עופר ינאי
-
Nati
- קיבל.ה 2839 לייקים
כןןן
כי הבנאדם הגיע מכלום להיות מיליארדר כי נתן בדרך לבעיות להכניע אותו….
כי הבנאדם הגיע מכלום להיות מיליארדר כי נתן בדרך לבעיות להכניע אותו….
-
Red_man
- קיבל.ה 2221 לייקים
לבן אדם יש חוש לעשיית כסף אין ספק ואף אחד לא מפקפק בזה. יחד עם זאת אי אפשר שלא להתחרפן מרמת הניהול המחרידה בקבוצה. כמו שאמרתי בגלל שהכל קרקס אז גם מקצועית הכל קרקס. שיפסיק לעשות רעש כל היום שימחק את הרשתות ואת המשתמש בפורום ושלא יגיב לכל אידיוט בוואטסאפ ושיפסיק להתראיין תחת כל מיקרופון רענן. הקבוצה הזאת צריכה שקט ואם הוא לא מבין את זה אז הוא אשם במצב המקצועי לא פחות מאיטודיס והינאס
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 92 לייקים
-
בר קולמוסא
- קיבל.ה 727 לייקים
בסדר 40 שנה ראיתי כמה אליפויות וגביעים חירבנת. שנה שעברה לקחנו גביע אירופאי. וגם אם נפסיד את כל התארים העונה, נלמד לקח נשנה מאמן או סגל וננסה שוב. בהפועל אוסישקין שאתה מציע לנו גם את ים מדר היינו מאבדים למכבי, התחרות היחידה שהיינו רלוונטיים בה זה עם הפועל חולון על כרטיס לBCLיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑14 פברואר 2026, 11:542 תארים כבר חרבנתNati כתב: ↑14 פברואר 2026, 10:39 אז בוא נראה מה אוהד הפועל מעדיף
קבוצה בינונית בלי שאיפות אבל עם יותר אוהדים.
או קבוצה הישגית שנאבקת על כל התארים כולל התואר הכי גדול באירופה,אבל עם פחות אוהדים?
אני משום מה בוחר באפשרות השנייה.
אני לא רק מאמין.אני יודע שהאפשרות השנייה תביא הרבה הרבה יותר אוהדים מהאפשרות הראשונה.
אליפות איבדת ביתיות ואתה לא יכול לנצח את הפועל ירושלים.
יורוליג- אני רוצה הימור בפולי מרקט למי יש יותר סיכוי לעשות פלייאין- לנו או מכבי.
אל תהיה גנב דעת, שנה שנייה ברציפות אתה עם התקציב הכי גבוה בליגה אין לך שום פריווילגיה לאבד שום תואר בארץ. תפסיקו לעשות הנחות לכולם רק כי לא היה כסף בימי העמותה.בר קולמוסא כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:07בסדר 40 שנה ראיתי כמה אליפויות וגביעים חירבנת. שנה שעברה לקחנו גביע אירופאי. וגם אם נפסיד את כל התארים העונה, נלמד לקח נשנה מאמן או סגל וננסה שוב. בהפועל אוסישקין שאתה מציע לנו גם את ים מדר היינו מאבדים למכבי, התחרות היחידה שהיינו רלוונטיים בה זה עם הפועל חולון על כרטיס לBCLיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑14 פברואר 2026, 11:542 תארים כבר חרבנתNati כתב: ↑14 פברואר 2026, 10:39 אז בוא נראה מה אוהד הפועל מעדיף
או קבוצה הישגית שנאבקת על כל התארים כולל התואר הכי גדול באירופה,אבל עם פחות אוהדים?
אני לא רק מאמין.אני יודע שהאפשרות השנייה תביא הרבה הרבה יותר אוהדים מהאפשרות הראשונה.
יורוליג- אני רוצה הימור בפולי מרקט למי יש יותר סיכוי לעשות פלייאין- לנו או מכבי.
תקופה אחרת עם רמה מקצועית וכלכלית אחרת ולכן מצופה לתוצאות אחרות
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3039 לייקים
איה bcl ? קבוצת תחתית במקרה הטוב ובמקרה הרע יורדים ליגהבר קולמוסא כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:07בסדר 40 שנה ראיתי כמה אליפויות וגביעים חירבנת. שנה שעברה לקחנו גביע אירופאי. וגם אם נפסיד את כל התארים העונה, נלמד לקח נשנה מאמן או סגל וננסה שוב. בהפועל אוסישקין שאתה מציע לנו גם את ים מדר היינו מאבדים למכבי, התחרות היחידה שהיינו רלוונטיים בה זה עם הפועל חולון על כרטיס לBCLיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑14 פברואר 2026, 11:542 תארים כבר חרבנתNati כתב: ↑14 פברואר 2026, 10:39 אז בוא נראה מה אוהד הפועל מעדיף
-
בר קולמוסא
- קיבל.ה 727 לייקים
למה זו גניבת דעת, מה אתה חושב שכסף קונה תארים? למה כל שנה ששחר או גולדהאר שם תקציב הכי גבוה הוא לוקח אליפות? ברור שאם לא ניקח אליפות זו תהיה אכזבה (וכרגע אנחנו בדרך לשם) אבל סביא שבהפועל של עופר נעמיד קבוצה חזקה גם שנה הבאה והציפיה הריאלית תהיה אליפות. בהפועל אוסישקין אם כבר נפלה לך קבוצה חזקה לא הצלחת לשמור על השחקנים עונה אחרי. נהיה כמו חולון במקרה הטוב, הזרים ילכו והישראלים לא יבואו.Redcow כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:12אל תהיה גנב דעת, שנה שנייה ברציפות אתה עם התקציב הכי גבוה בליגה אין לך שום פריווילגיה לאבד שום תואר בארץ. תפסיקו לעשות הנחות לכולם רק כי לא היה כסף בימי העמותה.בר קולמוסא כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:07בסדר 40 שנה ראיתי כמה אליפויות וגביעים חירבנת. שנה שעברה לקחנו גביע אירופאי. וגם אם נפסיד את כל התארים העונה, נלמד לקח נשנה מאמן או סגל וננסה שוב. בהפועל אוסישקין שאתה מציע לנו גם את ים מדר היינו מאבדים למכבי, התחרות היחידה שהיינו רלוונטיים בה זה עם הפועל חולון על כרטיס לBCLיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑14 פברואר 2026, 11:54
2 תארים כבר חרבנת
- red in blood
- קיבל.ה 710 לייקים
ברור שהוא לא יכנע ככה בגלל הבעיות, אבל אם כבר הזכרת את זה - ינאי של נופר אנרגיה היה נכנס בינאי של הפועל על ההתנהלות שלו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
חחח סטטיסטית כסף כן קונה תארים ורוב הקבוצות שלוקחות תארים בכל ספורט הם בעלות התקציב הגבוה/ בין הגבוהים. כמובן שיש חריגות אבל זה ב99 אחוז נכון.בר קולמוסא כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:50למה זו גניבת דעת, מה אתה חושב שכסף קונה תארים? למה כל שנה ששחר או גולדהאר שם תקציב הכי גבוה הוא לוקח אליפות? ברור שאם לא ניקח אליפות זו תהיה אכזבה (וכרגע אנחנו בדרך לשם) אבל סביא שבהפועל של עופר נעמיד קבוצה חזקה גם שנה הבאה והציפיה הריאלית תהיה אליפות. בהפועל אוסישקין אם כבר נפלה לך קבוצה חזקה לא הצלחת לשמור על השחקנים עונה אחרי. נהיה כמו חולון במקרה הטוב, הזרים ילכו והישראלים לא יבואו.Redcow כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:12אל תהיה גנב דעת, שנה שנייה ברציפות אתה עם התקציב הכי גבוה בליגה אין לך שום פריווילגיה לאבד שום תואר בארץ. תפסיקו לעשות הנחות לכולם רק כי לא היה כסף בימי העמותה.בר קולמוסא כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:07
בסדר 40 שנה ראיתי כמה אליפויות וגביעים חירבנת. שנה שעברה לקחנו גביע אירופאי. וגם אם נפסיד את כל התארים העונה, נלמד לקח נשנה מאמן או סגל וננסה שוב. בהפועל אוסישקין שאתה מציע לנו גם את ים מדר היינו מאבדים למכבי, התחרות היחידה שהיינו רלוונטיים בה זה עם הפועל חולון על כרטיס לBCL
סהכ אומר שיש הבדל בציפיות בין הפועל של עופר לבין הפועל אוסישקין וזה בעיקר מהסכומים המטורפים ששופכים פה
-
Niro
- קיבל.ה 2387 לייקים
בחייאת עופר, לא מיצינו את הבדיחות הדלוחות בטוויטר? מה קשור יאניס עכשיו, כל המועדון בחרא.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 349 לייקים
ביוני
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
-
Nati
- קיבל.ה 2839 לייקים
יש לי הרגשה שביוני פה ינשקו לו את הרגלייםההוא מפעם כתב:ביוני
-
Red_man
- קיבל.ה 2221 לייקים
פופלינגר מדווח על גל התפטרויות בהנהלה. לוטינגר ורובינו התפטרו כבר ושצפויים עוד. שיקחו איתם גם את צחי הסמרטוט.
זה גם על עופר שהכל פה קרקס, כתבתי את זה על המקצועי שמושפע מזה שהכל קרקס אז הנה ברכות
זה גם על עופר שהכל פה קרקס, כתבתי את זה על המקצועי שמושפע מזה שהכל קרקס אז הנה ברכות
-
כוח עליון
- קיבל.ה 199 לייקים
לא מפתיע בכלל,
ארגון עם תקציב של 180 מיליון שקל שמתנהל כמו באסטה כושלת בשוק הכרמל,
הזיה
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
Red_man
- קיבל.ה 2221 לייקים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 92 לייקים
מקווה גם שמי שחמק לו נושא רישום הזרים יילך הביתה.
-
redead
- קיבל.ה 783 לייקים
כל צוות האימון??..
-
adom4
- קיבל.ה 749 לייקים
מקווה שזה אומר שגילי רענן ושאר בעלי המניות יקחו יותר פיקוד, מקווה מאוד מאוד.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1717 לייקים
טוב מאוד שהתפטרו
או התפטרו כי הם גרועים בתפקיד שלהם
או התפטרו כי לא נתנו להם לעבוד ולא הקשיבו להם
ככה או ככה הם נכשלו בתפקידם, וגם צחי צריך ללכת הביתה
או התפטרו כי הם גרועים בתפקיד שלהם
או התפטרו כי לא נתנו להם לעבוד ולא הקשיבו להם
ככה או ככה הם נכשלו בתפקידם, וגם צחי צריך ללכת הביתה
- בונדר
- קיבל.ה 277 לייקים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 92 לייקים
אני יכול להגיד בבטחון שגל ההתפטרויות היה באוויר ושבלתי נסבל לעבוד במועדון בשנה האחרונה. צחי לא יודע לשרוך שרוכים לבד שלא נדבר על לנהל מועדון כמו הפועל שצריך לדעת להלך בין הטיפות באופן קבוע.
רוב המנהלים הם חסרי מושג ויס מנים של עופר עד שגם להם נמאס מהבית זונות שהולך שם.
הגיע הזמן שבסוף העונה עופר יקח צעד אחורה. מה שעובד בנופר לא עובד בהפועל. תן לאנשים עם מושג וחצי לנהל.
הגיע הזמן שבסוף העונה עופר יקח צעד אחורה. מה שעובד בנופר לא עובד בהפועל. תן לאנשים עם מושג וחצי לנהל.
-
Nati
- קיבל.ה 2839 לייקים
טוב,אם זה בביטחון,אז זה בטח נכוןRedcow כתב:אני יכול להגיד בבטחון שגל ההתפטרויות היה באוויר ושבלתי נסבל לעבוד במועדון בשנה האחרונה. צחי לא יודע לשרוך שרוכים לבד שלא נדבר על לנהל מועדון כמו הפועל שצריך לדעת להלך בין הטיפות באופן קבוע.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3039 לייקים
נראה שממש אוהבים להיסחף פה עם הרעש התקשורתי שהתקשורת מנסה לייצר (ומצליחה )
מה אתה מצפה, שאחשוף פה שמות של עובדי מועדון? מוזמן לדבר עם אנשים שעבדו בהפועל בשנה האחרונה ולעדכן אותי בממצאיםNati כתב: ↑18 פברואר 2026, 23:33טוב,אם זה בביטחון,אז זה בטח נכוןRedcow כתב:אני יכול להגיד בבטחון שגל ההתפטרויות היה באוויר ושבלתי נסבל לעבוד במועדון בשנה האחרונה. צחי לא יודע לשרוך שרוכים לבד שלא נדבר על לנהל מועדון כמו הפועל שצריך לדעת להלך בין הטיפות באופן קבוע.
- red in blood
- קיבל.ה 710 לייקים
הלוואי והוא היה מתנהל בהפועל כמו שהוא מתנהל בנופר.Redcow כתב: ↑18 פברואר 2026, 23:18 אני יכול להגיד בבטחון שגל ההתפטרויות היה באוויר ושבלתי נסבל לעבוד במועדון בשנה האחרונה. צחי לא יודע לשרוך שרוכים לבד שלא נדבר על לנהל מועדון כמו הפועל שצריך לדעת להלך בין הטיפות באופן קבוע.
זה חלק מהבעיה, שהוא לא.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 710 לייקים
השאלה היא האם זה התפטרות של נטישה המונית, ואז ייתכן שבהנהלה לא מודעים למה היא בדיוק הבעיה וייקחו אנשים דומים,
או שהם התפוטרו כחלק מתהליך ניקוי אורוות, ואז זה מעיד על זה שמודעים לבעיות וינסו לפטור אותן עם אנשים אנשים.
או שהם התפוטרו כחלק מתהליך ניקוי אורוות, ואז זה מעיד על זה שמודעים לבעיות וינסו לפטור אותן עם אנשים אנשים.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- 7even
- קיבל.ה 4061 לייקים
כמה עובדי מועדון יש בכלל בהפועל ששני אנשים נחשב בערוץ הספורט כנטישה המונית?
ולמה זה כזה מעניין פתאום שסמנכל תפעול מתפטר?
ממתי דברים כאלו הם חדשות בכל קבוצה בעולם?
ולמה זה כזה מעניין פתאום שסמנכל תפעול מתפטר?
ממתי דברים כאלו הם חדשות בכל קבוצה בעולם?
יחד, רק יחד! 
-
Praškevičios
- קיבל.ה 79 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 511 לייקים
כמעט בולPraškevičios כתב: ↑19 פברואר 2026, 08:34קשה לדלג מעל ההודעה הזו. מזכיר קצת את תופעת הביביזם.
גם אם הכסף שלו יביא תארים, לא ״אנשק את רגליו״ של אדם שבתקופתו קהילת אוהדי הפועל הגיעה לסף פירוק.
היא לא על סף פירוק , היא התפרקה.
שום תואר ושום שחקן במיליונים לא יגרום לי להעריך את עופר.
הדבר היחיד שיגרום לי להעריך אותו מחדש זה אם הוא ימצא דרך לחבר את הקהילה מחדש.
לא יודע אם הוא יכול ויותר גרוע מזה אני לא יודע אם הוא רוצה.
-
Nati
- קיבל.ה 2839 לייקים
כתבתי,ינשקו.לא שכולם ינשקו.
זה היה מיועד לאוהדי הפועל,לא לאוהדי קהילה.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3039 לייקים
וואלה ראיתי את התגובות בפייסבוק על הפרסום ברקאנטי על "רעידת האדמה " בהפועל , אפילו שם יורדים על הערוץ שהם מנסים בכוח ליצור פה כאוס ופאניקה, אז גם פה בפורום של האוהדים זורמים עם זה ?
-
מקורב לצלחת
- קיבל.ה 23 לייקים
זאת רעידת אדמה בכל הקשור למשרד, שאיבד שלושה אנשים משמעותיים בתקופה של חודש (אייל מנהל החנות התפטר גם).
נכון להיום אין במשרד אף אחד שיכול לנהל כלום, זה במקרה שעופר נותן לנהל משהו.
את המדיה והדוברות הפקידו בידיה של ילדה חסרת ניסיון בת 23, וכל השאר כאמור... כלום.
בהצלחה להפועל של 26/27
נכון להיום אין במשרד אף אחד שיכול לנהל כלום, זה במקרה שעופר נותן לנהל משהו.
את המדיה והדוברות הפקידו בידיה של ילדה חסרת ניסיון בת 23, וכל השאר כאמור... כלום.
בהצלחה להפועל של 26/27
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3039 לייקים
כן נכון תמשיכו לזרוע רעל ולהציג מצג שווא כמה הכל רע
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 92 לייקים
רק לקוות שצחי יצטרף למפוטרים.
כל מי שחירב וקריס את המועדון העונה שיילך הביתה
כל מי שחירב וקריס את המועדון העונה שיילך הביתה
-
מקורב לצלחת
- קיבל.ה 23 לייקים
עדיף מאשר לטמון ראש בחול. כל מי שקרוב למועדון ידע שברגע שיתחילו טיפה הפסדים כל השיט יצוף.
כיום אין אף אחד במועדון שיודע לנהל כדורסל, שיודע מה זה הפועל ושמסוגל לנהל את הפועל כדורסל. אם לא יהיו שינויים, מהותיים, הפועל 26/27 תהיה בבעיה קשה