סגל הקבוצה - אשכול מתמשך

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  375 לייקים

הוקיץ' כתב: 15 יולי 2026, 13:16
דאר אל כופר כתב: 15 יולי 2026, 12:52
גביזון כתב: 15 יולי 2026, 12:20
לגמרי
השאלה היא אילו סנטרים מוכחים ברמת יורוליג בכלל נשארו.
קבאריוס הייז ודיאקיטה בדרך ליעדים אחרים, וגם בינגהאם כבר לא רלוונטי אחרי שסיכם בפנר. כך שנדמה שרוב השמות הבכירים בשוק כבר נסגרו או קרובים מאוד לכך.
אם מסתכלים על השוק האירופי, נשארו בעיקר שמות כמו קאבוקלו, מק'קורמק, אלכס לן ואולי עוד כמה שחקנים שנמצאים בקצה הרוטציה של קבוצות יורוליג או תחת חוזה, ועדיין לא עלו בדיווחים כמועמדים לעזיבה.

אני תוהה אם אפשר ללכת לכיוון של לחפש דווקא בשולי ה-NBA וב-G League. שמות כמו אורלנדו רובינסון, קולין קאסלטון או מוזס בראון יכולים להיות מסקרנים תיאורטית.
כולם הימורים במידה כזו או אחרת, ללא ניסיון בכדורסל אירופי, ולא ברור אם יתנו אימפקט מיידי כסנטר שני ביורוליג. על אף שיש פוטנציאל, גודל, אתלטיות וכישרון בשמות כאלה.
גם קסלר אדוארדס שהגיע מה- G League היה ללא ניסיון אירופי ונכנס לסיטואציה יותר לחוצה ומורכבת והוא לא היה נורא. אני מניח שאפשר לבצע את המעבר בהצלחה יחסית.
מבין השמות הספציפיים האלה גם אין אלמנט של קליעה מבחוץ, אבל יש מצב ששחקנים כאלה יוכלו לתרום בריבאונד, נוכחות בצבע ובהגנה.
אני חושב שהדרישות המרכזיות משחקן בעמדה הזאת צריכות להיות קליעה, סייז ונוכחות הגנתית. דיאקיטה אכן היה מאוד מתאים אם היה פנוי.
בכל מקרה, מאחר וכבר יש לנו שני סנטרים עם ניסיון יורוליג (ובכלל סגל עתיר ניסיון), אני מרגיש מאוד בנוח להביא מישהו מהג'י ליג לעמדה הזאת. אני חושב שמישהו כמו סקאל לביסייר לדוגמא יכול מאוד להתאים.
בכל מקרה, נראה שזה דיון תיאורטי. לפי מה שאיטודיס והינאס אמרו על לידיי, נראה שהם בונים עליו לתת דקות בחמש במקרה הצורך.
נראה לי שלשחרר את מוטלי בשביל כמה דקות של לידיי ב5 מרגיש כמו טרלול...
לאורך העונה ניכר היה שגם לאוטורו וגם לאודאיסי יש רגישות בכתפיים, אם אחד מהם נפצע לאורך זמן, אז ייגזר על לידיי להיות מספר 5? הרי לא שיחקנו עונה שלמה עם מוטלי כ4 בשביל לראות שזו לא הצלחה כבירה?
Maor
קיבל.ה  431 לייקים

לא מחזיק מבלאט, אבל כרכז רביעי זו החתמה טובה.
קצת מוטרד מהאפשרות שלא יביאו סנטר נוסף במקום מוטלי ומי יהיה הרכז השני בהיררכיה אחרי מיציץ.
שתי פינות אחרונות לסגור בסגל.
redead
קיבל.ה  967 לייקים

שומרים על קצב וולקמים מרשים
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  820 לייקים

redead כתב: 15 יולי 2026, 14:18 שומרים על קצב וולקמים מרשים
גם הקצב וגם סרטוני הוולקאם
רמה גבוהה
ביוניק מאן
קיבל.ה  55 לייקים

אניס, מוטלי, מלקולם, זיו
צריכים לעזוב

ואם טופין חותם אז גם בלייזר/שגב
lior777
קיבל.ה  281 לייקים

קראתי איזה דיווח שדונטה הול כנראה יעזוב את אולימפיאקוס.. אם זה אכן נכון זה בדיוק השחקן שאנחנו צריכים במקום מוטלי בקו הקדמי, אתלט אדיר, שומר וריבאונדר מצויין.
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  191 לייקים

בינתיים בגזרה

תמונה
:hapoel: 'רק הפועל' זמינה בחנות האפליקציות. תבלו.
redead
קיבל.ה  967 לייקים

ביוניק מאן כתב: 15 יולי 2026, 14:59 אניס, מוטלי, מלקולם, זיו
צריכים לעזוב

ואם טופין חותם אז גם בלייזר/שגב
השורה הראשונה ללא ספק צריכה לעזוב
שגב לצערי צריך לעזוב גם בלי קשר למחליף פשוט כי המאמן לא יתן לו לשחק ככה או ככה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2403 לייקים

Maor כתב: 15 יולי 2026, 13:42 לא מחזיק מבלאט, אבל כרכז רביעי זו החתמה טובה.
קצת מוטרד מהאפשרות שלא יביאו סנטר נוסף במקום מוטלי ומי יהיה הרכז השני בהיררכיה אחרי מיציץ.
שתי פינות אחרונות לסגור בסגל.
אנחנו לא צריכים רכז רביעי ליורוליג.
וכרכז שלישי הוא הרבה יותר ממספיק ולא היינו צריכים את סטורנסקי לתפקיד הזה.
Tals2000
קיבל.ה  130 לייקים

porthos כתב: 15 יולי 2026, 13:32
הוקיץ' כתב: 15 יולי 2026, 13:16
דאר אל כופר כתב: 15 יולי 2026, 12:52

השאלה היא אילו סנטרים מוכחים ברמת יורוליג בכלל נשארו.
קבאריוס הייז ודיאקיטה בדרך ליעדים אחרים, וגם בינגהאם כבר לא רלוונטי אחרי שסיכם בפנר. כך שנדמה שרוב השמות הבכירים בשוק כבר נסגרו או קרובים מאוד לכך.
אם מסתכלים על השוק האירופי, נשארו בעיקר שמות כמו קאבוקלו, מק'קורמק, אלכס לן ואולי עוד כמה שחקנים שנמצאים בקצה הרוטציה של קבוצות יורוליג או תחת חוזה, ועדיין לא עלו בדיווחים כמועמדים לעזיבה.

אני תוהה אם אפשר ללכת לכיוון של לחפש דווקא בשולי ה-NBA וב-G League. שמות כמו אורלנדו רובינסון, קולין קאסלטון או מוזס בראון יכולים להיות מסקרנים תיאורטית.
כולם הימורים במידה כזו או אחרת, ללא ניסיון בכדורסל אירופי, ולא ברור אם יתנו אימפקט מיידי כסנטר שני ביורוליג. על אף שיש פוטנציאל, גודל, אתלטיות וכישרון בשמות כאלה.
גם קסלר אדוארדס שהגיע מה- G League היה ללא ניסיון אירופי ונכנס לסיטואציה יותר לחוצה ומורכבת והוא לא היה נורא. אני מניח שאפשר לבצע את המעבר בהצלחה יחסית.
מבין השמות הספציפיים האלה גם אין אלמנט של קליעה מבחוץ, אבל יש מצב ששחקנים כאלה יוכלו לתרום בריבאונד, נוכחות בצבע ובהגנה.
אני חושב שהדרישות המרכזיות משחקן בעמדה הזאת צריכות להיות קליעה, סייז ונוכחות הגנתית. דיאקיטה אכן היה מאוד מתאים אם היה פנוי.
בכל מקרה, מאחר וכבר יש לנו שני סנטרים עם ניסיון יורוליג (ובכלל סגל עתיר ניסיון), אני מרגיש מאוד בנוח להביא מישהו מהג'י ליג לעמדה הזאת. אני חושב שמישהו כמו סקאל לביסייר לדוגמא יכול מאוד להתאים.
בכל מקרה, נראה שזה דיון תיאורטי. לפי מה שאיטודיס והינאס אמרו על לידיי, נראה שהם בונים עליו לתת דקות בחמש במקרה הצורך.
נראה לי שלשחרר את מוטלי בשביל כמה דקות של לידיי ב5 מרגיש כמו טרלול...
לאורך העונה ניכר היה שגם לאוטורו וגם לאודאיסי יש רגישות בכתפיים, אם אחד מהם נפצע לאורך זמן, אז ייגזר על לידיי להיות מספר 5? הרי לא שיחקנו עונה שלמה עם מוטלי כ4 בשביל לראות שזו לא הצלחה כבירה?
זה לא רק פציעות
זה גם האפשרות לתת לסנטרים שמשחקים ביורוליג בשבוע כפול, לנוח במשחק הליגה השבועי
מוטלי לא שיחק הרבה ביורוליג, אבל בארץ מול רוב הקבוצות הוא בהחלט מספיק
אז צריך את מוטלי או טוב יותר, אבל אי אפשר לשחרר ולא להביא מישהו
ביוניק מאן
קיבל.ה  55 לייקים

מיציץ, בראיינט, קופי, לידיי, אוטורו
זר, בלייקני, וונרייט, טופין, זר
סטורנסקי, בלאט, קרינגטון, גינת, אודיאסי
טימור, פלטין, שגב

יותר מזה אנחנו לא צריכים
שליחת תגובה