סגל הקבוצה - אשכול מתמשך

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  377 לייקים

הוקיץ' כתב: 15 יולי 2026, 13:16
דאר אל כופר כתב: 15 יולי 2026, 12:52
גביזון כתב: 15 יולי 2026, 12:20
לגמרי
השאלה היא אילו סנטרים מוכחים ברמת יורוליג בכלל נשארו.
קבאריוס הייז ודיאקיטה בדרך ליעדים אחרים, וגם בינגהאם כבר לא רלוונטי אחרי שסיכם בפנר. כך שנדמה שרוב השמות הבכירים בשוק כבר נסגרו או קרובים מאוד לכך.
אם מסתכלים על השוק האירופי, נשארו בעיקר שמות כמו קאבוקלו, מק'קורמק, אלכס לן ואולי עוד כמה שחקנים שנמצאים בקצה הרוטציה של קבוצות יורוליג או תחת חוזה, ועדיין לא עלו בדיווחים כמועמדים לעזיבה.

אני תוהה אם אפשר ללכת לכיוון של לחפש דווקא בשולי ה-NBA וב-G League. שמות כמו אורלנדו רובינסון, קולין קאסלטון או מוזס בראון יכולים להיות מסקרנים תיאורטית.
כולם הימורים במידה כזו או אחרת, ללא ניסיון בכדורסל אירופי, ולא ברור אם יתנו אימפקט מיידי כסנטר שני ביורוליג. על אף שיש פוטנציאל, גודל, אתלטיות וכישרון בשמות כאלה.
גם קסלר אדוארדס שהגיע מה- G League היה ללא ניסיון אירופי ונכנס לסיטואציה יותר לחוצה ומורכבת והוא לא היה נורא. אני מניח שאפשר לבצע את המעבר בהצלחה יחסית.
מבין השמות הספציפיים האלה גם אין אלמנט של קליעה מבחוץ, אבל יש מצב ששחקנים כאלה יוכלו לתרום בריבאונד, נוכחות בצבע ובהגנה.
אני חושב שהדרישות המרכזיות משחקן בעמדה הזאת צריכות להיות קליעה, סייז ונוכחות הגנתית. דיאקיטה אכן היה מאוד מתאים אם היה פנוי.
בכל מקרה, מאחר וכבר יש לנו שני סנטרים עם ניסיון יורוליג (ובכלל סגל עתיר ניסיון), אני מרגיש מאוד בנוח להביא מישהו מהג'י ליג לעמדה הזאת. אני חושב שמישהו כמו סקאל לביסייר לדוגמא יכול מאוד להתאים.
בכל מקרה, נראה שזה דיון תיאורטי. לפי מה שאיטודיס והינאס אמרו על לידיי, נראה שהם בונים עליו לתת דקות בחמש במקרה הצורך.
נראה לי שלשחרר את מוטלי בשביל כמה דקות של לידיי ב5 מרגיש כמו טרלול...
לאורך העונה ניכר היה שגם לאוטורו וגם לאודאיסי יש רגישות בכתפיים, אם אחד מהם נפצע לאורך זמן, אז ייגזר על לידיי להיות מספר 5? הרי לא שיחקנו עונה שלמה עם מוטלי כ4 בשביל לראות שזו לא הצלחה כבירה?
Maor
קיבל.ה  433 לייקים

לא מחזיק מבלאט, אבל כרכז רביעי זו החתמה טובה.
קצת מוטרד מהאפשרות שלא יביאו סנטר נוסף במקום מוטלי ומי יהיה הרכז השני בהיררכיה אחרי מיציץ.
שתי פינות אחרונות לסגור בסגל.
redead
קיבל.ה  967 לייקים

שומרים על קצב וולקמים מרשים
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  827 לייקים

redead כתב: 15 יולי 2026, 14:18 שומרים על קצב וולקמים מרשים
גם הקצב וגם סרטוני הוולקאם
רמה גבוהה
ביוניק מאן
קיבל.ה  56 לייקים

אניס, מוטלי, מלקולם, זיו
צריכים לעזוב

ואם טופין חותם אז גם בלייזר/שגב
lior777
קיבל.ה  281 לייקים

קראתי איזה דיווח שדונטה הול כנראה יעזוב את אולימפיאקוס.. אם זה אכן נכון זה בדיוק השחקן שאנחנו צריכים במקום מוטלי בקו הקדמי, אתלט אדיר, שומר וריבאונדר מצויין.
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  200 לייקים

בינתיים בגזרה

תמונה
:hapoel: 'רק הפועל' זמינה בחנות האפליקציות. תבלו.
redead
קיבל.ה  967 לייקים

ביוניק מאן כתב: 15 יולי 2026, 14:59 אניס, מוטלי, מלקולם, זיו
צריכים לעזוב

ואם טופין חותם אז גם בלייזר/שגב
השורה הראשונה ללא ספק צריכה לעזוב
שגב לצערי צריך לעזוב גם בלי קשר למחליף פשוט כי המאמן לא יתן לו לשחק ככה או ככה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2406 לייקים

Maor כתב: 15 יולי 2026, 13:42 לא מחזיק מבלאט, אבל כרכז רביעי זו החתמה טובה.
קצת מוטרד מהאפשרות שלא יביאו סנטר נוסף במקום מוטלי ומי יהיה הרכז השני בהיררכיה אחרי מיציץ.
שתי פינות אחרונות לסגור בסגל.
אנחנו לא צריכים רכז רביעי ליורוליג.
וכרכז שלישי הוא הרבה יותר ממספיק ולא היינו צריכים את סטורנסקי לתפקיד הזה.
Tals2000
קיבל.ה  130 לייקים

porthos כתב: 15 יולי 2026, 13:32
הוקיץ' כתב: 15 יולי 2026, 13:16
דאר אל כופר כתב: 15 יולי 2026, 12:52

השאלה היא אילו סנטרים מוכחים ברמת יורוליג בכלל נשארו.
קבאריוס הייז ודיאקיטה בדרך ליעדים אחרים, וגם בינגהאם כבר לא רלוונטי אחרי שסיכם בפנר. כך שנדמה שרוב השמות הבכירים בשוק כבר נסגרו או קרובים מאוד לכך.
אם מסתכלים על השוק האירופי, נשארו בעיקר שמות כמו קאבוקלו, מק'קורמק, אלכס לן ואולי עוד כמה שחקנים שנמצאים בקצה הרוטציה של קבוצות יורוליג או תחת חוזה, ועדיין לא עלו בדיווחים כמועמדים לעזיבה.

אני תוהה אם אפשר ללכת לכיוון של לחפש דווקא בשולי ה-NBA וב-G League. שמות כמו אורלנדו רובינסון, קולין קאסלטון או מוזס בראון יכולים להיות מסקרנים תיאורטית.
כולם הימורים במידה כזו או אחרת, ללא ניסיון בכדורסל אירופי, ולא ברור אם יתנו אימפקט מיידי כסנטר שני ביורוליג. על אף שיש פוטנציאל, גודל, אתלטיות וכישרון בשמות כאלה.
גם קסלר אדוארדס שהגיע מה- G League היה ללא ניסיון אירופי ונכנס לסיטואציה יותר לחוצה ומורכבת והוא לא היה נורא. אני מניח שאפשר לבצע את המעבר בהצלחה יחסית.
מבין השמות הספציפיים האלה גם אין אלמנט של קליעה מבחוץ, אבל יש מצב ששחקנים כאלה יוכלו לתרום בריבאונד, נוכחות בצבע ובהגנה.
אני חושב שהדרישות המרכזיות משחקן בעמדה הזאת צריכות להיות קליעה, סייז ונוכחות הגנתית. דיאקיטה אכן היה מאוד מתאים אם היה פנוי.
בכל מקרה, מאחר וכבר יש לנו שני סנטרים עם ניסיון יורוליג (ובכלל סגל עתיר ניסיון), אני מרגיש מאוד בנוח להביא מישהו מהג'י ליג לעמדה הזאת. אני חושב שמישהו כמו סקאל לביסייר לדוגמא יכול מאוד להתאים.
בכל מקרה, נראה שזה דיון תיאורטי. לפי מה שאיטודיס והינאס אמרו על לידיי, נראה שהם בונים עליו לתת דקות בחמש במקרה הצורך.
נראה לי שלשחרר את מוטלי בשביל כמה דקות של לידיי ב5 מרגיש כמו טרלול...
לאורך העונה ניכר היה שגם לאוטורו וגם לאודאיסי יש רגישות בכתפיים, אם אחד מהם נפצע לאורך זמן, אז ייגזר על לידיי להיות מספר 5? הרי לא שיחקנו עונה שלמה עם מוטלי כ4 בשביל לראות שזו לא הצלחה כבירה?
זה לא רק פציעות
זה גם האפשרות לתת לסנטרים שמשחקים ביורוליג בשבוע כפול, לנוח במשחק הליגה השבועי
מוטלי לא שיחק הרבה ביורוליג, אבל בארץ מול רוב הקבוצות הוא בהחלט מספיק
אז צריך את מוטלי או טוב יותר, אבל אי אפשר לשחרר ולא להביא מישהו
ביוניק מאן
קיבל.ה  56 לייקים

מיציץ, בראיינט, קופי, לידיי, אוטורו
זר, בלייקני, וונרייט, טופין, זר
סטורנסקי, בלאט, קרינגטון, גינת, אודיאסי
טימור, פלטין, שגב

יותר מזה אנחנו לא צריכים
תעיף ליציע
קיבל.ה  405 לייקים

משפשף את העיניים ולא מאמין.
עופר עשה את הפועל קבוצה 1-6 ביורוליג.
היינו כחולמים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5340 לייקים

הדבר שהכי יקפיץ אותנו לעונה הקרובה,במיוחד ומשמעותית בליגה בארץ אבל לא רק, זה טופין, הלוואי וינחת פה ישראלי כזה, הלוואי.
לגבי סטוראנסקי,במידה וינחת פה רכז שהוא 1 סטייל ג'ונס, אז ההחתמה של תומס היא פצצה כרכז מחליף. אגב, לדעתי שילוב שלו ושל וואסה זה הקו האחורי הכי גבוה באירופה, למרות שלא נראה שיחשקו הרבה יחד, ואני מקווה שלא.
מרתק אותי לדעת איזה מחליף יביאו למוטלי, מקווה מאד מאד מאד שלידיי לא יעשה גם את התפקיד הזה אחרת פציעה של אוטורו ואנחנו בדרעק רציני.

הפנטזיה לוולקאמים הבאים: טופין , בלאט, רכז זר שישחק ליד וואסה ככה הוא פורח ראינו כבר , וסנטר.

Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  191 לייקים

גביזון כתב: 15 יולי 2026, 22:34 הדבר שהכי יקפיץ אותנו לעונה הקרובה,במיוחד ומשמעותית בליגה בארץ אבל לא רק, זה טופין, הלוואי וינחת פה ישראלי כזה, הלוואי.
לגבי סטוראנסקי,במידה וינחת פה רכז שהוא 1 סטייל ג'ונס, אז ההחתמה של תומס היא פצצה כרכז מחליף. אגב, לדעתי שילוב שלו ושל וואסה זה הקו האחורי הכי גבוה באירופה, למרות שלא נראה שיחשקו הרבה יחד, ואני מקווה שלא.
מרתק אותי לדעת איזה מחליף יביאו למוטלי, מקווה מאד מאד מאד שלידיי לא יעשה גם את התפקיד הזה אחרת פציעה של אוטורו ואנחנו בדרעק רציני.

הפנטזיה לוולקאמים הבאים: טופין , בלאט, רכז זר שישחק ליד וואסה ככה הוא פורח ראינו כבר , וסנטר.

לא אתנגד לאיזה דונטה הול :whome:
lior777
קיבל.ה  281 לייקים

אני לא אתפלא גם אם לא יביאו מחליף למוטלי, לידיי יתן דקות ב 5 ווינרייט אהובו של איטודיס ימשיך להיות פה 4 בכיר. תסריט ריאלי ביותר.
Maor
קיבל.ה  433 לייקים

הגישה בעונה הקודמת הייתה להעמיס שחקנים בעמדות 1 ו-5, מקווה שימשיכו איתה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5340 לייקים

lior777 כתב:אני לא אתפלא גם אם לא יביאו מחליף למוטלי, לידיי יתן דקות ב 5 ווינרייט אהובו של איטודיס ימשיך להיות פה 4 בכיר. תסריט ריאלי ביותר.
שנה שעברה לא היה 4 אחד נורמלי לאירופה.
אם העברת את לידיי במקום מוטלי נשארת עם אותה עמדה 4 ריקה, ושחקן שלא יכול לתת דקות כ5 באירופה.
לא נראה לי סביר בעלילס אחרת לא היו משחררים את מוטלי.
מקווה מאד לא להתבדות.
מצד שני, לא האמנתי שאיש יהיה 4 פותח עונה שעברה אז ממש מקווה לא להתבדות

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5340 לייקים

covid bryant כתב:
גביזון כתב: 15 יולי 2026, 22:34 הדבר שהכי יקפיץ אותנו לעונה הקרובה,במיוחד ומשמעותית בליגה בארץ אבל לא רק, זה טופין, הלוואי וינחת פה ישראלי כזה, הלוואי.

לא אתנגד לאיזה דונטה הול :whome:
גמני, רק שהוא חתום באולימפיאקוס עד 2028

amittima1234
קיבל.ה  6 לייקים

מאוד מקווה שאיש לא ישחק 4 יותר. זה היה פשוט אסון העונה. הוא שיחק כל כך הרבה טוב בפלייאוף כמספר 3 וגינת 4.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2406 לייקים

לידיי יהיה 4 ראשון.
יכול לתת דקות גם כחמש בהרכב נמוך.
אין עם זה שום בעיה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5340 לייקים

amittima1234 כתב:מאוד מקווה שאיש לא ישחק 4 יותר. זה היה פשוט אסון העונה. הוא שיחק כל כך הרבה טוב בפלייאוף כמספר 3 וגינת 4.
גם בעונת הזכיה ביורוקאפ תומר שיחק 4 ואיש 3

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5340 לייקים

רדנקו כתב:לידיי יהיה 4 ראשון.
אין עם זה שום בעיה.

הבעיה שאם נפצע לך אודיאסי/אוטורו אין להם מחליף ואז לידיי ישחק 5 ואתה חזור לזה שאין לך 4 העונה, אותה בעיה כמו עונה קודמת.

Tals2000
קיבל.ה  130 לייקים

גביזון כתב: 15 יולי 2026, 23:26
אין עם זה שום בעיה.

הבעיה שאם נפצע לך אודיאסי/אוטורו אין להם מחליף ואז לידיי ישחק 5 ואתה חזור לזה שאין לך 4 העונה, אותה בעיה כמו עונה קודמת.

וגם אם לא נפצע, וסתם רוצים לתת לסנטרים מנוחה במשחק הליגה בשבוע יורוליג כפול צריך עוד סנטר בכיר, או לכל הפחות ברמה של מוטלי
Nati
קיבל.ה  3457 לייקים

עכשיו נצטרך לחכות לפחות 9-10 ימים עד להחתמה הבאה
בני12
קיבל.ה  3106 לייקים

Tals2000 כתב: 16 יולי 2026, 01:06
גביזון כתב: 15 יולי 2026, 23:26
אין עם זה שום בעיה.

וגם אם לא נפצע, וסתם רוצים לתת לסנטרים מנוחה במשחק הליגה בשבוע יורוליג כפול צריך עוד סנטר בכיר, או לכל הפחות ברמה של מוטלי
לא ממש.
אם באמת ישנו לעד שמונה רישומי זרים בשנה אז הזרים הבכירים יצטרכו לשחק בליגה כי אחרת לא נוכל לרשום אותם לפלייאוף
Nati
קיבל.ה  3457 לייקים

אם המצב היה כמו לפני שעופר הגיע.
גם היו מורידים את מספר הזרים שמותר לרשום?
ביוניק מאן
קיבל.ה  56 לייקים

לא מורידים אותו
מחזירים אותו למה שהוא היה לפני הקורונה

ומאפשרים למי שרוצה לרשום 10 ו9 לעשות את זה עם קנס

אותו קנס יילך לקבוצות שבחרו לרשום 7 כל העונה
Nati
קיבל.ה  3457 לייקים

מעניין למה?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3976 לייקים

לא מדוייק, כי ברגע שתרשום את התשיעי והעשירי, זה יהיה על חשבון שחקנים מהשמינייה הראשונה שלא יוכלו להרשם יותר.
זה ההבדל המהותי.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  702 לייקים

תנו לי לנחש שלהם יהיו בדיוק 8 זרים.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  702 לייקים

נכון לעכשיו, אם אני מנפה מהסגל את אניס, מוטלי ומלקולם - יש לנו 9 זרים. אם נוסיף לזה גארד וסנטר זה כבר 11 ואנחנו נהיה בבעיית רישום קשה בליגה. שלא לדבר על כך שביורוליג יוכל להירשם רק אחד מבין קרינגטון, טופין (אם יוחתם), וכל שאר הישראלים כולל תומר, בלאט (אם), בר ופלטין.
מחכה לנו עונה קשה עם השאלות הפופלינגריות אחרי משחקים.
אין אלוהים.
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  200 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 16 יולי 2026, 08:11 נכון לעכשיו, אם אני מנפה מהסגל את אניס, מוטלי ומלקולם - יש לנו 9 זרים. אם נוסיף לזה גארד וסנטר זה כבר 11 ואנחנו נהיה בבעיית רישום קשה בליגה. שלא לדבר על כך שביורוליג יוכל להירשם רק אחד מבין קרינגטון, טופין (אם יוחתם), וכל שאר הישראלים כולל תומר, בלאט (אם), בר ופלטין.
אנחנו סגורים על זה שמנפים את אניס?
הפועל חיכו לו הרבה זמן שיחזור.
:hapoel: 'רק הפועל' זמינה בחנות האפליקציות. תבלו.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  702 לייקים

Rak-Hapoel כתב: 16 יולי 2026, 08:30
ארבעת המופלאים כתב: 16 יולי 2026, 08:11 נכון לעכשיו, אם אני מנפה מהסגל את אניס, מוטלי ומלקולם - יש לנו 9 זרים. אם נוסיף לזה גארד וסנטר זה כבר 11 ואנחנו נהיה בבעיית רישום קשה בליגה. שלא לדבר על כך שביורוליג יוכל להירשם רק אחד מבין קרינגטון, טופין (אם יוחתם), וכל שאר הישראלים כולל תומר, בלאט (אם), בר ופלטין.
אנחנו סגורים על זה שמנפים את אניס?
הפועל חיכו לו הרבה זמן שיחזור.
לפי מה שהבנתי הוא עדיין לא החלים, כך שאני לא יודע אם וכמה צריך לבנות עליו.
אין אלוהים.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  827 לייקים

Nati כתב: 16 יולי 2026, 01:16 עכשיו נצטרך לחכות לפחות 9-10 ימים עד להחתמה הבאהתמונהתמונה
יכול להיות שיש שחקנים שחתמו כבר אז הם יכולים להכריז על וולקאם בזמן הזה
וגם יש את החולצות ששנה שעברה נחשפו ב16.7 (היום)
amittima1234
קיבל.ה  6 לייקים

אניס קרע את האכילס, לוקח 11-12 חודשים להחלים מפציעה כזו.
זה אומר שהוא יחזור באזור ינואר דצמבר. אני חושב שבדומה לקבוקלו, אפשר להשאיר אותו אצלנו ואם ברגע שיבריא לא יהיה לו מקום בסגל אז לשחרר/להשאיל.
רק הפועל
קיבל.ה  3271 לייקים

amittima1234 כתב: 16 יולי 2026, 09:08 אניס קרע את האכילס, לוקח 11-12 חודשים להחלים מפציעה כזו.
זה אומר שהוא יחזור באזור ינואר דצמבר. אני חושב שבדומה לקבוקלו, אפשר להשאיר אותו אצלנו ואם ברגע שיבריא לא יהיה לו מקום בסגל אז לשחרר/להשאיל.
רק לדעתי זו לא התנהגות סבבה אם זה מה שיקרה ? שהיה כשיר הוכיח את עצמו והיה טוב , מגיעה לו ההזדמנות הזאת גם אם יש שמות מפוצצים יותר
Maor
קיבל.ה  433 לייקים

רק הפועל כתב: 16 יולי 2026, 09:10
amittima1234 כתב: 16 יולי 2026, 09:08 אניס קרע את האכילס, לוקח 11-12 חודשים להחלים מפציעה כזו.
רק לדעתי זו לא התנהגות סבבה אם זה מה שיקרה ? שהיה כשיר הוכיח את עצמו והיה טוב , מגיעה לו ההזדמנות הזאת גם אם יש שמות מפוצצים יותר
ההתנהלות של הפועל היא הרבה יותר מסבבה בעניין אניס.
בחרו להאריך לו חוזה אחרי הפציעה למרות שלא היו מחויבים לזה.
רק הפועל
קיבל.ה  3271 לייקים

Maor כתב: 16 יולי 2026, 09:13
רק הפועל כתב: 16 יולי 2026, 09:10
ההתנהלות של הפועל היא הרבה יותר מסבבה בעניין אניס.
בחרו להאריך לו חוזה אחרי הפציעה למרות שלא היו מחויבים לזה.
כן נכון פשוט ציטטתי את הבחור פה בטענה שאם מה שהוא אומר יקרה ההתנהלות עד עכשיו מכבדת מאוד
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  191 לייקים

בר טימור במשא ומתן על חוזה חדש בהפועל תל אביב
פרסום ראשון: לצד השיחות עם גינת, קפטן האדומים עשוי להישאר במועדון
רקאנטי
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  191 לייקים

בתור אחד שהיה אנטי בר טימור עוד מלפני ינאי, עכשיו כבר בכלל
לא יכול לראות אותו יותר
שליחת תגובה