קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
יהלום14אדום
קיבל.ה  1448 לייקים

היחיד שנלחם כתב: 27 פברואר 2026, 16:23 אפשר שהאולטראס יוציאו הודעה רשמית , מה יגרום להם להשלים עם עופר ינאי ולחזור לתמוך בקבוצה ובאוהדים הקיימים?

עושה רושם שהם בעצמם לא יודעים מה פשר הסכסוך.

ואני סתם שאלה , ביורוליג, איפה ניתן לשחק רציונאלית חוץ מהיכל מנורה?
הם כבר הבהירו שכל עוד עופר פה הם לא.
התשובה ברורה, כשעופר יילך ונחזור להיות קבוצה בינונית מרגשת עם הבלחות, זה יהיה הפיתרון לסכסוך.
יאללה הביתה!!!
רק הפועל
קיבל.ה  3075 לייקים

לפחות יש קצת שקט מהבלבול שכל הזה סליחה שאני מקפיץ אבל אני ארשום כיאה למצב , הפועל מעל הכל ויש לתמוך בה בכל מצב לא משנה אם אוהבים את עופר או לא זו עדיין הפועל ומי שמחרים שיחשוב על הדברים האלה לפניי , המשך שבוע שקט
אלון1
קיבל.ה  311 לייקים

רק הפועל כתב: 04 מרץ 2026, 14:30 לפחות יש קצת שקט מהבלבול שכל הזה סליחה שאני מקפיץ אבל אני ארשום כיאה למצב , הפועל מעל הכל ויש לתמוך בה בכל מצב לא משנה אם אוהבים את עופר או לא זו עדיין הפועל ומי שמחרים שיחשוב על הדברים האלה לפניי , המשך שבוע שקט
נראה לך שאכפת להם מהמצב
אני בטוח שיש כאלה מהם שבעד אירן במלחמה.
זה אנשים שנועדו לעשות דווקא, להוכיח שהם הכי חזקים, הכי גנסטרים הכי אגו
יותר גרוע מהתקופה עם שאול
אפסים פחדנים
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

מישהו יודע לאן נעלם עדכון השיפוץ שהובטח לסוף פברואר?
שוב העירייה אשמה? המלחמה? האולטראס?
Niro
קיבל.ה  2501 לייקים

Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 15:10 מישהו יודע לאן נעלם עדכון השיפוץ שהובטח לסוף פברואר?
אתה חי פה? נראה לך שבמצב הנוכחי מישהו יערוך דיון בעירייה על אולם כדורסל?
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

Niro כתב: 18 מרץ 2026, 15:17
Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 15:10 מישהו יודע לאן נעלם עדכון השיפוץ שהובטח לסוף פברואר?
חי פה. אנשים קמים בבוקר והולכים לעבודה (גם לא חיונית) וכמו בכל מקום עבודה אחר, גם בעירייה מקיימים דיונים ופגישות בחדרים ממוגנים.
התירוץ הזה *אולי* היה בתוקף בימים הראשונים של המלחמה, לא עוד. מעבר לזה שהעדכון הובטח לסוף פברואר והמלחמה התחילה ביום האחרון של החודש אז הוא קצת קלוש.
Niro
קיבל.ה  2501 לייקים

Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 15:57
חי פה. אנשים קמים בבוקר והולכים לעבודה (גם לא חיונית) וכמו בכל מקום עבודה אחר, גם בעירייה מקיימים דיונים ופגישות בחדרים ממוגנים.
התירוץ הזה *אולי* היה בתוקף בימים הראשונים של המלחמה, לא עוד. מעבר לזה שהעדכון הובטח לסוף פברואר והמלחמה התחילה ביום האחרון של החודש אז הוא קצת קלוש.
לא מסכים איתך. אני למזלי לא עובד עירייה אבל יוצא לי במסגרת העבודה להתנהל מול עיריות שונות, הן כולן עדיין במתכונת חירום.
בני12
קיבל.ה  2778 לייקים

Niro כתב: 18 מרץ 2026, 17:42
לא מסכים איתך. אני למזלי לא עובד עירייה אבל יוצא לי במסגרת העבודה להתנהל מול עיריות שונות, הן כולן עדיין במתכונת חירום.
שמעתי שראש עיריית רמת גן דחה סיור בזירת הנפילה אתמול בשביל דיון בהעברת הספארי לפארק שרון
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

בפברואר העירייה לא עבדה במתכונת חירום.
תמצא תירוץ אחר
El dudernio
קיבל.ה  1964 לייקים

Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 18:14
Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 15:57 חי פה. אנשים קמים בבוקר והולכים לעבודה (גם לא חיונית) וכמו בכל מקום עבודה אחר, גם בעירייה מקיימים דיונים ופגישות בחדרים ממוגנים.
תמצא תירוץ אחר
למה למצוא תירוצים לעיריה?
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

El dudernio כתב: 18 מרץ 2026, 18:22
תמצא תירוץ אחר
ברור, הבעיה היא העירייה ולא הנהלת הפועל שהבטיחה שהמעבר ליד אליהו נועד לצורך שיפוץ האולם הביתי. שנתיים של תירוצים ללא בדל התקדמות.
תא מרבוטא
קיבל.ה  902 לייקים

אני מחכה כבר חודשיים לפחות מהעיריה הזו להחזר על תשלום עוודף.
המתנה על הקו לנציג שלהם בטלפון לוקח בין 45 דקות לשעה וחצי.
זה שאתה לא מחבב את עופר כבר ברור ובדברים מסןימים זה גם מובן.
הקלות שאתה נותן הנחות לעיריה , שבראשה אגב עומד מי ששלח דחפורים לאוסישקין- מפתיעה
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

הצחקת אותי.
מי שהבטיח לאוהדים שהמעבר ליד אליהו נועד לצורך שיפוץ המגרש, הוא זה שצריך לדרוש ולתבוע מהעירייה להתקדם אחרי שנתיים של גרירת רגליים.
Jonatan192
קיבל.ה  72 לייקים

איזה שיפוץ? המועדון עצמו עשה סקר ולפי התוצאות טוען שרוצים לארח את משחקי הליגה עונה הבאה בדרייב אין.
וגם נאמר מספר פעמים שהכיוון הוא לאולם יותר גדול של 20 אלף שכנראה יהיה נפרד...
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

Jonatan192 כתב: 18 מרץ 2026, 20:38 איזה שיפוץ? המועדון עצמו עשה סקר ולפי התוצאות טוען שרוצים לארח את משחקי הליגה עונה הבאה בדרייב אין.
אין קשר בין הסקר לבין פרויקט השיפוץ/הקמת האולם החדש
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1593 לייקים

Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 20:34 הצחקת אותי.
מי שהבטיח לאוהדים שהמעבר ליד אליהו נועד לצורך שיפוץ המגרש, הוא זה שצריך לדרוש ולתבוע מהעירייה להתקדם אחרי שנתיים של גרירת רגליים.
בנייה כרגע היא לא ריאלית. אין פועלים. מחירי הבנייה עלו כמעט פי שלוש בשנתיים האחרונות.
לא נראה לי שכספי ציבור ילכו לכזה פרויקט עד שהמחירים יחזרו לשפיות.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
Jonatan192
קיבל.ה  72 לייקים

Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 21:02
Jonatan192 כתב: 18 מרץ 2026, 20:38 איזה שיפוץ? המועדון עצמו עשה סקר ולפי התוצאות טוען שרוצים לארח את משחקי הליגה עונה הבאה בדרייב אין.
אין קשר בין הסקר לבין פרויקט השיפוץ/הקמת האולם החדש
אם אכן נשחק עונה הבאה בדרייב אין (לא בטוח בכלל), אז זה קשור מאוד, לפחות לרעיון של לשפץ את הדרייב אין, פחות להקמת אולם חדש נפרד.
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

its-sick כתב: 18 מרץ 2026, 21:04
Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 20:34 הצחקת אותי.
בנייה כרגע היא לא ריאלית. אין פועלים. מחירי הבנייה עלו כמעט פי שלוש בשנתיים האחרונות.
לא נראה לי שכספי ציבור ילכו לכזה פרויקט עד שהמחירים יחזרו לשפיות.
בסך הכל מבקש שהעירייה והמועדון יקיימו את ההבטחה ויפרסמו ״עדכון שיפוץ״ אחרי שנתיים של סחבת.
הם ורק הם צריכים להסביר את גרירת הרגליים ולהתברבר בסבך הסברים ותירוצים.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1593 לייקים

מה זה יעזור לך אם יגידו לך את מה שאתה כבר יודע.
כל תעשיית הבניה והשיפוצים בהאטה, כמעט עצירה. תאמין לי אני בוכה על זה כל יום.
יש מלא בניינים שנפגעו מטילים ולא מוצאים פועלים לשפץ אותם בתקציב שהמדינה מוכנה לתת.
אולי מתישהו יביאו עוד 100 אלף עובדים מחו"ל להחליף את 150 אלף הפלסטינאים שנעלמו מהשוק, אבל עד שזה יקרה יבנה רק מי שגם עשיר וגם אין לו ברירה.
נערך לאחרונה על ידי its-sick ב 19 מרץ 2026, 00:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
El dudernio
קיבל.ה  1964 לייקים

Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 18:34
תמצא תירוץ אחר
ברור, הבעיה היא העירייה ולא הנהלת הפועל שהבטיחה שהמעבר ליד אליהו נועד לצורך שיפוץ האולם הביתי. שנתיים של תירוצים ללא בדל התקדמות.
שכל אחד יאמין למי שהוא רוצה.

אם אתה בןחר להיות בצד של פושעח אושיסקין זאת זכותך המלאה
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

El dudernio כתב: 18 מרץ 2026, 23:10
Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 18:34

בוחר להיות בצד שדורש לקבל תשובות, הסברים ומידע מדויק על פרויקט הרחבת האולם הביתי כולל לוח זמנים במיוחד אחרי שהמעבר ליד אליהו גרם לשבר עצום בקהל.

משתמש בטרמינולוגיה שלך וקצת עצוב לכתוב את זה אבל בוחר לא להיות בצד של ״פושעי יד אליהו״!
El dudernio
קיבל.ה  1964 לייקים

Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 23:46
Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 18:34 ברור, הבעיה היא העירייה ולא הנהלת הפועל שהבטיחה שהמעבר ליד אליהו נועד לצורך שיפוץ האולם הביתי. שנתיים של תירוצים ללא בדל התקדמות.

בוחר להיות בצד שדורש לקבל תשובות, הסברים ומידע מדויק על פרויקט הרחבת האולם הביתי כולל לוח זמנים במיוחד אחרי שהמעבר ליד אליהו גרם לשבר עצום בקהל.

משתמש בטרמינולוגיה שלך וקצת עצוב לכתוב את זה אבל בוחר לא להיות בצד של ״פושעי יד אליהו״!
אין שום בעיה לדרוש תשובות.
אני גם דורש, מאחר והפרויקט הינו פרויקט עירוני מן הקאוי שתתחיל לדרוש תשובות מהעיריה.
האם היא קיבלה החלטה על איזה גודל מגרש היא הולכת?
האם היא קיבלה החלטה איפה יקום המגרש הזה?
האם היא קיבלה החלטה האם הפרויקט הזה יהיה המשך לקול הקורא אליו עופר ינאי ניגש?

אתה לא דורש תשובות אתה דורש את הראש של עופר זה שני דברים שונים.
תא מרבוטא
קיבל.ה  902 לייקים

Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 23:46
Praškevičios כתב: 18 מרץ 2026, 18:34 ברור, הבעיה היא העירייה ולא הנהלת הפועל שהבטיחה שהמעבר ליד אליהו נועד לצורך שיפוץ האולם הביתי. שנתיים של תירוצים ללא בדל התקדמות.

כן
להפנות אצבע מאשימה לבעלים, לא חף כלל מפגמים, שהשכיב פה מיליונים ובזכותו יש לנו תואר אירופי ראשון , ותואר בכלל אחרי 30 שנה
ולא לראש עיריה שדאגה לחרב לנו את האולם, לבנות ביפו אצטדיון לא מקורה ועם ניקוז בעייתי כי אין בעיית גשמים, ובכלל לאמלל את תושביה המוחלשים.
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

בסוף דצמבר 2025 פרסמה הנהלת הקבוצה בראשות עופר ינאי ״עדכון שיפוץ״ ובו נכתב שעיריית תל אביב תסיים ותפרסם את החלטתה בנוגע לאולם הביתי של הקבוצה במהלך פברואר 2026.
עופר ינאי אחראי כרגע על המועדון ונדרש לוודא שהנושא יתקדם כפי שהבטיח מספר רב של פעמים. הוא העביר את המועדון לשחק ביד אליהו ולכן אחראי גם להוציא אותנו משם.

לא מחפש שום דבר חוץ מקיום הבטחות.
תא מרבוטא
קיבל.ה  902 לייקים

Praškevičios כתב: 19 מרץ 2026, 07:41 בסוף דצמבר 2025 פרסמה הנהלת הקבוצה בראשות עופר ינאי ״עדכון שיפוץ״ ובו נכתב שעיריית תל אביב תסיים ותפרסם את החלטתה בנוגע לאולם הביתי של הקבוצה במהלך פברואר 2026.
עופר ינאי אחראי כרגע על המועדון ונדרש לוודא שהנושא יתקדם כפי שהבטיח מספר רב של פעמים. הוא העביר את המועדון לשחק ביד אליהו ולכן אחראי גם להוציא אותנו משם.

מצוין
הוא נוהג להגיב פה ווודאי גם לקרוא. תייג ושאל
El dudernio
קיבל.ה  1964 לייקים

Praškevičios כתב: 19 מרץ 2026, 07:41 בסוף דצמבר 2025 פרסמה הנהלת הקבוצה בראשות עופר ינאי ״עדכון שיפוץ״ ובו נכתב שעיריית תל אביב תסיים ותפרסם את החלטתה בנוגע לאולם הביתי של הקבוצה במהלך פברואר 2026.

אז אני שוב שואל מי אמור לתת את התשובה בסוף פברואר העיריה או המועדון?
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

El dudernio כתב: 19 מרץ 2026, 11:50

אתה שוב שואל ואני שוב עונה.
המועדון העביר אותנו ליד אליהו והמועדון צריך לפעול בכל דרך אפשרית כדי להוציא אותנו משם. את הקשר מול העירייה מנהל המועדון ותפקידו לדרוש את תשובת העירייה בזמן שסוכם מראש ולהעביר אותה לאוהדי הקבוצה.

שנתיים עברו מאז ההחלטה לעבור והכשלון עד עכשיו בקידום הפרויקט זועק לשמיים וצריך להפריע לכל אחד שהפועל יקרה לו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3612 לייקים

אתה שמת לב שהמועדון הודיע ששנה הבאה חוזרים לשחק בדרייב אין בליגה?
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  447 לייקים

מילפורד כתב: 19 מרץ 2026, 12:12 אתה שמת לב שהמועדון הודיע ששנה הבאה חוזרים לשחק בדרייב אין בליגה?
הוא שמע..פשוט התחילו להיות ניצוצות של שקט וחזרו הניצחונות אז חייב להפריע לזה איכשהו
El dudernio
קיבל.ה  1964 לייקים

Praškevičios כתב: 19 מרץ 2026, 12:03
El dudernio כתב: 19 מרץ 2026, 11:50

אתה שוב שואל ואני שוב עונה.
המועדון העביר אותנו ליד אליהו והמועדון צריך לפעול בכל דרך אפשרית כדי להוציא אותנו משם. את הקשר מול העירייה מנהל המועדון ותפקידו לדרוש את תשובת העירייה בזמן שסוכם מראש ולהעביר אותה לאוהדי הקבוצה.

שנתיים עברו מאז ההחלטה לעבור והכשלון עד עכשיו בקידום הפרויקט זועק לשמיים וצריך להפריע לכל אחד שהפועל יקרה לו
הכל נכון ועדין ההודעה שלך שפתחה אך הדיון היא זאת
"מישהו יודע לאן נעלם עדכון השיפוץ שהובטח לסוף פברואר?
שוב העירייה אשמה? המלחמה? האולטראס?"

כלומר אתה מאשים את המועדון בלבד...

כמו שכבר כתבתי אתה לא מחפש הודעת עידכון אלא את הראש של עופר.
ואתה גם עושה את זה בצורה ממש אבל ממש גרועה.
El dudernio
קיבל.ה  1964 לייקים

מילפורד כתב: 19 מרץ 2026, 12:12 אתה שמת לב שהמועדון הודיע ששנה הבאה חוזרים לשחק בדרייב אין בליגה?
כמו שאמרתי האולם ןהעידכון לא מענין.
מענים הראש של עופר רק שזה שקוף ומסריח לק"מ כד כדי תמיכה בפושעי אוסישקין.

זה לא משנה יש דמון חדש.
חוחדאי
דון שימון
רגב פאנן
עכשיו עופר.

העיקר שיש דמון להדליק סביבו את מדורת השנאה.
ו@Praškevičios כמו פירומן שנאה טוב יודע לדלג יפה בין הלהבות
Praškevičios
קיבל.ה  92 לייקים

לא מדורת שנאה ולא נעליים.
עברו שנתיים והגיע הזמן לקבל תשובה אמיתית מתי תתממש ההבטחה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  902 לייקים

Praškevičios כתב: 19 מרץ 2026, 15:36 לא מדורת שנאה ולא נעליים.
כאמור הגורם שאתה דורש ממנו תשובות פעיל בפורום. רק תתייג.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3612 לייקים

הוא טען , ואני מקוה שהוא יעמוד במילתו , שהוא יפסיק להגיב/להתייחס לאוהדים ברשתות.
אני מאחל לו ולנו שהוא לא יכתוב פה יותר.
בלי ציניות
Adam
קיבל.ה  193 לייקים

מילפורד כתב: 19 מרץ 2026, 16:26 הוא טען , ואני מקוה שהוא יעמוד במילתו , שהוא יפסיק להגיב/להתייחס לאוהדים ברשתות.
בלי ציניות
לדאבון הלב אני מסכים.
גישה ישירה לאוהדים זה מהדברים הללו שנשמעים טוב על הנייר, אך כשלו כישלון חרוץ והביאו יותר נזק מתועלת.
אין זה אומר שאיננו מעריכים את הבעלים אשר הביא אותנו להישגים נפלאים בתקופה קשה מאוד, כמובן.
El dudernio
קיבל.ה  1964 לייקים

Praškevičios כתב: 19 מרץ 2026, 15:36 לא מדורת שנאה ולא נעליים.
אבל התשובה שאתה מבקש לא בנמצא מאחר והעיריה טרם החליטה....

כן זה חרא אבל זאת במציאות.

ולכן אתה לא רוצה תשובה אלא שישקרו לך או שיגידו ששיקרו לך.
כי אז תוכל לבקש את הראש של עופר שזה הדבר שאתה באמת רוצה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2133 לייקים

אני מסכים עם פרסקביציוס.
אני חושב שזה התפקיד של הקבוצה לשאול מה קורה עם המסקנות של הסקר שהעיריה הבטיחה לקבל עד סוף פברואר.
אני גם לא אתפלא אם חושבים שלעיריה יש כרגע דברים אחרים על הראש ולא ממש מענין אותם להתעסק בזה כרגע.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2042 לייקים

מה הבעיה להוציא הודעה כמו "לנוכח המצב, טרם קיבלנו תשובה מהעירייה. כשנקבל מידע חדש נעדכן אתכם מיד."?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  751 לייקים

אתה מבלבל (בטעות או במודע) בין הבטחות להודעות.
אין למועדון יכולת להבטיח שהעירייה יקבלו החלטה במועד מסויים ולא הבטיחו דבר כזה.
לא הבטיחו, אלא הוציעו הודעה עם המידע שידוע. העירייה הייתה אמורה לקבל החלטה בנושא. לא קיבלו החלטה, מהמון סיבות, חלק מוצדקות (מלחמה) וחלק ממש לא (עוד סחבת עירונית).
אבל זה העירייה, והביקורת בנושא צריכה להיות עליהם. לא ברור מה ״ההבטחה״ שאתה רוצה שהמועדון יקיים בנושא.

וכן, אני רוצה שהמועדון יהיו יותר תקשורתיים בנושא, וכל נושא התקשורת של המועדון (מול האוהדים ומול גופי התקשורת המוסדיים) הוא חרפה. אבל בוא נמקד את הביקורת למשהו ענייני ולא ״משקרים לנו!!!!!11אחד״
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  751 לייקים

מילפורד כתב: 19 מרץ 2026, 16:26 הוא טען , ואני מקוה שהוא יעמוד במילתו , שהוא יפסיק להגיב/להתייחס לאוהדים ברשתות.
בלי ציניות
הוא לא צריך לנתק קשרים לגמרי, אבל באמת לא להגיב לאוהדים ברשת.
מבחינתו שיפרסם פעם בחודש מכתב עם העמדה/מחשבות/דעות שלו ועדכונים על הקבוצה כמו שהם רואה אותם, עמידה ביעדים וכו׳.
זה יאפשר לו להיות תקשורתי ופומבי כמו שהוא אוהב, אבל גם בלי כל השיט שואו השבועי/יומי שהיה נוצר כל פעם.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
שליחת תגובה