הסקר
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 858 לייקים
בעיני הושטת יד יפה מאוד של עופר.
אי אפשר להיות אנטי להכל אם הפועל חשובה לך.
אי אפשר להיות אנטי להכל אם הפועל חשובה לך.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1668 לייקים
דרייב אין בליגה. כתבתי כאן על גבי הפורום עוד לפני הכניסה הרשמית של עופר אפילו שלדעתי צריך לעבור ליד אליהו, בגלל הסיטואציה של הביקוש העודף בקטע מוגזם. בהמשך לכך, הנימוק היה רציונלי: יש אולם עירוני גדול יותר שיכול להכיל את הביקוש הזה, וזין שזה "של מכבי" אנחנו לא בני שלוש (מסתבר שטעיתי בגדול)
בכל מקרה השיקול הוא גם עכשיו רציונלי ופשוט. בעקבות כל מה שהתרחש הביקוש ירד דרסטית, ואין הצדקה לשחק באולם של 10 אלף מקומות כשבאים בפועל כמות שנכנסת בדרייב אין. יכול לסכם את העמדה שלי כך: הקבוצה צריכה לשחק באולם עירוני שתואם את מידותיה. זהו
לגבי מנויים וכו, ניתן למועדון לשבור את הראש בנושא
בכל מקרה השיקול הוא גם עכשיו רציונלי ופשוט. בעקבות כל מה שהתרחש הביקוש ירד דרסטית, ואין הצדקה לשחק באולם של 10 אלף מקומות כשבאים בפועל כמות שנכנסת בדרייב אין. יכול לסכם את העמדה שלי כך: הקבוצה צריכה לשחק באולם עירוני שתואם את מידותיה. זהו
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
יד אליהו בשניהם.
הפיתרון הריאלי היחידי.
הפיתרון הריאלי היחידי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
כשאתה אומר שלגבי מנויים ניתן למועדון לשבור את הראש בנושא, אתה בעצם אומר - אנשים שאשכרה עשו מנוי ושילמו כסף לא יוכלו יותר לעשות מנוי ויוותרו על המנוי שלהם לטובת כאלה שלא עשו מנוי, אבל אני לא רוצה להגיד את זה בעצמי אז אני אגיד שהמועדון ישבור את הראש. נהדר.פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2026, 13:51 דרייב אין בליגה. כתבתי כאן על גבי הפורום עוד לפני הכניסה הרשמית של עופר אפילו שלדעתי צריך לעבור ליד אליהו, בגלל הסיטואציה של הביקוש העודף בקטע מוגזם. בהמשך לכך, הנימוק היה רציונלי: יש אולם עירוני גדול יותר שיכול להכיל את הביקוש הזה, וזין שזה "של מכבי" אנחנו לא בני שלוש (מסתבר שטעיתי בגדול)
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1668 לייקים
לא. אני אומר שכל עוד יש יורוליג ביד אליהו יש הרבה מרווח לפתרונות יצירתיים. למשל להציע לאנשים שמוותרים על מנוי הליגה הנחה במנוי היורוליג, למשל. יש לא מעט אנשים שיעדיפו לשלם פחות ויחיו בשלום עם לוותר על מנוי למשחקים מול רעננה. ניתן לאנשים שזו העבודה שלהם לנסות ולצאת עם המתווה הטוב ביותרהוקיץ' כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:05כשאתה אומר שלגבי מנויים ניתן למועדון לשבור את הראש בנושא, אתה בעצם אומר - אנשים שאשכרה עשו מנוי ושילמו כסף לא יוכלו יותר לעשות מנוי ויוותרו על המנוי שלהם לטובת כאלה שלא עשו מנוי, אבל אני לא רוצה להגיד את זה בעצמי אז אני אגיד שהמועדון ישבור את הראש. נהדר.פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2026, 13:51 דרייב אין בליגה. כתבתי כאן על גבי הפורום עוד לפני הכניסה הרשמית של עופר אפילו שלדעתי צריך לעבור ליד אליהו, בגלל הסיטואציה של הביקוש העודף בקטע מוגזם. בהמשך לכך, הנימוק היה רציונלי: יש אולם עירוני גדול יותר שיכול להכיל את הביקוש הזה, וזין שזה "של מכבי" אנחנו לא בני שלוש (מסתבר שטעיתי בגדול)
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
לא חושב שיש פה יותר מידי מה לשבור את הראש, המועדון יודע מי הם הבערך 2,000 שהגיעו לכל משחק ביד אליהו , שיתנו להם קדימות.
ולהמשיך ככה לפי מי שבא הכי הרבה למשחקי הבית בשנה וחצי האחרונות.
אם רוצים לזרוק עצם לאולטראס , אפשר לשריין להם 100-200 מקומות למרות שלא היו ביד אליהו , לדעתי לא מגיע להם , אבל ברוח של פשרה ולהתקדם קדימה ביחד, ועם התחייבות להימנע ולגנות אלימות.
ולהמשיך ככה לפי מי שבא הכי הרבה למשחקי הבית בשנה וחצי האחרונות.
אם רוצים לזרוק עצם לאולטראס , אפשר לשריין להם 100-200 מקומות למרות שלא היו ביד אליהו , לדעתי לא מגיע להם , אבל ברוח של פשרה ולהתקדם קדימה ביחד, ועם התחייבות להימנע ולגנות אלימות.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
יש היום יותר מנויים ממה שיכולים להיכנס בדרייב אין, יש משחקים בליגה שמגיעים הרבה יותר ממה שיכולים להיכנס בדרייב אין - ירושלים, מכבי, כנראה חולון. אתה חושב שאולי אם יציעו לאנשים הנחה על מנוי היורוליג הם יסכימו לוותר על המנוי בליגה כולל המשחקים הגדולים, ואם לא? Tough luck?פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:13לא. אני אומר שכל עוד יש יורוליג ביד אליהו יש הרבה מרווח לפתרונות יצירתיים. למשל להציע לאנשים שמוותרים על מנוי הליגה הנחה במנוי היורוליג, למשל. יש לא מעט אנשים שיעדיפו לשלם פחות ויחיו בשלום עם לוותר על מנוי למשחקים מול רעננה. ניתן לאנשים שזו העבודה שלהם לנסות ולצאת עם המתווה הטוב ביותרהוקיץ' כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:05כשאתה אומר שלגבי מנויים ניתן למועדון לשבור את הראש בנושא, אתה בעצם אומר - אנשים שאשכרה עשו מנוי ושילמו כסף לא יוכלו יותר לעשות מנוי ויוותרו על המנוי שלהם לטובת כאלה שלא עשו מנוי, אבל אני לא רוצה להגיד את זה בעצמי אז אני אגיד שהמועדון ישבור את הראש. נהדר.פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2026, 13:51 דרייב אין בליגה. כתבתי כאן על גבי הפורום עוד לפני הכניסה הרשמית של עופר אפילו שלדעתי צריך לעבור ליד אליהו, בגלל הסיטואציה של הביקוש העודף בקטע מוגזם. בהמשך לכך, הנימוק היה רציונלי: יש אולם עירוני גדול יותר שיכול להכיל את הביקוש הזה, וזין שזה "של מכבי" אנחנו לא בני שלוש (מסתבר שטעיתי בגדול)
בעיני זו העמדת פנים שמתעלמת מהמציאות - יהיו אנשים שעשו מנוי, ירצו לחדש, ולא יוכלו. וזו יריקה בפרצוף לאותם אוהדים שבעיני היא בושה הרבה יותר גדולה מכל צעד אחר שעשה עופר ינאי בזמן שלו פה.
כמובן שאנחנו גם לא פותרים פה שום בעיה חוץ מהתחושה הלא נוחה של חלק מהאנשים עם יד אליהו. גם אם בדרך נס מספיק אנשים יסכימו לוותר על המנוי שלהם כדי שכולם יוכלו להיכנס בדרייב אין, לאף בן אדם שהחרים או סתם לא עשה מנוי לא יהיה מקום. אז מה עשינו בזה?
אם היית אופציה לשחק בליגה בחולון זה יכל להיות מעניין
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 858 לייקים
תן למי שיוותר הנחה ליורוליג. יקבלו דרבי יורוליג לצד מספר משחקי יורוליג מכובד ויפה. לדעתי הרבה מהם ישמחו.הוקיץ' כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:36יש היום יותר מנויים ממה שיכולים להיכנס בדרייב אין, יש משחקים בליגה שמגיעים הרבה יותר ממה שיכולים להיכנס בדרייב אין - ירושלים, מכבי, כנראה חולון. אתה חושב שאולי אם יציעו לאנשים הנחה על מנוי היורוליג הם יסכימו לוותר על המנוי בליגה כולל המשחקים הגדולים, ואם לא? Tough luck?פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:13לא. אני אומר שכל עוד יש יורוליג ביד אליהו יש הרבה מרווח לפתרונות יצירתיים. למשל להציע לאנשים שמוותרים על מנוי הליגה הנחה במנוי היורוליג, למשל. יש לא מעט אנשים שיעדיפו לשלם פחות ויחיו בשלום עם לוותר על מנוי למשחקים מול רעננה. ניתן לאנשים שזו העבודה שלהם לנסות ולצאת עם המתווה הטוב ביותר
בעיני זו העמדת פנים שמתעלמת מהמציאות - יהיו אנשים שעשו מנוי, ירצו לחדש, ולא יוכלו. וזו יריקה בפרצוף לאותם אוהדים שבעיני היא בושה הרבה יותר גדולה מכל צעד אחר שעשה עופר ינאי בזמן שלו פה.
כמובן שאנחנו גם לא פותרים פה שום בעיה חוץ מהתחושה הלא נוחה של חלק מהאנשים עם יד אליהו. גם אם בדרך נס מספיק אנשים יסכימו לוותר על המנוי שלהם כדי שכולם יוכלו להיכנס בדרייב אין, לאף בן אדם שהחרים או סתם לא עשה מנוי לא יהיה מקום. אז מה עשינו בזה?
באופן אישי 30 משחקי בית קשוח לי. אמשיך לבוא אבל זה מאוד עמוס.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
אוקיי ואם לא? הרי אותם אנשים גם יצטרכו לוותר על הדרבי ועל ירושלים.אוהד כורסא כתב: ↑20 פברואר 2026, 15:06תן למי שיוותר הנחה ליורוליג. יקבלו דרבי יורוליג לצד מספר משחקי יורוליג מכובד ויפה. לדעתי הרבה מהם ישמחו.הוקיץ' כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:36יש היום יותר מנויים ממה שיכולים להיכנס בדרייב אין, יש משחקים בליגה שמגיעים הרבה יותר ממה שיכולים להיכנס בדרייב אין - ירושלים, מכבי, כנראה חולון. אתה חושב שאולי אם יציעו לאנשים הנחה על מנוי היורוליג הם יסכימו לוותר על המנוי בליגה כולל המשחקים הגדולים, ואם לא? Tough luck?פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:13
לא. אני אומר שכל עוד יש יורוליג ביד אליהו יש הרבה מרווח לפתרונות יצירתיים. למשל להציע לאנשים שמוותרים על מנוי הליגה הנחה במנוי היורוליג, למשל. יש לא מעט אנשים שיעדיפו לשלם פחות ויחיו בשלום עם לוותר על מנוי למשחקים מול רעננה. ניתן לאנשים שזו העבודה שלהם לנסות ולצאת עם המתווה הטוב ביותר
ושוב, איך זה אמור להחזיר את הקהל שאבד אם אותו קהל לא יוכל להיכנס אפילו?
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1154 לייקים
סתם שאלה
למה אתם בטוחים ששקופים איתכם ושיגידו את תוצאות האמת?
אולי המהלך נועד להלבין את זה ולנסות לגרד עוד כמה אוהדים שאולי יבואו ליד אליהו?
זו ממש לא קונספירציה
שני הצדדים לא בוחלים באמצעים במאבק הזה
למה אתם בטוחים ששקופים איתכם ושיגידו את תוצאות האמת?
אולי המהלך נועד להלבין את זה ולנסות לגרד עוד כמה אוהדים שאולי יבואו ליד אליהו?
זו ממש לא קונספירציה
שני הצדדים לא בוחלים באמצעים במאבק הזה
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
בסמס שהגיע , נכתב שהתוצאות יפורסמו אחרי שיבחנו על ידי עורך דין חיצוני.
אי אפשר כמובן לדעת שום דבר בודאות.
וברור שהתירוץ שאתה מכין את הקרקע לקראתו ישמע ברגע שיפורסמו התוצאות.
אי אפשר כמובן לדעת שום דבר בודאות.
וברור שהתירוץ שאתה מכין את הקרקע לקראתו ישמע ברגע שיפורסמו התוצאות.
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
רשמו בהודעה שעורך דין חיצוני יעבור על זה. לא מאמין שיהיה עורך דין שיחתום על משהו שהוא חושד שהוא מזויף.
אבל מה אכפת לך לזרוע קונספירציה? יש לך הוכחות אחרות? אתה רק מניח את התשתית הברורה לכולנו לכך שאם התוצאות לא יהיו לרוחך אז הבחירות זויפו
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1166 לייקים
הצבעתי יד אליהו בשניהם.
המתננו הרבה שנים שיבוא אדם אמיד ויעמיד קבוצה שתתחרה במכבי שנבנתה ברובה מכספי ציבור, הגיע אחד כזה שמוכן לתת הכל למועדון להצעידו להישגים שרק חלמנו עליהם וכו גם עושה טעויות. אז נהרוס את זה כי הזיזו את הגבינה למישהו?
אז ההצבעה בעיני היא עופר כן או לא.
המתננו הרבה שנים שיבוא אדם אמיד ויעמיד קבוצה שתתחרה במכבי שנבנתה ברובה מכספי ציבור, הגיע אחד כזה שמוכן לתת הכל למועדון להצעידו להישגים שרק חלמנו עליהם וכו גם עושה טעויות. אז נהרוס את זה כי הזיזו את הגבינה למישהו?
אז ההצבעה בעיני היא עופר כן או לא.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
רק אציין , שאם נקבל עוד 30-40 הצבעות , בהתאם לסקרי עבר , אפשר לצפות שהסקר פה יהיה מדגם מייצג לתוצאות האמת.
האם עד מחר ב20:00 יהיו פה עוד 30-40 הצבעות? זאת שאלה אחרת
האם עד מחר ב20:00 יהיו פה עוד 30-40 הצבעות? זאת שאלה אחרת
- red in blood
- קיבל.ה 724 לייקים
יש הבעיה מובנית בסקר (גם כאן וגם במציאות) -
כרגע יד אליהו בשניהם מוביל עם 44% אל מול דרייב אין + יד אליהו עם 42% ודרייב אין + ארנה עם 9%.
על פניו זה מנצח.
אבל זה גם אומר שיש 51% שהצביעו בעד מעבר לדרייב אין, שהולכים להתעלם מהם.
אבל אם ישכללו את זה את זה אחרי זה לפי הכי הרבה קולות לאולם ליגה והכי הרבה לאולם יורוליג, יש יתרון מובנה לדרייב אין+יד אליהו, כי הוא היחיד שמקבל קולות מתוך ההצבעות, וזה יהיה סוג של ״תפירת מכרז״ עבורו.
כל תוצאה תגרום לאנשים להתווכח שההנהלה מתעלמת מרצון הציבור, אלא אם יהיה רוב מוחלט ומובהק לאחת התוצאות שאי אפשר לפרש את זה אחרת.
כרגע יד אליהו בשניהם מוביל עם 44% אל מול דרייב אין + יד אליהו עם 42% ודרייב אין + ארנה עם 9%.
על פניו זה מנצח.
אבל אם ישכללו את זה את זה אחרי זה לפי הכי הרבה קולות לאולם ליגה והכי הרבה לאולם יורוליג, יש יתרון מובנה לדרייב אין+יד אליהו, כי הוא היחיד שמקבל קולות מתוך ההצבעות, וזה יהיה סוג של ״תפירת מכרז״ עבורו.
כל תוצאה תגרום לאנשים להתווכח שההנהלה מתעלמת מרצון הציבור, אלא אם יהיה רוב מוחלט ומובהק לאחת התוצאות שאי אפשר לפרש את זה אחרת.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
אני מבין את הנקודה היה יותר נכון לשאול מה אולם לליגה דרייב אין/יד אליהו ומה ליורוליג יד אליהו/ארנהred in blood כתב: ↑20 פברואר 2026, 16:09 יש הבעיה מובנית בסקר (גם כאן וגם במציאות) -
על פניו זה מנצח.
- red in blood
- קיבל.ה 724 לייקים
כן, אם כי אז אתה יכול לקבל מצב תיאורטי של יד אליהו לליגה וארנה ליורוליגRed_man כתב: ↑20 פברואר 2026, 16:14אני מבין את הנקודה היה יותר נכון לשאול מה אולם לליגה דרייב אין/יד אליהו ומה ליורוליג יד אליהו/ארנהred in blood כתב: ↑20 פברואר 2026, 16:09 יש הבעיה מובנית בסקר (גם כאן וגם במציאות) -
על פניו זה מנצח.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 858 לייקים
שווה את הבדיקה.הוקיץ' כתב: ↑20 פברואר 2026, 15:41אוקיי ואם לא? הרי אותם אנשים גם יצטרכו לוותר על הדרבי ועל ירושלים.אוהד כורסא כתב: ↑20 פברואר 2026, 15:06תן למי שיוותר הנחה ליורוליג. יקבלו דרבי יורוליג לצד מספר משחקי יורוליג מכובד ויפה. לדעתי הרבה מהם ישמחו.הוקיץ' כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:36
יש היום יותר מנויים ממה שיכולים להיכנס בדרייב אין, יש משחקים בליגה שמגיעים הרבה יותר ממה שיכולים להיכנס בדרייב אין - ירושלים, מכבי, כנראה חולון. אתה חושב שאולי אם יציעו לאנשים הנחה על מנוי היורוליג הם יסכימו לוותר על המנוי בליגה כולל המשחקים הגדולים, ואם לא? Tough luck?
ושוב, איך זה אמור להחזיר את הקהל שאבד אם אותו קהל לא יוכל להיכנס אפילו?
לדעתי לא יותר מ2000 יתעקשו לקבל מנוי למשחקי ליגה.
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
זה היה יכול להיות מאוד מצחיק. תראה בגדול אין באמת שאלת קסם שיכולה לתת מענה מושלם וכנראה היה יותר הגיוני לשאול את זה ככה. המצב שאתה מתאר אכן יוצר יתרון מובהק לדרייב אין בליגה ויד אליהו ביורוליג. כל זה אבל לא משנה כי אני רואה את התגובות בטוויטר ובפייסבוק וגם כאן והנחת התשתית לזיוף הבחירות. אחכ רק אל תקראו לי ביביסט בסדר? כי אם ייצא דרייב אין וארנה עם כמה שזה איום מבחינתי ויגרום לי להפסיד משחקים בירושלים אני אשלים עם זה ולא אטען כאן שזייפו את הבחירות ושגנבו לי את הקבוצה!!!11111red in blood כתב: ↑20 פברואר 2026, 16:40כן, אם כי אז אתה יכול לקבל מצב תיאורטי של יד אליהו לליגה וארנה ליורוליגRed_man כתב: ↑20 פברואר 2026, 16:14אני מבין את הנקודה היה יותר נכון לשאול מה אולם לליגה דרייב אין/יד אליהו ומה ליורוליג יד אליהו/ארנהred in blood כתב: ↑20 פברואר 2026, 16:09 יש הבעיה מובנית בסקר (גם כאן וגם במציאות) -
על פניו זה מנצח.
-
nirgo
- קיבל.ה 638 לייקים
אופציה 1 - המשך הקרע
אופציה 2 - פשרה
אופציה 3 - אידיאל האולטראס
הימור:
אופציה 2 תיבחר והאולטראס לא יבואו לדרייב-אין לליגה בגלל המשך משחקי היורוליג במנורה
(במקרה שהפועל תסיים ביורוליג במקום 7, נוכל לשחק בעונה הבאה גם את הליגה וגם את היורוקאפ בדרייב-אין)
אופציה 2 - פשרה
אופציה 3 - אידיאל האולטראס
הימור:
אופציה 2 תיבחר והאולטראס לא יבואו לדרייב-אין לליגה בגלל המשך משחקי היורוליג במנורה
(במקרה שהפועל תסיים ביורוליג במקום 7, נוכל לשחק בעונה הבאה גם את הליגה וגם את היורוקאפ בדרייב-אין)
-
Nati
- קיבל.ה 2876 לייקים
מצטער להגיד את זה.
אבל לדעתי מי שמצביע על משחקי בית בירושלים הוא אידיוט
אבל לדעתי מי שמצביע על משחקי בית בירושלים הוא אידיוט
-
Nati
- קיבל.ה 2876 לייקים
ד״א
הייתי בטוח שהדיבור על מעבר לירושלים זה בדיחה.
אבל לפי הסקר יש פה כאלו שכן הצביעו לירושלים.
הייתי בטוח שהדיבור על מעבר לירושלים זה בדיחה.
אבל לפי הסקר יש פה כאלו שכן הצביעו לירושלים.
-
shaharot
- קיבל.ה 1142 לייקים
היה צריך לשים גבול לבדיחה הזאת בירושלים
לתת שאלה אחת עם 2 אופציות
משחקי ליגה דרייב אין או יד אליהו
היורוליג להשאיר ביד אליהו
ככה זה היה מונע מצב שיד אליהו אולי ינצח בסקר אבל לא בהכרח מה שרוב הקהל רוצה
לתת שאלה אחת עם 2 אופציות
משחקי ליגה דרייב אין או יד אליהו
היורוליג להשאיר ביד אליהו
ככה זה היה מונע מצב שיד אליהו אולי ינצח בסקר אבל לא בהכרח מה שרוב הקהל רוצה
-
Jonatan192
- קיבל.ה 67 לייקים
יש פה סוג של catch 22, כרגע לא בא הרבה קהל ליד אליהו, בין השאר בגלל הקרע בקהל (אבל לדעתי גם למנהלת והשעות המסריחות שהם תוקעים למשחקים שיש חלק לא קטן בזה), למרות שכן שווה לציין שיש משחקים שבאים אליהם פי כמה אנשים מהדרייב אין.
אז זה יהיה הגיוני לחזור לאולם קטן יותר, אבל ברגע שאתה חוזר לדרייב אין הביקוש שלך קופץ חזרה למעלה ואז שוב חזרנו לרשימות המתנה של מנויים של אלפי אנשים.
ככה או ככה אנחנו נהיה בבעיה.
אז זה יהיה הגיוני לחזור לאולם קטן יותר, אבל ברגע שאתה חוזר לדרייב אין הביקוש שלך קופץ חזרה למעלה ואז שוב חזרנו לרשימות המתנה של מנויים של אלפי אנשים.
-
Nati
- קיבל.ה 2876 לייקים
עם הסקר היה נערך אחרי רצף של ניצחונות,ולא רצף של הפסדים,זה היה נוקאאוט ליד אליהו.
-
Xavi
- קיבל.ה 1763 לייקים
זה לא נכון כי יכול להיות (וזה גם די הגיוני) שיש אוהדים הצביעו דרייב אין + יד אליהו אבל אם האופציה המובילה זה דרייב אין + ארנה הם מעדיפים יד אליהו בשניהם על פני האפשרות הזאתred in blood כתב: ↑20 פברואר 2026, 16:09 יש הבעיה מובנית בסקר (גם כאן וגם במציאות) -
על פניו זה מנצח.
-
מתן
- קיבל.ה 107 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1750 לייקים
גם כשבאים יותר אנשים ליד אליהו הוא נראה חצי ריק ועצוב.Jonatan192 כתב: ↑20 פברואר 2026, 17:55 יש פה סוג של catch 22, כרגע לא בא הרבה קהל ליד אליהו, בין השאר בגלל הקרע בקהל (אבל לדעתי גם למנהלת והשעות המסריחות שהם תוקעים למשחקים שיש חלק לא קטן בזה), למרות שכן שווה לציין שיש משחקים שבאים אליהם פי כמה אנשים מהדרייב אין.
הפתרון היה צריך להיות חולון ואני עד עכשיו לא מאמין שעופר לא יכול היה לגרום לזה לקרות אם באמת היה רוצה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
Jonatan192
- קיבל.ה 67 לייקים
מסכים ב100% עם השורה בראשונה.סומך כתב: ↑20 פברואר 2026, 19:04גם כשבאים יותר אנשים ליד אליהו הוא נראה חצי ריק ועצוב.Jonatan192 כתב: ↑20 פברואר 2026, 17:55 יש פה סוג של catch 22, כרגע לא בא הרבה קהל ליד אליהו, בין השאר בגלל הקרע בקהל (אבל לדעתי גם למנהלת והשעות המסריחות שהם תוקעים למשחקים שיש חלק לא קטן בזה), למרות שכן שווה לציין שיש משחקים שבאים אליהם פי כמה אנשים מהדרייב אין.
הפתרון היה צריך להיות חולון ואני עד עכשיו לא מאמין שעופר לא יכול היה לגרום לזה לקרות אם באמת היה רוצה.
לגבי חולון בגדול מסכים, אבל גם שם ניתקל בבעיות חוסר מקום, אבל מן הסתם הרבה פחות מהדרייב אין.
- סומך
- קיבל.ה 1750 לייקים
זה לא כזה אסון שיהיה מחסור בכרטיסים, זה חלק ממה שהיה מייצר את ההתלהבות סביב הקבוצהJonatan192 כתב: ↑20 פברואר 2026, 19:09מסכים ב100% עם השורה בראשונה.סומך כתב: ↑20 פברואר 2026, 19:04גם כשבאים יותר אנשים ליד אליהו הוא נראה חצי ריק ועצוב.Jonatan192 כתב: ↑20 פברואר 2026, 17:55 יש פה סוג של catch 22, כרגע לא בא הרבה קהל ליד אליהו, בין השאר בגלל הקרע בקהל (אבל לדעתי גם למנהלת והשעות המסריחות שהם תוקעים למשחקים שיש חלק לא קטן בזה), למרות שכן שווה לציין שיש משחקים שבאים אליהם פי כמה אנשים מהדרייב אין.
לגבי חולון בגדול מסכים, אבל גם שם ניתקל בבעיות חוסר מקום, אבל מן הסתם הרבה פחות מהדרייב אין.
אבל 5000 כרטיסים זה הרבה יותר מ3000
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
ASAFABADI
- קיבל.ה 307 לייקים
הסקר הזה לא יעזור ושום דבר לא באמת יעזור זה פשוט 2 אופציות או אולטראס ואווירה ולסיים מקום 3 במקרה הכי טוב או אליפות ויורוליג ובלי אולטראס באמצע לא יהיה.
אני הבנתי שאשכרה רוב מוחלט של החברים שלי שהם "אוהדי" הפועל הם לא באמת אוהדי הפועל אלא נטו אוהדי אווירה. הם לא יגיעו למשחקים אם האולטראס לא יגיע בלי קשר יד אליהו או לא (אם האולטראס היה מגיע ליד אליהו הם היו מגיעים כמובן וגם רובם הגיעו כבר ליד אליהו ופשוט לא נשארו כי פשוט היה להם משעמם ולא כיף כשאין אולטראס ואווירה)
זהו, זה כזה פשוט
אני הבנתי שאשכרה רוב מוחלט של החברים שלי שהם "אוהדי" הפועל הם לא באמת אוהדי הפועל אלא נטו אוהדי אווירה. הם לא יגיעו למשחקים אם האולטראס לא יגיע בלי קשר יד אליהו או לא (אם האולטראס היה מגיע ליד אליהו הם היו מגיעים כמובן וגם רובם הגיעו כבר ליד אליהו ופשוט לא נשארו כי פשוט היה להם משעמם ולא כיף כשאין אולטראס ואווירה)
זהו, זה כזה פשוט
כתבתי את זה באשכול של עופר אבל כותב גם פה-
מעבר לדרייב אין יפחית את המתחים והלחץ שיש במועדון סביב הנושא הזה
גם ככה 90 אחוז ממשחקי הליגה הם "תקועים" ולא מגיעים יותר מ3000 צופים
הצלחה מקצועית שנה הבאה במתווה של ליגה בדרייב אין ואירופה ביד אליהו תביא להרגעת הרוחות ותאפשר את קידום הפרויקט הזה גם בלי האולטראס
האולטראס זה גוף שמוכוון על ידי גורמים שרוצים לנהל את המועדון בלי לשים כסף ולכן ביחס אליו סוגיית האולם לא תשנה- הם לא יגיעו
מעבר לדרייב אין יפחית את המתחים והלחץ שיש במועדון סביב הנושא הזה
גם ככה 90 אחוז ממשחקי הליגה הם "תקועים" ולא מגיעים יותר מ3000 צופים
הצלחה מקצועית שנה הבאה במתווה של ליגה בדרייב אין ואירופה ביד אליהו תביא להרגעת הרוחות ותאפשר את קידום הפרויקט הזה גם בלי האולטראס
האולטראס זה גוף שמוכוון על ידי גורמים שרוצים לנהל את המועדון בלי לשים כסף ולכן ביחס אליו סוגיית האולם לא תשנה- הם לא יגיעו
-
nirgo
- קיבל.ה 638 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2704 לייקים
תמיד אפשר לנקוט בשיטות דון שימון ולשחד את ראש העירסומך כתב: ↑20 פברואר 2026, 19:04גם כשבאים יותר אנשים ליד אליהו הוא נראה חצי ריק ועצוב.Jonatan192 כתב: ↑20 פברואר 2026, 17:55 יש פה סוג של catch 22, כרגע לא בא הרבה קהל ליד אליהו, בין השאר בגלל הקרע בקהל (אבל לדעתי גם למנהלת והשעות המסריחות שהם תוקעים למשחקים שיש חלק לא קטן בזה), למרות שכן שווה לציין שיש משחקים שבאים אליהם פי כמה אנשים מהדרייב אין.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 876 לייקים
אמרת יפה, נהיה טרנד להיות בשער 5 ולהיות מגניב ולאונן על האווירה. את רובם לא מעניין התוצאה רק להיות חלק מהמגניבים. כמובן שהאולטראס הם המקור והם סוחפים הרבה אנשים לזה.ASAFABADI כתב: ↑20 פברואר 2026, 20:07 הסקר הזה לא יעזור ושום דבר לא באמת יעזור זה פשוט 2 אופציות או אולטראס ואווירה ולסיים מקום 3 במקרה הכי טוב או אליפות ויורוליג ובלי אולטראס באמצע לא יהיה.
זהו, זה כזה פשוט
מי שמגיע עכשיו הוא האוהד האמיתי בעיניי. אחד שבולע את הגלולה של יד אליהו כי הוא אוהב את הקבוצה והמועדון והמגרש הוא שולי בשבילו.
כל המחרימים למיניהם הם לא אוהדי הפועל, לא אף אחד מהם. הם אוהדי אווירה וכבשים
-
בני12
- קיבל.ה 2704 לייקים
לא יותר נכון לקרוא להם פרות אדומות?Redcow כתב: ↑20 פברואר 2026, 22:45אמרת יפה, נהיה טרנד להיות בשער 5 ולהיות מגניב ולאונן על האווירה. את רובם לא מעניין התוצאה רק להיות חלק מהמגניבים. כמובן שהאולטראס הם המקור והם סוחפים הרבה אנשים לזה.ASAFABADI כתב: ↑20 פברואר 2026, 20:07 הסקר הזה לא יעזור ושום דבר לא באמת יעזור זה פשוט 2 אופציות או אולטראס ואווירה ולסיים מקום 3 במקרה הכי טוב או אליפות ויורוליג ובלי אולטראס באמצע לא יהיה.
זהו, זה כזה פשוט
מי שמגיע עכשיו הוא האוהד האמיתי בעיניי. אחד שבולע את הגלולה של יד אליהו כי הוא אוהב את הקבוצה והמועדון והמגרש הוא שולי בשבילו.
כל המחרימים למיניהם הם לא אוהדי הפועל, לא אף אחד מהם. הם אוהדי אווירה וכבשים
- red in blood
- קיבל.ה 724 לייקים
הוא אמר פעם בראיון (לא קשור להפועל, אלא לנוגה) שבמו״מ, אם הצד השני משאיר לו פתח לסיכוי לכן, קטן ככן שיהיה - הוא יעשה הכל ויהפוך הרים כדי לגרום לכן לקרות.סומך כתב: ↑20 פברואר 2026, 19:04גם כשבאים יותר אנשים ליד אליהו הוא נראה חצי ריק ועצוב.Jonatan192 כתב: ↑20 פברואר 2026, 17:55 יש פה סוג של catch 22, כרגע לא בא הרבה קהל ליד אליהו, בין השאר בגלל הקרע בקהל (אבל לדעתי גם למנהלת והשעות המסריחות שהם תוקעים למשחקים שיש חלק לא קטן בזה), למרות שכן שווה לציין שיש משחקים שבאים אליהם פי כמה אנשים מהדרייב אין.
אבל אם הצד השני אומר פשוט לא, הוא מבין שזה לא וממשיך הלאה לאופציות עסקיות אחריות במקום לבזבז זמן על זה.
לא יודע אם במציאות הוא היה יכול לשכנע את עיריית חולון אחרת, אבל זה לפחות מעיד על הגישה שלו ולמה הוא וויתר חולון כל כך מהר, בזמן שהוא רודף אחרי השחקנים הגדולים של אירופה.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Adom500
- קיבל.ה 321 לייקים
red in blood כתב: ↑21 פברואר 2026, 00:18הוא אמר פעם בראיון (לא קשור להפועל, אלא לנוגה) שבמו״מ, אם הצד השני משאיר לו פתח לסיכוי לכן, קטן ככן שיהיה - הוא יעשה הכל ויהפוך הרים כדי לגרום לכן לקרות.סומך כתב: ↑20 פברואר 2026, 19:04גם כשבאים יותר אנשים ליד אליהו הוא נראה חצי ריק ועצוב.Jonatan192 כתב: ↑20 פברואר 2026, 17:55 יש פה סוג של catch 22, כרגע לא בא הרבה קהל ליד אליהו, בין השאר בגלל הקרע בקהל (אבל לדעתי גם למנהלת והשעות המסריחות שהם תוקעים למשחקים שיש חלק לא קטן בזה), למרות שכן שווה לציין שיש משחקים שבאים אליהם פי כמה אנשים מהדרייב אין.
אבל אם הצד השני אומר פשוט לא, הוא מבין שזה לא וממשיך הלאה לאופציות עסקיות אחריות במקום לבזבז זמן על זה.
לא יודע אם במציאות הוא היה יכול לשכנע את עיריית חולון אחרת, אבל זה לפחות מעיד על הגישה שלו ולמה הוא וויתר חולון כל כך מהר, בזמן שהוא רודף אחרי השחקנים הגדולים של אירופה.
באסה שאי אפשר הכל בחולון פשוט, בדיוק למידות שלנו כרגע וככה גם אין יד אליהו וגם לא מפצלים אולם לליגה ואולם ליורוליג.