מקווה מאוד שזה לא אומר ללכת על תקציב "שפויי" יותר כי אם כן זה לא באמת שווה העסקה הזו
הסקר
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3051 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 542 לייקים
חולון זה באמת האופציה הכי טובה שיש מהאולמות שקיימים ובנויים.
אבל לא סגור על זה שאפשר לשחק יורוליג בחולון, לדעתי אי אפשר.
בלי קשר כנראה שזה באמת לא אפשרי וראש העיר שם לא מוכן לשמוע על זה.
אבל לא סגור על זה שאפשר לשחק יורוליג בחולון, לדעתי אי אפשר.
בלי קשר כנראה שזה באמת לא אפשרי וראש העיר שם לא מוכן לשמוע על זה.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3051 לייקים
אני חושב שהרוב צריכים להבין שעופר הרבה יותר חשוב להפועל מאשר האולטראס וזה אמור גם להיראות , אם הוא לא יקבל תמיכה מרוב האוהדים בעניין הזה הוא עשויי לעזוב ובסוף כולנו נבכה הבעיה שאני רואה כבר לא מעט אוהדים מקשקשים שעופר הורס את הקהילה ושאר קשקושים בדיוק מה שהם רוצים , אם נמשיך לשמוע את השטויות האלה גם במידה והקבוצה תעבור לדרייב אין זו בעיה
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
לטעמי האולם אף פעם לא באמת היה האישיו. היום תסתכל בתגובות ואנשים כותבים שעופר לא מבין שזה כבר לא רק האולם
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
זה קצת יותר מורכב מאיך שאתה מתאר את זה וזה לא שחור או לבן. קבוצה זה הקהל שלה קודם כל והמצב עכשיו מורכב ולא באמת פתיר. לצערי הסוף יהיה רערק הפועל כתב: ↑22 פברואר 2026, 14:45אני חושב שהרוב צריכים להבין שעופר הרבה יותר חשוב להפועל מאשר האולטראס וזה אמור גם להיראות , אם הוא לא יקבל תמיכה מרוב האוהדים בעניין הזה הוא עשויי לעזוב ובסוף כולנו נבכה הבעיה שאני רואה כבר לא מעט אוהדים מקשקשים שעופר הורס את הקהילה ושאר קשקושים בדיוק מה שהם רוצים , אם נמשיך לשמוע את השטויות האלה גם במידה והקבוצה תעבור לדרייב אין זו בעיה
היית אתמול במשחק? נהנת מהאווירה? כי אני לא נהניתי, ולצערי ברוב המשחקים השנה (למעט הדרבי וחולון חוץ) האווירה באולם לא טובה, הרבה חברים שישבו איתי ביציע הפסיקו להגיע וזה לא בגלל יד אליהו. ורק מעבר לדרייב אין לא יפתור את זה, כרגע זה רק פלסטר, במצב הנוכחי צריך משהו הרבה יותר דרמטי.רק הפועל כתב: ↑22 פברואר 2026, 14:45אני חושב שהרוב צריכים להבין שעופר הרבה יותר חשוב להפועל מאשר האולטראס וזה אמור גם להיראות , אם הוא לא יקבל תמיכה מרוב האוהדים בעניין הזה הוא עשויי לעזוב ובסוף כולנו נבכה הבעיה שאני רואה כבר לא מעט אוהדים מקשקשים שעופר הורס את הקהילה ושאר קשקושים בדיוק מה שהם רוצים , אם נמשיך לשמוע את השטויות האלה גם במידה והקבוצה תעבור לדרייב אין זו בעיה
-
קובי
- קיבל.ה 595 לייקים
לגבי האפשרות לשחק את משחקי הליגה בחולון
1. כמעט כל העיריות בארץ נמצאות בגרעון אז אני לא חושב שיש ראש עיר שלא ישמח לקבל "קצת" כסף
2. ראש העיר הנוכחי מינה את אודליה פרידמן למנכ"לית המדיטק בחולון. אולי אפשר לנסות דרכה להגיע לליבו של ראש העיר.
1. כמעט כל העיריות בארץ נמצאות בגרעון אז אני לא חושב שיש ראש עיר שלא ישמח לקבל "קצת" כסף
2. ראש העיר הנוכחי מינה את אודליה פרידמן למנכ"לית המדיטק בחולון. אולי אפשר לנסות דרכה להגיע לליבו של ראש העיר.
-
קובי
- קיבל.ה 595 לייקים
האולטראס ונספחיהם לא יגיעו גם אם הקבוצה תחזור לשחק בהיכל שלמה.Yaffe כתב: ↑22 פברואר 2026, 14:59 היית אתמול במשחק? נהנת מהאווירה? כי אני לא נהניתי, ולצערי ברוב המשחקים השנה (למעט הדרבי וחולון חוץ) האווירה באולם לא טובה, הרבה חברים שישבו איתי ביציע הפסיקו להגיע וזה לא בגלל יד אליהו. ורק מעבר לדרייב אין לא יפתור את זה, כרגע זה רק פלסטר, במצב הנוכחי צריך משהו הרבה יותר דרמטי.
האולם זה רק תירוץ.
הסיבה האמיתית היא איבוד הבעלות והשליטה במועדון.
- בונדר
- קיבל.ה 281 לייקים
מה הוא אמר הפעם? כי על הפוסט של הסקר בפייסבוק הוא כתב שהוא לא מצביע ולא מוכן לשתף פעולה עם הדבר הזה
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
-
Xavi
- קיבל.ה 1763 לייקים
מחפשים פתרון קסם והמעבר חזרה לדרייב אין לא יפתור כלום. במקסימום הוא יגרום למשחקים להיראות פחות ריקים נטו כי האולם קטן יותר.
מה שנשלם בתמורה זה פחות מנויים ופחות אוהדים במשחקים הגדולים
מה שנשלם בתמורה זה פחות מנויים ופחות אוהדים במשחקים הגדולים
-
איש גדול
- קיבל.ה 542 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
וכמובן פחות הכנסות למועדון. הרי יש כאן אובדן כפול - גם פחות מנויים וכרטיסים, וגם כנראה יצטרכו לפצות את אלה שאיבדו זכאות למנוי (שזו בושה בעיני) במנויי יורוליג זולים יותר.
רק אלוהים יודע איזו בעיה פתרנו פה
- 7even
- קיבל.ה 4072 לייקים
פול גז בניוטרל
יחד, רק יחד! 
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 542 לייקים
-
XM
- קיבל.ה 110 לייקים
תחילת הסוף של עופר בהפועל?
כנראה שלא נדע כי הצהיר שלא יתראיין יותר. ימים יגידו
כנראה שלא נדע כי הצהיר שלא יתראיין יותר. ימים יגידו
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
זה דיון ישן על האם האולם כאולם זאת הסיבה או מאבקי שליטה בקבוצה. לדעתי הסיבה האמיתית מלכתחילה הייתה מאבקי שליטה. מקבל את זה שאתה חושב שהבסיס הוא רק האולם
-
איש גדול
- קיבל.ה 542 לייקים
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 351 לייקים
הוא הצהיר על שתיקה כזאת או אחרת כבר כמה פעמים, גם הפעם זה לא יחזיק מעמד, יש אנשים שזה חזק מהם.
ועופר לא יעזוב, הוא לא מסוג העוזבים יתרה מזאת מכר כרגע מניות לשותפים עשירים במחיר שמוכרים חלומות.
אם הוא יעזוב אותם עכשיו הוא שרוף בקהילה העסקית וגם לא ברור כמה הוא יראה מהכסף ( איש מאיתנו לא ראה חוזה ) .
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
-
בני12
- קיבל.ה 2704 לייקים
-
ברנדון מלכה
- קיבל.ה 83 לייקים
מה זה משנה מי ייכנס ומי לא?למה זה טוב כתב:כמה הצביעו בסקר?
כמה מכל "אוכלוסיה"?
שמעתי על אנשים שהיו מנויי דרייב אין שלא יכלו להצביע עד שאיזה אוהד תיווך בינם לבין המועדון כדי שזה יסודר. באמת מישהו עשה מאמץ כדי שיצביעו לסקר?
לפתוח אותו שעה אחרי הודעה של עופר ולסגור אותו יומיים אחרי בלי שום פרים זה מספיק?
מי מבטיח שמה שנאמר היום יקרה בספטמבר?
איך יחולקו המנויים לדרייב אין?
איך יוחלט מי כן נכנס לדרייב אין ומי לא?
האם כחלק מההתרפסות לאולטראס הם יקבלו הקצאת מנויים לדרייב אין אם יירצו להגיע?
האם מי שלא הגיע ליד אליהו ואין לו קשר לאולטראס יקבל סיכוי כלשהו להיכנס למשחק בדרייב אין?
יש כל כך הרבה שאלות וכל כך הרבה דברים פתוחים בסקר הזה שזה רק מראה כמה זו פשוט שליפה מהמותן כדי לנסות להשקיט את המערכת וכביכול "להושיט יד".
מה שחשוב זה שמי שהצביע לחזור לדרייב אין הצביע על זה שהרבה מאוד אוהדים לא יכנסו. פחות חשוב מי אלה בדיוק. יכול להיות שמי שהצביע עשה את זה מתוך מחשבה שהוא ייכנס וממש לא אכפת לו מאחרים. יכול להיות שהוא עשה את זה תוך ויתור על זכותו, בלי להתחשב באלה שיאבדו את זכותם בגללו.
אנשים מעדיפים להחליף את "הבעיה הקיימת" בויכוחים על מי נכנס ומי לא, תוך הנחה שהויכוחים האלה יהיו הרבה יותר נעימים ונינוחים.
בעיני זה אבסורד.
לצמצם את האולם בגלל משחקים נגד קרית אתא, כדי שלמראית עין לא נחשף לכסאות ריקים, רחמנא ליצלן.. פתטי.
אם עופר לא עושה יוטרן מהשטות הזו, של להתעסק בקקה של האוהדים במקום לדאוג לבעיות בקבוצה, בעיני הוא גמר.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
Charlie
- קיבל.ה 1174 לייקים
יצטרכו למכור בנפרד מנויים לליגה וליורוליג.
הרי אי אפשר להכריח את מי שמחרים את מנורה להגיע או לשלם עבור מושב אותו לא יממש - ולהפך. לא לחייב מי שרק רוצה יורוליג לרכוש מנוי לליגה משעממת כשאולי חוץ מ-2 משחקים הוא לא יגיע לאף משחק.
בצורה הזאת מפחיתים לא מעט מנויים קיימים שלא ירכשו מנוי לליגה וזה יעזור בפלונטר שנוצר עם החזרה הצפויה להיכל שלמה.
הרי אי אפשר להכריח את מי שמחרים את מנורה להגיע או לשלם עבור מושב אותו לא יממש - ולהפך. לא לחייב מי שרק רוצה יורוליג לרכוש מנוי לליגה משעממת כשאולי חוץ מ-2 משחקים הוא לא יגיע לאף משחק.
בצורה הזאת מפחיתים לא מעט מנויים קיימים שלא ירכשו מנוי לליגה וזה יעזור בפלונטר שנוצר עם החזרה הצפויה להיכל שלמה.
- red in blood
- קיבל.ה 724 לייקים
אבל לא צריך שישתוק, צריך שיפסיק להגיב לכולם ולשחרר הצהרות בומבסטיות בכל מקום.
לצורך העניין, אין בעיה שבתחילת כל חודש הוא ישחרר מכתב לאוהדים, שמפרט את התמונת המצב לפי ראות עיניו, מה המטרות לחודש הקרוב, ואיך עמדו או לא עמדו במטרות לחודש שעבר.
זה ייתן לו מקום להתבטא ולהצטייר עדיין כדמות מפתח בקבוצה (שברור שזה חשוב לו), אבל ממסגר את זה למסגרת ספציפית עם הגדרות ברורות.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Xavi
- קיבל.ה 1763 לייקים
הולך להיות ממש מצחיק כשכל אלה שהצביעו דרייב אין יבכו פה שהם רואים את הדרבי בסלון
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
בתיאוריה , בשביל שמגדם יהיה מייצג מבחינה סטטיסטית , צריך בערך 300-400 מצביעים , וזה כמעט לא משנה כמה מצביעים יש סה"כ בתנאי שבוחרים את ה300-400 האלה נכון.
ההתייחסות שלי לאזור של 90-100 מצביעים, היתה יותר אמפירית בהתאם לסקרים שהיו פה בעבר.
כמה מייצג המדגם שלנו? נדע כשיהיו תוצאות אמת בדיעבד...
- teknoboy
- קיבל.ה 2040 לייקים
אם זה באמת מעניין וחשוב אני יכול לחפש דרך לבדוק את זה
בטח שכן. יש דבר שנקרא מדגם מייצג, ותשעים זה גודל מספיק בשביל לייצג אוכלוסיה קטנה של כמה אלפים טובים, בהינתן תנאים מסוימים (בטח יש פה אנשים שמבינים בסטטיסטיקה יותר טוב ממני ויכולים לפרט)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
לא בטוח מי הצד השני בדיון הזה.
אם הכוונה היא לאולטראס, אז נכון, אני מאוד אנטי. מעבר לדעות האישיות שלי עליהם כארגון, אני גם חושב שאין סיכוי שהם יחזרו עד שהעמותה תחזור ושתכלס הכדורסל לא עד כדי כך מעניין אותם (לא רואה סיטואציה כזאת מתרחשת בכדורגל).
אם הכוונה היא לשאר האוהדים, אז זה לא שאני חושב שנושא האולם לא מפריע לאנשים (גם לי הוא מפריע) אלא שהוא מעולם לא היה האישיו העיקרי. זו דעתי בכל אופן.
-
איש גדול
- קיבל.ה 542 לייקים
תראה מה זההוקיץ' כתב: ↑22 פברואר 2026, 17:00לא בטוח מי הצד השני בדיון הזה.
אם הכוונה היא לאולטראס, אז נכון, אני מאוד אנטי. מעבר לדעות האישיות שלי עליהם כארגון, אני גם חושב שאין סיכוי שהם יחזרו עד שהעמותה תחזור ושתכלס הכדורסל לא עד כדי כך מעניין אותם (לא רואה סיטואציה כזאת מתרחשת בכדורגל).
אם הכוונה היא לשאר האוהדים, אז זה לא שאני חושב שנושא האולם לא מפריע לאנשים (גם לי הוא מפריע) אלא שהוא מעולם לא היה האישיו העיקרי. זו דעתי בכל אופן.
גם בזה אני מסכים איתך
לרוב מי שלא מגיע נושא האולם הוא לא האישיו.
האישיו לרוב מי שהפסיק להגיע הוא שהאולטראס לא מגיעים ויש אווירה מתה במשחקים.
אם האולטראס יחזרו כולם יחזרו לא משנה איפה יהיו המשחקים.
בקשר לאולטראס אז בהתחלה האישיו היה האולם והיום זה כבר לא רק.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 351 לייקים
אני חושש שיש מקום לשתי הערות
קודם כל המדגם חייב לייצג לא משנה מה גודל המדגם אם הוא נעשה על אוכלוסיה לא משנה מה גודלו
כמו שאם תשאל על היחס לנישואי להט"ב תקבל תשובות שונות בת"א ובבני ברק כי שניהם מדגמים לא מייצגים של המדינה ( אלה אם אתה מתייחס לפורום כמדגם מייצג )
מעבר לזה למיטב זכרוני גודל אוכלוסיית המדגם אינו משנה ברגע שיש לך מדגם מייצג המספיק ליצירת עקומת פעמון ( כ 400-500 )
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
למעט השורה האחרונה, מסכים.איש גדול כתב: ↑22 פברואר 2026, 17:25תראה מה זההוקיץ' כתב: ↑22 פברואר 2026, 17:00לא בטוח מי הצד השני בדיון הזה.
גם בזה אני מסכים איתך
לרוב מי שלא מגיע נושא האולם הוא לא האישיו.
האישיו לרוב מי שהפסיק להגיע הוא שהאולטראס לא מגיעים ויש אווירה מתה במשחקים.
אם האולטראס יחזרו כולם יחזרו לא משנה איפה יהיו המשחקים.
בקשר לאולטראס אז בהתחלה האישיו היה האולם והיום זה כבר לא רק.
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
כשהאוכלוסיה המלאה קטנה (מספר בודד של אלפים) , אפשר להוריד את המספר הזה ל300-400.
שוב , ההתייחסות פה לא היתה לגבי הדיוק הסטטיסטי , אלה לעובדה שבמקרים דומים בעבר , היו פה סקרים שפגעו יפה, מה שהצביע על זה שהאוכלוסיה פה מייצגת.
-
Xavi
- קיבל.ה 1763 לייקים
לדעתי טעות. אבל כל עוד זה ישתיק את הבכיינים, שיהיה
-
Money
- קיבל.ה 1149 לייקים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 876 לייקים
מעולם לא שמעתי הסבר מפורט למה האולטרס לא רוצים בעופר שאינו קשור במאבקי שליטה. כן היו טענות לעופר על ההתנהלות כמו על מנויים וכרטיסים בודדים/מעבר מיד אליהו/הסיפור על ההשבתה למען החטופים- וזה ממש לא היה רק מהאולטרס ובשמם.
אין לך כוח לשכנע שהם רצו משהו אחר? סבבה
אין לך כוח אפילו להסביר מה כן?
- red in blood
- קיבל.ה 724 לייקים
אם לנתח את התוצאות שפורסמו לפי התוצאות המקוריות- 2670 אוהדים הצביעו,
20% העדיפו את יד אליהו בשניהם,
21% דרייב אין וארנה,
59% דרייב אין ויד אליהו.
20% העדיפו את יד אליהו בשניהם,
21% דרייב אין וארנה,
59% דרייב אין ויד אליהו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Maor
- קיבל.ה 265 לייקים
יותר הושטת יד מזה של המועדון כבר לא יכול להיות
-
Xavi
- קיבל.ה 1763 לייקים
לא יודע מה יהיה עונה הבאה אבל מוכן להמר שאם היינו עוברים לדרייב אין מחר היו מגיעים גג אלפיים אוהדים
- Hapolo
- קיבל.ה 1026 לייקים
2600 מצביעים מעניין מה זה אומר. גם אם נתייחס רק למנויי מנורה זה הרבה אנשים שלא הצביעו. אדישות או אמירה?
רדיוס לבית"ר!
- red in blood
- קיבל.ה 724 לייקים
לא יודע אם זה מייצג, אבל מכיר הרבה שלא הצביעו כי אמרו שזה סקר זריז ואין להם פרטים, אז הם מרגישים שהם לא יכולים להכריע בנושא.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל