

את ה-25 מיליון הוא הציע בזמנו כצ׳ק, לא כמזומן, וזה היה בתמורה לוודאות. עכשיו דורשים ממנו לשלם, ולהשאר עם חוסר וודאות.
ההשקעה בשיפוץ מסתמכת על זה שבשנים הקרובות יוכל להגיע להכנסות גבוהות טבעיות של הקבוצה בגלל יד אליהו, וכך להשקיע בה פחות ולנתב את הכסף למימון השיפוץ.
עכשיו דורשים ממנו לממן את השיפוץ כשאין לו את הוודאות הזו, ובעתיד יוכלו להוציא את הקבוצה מיד אליהו ולהעבירה לאולם שמכניס משמעותית פחות, ואז הוא יצטרך גם לממן את השיפוץ וגם את הקבוצה. זה לא מתכנס לתוכנית הכלכלית, ולכן לא יקרה.
או שהעמותה תוותר על הווטו (או לחילופין, תצביע כבר עכשיו על העונה הבאה), או שזה לא יקרה, ינאי לא ישים את הכסף ומן הסתם יעזוב.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
פומפה
קיבל.ה  431 לייקים

בסופו של דבר איך שלא ינסו לסובב את זה בגלל אולם, כן כן אולם שזה בסך הכל גג עם כסאות, כנראה שהקבוצה הזאת הולכת להיעלם מהמפה או לחזור למעמדה הטבעי ולנסות לגנוב דרבי אחת ל. תודה רבה לעמותה (שלצערי אני חבר בה אבל זה בדיוק עד ההודעה הרשמית של עופר) ולאולטראס הפועל היקרים שעזרו לי סוף סוף להתנתק מהפועל בלב שלם. כל עוד אתם קיימים אין עתיד למועדון הזה - רגל וסל. אתם כל מה שרע בספורט. מחרבי הפועל
שליחת תגובה