הסקר
-
Praškevičios
- קיבל.ה 82 לייקים
הפועל שלפני עופר ינאי בחרה לשחק עם 5 זרים בטופס. לא טענתי לרגע שהיה צריך לשחק עם ״יד קשורה״ אלא לשחק לפי החוק אז לא מבין את הטיעון.
סיפור שונה לחלוטין כשאתה מוביל חוק שעלול להגדיל את חוסר השיוויוניות בין הקבוצות העשירות לקטנות, היום אנחנו עשירים, לך תדע מה יקרה מחר.
לדעתי במקרה השני אנחנו מסגלים התנהגות שמתאימה יותר לצד הצהוב בלי לחשוב על ההשלכות העתידיות של המהלך
סיפור שונה לחלוטין כשאתה מוביל חוק שעלול להגדיל את חוסר השיוויוניות בין הקבוצות העשירות לקטנות, היום אנחנו עשירים, לך תדע מה יקרה מחר.
לדעתי במקרה השני אנחנו מסגלים התנהגות שמתאימה יותר לצד הצהוב בלי לחשוב על ההשלכות העתידיות של המהלך
-
purvis short
- קיבל.ה 174 לייקים
הפועל הגיעה לגמר הגביע נגד הרצליה עם ארבעה זרים. הרצליה שיחקה עם חמישה. באיזה עולם דבר כזה צריך לקרות? הפועל גם באותה עונה, למשל, הייתה כישלון בליגה, סיימה במקום השביעי, בית תחתון, בין היתר בגלל ששיחקה עם ארבעה זרים. למעשה, עד שנכנס הכסף של עופר ינאי הפועל שיחקה עם ארבעה זרים למעט עונת רמי הדר.
-
Praškevičios
- קיבל.ה 82 לייקים
עם מי בדיוק אתה מתווכח??? כמה פעמים צריך לכתוב שגם לדעתי המעבר ל-5 זרים היה מוצדק בהינתן שזה החוק.purvis short כתב: ↑25 פברואר 2026, 21:24 הפועל הגיעה לגמר הגביע נגד הרצליה עם ארבעה זרים. הרצליה שיחקה עם חמישה. באיזה עולם דבר כזה צריך לקרות? הפועל גם באותה עונה, למשל, הייתה כישלון בליגה, סיימה במקום השביעי, בית תחתון, בין היתר בגלל ששיחקה עם ארבעה זרים. למעשה, עד שנכנס הכסף של עופר ינאי הפועל שיחקה עם ארבעה זרים למעט עונת רמי הדר.
נערך לאחרונה על ידי Praškevičios ב 25 פברואר 2026, 21:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Nati
- קיבל.ה 2912 לייקים
מכביזם זה אולסי פרי טס לניו יורק ואחרי כמה ימים חוזר אלישע בן אברהם.
-
בני12
- קיבל.ה 2731 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2731 לייקים
אם היינו טוענים שאנחנו רוצים לשחק עם 5 זרים אבל אין לנו כסף לזה ורוצים לקבל את המענק ולכן משחקים רק עם ארבעה אז סבבה
אבל זה לא היה הטיעון שלנו
העמותה טענה כל השנים שאנחנו משחקים עם 4 זרים כי אין צורך בליגה ליותר מ-4 זרים ומכבי פויה שהיא משחקת עם 5 זרים
וברגע שהיה לנו כסף הטיעון פתאום השתנה לאלו החוקים ולא צריך לשחק עם יד קשורה מאחורי הגב
ומעניין שענין היד הקשורה מאחורי הגב פתאום לא תופס ליורוליג ששם פתאום כן רוצים שנשחק עם יד קשורה מאחורי הגב
אבל זה לא היה הטיעון שלנו
העמותה טענה כל השנים שאנחנו משחקים עם 4 זרים כי אין צורך בליגה ליותר מ-4 זרים ומכבי פויה שהיא משחקת עם 5 זרים
וברגע שהיה לנו כסף הטיעון פתאום השתנה לאלו החוקים ולא צריך לשחק עם יד קשורה מאחורי הגב
ומעניין שענין היד הקשורה מאחורי הגב פתאום לא תופס ליורוליג ששם פתאום כן רוצים שנשחק עם יד קשורה מאחורי הגב
-
Nati
- קיבל.ה 2912 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3565 לייקים
גם היום מכבי סופרים את הדקות ישראלים שלהם ביורוליג בגאווה כשבתכלס יש להם 2.5 ישראלים סה"כ בסגל...
-
shaharot
- קיבל.ה 1174 לייקים
מרגיש לי שאף אחד לא יתנגד אם שנה הבאה נשחק ברגל עם 8 זרים + אזרחות למאיימבו + להביא עוד "ישראלי" סטייל נועם בונה רק יותר טוב
וגם לא כעסו שהנחתנו חלוץ זר בינואר על חשבון דאפה שנרכש בהמון כסף.
וגם לא כעסו שהנחתנו חלוץ זר בינואר על חשבון דאפה שנרכש בהמון כסף.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 860 לייקים
מתי אתם עושים פרק נוסף של אמרו לו עם התייחסות לנושא האשכול?purvis short כתב: ↑25 פברואר 2026, 20:57 1. אני אישית לא חושב שצריך שישה זרים בליגה. ואני מקווה שזה לא יאושר. זה לגיטימי שקבוצה מנסה לדחוף דברים שהיא חושבת שיעשו לה טוב מקצועית.
2. בעיני לשחק עם 4 זרים כשמותר עם חמישה, ולקשור לעצמך את היד, זה ההפך מהפועל תל אביב שאני גדלתי עליה. הפועל שאני גדלתי עליה בחיים לא הייתה מוותרת על רישום של זר. זה לא היה קורה. אין מצב שהפועל של שנות השמונים או התשעים הייתה מוותרת על זר שיכול לשפר אותה מקצועית.
אתה לא מבין כמה אני מסכים איתך, ותרשה לי להרחיב-האדום הצורר כתב: ↑25 פברואר 2026, 08:27 ועכשיו ברצינות, אם כל כך רציתם קבוצה שתתנהג כמו מכבי, תשחק באולם של מכבי ותגרום לכם גאווה בנצחונות כמו מכבי, למה לא להיות אוהדי מכבי? כי לפני כמה עשורים מישהו מהמשפחה אמר לכם שאתם הפועל? זה קצת ילדותי, לא?
במשך שנים אנחנו קבוצה שלא פוגעת, לא מנצחת ולא מביאה הישגים ותארים. אבל הנשמה והרוח של המועדון חיפו על כל אלו ונשארו רק אוהדי הפועל האמיתיים שמחוברים לאווירה, לעקרונות, לקהילה ולמסורת של "הפועל"
יום אחד מגיע מישהו עם כסף ומחליט שהוא משנה את הכל... מבלי שנשמרת טיפה מהזהות שלנו
- לנצל סיטואציה שבה שחקן צעיר ומבטיח מסיים חוזה ולקנות אותו ב2 מיליון דולר- כאלה אנחנו?
- להיסחט בידי שחקן כמו סתיו טוריאל ולהגדיל לו את השכר במקום להבהיר לו שעליו להעריך את הפטיש והמגל ולהסתפק במה שנותנים לו או שיעזוב- כאלה אנחנו??
-לזרוק את כל הזרים משנה שעברה כולל שחקנים מרגשים כמו מקאריץ שהעלה אותנו ליגה, רק בשביל "להשתדרג מקצועית" - כאלה אנחנו???
-לנצל את כל מכסת הזרים (8 זרים!!) על חשבון שילוב שחקני נוער! היה דחוף להנחית עכשיו את בואטנג במקום לרוץ עם חלוץ מהנוער? הכל כדי לנסות להשיג "הצלחה מקצועית" ו-"כרטיס לאירופה"? לשם כך התכנסנו?? האם כאלה אנחנו????
-ומה לכל הרוחות דחוף בלקנות ילד קפריסאי במליון וחצי דולר?
-אבל הקש שבאמת שבר את גב הגמל- מנצלים את רגעי ההצלחה כדי לעשות "הפנינג" בבלומפילד בשישי בצהריים ולהביא 25 אלף צופים כשרבים מהם "אוהדי הצלחות" שנזכרים לבוא רק כשטוב. זה הכרחי? זו רוח הפועל?? ולא רק זה- עוד משווקים עכשיו מנויי פלייאוף כדי לתת הזדמנות לאותם טרמפיסטים לרכב על "ההצלחה" מבלי שהיו איתנו בשעות הקשות.
מי שמחפש מליארדר שיזרים כסף, יקנה שחקנים, יחתור לתארים ויחפש להביא עוד ועוד אוהדי הצלחות- שיעשה טובה ויעבור למכבי, זו לא הפועל.
*** רק עכשיו שמתי לב שאנחנו בכלל בפורום הכדרוסל, אבל אני מאמין שהעמדה שלנו היא אותו דבר גם בכדורגל, אז זה בסדר. אחרי הכל- אם בכדרוגל העמדה שלך הייתה שונה, הייתי אומר שזה היה קצת ילדותי. לא?
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 887 לייקים
כל מילהpogi כתב: ↑25 פברואר 2026, 23:35אתה לא מבין כמה אני מסכים איתך, ותרשה לי להרחיב-האדום הצורר כתב: ↑25 פברואר 2026, 08:27 ועכשיו ברצינות, אם כל כך רציתם קבוצה שתתנהג כמו מכבי, תשחק באולם של מכבי ותגרום לכם גאווה בנצחונות כמו מכבי, למה לא להיות אוהדי מכבי? כי לפני כמה עשורים מישהו מהמשפחה אמר לכם שאתם הפועל? זה קצת ילדותי, לא?
במשך שנים אנחנו קבוצה שלא פוגעת, לא מנצחת ולא מביאה הישגים ותארים. אבל הנשמה והרוח של המועדון חיפו על כל אלו ונשארו רק אוהדי הפועל האמיתיים שמחוברים לאווירה, לעקרונות, לקהילה ולמסורת של "הפועל"
יום אחד מגיע מישהו עם כסף ומחליט שהוא משנה את הכל... מבלי שנשמרת טיפה מהזהות שלנו
- לנצל סיטואציה שבה שחקן צעיר ומבטיח מסיים חוזה ולקנות אותו ב2 מיליון דולר- כאלה אנחנו?
- להיסחט בידי שחקן כמו סתיו טוריאל ולהגדיל לו את השכר במקום להבהיר לו שעליו להעריך את הפטיש והמגל ולהסתפק במה שנותנים לו או שיעזוב- כאלה אנחנו??
-לזרוק את כל הזרים משנה שעברה כולל שחקנים מרגשים כמו מקאריץ שהעלה אותנו ליגה, רק בשביל "להשתדרג מקצועית" - כאלה אנחנו???
-לנצל את כל מכסת הזרים (8 זרים!!) על חשבון שילוב שחקני נוער! היה דחוף להנחית עכשיו את בואטנג במקום לרוץ עם חלוץ מהנוער? הכל כדי לנסות להשיג "הצלחה מקצועית" ו-"כרטיס לאירופה"? לשם כך התכנסנו?? האם כאלה אנחנו????
-אבל הקש שבאמת שבר את גב הגמל- מנצלים את רגעי ההצלחה כדי לעשות "הפנינג" בבלומפילד בשישי בצהריים ולהביא 25 אלף צופים כשרבים מהם "אוהדי הצלחות" שנזכרים לבוא רק כשטוב. זה הכרחי? זו רוח הפועל?? ולא רק זה- עוד משווקים עכשיו מנויי פלייאוף כדי לתת הזדמנות לאותם טרמפיסטים לרכב על "ההצלחה" מבלי שהיו איתנו בשעות הקשות.
מי שמחפש מליארדר שיזרים כסף, יקנה שחקנים, יחתור לתארים ויחפש להביא עוד ועוד אוהדי הצלחות- שיעשה טובה ויעבור למכבי, זו לא הפועל.
*** רק עכשיו שמתי לב שאנחנו בכלל בפורום הכדרוסל, אבל אני מאמין שהעמדה שלנו היא אותו דבר גם בכדורגל, אז זה בסדר. אחרי הכל- אם בכדרוגל העמדה שלך הייתה שונה, הייתי אומר שזה היה קצת ילדותי. לא?
אבל חבל על המאמץ
זה בנאדם שבזמנו הצהיר שמסיכות כירורגיות זה מיותר כי שיננית מבנגלדש צייצה בטוויטר או משהו בסגנון
שלא יטיף לי שהצלחות=מכבי
באמת כמה סבלנו כשזכינו ביורוקאפ
- הפועל
- קיבל.ה 2161 לייקים
- יצירת קשר:
מרגיש קצת כמו ויכוחים עם אנשי ימין קיצוני שמסבירים שאין כזה דבר עם פלסטיני.
אפשר לחפור כמה שרוצים על ההיסטוריה, ומה היה פעם וכו'. אולי יש אנשים שזה משכנע אותם (מעט מאד).
בשורה התחתונה, לחלק גדול מקהל האוהדים יש עכשיו כמה דברים שבגדול חשובים ומפריעים להם (ברמה זו או אחרת). כל ההתפלפלויות לא ישנו את העובדה שזה עכשיו חשוב להם (בין אם בצדק או שלא), ושהחליטו להתעלם מזה ובריש גלי וחשבו שאם יזרקו על זה ים כסף זה יפתור את זה.
ואז יש שתי אפשרויות:
1. להכיר בזה שזה לא עובד ולהתנהל בהתאם עם שינוי של 180 מעלות בהתנהלות והחלפת כל המעורבים
2. להמשיך כל הדרך מ8000 מנויים, ל5000 השנה, עד ל2000 שנה הבאה
הסיפור עם הדרייב אין בליגה שהציעו עכשיו זה התחלה של שינוי בכיוון הנכון (שאפילו הוא נעשה בצורה עקומה, אבל נשים את זה בצד). אבל זה די חצי כח וכבר לא בטוח שיספיק, כי חוסר האמינות והאטימות של ההתנהלות בשנה האחרונה מצד עופר והמועדון די הגדישו את הסאה מבחינת הרבה אנשים.
אפשר לחפור כמה שרוצים על ההיסטוריה, ומה היה פעם וכו'. אולי יש אנשים שזה משכנע אותם (מעט מאד).
בשורה התחתונה, לחלק גדול מקהל האוהדים יש עכשיו כמה דברים שבגדול חשובים ומפריעים להם (ברמה זו או אחרת). כל ההתפלפלויות לא ישנו את העובדה שזה עכשיו חשוב להם (בין אם בצדק או שלא), ושהחליטו להתעלם מזה ובריש גלי וחשבו שאם יזרקו על זה ים כסף זה יפתור את זה.
ואז יש שתי אפשרויות:
1. להכיר בזה שזה לא עובד ולהתנהל בהתאם עם שינוי של 180 מעלות בהתנהלות והחלפת כל המעורבים
הסיפור עם הדרייב אין בליגה שהציעו עכשיו זה התחלה של שינוי בכיוון הנכון (שאפילו הוא נעשה בצורה עקומה, אבל נשים את זה בצד). אבל זה די חצי כח וכבר לא בטוח שיספיק, כי חוסר האמינות והאטימות של ההתנהלות בשנה האחרונה מצד עופר והמועדון די הגדישו את הסאה מבחינת הרבה אנשים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 887 לייקים
כשהכוונה בשינוי 180 מעלות למה הכוונה? וגם החלפת כל המעורבים? כי זה מאד פתוח לפרשנותהפועל כתב: ↑26 פברואר 2026, 09:13 מרגיש קצת כמו ויכוחים עם אנשי ימין קיצוני שמסבירים שאין כזה דבר עם פלסטיני.
ואז יש שתי אפשרויות:
אני לדוגמא לא חושב שהחלפת כל המעורבים זה נכון, אם בכולם הכוונה גם לבעלים. מעבר לעןבדה שלא עמדו בתור שנים לקנות אותנו, אני לא רואה בעלים חדש משקיע בנו לקבוצה חזקה,תחת דרישה לאולם הפסדי מבחינת פוטנציאל מנויים וכרטיסים. ולא, הארנה וחולון זה לא פתרון.
ומה זה 180? קבוצה עם שאיפות בינוניות ודרבי בתור גולת הכותרת בעונה? עדיפות לאוירה ביציע גם אם זה אומר רדיוסים ,הורדת נקודות וסגירת יציעים? לחזור לליגה הבלקנית?
וזה כמובן כשב180 מעלות אני מנחש שאתה מתכוון רק לצוות המקצועי ולהנהלה. מה לגבי 180 מעלות בהתנהלות הצד השני שגרם להסלמה? או שבזה לא נוגעים כי קהילה, וכל אחד עושה מה שנכון בעיניו ושאר ירקות?
-
Nati
- קיבל.ה 2912 לייקים
השאלה מי הימין הקיצוני בויכוח הזה?הפועל כתב:מרגיש קצת כמו ויכוחים עם אנשי ימין קיצוני שמסבירים שאין כזה דבר עם פלסטיני.
ואז יש שתי אפשרויות:
- רדנקו
- קיבל.ה 2120 לייקים
אני חושב שהכוונה בהחלפת כל המעורבים זה החלפת ההנהלה והאנשים שמקבלים את כל ההחלטות העקומות באנשים שאשכרה מבינים בספורט ובאוהדי ספורט, בעיקר אלה של הפועל.תא מרבוטא כתב: ↑26 פברואר 2026, 10:55כשהכוונה בשינוי 180 מעלות למה הכוונה? וגם החלפת כל המעורבים? כי זה מאד פתוח לפרשנותהפועל כתב: ↑26 פברואר 2026, 09:13 מרגיש קצת כמו ויכוחים עם אנשי ימין קיצוני שמסבירים שאין כזה דבר עם פלסטיני.
ואז יש שתי אפשרויות:
אני לדוגמא לא חושב שהחלפת כל המעורבים זה נכון, אם בכולם הכוונה גם לבעלים. מעבר לעןבדה שלא עמדו בתור שנים לקנות אותנו, אני לא רואה בעלים חדש משקיע בנו לקבוצה חזקה,תחת דרישה לאולם הפסדי מבחינת פוטנציאל מנויים וכרטיסים. ולא, הארנה וחולון זה לא פתרון.
ומה זה 180? קבוצה עם שאיפות בינוניות ודרבי בתור גולת הכותרת בעונה? עדיפות לאוירה ביציע גם אם זה אומר רדיוסים ,הורדת נקודות וסגירת יציעים? לחזור לליגה הבלקנית?
וזה כמובן כשב180 מעלות אני מנחש שאתה מתכוון רק לצוות המקצועי ולהנהלה. מה לגבי 180 מעלות בהתנהלות הצד השני שגרם להסלמה? או שבזה לא נוגעים כי קהילה, וכל אחד עושה מה שנכון בעיניו ושאר ירקות?
הבעלים לא יתחלפו (לפחות אני מקווה שלא יתחלפו). פשוט שיתנו למי שמכיר את אוהדי הפועל ומבין בניהול ספורט לנהל את הקבוצה הזאת.
וכמובן הצוות המקצועי אבל אני לא חושב שזה באמת הדבר הרלבנטי לענייננו. הם פשוט רעים ובעיקר מנותקים.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 887 לייקים
לגבי הצוות הארגוני והשיווקי מסכים שצריך מי שיכולים לראות את האוהדים. לגבי הצוות המקצועי זה לא עניין של רןע אלא פשןט נוקשות ובעיות בקבלת החלטות- זה עדיין לא מצדיק השארתםרדנקו כתב: ↑26 פברואר 2026, 11:57אני חושב שהכוונה בהחלפת כל המעורבים זה החלפת ההנהלה והאנשים שמקבלים את כל ההחלטות העקומות באנשים שאשכרה מבינים בספורט ובאוהדי ספורט, בעיקר אלה של הפועל.תא מרבוטא כתב: ↑26 פברואר 2026, 10:55כשהכוונה בשינוי 180 מעלות למה הכוונה? וגם החלפת כל המעורבים? כי זה מאד פתוח לפרשנותהפועל כתב: ↑26 פברואר 2026, 09:13 מרגיש קצת כמו ויכוחים עם אנשי ימין קיצוני שמסבירים שאין כזה דבר עם פלסטיני.
ואז יש שתי אפשרויות:
הבעלים לא יתחלפו (לפחות אני מקווה שלא יתחלפו). פשוט שיתנו למי שמכיר את אוהדי הפועל ומבין בניהול ספורט לנהל את הקבוצה הזאת.
וכמובן הצוות המקצועי אבל אני לא חושב שזה באמת הדבר הרלבנטי לענייננו. הם פשוט רעים ובעיקר מנותקים.
זה לא יפתור את הקרע בקהל
- רדנקו
- קיבל.ה 2120 לייקים
כשכתבתי רעים התכוונתי לרעים מקצועית. לא מספיק טובים.
- מילפורד
- קיבל.ה 3565 לייקים
רגע רגע רגע.
מה עם כל החלקים בקהל שמאסו באלימות סביב ורוצים שזה ייפסק?
שלא רוצים שיחנקו אותם עם עשרות אבוקות באולם סגור?
רחמנא ליצלן, אולי רוצים שנפסיק להשתמש בשירי שואה?
מה עם כל הפעמים שהתעלמו מהם בריש גלי?
כל צד בדיון הזה לא מבין שאת כל מה שהוא אומר אפשר גם להגיד ההיפך.
ואין פשרה באופק כי בכל צד מתבצרים בדעתם.
אתה לקחת את זה לכיוון ויכוח עם הימין.
אני לוקח את זה לכיוון המשא ומתן בין ארה״ב לאיראן.
- רדנקו
- קיבל.ה 2120 לייקים
אני ממש לא חושב שהפועל מדבר על האולטראס.מילפורד כתב: ↑26 פברואר 2026, 13:50רגע רגע רגע.
מה עם כל החלקים בקהל שמאסו באלימות סביב ורוצים שזה ייפסק?
שלא רוצים שיחנקו אותם עם עשרות אבוקות באולם סגור?
רחמנא ליצלן, אולי רוצים שנפסיק להשתמש בשירי שואה?
מה עם כל הפעמים שהתעלמו מהם בריש גלי?
כל צד בדיון הזה לא מבין שאת כל מה שהוא אומר אפשר גם להגיד ההיפך.
ואין פשרה באופק כי בכל צד מתבצרים בדעתם.
אתה לקחת את זה לכיוון ויכוח עם הימין.
אני לוקח את זה לכיוון המשא ומתן בין ארה״ב לאיראן.
- מילפורד
- קיבל.ה 3565 לייקים
אני יודע.
אני מדבר על זה שפתאום כשיש "חלק גדול מקהל האוהדים" שמפריעים להם דברים , אז זה לגיטימי להחרים את הקבוצה על בסיס זה.
אבל במשך שנים שהתעלמו ממה ש"חלק גדול מקהל האוהדים" אחר התלונן עליו , היה צריך פשוט לסבול את זה בשקט?
זה קצת נשמע לי כמו צביעות.
אני מדבר על זה שפתאום כשיש "חלק גדול מקהל האוהדים" שמפריעים להם דברים , אז זה לגיטימי להחרים את הקבוצה על בסיס זה.
אבל במשך שנים שהתעלמו ממה ש"חלק גדול מקהל האוהדים" אחר התלונן עליו , היה צריך פשוט לסבול את זה בשקט?
זה קצת נשמע לי כמו צביעות.
- הפועל
- קיבל.ה 2161 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא מסכים. אבל זה גם לא רלבנטי. אתה יכול לקרוא לזה מה שאתה רוצה. זה המצב, וזאת השורה התחתונה.
או שמתנהלים בהתאם לאליו, או שמתעלמים ומחכים בדרך נס שהקהל יתחלף.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 353 לייקים
ויכוח מיותר
אתם סתם יוצרים עם מריבות ועוד דם רע הוא מיותר לא רק כי יש כבר שלושה אשכולות קופי פייסט.
הוא מיותר כי זה כנראה מה שההנהלה רצתה, קפצו בלי שום הסבר לעשות סקר פתע שיתפוס בכלל (אולי?I משנה הבאה
זה בהחלט נראה מהלך מטומטם ביותר של אנשים טיפשים לגמרי
אבל בהנהלה שלנו יושבים אנשים חכמים משכמם, אז סביר להניח שפשוט יש פה מהלך שאנחנו לא יודעים את פרטיו
ובכל מקרה מדובר על מהלך של ההנהלה אם או בלי שיתוף פעולה עם הקהל המוחה.
בנסיבות הייתי מקטין את הלהבות לפחות עד שנראה מה ילד יום ( וסקר )
אתם סתם יוצרים עם מריבות ועוד דם רע הוא מיותר לא רק כי יש כבר שלושה אשכולות קופי פייסט.
הוא מיותר כי זה כנראה מה שההנהלה רצתה, קפצו בלי שום הסבר לעשות סקר פתע שיתפוס בכלל (אולי?I משנה הבאה
זה בהחלט נראה מהלך מטומטם ביותר של אנשים טיפשים לגמרי
אבל בהנהלה שלנו יושבים אנשים חכמים משכמם, אז סביר להניח שפשוט יש פה מהלך שאנחנו לא יודעים את פרטיו
ובכל מקרה מדובר על מהלך של ההנהלה אם או בלי שיתוף פעולה עם הקהל המוחה.
בנסיבות הייתי מקטין את הלהבות לפחות עד שנראה מה ילד יום ( וסקר )
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 787 לייקים
יא אללה, איזה טיעון שאף אחד אף פעם לא העלה פה! מזל שהגעת!pogi כתב: ↑25 פברואר 2026, 23:35אתה לא מבין כמה אני מסכים איתך, ותרשה לי להרחיב-האדום הצורר כתב: ↑25 פברואר 2026, 08:27 ועכשיו ברצינות, אם כל כך רציתם קבוצה שתתנהג כמו מכבי, תשחק באולם של מכבי ותגרום לכם גאווה בנצחונות כמו מכבי, למה לא להיות אוהדי מכבי? כי לפני כמה עשורים מישהו מהמשפחה אמר לכם שאתם הפועל? זה קצת ילדותי, לא?
ולעצם העניין, על הנהלת הכדורגל אפשר לסמוך, היא אמינה, מכבדת את הרוח הכללית בקהל, לא עוסקת בספינים, גניבות דעת, וציוניזציה של הפועל לטובת העם והמדינה. היא לא מצהירה שבאה לשנות את ה-DNA של הקבוצה לכזה שהוא פחות לוזרי, והיא לא חושבת שמה שחסר להפועל זה לעבור לאיצטדיון של מכבי. היא מאמינה שבאה להיות שותפה והיא לא כאן כדי להשתמש בנו כאובייקט לשאיפות הגרנדיוזיות של עצמה, שתמיד בסוף חוזרות ללהראות כמו מכבי תל אביב כדורסל, אולי יצור הספורט המכוער ביותר בתבל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
ramig76
- קיבל.ה 269 לייקים
כן אתה צודק, כנראה שחלמתי כשכל הכותרות אחרי הדרבי היו ״באנו לשנות את הדנא של המועדון״. מצד השחקנים וההנהלה. אם אתה מתקשה להיזכר אני אשלח לך צילומי מסך.האדום הצורר כתב: ↑27 פברואר 2026, 14:44יא אללה, איזה טיעון שאף אחד אף פעם לא העלה פה! מזל שהגעת!pogi כתב: ↑25 פברואר 2026, 23:35אתה לא מבין כמה אני מסכים איתך, ותרשה לי להרחיב-האדום הצורר כתב: ↑25 פברואר 2026, 08:27 ועכשיו ברצינות, אם כל כך רציתם קבוצה שתתנהג כמו מכבי, תשחק באולם של מכבי ותגרום לכם גאווה בנצחונות כמו מכבי, למה לא להיות אוהדי מכבי? כי לפני כמה עשורים מישהו מהמשפחה אמר לכם שאתם הפועל? זה קצת ילדותי, לא?
ולעצם העניין, על הנהלת הכדורגל אפשר לסמוך, היא אמינה, מכבדת את הרוח הכללית בקהל, לא עוסקת בספינים, גניבות דעת, וציוניזציה של הפועל לטובת העם והמדינה. היא לא מצהירה שבאה לשנות את ה-DNA של הקבוצה לכזה שהוא פחות לוזרי, והיא לא חושבת שמה שחסר להפועל זה לעבור לאיצטדיון של מכבי. היא מאמינה שבאה להיות שותפה והיא לא כאן כדי להשתמש בנו כאובייקט לשאיפות הגרנדיוזיות של עצמה, שתמיד בסוף חוזרות ללהראות כמו מכבי תל אביב כדורסל, אולי יצור הספורט המכוער ביותר בתבל.
ולאיצטדיון העירוני של מכבי עברנו מזמן, קוראים לו בלומפילד. פשוט היית תינוק בלול כשזה קרה.
הפכתם לעדר מוסת ללא יכולת מחשבה עצמית. ניפגש כשניקח תואר, אני בטוח שנראה אותך מטייל בחגיגות. ככה לתפוס טרמפ על ההצלחה.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 787 לייקים
א. אני כנראה באיזור הגיל שלך.ramig76 כתב: ↑27 פברואר 2026, 14:50כן אתה צודק, כנראה שחלמתי כשכל הכותרות אחרי הדרבי היו ״באנו לשנות את הדנא של המועדון״. מצד השחקנים וההנהלה. אם אתה מתקשה להיזכר אני אשלח לך צילומי מסך.האדום הצורר כתב: ↑27 פברואר 2026, 14:44יא אללה, איזה טיעון שאף אחד אף פעם לא העלה פה! מזל שהגעת!pogi כתב: ↑25 פברואר 2026, 23:35
אתה לא מבין כמה אני מסכים איתך, ותרשה לי להרחיב-
ולאיצטדיון העירוני של מכבי עברנו מזמן, קוראים לו בלומפילד. פשוט היית תינוק בלול כשזה קרה.
הפכתם לעדר מוסת ללא יכולת מחשבה עצמית. ניפגש כשניקח תואר, אני בטוח שנראה אותך מטייל בחגיגות. ככה לתפוס טרמפ על ההצלחה.
ב. מכבי שיחקה שנים ברמת גן וגם העבירה לשם משחקי ליגת אלופות. בלומפילד הוא ממש לא האיצטדיון של מכבי, גם אם היא משחקת בו. למעשה, למתנחלים אין בבית, בדיוק כמו שלקבוצה של ינאי אין היום בית.
ג. כנראה תמיד היית מטומטם ולא הפכת לכזה.
ד. אשמח לצילומי מסך שיוכיחו את הקשקוש שהמצאת כאן. אם הכוונה לזה: https://sports.walla.co.il/item/3810267, חבל שאתה גונב דעת. כי מה שמדובר עליו פה הוא להחזיר את הפועל להיות קבוצה מנצחת אחרי שירדה ליגה, לא להפוך את הניצחון לחזות הכל, להבדיל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 787 לייקים
דרך אגב, לא עברנו לבלומפילד מעולם. הפועל שיחקה בו מאז שנבנה במקום באסה למעט תקופת השיפוץ האחרונה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
ramig76
- קיבל.ה 269 לייקים
אין ספק שלקרוא למישהו מטומטם כי אתה לא מקבל את הטיעון שלו הופך אותך לאדם חכם במיוחד. מזל שאני בטוח בהישגים שלי ובעצמי כדי להתייחס אליך בבדיחות הדעת. שבת שלוםהאדום הצורר כתב: ↑27 פברואר 2026, 14:54א. אני כנראה באיזור הגיל שלך.ramig76 כתב: ↑27 פברואר 2026, 14:50כן אתה צודק, כנראה שחלמתי כשכל הכותרות אחרי הדרבי היו ״באנו לשנות את הדנא של המועדון״. מצד השחקנים וההנהלה. אם אתה מתקשה להיזכר אני אשלח לך צילומי מסך.האדום הצורר כתב: ↑27 פברואר 2026, 14:44
יא אללה, איזה טיעון שאף אחד אף פעם לא העלה פה! מזל שהגעת!
ב. מכבי שיחקה שנים ברמת גן וגם העבירה לשם משחקי ליגת אלופות. בלומפילד הוא ממש לא האיצטדיון של מכבי, גם אם היא משחקת בו. למעשה, למתנחלים אין בבית, בדיוק כמו שלקבוצה של ינאי אין היום בית.
ג. כנראה תמיד היית מטומטם ולא הפכת לכזה.
ד. אשמח לצילומי מסך שיוכיחו את הקשקוש שהמצאת כאן. אם הכוונה לזה: https://sports.walla.co.il/item/3810267, חבל שאתה גונב דעת. כי מה שמדובר עליו פה הוא להחזיר את הפועל להיות קבוצה מנצחת אחרי שירדה ליגה, לא להפוך את הניצחון לחזות הכל, להבדיל.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 787 לייקים
תשומת לבך שכתבת לי שאני חלק מעדר מוסת בלי מחשבה עצמית, אחרי שחרטטת שטויות שלכאורה מוכיחות את הטענה הזו, ובעצם העדת אותה על עצמך. שבת שלום.
אינתי עומרי, הפועל.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1956 לייקים
צורר הנהלהת הפועל רגל מתנהלת ה 90% כמו הנהלת הפועל סל... ההבדל הוא ששם החלטתת לתמוך ונגד עופר החלטת למחוא...
זה בסדר זאת החלטה שלך אבל ראבק עזוב אולנו בשקט.
אנחנו אןהדים את הפןעל ומבחינתי המועדון עדין כזה... לפחות ככה העצבים שלי אומרים לי עם כל שריקה של השופטים נגדנו. עם כל טראפ כושל בהגנה ועוד...
אצלך העצבים נרגעו? כבר לא קופצים כאילו אתה על כסא חשמלי במהלך משחק? מקנא בך.
אבל אל תנסה להסביר לי למה זה שאצלך האהדה פחתה זה בסדר ואני הדפוק... כי אני יודע שאני כזה גם כשאתה ההיית לידי על הכיסא המחושמל
זה בסדר זאת החלטה שלך אבל ראבק עזוב אולנו בשקט.
אנחנו אןהדים את הפןעל ומבחינתי המועדון עדין כזה... לפחות ככה העצבים שלי אומרים לי עם כל שריקה של השופטים נגדנו. עם כל טראפ כושל בהגנה ועוד...
אצלך העצבים נרגעו? כבר לא קופצים כאילו אתה על כסא חשמלי במהלך משחק? מקנא בך.
אבל אל תנסה להסביר לי למה זה שאצלך האהדה פחתה זה בסדר ואני הדפוק... כי אני יודע שאני כזה גם כשאתה ההיית לידי על הכיסא המחושמל
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 787 לייקים
לא, ההבדל הוא שההנהלה של הפועל תל אביב בכדורגל לא מתנהלת בשום צורה כמו הקבוצה של עופר ינאי, ולכן לאחת אני עדיין מרגיש שייכות והשנייה בעיקר מעציבה אותי.
הייתה לי הזכות להיות חלק מאחד הדברים הכי יפים שיש, והוא נאבד בגלל החמדנות והטיפשות של הרבה ממי שקוראים לעצמם אוהדי הקבוצה. זה מה יש, כמו שאתה אומר.
הייתה לי הזכות להיות חלק מאחד הדברים הכי יפים שיש, והוא נאבד בגלל החמדנות והטיפשות של הרבה ממי שקוראים לעצמם אוהדי הקבוצה. זה מה יש, כמו שאתה אומר.
נערך לאחרונה על ידי מילפורד ב 27 פברואר 2026, 16:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתש באזהרה
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתש באזהרה
אינתי עומרי, הפועל.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1956 לייקים
מתנהלת בהרבה דברים כמוהו... וגם נתנו פה דוגמאות, החוקים והסיטואציה בכדורגל מגבילים יותר את הבעלים אבל לא פעם יש מהלכים שהם בעייתים. זה בסדר שאתה מתעלן מהם. הכל טוב אבל למה זה לא בסדר שאני מתעלם גם מאלו של עופר?האדום הצורר כתב: ↑27 פברואר 2026, 16:01 לא, ההבדל הוא שההנהלה של הפועל תל אביב בכדורגל לא מתנהלת בשום צורה כמו הקבוצה של עופר ינאי, ולכן לאחת אני עדיין מרגיש שייכות והשנייה בעיקר מעציבה אותי.
ובא זה לא שאנחנו מתעלמים, אנחנו פשוט עדין אוהדים את הפועל, אתה כרגע בהפסקה.
-
Red_man
- קיבל.ה 2267 לייקים
כאילו לא מצאנו פרצה ודרסנו את רמת גן בשביל בוסקילה. כאילו לא 90 אחוז מהתגובות על מאיימבו זה מתי הוא יציע כבר כדי שיהיה אפשר לאזרח אותו. אנשים מדברים על לשלם את הקנס ולשחק עם 8 זרים ברגל
-
shaharot
- קיבל.ה 1174 לייקים
זכור לי גם ששנה שעברה ניסינו לקחת לרמת גן או לכפר שלם שחקנים בינואר בזמן שהם מתחרים איתנו ראש בראש על עליית ליגה.
מה עם לשלם מלא מלא כסף על ילד בן 18 רק בשביל להנחית לו על הראש זר בינואר. לא ראיתי תלונות מאף אוהד.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 897 לייקים
הכל טוב בכדורגל כי עדיין לא נגעו להם שם בגבינה.
זבלני שכל בשקל.
האהבה שלכם להפועל תלויה בדבר, לכן אפשר ורצוי לפקפק באהדה שלכם למועדון.
זבלני שכל בשקל.
האהבה שלכם להפועל תלויה בדבר, לכן אפשר ורצוי לפקפק באהדה שלכם למועדון.
-
ramig76
- קיבל.ה 269 לייקים
אתה אכן עדר מוסת בלי מחשבה עצמית. ברגע שאדון שוקו יתן לך הוראה להרגיש שוב מחובר אתה תרגיש כך.האדום הצורר כתב: ↑27 פברואר 2026, 15:15 תשומת לבך שכתבת לי שאני חלק מעדר מוסת בלי מחשבה עצמית, אחרי שחרטטת שטויות שלכאורה מוכיחות את הטענה הזו, ובעצם העדת אותה על עצמך. שבת שלום.