כןןן
כי הבנאדם הגיע מכלום להיות מיליארדר כי נתן בדרך לבעיות להכניע אותו….
עופר ינאי
-
Red_man
- קיבל.ה 2203 לייקים
לבן אדם יש חוש לעשיית כסף אין ספק ואף אחד לא מפקפק בזה. יחד עם זאת אי אפשר שלא להתחרפן מרמת הניהול המחרידה בקבוצה. כמו שאמרתי בגלל שהכל קרקס אז גם מקצועית הכל קרקס. שיפסיק לעשות רעש כל היום שימחק את הרשתות ואת המשתמש בפורום ושלא יגיב לכל אידיוט בוואטסאפ ושיפסיק להתראיין תחת כל מיקרופון רענן. הקבוצה הזאת צריכה שקט ואם הוא לא מבין את זה אז הוא אשם במצב המקצועי לא פחות מאיטודיס והינאס
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 89 לייקים
-
בר קולמוסא
- קיבל.ה 727 לייקים
בסדר 40 שנה ראיתי כמה אליפויות וגביעים חירבנת. שנה שעברה לקחנו גביע אירופאי. וגם אם נפסיד את כל התארים העונה, נלמד לקח נשנה מאמן או סגל וננסה שוב. בהפועל אוסישקין שאתה מציע לנו גם את ים מדר היינו מאבדים למכבי, התחרות היחידה שהיינו רלוונטיים בה זה עם הפועל חולון על כרטיס לBCLיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑14 פברואר 2026, 11:542 תארים כבר חרבנתNati כתב: ↑14 פברואר 2026, 10:39 אז בוא נראה מה אוהד הפועל מעדיף
קבוצה בינונית בלי שאיפות אבל עם יותר אוהדים.
או קבוצה הישגית שנאבקת על כל התארים כולל התואר הכי גדול באירופה,אבל עם פחות אוהדים?
אני משום מה בוחר באפשרות השנייה.
אני לא רק מאמין.אני יודע שהאפשרות השנייה תביא הרבה הרבה יותר אוהדים מהאפשרות הראשונה.
אליפות איבדת ביתיות ואתה לא יכול לנצח את הפועל ירושלים.
יורוליג- אני רוצה הימור בפולי מרקט למי יש יותר סיכוי לעשות פלייאין- לנו או מכבי.
אל תהיה גנב דעת, שנה שנייה ברציפות אתה עם התקציב הכי גבוה בליגה אין לך שום פריווילגיה לאבד שום תואר בארץ. תפסיקו לעשות הנחות לכולם רק כי לא היה כסף בימי העמותה.בר קולמוסא כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:07בסדר 40 שנה ראיתי כמה אליפויות וגביעים חירבנת. שנה שעברה לקחנו גביע אירופאי. וגם אם נפסיד את כל התארים העונה, נלמד לקח נשנה מאמן או סגל וננסה שוב. בהפועל אוסישקין שאתה מציע לנו גם את ים מדר היינו מאבדים למכבי, התחרות היחידה שהיינו רלוונטיים בה זה עם הפועל חולון על כרטיס לBCLיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑14 פברואר 2026, 11:542 תארים כבר חרבנתNati כתב: ↑14 פברואר 2026, 10:39 אז בוא נראה מה אוהד הפועל מעדיף
או קבוצה הישגית שנאבקת על כל התארים כולל התואר הכי גדול באירופה,אבל עם פחות אוהדים?
אני לא רק מאמין.אני יודע שהאפשרות השנייה תביא הרבה הרבה יותר אוהדים מהאפשרות הראשונה.
יורוליג- אני רוצה הימור בפולי מרקט למי יש יותר סיכוי לעשות פלייאין- לנו או מכבי.
תקופה אחרת עם רמה מקצועית וכלכלית אחרת ולכן מצופה לתוצאות אחרות
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3032 לייקים
איה bcl ? קבוצת תחתית במקרה הטוב ובמקרה הרע יורדים ליגהבר קולמוסא כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:07בסדר 40 שנה ראיתי כמה אליפויות וגביעים חירבנת. שנה שעברה לקחנו גביע אירופאי. וגם אם נפסיד את כל התארים העונה, נלמד לקח נשנה מאמן או סגל וננסה שוב. בהפועל אוסישקין שאתה מציע לנו גם את ים מדר היינו מאבדים למכבי, התחרות היחידה שהיינו רלוונטיים בה זה עם הפועל חולון על כרטיס לBCLיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑14 פברואר 2026, 11:542 תארים כבר חרבנתNati כתב: ↑14 פברואר 2026, 10:39 אז בוא נראה מה אוהד הפועל מעדיף
-
בר קולמוסא
- קיבל.ה 727 לייקים
למה זו גניבת דעת, מה אתה חושב שכסף קונה תארים? למה כל שנה ששחר או גולדהאר שם תקציב הכי גבוה הוא לוקח אליפות? ברור שאם לא ניקח אליפות זו תהיה אכזבה (וכרגע אנחנו בדרך לשם) אבל סביא שבהפועל של עופר נעמיד קבוצה חזקה גם שנה הבאה והציפיה הריאלית תהיה אליפות. בהפועל אוסישקין אם כבר נפלה לך קבוצה חזקה לא הצלחת לשמור על השחקנים עונה אחרי. נהיה כמו חולון במקרה הטוב, הזרים ילכו והישראלים לא יבואו.Redcow כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:12אל תהיה גנב דעת, שנה שנייה ברציפות אתה עם התקציב הכי גבוה בליגה אין לך שום פריווילגיה לאבד שום תואר בארץ. תפסיקו לעשות הנחות לכולם רק כי לא היה כסף בימי העמותה.בר קולמוסא כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:07בסדר 40 שנה ראיתי כמה אליפויות וגביעים חירבנת. שנה שעברה לקחנו גביע אירופאי. וגם אם נפסיד את כל התארים העונה, נלמד לקח נשנה מאמן או סגל וננסה שוב. בהפועל אוסישקין שאתה מציע לנו גם את ים מדר היינו מאבדים למכבי, התחרות היחידה שהיינו רלוונטיים בה זה עם הפועל חולון על כרטיס לBCLיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑14 פברואר 2026, 11:54
2 תארים כבר חרבנת
- red in blood
- קיבל.ה 706 לייקים
ברור שהוא לא יכנע ככה בגלל הבעיות, אבל אם כבר הזכרת את זה - ינאי של נופר אנרגיה היה נכנס בינאי של הפועל על ההתנהלות שלו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
חחח סטטיסטית כסף כן קונה תארים ורוב הקבוצות שלוקחות תארים בכל ספורט הם בעלות התקציב הגבוה/ בין הגבוהים. כמובן שיש חריגות אבל זה ב99 אחוז נכון.בר קולמוסא כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:50למה זו גניבת דעת, מה אתה חושב שכסף קונה תארים? למה כל שנה ששחר או גולדהאר שם תקציב הכי גבוה הוא לוקח אליפות? ברור שאם לא ניקח אליפות זו תהיה אכזבה (וכרגע אנחנו בדרך לשם) אבל סביא שבהפועל של עופר נעמיד קבוצה חזקה גם שנה הבאה והציפיה הריאלית תהיה אליפות. בהפועל אוסישקין אם כבר נפלה לך קבוצה חזקה לא הצלחת לשמור על השחקנים עונה אחרי. נהיה כמו חולון במקרה הטוב, הזרים ילכו והישראלים לא יבואו.Redcow כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:12אל תהיה גנב דעת, שנה שנייה ברציפות אתה עם התקציב הכי גבוה בליגה אין לך שום פריווילגיה לאבד שום תואר בארץ. תפסיקו לעשות הנחות לכולם רק כי לא היה כסף בימי העמותה.בר קולמוסא כתב: ↑14 פברואר 2026, 16:07
בסדר 40 שנה ראיתי כמה אליפויות וגביעים חירבנת. שנה שעברה לקחנו גביע אירופאי. וגם אם נפסיד את כל התארים העונה, נלמד לקח נשנה מאמן או סגל וננסה שוב. בהפועל אוסישקין שאתה מציע לנו גם את ים מדר היינו מאבדים למכבי, התחרות היחידה שהיינו רלוונטיים בה זה עם הפועל חולון על כרטיס לBCL
סהכ אומר שיש הבדל בציפיות בין הפועל של עופר לבין הפועל אוסישקין וזה בעיקר מהסכומים המטורפים ששופכים פה
-
Niro
- קיבל.ה 2381 לייקים
בחייאת עופר, לא מיצינו את הבדיחות הדלוחות בטוויטר? מה קשור יאניס עכשיו, כל המועדון בחרא.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 345 לייקים
ביוני
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
-
Nati
- קיבל.ה 2822 לייקים
יש לי הרגשה שביוני פה ינשקו לו את הרגלייםההוא מפעם כתב:ביוני