עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

פרימו לוי כתב:
גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 22:24
פרימו לוי כתב: להשקיע במועדון ספורט זה יותר דומה לצדקה מאשר להשקעה בעסק. יש פה עניין של מחויבות בסיסית, כמו שאתה לא תלך לאגף שיקומי חדש בבית חולים שבנית ותאסוף להם את כל המכשירים שקנית מהיום למחר כי משהו לא הסתדר לך לרוחך, כי יש אנשים שרווחתם תלויה בזה. הציפייה היא שלא יפרק את המועדון מהיום למחר גם אם נמאס לו וגם אם זה אומר שהוא משלם עד סוף העונה את מה שהתחייב לשלם כשחתם על חוזים למרות שהוא ״מפסיד כסף״. שיודיע שמפסיק להשקיע החל מהקיץ הקרוב. כי לא רק שזה לזרוק את העונה הקרובה, העזיבה הזאת באופן הזה, המשמעות שלה היא שהמועדון הזה מת. שיראה מחויבות בסיסית לאוהדים שעבורם כל הדבר הזה קיים בכלל. שלא יזיין אותנו ככה, שיתנהג כמו אדם מבוגר שיבין את האחריות שיש לו, ולא שובר את הכלים ושולף את הזין ומשתין על כולם בפרצוף כשהדברים לא מסתדרים כמו שהוא רוצה. שיגלה קצת אורך רוח ובגרות ושיהיה גבר. זהו
הוא לא מפרק כלום
הוא לא רוצה לשלם עשרות מיליונים לשחקנים שזכינו לראות פה בזכותו
הוא ישאיר משהו בסיסי שהעמותה תוכל לעמוד בו ומשם שתעשה מה שהיא רוצה במועדון אוהדים הסגור שלה.
הציפיה ממנו להמשיך לתמוך במשהו שהוא מקבל ממנו כפיות טובה על סטרואידים היא לא ריאלית, תחשוב כמה הוא נתן במלחמה למשפחות משל נרצחים, איך הוא נאבק על שחקנים, מה הוא עשה פה בשביל כולנו, ומה הוא מקבל לאורך כל הדרך.
חליק. חלבו אותן ואמא שלו מספיק, אי אפשר לרצות ש"עופר החוצה" וגם להמשיך לחלוב את הפרה ינאי, הכוס שלו כבר מלאה מבוררים, מגשרים והזויים.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
מה זה לא מפרק כלום? אתה בעצמך מתאר סיטואציה שבה מה שנשאר מהמועדון הזה זה מועדון אוהדים סגור של האולטראס שמתחרה נגד הירידה. מאוד לא מתחבר לפולחן אישיות הזה שאתה עושה כאן לעופר והצגתו כאיזה קורבן אומלל, ממש ישו הנוצרי על הצלב. גרמת לו להשמע כמעט כמו שרה נתניהו והתרומה שלה למשפחות חטופים. עשרות מיליונים הוא ישלם כך או אחרת, אף אחד לא יקח את החוזים של השחקנים שלנו עד סוף העונה במלואם. אי אפשר לבוא ולהציג חזון של להפוך את המועדון לאימפריה ואז לשרוף הכל כי זה הולך קשה. אנשים רציניים לא מתנהלים ככה, נקודה. כבודו הרמוס של רמי כהן במקומו מונח, אבל שעופר יפסיק להתנהג כמו חדל אישים, אם זה תחזיקו אותי. ואם הוא באמת מפרק לנו את המועדון בתחילת השבוע אז הוא כלב ארור ומטונף
עוד פעם, אתה מבקש ממנו לשלם סכומים של שחקנים שלעמותה אין קשר אליהם, סכומים עצומים, אתה מבין שאנו בזה רבע הגיון.
רמי אמר שעופר היה טעות, אוקיי. עופר יעזוב אתה בונה קבוצה עם העמותה. אם אתה יכול לשלם לשחקנים האלה חוזים תשאיר אותם מה השאלה.

Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

פרימו לוי כתב:
גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 22:24
פרימו לוי כתב: להשקיע במועדון ספורט זה יותר דומה לצדקה מאשר להשקעה בעסק. יש פה עניין של מחויבות בסיסית, כמו שאתה לא תלך לאגף שיקומי חדש בבית חולים שבנית ותאסוף להם את כל המכשירים שקנית מהיום למחר כי משהו לא הסתדר לך לרוחך, כי יש אנשים שרווחתם תלויה בזה. הציפייה היא שלא יפרק את המועדון מהיום למחר גם אם נמאס לו וגם אם זה אומר שהוא משלם עד סוף העונה את מה שהתחייב לשלם כשחתם על חוזים למרות שהוא ״מפסיד כסף״. שיודיע שמפסיק להשקיע החל מהקיץ הקרוב. כי לא רק שזה לזרוק את העונה הקרובה, העזיבה הזאת באופן הזה, המשמעות שלה היא שהמועדון הזה מת. שיראה מחויבות בסיסית לאוהדים שעבורם כל הדבר הזה קיים בכלל. שלא יזיין אותנו ככה, שיתנהג כמו אדם מבוגר שיבין את האחריות שיש לו, ולא שובר את הכלים ושולף את הזין ומשתין על כולם בפרצוף כשהדברים לא מסתדרים כמו שהוא רוצה. שיגלה קצת אורך רוח ובגרות ושיהיה גבר. זהו
הוא לא מפרק כלום
הוא ישאיר משהו בסיסי שהעמותה תוכל לעמוד בו ומשם שתעשה מה שהיא רוצה במועדון אוהדים הסגור שלה.
הציפיה ממנו להמשיך לתמוך במשהו שהוא מקבל ממנו כפיות טובה על סטרואידים היא לא ריאלית, תחשוב כמה הוא נתן במלחמה למשפחות משל נרצחים, איך הוא נאבק על שחקנים, מה הוא עשה פה בשביל כולנו, ומה הוא מקבל לאורך כל הדרך.
חליק. חלבו אותן ואמא שלו מספיק, אי אפשר לרצות ש"עופר החוצה" וגם להמשיך לחלוב את הפרה ינאי, הכוס שלו כבר מלאה מבוררים, מגשרים והזויים.

מה זה לא מפרק כלום? אתה בעצמך מתאר סיטואציה שבה מה שנשאר מהמועדון הזה זה מועדון אוהדים סגור של האולטראס שמתחרה נגד הירידה. מאוד לא מתחבר לפולחן אישיות הזה שאתה עושה כאן לעופר והצגתו כאיזה קורבן אומלל, ממש ישו הנוצרי על הצלב. גרמת לו להשמע כמעט כמו שרה נתניהו והתרומה שלה למשפחות חטופים. עשרות מיליונים הוא ישלם כך או אחרת, אף אחד לא יקח את החוזים של השחקנים שלנו עד סוף העונה במלואם. אי אפשר לבוא ולהציג חזון של להפוך את המועדון לאימפריה ואז לשרוף הכל כי זה הולך קשה. אנשים רציניים לא מתנהלים ככה, נקודה. כבודו הרמוס של רמי כהן במקומו מונח, אבל שעופר יפסיק להתנהג כמו חדל אישים, אם זה תחזיקו אותי. ואם הוא באמת מפרק לנו את המועדון בתחילת השבוע אז הוא כלב ארור ומטונף
לא יפרק את הקבוצה.
יפרק רק את פרויקט המיליונים.
בסופו של דבר יהיה רמי שינהל, יהיה מאמן (רמי הדר חתם בבאר שבע אבל אהרוני פנוי), יהיו 4-5 זרים (לא במיליון דולר אלא כמו קאונסיל וכאלה שתמיד היו) ובטח רוב הישראלים יישארו. בליגה כזו זה מספיק כדי להגיע לפלייאוף.
ומעל לכל - תישאר בדרייב אין.

הכל בסדר.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

Charlie כתב: 20 דצמבר 2024, 22:29
פרימו לוי כתב:
Charlie כתב: 20 דצמבר 2024, 21:44
קודם כל תשתה מים ותירגע
דבר שני, איפה ראית שהוא מפרק מעכשיו לעכשיו את הפרויקט? אולי רק בקיץ כשלא אתפלא אם יש לו תחנת יציאה בכל אחד מהחוזים שחתם עליהם בקיץ עם השחקנים, כולל איטודיס ודדאס?
הרי הבן אדם שותק.
זאת הודעה שכתבת בנושא אחר כאן בפורום, שבערך אומר את מה שאני אומר מינוס הלפתוח שמפניה על הקבר אז לא הבנתי מה פשר התשתה מים ותרגע? אתה בעצמך רואה איך זה מוביל באופן ישיר לא לחזרה אחורה אלא לפירוק של הכל
Charlie כתב: 20 דצמבר 2024, 22:00
כל מילה.
מכבי עברה לבלומפילד לפני 25 שנה.
יש דור שלם של אוהדי מכבי שלא מכירים משהו אחר ורק שמעו על ר"ג. מבחינתם בלומפילד זה הבית של מכבי ומי זו בכלל הפועל?!

אבל אתה אופטימי אם אתה חושב שהפועל פשוט תחזור להיות מה שהיתה ב-2020.
הפועל תתרסק. רבים לא יחדשו מנוי, אוהדים עשירים שלפני עופר תרמו - לא יעבירו שקל, רוב חברי העמותה כיום לדעתי יבטלו את החברות. תהיה אווירת שבר שלא היתה גם עם מינצברג אחרי ירידת הליגה.
גם לא תהיה תקווה שיבוא מישהו עם כסף - כי אף אחד לא ייכנס לקבוצה שזרקה אחד כמו ינאי.
אוהדי מכבי משפשפים את העיניים ולא מאמינים איך האיום הכי גדול עליהם מאז 1970 פשוט נמחק ונעלם ולא יחזור עוד לעולם.
בעניין הקבר
אחי, זה רק ספורט
הקבר זאת כמובן הפרזה ספרותית כדי להדגים עד כמה המהלך שלו הוא בלתי נסלח בעיני.
אבל זה ממש לא רק ספורט. מה אתה מוצא את עצמך כותב בלהט בפורום אוהדים בשישי בעשר בלילה אם זה רק ספורט?
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 19:06
למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 17:49 אתה ליצן חסר תבונה. הוא צריך להביא משקיעים ולגייס 200 מליון שקל מעבר להשקעה בקבוצה. נראה לך שמשהו מזה יכול לקרות כשהשלטר בידיים של חבורת מטורללים?
אם אתה זה אתה ואנשים כמו עופר ינאי הם כמו עופר ינאי, אתה לא חושב שיכול להיות שאתה לא חד כמו שנדמה לך?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
תודה על המחמאות. מעריך.
לעניינו, לא אני הצעתי שהוא ישים את הכסף ה-25 ולא אני הצעתי שהוא ייקח על עצמו את השיפוץ. הוא הביא את זה לחלוטין בעצמו. אפילו תוצאות הבבוררות הביאו לו בדיוק את מה שביקש וטען שהוא מעוניין בו ועוד בנוסף הבורר הטיח אשמה בעמותה, כמו שמגיע לה.
הצדדים הלכו לבוררות אצל בורר שהיה מוסכם על שני הצדדים ועשו זאת כצעד מחייב לעמוד במה שיעלה בבוררות.
הוא החליט לעצמו הכל במודעות של האיש החד שהוא (אני באמת חושב שהוא כזה).
באמת אני שואל, מה קרה? דווקא אחרי שהוא קיבל את המעבר, קיבל חיוב משפטי של העמותה להעלות את הנושא להצבעה בעמותה כשהוא יודע שיש לו רוב, דווקא עכשיו הוא לכאורה מרים ידיים ואומר אני הולך?

אם אתה שואל אותי אגב, להיות בעלים של מועדון ספורט זו אחת ההחלטות הכי גרועות שאדם עשיר פרטי יכול לעשות לעצמו. לרוב זה לא מוכיח את עצמו.
אין עליו חובה בשום הסכם להשקיע בהרחבת אולם ללא ודאות של 100%.
מה שאתה מסרב להפנים הוא שאתה והעמותה מקבלים ודאות בלי לשים שקל בעוד הוא לא ונדרש לשים ולגייס מאות מליונים.
אתה מבין את האבסורד?
וכל זה בלי לדבר על ההשקעה שלו בקבוצה כששותפיו (הטבעיים) לא משלימים את חלקם לפי אחוז הבעלות והעובדה שניתן והגיוני לעבור ליד אליהו גם בלי להרחיב את הדרייב אין ובלי שום קשר לדרייב אין כדי לאפשר לאלפי אוהדי הפועל לראות את הקבוצה ולהגדיל את הכנסות המועדון.

מה? הוא מקבל אותה ודאות בדיוק כמו העמותה. הוא חוייב להביא בטוחה לאולם והעמותה חויבה להביא את העניין להצבעה אם להפעיל וטו בהצבעה של כל החברים ולא רק בהחלטת ועד מנהל.
זכות הוטו שניתנה לעמותה יכולה להתקיים רק בהצבעה של החברים ורק אם יש רוב לכך. לא רואה שום סיבה בעולם שהחברים בעמותה, שנטען בלי סוף שרובם בעד המעבר, יצביעו לממש את זכות הוטו אם תהיה התקדמות סבירה בנושא.
שוב אגיד, עופר נכנס לבוררות כשהוא מתחייב, בדיוק כמו העמותה, לעמוד במה שיעלה בבוררות ושזה הליך מחייב.
שכולם יעמדו בהבטחותיהם ובמה שהם מחוייבים אליו על פי הבוררות והכל יהיה בסדר. כרגע הוא היחיד ששובר את הכלים (אם הפרסומים נכונים) למרות שהוא באמת קיבל את כל מה שטען שהיה מעוניין בו.
אם על זה אי אפשר לבקר אותו על מה כן אפשר?
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

שוב אני מפספס פה דברים.
למה הכעס מופנה אל העמותה?
בפיצוץ האחרון הספציפי הזה?
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 22:35
nirgo כתב:
קובי כתב: 20 דצמבר 2024, 18:58
כן
אחרי שהטרקטורים יעלו, העמותה אולי תעלה להצבעה את הווטו אבל אין סיכוי שיהיה רוב בין אלפי החברים להטלת הווטו!
זה כל כך טפשי וילדותי. מה זה משנה מה מישהו חושב? זה צריך להיות חתום בחוזה. גם על סמים קשים עופר לא ישים כסף בלי גב משפטי.
יש פה אנשים שלא מבינים איך העולם עובד. אני מקווה בשבילם שעוד אין להם תלתלים למטה, אחרת זאת בעיה.

חכה רגע ורוי יבוא להסביר לך כמה אין לך מושג ומה הבעיה שעופר ישים כבר עכשיו 50 מיליון הרי הוטו הוא רק תיאורטי ואין בעיה בכלל והכל בסדר ועופר שקרן.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

Charlie כתב:
פרימו לוי כתב:
גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 22:24 הוא לא מפרק כלום

לא יפרק את הקבוצה.
בסופו של דבר יהיה רמי שינהל, יהיה מאמן (רמי הדר חתם בבאר שבע אבל אהרוני פנוי), יהיו 4-5 זרים (לא במיליון דולר אלא כמו קאונסיל וכאלה שתמיד היו) ובטח רוב הישראלים יישארו. בליגה כזו זה מספיק כדי להגיע לפלייאוף.

הכל בסדר.
בדיוק, לא מפרק, משאיר קבוצה בסיסית שתשאר ומשם שיעשו מה שרוצים.

סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 22:37
עידן סרור כתב:
nirgo כתב: 20 דצמבר 2024, 20:01
אחרי שהטרקטורים יעלו, העמותה אולי תעלה להצבעה את הווטו אבל אין סיכוי שיהיה רוב בין אלפי החברים להטלת הווטו!
איך אפשר להעלות ווטו כשדרייב אין מחוץ לשימוש עקב שיפוץ ומספר המנויים יחייב להשאר בנוקיה?
תגידו אתם דפוקים? לא יהיה שום שיפוץ כל עוד יש אפשרות תאורטית להטיל וטו.
אדם צריך להיות מטומטם גדול כדי להשקיע עוד כסף בקבוצה כשהחרב המתהפכת של זכות הוטו מרחפת לו מעל הראש.
אם אני במקומו אני לא משקיע בענין האולם אפילו שקל אחד נוסף כל עוד לעמותה יש אפשרות לבטל את המעבר ליד אליהו.
ועופר קצת יותר חכם ממני.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
מבחינה חוזית אין להם בכלל וטו ורוב הקהל לצידו ורכש אלפי מנויים וגם בהצבעה על מעבר הרוב נוטה באופן ברור למעבר.
אולי אני תמים
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

פרימו לוי כתב:
פרימו לוי כתב: זאת הודעה שכתבת בנושא אחר כאן בפורום, שבערך אומר את מה שאני אומר מינוס הלפתוח שמפניה על הקבר אז לא הבנתי מה פשר התשתה מים ותרגע? אתה בעצמך רואה איך זה מוביל באופן ישיר לא לחזרה אחורה אלא לפירוק של הכל
בעניין הקבר
אחי, זה רק ספורט
אבל זה ממש לא רק ספורט. מה אתה מוצא את עצמך כותב בלהט בפורום אוהדים בשישי בעשר בלילה אם זה רק ספורט?
צודק.... תמונה
אבל לא ברמה של "קבר". לא של עופר וגם לא של הוריי ראש העיר ת"א.

אני כותב הערב כי אני מרגיש שזה הסוף.
גדלתי על הקבוצה הזו. מהברזלים של אוסישקין עד למעבר הצפוי למנורה.
ירידות ליגה. הפסדים בגמר פלייאוף. זכיה בגביע המדינה.

והתחושה הקשה הערב שזה נגמר. כי אני לא מתכוון לחדש מנוי ולשלם לרמי כהן. אני גם אפסיק את החברות בעמותה. אתנתק לגמרי מהקבוצה הזו כמו שעשיתי בימי שאול.
מבחינתי כדורסל זה יהיה רק בnba.

ערב קשה.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 22:37
פרימו לוי כתב:

עוד פעם, אתה מבקש ממנו לשלם סכומים של שחקנים שלעמותה אין קשר אליהם, סכומים עצומים, אתה מבין שאנו בזה רבע הגיון.
רמי אמר שעופר היה טעות, אוקיי. עופר יעזוב אתה בונה קבוצה עם העמותה. אם אתה יכול לשלם לשחקנים האלה חוזים תשאיר אותם מה השאלה.

אני מבקש ממנו לשלם כי זה חלק מההתחייבויות שהוא לקח על עצמו. לקחת על עצמך בתחילת עונה התחייבויות כספיות ואז לנסות להיפטר מהם כשדברים לא הולכים חלק זה התנהלות אימפולסיבית וילדותית ולא ראויה לאיש עסקים רציני. כשזה מלווה בטלטלה כל כך עזה של המועדון והקהל שלו, כך שהמועדון כנראה ילך וינפח את נשמתו בעתיד הקרוב בעקבות דבר כזה, אז זה כבר גועל נפש מזוקק. כשאתה אומר ש״אין בזה היגיון״, אין בזה היגיון עסקי אולי אבל כשאתה נכנס למועדון ספורט השיקולים לא יכולים להיות כלכליים קרים נטו. אתה משפיע על חיים של אנשים ואתה לא יכול לשחק איתם באופן הזה. זה התנהלות דוחה. המינימום שאתה מחויב אליו אם אתה רוצה לצאת זה לעשות את זה בצורה מסודרת ואחראית. עופר מנסה להשאיר פה אדמה חרוכה.
Adom_Adom
קיבל.ה  276 לייקים

גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 22:40
Charlie כתב:
פרימו לוי כתב: מה זה לא מפרק כלום? אתה בעצמך מתאר סיטואציה שבה מה שנשאר מהמועדון הזה זה מועדון אוהדים סגור של האולטראס שמתחרה נגד הירידה. מאוד לא מתחבר לפולחן אישיות הזה שאתה עושה כאן לעופר והצגתו כאיזה קורבן אומלל, ממש ישו הנוצרי על הצלב. גרמת לו להשמע כמעט כמו שרה נתניהו והתרומה שלה למשפחות חטופים. עשרות מיליונים הוא ישלם כך או אחרת, אף אחד לא יקח את החוזים של השחקנים שלנו עד סוף העונה במלואם. אי אפשר לבוא ולהציג חזון של להפוך את המועדון לאימפריה ואז לשרוף הכל כי זה הולך קשה. אנשים רציניים לא מתנהלים ככה, נקודה. כבודו הרמוס של רמי כהן במקומו מונח, אבל שעופר יפסיק להתנהג כמו חדל אישים, אם זה תחזיקו אותי. ואם הוא באמת מפרק לנו את המועדון בתחילת השבוע אז הוא כלב ארור ומטונף
לא יפרק את הקבוצה.

הכל בסדר.

אם חברי העמותה יברחו וכתוצאה מזה ירד התמיכה מהנותני חסות ואנשים פרטיים גם זה לא ישאר יותר מדי זמן, הדרך לתחתית תהיה מהירה
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

פרימו לוי כתב: 20 דצמבר 2024, 22:44
גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 22:37
פרימו לוי כתב: מה זה לא מפרק כלום? אתה בעצמך מתאר סיטואציה שבה מה שנשאר מהמועדון הזה זה מועדון אוהדים סגור של האולטראס שמתחרה נגד הירידה. מאוד לא מתחבר לפולחן אישיות הזה שאתה עושה כאן לעופר והצגתו כאיזה קורבן אומלל, ממש ישו הנוצרי על הצלב. גרמת לו להשמע כמעט כמו שרה נתניהו והתרומה שלה למשפחות חטופים. עשרות מיליונים הוא ישלם כך או אחרת, אף אחד לא יקח את החוזים של השחקנים שלנו עד סוף העונה במלואם. אי אפשר לבוא ולהציג חזון של להפוך את המועדון לאימפריה ואז לשרוף הכל כי זה הולך קשה. אנשים רציניים לא מתנהלים ככה, נקודה. כבודו הרמוס של רמי כהן במקומו מונח, אבל שעופר יפסיק להתנהג כמו חדל אישים, אם זה תחזיקו אותי. ואם הוא באמת מפרק לנו את המועדון בתחילת השבוע אז הוא כלב ארור ומטונף

אני מבקש ממנו לשלם כי זה חלק מההתחייבויות שהוא לקח על עצמו. לקחת על עצמך בתחילת עונה התחייבויות כספיות ואז לנסות להיפטר מהם כשדברים לא הולכים חלק זה התנהלות אימפולסיבית וילדותית ולא ראויה לאיש עסקים רציני. כשזה מלווה בטלטלה כל כך עזה של המועדון והקהל שלו, כך שהמועדון כנראה ילך וינפח את נשמתו בעתיד הקרוב בעקבות דבר כזה, אז זה כבר גועל נפש מזוקק. כשאתה אומר ש״אין בזה היגיון״, אין בזה היגיון עסקי אולי אבל כשאתה נכנס למועדון ספורט השיקולים לא יכולים להיות כלכליים קרים נטו. אתה משפיע על חיים של אנשים ואתה לא יכול לשחק איתם באופן הזה. זה התנהלות דוחה. המינימום שאתה מחויב אליו אם אתה רוצה לצאת זה לעשות את זה בצורה מסודרת ואחראית. עופר מנסה להשאיר פה אדמה חרוכה.
התחייבות שלו לפי ההסכם זה 5 מיליון, לא 90 מיליון
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

Charlie כתב: 20 דצמבר 2024, 22:37
פרימו לוי כתב:

לא יפרק את הקבוצה.

הכל בסדר.
אני משוכנע שאתה טועה. שהטלטלה והשבר בקהל יהיו חזקים מדי והמצב לא יחזור להיות כמו בימים לפני עופר, אלא שהמועדון יתפרק ויתפייד לאיטו.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

עידן סרור כתב: 20 דצמבר 2024, 22:39 שוב אני מפספס פה דברים.
למה הכעס מופנה אל העמותה?
בפיצוץ האחרון הספציפי הזה?
על זה שהם לא מודיעים שהם מוותרים על זכות הווטו הארורה שלהם ומשחררים כבר את המועדון מלפיתת החנק שלהם ועושים הצבעה אתמול בבוקר.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

KingAlpaca כתב:
El dudernio כתב: 20 דצמבר 2024, 21:09
KingAlpaca כתב: 20 דצמבר 2024, 20:14 אם זה נכון, אני מקווה שהעמותה לא תתקפל במילימטר.
מה טובת הפועל בזה?
אני אשתמש בשפה של ימנואידים, זה נראה מתאים פה:
לא נכנעים לטרור.
לפעמים אתה יכול להיות יותר טיפש מהביביסט הכי טיפש.

סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  761 לייקים

הקטע עם ההצבעה בילתי נתפס. נמרח יותר מתיקי ביבי למינהם.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

רדפוקס כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 19:09
רדפוקס כתב: !!!
קח לעצמך דקה ותחשוב:
מי מקבל וודאות כתוצאה מהפסק בורר הזה?
עופר או העמותה?
ומי שם את הכסף?
באיזה עולם זה הגיוני?

ממני אבל מה אתה רוצה?
כל כך הרבה תגובות שהתבלבלתי. מחילה.

Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

פרימו לוי כתב: 20 דצמבר 2024, 22:45
לא יפרק את הקבוצה.

הכל בסדר.
אני משוכנע שאתה טועה. שהטלטלה והשבר בקהל יהיו חזקים מדי והמצב לא יחזור להיות כמו בימים לפני עופר, אלא שהמועדון יתפרק ויתפייד לאיטו.
זה לא יהיה לאיטו זה יקרה מהר מאוד. סיכוי סביר שבעונה הבאה כבר תצלול למתחת ל1000 חברי עמותה ומאות בודדות של מנויים. לגבי ספונסרים נחזור לימי s.p העליזים. ישראלים לא ישארו כי החוזים יהיו כבדים ונשחק עם 4 זרים בגלל המענקים. הדרך לליגה השניה ומשם להתפרקות סופית תהיה מהירה מאוד
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אני חושב שאין להם בעיה לוותר על זכות הוטו בתנאי שבהכרח הדרייב אין ישופץ
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

Red roy כתב:אם ינאי יעזוב בסופו של דבר זה רק בגלל שהוא הבין שכל החלומות של הכאן ועכשיו הם לא מציאותיים למרות הכסף הגדול שהוא השקיע .
מאד נוח מצידו יהיה להפיל את זה על העמותה ועל ההחלטה שבנינו רק מחייבת אותו לעמוד בהבטחה שלו .
וואו כמה שאתה קשקשן. באמת. אדם בוגר עם הגיון של ילד. זהו. הפסקת להפתיע אותי.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

פרימו לוי כתב:
לא יפרק את הקבוצה.

הכל בסדר.
אתה מבין שאם המועדון יתפרק/יגסוס זה לא בגלל עופר אלא בגלל מי שיהיה הבעלים שלו וינהל אחריו כן?

Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

פרימו לוי כתב:
לא יפרק את הקבוצה.

הכל בסדר.
אה ברור
צחקתי עם "הכל בסדר"
הסברתי לך מקצועית וכלכלית איך הדברים ייראו אם אכן הוא יעזוב אבל ברור שהשבר יהיה כל כך עמוק, שהמועדון לא יחזיק מעמד ויקרוס.
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

Adom_Adom כתב:
גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 22:40
Charlie כתב: לא יפרק את הקבוצה.

הכל בסדר.

אם חברי העמותה יברחו וכתוצאה מזה ירד התמיכה מהנותני חסות ואנשים פרטיים גם זה לא ישאר יותר מדי זמן, הדרך לתחתית תהיה מהירה
נכון
רמי גרוע משאול

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  761 לייקים

Charlie כתב: 20 דצמבר 2024, 22:54
Adom_Adom כתב:
גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 22:40 בדיוק, לא מפרק, משאיר קבוצה בסיסית שתשאר ומשם שיעשו מה שרוצים.

נכון
רמי גרוע משאול

Sent from my iPhone using Tapatalk
רמי גם גרוע שימון. שניהם רוצים לפרק את הפועל רק שרמי מצליח לעשות זאת בפועל.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

פרימו לוי כתב:
גביזון כתב: 20 דצמבר 2024, 22:12
פרימו לוי כתב: יש דיווחים בכל האתרים שהוא הודיע לשחקנים והמאמן עם החוזים הגדולים שהם עומדים להיות משוחררים. זה לא רק לפרק את הפרויקט אלא לקבור את המועדון. זה החרבה ברמת השאול כי זה לא יסתכם בפגיעה מקצועית, המועדון יתפרק מזה.
אם זה רק תחזיקו אותי אז זה חתיכת מהלך מלוכלך
הוא לא מבין מה זה להיות אוהד. חושב פה זה חברה בע"מ שאפשר לחתוך הפסדים
אם הוא עוזב בגלל עמותת הוטו את הקבוצה אז למה שישלם כאלה סכומים על השחקנים שהוא הביא והוא משלם להם? מה ההגיון? אם הוא מבין שלא יתנו לו לנהל פה את הכסף שלו לעולם מה הציפיה הזאת ממנו להוציא עשרות מיליונים? למה?
ממי הוא ילמד להרגיש מה זה אוהד? מהעמותה שמסרבת לתת לחברים האוהדים שלה להחליט על גורלם? מהעמותה שמסרבת לתת לאלפי אוהדים, יותר מפי 2 לפחות מהבסיס הקיים לקנות מנוי ולחזק את הקבוצה? הם ילמדו אותו מה זה להרגיש אוהד?
אי אפשר לבוא אליו ברבע טענה.
הוא שם סכומים הזויים על גדולי השחקנים שאפשר להביא, קיבל עד עכשיו כפיות טובה ברמות פסיכוטיות מהעמותה, לא רואה אותו שם לירה אם הוא עוזב. הוא ישאיר קבוצה הכי בסיסית שאפשר, קבוצה שתהיה לנו עם עמותת הוטו בשנים הראשונות , ותלך ותדעך בשנים הבאות.
להשקיע במועדון ספורט זה יותר דומה לצדקה מאשר להשקעה בעסק. יש פה עניין של מחויבות בסיסית, כמו שאתה לא תלך לאגף שיקומי חדש בבית חולים שבנית ותאסוף להם את כל המכשירים שקנית מהיום למחר כי משהו לא הסתדר לך לרוחך, כי יש אנשים שרווחתם תלויה בזה. הציפייה היא שלא יפרק את המועדון מהיום למחר גם אם נמאס לו וגם אם זה אומר שהוא משלם עד סוף העונה את מה שהתחייב לשלם כשחתם על חוזים למרות שהוא ״מפסיד כסף״. שיודיע שמפסיק להשקיע החל מהקיץ הקרוב. כי לא רק שזה לזרוק את העונה הקרובה, העזיבה הזאת באופן הזה, המשמעות שלה היא שהמועדון הזה מת. שיראה מחויבות בסיסית לאוהדים שעבורם כל הדבר הזה קיים בכלל. שלא יזיין אותנו ככה, שיתנהג כמו אדם מבוגר שיבין את האחריות שיש לו, ולא שובר את הכלים ושולף את הזין ומשתין על כולם בפרצוף כשהדברים לא מסתדרים כמו שהוא רוצה. שיגלה קצת אורך רוח ובגרות ושיהיה גבר. זהו
נראה לי שהוא גילה הרבה מאוד אורך רוח. מתחילת הפגרה נלחמים בכל צעד שהוא מנסה לעשות. וזה בעונה שהוא משקיע כמו מטורף ומנסה לנמל את ההזדמנות שמכבי על הקרשים כדי להקפיץ אותנו עשר רמות למעלה.
אם אני הייתי בעלים של הפועל והייתי מקבל כזה יחס, הייתי נוטש אפילו שאני אוהד מהיום שנולדתי בערך. וממש לא בטוח שהייתי נוהג אחרת ממה שאומרים שהוא ינהג. אם אמי והחברים חושבים שהם יכולים לנסתדר לבד - שיסתדרו.

סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

הפתרון ההגיוני הוא
לקיים את ההצבעה הזאת למען השם, ובמידה והרוב יהיה למעבר לנוקיה בתנאי שיפוץ הדרייב אין, עופר ישים את ה25 מיליון שקל האלה ואין יותר וטו וכולם מבוטחים
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

פרימו לוי כתב:
פרימו לוי כתב: זאת הודעה שכתבת בנושא אחר כאן בפורום, שבערך אומר את מה שאני אומר מינוס הלפתוח שמפניה על הקבר אז לא הבנתי מה פשר התשתה מים ותרגע? אתה בעצמך רואה איך זה מוביל באופן ישיר לא לחזרה אחורה אלא לפירוק של הכל
בעניין הקבר
אחי, זה רק ספורט
במקום לראות סברי מרנן?
זה רק ספורט.
עוד מעט תבקש אחוזי נכות מביטוח לאומי.
טפל בבעיות שלך. זה לא ענין לציבור.

סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  761 לייקים

עידן סרור כתב: 20 דצמבר 2024, 22:59 הפתרון ההגיוני הוא
לקיים את ההצבעה הזאת למען השם, ובמידה והרוב יהיה למעבר לנוקיה בתנאי שיפוץ הדרייב אין, עופר ישים את ה25 מיליון שקל האלה ואין יותר וטו וכולם מבוטחים
כל כך פשוט ככה מסובך. העולם של הפןעל תמיד חייב לעבוד הפוך
OMG עווופררר
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

בחלומי אני מדמיינת שבצאת שבת העמותה מודיעה על הצבעה השבוע…

אבל אז התעוררתי מהחלום
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

ההצבעה הזאת היתה צריכה להתקיים באוגוסט 23. העמותה חירבנה על כולנו עכשיו שתלך להזדיין ואם אפשר שתתפרק אז בכלל טוב. האופציה השניה הכי טובה היא שהיא תודיע לעופר בכתב שהיא מותרת על הוטו ושלא תתקיים הצבעה. האופציה השלישית היא הצבעה בראשון בבוקר. כל דבר אחר זה המשך גרירת הרגליים של העמותה והניסיון שלה לבצע רצח והתאבדות והיא קרובה להצליח בזה קרובה מתמיד
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

עידן סרור כתב:הפתרון ההגיוני הוא
הבורר יצא על העמותה על עניין היעדר ההצבעה כבר חצי שנה, ועל כך שההצבעה צריכה להיות עוברים כן/לא בלי קשר לשיפוץ.

רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

Red_man כתב: 20 דצמבר 2024, 23:03
ההצבעה הזאת היתה צריכה להתקיים באוגוסט 23. העמותה חירבנה על כולנו עכשיו שתלך להזדיין ואם אפשר שתתפרק אז בכלל טוב. האופציה השניה הכי טובה היא שהיא תודיע לעופר בכתב שהיא מותרת על הוטו ושלא תתקיים הצבעה. האופציה השלישית היא הצבעה בראשון בבוקר. כל דבר אחר זה המשך גרירת הרגליים של העמותה והניסיון שלה לבצע רצח והתאבדות והיא קרובה להצליח בזה קרובה מתמיד
הם צריכים לנשק לו את הרגליים ולהתחנן שישאר , איזה אופציות בדיוק צריך פה ? שום הצבעה ושום נעליים , אפילו בלי הבטחה וערבות לשיפוץ כי העסק פה על סף פירוק בכל מקרה בגללם
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 20 דצמבר 2024, 23:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  761 לייקים

אסור לבטל חברות בעמותה עד ההצבעה אחרת הם באמת ינצחו ובקלות .
OMG עווופררר
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 19:06
למה זה טוב כתב: תודה על המחמאות. מעריך.
לעניינו, לא אני הצעתי שהוא ישים את הכסף ה-25 ולא אני הצעתי שהוא ייקח על עצמו את השיפוץ. הוא הביא את זה לחלוטין בעצמו. אפילו תוצאות הבבוררות הביאו לו בדיוק את מה שביקש וטען שהוא מעוניין בו ועוד בנוסף הבורר הטיח אשמה בעמותה, כמו שמגיע לה.
הצדדים הלכו לבוררות אצל בורר שהיה מוסכם על שני הצדדים ועשו זאת כצעד מחייב לעמוד במה שיעלה בבוררות.
הוא החליט לעצמו הכל במודעות של האיש החד שהוא (אני באמת חושב שהוא כזה).
באמת אני שואל, מה קרה? דווקא אחרי שהוא קיבל את המעבר, קיבל חיוב משפטי של העמותה להעלות את הנושא להצבעה בעמותה כשהוא יודע שיש לו רוב, דווקא עכשיו הוא לכאורה מרים ידיים ואומר אני הולך?

אם אתה שואל אותי אגב, להיות בעלים של מועדון ספורט זו אחת ההחלטות הכי גרועות שאדם עשיר פרטי יכול לעשות לעצמו. לרוב זה לא מוכיח את עצמו.
אין עליו חובה בשום הסכם להשקיע בהרחבת אולם ללא ודאות של 100%.
מה שאתה מסרב להפנים הוא שאתה והעמותה מקבלים ודאות בלי לשים שקל בעוד הוא לא ונדרש לשים ולגייס מאות מליונים.
אתה מבין את האבסורד?
וכל זה בלי לדבר על ההשקעה שלו בקבוצה כששותפיו (הטבעיים) לא משלימים את חלקם לפי אחוז הבעלות והעובדה שניתן והגיוני לעבור ליד אליהו גם בלי להרחיב את הדרייב אין ובלי שום קשר לדרייב אין כדי לאפשר לאלפי אוהדי הפועל לראות את הקבוצה ולהגדיל את הכנסות המועדון.

מה? הוא מקבל אותה ודאות בדיוק כמו העמותה. הוא חוייב להביא בטוחה לאולם והעמותה חויבה להביא את העניין להצבעה אם להפעיל וטו בהצבעה של כל החברים ולא רק בהחלטת ועד מנהל.
זכות הוטו שניתנה לעמותה יכולה להתקיים רק בהצבעה של החברים ורק אם יש רוב לכך. לא רואה שום סיבה בעולם שהחברים בעמותה, שנטען בלי סוף שרובם בעד המעבר, יצביעו לממש את זכות הוטו אם תהיה התקדמות סבירה בנושא.
שוב אגיד, עופר נכנס לבוררות כשהוא מתחייב, בדיוק כמו העמותה, לעמוד במה שיעלה בבוררות ושזה הליך מחייב.
שכולם יעמדו בהבטחותיהם ובמה שהם מחוייבים אליו על פי הבוררות והכל יהיה בסדר. כרגע הוא היחיד ששובר את הכלים (אם הפרסומים נכונים) למרות שהוא באמת קיבל את כל מה שטען שהיה מעוניין בו.
אם על זה אי אפשר לבקר אותו על מה כן אפשר?
העמותה. בזכות הוטו, מקבלת ודאות לכך שהמעבר זמני ועופר בונה לה אולם.
עופר לא מקבל כלום.
כל מה שכתבת ילדותי ולא רלוונטי. אין שום ערך למה שמישהו יעשה או לא יעשה אם וכאשר כל עוד זה לא חתום בחוזה. שום תחזית אסטרולוגית על תוצאות הצבעה אם תתרחש בפורמט כזה או אחר לא רלונטית.
ביננו זכות הוטו היא השוט שהעמותה מחזיקה ולאו דוקא לעניין האולם. ראינו את זה הלכה למעשה ברצון "להסדיר את מעמד העמותה" כחלק מהבוררות. עצם הדחיה של ההצבעה היא בדיוק זה. ברגע שהיא מתקיימת השוט נעלם וה 19% לא שוים שום דבר.

דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

מקווה עכשיו שכולם מבינים בצורה הכי ברורה שיש רק שתי אופציות פה

או שהוא נוכל ימני שבא לחרחר ריב בקהל הכי טוב בהיסטוריה וככה להרוס את הקבוצה או שהוא בנה נטו על הקהל של האולטראס ולא אכפת לו בכלל מכל אותם ברברנים פה שחושבים שהפועל זה הם וממש לא שמאל

כמובן שיקפצו עכשיו כל אותם בלבלני שכל ויגידו שאני ילד עם בעיות נפשיות כלשהן כי אני לא מסכים איתם שהפועל היא סתם קבוצה ספורטיבית
נערך לאחרונה על ידי דיייי ב 20 דצמבר 2024, 23:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

רק הפועל כתב: 20 דצמבר 2024, 23:05
Red_man כתב: 20 דצמבר 2024, 23:03
הם צריכים לנשק לו את הרגליים ולהתחנן שישאר , איזה אופציות בדיוק צריך פה ? שום הצבעה ושום נעליים
הם לא צריכים לחשוב עליו ועל זה שהם עושים משהו עבורו - הם לפני הכל צריכים לחשוב על קהל האוהדים, בגללם הם נבחרו, שייצגו את כלל האוהדים ולא את המיעוט הקטנטן
נערך לאחרונה על ידי Mic_red ב 20 דצמבר 2024, 23:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

דיייי כתב:מקווה עכשיו שכולם מבינים בצורה הכי ברורה שיש רק שתי אופציות פה

או שהוא נוכל ימני שבא לחרחר ריב בקהל הכי טוב בהיסטוריה או שהוא בנה נטו על הקהל של האולטראס ולא אכפת לו בכלל מכל אותם ברברנים פה שחושבים שהפועל זה הם וממש לא שמאל

כמובן שיקפצו עכשיו כל אותם בלבלני שכל ויגידו שאני ילד עם בעיות נפשיות כלשהן כי אני לא מסכים איתם שהפועל היא סתם קבוצה ספורטיבית
ב"ה תקבל בקרוב את חבורת השמאל הפועל שלך שסבלנו ממנה כל כך הרבה שנים וחוזרת כל הזמן לוידויי הריגה.תמונה

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 20 דצמבר 2024, 23:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
Adom_Adom
קיבל.ה  276 לייקים

דיייי כתב: 20 דצמבר 2024, 23:07 מקווה עכשיו שכולם מבינים בצורה הכי ברורה שיש רק שתי אופציות פה

או שהוא נוכל ימני שבא לחרחר ריב בקהל הכי טוב בהיסטוריה וככה להרוס את הקבוצה או שהוא בנה נטו על הקהל של האולטראס ולא אכפת לו בכלל מכל אותם ברברנים פה שחושבים שהפועל זה הם וממש לא שמאל

מספיק! אתה מביך את עצמך
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

דיייי כתב: 20 דצמבר 2024, 23:07 מקווה עכשיו שכולם מבינים בצורה הכי ברורה שיש רק שתי אופציות פה

דבר אחד אנשים פה מבינים זה שהעמותה מתנהלת כמו אלו שהיא לא אוהבת בפוליטיקה.. העתק הדבק
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  761 לייקים

די די
OMG עווופררר
שליחת תגובה