הסקר

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

מה הצבעת בסקר

יד אליהו שניהם
39
38%
דרייב אין + יד אליהו ביורוליג
48
46%
דרייב אין + ירושלים ביורוליג
7
7%
לא הצבעתי. שיישרף המועדון כל עוד ינאי שם.
3
3%
לא הצבעתי מסיבה אחרת שאפרט בתגובה
7
7%

סך הכול הצבעות: 104
איש גדול
קיבל.ה  542 לייקים

תא מרבוטא כתב: 22 פברואר 2026, 18:38
איש גדול כתב: 22 פברואר 2026, 15:49
Red_man כתב: 22 פברואר 2026, 15:44

זה דיון ישן על האם האולם כאולם זאת הסיבה או מאבקי שליטה בקבוצה. לדעתי הסיבה האמיתית מלכתחילה הייתה מאבקי שליטה. מקבל את זה שאתה חושב שהבסיס הוא רק האולם
הסיבה לעולם לא הייתה מאבקי שליטה.
אבל אין בי כוחות לנסות לשכנע אנשים בזה.
מי שחושב ככה לבריאות
מעולם לא שמעתי הסבר מפורט למה האולטרס לא רוצים בעופר שאינו קשור במאבקי שליטה. כן היו טענות לעופר על ההתנהלות כמו על מנויים וכרטיסים בודדים/מעבר מיד אליהו/הסיפור על ההשבתה למען החטופים- וזה ממש לא היה רק מהאולטרס ובשמם.

אין לך כוח לשכנע שהם רצו משהו אחר? סבבה
אין לך כוח אפילו להסביר מה כן?
אין שום קשר למאבקי שליטה.
האולטראס קיבלו הצעות לדברים שהם לא קיבלו בחיים בשביל להגיע ליד אליהו בהתחלה וגם עכשיו.
הם יכולים בכל רגע נתון לקבל מעופר כמעט כל מה שבא להם ,נכון להיום גם כולל איפה נשחק.
אם כל מה שהיה מעניין אותם זה שליטה הם היו לוקחים את ההצעות האלה.
מהרגע שלעופר נפל האסימון סופית בזמנו שהם לא יגיעו ליד אליהו הוא נכנס איתם לפסים אישיים חלקם ידועים יותר וחלקם ידועים פחות , כמו תביעות ועוד כל מיני דברים וניסה לפגוע לאנשים בחיים האישיים שלהם.
מהרגע הזה כבר לא הייתה דרך חזרה.
בנוסף לזה גם בסוף מתרגלים לדברים בחיים ואני חושב שהם די התרגלו ללכת רק לכדורגל ואפילו אוהבים את זה , ככה שלא ממש מפריע להם לא לחזור.
שורה תחתונה , כן לא צריך ליפות את המציאות , האולטראס כנראה לא יחזרו למשחקים עד שעופר ילך אבל אין לזה שום קשר לשליטה.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  724 לייקים

Charlie כתב: 22 פברואר 2026, 16:28 יצטרכו למכור בנפרד מנויים לליגה וליורוליג.
הרי אי אפשר להכריח את מי שמחרים את מנורה להגיע או לשלם עבור מושב אותו לא יממש - ולהפך. לא לחייב מי שרק רוצה יורוליג לרכוש מנוי לליגה משעממת כשאולי חוץ מ-2 משחקים הוא לא יגיע לאף משחק.

בצורה הזאת מפחיתים לא מעט מנויים קיימים שלא ירכשו מנוי לליגה וזה יעזור בפלונטר שנוצר עם החזרה הצפויה להיכל שלמה.
וזה הולך להגדיל את ההרגשה של שתי קבוצות - יהיו אוהדי ליגה שלא רוצים להגיע למשחקים ביד אליהו, ואוהדי יורוליג שאין להם מקום במשחק הליגה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3550 לייקים

אני די בטוח שזה יותר הצבעות ממה שאי פעם היה בהצבעה כלשהי של העמותה , בטח עכשיו מישהו ימצא נתון שסותר את זה.

אגב , המדגם שלנו לא מייצג בכלל, כמו שנאמר פה, היו 21% לארנה (שזה דרייב אין בליגה) , אצלינו הצביעו לזה 7% , נניח שנוסיף את ה6% שלא בחרו אחת משלוש האפשרויות לאפשרות הזאת מגיע ל13%.
סטייה של 8% כבר לא נחשבת מייצגת.
למי שחיפש הוכחות , קיבל את זה שהפורום מוטה , קלות, לכיוון שמתנגד לקו שהאולטראס מובילים.
תא מרבוטא
קיבל.ה  876 לייקים

איש גדול כתב: 22 פברואר 2026, 19:08
איש גדול כתב: 22 פברואר 2026, 15:49

הסיבה לעולם לא הייתה מאבקי שליטה.
אבל אין בי כוחות לנסות לשכנע אנשים בזה.
מי שחושב ככה לבריאות
מעולם לא שמעתי הסבר מפורט למה האולטרס לא רוצים בעופר שאינו קשור במאבקי שליטה. כן היו טענות לעופר על ההתנהלות כמו על מנויים וכרטיסים בודדים/מעבר מיד אליהו/הסיפור על ההשבתה למען החטופים- וזה ממש לא היה רק מהאולטרס ובשמם.

האולטראס קיבלו הצעות לדברים שהם לא קיבלו בחיים בשביל להגיע ליד אליהו בהתחלה וגם עכשיו.
הם יכולים בכל רגע נתון לקבל מעופר כמעט כל מה שבא להם ,נכון להיום גם כולל איפה נשחק.
מהרגע שלעופר נפל האסימון סופית בזמנו שהם לא יגיעו ליד אליהו הוא נכנס איתם לפסים אישיים חלקם ידועים יותר וחלקם ידועים פחות , כמו תביעות ועוד כל מיני דברים וניסה לפגוע לאנשים בחיים האישיים שלהם.
בנוסף לזה גם בסוף מתרגלים לדברים בחיים ואני חושב שהם די התרגלו ללכת רק לכדורגל ואפילו אוהבים את זה , ככה שלא ממש מפריע להם לא לחזור.
שורה תחתונה , כן לא צריך ליפות את המציאות , האולטראס כנראה לא יחזרו למשחקים עד שעופר ילך אבל אין לזה שום קשר לשליטה.
אתה אמרת שהם יכלו לקבל כמעט הכל, ואז החליטו לא ומפה זה הסלים. מה היה הרציונל לאי הגעה למי שיכול לקבל הכל? יד אליהו? או משהו שונה?
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  680 לייקים

מי שהצביע "שכל המועדון יישרף" צריך להיות מורחק מהפורום לצמיתות
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1873 לייקים

וואו, אני מופתע מהתוצאה.
די חד צדדי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
איש גדול
קיבל.ה  542 לייקים

תא מרבוטא כתב: 22 פברואר 2026, 19:26
איש גדול כתב: 22 פברואר 2026, 19:08

אתה אמרת שהם יכלו לקבל כמעט הכל, ואז החליטו לא ומפה זה הסלים. מה היה הרציונל לאי הגעה למי שיכול לקבל הכל? יד אליהו? או משהו שונה?
קודם כן , הסיבה שבגללה האולטראס הפסיקו להגיע למשחקים היא יד אליהו ,זה נאמר בכל מקום מהרגע הראשון שהנושא עלה.
וזה לא שפתאום הם החליטו לא להגיע , פשוט היה ניסיון לשכנע אותם להגיע עם כל מיני הצעות והם נשארו החלטיים במה שהם אמרו מהרגע הראשון.
נערך לאחרונה על ידי איש גדול ב 22 פברואר 2026, 22:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red_man
קיבל.ה  2244 לייקים

KingAlpaca כתב: 22 פברואר 2026, 19:46 וואו, אני מופתע מהתוצאה.
די חד צדדי.
ממה אתה מופתע בדיוק?
@מילפורד ועדיין הסקר בפורום חזה את תוצאות הסקר למרות שהוא לא דייק לחלוטין
בני12
קיבל.ה  2704 לייקים

לדעתי תוצאות הסקר הם טעות גדולה אבל בניגוד לאחרים אני מכבד תוצאות של הצבעה גם אם היא לא לרוחי

הדבר היחיד הטוב מהתוצאה שזה ייתן לעופר תמריץ גדול יותר להזיז את הקמת האולם החדש
Nati
קיבל.ה  2876 לייקים

לדעתי רוב אלו שמגיעים ליד אליהו הם אנשים יותר מבוגרים.סוג האנשים האלו לא ממש מעורבים בסושיאל מדיה.
אדום ותיק
קיבל.ה  1166 לייקים

מי שחושב, שהסקר, ומימוש תוצאותיו יביא לשקט בחזית שבין עופר לאולטראס ויחזיר את האוהדים שאינם אולטראס אך מדירים עצמם מיד אליהו חי באשליות!
לצערי הרב, ההסתה מול עופר תימשך תחת הכותרת "זה מאוחר מידי" או "הנזק נעשה ולא ניתן לתיקון" ועוד כל מיני סיבות מסיבות שונות, חלקם כבר התחילו להישמע בתישחורת.
האולטראס , בסיוע הנירפות המיקצועית של הקבוצה, סייעו לעצור את הפרויקט של עופר שרצה להפוך את הפועל לקבוצה גדולה ומובילה. לא רק "מגניבה". לצערי רבים וטובים הלכו שולל אחרי החרם. (אני לא נגד מגניבה - אבל חושב שסוף סוף יש הזדמנות לתת קונטרה לדומיננטיות הצהובה בכדורסל הישראלי).
מקווה מאד שהמצב, הסקר והצבעת הרוב מתוך פחות מ3000 משתתפים, לא ירפו את ידיו של עופר וימשיך לנהל, להוביל ולהשקיע בקבוצה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Adam
קיבל.ה  175 לייקים

teknoboy כתב: 22 פברואר 2026, 16:46
מילפורד כתב: 22 פברואר 2026, 13:37 אם כבר, אז טקנו יודע.
אם זה באמת מעניין וחשוב אני יכול לחפש דרך לבדוק את זה
redead כתב: 22 פברואר 2026, 13:44 90 הצבעות לא באמת יכולים לייצג כמה אלפים טובים של אנשים אבל שיהיה :-)
בטח שכן. יש דבר שנקרא מדגם מייצג, ותשעים זה גודל מספיק בשביל לייצג אוכלוסיה קטנה של כמה אלפים טובים, בהינתן תנאים מסוימים (בטח יש פה אנשים שמבינים בסטטיסטיקה יותר טוב ממני ויכולים לפרט)
משפט הגבול המרכזי ואי שוויון הופדינג :)
D&3
קיבל.ה  1653 לייקים

Adam כתב: 22 פברואר 2026, 21:48
teknoboy כתב: 22 פברואר 2026, 16:46
מילפורד כתב: 22 פברואר 2026, 13:37 אם כבר, אז טקנו יודע.
אם זה באמת מעניין וחשוב אני יכול לחפש דרך לבדוק את זה
redead כתב: 22 פברואר 2026, 13:44 90 הצבעות לא באמת יכולים לייצג כמה אלפים טובים של אנשים אבל שיהיה :-)
בטח שכן. יש דבר שנקרא מדגם מייצג, ותשעים זה גודל מספיק בשביל לייצג אוכלוסיה קטנה של כמה אלפים טובים, בהינתן תנאים מסוימים (בטח יש פה אנשים שמבינים בסטטיסטיקה יותר טוב ממני ויכולים לפרט)
משפט הגבול המרכזי ואי שוויון הופדינג :)
כן, משפט הגבול המרכזי ייתן לך בודואות גבוהה שגיאה מקסימלית של 10% עם בערך 90 איש עבור אוכלוסיה של 5000 איש (הופדינג "דורש" בערך מדגם כפול אבל הוודאות גבוהה הופכת לוודאות ממש).

הבעיה היא שהמתמטיקה טובה ויפה אבל היא עובדת בדגימה מקרית (i.i.d)... יעני מתוך כלל האוכלוסיה, המדגם שלך נבחר באקראיות, ובאותה מידה שנבחרו אותם 90 איש יכלו להיבחר כל 90 איש אחרים באותו סיכוי.
הסקר הזה לא מהווה דגימה מקרית משתי סיבות-
1. משתמשי הפורום לא נבחרו באקראיות מתוך כלל אוהדי הפועל (חשש לselection bias).
2. האנשים שבחרו לענות על הסקר לא נבחרו באקריות מתוך כלל חברי הפורום (חשש לresponse bias, מקרה יותר ספציפי של selection bias).

דוגמא לאיפה כל אחד יכול ליפול-
1. די ברור. אם לדוגמא חברי ומספמטי האולטראס בוחרים מראש פחות להצטרף לפורום משאר הקהל, ואותה קבוצה מתנגדת יותר ליד אליהו, אותו קול ייצוג בחסר בהצבעה, אפילו אם כל חברי הפורום היו מצביעים.
2. פחות ברור ויותר חמקמק. ייתכן שהסקר לא ראש שלא מייצג את כלל הקהל, אלא אפילו לא את כלל חברי הפורום. אם לדוגמא מתנגדי יד אליהו מיואשים יותר מהקבוצה ופחות נכנסים בתקופה האחרונה לפורום הזה, הם מצביעים פחות, ומיוצגים בחסר. או אם משום מה המוזרים שרוצים לנסוע לירושלים הם מגה טרחנים חובבי סקרנים שרואים סקר ומיד עונים (יותר מהאדם הממוצע), אז התשובה הזו תהיה מיוצגת פה ביתר, אפילו ביחס לכלל משתמשי הפורום.

הדוגמא השנייה אגב סופרת רלוונטית לסקרים (בחירות ואחרים), בהם הרבה פעמים אחוז המענה הוא נמוך ממש (הרבה מתחת ל 50%), ואז אפילו שמראש התקשרו לאוכלסויה מייצגת, זאתי שבסוף בחרה לענות על הסקר יכולה כבר לא להיות מייצגת, אם לדוגמא מצביעי מפלגת הגמלאים הם אוכלוסיה שעונה לסקרים הרבה יותר מאחרים, הם ייצוגו בעודף באותו סקר, אפילו שמראש התקשרו אליהם כמו לשאר (מבחינת פרופציות).

סליחה על החפירה ותודה על ההקשבה.

עריכה קטנה - שלא יובן חלילה כאילו הייתי ציני, המתמטיקה באמת טובה ויפה, וספציפית משפט הגבול המרכזי זה אחד הדברים הכי יפים שבני האדם גילו.
ההוא מפעם
קיבל.ה  351 לייקים

מילפורד כתב: 22 פברואר 2026, 19:14 אני די בטוח שזה יותר הצבעות ממה שאי פעם היה בהצבעה כלשהי של העמותה , בטח עכשיו מישהו ימצא נתון שסותר את זה.

אגב , המדגם שלנו לא מייצג בכלל, כמו שנאמר פה, היו 21% לארנה (שזה דרייב אין בליגה) , אצלינו הצביעו לזה 7% , נניח שנוסיף את ה6% שלא בחרו אחת משלוש האפשרויות לאפשרות הזאת מגיע ל13%.
סטייה של 8% כבר לא נחשבת מייצגת.
למי שחיפש הוכחות , קיבל את זה שהפורום מוטה , קלות, לכיוון שמתנגד לקו שהאולטראס מובילים.
אתה צודק אם נצא מתוך הנחה שההצבעה בסקר הייתה לא מוטה.
לנוכח העובדה שההצבעה היא רק של חצי מאוהדי הקבוצה. כמו שאמרו פה באשכול מספר אנשים
הסקר הפתאומי הלא מוסבר ולא הגיוני הזה בא לאנשים רבים לא טוב ולכן לא הצביעו כי לא רצו להצביע בלי לדעת כלום
הדעה האישית שלי שהאנשים האלה היו מטים את ההצבעה יותר לכיוון הסקר של הפורום ( כמו שהערכת מראש ) כי נראה שלתומכי הדרייבאין לא היו הרבה היסוסים בטח לא לתומכי הדרייב אין ועיר הנצח והפקקים .

עד כאן פינתנו ספורט וסטיסטיקה
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3550 לייקים

הניתוח שלי לתוצאות האמת:
ראשית , אתייחס למספר המצביעים, הייתי שמח אם היו מצביעים 10,000 איש , אבל אם התפלפלנו פה על האם 300, 400 או 500 זה מדגם מייצג , אז 2,600 זה סופר מייצג.
עם הסתייגויות בטח ביחס לטיעונים המלומדים שהועלו פה מעלי , אבל אני חושב שיהיה קשה לבחור 2,600 אוהדי הפועל בכדורסל שחשוב להם לענות על הסקר ככה שתוצאותיו לא יחשבו מהימנות , בטח ובטח בסטייה של עד 5%.

ועל כן , אני מתייחס לתוצאות הסקר כמייצגות את הפילוח של הקהל של הפועל, בערך חמישית (20%) נמצאים בקיצון אחד שאומר ללכת אחרי האוטלראס באש ובמים.
מודה , זה אחוז גבוה למה שציפיתי ואם אנחנו מדברים על מתוך 10,000 , זה אומר שיש 2,000 כאלה, זה כמעט כפול ממה שחשבתי , אבל עדיין מיעוט ברור. (ואני מתעלם מההסבר האולי הגיוני מעלי שדוקא הקבוצה הזאת הצביעה באחוזים גבוהים)
עוד חמישית בערך בקיצון השני , ללכת עם הבעלות הפרטית באופן מובהק נגד שאיפות האולטראס.
ושאר שלושת החמישיות (60%) שהיו רוצים למצוא את הפשרה באמצע.

השאלה עכשיו, האם שתי הקצוות יסכימו לקבל את מה שהרוב מבקש מהם ולהתפשר באמצע?
אני רואה הרבה טענות מצד האולטראס שאי אפשר לסמוך על זה שהסקר הזה אמיתי ושתוצאותיו יכובדו.
גם הרבה לוקחים את הסקר ותוצאותיו לכיוון של "לא יהיה שיפוץ" ושזאת בעצם הודאה של הקבוצה שלא יהיה שיפוץ.

אבל בואו נניח לרגע שעכשיו אוגוסט ומנויים לליגה לעונת 26/27 ימכרו לדרייב אין, האם זה ירצה מישהו מהמחרימים?
חסוניפולוס
קיבל.ה  43 לייקים
יצירת קשר:

ארבעת המופלאים כתב: 22 פברואר 2026, 19:38 מי שהצביע "שכל המועדון יישרף" צריך להיות מורחק מהפורום לצמיתות
תודה רבה יורש גונדר הפורום
פאשיסט צעיפים :bow:
ברשימה אקסקלוסיבית של 5-4 משתמשים שיורחקו מפורום הכדורסל
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  896 לייקים

לצערי זה נראה כמו תחילת הסוף של עופר בהפועל.
אין לו מה לחפש במועדון שאוהדיו לא שואפים להיות הכי טובים. במקום לגדול - הולכים אחורה. נכנעים לסחיטה.
הם גם ניצחו במאבק, גם לא יחזרו ליציעים וגם ימשיכו להרעיל נגד עופר בכל חור. זה רק עניין של זמן עד שהוא מסיים פה רשמית.
המועדון הזה גמור.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4072 לייקים

ככל שאומרים יותר שזו תחילת הסוף, ככה רואים יותר השקעה שלו ושל שותפיו.

זה לא נראה שהוא זז לאנשהו. וטוב שכך.
יחד, רק יחד! :heart:
shaharot
קיבל.ה  1142 לייקים

לא הבנתי למה יד אליהו זה אולם שגדול עלינו בכמה מידות
אבל מחכים פה לשיפוץ בשביל אולם שיהיה גדול יותר וגם יהיה משותף עם מכבי ?
גם אז נעדיף לשחק בדרייב אין הקטן?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3550 לייקים

מכל הקישקושים על כמויות הקהל, איפה הידיעות באתרים על כמה קהל היה אתמול במשחק שלמכבי?
גם בירושלים בליגה האולם ריק.

רק אצלינו זה אייטם חדשותי , כמו שרק אצלינו אם אנחנו פונים לשחקן של קבוצה בליגה זה אוי ואבוי אבל אצל קבוצות אחרות זה בדיוק מה שהם היו צריכים לעשות.

והאבסורד? זה הכל בגלל שהקהל של הפועל שותה בשקיקה את כל הכתבות האלה, רק תיראו כמה אתם מצטטים פה כל דביל שהחליט על עצמו שהוא מומחה.

בתכלס, חזרה בליגה לדרייב אין היא הגיונית לא בשביל לרצות אף אחד אלה כי פשוט אין סיבה לשחק במשחקי ליגה (לפחות אלו שהם לא דרבי וירושלים) באולם גדול יותר, אפילו מבחינת עלויות תפעול.
בטח ובטח כשהכדורגל מושך 20,000 איש למשחק נגד הפועל ירושלים, וכשיש כל כך הרבה משחקי יורוליג, אין יותר מ3,000 (בטח בלי המחרימים) אוהדים שיבואו בעקביות למשחקי ליגה, ואם יש אולם מתאים למידות האלה, זה הגיוני לשחק שם.

והאבסורד הכפול, זה שאנשים מעדיפים משחק ״כדורגל״ משעמם נגד הפועל ירושלים על לראות את אחת משלושת הקבוצות העשירות באירופה בכדורסל, או אפילו שלשום, לשבת בחוץ בוי איי פי לראות סוף של משחק חלש נגד סכנין במקום להיכנס לאולם לעודד במשחק נגד חולון (שאמורה להיות התחרות היותר קשה שיש לנו בליגה אחרי מכבי וירושלים).
אבל לא ניכנס שוב לדיון על למה כדורגל נחשב יותר פופולארי, זה משהו שאני לא מצליח להבין…
אוהד כורסא
קיבל.ה  858 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 22 פברואר 2026, 19:38 מי שהצביע "שכל המועדון יישרף" צריך להיות מורחק מהפורום לצמיתות
השאלה אם צריך להרחיק אותי בתור מי שנתן את זה כאופציה..
איש גדול
קיבל.ה  542 לייקים

מילפורד כתב: 23 פברואר 2026, 07:59 מכל הקישקושים על כמויות הקהל, איפה הידיעות באתרים על כמה קהל היה אתמול במשחק שלמכבי?

רק אצלינו זה אייטם חדשותי , כמו שרק אצלינו אם אנחנו פונים לשחקן של קבוצה בליגה זה אוי ואבוי אבל אצל קבוצות אחרות זה בדיוק מה שהם היו צריכים לעשות.

והאבסורד? זה הכל בגלל שהקהל של הפועל שותה בשקיקה את כל הכתבות האלה, רק תיראו כמה אתם מצטטים פה כל דביל שהחליט על עצמו שהוא מומחה.

בתכלס, חזרה בליגה לדרייב אין היא הגיונית לא בשביל לרצות אף אחד אלה כי פשוט אין סיבה לשחק במשחקי ליגה (לפחות אלו שהם לא דרבי וירושלים) באולם גדול יותר, אפילו מבחינת עלויות תפעול.
בטח ובטח כשהכדורגל מושך 20,000 איש למשחק נגד הפועל ירושלים, וכשיש כל כך הרבה משחקי יורוליג, אין יותר מ3,000 (בטח בלי המחרימים) אוהדים שיבואו בעקביות למשחקי ליגה, ואם יש אולם מתאים למידות האלה, זה הגיוני לשחק שם.

והאבסורד הכפול, זה שאנשים מעדיפים משחק ״כדורגל״ משעמם נגד הפועל ירושלים על לראות את אחת משלושת הקבוצות העשירות באירופה בכדורסל, או אפילו שלשום, לשבת בחוץ בוי איי פי לראות סוף של משחק חלש נגד סכנין במקום להיכנס לאולם לעודד במשחק נגד חולון (שאמורה להיות התחרות היותר קשה שיש לנו בליגה אחרי מכבי וירושלים).
אבל לא ניכנס שוב לדיון על למה כדורגל נחשב יותר פופולארי, זה משהו שאני לא מצליח להבין…
אתה רציני?
במשחק של מכבי אתמול היו 6000 אוהדים
איפה אתה ואיפה זה
6000 אוהדים נגד נס ציונה אנחנו לא נביא גם אם זה יהיה משחק פליאוף
משחק בית שלנו נגד נס ציונה היום יגיעו בין 1500 ל-2000.
על היורוליג אני לא מדבר
הם ממלאים את האולם בקלות במחירים מטורפים ואתה בקושי מצליח למלא חצי אולם עם מלא הזמנות בחינם ומחירים מצחיקים.
בקיצור אין מקום להשוואה וגם לא צריך.
הסיבה שמספרי הקהל אצלנו זה אייטם תקשורתי היא כי יש קןנפליקט גדול בקהל וברור שהפוטנציאל גדול בהרבה ממה שמגיע.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1400 לייקים

איש גדול כתב: 23 פברואר 2026, 08:07
מילפורד כתב: 23 פברואר 2026, 07:59 מכל הקישקושים על כמויות הקהל, איפה הידיעות באתרים על כמה קהל היה אתמול במשחק שלמכבי?

אתה רציני?
איפה אתה ואיפה זה
על היורוליג אני לא מדבר
הם ממלאים את האולם בקלות במחירים מטורפים ואתה בקושי מצליח למלא חצי אולם עם מלא הזמנות בחינם ומחירים מצחיקים.
הסיבה שמספרי הקהל אצלנו זה אייטם תקשורתי היא כי יש קןנפליקט גדול בקהל וברור שהפוטנציאל גדול בהרבה ממה שמגיע.
גם לפני שנתיים או שלוש 22,000 מול ירושלים בבלומפילד היה נשמע כמו חלום. תהליכים לוקחים זמן ואם לא כל השיט מסביב התהליך הזה היה מתקדם ולא הולך אחורה.
יאללה הביתה!!!
איש גדול
קיבל.ה  542 לייקים

יהלום14אדום כתב: 23 פברואר 2026, 08:50

אתה רציני?
איפה אתה ואיפה זה
על היורוליג אני לא מדבר
גם לפני שנתיים או שלוש 22,000 מול ירושלים בבלומפילד היה נשמע כמו חלום. תהליכים לוקחים זמן ואם לא כל השיט מסביב התהליך הזה היה מתקדם ולא הולך אחורה.
מי שחושב שיש פה תהליך טוב עם הקהל ועם השנים מספרי הקהל יגדלו שיהיה לו לבריאות ובהצלחה
יהלום14אדום
קיבל.ה  1400 לייקים

איש גדול כתב: 23 פברואר 2026, 08:52
יהלום14אדום כתב: 23 פברואר 2026, 08:50

אתה רציני?
איפה אתה ואיפה זה
על היורוליג אני לא מדבר
מי שחושב שיש פה תהליך טוב עם הקהל ועם השנים מספרי הקהל יגדלו שיהיה לו לבריאות ובהצלחה
קראת עד הסוף את כל מה שכתבתי לפני שהגבת?
יאללה הביתה!!!
רק הפועל
קיבל.ה  3051 לייקים

מאוד מאוכזב מההחלטה , אוהדים של קבוצה צריכים לרצות להתקדם ושהקבוצה שלהם תשחק באולם שהוא כמה שיותר גדול , דיי מביך אפילו התוצאות של הסקר הזה , ממש מאכזב שרוב האוהדים נכנעים לתכתיבים של האולטדאס והתקשורת על כמה שהכל פה רע כי בחייאת מה היה רע לנו ? עופר רק משקיע פה בלי סוף ואני שומע פה על אווירה עויינת וחוסר זהות ועכשיו גם "החזרה לדרייב אין לא תעזור " למה ? כזה מפריע לאוהדים של הקבוצה שהוא מקשקש לפעמים בטוויטר עד כדי כך שזה עדיף על קבוצה חזקה ששואפת הכי גבוהה שרק אפשר? בחיים לא אבין את זה
האדום הצורר
קיבל.ה  790 לייקים

בסוף הפועל היא לא לאוהדים רציונליים שרוצים להרגיש מנצחים, היא בעיקר למי שמחפש שייכות למרות הליכה נגד הזרם (ואם אפשר עם נצחונות זה טוב). ביום שכל הצדדים שעוסקים בנושא יפנימו את זה אפשר יהיה להתקדם.
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  790 לייקים

ועוד משהו - תופעת דפי המסרים שחדרה לשיח בפורום הזה ובכלל ברשת היא ישר מהספר של השלטון הנוכחי במדינה. זה לא נעים לצפייה.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1537 לייקים

רק הפועל כתב: 23 פברואר 2026, 09:16 מאוד מאוכזב מההחלטה , אוהדים של קבוצה צריכים לרצות להתקדם ושהקבוצה שלהם תשחק באולם שהוא כמה שיותר גדול , דיי מביך אפילו התוצאות של הסקר הזה , ממש מאכזב שרוב האוהדים נכנעים לתכתיבים של האולטדאס והתקשורת על כמה שהכל פה רע כי בחייאת מה היה רע לנו ? עופר רק משקיע פה בלי סוף ואני שומע פה על אווירה עויינת וחוסר זהות ועכשיו גם "החזרה לדרייב אין לא תעזור " למה ? כזה מפריע לאוהדים של הקבוצה שהוא מקשקש לפעמים בטוויטר עד כדי כך שזה עדיף על קבוצה חזקה ששואפת הכי גבוהה שרק אפשר? בחיים לא אבין את זה
אנשים פיתחו זהות של קבוצה קטנה שמבוססת על מקןם שני/שלישי. קשה להתרגל לזהות שונה ואולם גדול.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  680 לייקים

אוהד כורסא כתב: 23 פברואר 2026, 08:06
השאלה אם צריך להרחיק אותי בתור מי שנתן את זה כאופציה..
שאלה מצוינת :)
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3550 לייקים

האדום הצורר כתב: 23 פברואר 2026, 09:22 בסוף הפועל היא לא לאוהדים רציונליים שרוצים להרגיש מנצחים, היא בעיקר למי שמחפש שייכות למרות הליכה נגד הזרם (ואם אפשר עם נצחונות זה טוב). ביום שכל הצדדים שעוסקים בנושא יפנימו את זה אפשר יהיה להתקדם.
מי החליט את זה? אתה? האולטראס?
מה זה השטויות האלה? למה צריך להגדיר מי נחשב אוהד ומי לא? ואם מגדירים, למה בצורה כזאת לוזרית?
רק הפועל
קיבל.ה  3051 לייקים

מילפורד כתב: 23 פברואר 2026, 09:40
האדום הצורר כתב: 23 פברואר 2026, 09:22 בסוף הפועל היא לא לאוהדים רציונליים שרוצים להרגיש מנצחים, היא בעיקר למי שמחפש שייכות למרות הליכה נגד הזרם (ואם אפשר עם נצחונות זה טוב). ביום שכל הצדדים שעוסקים בנושא יפנימו את זה אפשר יהיה להתקדם.
מה זה השטויות האלה? למה צריך להגדיר מי נחשב אוהד ומי לא? ואם מגדירים, למה בצורה כזאת לוזרית?
מה שעצוב זה שאשכרה אנשים רואים את השטויות האלה וגם מאמינים לזה ובסוף רואים תוצאות כאלה לסקר, אין לי ספק שאותם אוהדים בסוף יבכו אם נחזור לדרייב אין ועופר יפחית משמעותית את ההשקעה בקבוצה ונהיה גג ברמה של חולון
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  590 לייקים

רק הפועל כתב: 23 פברואר 2026, 09:16 מאוד מאוכזב מההחלטה , אוהדים של קבוצה צריכים לרצות להתקדם ושהקבוצה שלהם תשחק באולם שהוא כמה שיותר גדול , דיי מביך אפילו התוצאות של הסקר הזה , ממש מאכזב שרוב האוהדים נכנעים לתכתיבים של האולטדאס והתקשורת על כמה שהכל פה רע כי בחייאת מה היה רע לנו ? עופר רק משקיע פה בלי סוף ואני שומע פה על אווירה עויינת וחוסר זהות ועכשיו גם "החזרה לדרייב אין לא תעזור " למה ? כזה מפריע לאוהדים של הקבוצה שהוא מקשקש לפעמים בטוויטר עד כדי כך שזה עדיף על קבוצה חזקה ששואפת הכי גבוהה שרק אפשר? בחיים לא אבין את זה
תרצה או לא עופר גם נכנע לתכתיב הזה

זה היה די ברור מההתחלה בלי תוצאות הסקר שאלה פחות או יותר התוצאות שיתקבלו.

אם עופר היה יכול ורוצה, היה עדיף לו להמשיך בדרך שלו ובעוד שנה שנתיים האולטראס היו מתקפלים בסוף תחת התירוץ שהם ״הגיעו להסכם״ אחרי שהם היו רואים שאי אפשר להזיז אותו והיו חוזרים ליציעים (לדעתי)

אני באמת פשוט לא מבין את האולטראס וכנראה אף פעם לא אבין. מדובר על אולם כדורסל, אם אתם אוהדים את הקבוצה שלכם כמו שאתם אומרים ושמים אותה לפני הכל אז דבר כזה מפגר לא אמור למנוע מכם לבוא ולעודד

אז מה עם מכבי משחקת שם? מי ישמע

בסוף האגו של האולטראס ניצח והבעיה היא שבפעם הבאה שתצוץ מחלוקת הם ישתמשו בנשק הזה שוב פעם ואף פעם לא נתקדם.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3550 לייקים

איש גדול כתב: 23 פברואר 2026, 08:07 במשחק של מכבי אתמול היו 6000 אוהדים
איפה אתה ואיפה זה
מודה שהנתון הרשמי מפתיע אותי ביחס לאיך שזה היה נראה בטלויזיה במה שראיתי.
מכל מה שכתבתי זה מה שנדבקת אליו?
הטענה שלך היא שיש 6,000 אוהדי הפועל שרוצים לבוא למשחקי ליגה ושצריך להישאר ביד אליהו?
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  281 לייקים

לדעתי גם האולטראס לא חושבים ככה, ובטח שלא בכדורגל.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
Nati
קיבל.ה  2876 לייקים

מילפורד כתב:
באמת אתה מגיב לי..ר הזה?
האדום הצורר
קיבל.ה  790 לייקים

גם כשהלך לכדורגל, הוא לא חיפש לו רק ניצחון
ובהתלהבות של עגל
ויתר על שקט וביטחון
ועד היום הוא עם הדגל
ועם הצבע הלא נכון
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1026 לייקים

האדום הצורר כתב: 23 פברואר 2026, 09:57
ובהתלהבות של עגל
ויתר על שקט וביטחון
ועד היום הוא עם הדגל
ועם הצבע הלא נכון
מה עם שואה למכבי ועופר לגז גם מתכתב עם אידיאלים משירי הפועל של אריק איינשטיין?
רדיוס לבית"ר!
אדום ותיק
קיבל.ה  1166 לייקים

its-sick כתב: 23 פברואר 2026, 09:26
[/quote]אנשים פיתחו זהות של קבוצה קטנה שמבוססת על מקןם שני/שלישי. קשה להתרגל לזהות שונה ואולם גדול.
מצטרף למשפט שהדגשתי בתגובתך. ועוד,
התקשורת עם השנים פיתחה התיחסות להפועל כקבוצה רומנטית, הסירוב לעלות ליגה כשלא ניצחנו, ההפסדים בגמרים הכואבים לנו אבל שענו על הרצון ל"הירואיות" של התקשורת, זה התאים וטופח מודל אחר עם התיחסות אחרת.
שימו לב איך התקשורת התנפלה על עופר כשאמר שהוא רוצה להוריד את מכבי מההגמוניה -פגעו בציפור נפשם וגם חשש לפגיעה במטה לחמם.
איך הברנזה המיקצועית (אולי המפיה המיקצועית בתקשורת) התיחסה בשלילה לכל מה שעופר ואיטודיס עשו (יש לבקר ויש לבקר).
שימו לב איך הנושא של מיעוט דקות לישראלים פומפם בתקשורת והפך לחלק מהמסע של - אין אוירה, אף אחד אין לו אומץ להגיד שבכושר של תחילת העונה - למדר , גינת ובר (עד לפני כחודשיים) הם היו פחות טובים מהסגל שהביא אותך למקום ראשון. אף אחד אין לו אומץ להגיד שלא רק מיציץ וגונס חלשים, גם מדר, גינת ופלטין לא מספקים סחורה יחסית לרמתם. מזל גדול שבר חזר לעצמו והוא אכן מקבל דקות.
אף אחד בתישחורת לא צייץ כשלביא במכבי קיבל פרורים אם בכלל. רק פציעה של ליף אילצה את עודד להוציאו מהמקרר.
תראו איך התשחורת נהנית לרדת עלינו כי החתמנו רק את "אדוארדס" ולא הצלחנו להחתים את יבוסלה או את נייגל הייז. היריבות בליגה בכלל לא בכוון! אבל זה לא משנה להם. העיקר לרדת על עופר.
תכלס, מקווה מאד שהצעד של עופר הוא רק צעד טאקטי. ולא מראה על עזיבה כפי שרבים מאוהדינו, ועוד יותר רבים בתשחורת היו רוצים שזה יקרה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
תא מרבוטא
קיבל.ה  876 לייקים

Hapolo כתב: 23 פברואר 2026, 10:14
האדום הצורר כתב: 23 פברואר 2026, 09:57

ובהתלהבות של עגל
ויתר על שקט וביטחון
ועד היום הוא עם הדגל
ועם הצבע הלא נכון
מה עם שואה למכבי ועופר לגז גם מתכתב עם אידיאלים משירי הפועל של אריק איינשטיין?
אל תטרח אין טעם
תיכף תקבל הסבר שגם קללות לבת של עופר ומכות לאוהד ביציע זה מימי אצטדיון באסה

אגב הנה עוד שיר של אריק
השנה היא שנת אלפיים ה13 במאי
היום לקחנו כתר עם הפועל חי
שליחת תגובה