נו יאללה בסדרranjef כתב: ↑12 פברואר 2026, 15:22חחחאיש גדול כתב:מעניין באיזה שלב יפול לך האסימון שלהאשים אחרים כל הזמן לא יפתור את המצב , ההיפך.Oferyy כתב: ↑12 פברואר 2026, 14:21
שווה להתייחס לזה אז ברשותכם מעתיק פה הודעה שרשמתי אמש בקבוצה שביקשה ממני איך אני רואה את הסיטואציה בצורה אמיתית. לצד ההכרה שלי בטעויות שביצעתי וגם בקושי שהסגנון שלי גורם לחלק מהאנשים שווה שתכירו את העובדות מבחינת מה קורה מאחורי הקלעים.
להלן המציאות כמו שאני מבין אותה. המכירה של הקבוצה הייתה מכירה שכל אחד תפס בצורה אחרת. אני סברתי שקיבלתי שליטה כי התעקשתי על זה במו״מ וזה מה שמופיע בהסכם. רמי כהן סבר שהשליטה לא צריכה לעבור אליי והעובדה שזה מופיע בהסכם זו אות מתה שהוא התכוון לרוקן מתוכן מהיום הראשון. האולטרס - שפעם שאלתי את גבי ברגיג בארוחת הערב שאכלתי אצלו- איך נתתם לי לחתום על הסכם שמופיע בו שאני יכול לעבור אבל לתפיסתכם אני לא יכול. הוא ענה - רמי הבטיח לנו שהדבר הזה לא יגיע להצבעה.
השורה התחתונה היא שהיו שני גורמים שחשבו שהשליטה תישאר אצלם ובעצם הקבוצה שלהם. עמותה ואולטרס.
בשנה הראשונה הנושא הזה לא עמד למבחן כי הכלתי את האולטרס ורמי ניהל. בשנה השניה לקחתי החלטות שבעצם ניתקו את שני הגורמים מהשליטה שהייתה להם. רמי דרך שינוי הנהלה והאולטרס דרך המעבר למנורה.
בשנה הראשונה עוד היה מאבק של מחאה של האולטרס וקמפיין הכפשה של רמי אבל היינו בתוך מלחמה, שיחקנו מחוץ לישראל והקבוצה נבנתה מאירוע לאירוע אז הקשב הציבורי לא היה שם והייתה תמיכה ציבורית גדולה.
בשנה השניה שני הצדדים בצורה מתואמת או לא בחרו קמפיין שמכיר היטב את החולשות של הקהילה. הם בחרו לא להתנגש חזיתית מכיון שהם ראו שזה מלבה מאוד את התומכים ופשוט עברו לקמפיין של לוחמה פסיכולוגית של יצירת קמפיינים שליליים גלויים לצד העברת מסרים אלימה בצורה פרטית לאנשים כשמטרת העל שלהם היא לגרום לפחות אנשים להגיע למנורה. רצף האירועים האחרון גרם לכולם לצאת בצורה קצת יותר גלויה ואפשר לראות קמפיין שיש לו כמה קוים כלליים משותפים וזה משפיע על קהל הולך וגובר.
שינוי הדנ״א שהיה
העובדה שלי יש דמות בולטת
חוסר אמינות שלי
אין אוירה
בנקודת הזמן הזו כדאי גם לומר מה העמדות שאני מכיר לכל אחד מהצדדים.
האולטרס - הבהירו לי (גבי באותה ארוחת ערב) שהם לא מוכנים להגיע ליד אליהו ולכן המשחקים צריכים להיות בדרייב אין או בארנה. הצעתי להם את הערבות שסירבתי לתת לעמותה והם סירבו וכששאלתי אם תחילת בניית אולם תשנה את עמדתם הם אמרו שזה לא ישנה.
העמותה - הקבוצה עמדה בכל ההתחייבויות כלפיי העמותה. הועברה אליהם הלוואה של שלושה מיליון ש״ח בחתימה. הייתה התחייבות שאפילו לא שוקללה להסכם רשמי של שיפוי על המס בסכום של עד 1.4 מש״ח לשנה. התשלום הראשון עבר ביוני 24 השני רמי טען שהוא קיזז ביוני 25 ואנחנו עדיין לא ביוני 26. העובדות הברורות האלה לא מפריעות לעמותה להפיץ את השקר לפיו הקבוצה ואני גרמנו להם לפשוט רגל הם גם מתעלמים מכך שהם משכו כספים שלא באישור. המפרקת ליזה חדש לא ממש עושה את עבודתה בסוף מדובר פה על 12 מש״ח שיצאו מהחשבון תוך שנה וזה בפעילות שאמורה להיות מאוזנת.
היה הרבה רצון טוב מצידנו לסייע לעמותה ולסדר את העניינים מהצד השני הם לא מוכנים לוותר על השליטה ורואים את העמותה כבסיס הכח הפוליטי ממנו הם ישלטו מחדש בקבוצה ביום שיצליחו להעיף את הבעלים הפרטי שלו הם מעולם לא התכוונו למכור באמת
הודעות מהסוג הזה של "הם אשמים" לא יפתרו את המצב גם אם אתה צודק.
הקהל של הפועל מצביע ברגליים והפסיק להגיע.
קח סקופ למרות מה שמספרים לך - אין לזה כמעט קשר למצב המקצועי.
אם לא ימצא פיתרון להחזיר את האולטראס ושאר המוחים אז עונה הבאה שוב מספר המנויים יחתך לא משנה איך העונה הזאת תיגמר מקצועית.
המלצה שלי אם בא לך לפתור את המצב - תפסיק להאשים את הצד השני ותחשוב מה אפשר לעשות לקרב אותו.
אבל אהיה כנה ואגיד שאני לא בטוח שבא לך לפתור אותו
מצחיק שאתה אומר להפסיק להגיד לצד מסויים "הם אשמים", בזמן שאתה תומך בצד שמעולם לא הודה בטעות כלשהי, בענף כלשהו, לא משנה מה חומרת הפציעה של אוהד הפועל או קבוצה אחרת שהם גרמו לה, תוך כדי שהוא מקלל, מאיים ותוקף כל מי שאומר אחרת, כמו אחרון העבריינים. אני מקווה שעופר צחק כשהוא קרא את זה.
אז אתה בצד של הצודקים ואני בצד של הטועים
קיבלת
איך זה יעזור לך עם זה שהקהל מאבד עניין בדבר הזה שנקרא הפועל סל ואם לא יהיה שינוי עונה הבאה יהיו 1000-2000 מנויים בגג?
עדיף לחיות חכם מאשר למות צודק.