איך עוצרים את כדור השלג?

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  251 לייקים

אין ספק שזה משבר. אבל גם לא צריך להיכנס יותר מדי למרה שחורה.
למשבר הזה בסך הכל יש גבולות גיזרה די ברורים, שהם לא כאלה קטסטרופליים. אם הבנתי נכון (ככלל אני פחות מתעניין בכדורסל כספורט), אז ביורוליג אין משמעות למיקום בהקשר של ביתיות בפלייאוף, ואאל"ט יהיה יותר קשה לא להגיע לשם מאשר כן. בליגה, ה- worst case scenario זה להיות בלי יתרון ביתיות בפלייאוף, שזה לא הדבר הכי נורא שיכול להיות.

יכול להיות גם טוב.
עוד לא אבדה תקוותנו!
רינגו סטאר המלך
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4087 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 08 פברואר 2026, 23:55 אין ספק שזה משבר. אבל גם לא צריך להיכנס יותר מדי למרה שחורה.
למשבר הזה בסך הכל יש גבולות גיזרה די ברורים, שהם לא כאלה קטסטרופליים. אם הבנתי נכון (ככלל אני פחות מתעניין בכדורסל כספורט), אז ביורוליג אין משמעות למיקום בהקשר של ביתיות בפלייאוף, ואאל"ט יהיה יותר קשה לא להגיע לשם מאשר כן. בליגה, ה- worst case scenario זה להיות בלי יתרון ביתיות בפלייאוף, שזה לא הדבר הכי נורא שיכול להיות.

יכול להיות גם טוב.
עוד לא אבדה תקוותנו!
ביורוליג בסיום העונה הסדירה משחקים 1 נגד 8, 2 נגד 7 וכו' בסדרה של הטוב מ-5. המיקום הגבוה יותר עם יתרון ביתיות בסדרה (מארח את משחקים 1,2,5), אז בגדול כן יש משמעות.
המנצחות עולות לטמטום בשם פיינל פור. סופ"ש של ה-4 האחרונות, חצי גמר וגמר. משחק 1.
בלי קשר לכל זה, הפועל צריכה לסיים ב-6 הראשונות (ולפני מונקו כביכול) כדי להבטיח עוד עונת יורוליג.

בליגה זה בהחלט לא סוף העולם אבל אם נזכרים שהפעם האחרונה שניצחנו את מכבי במשחק חוץ ביד אליהו היתה ממש מזמן ואנחנו מפסידים להם שם בקביעות כבר 4 שנים בליגה, גביע ופלייאוף...אז זה בעייתי.
ועל ירושלים אין מה לדבר בכלל. עם או בלי ביתיות כרגע זה הפסד ידוע מראש.

אני אישית בטוח ב-100% שזה סגל לפיינל פור יורוליג ואליפות בארץ אם רק ישחקו בצורה נורמלית.
הבעיה שכיום אין שום דבר שדומה להתקפה בהפועל. נראים כמו אוסף אקראי של שחקנים שנפגשו בקאנטרי קלאב קרית מלאכי, לקחו כדור והתחילו לשחק.
כרגע זו קבוצה שלא עושה גמר פלייאוף בישראל ובספק אם פלייאין ביורוליג.
יחד, רק יחד! :heart:
לוקשיק
קיבל.ה  11 לייקים

סגל כזה, גם בתקופה רעה, צריך לנצח לפחות משחק אחד מששת המשחקים האחרונים שהפסדנו. נראה שזה הרבה יותר מכושר רע של שחקנים, מקבוצה לא מאומנת או מקהל שלא מעודד. זה ברמה של קבוצה שלא משלמת משכורות (וגם כאלה ניצחו אותנו בעבר).
אני לא רוצה להגיד סבוטג׳, אבל עושה רושם שהשחקנים עושים הכל כדי למצוא לעצמם מקום עבודה חדש, או שהם מתחננים למאמן אחר או אולי לבעלים אחר.
החתמה של עוד שחקן בעמדה 4, על אף שהיא הכרחית נוכח העובדה שאין לנו כרגע שחקן בעמדה הזו, לא תשנה להערכתי הרבה.
כנראה שרק שילוב של שחרור שניים-שלושה שחקנים שהורסים את חדר ההלבשה, החתמת שחקנים במקומם ופיטורי מאמן יוכלו להוציא את הקבוצה לדרך חדשה, כי כרגע במקרה הטוב נדשדש עד סוף העונה ונסיים ללא תואר.
אדום ותיק
קיבל.ה  1183 לייקים

הו אמסטרדם כתב: 08 פברואר 2026, 23:04 דיי נו. צריך להעיף את איטודיס ואת כריס ג'ונס אבל הבעיות המקצועיות לא ייפתרו את הביזיון הניהולי.
החלטנו לעשות מנוי גם השנה כי לא רצינו לנטוש את הקבוצה אבל הניכור שיש בכל משחק אם זה ליגה או יורוליג פשוט לא מרפה.
לא קשור כן ארגון או לא ארגון וכן יד ושם או לא ואם מנצחים או לא.
ללכת למשחקים זה פשוט עונש מבחינתי ואני מתחרט על היום שחידשתי מנוי. הקבוצה כבר לא איתנו בכל כך הרבה מובנים ואני מקווה שההפסד הזה מול ירושלים יגרום לעופר להבין שהוא חייב לעשות וויתורים רציניים בשביל לא לשרוף את כל ההשקעה שלו בקבוצה. להחזיר את הארגון ולקחת צעד אחורה. כן אני מודע שזה בעייתי ומודע שעופר הוא המשקיע אבל הוא כרגע משקיע בקבוצה מתפוררת ואנחנו שוקעים נפשית איתו בכל יום שעובר.
הפוסט שלך מבטא צער גדול מאד שגם אני שותף לו. אבל,
תסביר מה את הממליץ בלהחזיר את האירגון? במצב שנוצר אני חושב שהאירגון\קהל (והתקשורת) ממתינים רק לכך שעופר ירים ידים וילך.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  251 לייקים

מקבץ ציטוטים מכותרות האתרים נכון לעכשיו:
YNET -
כאוס בהפועל ת"א: "איטודיס איבד את חדר ההלבשה, הכל מפורק"
וואלה -
"הפועל ת"א קבוצה עצובה. אם קטש בבית - הוא המאמן עכשיו"
אפילו לא נכנסתי לקשקושי ההבל הללו.
כמו שכתבתי לפני כמה ימים: היו משברים ויצאנו מהם, נצא גם מזה. גם בעתיד יהיו משברים. נצא גם מהם.

ב-ONE ורקנאטי יחסית יותר סביר עם ציטוטים של ינאי מאסיפת קבוצה.

אל יאוש!
אנחנו הפועל! הפועל אימפריה!
:hapoel:
רינגו סטאר המלך
אוהד כורסא
קיבל.ה  860 לייקים

בתור אחד שחושב שהאפקט של הקהל על הישגי קבוצה מוגבל מאוד - זה מקרה קלאסי שאם נחזור לדחוף הכל ישתנה.
ההוא מפעם
קיבל.ה  353 לייקים

נצחון שניים כמו היום
ואולי עוד שחקן שיוסיף גם גיוון וגם התלהבות בקבוצה ועשינו כברת דרך
וזה מעבר לאפשרות המומלצת פה עי כולם
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  731 לייקים

ההוא מפעם כתב: 19 פברואר 2026, 02:01 נצחון שניים כמו היום
ואולי עוד שחקן שיוסיף גם גיוון וגם התלהבות בקבוצה ועשינו כברת דרך
וזה מעבר לאפשרות המומלצת פה עי כולם
אל תשכח את פערי הרמות בין הליגה ליורוליג.
מסכים שיש כאן תחילת תנופה, אבל אין שום הכרח שזה יתורגם גם ליורוליג, ובלי זה אנחנו לא עשינו כלום (לא בקטע שליגה לא חשובה כמו היורוליג, אלא בקטע שחייבים המשכיות בכל המפעלים, אחרת זה יזרוק אותנו חזרה למטה פסיכולוגית).
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Adam
קיבל.ה  179 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 10 פברואר 2026, 19:54 מקבץ ציטוטים מכותרות האתרים נכון לעכשיו:
YNET -
כאוס בהפועל ת"א: "איטודיס איבד את חדר ההלבשה, הכל מפורק"
וואלה -
"הפועל ת"א קבוצה עצובה. אם קטש בבית - הוא המאמן עכשיו"
אפילו לא נכנסתי לקשקושי ההבל הללו.
כמו שכתבתי לפני כמה ימים: היו משברים ויצאנו מהם, נצא גם מזה. גם בעתיד יהיו משברים. נצא גם מהם.

ב-ONE ורקנאטי יחסית יותר סביר עם ציטוטים של ינאי מאסיפת קבוצה.

אל יאוש!
אנחנו הפועל! הפועל אימפריה!
:hapoel:
חבל שלא ניתן לשכפל אוהדים.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  687 לייקים

עוד ניצחון במשחק הקרוב מול חולון, בעזרת השד, ונוכל להגיע למשחק מול מילאנו ביורוליג עם הרגשה משופרת, יותר ביטחון, וסיכוי זהיר ליציאה מהמשבר.
מילאנו זה המפתח לגמרי. זה מבחינת איטודיס משחק על עונה שלמה.
כמובן שהפסד מוקדם יותר לחולון ואפשר לסגור את הסיפור של איטודיס.
מיצ'יץ' ממשיך לעצבן אותי, הוא חייב כבר לתת תפוקה יותר נורמלית. חייב, חייב חייב.

מאמין שעוד יהיו רגעים מצוינים העונה לקבוצה, למרות שאני לא מאמין שיהיה איזה שינוי בצורת המשחק ההתקפית עם איטודיס - נמשיך לשחק הירו בול לא קבוצתי עד סוף העונה.
השאלה בעיקר אם בהגנה יהיה איזה שינוי גישה עם אגרסיביות, לחימה וקשיחות.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4087 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 19 פברואר 2026, 09:40 עוד ניצחון במשחק הקרוב מול חולון, בעזרת השד, ונוכל להגיע למשחק מול מילאנו ביורוליג עם הרגשה משופרת, יותר ביטחון, וסיכוי זהיר ליציאה מהמשבר.
מילאנו זה המפתח לגמרי. זה מבחינת איטודיס משחק על עונה שלמה.
כמובן שהפסד מוקדם יותר לחולון ואפשר לסגור את הסיפור של איטודיס.
מיצ'יץ' ממשיך לעצבן אותי, הוא חייב כבר לתת תפוקה יותר נורמלית. חייב, חייב חייב.

מאמין שעוד יהיו רגעים מצוינים העונה לקבוצה, למרות שאני לא מאמין שיהיה איזה שינוי בצורת המשחק ההתקפית עם איטודיס - נמשיך לשחק הירו בול לא קבוצתי עד סוף העונה.
השאלה בעיקר אם בהגנה יהיה איזה שינוי גישה עם אגרסיביות, לחימה וקשיחות.
מסכים, אם כי דווקא אתמול היתה יותר הנעת כדור.
היו רגעים של הירו בול אבל זה יש בכל משחק בעולם בכל קבוצה.

לטעמי העובדה ששיחקנו עם איש, מלקולם ואודיאסי עזרה לכך.
אף אחד מהם לא שחקן הירו בול.
אוטורו בטוח לא, נשאר מיציץ שהניע לפרקים לא רע את הכדור אבל הוא עדיין מתעקש על שלשות עם יד בפנים אחרי סטפ בק גם כשנשארו 10 שניות להתקפה.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 19 פברואר 2026, 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  3071 לייקים

הקבוצה נראית טוב יותר עם השחקנים האלה , לא צריך ללכת לפי שמות מפוצצים תמיד , ההרכב פחות או יותר שהביס את חולון ב50 הפרש ולדעתי זה לא מקרי (להוציא את אניס כמובן, כואב לחשוב עליו כל פעם מחדש )
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4087 לייקים

רק הפועל כתב: 19 פברואר 2026, 09:52 הקבוצה נראית טוב יותר עם השחקנים האלה , לא צריך ללכת לפי שמות מפוצצים תמיד , ההרכב פחות או יותר שהביס את חולון ב50 הפרש ולדעתי זה לא מקרי (להוציא את אניס כמובן, כואב לחשוב עליו כל פעם מחדש )
לא ממש
בחולון זה היה אניס, בלייקני, מוטלי, מלקולם, אודיאסי.
בלייקני שיחק 8 דקות (וקלע 8 נק' :) )
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2120 לייקים

בסופו של דבר האובדן של אניס הוא זה שחיסל לנו לדעתי את העונה בליגה.
redead
קיבל.ה  793 לייקים

רדנקו כתב: 19 פברואר 2026, 11:01 בסופו של דבר האובדן של אניס הוא זה שחיסל לנו לדעתי את העונה בליגה.
זה היה יכול להיות שולי ביותר אם עדיין היית מעמיד 5 זרים שבאים לארוע ומשחקים
אז לצרוך העיניין בר/יפתח היו משלימים את החיסרון הזה
לצערי עד עכשיו , בכל ציוות שלא נבחר אנחנו לא מגיעים לתרומה מספיקה מהזרים
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2161 לייקים
יצירת קשר:

זה היה יכול להיות שולי גם אם סריית הגארדים הישראלים שלנו לא היתה ממורמרת ומתוסכלת מהייבוש שלה ביורוליג.
אני מניח שגם אם היה קהל תומך זה היה מאד עוזר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  687 לייקים

רדנקו כתב: 19 פברואר 2026, 11:01 בסופו של דבר האובדן של אניס הוא זה שחיסל לנו לדעתי את העונה בליגה.
זהו? העונה נגמרה ולא הודיעו לי?
היו שני הפסדים נגד מגדל, שהיא הכבשה השחורה שלנו בישראל העונה.
אחד מההפסדים הוביל להדחה מהגביע. ההפסד השני עשוי להשפיע על נושא הביתיות בפלייאוף.
נכון שבגלל שכבר רשמו את כל מכסת הזרים לא יהיה אפשרי לשים לאניס מחליף בליגה, אבל ברוך השם יש מספיק מובילי כדור בקבוצה הזו (גם אם לא רכזים טהורים).
אניס לדעתי היה הזר הכי פחות חשוב, והקבוצה יכולה וצריכה להסתדר טוב גם בלעדיו. אם העונה בליגה תגמר באכזבה, יש מספיק גורמים אחרים שאפשר לתלות בהם את התוצאה - עופר והקרע בקהל, מיצ'יץ', איטודיס, בניית הסגל, וכו'.
מציע שנמתין לאפריל-מאי ואז נסכם אם העונה כישלון מוחלט או לא.
redead
קיבל.ה  793 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 19 פברואר 2026, 13:04
אחד מההפסדים הוביל להדחה מהגביע. ההפסד השני עשוי להשפיע על נושא הביתיות בפלייאוף.
נכון שבגלל שכבר רשמו את כל מכסת הזרים לא יהיה אפשרי לשים לאניס מחליף בליגה, אבל ברוך השם יש מספיק מובילי כדור בקבוצה הזו (גם אם לא רכזים טהורים).
אניס לדעתי היה הזר הכי פחות חשוב, והקבוצה יכולה וצריכה להסתדר טוב גם בלעדיו. אם העונה בליגה תגמר באכזבה, יש מספיק גורמים אחרים שאפשר לתלות בהם את התוצאה - עופר והקרע בקהל, מיצ'יץ', איטודיס, בניית הסגל, וכו'.
אתה קצת מנותק/אובר אופטימי
הם לא כבשה שחורה, הם פשוט עושים לנו בית ספר במגבלות חוקי המשחק
המאמן שלנו מאוד מקובע
הכדורסל שלו לא משתנה במילימטר וימשיך להיראות ככה נגדם גם עוד 10 משחקים
נכון לכרגע אני מפחד לראות איך הוא יראה בשני משחקי הדרבי במרץ.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2120 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 19 פברואר 2026, 13:04
אני חושב שאניס היה החתיכה הכי חשובה בפזל של סגל הליגה.
הוא היה מגיע לכל משחק, נותן יכולת פנטסטית בכל משחק, ידע לעשות נקודות וגם להפעיל את טאי והשחקנים האחרים מצוין, והיה גם קלע השלוש הכי (ואפילו היחיד) היציב בקבוצה.
ולהבדיל משאר הרכזים שלנו, הוא שיחק בשני צידי המגרש והיה יכול בזכות הפיזיות לשמור על שלוש עמדות.
וכן - אני חושב שהעונה בליגה נגמרה.
אולי יחליפו מאמן ופתאום נראה קבוצה אחרת, אבל כמו שזה נראה כרגע, בסגל הליגה אתה לפחות רמה אחת מתחת לירושלים ומכבי.
רק הפועל
קיבל.ה  3071 לייקים

רק שהעניין שנגמרה העונה לא נכון וגם לא צריך להיות נכון כי בואו יש פה עדיין את הסגל הטוב בליגה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2120 לייקים

רק הפועל כתב: 19 פברואר 2026, 13:56 רק שהעניין שנגמרה העונה לא נכון וגם לא צריך להיות נכון כי בואו יש פה עדיין את הסגל הטוב בליגה
אני חולק על ההנחה הזאת בענק ולא מסכים איתה בכלל.
למכבי יש סגל ליגה טוב יותר ועמוק יותר משמעותית מזה שלך.
כנ"ל לירושלים כל עוד אתה משחק עם איטודיס.
רק הפועל
קיבל.ה  3071 לייקים

רדנקו כתב: 19 פברואר 2026, 14:13
רק הפועל כתב: 19 פברואר 2026, 13:56 רק שהעניין שנגמרה העונה לא נכון וגם לא צריך להיות נכון כי בואו יש פה עדיין את הסגל הטוב בליגה
אני חולק על ההנחה הזאת בענק ולא מסכים איתה בכלל.
למכבי יש סגל ליגה טוב יותר ועמוק יותר משמעותית מזה שלך.
כנ"ל לירושלים כל עוד אתה משחק עם איטודיס.
חד משמעית לא נכון מה שכן כנראה יש לנו קבוצה פחות טובה כרגע וזה מבאס
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3563 לייקים

גם למכבי וגם לירושלים יש ישראלי ברמת זר (טוב) , אצלינו זה היה אמור להיות מדר , כרגע הוא לא שם , אם יחזור לעצמו, יש על מה לדבר.
redead
קיבל.ה  793 לייקים

מילפורד כתב: 19 פברואר 2026, 14:35 גם למכבי וגם לירושלים יש ישראלי ברמת זר (טוב) , אצלינו זה היה אמור להיות מדר , כרגע הוא לא שם , אם יחזור לעצמו, יש על מה לדבר.
במקביל יעזור שהזרים יהיו ב"רמת זר"
כרגע יש לפחות 2 שמחרבנים במכנסיים בכל מפגש .
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  102 לייקים

וגם התעקשות לא ברורה לא לרשום את טאי שכן מראה מחויבות.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2120 לייקים

תסתכל על עומק הסגל של מכבי.
ב"ישראלים" יש להם את ריימן, דיברתולומאו, גור לביא, סורקין ובלאט שהוכיחו שהם מצויינים ברמת ליגת העל וכול יותר מלגיטימיים ביורוליג. למזלנו ליף גמר את העונה.
בזרים (גם אם אני מתעלם מלונדברג שאני לא יודע מתי יחזור) יש להם את הורד, קלארק, בריסט, סוסה, דאוטין וגם ווקר.
הם יודעים מה הם עושים על המגרש וכמו שזה נראה כרע יש להם גם יתרון בעמדת המאמן.
לנו יש סגל ישראלי שלרמה הזאת כולל רק את ים ותומר כשיתר הישראלים עושים במכנסיים במשחקים גדולים.
יש לנו זרים עם שמות גדולים שהם שבירים מנטלית ברמת ילד גן ורובם כרגע לא תורמים אפילו ברמת הליגה כמו שראינו אתמול את מיציץ'.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4087 לייקים

ליף גמר ת'עונה, וכרגע בהנחה ותומר כשיר, מי בדיוק הישראלים ב-2 האחרות שטובים מהישראלים בהפועל?

המרכזיים ב-3 הגדולות:
הפועל - בר, ים, תומר, פלטין, שגב, בלייזר, זיו
מכבי - בלאט, סורקין, לביא, ריימן, דיברתולומאו שבדמדומי הקריירה
ירושלים - הובר, זוסמן, קרינגטון, פריצקי, נמרוד לוי

סורי אני באמת לא רואה פה איזה הבדל תהומי בין הקבוצות. לא משהו שאי אפשר לחפות עליו עם זרים טובים שזה בדיוק מה שיש (על הנייר) להפועל, כמו במקרה סורקין.
הכל זה בחיבור בין השחקנים ומשחק נכון. שם אנחנו נופלים. לא בסגל.

בינתיים מול מכבי היה לנו משחק בסגל יורוליג וסגל ליגה. לכאורה בזה שבו היינו אמורים להביס אותם, הובסנו מולם.
הישראלים של אמורים לעשות את ההבדל מולנו ואצלנו הזרים אמורים לחפות על החיסרון בגזרת הישראלים.
בתכלס עם פציעת ליף היתרון של מכבי עלינו הוא עם סורקין...ומי עוד בדיוק?
כנ"ל ירושלים.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  102 לייקים

7even כתב: 19 פברואר 2026, 14:50 ליף גמר ת'עונה, וכרגע בהנחה ותומר כשיר, מי בדיוק הישראלים ב-2 האחרות שטובים מהישראלים בהפועל?

המרכזיים ב-3 הגדולות:

סורי אני באמת לא רואה פה איזה הבדל תהומי בין הקבוצות. לא משהו שאי אפשר לחפות עליו עם זרים טובים שזה בדיוק מה שיש (על הנייר) להפועל, כמו במקרה סורקין.

בינתיים מול מכבי היה לנו משחק בסגל יורוליג וסגל ליגה. לכאורה בזה שבו היינו אמורים להביס אותם, הובסנו מולם.
הישראלים של אמורים לעשות את ההבדל מולנו ואצלנו הזרים אמורים לחפות על החיסרון בגזרת הישראלים.
כנ"ל ירושלים.
מול ירושלים פשוט ראית שכשהם עם שלישיית הגארדים הארפר קרינגטון ווינסטון, יחד עם זוסמן/לוי ווילי, אנחנו לא יכולים עליהם.
אם לא קרינגטון והקומבינה שלו הם לא יכולים לעלות בכזאת חמישייה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4087 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 19 פברואר 2026, 15:01
7even כתב: 19 פברואר 2026, 14:50 ליף גמר ת'עונה, וכרגע בהנחה ותומר כשיר, מי בדיוק הישראלים ב-2 האחרות שטובים מהישראלים בהפועל?

המרכזיים ב-3 הגדולות:

כנ"ל ירושלים.
מול ירושלים פשוט ראית שכשהם עם שלישיית הגארדים הארפר קרינגטון ווינסטון, יחד עם זוסמן/לוי ווילי, אנחנו לא יכולים עליהם.
החמישייה הזו בשום מצב חא עדיפה על מה שיש לנו להציע ממול.
זה תלוי בנו הרבה יותר מבהם.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2120 לייקים

7even כתב:

המרכזיים ב-3 הגדולות:

כנ"ל ירושלים.
כשאין לך אף שחקן בקו החוץ שלך שיכול לעצור את אחד הגארדים שלהם בהגנה ואין לך אף גבוה שמסוגל לקחת ריבאונד בלי שוויילי יחגוג עליו, אז כל חמישיה שלהם עדיפה על אלה שלך.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4087 לייקים

רדנקו כתב: 19 פברואר 2026, 20:45
7even כתב:
כשאין לך אף שחקן בקו החוץ שלך שיכול לעצור את אחד הגארדים שלהם בהגנה ואין לך אף גבוה שמסוגל לקחת ריבאונד בלי שוויילי יחגוג עליו, אז כל חמישיה שלהם עדיפה על אלה שלך.

זה אפשרי פשוט הכל זה בגישה וברצון לתת את הדם על המגרש ולקפוץ על הפרקט.
שילמדו מיפתח זיו.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  102 לייקים

7even כתב: 19 פברואר 2026, 21:08
רדנקו כתב: 19 פברואר 2026, 20:45
7even כתב:

זה אפשרי פשוט הכל זה בגישה וברצון לתת את הדם על המגרש ולקפוץ על הפרקט.
שילמדו מיפתח זיו.
וזה גם על המאמן
לשלוח את זיו לקירור מול חולון אחרי שהוא נלחם 2 משחקים זה לעשות לו עוול וסתם מוריד לו מוטיבציה להמשך.
צריך לדעת ללמוד להרוויח שחקנים
Xavi
קיבל.ה  1780 לייקים

המרכזיים ב-3 הגדולות:

כנ"ל ירושלים.
רמה 1 (רמת ״זר״) - ים, בלאט, סורקין, קרינגטון
רמה 2 - תומר, בר, זוסמן, הובר
רמה 3 - כל השאר

למכבי יתרון קל. אנחנו וי-ם בערך אותו דבר
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  102 לייקים

ים בכושר הנוכחי שלו לא רמה 1 לצערי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4087 לייקים

Xavi כתב: 20 פברואר 2026, 12:03

המרכזיים ב-3 הגדולות:

כנ"ל ירושלים.
רמה 1 (רמת ״זר״) - ים, בלאט, סורקין, קרינגטון
רמה 2 - תומר, בר, זוסמן, הובר
רמה 3 - כל השאר

למכבי יתרון קל. אנחנו וי-ם בערך אותו דבר
בלאט לדעתי רמה 2 אבל זה ממילא תאורטי
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  687 לייקים

ניצחון מול מילאנו ואפשר יהיה להגיד שכדור השלג נעצר והספינה התייצבה. איטודיס ימשיך בטוב וברע עד סוף העונה. תומר חזר, בראיינט חזר, אדוארס חתם, הקבוצה ניצחה 3 משחקי ליגה עם יכולת חצי-משכנעת. מיצ'יץ וג'ונס עדיין גרועים.
הפסד, ולדעתי המחליף האלמוני של איטודיס כבר התחמם על הקווים ועופר יכניס אותו בתור קלף ג'וקר אחרון לעונה הזו.

הכל מתכנס אל מילאנו, רבותיי. (כמובן, המלחמה מול איראן יכולה לטרוף את הקלפים עוד קצת).
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2120 לייקים

ממש לא.
פריז זה משחק אחד לגמרי.
אנחנו נשחק נגדם בכל מקרה בלי אדוארדס ורנדולף וזה משחק סופר קשה. במשחק הקודם אניס היה סופר חשוב ברבע האחרון וחבל שהוא לא אתנו.
ואחר כך יש דרבי מול מכבי שאני לא רואה איך ננצח אותו גם אם נצא מהמפולת הנוכחית.
אם נעבור את שלושת המשחקים האלה אפשר יהיה לומר הכדור השלג נעצר.
מילאנו ממש לא מספיק.
אבל בואו נתחיל משם.
שליחת תגובה