סבבה
אני חושב שלא
טפי על אוהדים כמוך, להקיא
יש כבר התייחסות לנושא, נקווה שימצאו פתרונות
הגישה שלך קצת עצובה כי אתה מטעה פה חברים שלך לפורום כשכולם בסערת רגשות
מה שהעלו בערוץ הספורט, ידוע מה הקשיים..KingAlpaca כתב: ↑20 דצמבר 2024, 19:03לינק?
דווקא קיבלת תשובה מכמה מקומות.KingAlpaca כתב:יצאנו לשבת בלי שהוא נתן לנו מילה.
איזה מגה בן זונה.
אין עליו חובה בשום הסכם להשקיע בהרחבת אולם ללא ודאות של 100%.למה זה טוב כתב:תודה על המחמאות. מעריך.ברנדון מלכה כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:49אתה ליצן חסר תבונה. הוא צריך להביא משקיעים ולגייס 200 מליון שקל מעבר להשקעה בקבוצה. נראה לך שמשהו מזה יכול לקרות כשהשלטר בידיים של חבורת מטורללים?למה זה טוב כתב: אולי מעייף אבל כמו שאמרו פה, קיבל את מה שרצה. עוברים ליד אליהו בלי בעיות. הוא מראה הבטחה ולשיפוץ והכל ממשיך כמו שהוא טוען שהוא רוצה. אם באמת עכשיו הוא מאיים לעזוב אז זה לגמרי ממנו ואין כבר שום קשר לעמותה, רמי או אולטראס.
אם אתה זה אתה ואנשים כמו עופר ינאי הם כמו עופר ינאי, אתה לא חושב שיכול להיות שאתה לא חד כמו שנדמה לך?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
לעניינו, לא אני הצעתי שהוא ישים את הכסף ה-25 ולא אני הצעתי שהוא ייקח על עצמו את השיפוץ. הוא הביא את זה לחלוטין בעצמו. אפילו תוצאות הבבוררות הביאו לו בדיוק את מה שביקש וטען שהוא מעוניין בו ועוד בנוסף הבורר הטיח אשמה בעמותה, כמו שמגיע לה.
הצדדים הלכו לבוררות אצל בורר שהיה מוסכם על שני הצדדים ועשו זאת כצעד מחייב לעמוד במה שיעלה בבוררות.
הוא החליט לעצמו הכל במודעות של האיש החד שהוא (אני באמת חושב שהוא כזה).
באמת אני שואל, מה קרה? דווקא אחרי שהוא קיבל את המעבר, קיבל חיוב משפטי של העמותה להעלות את הנושא להצבעה בעמותה כשהוא יודע שיש לו רוב, דווקא עכשיו הוא לכאורה מרים ידיים ואומר אני הולך?
אם אתה שואל אותי אגב, להיות בעלים של מועדון ספורט זו אחת ההחלטות הכי גרועות שאדם עשיר פרטי יכול לעשות לעצמו. לרוב זה לא מוכיח את עצמו.
בסדר לי זה לא היה ברור וחשבתי שזה איום של תחזיקו אותי אבל לא, אשכרה אמרו לי שהוא הולך מהפועל ונמאס לו.
ינאי זה צנציפר?
קח לעצמך דקה ותחשוב:רדפוקס כתב:!!!רדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 18:11איזה קשקוש. הוא היה מוכן לעשות הרבה מאוד. אבל הוא רצה דבר מאוד פשוט - שיצביעו עכשיו ויאמרו אל עוברים או לא. אם אומרים שלא אז הוא יורד מההשקעה. זה פשוט מאוד.למה זה טוב כתב: תודה על המחמאות. מעריך.
לעניינו, לא אני הצעתי שהוא ישים את הכסף ה-25 ולא אני הצעתי שהוא ייקח על עצמו את השיפוץ. הוא הביא את זה לחלוטין בעצמו. אפילו תוצאות הבבוררות הביאו לו בדיוק את מה שביקש וטען שהוא מעוניין בו ועוד בנוסף הבורר הטיח אשמה בעמותה, כמו שמגיע לה.
הצדדים הלכו לבוררות אצל בורר שהיה מוסכם על שני הצדדים ועשו זאת כצעד מחייב לעמוד במה שיעלה בבוררות.
הוא החליט לעצמו הכל במודעות של האיש החד שהוא (אני באמת חושב שהוא כזה).
באמת אני שואל, מה קרה? דווקא אחרי שהוא קיבל את המעבר, קיבל חיוב משפטי של העמותה להעלות את הנושא להצבעה בעמותה כשהוא יודע שיש לו רוב, דווקא עכשיו הוא לכאורה מרים ידיים ואומר אני הולך?
אם אתה שואל אותי אגב, להיות בעלים של מועדון ספורט זו אחת ההחלטות הכי גרועות שאדם עשיר פרטי יכול לעשות לעצמו. לרוב זה לא מוכיח את עצמו.
יש כבר פסק דין שקובע שהמעבר יהיה זמני. אבל יש פה הנהלה של העמותה שהחליטה על דעת עצמה ובלי לשאול את החברים לעשות כל מה שביכולתה כדי לסלק מפה את עופר.
ואני מקווה 'הם יזכרו לעד כמחריבי הכי גדולים של הפועל. פי אלף יותר משאול. שימון מזרחי קדוש לעומתם.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
1. אז שיגיד את זה.
אולי אחרי המשחק בנתניה תהיה הצהרה, לאלו שעדיין לא קלטו את המתרחשKingAlpaca כתב: ↑20 דצמבר 2024, 19:091. אז שיגיד את זה.
הוא ילדה בת 4?!
2. מה זה לעזאזל 95%?
איך עובד החישוב הזה?
מה ה5%?
מעניין איזה שחקן יכול להישאר בהפועל ביום שאחרי? אפילו פלטין יקר מידייגביזון כתב: ↑20 דצמבר 2024, 19:13 הודעת וואטסאפ ראשונה של שמחה לאיד מאוהד מכבי, כואב אחושרמוטה, ואני יודע שלא יהיה לנו מענה להם לעולם.
כשכתבתי פרוקסי של שימון לא ידעתי שזה יעבוד כל כך מהר.
חצי שנה של אי הצבעה, משיכות, התעלמות מחברי עמותה עשתה את שלה היום.
לא מזמן העמותה בכצמה היא זו שהביאה לנו את עופר- בהצבעה, היום העמותה הביאה לנו את העמותה בחצי שנה של אי הצבעה.
שימון בשמיים, לא יאומן, הזיה, אני חי בסיוט.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
זה לא עניינו של שחקן כזה או אחר, זה עניין שלצאיןעתיד. אין אדם הגיוני אחד שירצה להשקיע כסף שאחריו ינהלו אותו, אין מישהו שירצה להתקרב אחרי מה שקרה פה.Mic_red כתב:מעניין איזה שחקן יכול להישאר בהפועל ביום שאחרי? אפילו פלטין יקר מידייגביזון כתב: ↑20 דצמבר 2024, 19:13 הודעת וואטסאפ ראשונה של שמחה לאיד מאוהד מכבי, כואב אחושרמוטה, ואני יודע שלא יהיה לנו מענה להם לעולם.
לא מזמן העמותה בכצמה היא זו שהביאה לנו את עופר- בהצבעה, היום העמותה הביאה לנו את העמותה בחצי שנה של אי הצבעה.
באמת שהיום הזה יותר קשה מירידת ליגה מבחינתי , וחוויתי אחת כזו לא מזמןגביזון כתב: ↑20 דצמבר 2024, 19:13 הודעת וואטסאפ ראשונה של שמחה לאיד מאוהד מכבי, כואב אחושרמוטה, ואני יודע שלא יהיה לנו מענה להם לעולם.
לא מזמן העמותה בעצמה היא זו שהביאה לנו את עופר- בהצבעה, היום העמותה הביאה לנו את העמותה בחצי שנה של אי הצבעה.
מה יש להסביר?
הוא אמור לשים עכשיו עוד 50 מליון כשיש לעמותה אפשרות עדיין ולוטו.Nati כתב:מה יש להסביר?
נראה לך שבנאדם שם מעל 100 מליון(לא כולל את עשרות המליונים על הרכישה) בשנתיים,וככה יקום ויילך?
עופר יודע שאחרי הפצצה שהוא זרק,והלחץ שמופעל על העמותה,היא תחזור אליו על ארבע.
שמע עוד שנייה כבר מדר מוטלי וגינת משוחררים , זה כבר על גבול (אם לא כבר) המאוחר מדי
נו,באמת?Adom_Adom כתב:אתה אופטימי
השאלה אם באמת יש לחץ על העמותה מלבד ברשתות
פורמלית בכל מקרה הוא יעזוב רק בסוף העונה כנראה אבל כמובן שכסף ושחקנים טובים לא יהיו פה אז טכנית אתה צודק כנראה (עדיין) , תלויי מה ההגדרה שלך לעוזב
נתי, לא עניין אותם חצי שנה להביא להצבעה לחברים שלה את הענין הכי מהותי כי ידוע שמעל 90 אחוז יתמכו במנורה. רמי אמר כמה פעמים בערוץ של שימון שזו היתה טעות מבחינתו להביא את עופר. על מה אתה מדבר? הם מחכים לזה בקוצר רוח, איזה גמורה, להעיף את עופר זה לא האמצעי זו המטרה.Nati כתב:נו,באמת?
העמותה הרי יודעת שאם עופר עוזב,היא גמורה.
רמי וחבריו לא טיפשים.הם יודעים שאם זה יקרה הם הופכים ליותר שנואים משאול.
לא קל לי לסנגר על רמי