נראה לי שלשחרר את מוטלי בשביל כמה דקות של לידיי ב5 מרגיש כמו טרלול...הוקיץ' כתב: ↑15 יולי 2026, 13:16אני חושב שהדרישות המרכזיות משחקן בעמדה הזאת צריכות להיות קליעה, סייז ונוכחות הגנתית. דיאקיטה אכן היה מאוד מתאים אם היה פנוי.דאר אל כופר כתב: ↑15 יולי 2026, 12:52השאלה היא אילו סנטרים מוכחים ברמת יורוליג בכלל נשארו.
קבאריוס הייז ודיאקיטה בדרך ליעדים אחרים, וגם בינגהאם כבר לא רלוונטי אחרי שסיכם בפנר. כך שנדמה שרוב השמות הבכירים בשוק כבר נסגרו או קרובים מאוד לכך.
אם מסתכלים על השוק האירופי, נשארו בעיקר שמות כמו קאבוקלו, מק'קורמק, אלכס לן ואולי עוד כמה שחקנים שנמצאים בקצה הרוטציה של קבוצות יורוליג או תחת חוזה, ועדיין לא עלו בדיווחים כמועמדים לעזיבה.
אני תוהה אם אפשר ללכת לכיוון של לחפש דווקא בשולי ה-NBA וב-G League. שמות כמו אורלנדו רובינסון, קולין קאסלטון או מוזס בראון יכולים להיות מסקרנים תיאורטית.
כולם הימורים במידה כזו או אחרת, ללא ניסיון בכדורסל אירופי, ולא ברור אם יתנו אימפקט מיידי כסנטר שני ביורוליג. על אף שיש פוטנציאל, גודל, אתלטיות וכישרון בשמות כאלה.
גם קסלר אדוארדס שהגיע מה- G League היה ללא ניסיון אירופי ונכנס לסיטואציה יותר לחוצה ומורכבת והוא לא היה נורא. אני מניח שאפשר לבצע את המעבר בהצלחה יחסית.
מבין השמות הספציפיים האלה גם אין אלמנט של קליעה מבחוץ, אבל יש מצב ששחקנים כאלה יוכלו לתרום בריבאונד, נוכחות בצבע ובהגנה.
בכל מקרה, מאחר וכבר יש לנו שני סנטרים עם ניסיון יורוליג (ובכלל סגל עתיר ניסיון), אני מרגיש מאוד בנוח להביא מישהו מהג'י ליג לעמדה הזאת. אני חושב שמישהו כמו סקאל לביסייר לדוגמא יכול מאוד להתאים.
בכל מקרה, נראה שזה דיון תיאורטי. לפי מה שאיטודיס והינאס אמרו על לידיי, נראה שהם בונים עליו לתת דקות בחמש במקרה הצורך.
לאורך העונה ניכר היה שגם לאוטורו וגם לאודאיסי יש רגישות בכתפיים, אם אחד מהם נפצע לאורך זמן, אז ייגזר על לידיי להיות מספר 5? הרי לא שיחקנו עונה שלמה עם מוטלי כ4 בשביל לראות שזו לא הצלחה כבירה?