בסקוניה בחוץ, היום 22:30

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
יהלום14אדום
קיבל.ה  1452 לייקים

El dudernio כתב: 28 מרץ 2026, 00:34
יהלום14אדום כתב: 28 מרץ 2026, 00:33
El dudernio כתב: 28 מרץ 2026, 00:31

תחושה שבריאנט ואוטורו לא רוצים להיות כאן שנה הבאה
מי שלא רוצה שיילך כבר עכשיו. אבל את המאמן הזה היה צריך להעיף לפני חודשיים. וגם את מדר, כי הכל בגללו
מה בגלל ים לא הבנתי?
עזוב זה סרקזם שלא יצא טוב.
יאללה הביתה!!!
הוקיץ'
קיבל.ה  8270 לייקים

Xavi כתב: 28 מרץ 2026, 00:36 לא יודע מה יכול להסביר את ההגנה הזאת. לא יכול להיות שזה סתם. אולי זה סבוטאז', לא יודע מה. משהו לא מסתדר
האמת שזה לא משנה. סבוטאז', סתם זריקת זין, וואטאבר.
כמו בכל ארגון למאמן יש אחריות על הכל, אבל גם לשחקנים יש אחריות אישית. כל המעורבים פה מרוויחים מספיק כדי שהם יתנו במשחק כזה את כל מה שיש להם, גם אם אין להם כוח, גם אם הם לא מחבבים את איטודיס, וגם אם זה מבאס לשחק מול אולם ריק. יריקה בפרצוף לעופר ולכולנו.
El dudernio
קיבל.ה  1968 לייקים

מהשורה הסטטיסטית של המשחק.

בסקוניה עם 21 אס' 8 חו' ו 9 איב'

אנחנו עם 15 אס' 4 חט' ו 16 איב' (7 מהם של בריאנט)
feigenbaum99
קיבל.ה  277 לייקים

זה היה משחק סופר חשוב, ופשוט נתנו אותו בקלילות.
כאוהד זה יריקה בפנים, שילכו קיבינימאט כל השכירי חרב האלה.
Adom_Adom
קיבל.ה  567 לייקים

יריקה בפרצוף לאוהדים, לבעלים שמשלם להם המון המון כסף
בושה של שחקנים בושה!!
איתן
קיבל.ה  4 לייקים

אני באמת חושב שהפועל כמו ששיחקה היום מפסידה להפועל של 22-23 עם מנפורד וגייקובן
למה לא בעצם
קיבל.ה  96 לייקים

איתן כתב: 28 מרץ 2026, 00:51 אני באמת חושב שהפועל כמו ששיחקה היום מפסידה להפועל של 22-23 עם מנפורד וגייקובן
הפועל ההיא שיחקה כקבוצה, הייתה לה שיטה, והיו לה ישראלים שמשחקים. היא בטוח הייתה יותר מרגשת.
ההוא מפעם
קיבל.ה  357 לייקים

סיוט

זה לא כדורסל מה ששיחקו פה
זה לא קבוצה מי שעלתה למגרש
זה לא מאמן ההוא שם מהספסל
זה לא בעלים רציני אם המאמן הזה נשאר
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
Adom_Adom
קיבל.ה  567 לייקים

הרבע השני נגדם שחטפנו פאקינג 39 נקודות
מהמשפילים שראיתי
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  681 לייקים

דבר אחד אני רוצה להגיד:
אני יושב מול הטלוויזיה מרוסק. כשברור שהפסדנו, ורואה את בר וים מעבירים צחוקים על הספסל.

זהו
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  544 לייקים

איזו ערימת צואה מצחינה, יש פה כמה משתמשים שאיבדו את זה לגמרי בשם האג'נדה
כאילו לא ראינו השנה שחקנים אחרים (אהמ אמריקאיים אהמ אופס) צוחקים על הספסל בזמן הפסדים משפילים אחרים
כאילו ים ובר לא עזבו משפחות באמצע מלחמה כדי לשבת על התחת שעתיים
כאילו ים לא ישב כל הרבע השלישי עם הראש בין הידיים ולא הסכים לדבר עם אף אחד

"זהו", עלאק
מי שהגן בחירוף נפש על זכותו של היו"ר לקבל עיסוי מאחורי הספסל באמצע משחק, נשמע ממש עלוב כשהוא יוצא נגד שחקנים שהעיזו להיות בני אדם.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  681 לייקים

רועי גווארה כתב: 28 מרץ 2026, 11:07 איזו ערימת צואה מצחינה, יש פה כמה משתמשים שאיבדו את זה לגמרי בשם האג'נדה
כאילו לא ראינו השנה שחקנים אחרים (אהמ אמריקאיים אהמ אופס) צוחקים על הספסל בזמן הפסדים משפילים אחרים
כאילו ים ובר לא עזבו משפחות באמצע מלחמה כדי לשבת על התחת שעתיים
כאילו ים לא ישב כל הרבע השלישי עם הראש בין הידיים ולא הסכים לדבר עם אף אחד

"זהו", עלאק
מי שהגן בחירוף נפש על זכותו של היו"ר לקבל עיסוי מאחורי הספסל באמצע משחק, נשמע ממש עלוב כשהוא יוצא נגד שחקנים שהעיזו להיות בני אדם.
אג'נדה? אני?
אם כבר, האג'נדה שלי הפוכה.

ואני בטוח שאתה לא יודע בכלל מי אני, לפי הפיסקה האחרונה. אין לי מושג על מה אתה מדבר.

ואני מעדיף לא להתייחס לתרבות השיח שלך, ובחירת המילים המגעילה בפתיח.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1159 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 מרץ 2026, 00:32
neropain כתב: 28 מרץ 2026, 00:24 ים מדר מריץ סטאלבט על הספסל
שילכו להזדיין, הוא וטימור.
המאמן לא נחמד אליכם? מייבש אתכם? מעניין לי את התחת. אנחנו בהפסד מחריד שאולי גומר לנו את העונה והם יושבים על הספסל ומריצים דאחקות. לא יכולים לחכות חמש דקות עד שתהיו בחדר ההלבשה?
יריקה בפרצוף לאוהדים.

אמנם זה הטריטוריה שלך כאן
וגם אני, כמו רבים, לא מגיב פה כמו בעבר כי איבדתי עניין.

רק לגבי הקטע של היריקה בפרצוף אני מציע שתתחיל מהבעלים שלך.

אי אפשר לשבת ולנתח את הכל כמו אנליסטים, אנחנו אוהדים ויש פה תמונה גדולה שהיא גם רגשית, שמי שמדבר פה מקצועית מתחמק מלגעת בה.

מה זה ״לנו״, מה לקבוצת היורוליג ולבר טימור.
המועדון משפיל אותם.
מועדון שצבר בעבר הישגים עם זהות ברורה נהפך למשהו שהוא בין קרקס למפעל פלסטיק מלא בשכירי חרב זרים (גם בתעודת זהות וגם בקשר ובעניין שלהם למועדון).

יש אנשים שחושבים שהמשך השיח וההתרגשות שלכם סביב המועדון היא היריקה בפרצוף למועדון.
מכבד את כולם, אבל בעיניי מי שבא ונרעש מהסל, לא שונה בהרבה מאלה שהגיעו וחגגו את צלחת הפלסטיק. זה שמסביב יש משהו מנצנץ לא אומר שבפנים זה לא אותו חרא.
רבים משקרים לעצמם שזה הדבר האמיתי או שזה יכול להיות בעתיד הדבר האמיתי.
זה ממש לא בושה מצד השחקנים, זה פועל יוצא של מה שבנו כאן. כאמור, פלסטיק.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1601 לייקים

מה משפיל מה? לבר היה חוזה של 100 אלף דולר לשנה הזאת. בגילו, זה היה נראה שכבר לא יקבל יותר בחייו.
עופר העלה לו באמצע החוזה ל-400 אלף דולר לעונה, חוזה חלומות לשחקן ישראלי, בטח מבוגר.
הוא צריך להגיד תודה על כל יום בעונה הזאת.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
Xavi
קיבל.ה  1814 לייקים

its-sick כתב: 28 מרץ 2026, 12:55 מה משפיל מה? לבר היה חוזה של 100 אלף דולר לשנה הזאת. בגילו, זה היה נראה שכבר לא יקבל יותר בחייו.
עופר העלה לו באמצע החוזה ל-400 אלף דולר לעונה, חוזה חלומות לשחקן ישראלי, בטח מבוגר.
הוא צריך להגיד תודה על כל יום בעונה הזאת.
בדיוק. אנשים נעלבים בשם אנשים אחרים
איפה עוד בר ישחק ביורוליג? אפילו אם זה דקות בודדות. כנל ים שאני לא רואה אף קבוצה נותנת לו כרגע דקות משמעותיות.
ובלי להזכיר את השכר האסטרונומי
הם צריכים את הפועל הרבה יותר משהפועל צריכה אותם
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  544 לייקים

ברכות @its-sick
שודרגת לתפקיד סמנכ"ל בתאגיד שלי, השכר שלך יוכפל!
רק מעדכן: בישיבות הנהלה אתה יושב ליד הקיר, לא ליד השולחן. אתה מקבל זכות דיבור רק ברשות ותפקידך למזוג מים לכל שאר הנוכחים, כולל בן הדודה שלי שהרגע השתחרר מהצבא.
אתה כמובן תשלח לי מייל יומי שבו תודה לי שהרמתי אותך מאשפתות

בהערכה רבה,
המנכ"ל 🫶🏼
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  108 לייקים

רועי גווארה כתב: 28 מרץ 2026, 13:13 ברכות @its-sick
רק מעדכן: בישיבות הנהלה אתה יושב ליד הקיר, לא ליד השולחן. אתה מקבל זכות דיבור רק ברשות ותפקידך למזוג מים לכל שאר הנוכחים, כולל בן הדודה שלי שהרגע השתחרר מהצבא.

בהערכה רבה,
המנכ"ל 🫶🏼
מישהו הכריח אותו לחתום? אמרו לו לפני כן מה הייעוד שהם מייעדים לו בקבוצה, בין אם בליגה ובין אם ביורוליג והוא חתם על זה.
אם כל כך רע לו, היה יכול לבוא באמצע עונה ולהגיד "תודה רבה, מיציתי", ולעזוב.
Xavi
קיבל.ה  1814 לייקים

רועי גווארה כתב: 28 מרץ 2026, 13:13 ברכות @its-sick

בהערכה רבה,
המנכ"ל 🫶🏼
גניבת דעת ברמה הגבוהה ביותר. אין אפילו מה להתייחס
Niro
קיבל.ה  2516 לייקים

המשחק הכי מרגיז השנה.
עם האזעקות באמצע הלילה והשינה הנוראית, המשחק אתמול מרגיש כמו חלום רע.
כמות ההודעות שכתבתי ומחקתי מאתמול גדולה מאוד, כמעט כל הקבוצה הזאת צריכה לעוף מפה בשנה הבאה.
purvis short
קיבל.ה  196 לייקים

גם אותי זה הרגיז מאוד. וזה לא לעניין. אבל גם צריך לקחת את זה בפרופורציות. לא תמיד צריך לפטור אוטומטית את השחקנים הישראלים, אבל גם צריך לקחת את זה בפרופורציות. ספציפית לגבי בר טימור אני חושב שהוא מתנהל העונה כמו מקצוען ואני מאוד מעריך את ההתנהלות שלו העונה בסיטואציה לא פשוטה.
באופן עקרוני אני חושב שהקלישאות על "לחימה" וכו' הן, ובכן, קלישאות והרבה פעמים מדביקים אותן בהתאם לתוצאות. אני יכול לתת לכם הרבה מאוד דוגמאות לעונות של "הפועל המרגשת" שהיו ביזיוניות וחסרות רוח לחימה וכו'.
תחזרו לעונת קרלון בראון ולדרבים בסיבוב השני והשלישי, התבזויות, דאנקים על הראש, אפאטיות מוחלטת וזו קבוצה שמתרפקים עליה (נראתה ככה גם בסדרה נגד אילת), תחזרו לעונת יינסי גייטס, עונת טיילור באטל (כן הסיום היה מרגש עם נייט, אבל רוב העונה הייתה מסמורטטת. ותחזרו לריאיון של מתן שנייה אחרי ההפסד במשחק החמישי לירושלים, דיבר על החוזה שלו...) ותחזרו לקבוצת רג'י אפשואו ודיבלר. או בקיצור הנקודה מובנת.
לא אומר שאין בעיות. יש בעיות. יש יותר מדי זרים. זה מאוד לא לעניין. עופר עושה מלא טעויות מעצבנות ומרתיחות. יש מאמן שיוצר מיאוס אצל הקהל ולא רק אצלו. אבל לא צריך לייצר תיאוריות שבגלל התקציב הגדול זה נראה ככה.
זה נראה ככה הרבה שנים גם בתקציבים קטנים.
בסוף בעונה הזו יש יותר מדי כשלים ניהוליים ומקצועיים וככה זה נראה לצערי.
בעונה הבאה חייבים לתקן.
הוקיץ'
קיבל.ה  8270 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 28 מרץ 2026, 12:25
המאמן לא נחמד אליכם? מייבש אתכם? מעניין לי את התחת. אנחנו בהפסד מחריד שאולי גומר לנו את העונה והם יושבים על הספסל ומריצים דאחקות. לא יכולים לחכות חמש דקות עד שתהיו בחדר ההלבשה?
יריקה בפרצוף לאוהדים.

אי אפשר לשבת ולנתח את הכל כמו אנליסטים, אנחנו אוהדים ויש פה תמונה גדולה שהיא גם רגשית, שמי שמדבר פה מקצועית מתחמק מלגעת בה.

המועדון משפיל אותם.
מועדון שצבר בעבר הישגים עם זהות ברורה נהפך למשהו שהוא בין קרקס למפעל פלסטיק מלא בשכירי חרב זרים (גם בתעודת זהות וגם בקשר ובעניין שלהם למועדון).

יש אנשים שחושבים שהמשך השיח וההתרגשות שלכם סביב המועדון היא היריקה בפרצוף למועדון.
מכבד את כולם, אבל בעיניי מי שבא ונרעש מהסל, לא שונה בהרבה מאלה שהגיעו וחגגו את צלחת הפלסטיק. זה שמסביב יש משהו מנצנץ לא אומר שבפנים זה לא אותו חרא.
טוב.
תא מרבוטא
קיבל.ה  904 לייקים

יריקה בפרצוף לאוהדים.

המועדון משפיל אותם.

ההפסד לבסקוניה היה מביש, איטודיס לא יכול להמשיך לעןנה נוספת והעונה לא נראה תואר

ואחרי שזה נאמר

איזה חרא הפלסטיק שזכינו בו לפני שנה והביא אותנו ליורוליג והיה אגב הפלסטיק הראשון שזכינו בו מאז 1993 והפלסטיק האירופי הראשון שלנו.

בכל מקרה כמובן שזכותך לדעתך, לא כולם אוהבים מה שקורה בסל. אתה יכול להמשיך להדיר עצמך ממועדון הפלסטיק ולהמשיך לרדת ולצלוב את המאמן והקבוצה האותנטיים והלא פלסטיק שלנו בכדורגל
רק הפועל
קיבל.ה  3077 לייקים

יריקה בפרצוף לאוהדים.

המועדון משפיל אותם.

בוא נדחוף שטויות שלא קשורות לכלום כי הקבוצה במצב מקצועי חרא (יחסית) בשביל להגיד שאני שונא את עופר , אי שיתוף הישראלים זן רק החלטה של איטודיס
שליחת תגובה