איך עוצרים את כדור השלג?
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 251 לייקים
אין ספק שזה משבר. אבל גם לא צריך להיכנס יותר מדי למרה שחורה.
למשבר הזה בסך הכל יש גבולות גיזרה די ברורים, שהם לא כאלה קטסטרופליים. אם הבנתי נכון (ככלל אני פחות מתעניין בכדורסל כספורט), אז ביורוליג אין משמעות למיקום בהקשר של ביתיות בפלייאוף, ואאל"ט יהיה יותר קשה לא להגיע לשם מאשר כן. בליגה, ה- worst case scenario זה להיות בלי יתרון ביתיות בפלייאוף, שזה לא הדבר הכי נורא שיכול להיות.
יכול להיות גם טוב.
עוד לא אבדה תקוותנו!
למשבר הזה בסך הכל יש גבולות גיזרה די ברורים, שהם לא כאלה קטסטרופליים. אם הבנתי נכון (ככלל אני פחות מתעניין בכדורסל כספורט), אז ביורוליג אין משמעות למיקום בהקשר של ביתיות בפלייאוף, ואאל"ט יהיה יותר קשה לא להגיע לשם מאשר כן. בליגה, ה- worst case scenario זה להיות בלי יתרון ביתיות בפלייאוף, שזה לא הדבר הכי נורא שיכול להיות.
יכול להיות גם טוב.
עוד לא אבדה תקוותנו!
רינגו סטאר המלך
- 7even
- קיבל.ה 4087 לייקים
ביורוליג בסיום העונה הסדירה משחקים 1 נגד 8, 2 נגד 7 וכו' בסדרה של הטוב מ-5. המיקום הגבוה יותר עם יתרון ביתיות בסדרה (מארח את משחקים 1,2,5), אז בגדול כן יש משמעות.בעל(ת) האוב כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:55 אין ספק שזה משבר. אבל גם לא צריך להיכנס יותר מדי למרה שחורה.
יכול להיות גם טוב.
עוד לא אבדה תקוותנו!
המנצחות עולות לטמטום בשם פיינל פור. סופ"ש של ה-4 האחרונות, חצי גמר וגמר. משחק 1.
בלי קשר לכל זה, הפועל צריכה לסיים ב-6 הראשונות (ולפני מונקו כביכול) כדי להבטיח עוד עונת יורוליג.
בליגה זה בהחלט לא סוף העולם אבל אם נזכרים שהפעם האחרונה שניצחנו את מכבי במשחק חוץ ביד אליהו היתה ממש מזמן ואנחנו מפסידים להם שם בקביעות כבר 4 שנים בליגה, גביע ופלייאוף...אז זה בעייתי.
ועל ירושלים אין מה לדבר בכלל. עם או בלי ביתיות כרגע זה הפסד ידוע מראש.
אני אישית בטוח ב-100% שזה סגל לפיינל פור יורוליג ואליפות בארץ אם רק ישחקו בצורה נורמלית.
הבעיה שכיום אין שום דבר שדומה להתקפה בהפועל. נראים כמו אוסף אקראי של שחקנים שנפגשו בקאנטרי קלאב קרית מלאכי, לקחו כדור והתחילו לשחק.
כרגע זו קבוצה שלא עושה גמר פלייאוף בישראל ובספק אם פלייאין ביורוליג.
יחד, רק יחד! 
סגל כזה, גם בתקופה רעה, צריך לנצח לפחות משחק אחד מששת המשחקים האחרונים שהפסדנו. נראה שזה הרבה יותר מכושר רע של שחקנים, מקבוצה לא מאומנת או מקהל שלא מעודד. זה ברמה של קבוצה שלא משלמת משכורות (וגם כאלה ניצחו אותנו בעבר).
אני לא רוצה להגיד סבוטג׳, אבל עושה רושם שהשחקנים עושים הכל כדי למצוא לעצמם מקום עבודה חדש, או שהם מתחננים למאמן אחר או אולי לבעלים אחר.
החתמה של עוד שחקן בעמדה 4, על אף שהיא הכרחית נוכח העובדה שאין לנו כרגע שחקן בעמדה הזו, לא תשנה להערכתי הרבה.
כנראה שרק שילוב של שחרור שניים-שלושה שחקנים שהורסים את חדר ההלבשה, החתמת שחקנים במקומם ופיטורי מאמן יוכלו להוציא את הקבוצה לדרך חדשה, כי כרגע במקרה הטוב נדשדש עד סוף העונה ונסיים ללא תואר.
אני לא רוצה להגיד סבוטג׳, אבל עושה רושם שהשחקנים עושים הכל כדי למצוא לעצמם מקום עבודה חדש, או שהם מתחננים למאמן אחר או אולי לבעלים אחר.
החתמה של עוד שחקן בעמדה 4, על אף שהיא הכרחית נוכח העובדה שאין לנו כרגע שחקן בעמדה הזו, לא תשנה להערכתי הרבה.
כנראה שרק שילוב של שחרור שניים-שלושה שחקנים שהורסים את חדר ההלבשה, החתמת שחקנים במקומם ופיטורי מאמן יוכלו להוציא את הקבוצה לדרך חדשה, כי כרגע במקרה הטוב נדשדש עד סוף העונה ונסיים ללא תואר.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1183 לייקים
הפוסט שלך מבטא צער גדול מאד שגם אני שותף לו. אבל,הו אמסטרדם כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:04 דיי נו. צריך להעיף את איטודיס ואת כריס ג'ונס אבל הבעיות המקצועיות לא ייפתרו את הביזיון הניהולי.
החלטנו לעשות מנוי גם השנה כי לא רצינו לנטוש את הקבוצה אבל הניכור שיש בכל משחק אם זה ליגה או יורוליג פשוט לא מרפה.
לא קשור כן ארגון או לא ארגון וכן יד ושם או לא ואם מנצחים או לא.
ללכת למשחקים זה פשוט עונש מבחינתי ואני מתחרט על היום שחידשתי מנוי. הקבוצה כבר לא איתנו בכל כך הרבה מובנים ואני מקווה שההפסד הזה מול ירושלים יגרום לעופר להבין שהוא חייב לעשות וויתורים רציניים בשביל לא לשרוף את כל ההשקעה שלו בקבוצה. להחזיר את הארגון ולקחת צעד אחורה. כן אני מודע שזה בעייתי ומודע שעופר הוא המשקיע אבל הוא כרגע משקיע בקבוצה מתפוררת ואנחנו שוקעים נפשית איתו בכל יום שעובר.
תסביר מה את הממליץ בלהחזיר את האירגון? במצב שנוצר אני חושב שהאירגון\קהל (והתקשורת) ממתינים רק לכך שעופר ירים ידים וילך.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 251 לייקים
מקבץ ציטוטים מכותרות האתרים נכון לעכשיו:
YNET -
כמו שכתבתי לפני כמה ימים: היו משברים ויצאנו מהם, נצא גם מזה. גם בעתיד יהיו משברים. נצא גם מהם.
ב-ONE ורקנאטי יחסית יותר סביר עם ציטוטים של ינאי מאסיפת קבוצה.
אל יאוש!
אנחנו הפועל! הפועל אימפריה!

YNET -
וואלה -כאוס בהפועל ת"א: "איטודיס איבד את חדר ההלבשה, הכל מפורק"
אפילו לא נכנסתי לקשקושי ההבל הללו."הפועל ת"א קבוצה עצובה. אם קטש בבית - הוא המאמן עכשיו"
כמו שכתבתי לפני כמה ימים: היו משברים ויצאנו מהם, נצא גם מזה. גם בעתיד יהיו משברים. נצא גם מהם.
אל יאוש!
רינגו סטאר המלך
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 860 לייקים
בתור אחד שחושב שהאפקט של הקהל על הישגי קבוצה מוגבל מאוד - זה מקרה קלאסי שאם נחזור לדחוף הכל ישתנה.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 353 לייקים
נצחון שניים כמו היום
ואולי עוד שחקן שיוסיף גם גיוון וגם התלהבות בקבוצה ועשינו כברת דרך
וזה מעבר לאפשרות המומלצת פה עי כולם
ואולי עוד שחקן שיוסיף גם גיוון וגם התלהבות בקבוצה ועשינו כברת דרך
וזה מעבר לאפשרות המומלצת פה עי כולם
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
- red in blood
- קיבל.ה 731 לייקים
אל תשכח את פערי הרמות בין הליגה ליורוליג.
מסכים שיש כאן תחילת תנופה, אבל אין שום הכרח שזה יתורגם גם ליורוליג, ובלי זה אנחנו לא עשינו כלום (לא בקטע שליגה לא חשובה כמו היורוליג, אלא בקטע שחייבים המשכיות בכל המפעלים, אחרת זה יזרוק אותנו חזרה למטה פסיכולוגית).
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Adam
- קיבל.ה 179 לייקים
חבל שלא ניתן לשכפל אוהדים.בעל(ת) האוב כתב: ↑10 פברואר 2026, 19:54 מקבץ ציטוטים מכותרות האתרים נכון לעכשיו:
YNET -וואלה -כאוס בהפועל ת"א: "איטודיס איבד את חדר ההלבשה, הכל מפורק"אפילו לא נכנסתי לקשקושי ההבל הללו."הפועל ת"א קבוצה עצובה. אם קטש בבית - הוא המאמן עכשיו"
אל יאוש!
![]()
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 687 לייקים
עוד ניצחון במשחק הקרוב מול חולון, בעזרת השד, ונוכל להגיע למשחק מול מילאנו ביורוליג עם הרגשה משופרת, יותר ביטחון, וסיכוי זהיר ליציאה מהמשבר.
מילאנו זה המפתח לגמרי. זה מבחינת איטודיס משחק על עונה שלמה.
כמובן שהפסד מוקדם יותר לחולון ואפשר לסגור את הסיפור של איטודיס.
מיצ'יץ' ממשיך לעצבן אותי, הוא חייב כבר לתת תפוקה יותר נורמלית. חייב, חייב חייב.
מאמין שעוד יהיו רגעים מצוינים העונה לקבוצה, למרות שאני לא מאמין שיהיה איזה שינוי בצורת המשחק ההתקפית עם איטודיס - נמשיך לשחק הירו בול לא קבוצתי עד סוף העונה.
השאלה בעיקר אם בהגנה יהיה איזה שינוי גישה עם אגרסיביות, לחימה וקשיחות.
מאמין שעוד יהיו רגעים מצוינים העונה לקבוצה, למרות שאני לא מאמין שיהיה איזה שינוי בצורת המשחק ההתקפית עם איטודיס - נמשיך לשחק הירו בול לא קבוצתי עד סוף העונה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- 7even
- קיבל.ה 4087 לייקים
מסכים, אם כי דווקא אתמול היתה יותר הנעת כדור.קפטן ג'ק כתב: ↑19 פברואר 2026, 09:40 עוד ניצחון במשחק הקרוב מול חולון, בעזרת השד, ונוכל להגיע למשחק מול מילאנו ביורוליג עם הרגשה משופרת, יותר ביטחון, וסיכוי זהיר ליציאה מהמשבר.
היו רגעים של הירו בול אבל זה יש בכל משחק בעולם בכל קבוצה.
לטעמי העובדה ששיחקנו עם איש, מלקולם ואודיאסי עזרה לכך.
אף אחד מהם לא שחקן הירו בול.
אוטורו בטוח לא, נשאר מיציץ שהניע לפרקים לא רע את הכדור אבל הוא עדיין מתעקש על שלשות עם יד בפנים אחרי סטפ בק גם כשנשארו 10 שניות להתקפה.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 19 פברואר 2026, 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3071 לייקים
הקבוצה נראית טוב יותר עם השחקנים האלה , לא צריך ללכת לפי שמות מפוצצים תמיד , ההרכב פחות או יותר שהביס את חולון ב50 הפרש ולדעתי זה לא מקרי (להוציא את אניס כמובן, כואב לחשוב עליו כל פעם מחדש )
- 7even
- קיבל.ה 4087 לייקים
לא ממש
בחולון זה היה אניס, בלייקני, מוטלי, מלקולם, אודיאסי.
בלייקני שיחק 8 דקות (וקלע 8 נק'
יחד, רק יחד! 
- רדנקו
- קיבל.ה 2120 לייקים
בסופו של דבר האובדן של אניס הוא זה שחיסל לנו לדעתי את העונה בליגה.
-
redead
- קיבל.ה 793 לייקים
זה היה יכול להיות שולי ביותר אם עדיין היית מעמיד 5 זרים שבאים לארוע ומשחקים
אז לצרוך העיניין בר/יפתח היו משלימים את החיסרון הזה
לצערי עד עכשיו , בכל ציוות שלא נבחר אנחנו לא מגיעים לתרומה מספיקה מהזרים
- הפועל
- קיבל.ה 2161 לייקים
- יצירת קשר:
זה היה יכול להיות שולי גם אם סריית הגארדים הישראלים שלנו לא היתה ממורמרת ומתוסכלת מהייבוש שלה ביורוליג.
אני מניח שגם אם היה קהל תומך זה היה מאד עוזר.
אני מניח שגם אם היה קהל תומך זה היה מאד עוזר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 687 לייקים
זהו? העונה נגמרה ולא הודיעו לי?
היו שני הפסדים נגד מגדל, שהיא הכבשה השחורה שלנו בישראל העונה.
אחד מההפסדים הוביל להדחה מהגביע. ההפסד השני עשוי להשפיע על נושא הביתיות בפלייאוף.
נכון שבגלל שכבר רשמו את כל מכסת הזרים לא יהיה אפשרי לשים לאניס מחליף בליגה, אבל ברוך השם יש מספיק מובילי כדור בקבוצה הזו (גם אם לא רכזים טהורים).
אניס לדעתי היה הזר הכי פחות חשוב, והקבוצה יכולה וצריכה להסתדר טוב גם בלעדיו. אם העונה בליגה תגמר באכזבה, יש מספיק גורמים אחרים שאפשר לתלות בהם את התוצאה - עופר והקרע בקהל, מיצ'יץ', איטודיס, בניית הסגל, וכו'.
מציע שנמתין לאפריל-מאי ואז נסכם אם העונה כישלון מוחלט או לא.
-
redead
- קיבל.ה 793 לייקים
אתה קצת מנותק/אובר אופטימיקפטן ג'ק כתב: ↑19 פברואר 2026, 13:04זהו? העונה נגמרה ולא הודיעו לי?
אחד מההפסדים הוביל להדחה מהגביע. ההפסד השני עשוי להשפיע על נושא הביתיות בפלייאוף.
נכון שבגלל שכבר רשמו את כל מכסת הזרים לא יהיה אפשרי לשים לאניס מחליף בליגה, אבל ברוך השם יש מספיק מובילי כדור בקבוצה הזו (גם אם לא רכזים טהורים).
אניס לדעתי היה הזר הכי פחות חשוב, והקבוצה יכולה וצריכה להסתדר טוב גם בלעדיו. אם העונה בליגה תגמר באכזבה, יש מספיק גורמים אחרים שאפשר לתלות בהם את התוצאה - עופר והקרע בקהל, מיצ'יץ', איטודיס, בניית הסגל, וכו'.
הם לא כבשה שחורה, הם פשוט עושים לנו בית ספר במגבלות חוקי המשחק
המאמן שלנו מאוד מקובע
הכדורסל שלו לא משתנה במילימטר וימשיך להיראות ככה נגדם גם עוד 10 משחקים
נכון לכרגע אני מפחד לראות איך הוא יראה בשני משחקי הדרבי במרץ.
- רדנקו
- קיבל.ה 2120 לייקים
אני חושב שאניס היה החתיכה הכי חשובה בפזל של סגל הליגה.קפטן ג'ק כתב: ↑19 פברואר 2026, 13:04זהו? העונה נגמרה ולא הודיעו לי?
הוא היה מגיע לכל משחק, נותן יכולת פנטסטית בכל משחק, ידע לעשות נקודות וגם להפעיל את טאי והשחקנים האחרים מצוין, והיה גם קלע השלוש הכי (ואפילו היחיד) היציב בקבוצה.
ולהבדיל משאר הרכזים שלנו, הוא שיחק בשני צידי המגרש והיה יכול בזכות הפיזיות לשמור על שלוש עמדות.
וכן - אני חושב שהעונה בליגה נגמרה.
אולי יחליפו מאמן ופתאום נראה קבוצה אחרת, אבל כמו שזה נראה כרגע, בסגל הליגה אתה לפחות רמה אחת מתחת לירושלים ומכבי.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3071 לייקים
רק שהעניין שנגמרה העונה לא נכון וגם לא צריך להיות נכון כי בואו יש פה עדיין את הסגל הטוב בליגה
- רדנקו
- קיבל.ה 2120 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3071 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3563 לייקים
גם למכבי וגם לירושלים יש ישראלי ברמת זר (טוב) , אצלינו זה היה אמור להיות מדר , כרגע הוא לא שם , אם יחזור לעצמו, יש על מה לדבר.
-
redead
- קיבל.ה 793 לייקים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 102 לייקים
וגם התעקשות לא ברורה לא לרשום את טאי שכן מראה מחויבות.
- רדנקו
- קיבל.ה 2120 לייקים
תסתכל על עומק הסגל של מכבי.
ב"ישראלים" יש להם את ריימן, דיברתולומאו, גור לביא, סורקין ובלאט שהוכיחו שהם מצויינים ברמת ליגת העל וכול יותר מלגיטימיים ביורוליג. למזלנו ליף גמר את העונה.
בזרים (גם אם אני מתעלם מלונדברג שאני לא יודע מתי יחזור) יש להם את הורד, קלארק, בריסט, סוסה, דאוטין וגם ווקר.
הם יודעים מה הם עושים על המגרש וכמו שזה נראה כרע יש להם גם יתרון בעמדת המאמן.
לנו יש סגל ישראלי שלרמה הזאת כולל רק את ים ותומר כשיתר הישראלים עושים במכנסיים במשחקים גדולים.
יש לנו זרים עם שמות גדולים שהם שבירים מנטלית ברמת ילד גן ורובם כרגע לא תורמים אפילו ברמת הליגה כמו שראינו אתמול את מיציץ'.
ב"ישראלים" יש להם את ריימן, דיברתולומאו, גור לביא, סורקין ובלאט שהוכיחו שהם מצויינים ברמת ליגת העל וכול יותר מלגיטימיים ביורוליג. למזלנו ליף גמר את העונה.
בזרים (גם אם אני מתעלם מלונדברג שאני לא יודע מתי יחזור) יש להם את הורד, קלארק, בריסט, סוסה, דאוטין וגם ווקר.
הם יודעים מה הם עושים על המגרש וכמו שזה נראה כרע יש להם גם יתרון בעמדת המאמן.
לנו יש סגל ישראלי שלרמה הזאת כולל רק את ים ותומר כשיתר הישראלים עושים במכנסיים במשחקים גדולים.
יש לנו זרים עם שמות גדולים שהם שבירים מנטלית ברמת ילד גן ורובם כרגע לא תורמים אפילו ברמת הליגה כמו שראינו אתמול את מיציץ'.
- 7even
- קיבל.ה 4087 לייקים
ליף גמר ת'עונה, וכרגע בהנחה ותומר כשיר, מי בדיוק הישראלים ב-2 האחרות שטובים מהישראלים בהפועל?
המרכזיים ב-3 הגדולות:
הפועל - בר, ים, תומר, פלטין, שגב, בלייזר, זיו
מכבי - בלאט, סורקין, לביא, ריימן, דיברתולומאו שבדמדומי הקריירה
ירושלים - הובר, זוסמן, קרינגטון, פריצקי, נמרוד לוי
סורי אני באמת לא רואה פה איזה הבדל תהומי בין הקבוצות. לא משהו שאי אפשר לחפות עליו עם זרים טובים שזה בדיוק מה שיש (על הנייר) להפועל, כמו במקרה סורקין.
הכל זה בחיבור בין השחקנים ומשחק נכון. שם אנחנו נופלים. לא בסגל.
בינתיים מול מכבי היה לנו משחק בסגל יורוליג וסגל ליגה. לכאורה בזה שבו היינו אמורים להביס אותם, הובסנו מולם.
הישראלים של אמורים לעשות את ההבדל מולנו ואצלנו הזרים אמורים לחפות על החיסרון בגזרת הישראלים.
בתכלס עם פציעת ליף היתרון של מכבי עלינו הוא עם סורקין...ומי עוד בדיוק?
כנ"ל ירושלים.
המרכזיים ב-3 הגדולות:
סורי אני באמת לא רואה פה איזה הבדל תהומי בין הקבוצות. לא משהו שאי אפשר לחפות עליו עם זרים טובים שזה בדיוק מה שיש (על הנייר) להפועל, כמו במקרה סורקין.
בינתיים מול מכבי היה לנו משחק בסגל יורוליג וסגל ליגה. לכאורה בזה שבו היינו אמורים להביס אותם, הובסנו מולם.
הישראלים של אמורים לעשות את ההבדל מולנו ואצלנו הזרים אמורים לחפות על החיסרון בגזרת הישראלים.
כנ"ל ירושלים.
יחד, רק יחד! 
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 102 לייקים
מול ירושלים פשוט ראית שכשהם עם שלישיית הגארדים הארפר קרינגטון ווינסטון, יחד עם זוסמן/לוי ווילי, אנחנו לא יכולים עליהם.7even כתב: ↑19 פברואר 2026, 14:50 ליף גמר ת'עונה, וכרגע בהנחה ותומר כשיר, מי בדיוק הישראלים ב-2 האחרות שטובים מהישראלים בהפועל?
המרכזיים ב-3 הגדולות:
כנ"ל ירושלים.
אם לא קרינגטון והקומבינה שלו הם לא יכולים לעלות בכזאת חמישייה
- 7even
- קיבל.ה 4087 לייקים
החמישייה הזו בשום מצב חא עדיפה על מה שיש לנו להציע ממול.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 פברואר 2026, 15:01מול ירושלים פשוט ראית שכשהם עם שלישיית הגארדים הארפר קרינגטון ווינסטון, יחד עם זוסמן/לוי ווילי, אנחנו לא יכולים עליהם.7even כתב: ↑19 פברואר 2026, 14:50 ליף גמר ת'עונה, וכרגע בהנחה ותומר כשיר, מי בדיוק הישראלים ב-2 האחרות שטובים מהישראלים בהפועל?
המרכזיים ב-3 הגדולות:
כנ"ל ירושלים.
זה תלוי בנו הרבה יותר מבהם.
יחד, רק יחד! 
- רדנקו
- קיבל.ה 2120 לייקים
כשאין לך אף שחקן בקו החוץ שלך שיכול לעצור את אחד הגארדים שלהם בהגנה ואין לך אף גבוה שמסוגל לקחת ריבאונד בלי שוויילי יחגוג עליו, אז כל חמישיה שלהם עדיפה על אלה שלך.7even כתב:החמישייה הזו בשום מצב חא עדיפה על מה שיש לנו להציע ממול.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 פברואר 2026, 15:01מול ירושלים פשוט ראית שכשהם עם שלישיית הגארדים הארפר קרינגטון ווינסטון, יחד עם זוסמן/לוי ווילי, אנחנו לא יכולים עליהם.7even כתב: ↑19 פברואר 2026, 14:50 ליף גמר ת'עונה, וכרגע בהנחה ותומר כשיר, מי בדיוק הישראלים ב-2 האחרות שטובים מהישראלים בהפועל?
המרכזיים ב-3 הגדולות:
כנ"ל ירושלים.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 4087 לייקים
זה אפשרי פשוט הכל זה בגישה וברצון לתת את הדם על המגרש ולקפוץ על הפרקט.רדנקו כתב: ↑19 פברואר 2026, 20:45כשאין לך אף שחקן בקו החוץ שלך שיכול לעצור את אחד הגארדים שלהם בהגנה ואין לך אף גבוה שמסוגל לקחת ריבאונד בלי שוויילי יחגוג עליו, אז כל חמישיה שלהם עדיפה על אלה שלך.7even כתב:החמישייה הזו בשום מצב חא עדיפה על מה שיש לנו להציע ממול.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 פברואר 2026, 15:01
מול ירושלים פשוט ראית שכשהם עם שלישיית הגארדים הארפר קרינגטון ווינסטון, יחד עם זוסמן/לוי ווילי, אנחנו לא יכולים עליהם.
שילמדו מיפתח זיו.
יחד, רק יחד! 
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 102 לייקים
וזה גם על המאמן7even כתב: ↑19 פברואר 2026, 21:08זה אפשרי פשוט הכל זה בגישה וברצון לתת את הדם על המגרש ולקפוץ על הפרקט.רדנקו כתב: ↑19 פברואר 2026, 20:45כשאין לך אף שחקן בקו החוץ שלך שיכול לעצור את אחד הגארדים שלהם בהגנה ואין לך אף גבוה שמסוגל לקחת ריבאונד בלי שוויילי יחגוג עליו, אז כל חמישיה שלהם עדיפה על אלה שלך.7even כתב:
החמישייה הזו בשום מצב חא עדיפה על מה שיש לנו להציע ממול.
שילמדו מיפתח זיו.
לשלוח את זיו לקירור מול חולון אחרי שהוא נלחם 2 משחקים זה לעשות לו עוול וסתם מוריד לו מוטיבציה להמשך.
צריך לדעת ללמוד להרוויח שחקנים
-
Xavi
- קיבל.ה 1780 לייקים
רמה 1 (רמת ״זר״) - ים, בלאט, סורקין, קרינגטון7even כתב: ↑19 פברואר 2026, 14:50 ליף גמר ת'עונה, וכרגע בהנחה ותומר כשיר, מי בדיוק הישראלים ב-2 האחרות שטובים מהישראלים בהפועל?
המרכזיים ב-3 הגדולות:
כנ"ל ירושלים.
רמה 2 - תומר, בר, זוסמן, הובר
רמה 3 - כל השאר
למכבי יתרון קל. אנחנו וי-ם בערך אותו דבר
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 102 לייקים
ים בכושר הנוכחי שלו לא רמה 1 לצערי.
- 7even
- קיבל.ה 4087 לייקים
בלאט לדעתי רמה 2 אבל זה ממילא תאורטיXavi כתב: ↑20 פברואר 2026, 12:03רמה 1 (רמת ״זר״) - ים, בלאט, סורקין, קרינגטון7even כתב: ↑19 פברואר 2026, 14:50 ליף גמר ת'עונה, וכרגע בהנחה ותומר כשיר, מי בדיוק הישראלים ב-2 האחרות שטובים מהישראלים בהפועל?
המרכזיים ב-3 הגדולות:
כנ"ל ירושלים.
רמה 2 - תומר, בר, זוסמן, הובר
רמה 3 - כל השאר
למכבי יתרון קל. אנחנו וי-ם בערך אותו דבר
יחד, רק יחד! 
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 687 לייקים
ניצחון מול מילאנו ואפשר יהיה להגיד שכדור השלג נעצר והספינה התייצבה. איטודיס ימשיך בטוב וברע עד סוף העונה. תומר חזר, בראיינט חזר, אדוארס חתם, הקבוצה ניצחה 3 משחקי ליגה עם יכולת חצי-משכנעת. מיצ'יץ וג'ונס עדיין גרועים.
הפסד, ולדעתי המחליף האלמוני של איטודיס כבר התחמם על הקווים ועופר יכניס אותו בתור קלף ג'וקר אחרון לעונה הזו.
הכל מתכנס אל מילאנו, רבותיי. (כמובן, המלחמה מול איראן יכולה לטרוף את הקלפים עוד קצת).
הפסד, ולדעתי המחליף האלמוני של איטודיס כבר התחמם על הקווים ועופר יכניס אותו בתור קלף ג'וקר אחרון לעונה הזו.
הכל מתכנס אל מילאנו, רבותיי. (כמובן, המלחמה מול איראן יכולה לטרוף את הקלפים עוד קצת).
- רדנקו
- קיבל.ה 2120 לייקים
ממש לא.
פריז זה משחק אחד לגמרי.
אנחנו נשחק נגדם בכל מקרה בלי אדוארדס ורנדולף וזה משחק סופר קשה. במשחק הקודם אניס היה סופר חשוב ברבע האחרון וחבל שהוא לא אתנו.
ואחר כך יש דרבי מול מכבי שאני לא רואה איך ננצח אותו גם אם נצא מהמפולת הנוכחית.
אם נעבור את שלושת המשחקים האלה אפשר יהיה לומר הכדור השלג נעצר.
מילאנו ממש לא מספיק.
אבל בואו נתחיל משם.
פריז זה משחק אחד לגמרי.
אנחנו נשחק נגדם בכל מקרה בלי אדוארדס ורנדולף וזה משחק סופר קשה. במשחק הקודם אניס היה סופר חשוב ברבע האחרון וחבל שהוא לא אתנו.
ואחר כך יש דרבי מול מכבי שאני לא רואה איך ננצח אותו גם אם נצא מהמפולת הנוכחית.
אם נעבור את שלושת המשחקים האלה אפשר יהיה לומר הכדור השלג נעצר.
מילאנו ממש לא מספיק.
אבל בואו נתחיל משם.