אוקייהוקיץ' כתב: ↑23 פברואר 2026, 16:57https://m.one.co.il/mobile/Article/442493.htmlאיש גדול כתב: ↑23 פברואר 2026, 16:49שמע זה שאתה לא מתחבר לאולטראס זה שלך וזכותך.הוקיץ' כתב: ↑23 פברואר 2026, 16:36
אני לא יודע מה הציעו לאולטראס ומה לא. אני יודע שהם מאוד אוהבים לכתוב ברשתות החברתיות שהציעו להם עד חצי המלכות והם סירבו כמובן, כי הם אנשי עקרונות. מצד שני, אני גם יודע שהם שקרנים.
מה שעופר לא יכול לתת להם זה את השליטה שלהם בבחירות לעמותה והיכולת שלהם לקבוע מי ינהל בפועל את הקבוצה (לפחות בימים שלפני עופר). זו גם הסיבה שהם התנגדו מלכתחילה להגעה של עופר, למי שזוכר.
הם בסוף עושים פעולות רבות שאינן מקובלות על מרבית אוהדי הקבוצה וגם גורמים לנזקים גדולים. ברגע שהם כבר לא קובעים מי ינהל, הם מבינים שזה יתנקם בהם.
להערכתי, אם זה היה בכדורגל הם היו חורקים שיניים ומתקפלים.
אבל בחיאת אל תדבר שטויות
רוב האולטראס היו בעד הכניסה של עופר ובהתחלה גם די אהבו אותו
ובנוגע למה שהציעו ומציעים לאולטראס אתה יכול להאמין ואתה יכול גם לא.
אבל הציעו להם הרבה יותר ממה שאתה חושב ומתאר.
אולי תשאל את עופר והוא יענה , לא מאמין שהוא יחזיק הרבה זמן בשתיקה.
נראה לי שזה אתה שמדבר שטויות.
הסקר
-
איש גדול
- קיבל.ה 542 לייקים
-
Red roy
- קיבל.ה 226 לייקים
בפורום שדים שמתיימר ומתעקש על כך שהוא מייצג נאמנה את הקהל הרחב של הפועל סל , הצביעו בסקר 100 אוהדים שמתוכם 39 אחוז הצביעו בעד יד אליהו , יענו 39 איש .
בעולם האמיתי הצביעו 2670 אוהדים שמתוכם 80 אחוז הצביעו בעד חזרה לדרייב אין , יענו 2136 איש .
reality check ....
בעולם האמיתי הצביעו 2670 אוהדים שמתוכם 80 אחוז הצביעו בעד חזרה לדרייב אין , יענו 2136 איש .
reality check ....
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 43 לייקים
- יצירת קשר:
אני בניגוד להנהלת הפורום פה ואחרים לא שופט דעות של משתמשיםAdam כתב: ↑23 פברואר 2026, 10:27מה דעתך על מי שרוצה שמועדון הפועל ת"א ישרף?חסוניפולוס כתב: ↑23 פברואר 2026, 00:15תודה רבה יורש גונדר הפורוםארבעת המופלאים כתב: ↑22 פברואר 2026, 19:38 מי שהצביע "שכל המועדון יישרף" צריך להיות מורחק מהפורום לצמיתות
פאשיסט צעיפים 
ברשימה אקסקלוסיבית של 5-4 משתמשים שיורחקו מפורום הכדורסל
-
בני12
- קיבל.ה 2704 לייקים
עכשיו נראה לכמה מה-2136 הללו גם יהיה מנוי לדרייבאין
-
Red roy
- קיבל.ה 226 לייקים
המעבר ליד אליהו נכשל ובגדול
הפןעל תל אביב הפכה להיות קבוצת בית עם אוירה של הפועל רעננה
אתה עדיין חושב שאתה הרוב או אפילו גורם בעל משמעות, אתה ומי שחשבת שהוא הרוב בקהל לא הצלחתם להצדיק את המעבר . הפועל תל אביב היום במשחקי הליגה זו קבוצה קטנה .
אתם שצידדתם במעבר , אמרתם כל הזמן שזה חובה למועדון , נכשלתם בענק .
בליגה ב היתה אוירה יותר טובה .
ינאי לא התקפל סתם מהמהלך שמבחינתו היה הכל .
אפילו הוא רואה מה שכל בן אדם נורמאלי רואה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1400 לייקים
אתה רציני? מישהו שאמור להיות אוהד של הקבוצה רוצה שהמועדון יישרף ונשמע לך הגיוני כי אתה לא שופט? אחלה אוהדחסוניפולוס כתב: ↑23 פברואר 2026, 17:56אני בניגוד להנהלת הפורום פה ואחרים לא שופט דעות של משתמשים
יאללה הביתה!!!
-
Nati
- קיבל.ה 2876 לייקים
כרגיל כל מילה שלך בינגו!!!הוקיץ' כתב:סלחו לי כן? אבל כל מה שנכתב פה זה שטויות.
בשנה שעברה, כשאנחנו זכינו ביורוקאפ בקמפיין היסטורי וירושלים הודחה ברבע הגמר שבסופו יצאו עם אמירה לוזרית של "זו כנראה לא שנה לזכות ביורוקאפ", כולנו גיחכנו על האדלסונים ובצדק. פתאום מה שחסר לעופר זו המתינות של אדלסון ולא לקפוץ מעל הפופיק. גם לא ראיתי שמישהו התלונן כשבסיבוב הראשון חרכנו את היורוליג ואת הליגה. לפתע, כשאנחנו בתקופה רעה, זה היה ברור מראש וכולם אמרו לעופר.
לא עיניים גדולות ולא נעליים. יש פה ארגון אוהדים שהכריז מלחמה על הקבוצה שלו ויד אליהו היה סתם תירוץ לאובדן השליטה שלהם בקבוצה. אם זה לא היה זה אז משהו אחר, ובינינו, הכדורסל גם ככה לא עד כדי כך מעניין אותם. התוצאה היא פגיעה קשה באווירה שמצידה גורמת לכך שעוד פחות אוהדים מגיעים, כי זה כבר לא מרגש. תוסיפו לזה את הרעל האינסופי שהם מפזרים ברשתות החברתיות, התקשורת שמוסיפה שמן למדורה, ותקופה מקצועית רעה, והופ, קיבלנו כדור שלג.
הרצון להישאר בדרייב אין היה מטופש אז והוא מטופש גם עכשיו. זה פותר אפס בעיות ורק מוסיף אחרות.
בניגוד לאחרים, אני אמשיך להגיע גם כשהתקבלה החלטה שהיא לא לרוחי והיא בגדר טעות ענקית בעיני.
אני מתנצל אם יצאה הודעה קצת אגרסיבית, אבל אני רואה פה אחרים שתוקפים אז אני מרשה לעצמי.
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
יש פער גדול באחוזים , מעבר למה שמדגם מייצג אמור להראות.
אבל שמת לב שבעצם גם פה רוב גדול ומוחלט של 61% הצביעו לחזור לדרייב אין , כן?
-
Red roy
- קיבל.ה 226 לייקים
-
Red roy
- קיבל.ה 226 לייקים
מה שכתבת פה בהקשר של האולטראס לגבי מלחמה בקבוצה לא נכון , המלחמה היא נגד ינאיהוקיץ' כתב: ↑23 פברואר 2026, 15:54 סלחו לי כן? אבל כל מה שנכתב פה זה שטויות.
בשנה שעברה, כשאנחנו זכינו ביורוקאפ בקמפיין היסטורי וירושלים הודחה ברבע הגמר שבסופו יצאו עם אמירה לוזרית של "זו כנראה לא שנה לזכות ביורוקאפ", כולנו גיחכנו על האדלסונים ובצדק. פתאום מה שחסר לעופר זו המתינות של אדלסון ולא לקפוץ מעל הפופיק. גם לא ראיתי שמישהו התלונן כשבסיבוב הראשון חרכנו את היורוליג ואת הליגה. לפתע, כשאנחנו בתקופה רעה, זה היה ברור מראש וכולם אמרו לעופר.
לא עיניים גדולות ולא נעליים. יש פה ארגון אוהדים שהכריז מלחמה על הקבוצה שלו ויד אליהו היה סתם תירוץ לאובדן השליטה שלהם בקבוצה. אם זה לא היה זה אז משהו אחר, ובינינו, הכדורסל גם ככה לא עד כדי כך מעניין אותם. התוצאה היא פגיעה קשה באווירה שמצידה גורמת לכך שעוד פחות אוהדים מגיעים, כי זה כבר לא מרגש. תוסיפו לזה את הרעל האינסופי שהם מפזרים ברשתות החברתיות, התקשורת שמוסיפה שמן למדורה, ותקופה מקצועית רעה, והופ, קיבלנו כדור שלג.
הרצון להישאר בדרייב אין היה מטופש אז והוא מטופש גם עכשיו. זה פותר אפס בעיות ורק מוסיף אחרות.
בניגוד לאחרים, אני אמשיך להגיע גם כשהתקבלה החלטה שהיא לא לרוחי והיא בגדר טעות ענקית בעיני.
אני מתנצל אם יצאה הודעה קצת אגרסיבית, אבל אני רואה פה אחרים שתוקפים אז אני מרשה לעצמי.
מה שכתבת פה לגבי האולטראס והעניין שלו בכדורסל בטח לא נכון .
מה שכתבת פה בהקשר של האולטראס לגבי רצון בשליטה על הקבוצה שוב לא נכון ,
לגבי הרעל ברשתות החברתיות , כמעט לאף אחד מאנשי האולטרס אליהם מתכוונים בפורום הזה אין פייסבוק .
התגובות לינאי כבר מזמן לא קשורות לאולטרטס או לא אולטרס
שורה תחתונה , לפני חצי שנה בפורום הזה האולטרס היו ועדת קישוט של 100 איש שה"קהל הרחב" רק מחכה להיפטר מהם , היום לפי נפורום הזה אני מבין שאותם 100 איש גרמו לכך שמגיעים רק 2500 איש למשחקי בית ואולי 150 איש למשחק חוץ מול ירושליים לדוגמא .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 23 פברואר 2026, 19:54, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
קובי
- קיבל.ה 595 לייקים
https://www.one.co.il/mobile/Article/442493.htmlהוקיץ' כתב: ↑23 פברואר 2026, 16:57https://m.one.co.il/mobile/Article/442493.htmlאיש גדול כתב: ↑23 פברואר 2026, 16:49שמע זה שאתה לא מתחבר לאולטראס זה שלך וזכותך.הוקיץ' כתב: ↑23 פברואר 2026, 16:36
אני לא יודע מה הציעו לאולטראס ומה לא. אני יודע שהם מאוד אוהבים לכתוב ברשתות החברתיות שהציעו להם עד חצי המלכות והם סירבו כמובן, כי הם אנשי עקרונות. מצד שני, אני גם יודע שהם שקרנים.
מה שעופר לא יכול לתת להם זה את השליטה שלהם בבחירות לעמותה והיכולת שלהם לקבוע מי ינהל בפועל את הקבוצה (לפחות בימים שלפני עופר). זו גם הסיבה שהם התנגדו מלכתחילה להגעה של עופר, למי שזוכר.
הם בסוף עושים פעולות רבות שאינן מקובלות על מרבית אוהדי הקבוצה וגם גורמים לנזקים גדולים. ברגע שהם כבר לא קובעים מי ינהל, הם מבינים שזה יתנקם בהם.
להערכתי, אם זה היה בכדורגל הם היו חורקים שיניים ומתקפלים.
אבל בחיאת אל תדבר שטויות
רוב האולטראס היו בעד הכניסה של עופר ובהתחלה גם די אהבו אותו
ובנוגע למה שהציעו ומציעים לאולטראס אתה יכול להאמין ואתה יכול גם לא.
אבל הציעו להם הרבה יותר ממה שאתה חושב ומתאר.
אולי תשאל את עופר והוא יענה , לא מאמין שהוא יחזיק הרבה זמן בשתיקה.
נראה לי שזה אתה שמדבר שטויות.
“בשורה התחתונה: בין החתמות נוצצות לכותרות מרעישות קל לנקוף אצבע מאשימה על מי שבסולם ערכיו כאוהד ניצבים דברים חשובים לא פחות. אין כאן אולטימטום או הכרזת מלחמה, אלא
מסר לכל אוהד שניגש להצבעה - עצרו לרגע לחשוב למה אתם אוהדים דווקא את הפועל ת"א. כך או כך, אולטראס הפועל ימשיך להיות שם בכל משחק, כמו שהוא עושה באופן רציף מ-1999”
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
כנראה לא התעקבתי מספיק אחרי ההודעה הראשונה שלך , אבל מישהו אי פעם טען אחרת? מישהו אמר שמשהו ממה שנכתב כאן כקולקטיב (מה זה בכלל אומר?) משמעותי או קובע משהו?
-
Red roy
- קיבל.ה 226 לייקים
שמע , אני סנילי , אני מסכים , זה הגיל
אבל אפילו סנילי כמוני זוכר ואפילו זוכר טוב , איך דיברו פה על "הקהל הרחב" לעומת הארגון הקטן הזה שההשפעה שלו היא כלום ושום דבר .
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 858 לייקים
לעשות אקט של יעני חזרה לשפיות ושקט ורוגע ואז שיט שואו עם ים מדר. אין מילים.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8159 לייקים
שמע, אני לא מסכים כמעט עם אף דבר שנרשמת, אבל בדבר אחד אני מסכים - טעיתי בהערכת ההשפעה של האולטראס. אני חושב שהרבה אוהדים היו עם בטן מלאה עליהם ושמחו להיפטר מהם (למקרה שלא שמת לב, למשחקי יורוליג עדיין מגיעים בערך 7000 צופים למשחק), אבל לא הערכתי כמה אוהדים יש שמגיעים במידה רבה בשביל האווירה.Red roy כתב: ↑23 פברואר 2026, 19:33מה שכתבת פה בהקשר של האולטראס לגבי מלחמה בקבוצה לא נכון , המלחמה היא נגד ינאיהוקיץ' כתב: ↑23 פברואר 2026, 15:54 סלחו לי כן? אבל כל מה שנכתב פה זה שטויות.
לגבי הרעל ברשתות החברתיות , כמעט לאף אחד מאנשי האולטרס אליהם מתכוונים בפורום הזה אין פייסבוק .
שורה תחתונה , לפני חצי שנה בפורום הזה האולטרס היו ועדת קישוט של 100 איש שה"קהל הרחב" רק מחכה להיפטר מהם , היום לפי נפורום הזה אני מבין שאותם 100 איש גרמו לכך שמגיעים רק 2500 איש למשחקי בית ואולי 150 איש למשחק חוץ מול ירושליים לדוגמא .
לצערי.
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 43 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא יודע מי הגיב מה על הסקר, לא מכיר אותויהלום14אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 18:13אתה רציני? מישהו שאמור להיות אוהד של הקבוצה רוצה שהמועדון יישרף ונשמע לך הגיוני כי אתה לא שופט? אחלה אוהד
מה אני אמור להגיד?
פאשיסט צעיפים 
-
איש גדול
- קיבל.ה 542 לייקים
פלוס ההורדה של המשפט שמייחד את אוהדי הפועל בתוך ה-7.10 מהחולצה.אוהד כורסא כתב: ↑23 פברואר 2026, 21:23 לעשות אקט של יעני חזרה לשפיות ושקט ורוגע ואז שיט שואו עם ים מדר. אין מילים.
יום שגרתי בהחלטות מועדון הכדורסל שלנו.
לפעמים יש לי תחושה שהם מעדיפים לשחק בלי קהל
-
Red_man
- קיבל.ה 2244 לייקים
ועכשיו עשו פרסה בעניין מדר והוא יהיה בסגל בחמישי. קבוצה שמתנהלת יותר גרוע מבאסטה בשוק.איש גדול כתב: ↑23 פברואר 2026, 21:43פלוס ההורדה של המשפט שמייחד את אוהדי הפועל בתוך ה-7.10 מהחולצה.אוהד כורסא כתב: ↑23 פברואר 2026, 21:23 לעשות אקט של יעני חזרה לשפיות ושקט ורוגע ואז שיט שואו עם ים מדר. אין מילים.
יום שגרתי בהחלטות מועדון הכדורסל שלנו.
לפעמים יש לי תחושה שהם מעדיפים לשחק בלי קהל
לדעתי האישית הורדת המשפט יחד לעולם לטובת דגל ישראל גרועה פי מיליון מהשאלה האם מדר יהיה או לא יהיה בסגל בחמישי.
- מילפורד
- קיבל.ה 3550 לייקים
אוקי , אז מה?
מה זה "הפורום כקולקטיב"?
אם כבר להיפך , אתה כנראה לא שם לב כמה ביקורת אנחנו מקבלים (כנראה מאלו שאתה קורה לה הקולקטיב הזה) על זה שאנחנו לא משתיקים אחרים.
איפה, מתי ומי ניסה לטעון שמשהו ממה שנכתב פה מייצג איזשהי קבוצה של אוהדים ו/או את הקהל הרחב?
המקסימום שהיה פה זה ניסיון למצוא מתאם בין הסקרים שאנחנו עושים פה לבין ההצבעות בחוץ בקהל של הפועל.
היו פעמים שהיה מתאם יותר טוב, הפעם הסטייה גדולה יחסית (למרות שהמגמה בגדול זהה).
-
Red roy
- קיבל.ה 226 לייקים
אתה מתמם ואני בטוח שאתה יודע את זהמילפורד כתב: ↑23 פברואר 2026, 22:23אוקי , אז מה?
מה זה "הפורום כקולקטיב"?
אם כבר להיפך , אתה כנראה לא שם לב כמה ביקורת אנחנו מקבלים (כנראה מאלו שאתה קורה לה הקולקטיב הזה) על זה שאנחנו לא משתיקים אחרים.
איפה, מתי ומי ניסה לטעון שמשהו ממה שנכתב פה מייצג איזשהי קבוצה של אוהדים ו/או את הקהל הרחב?
המקסימום שהיה פה זה ניסיון למצוא מתאם בין הסקרים שאנחנו עושים פה לבין ההצבעות בחוץ בקהל של הפועל.
היו פעמים שהיה מתאם יותר טוב, הפעם הסטייה גדולה יחסית (למרות שהמגמה בגדול זהה).
אתה וכל ה 99 האחרים שכותבים פה הייתם בטוחים וגם כתבתם את זה , שהדעה שלכם מייצגת את "הקהל הרחב" ( רק עצם השימוש בביטוי המגוחך "הקהל הרחב ...) .
האולטראס או אנשים בדעתם היו בעיינכם קומץ חסר משמעות אמיתית שאם הם לא יגיעו זה בהחלט לא ישפיע על כמות הקהל , המנויים והאוירה לטווח הארוך , והיו פה גם אנשים ( ולא מעטים ) שבירכו על זה שאותם אנשים לא יגיעו כי הם נטע זר שיש צורך להיפטר ממנו .
-
Red roy
- קיבל.ה 226 לייקים
גם שאתה כיביכול מסכים , אתה אומר "באים בשביל האוירה" ...הוקיץ' כתב: ↑23 פברואר 2026, 21:39שמע, אני לא מסכים כמעט עם אף דבר שנרשמת, אבל בדבר אחד אני מסכים - טעיתי בהערכת ההשפעה של האולטראס. אני חושב שהרבה אוהדים היו עם בטן מלאה עליהם ושמחו להיפטר מהם (למקרה שלא שמת לב, למשחקי יורוליג עדיין מגיעים בערך 7000 צופים למשחק), אבל לא הערכתי כמה אוהדים יש שמגיעים במידה רבה בשביל האווירה.Red roy כתב: ↑23 פברואר 2026, 19:33מה שכתבת פה בהקשר של האולטראס לגבי מלחמה בקבוצה לא נכון , המלחמה היא נגד ינאיהוקיץ' כתב: ↑23 פברואר 2026, 15:54 סלחו לי כן? אבל כל מה שנכתב פה זה שטויות.
לצערי.
יש כאלה ללא ספק ,
אבל כדי שכולם יבינו שיש אנשים וכנראה רבים מאד שלא באים כי הם לא מרגישים חלק .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 23 פברואר 2026, 23:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1400 לייקים
התייחסתי לתגובה שלך שאתה לא שופט, מישהו שמאחל לקבוצה שהוא, ואתה אוהדים שתישרף, לא נראה לך כמו משהו שאמור להיות לך דעה עליו? שכן תשפוט? או שזה נשמע לך בסדר?חסוניפולוס כתב: ↑23 פברואר 2026, 21:43אני לא יודע מי הגיב מה על הסקר, לא מכיר אותויהלום14אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 18:13אתה רציני? מישהו שאמור להיות אוהד של הקבוצה רוצה שהמועדון יישרף ונשמע לך הגיוני כי אתה לא שופט? אחלה אוהד
מה אני אמור להגיד?
יאללה הביתה!!!
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 43 לייקים
- יצירת קשר:
כנראה הוא בוש ונכלם מההתנהלות, זה הכליהלום14אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 23:03התייחסתי לתגובה שלך שאתה לא שופט, מישהו שמאחל לקבוצה שהוא, ואתה אוהדים שתישרף, לא נראה לך כמו משהו שאמור להיות לך דעה עליו? שכן תשפוט? או שזה נשמע לך בסדר?חסוניפולוס כתב: ↑23 פברואר 2026, 21:43אני לא יודע מי הגיב מה על הסקר, לא מכיר אותויהלום14אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 18:13
אתה רציני? מישהו שאמור להיות אוהד של הקבוצה רוצה שהמועדון יישרף ונשמע לך הגיוני כי אתה לא שופט? אחלה אוהד
מה אני אמור להגיד?
קראת את כל השורה או רק להישרף?
פאשיסט צעיפים 
-
Red roy
- קיבל.ה 226 לייקים
לא אומר שאני מסכים עם מי שהצביע ככה ,אבל לצורך העניין , האם אתה יכול להבין או לקבל אוהדי מנצסטר יונייטד לדוגמא , שהחרימו את הקבוצה , הרגישו כי המועדון שלהם כבר לא שלהם ווכתבו שגם אם הקבוצה תרד ליגה זה שווה כי העיקר הוא שהגלייזרים יעזבו ?יהלום14אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 23:03התייחסתי לתגובה שלך שאתה לא שופט, מישהו שמאחל לקבוצה שהוא, ואתה אוהדים שתישרף, לא נראה לך כמו משהו שאמור להיות לך דעה עליו? שכן תשפוט? או שזה נשמע לך בסדר?חסוניפולוס כתב: ↑23 פברואר 2026, 21:43אני לא יודע מי הגיב מה על הסקר, לא מכיר אותויהלום14אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 18:13
אתה רציני? מישהו שאמור להיות אוהד של הקבוצה רוצה שהמועדון יישרף ונשמע לך הגיוני כי אתה לא שופט? אחלה אוהד
מה אני אמור להגיד?
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1400 לייקים
האמת לא. אני מבין מחאות, אני מבין הפגנות, אני יכול לקבל אמוציות שמביאות לקללות, אני לא יכול להבין או לקבל איחול כזה, לא מצד מי שהצביע הסקר ולא מצד אוהדי יונייטד. כמו שאני מכיר אותך, לשם הדוגמא, עם כל הבטן המלאה שיש לך, לא היית אומר דבר כזה על הפועל.Red roy כתב: ↑23 פברואר 2026, 23:07לא אומר שאני מסכים עם מי שהצביע ככה ,אבל לצורך העניין , האם אתה יכול להבין או לקבל אוהדי מנצסטר יונייטד לדוגמא , שהחרימו את הקבוצה , הרגישו כי המועדון שלהם כבר לא שלהם ווכתבו שגם אם הקבוצה תרד ליגה זה שווה כי העיקר הוא שהגלייזרים יעזבו ?יהלום14אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 23:03התייחסתי לתגובה שלך שאתה לא שופט, מישהו שמאחל לקבוצה שהוא, ואתה אוהדים שתישרף, לא נראה לך כמו משהו שאמור להיות לך דעה עליו? שכן תשפוט? או שזה נשמע לך בסדר?חסוניפולוס כתב: ↑23 פברואר 2026, 21:43
אני לא יודע מי הגיב מה על הסקר, לא מכיר אותו
מה אני אמור להגיד?
יאללה הביתה!!!
-
Red roy
- קיבל.ה 226 לייקים
אני לא הייתי אומר כזה דבר , אבל אני רק רוי .יהלום14אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 23:16האמת לא. אני מבין מחאות, אני מבין הפגנות, אני יכול לקבל אמוציות שמביאות לקללות, אני לא יכול להבין או לקבל איחול כזה, לא מצד מי שהצביע הסקר ולא מצד אוהדי יונייטד. כמו שאני מכיר אותך, לשם הדוגמא, עם כל הבטן המלאה שיש לך, לא היית אומר דבר כזה על הפועל.Red roy כתב: ↑23 פברואר 2026, 23:07לא אומר שאני מסכים עם מי שהצביע ככה ,אבל לצורך העניין , האם אתה יכול להבין או לקבל אוהדי מנצסטר יונייטד לדוגמא , שהחרימו את הקבוצה , הרגישו כי המועדון שלהם כבר לא שלהם ווכתבו שגם אם הקבוצה תרד ליגה זה שווה כי העיקר הוא שהגלייזרים יעזבו ?יהלום14אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 23:03
התייחסתי לתגובה שלך שאתה לא שופט, מישהו שמאחל לקבוצה שהוא, ואתה אוהדים שתישרף, לא נראה לך כמו משהו שאמור להיות לך דעה עליו? שכן תשפוט? או שזה נשמע לך בסדר?
וכמו בהרבה מאד דברים בחיים שאני מרגיש חלק מהם , פוליטיקה לדוגמא , למדתי לקבל את זה שיש במחנה שלי אנשים שאני לא אסכים איתם לפעמים ואפילו באופן קיצוני ,אבל לצערי או שלא , שנינו מגדירים את עצמינו באותו המחנה, והבסיס , הבסיס הכי תחתון שעליו הכל בנוי הוא משותף .
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 858 לייקים
יצא לי לכתוב על זה כמה פעמים.הוקיץ' כתב: ↑23 פברואר 2026, 21:39שמע, אני לא מסכים כמעט עם אף דבר שנרשמת, אבל בדבר אחד אני מסכים - טעיתי בהערכת ההשפעה של האולטראס. אני חושב שהרבה אוהדים היו עם בטן מלאה עליהם ושמחו להיפטר מהם (למקרה שלא שמת לב, למשחקי יורוליג עדיין מגיעים בערך 7000 צופים למשחק), אבל לא הערכתי כמה אוהדים יש שמגיעים במידה רבה בשביל האווירה.Red roy כתב: ↑23 פברואר 2026, 19:33מה שכתבת פה בהקשר של האולטראס לגבי מלחמה בקבוצה לא נכון , המלחמה היא נגד ינאיהוקיץ' כתב: ↑23 פברואר 2026, 15:54 סלחו לי כן? אבל כל מה שנכתב פה זה שטויות.
לצערי.
זה לא שאנשים באים רק בגלל אווירה - קמפיין ההייט העקבי היה יעיל במיוחד.
זה לא מפתיע למי שקורא מחקרים בנושא. ככה מנסים ולפעמים מצליחים להטות בחירות. תוסיף לזה שחלק משמעותי מהתעמולה הם פרצופים מוכרים, והבעיה בדעות מתונות שמנסות לרצות את כולם (כמו אנשי אמרו לו שבחרו פשוט להיעלם בזמן שהיה צריך את הקול שלהם) מול ההתבטאויות ה'חריפות' של שאקו, חיטי ושות וקיבלת קמפיין מוצלח להחריד ואת התוצאה העגומה.
שמעון שמח מאוד. היה לו רגע שפחד ועכשיו הוא נינוח על הכורסא ומבסוט.
- red in blood
- קיבל.ה 723 לייקים
לא מסכים, עם המעבר היו הרבה אוהדים, ואפילו בלי האולטראס היו לא מעט משחקים עם אווירה מעולה.Red roy כתב: ↑23 פברואר 2026, 18:10המעבר ליד אליהו נכשל ובגדול
אתה עדיין חושב שאתה הרוב או אפילו גורם בעל משמעות, אתה ומי שחשבת שהוא הרוב בקהל לא הצלחתם להצדיק את המעבר . הפועל תל אביב היום במשחקי הליגה זו קבוצה קטנה .
ההנהלה כשלה בהרבה דברים אחרים, שהובילו לזה שהתחילו להגיע מעט אוהדים. לא המעבר גרם לזה, המעבר גרם לגידול בכמות האוהדים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1400 לייקים
מקבל שיש דעות שונות, זה ככה מאז ומתמיד, אבל כמו שכתבת, יש לכולנו את אותו הבסיס ועל הבסיס הזה היתה ההתבטאות הזו. לא מקבל את זה, זה צורם לי ולא מסוגל להבין איך אפשר להתבטא ככה נגד קבוצה שאותו אחד אוהד.Red roy כתב: ↑23 פברואר 2026, 23:22אני לא הייתי אומר כזה דבר , אבל אני רק רוי .יהלום14אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 23:16האמת לא. אני מבין מחאות, אני מבין הפגנות, אני יכול לקבל אמוציות שמביאות לקללות, אני לא יכול להבין או לקבל איחול כזה, לא מצד מי שהצביע הסקר ולא מצד אוהדי יונייטד. כמו שאני מכיר אותך, לשם הדוגמא, עם כל הבטן המלאה שיש לך, לא היית אומר דבר כזה על הפועל.
וכמו בהרבה מאד דברים בחיים שאני מרגיש חלק מהם , פוליטיקה לדוגמא , למדתי לקבל את זה שיש במחנה שלי אנשים שאני לא אסכים איתם לפעמים ואפילו באופן קיצוני ,אבל לצערי או שלא , שנינו מגדירים את עצמינו באותו המחנה, והבסיס , הבסיס הכי תחתון שעליו הכל בנוי הוא משותף .
יאללה הביתה!!!
-
Red roy
- קיבל.ה 226 לייקים
לא מסכיםred in blood כתב: ↑23 פברואר 2026, 23:58לא מסכים, עם המעבר היו הרבה אוהדים, ואפילו בלי האולטראס היו לא מעט משחקים עם אווירה מעולה.Red roy כתב: ↑23 פברואר 2026, 18:10המעבר ליד אליהו נכשל ובגדול
ההנהלה כשלה בהרבה דברים אחרים, שהובילו לזה שהתחילו להגיע מעט אוהדים. לא המעבר גרם לזה, המעבר גרם לגידול בכמות האוהדים.
המעבר לא הגדיל כמות אוהדים
ליורוליג יחסית הרבה אוהדים רצו לבוא וגם זה , שנינו יודעים שלא מעט אנשים לא קשורים הגיעו רק אחרי שחילקו להם כרטיסים בחינם .
המעבר ליד אליהו הוא רק התוצאה ועוד דבר שגרם לפיצוץ .
הכשל שלו הוא בכל פיפס שהוא עשה מול הקהל שליווה את הקבוצה מימי ליגה ב העליזים .
מההתנהלות מול העמותה , מההתנהלות מול פסיקת הבורר שהוא עצמו מינה , השקר הברור שהתחיל בבניית בית חדש להפועל והפך להיות בניית מגרש של 20 אלף איש שיתאים יותר להופעות של עומר אדם מאשר לבית חם לקבוצת כדורסל . בשליחת תביעות אישיות לאנשים בקהל , אי מתן כניסה למשחקים רק בגלל שהם קשורים לזה ולזה , בקשה מהמשטרה לא להכניס אנשים למשחקי חוץ , הוצאת מכתב מעורכי דין על איסור שימוש בשם ובסמל של הפועל סל , עידוד בכל דרך אפשרית לפילוג בקהל , שקרים גם בשיחות אישיות וגם בפומבי על מהלכים מול גורמים בקהל ויצירת מצג שווא , חוסר רצון מובהק להתאים עצמו למועדון ולקהל בתור אדם זר שלא מגיע מהקהל אלא הפוך לחלוטין , לחשוב שכסף יחפה על שקרים , זלזול ובעיקר על הפרד ומשול שזועק לשמיים מהיום הראשון שלו בתפקיד, ועוד ועוד .
עם הניהול של האיש הזה הוא יצטרך לחלק כרטיסים גם בשביל למלא את הדרייב אין .
אה ודרך אגב , מישהו באמת יתפלא אם לצורך העניין הפןעל תיקח אליפות או לא יודע מה , ינאי יתעלם מתוצאות הסקר שהוא עצמו יזם ?
אותי זה לא יפתיע