צריכה להיות פה אמירה ברורה מכלל האוהדים שלנו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
giladbec
קיבל.ה  21 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 20 אוקטובר 2025, 22:17
giladbec כתב: 20 אוקטובר 2025, 22:15
אלון1 כתב: 20 אוקטובר 2025, 16:58

תתבייש שזה מה שאתה רושם
למה?

לא שאני אוהב את הגוף המסואב, חטפתי מספיק מהם כדי להגיע לתובנה הזאת

אתה חושב שהקללות נגד המשטרה תורמות לנרטיב שלך כאוהד הפועל? גורמות לשוטרים לתהליך רגשי כלשהו? תכלס אתה לא רואה קשר בין הקללות לבין האלימות?
תתבייש כי הסאב טקסט שלך נותן לגיטימציה לארגון הפשע הזה להמשיך לתת מכות לילדים כל עוד הם מקללים את המשטרה ושם את האחריות על האוהדים.
ממש לא, תאמין לי שחטפתי מהם מספיק במגרשים לפני 15-20 שנה

מחשבה פשוטה של סיבה ותוצאה מכורח הניסיון, זה הכול

בסוף כמו בכל עימות, יש אחריות לשני הצדדים, את המשטרה לצערי לא ניתן לשנות כרגע
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  925 לייקים

לא יודע אם זה בדיוק האשכול אבל בכל זאת - ריאיון עם נצ"מ ניר יונה על אירועי אתמול במסעדה בסכנין, השאלה הראשונה שמופנית אליו - "מה אתה יכול לספר מהצד המשטרתי על האירוע?" התשובה -
”קודם כל, אני לא יכול שלא להביע את ההזדעזעות שלי על הכיתוב של אוהדי הפועל תל אביב נגד משטרת ישראל. זה אלים וברוטאלי, אין לזה מקום וכל הגורמים צריכים לגנות את זה”.
אני חלילה לא מסנגר על הכיתוב הדוחה הזה בשירותים בטדי אבל דאמ, אפילו באירוע כזה שאלים בכמה סדרי גודל מאיזה ריסוס של מטומטם או זריקת אבוקות בבלומפילד שזכו להשוואה לפרעות במזרח ירושלים שהיו יותר דומות למה שקרה אתמול עם אוהדי חיפה, חשוב לו להביע הזדעזעות מאוהדי הפועל. בכלל התגובות השקולות והטרמינולוגיה בריאיון כלפי אוהדי חיפה מול ההשתלכות בקהל שלם של הפועל -
"עצרנו ארבעה פורעי חוק מצד אוהדי מכבי חיפה" - הא, כשזה 40 אוהדי מכבי חיפה שוברים מסעדה ותוקפים אנשים שבכלל לא קשורים שיושבים לאכול אפשר לכמת את זה ל-4 אנשים, אבל כתובת שריסס כנראה אוהד אחד זה "אוהדי הפועל תל אביב".
"זה יצר גל אירועים כי זה הציר של אוהדי חיפה שרוצים לחזור הביתה" , "אין לי שום עניין להגיד שאף קהל אשם" ,
" גם אם היה עימות מילולי, אנחנו בכדורגל ויש אמוציות, זורקים מילה פה ושם וזה בסדר, זה חלק מהספורט, זה לא מצדיק שום ריצת אמוק של עשרות או מאות אוהדים ככה" (זה לא מצדיק, נו נו נו שובבים!).
לא שאני מחדש פה משהו למישהו אבל חוסר האחידות מצד המשטרה המגוכחת הזו מקבלת כבר מימד קומי.
https://one.co.il/Article/25-26/1,1,4,6 ... tml?ref=hp
רדיוס לבית"ר!
Red_man
קיבל.ה  1752 לייקים

Hapolo כתב: 09 נובמבר 2025, 14:30 לא יודע אם זה בדיוק האשכול אבל בכל זאת - ריאיון עם נצ"מ ניר יונה על אירועי אתמול במסעדה בסכנין, השאלה הראשונה שמופנית אליו - "מה אתה יכול לספר מהצד המשטרתי על האירוע?" התשובה -
”קודם כל, אני לא יכול שלא להביע את ההזדעזעות שלי על הכיתוב של אוהדי הפועל תל אביב נגד משטרת ישראל. זה אלים וברוטאלי, אין לזה מקום וכל הגורמים צריכים לגנות את זה”.
אני חלילה לא מסנגר על הכיתוב הדוחה הזה בשירותים בטדי אבל דאמ, אפילו באירוע כזה שאלים בכמה סדרי גודל מאיזה ריסוס של מטומטם או זריקת אבוקות בבלומפילד שזכו להשוואה לפרעות במזרח ירושלים שהיו יותר דומות למה שקרה אתמול עם אוהדי חיפה, חשוב לו להביע הזדעזעות מאוהדי הפועל. בכלל התגובות השקולות והטרמינולוגיה בריאיון כלפי אוהדי חיפה מול ההשתלכות בקהל שלם של הפועל -
"עצרנו ארבעה פורעי חוק מצד אוהדי מכבי חיפה" - הא, כשזה 40 אוהדי מכבי חיפה שוברים מסעדה ותוקפים אנשים שבכלל לא קשורים שיושבים לאכול אפשר לכמת את זה ל-4 אנשים, אבל כתובת שריסס כנראה אוהד אחד זה "אוהדי הפועל תל אביב".
"זה יצר גל אירועים כי זה הציר של אוהדי חיפה שרוצים לחזור הביתה" , "אין לי שום עניין להגיד שאף קהל אשם" ,
" גם אם היה עימות מילולי, אנחנו בכדורגל ויש אמוציות, זורקים מילה פה ושם וזה בסדר, זה חלק מהספורט, זה לא מצדיק שום ריצת אמוק של עשרות או מאות אוהדים ככה" (זה לא מצדיק, נו נו נו שובבים!).
לא שאני מחדש פה משהו למישהו אבל חוסר האחידות מצד המשטרה המגוכחת הזו מקבלת כבר מימד קומי.
כנראה שהוא בדרך להיות תת ניצב
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1086 לייקים

Hapolo כתב: 09 נובמבר 2025, 14:30 לא יודע אם זה בדיוק האשכול אבל בכל זאת - ריאיון עם נצ"מ ניר יונה על אירועי אתמול במסעדה בסכנין, השאלה הראשונה שמופנית אליו - "מה אתה יכול לספר מהצד המשטרתי על האירוע?" התשובה -
הודעה חשובה שלך אחי! הלוואי והיה אפשר להדהד טקסט כזה באיזה וואן או וואלה ספורט.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3493 לייקים

הזיה. פשוט הזיה.
שואלים בנאדם על פוגרום הוא עונה על גרפיטי שקרה 200 קילומטר משם, שהוא לכשעצמו מגעיל ואיכסה אבל בחיאת...
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3493 לייקים

אגב כמה הזיה זה?
מדובר במפקד מרחב הגליל...
L.S
קיבל.ה  1748 לייקים

החלק העצוב פה הוא שהפועל כמועדון לא מגיבה לדברים האלה כבר חודש ונותנת לכל המעוניין להשתולל ולהשייר אותנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Asafasraf
קיבל.ה  1710 לייקים

למישהו יש ספק שהקהל של בית״ר יחריב את שער 5 היום?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  425 לייקים

Asafasraf כתב: 09 נובמבר 2025, 20:43 למישהו יש ספק שהקהל של בית״ר יחריב את שער 5 היום?

Sent from my iPhone using Tapatalk
תתבע אותם
לתבוע את כולם
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1267 לייקים

7even כתב: 09 נובמבר 2025, 17:42 אגב כמה הזיה זה?
זאת ההזיה??
אתה כותב משהו נגד המשטרה כשמדובר על האולטראס, זאת ההזיה...
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3493 לייקים

Red Wolf כתב: 09 נובמבר 2025, 22:52
7even כתב: 09 נובמבר 2025, 17:42 אגב כמה הזיה זה?
זאת ההזיה??
אתה כותב משהו נגד המשטרה כשמדובר על האולטראס, זאת ההזיה...
אתה מוזמן לעקוב אחר כל ההודעות שלי (ושל אחרים). כולנו אומרים בדיוק את אותו הדבר:
המשטרה זה נושא אחד וזריקת הז*** של הארגון על המועדון היא נושא אחר. אין בין שניהם שום קשר.

אל תתחבאו מאחרי הדיון שצריך לקיים על יחס המשטרה כדי להחביא את פשעי האולטראס נגד האוהדים והמועדון. אנחנו לא מטומטמים.
סתם דוגמא - זריקת האבוקות בדרבי. מעבר לעובדה שדפקה לנו את העונה (עוד ממתינים להתנצלות), גם אם היה משוחק המשחק ואפילו מנצח היית מקבל הורדת נקודות.

עכשיו הבנת שאין קשר בין הדברים או שצריך עוד דוגמא?
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  925 לייקים

הנה זה ממשיך, בזמן שאנחנו מדברים על העמדה של לויזו וטוריאל, מגן ימני ועוד זוטות, התעמולה המשטרתית והתקשורתית ממשיכה לעשות בנו ככל העולה על רוחם. אני רואה שזה לא מטריד את הקהל והמועדון ברמה שזה אמור להטריד. הכדורגל לדעתי שולי ביותר כרגע.
הפעם ריאיון של נצמ שקר כלשהו אחר עם ליפקין ורז אמיר-

אחרי התיקו של הפועל תל אביב בטדי בשבת מול הפועל ירושלים, התגלה כי אוהדי הקבוצה האורחת ציירו כתובות גרפיטי כנגד משטרת ישראל. נצ”מ יוסי אהרון התייחס לאירוע המכוער בתוכנית “שיחת היום” בחסות ‘ישראייר’.

עברו כמה ימים, עיכלתם את הכתובות?
”זו לא הפעם הראשונה, אבל לשאלתך בסוף השבוע האחרון, במשחק בין הפועל ירושלים להפועל תל אביב, היו כתובות נאצה שנכתבו בשירותים. אני מרגיש זעזוע מאותן כתובות”.

אלו כתובות מבחילות שלא יכולות להיות פה.
”כמי שנמצא בהרבה משחקים בשנים האחרונות, אני מקווה שזו הפעם האחרונה כי זו לא הראשונה. אני רוצה גם להגיד שהיה אוהד, בגיל 30 בערך, שסביב הגוף שלו כרך שלטים נגד המשטרה ונגד קבוצות. המשטרה איתרה את זה, עשתה לו שימוע והרחיקה אותו ל-60 יום ממגרשי ספורט. אני מסרב לקבל את זה שמדובר בקומץ, כי אם כולם יוקיעו אותו, הקומץ לא יעשה את זה. יש גבולות ואני חושב שפה חצו את הגבול. אנחנו במשטרה הופכים להיות בעין הסערה כי אנחנו רוצים לתת את החוויה הנורמטיבית לראות ספורט. אנחנו לומדים מהאירועים האלו שזה דבר חשוב מאוד, ורוב האנשים שבאים למגרש הספורט הם אנשים שבאים לראות ספורט, אבל בסוף צריך להוקיע את האנשים האלה”.

יש לכם מודיעין לגביהם?
”כן, אבל בסופו של דבר הכתובות האלו נכתבות בשירותים ושם אין מצלמות מטעמי פרטיות. בסופו של דבר האנשים האלו לא חוזרים בתשובה, הם אפילו מדרדרים את מעשיהם ואנחנו נביא אותם לדין ונתפוס אותם בסוף. אני קורא לכל האוהדים שנמצאים באותם יציעים ושירותים, זה נגדכם, זה לא רק נגד המשטרה. אני קורא להם להתקומם ולא לתת לאותם אנשים לעשות את הדבר הזה. המשטרה, התפקיד שלה הוא לשמור על הסדר”.

אנשי הפועל תל אביב התנצלו בפניכם?

”אין לנו שיח. אני יכול להגיד לך שלאורך השנים היו לנו מספר מקרים כאלו. אנשי הפועל תל אביב לא צריכים לדבר איתנו, אלא עם הקהל שלהם. הם צריכים להוקיע את הדבר. הם לא דיברו איתנו הפעם”.

זה יותר חמור מהרבה דברים. בשבעה באוקטובר נפלו לא מעט שוטרים.
”אני רוצה לצמצם את זה למגרש הספורט, שם הם באים לשמור על הסדר, ובסוף מתעמתים עם אותו אדם שרוצה לגרום לכך שהחוויה הספורטיבית תהיה אחרת. אנחנו עמדנו בפרץ כל השנים ונמשיך לעמוד. אין מקום לאלימות במגרשי הספורט. זו צריכה להיות חגיגה ספורטיבית”.

https://m.one.co.il/Mobile/Article/25-2 ... tml?ref=hp
רדיוס לבית"ר!
L.S
קיבל.ה  1748 לייקים

שההנהלה תמשיך לשבת בשקט ולתת לכל המעונין ללכלך עלינו

מקווה שבסוף הם יבינו שהקהל של הפועל הוא חלק בלתי נפרד מהמועדון

ואם אחרי ששוטרים החליטו שבקבוק מטרנה מסוכן מדיי להכנס לאיצטדיון כדורגל, הם מרשים לעצמם גם לבלבל את המוח בתקשורת, ההנהלה שלנו לא פוצה פה אין לנו מה להתפלא בפעמים הבאות שימשיכו להתעלל בנו

נ.ב גידי ליפקין בן שרמוטה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3493 לייקים

ואוו, איזה כתב אובייקטיבי.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  661 לייקים

מתירים את דמנו כבר תקופה ארוכה וכולם סותמים את
הפה.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  925 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 12 נובמבר 2025, 16:12 מתירים את דמנו כבר תקופה ארוכה וכולם סותמים את
הפה.
יותר מדליק את הקהל שלנו לנהל דיונים על הגוון של הגופיה בכדורסל
רדיוס לבית"ר!
קפבלנקה
קיבל.ה  665 לייקים

הכתבה הזו בהחלט מספיקה כדי שהפועל תודיע בהודעת מועדון שהיא מחרימה את אתר וואן.

על פחות מזה המחלה "החרימו" את רקנאטי אחרי שפשכצקי הסמרטוט קצת העיז להעביר עליהם ביקורת.
אסון למכבי
קיבל.ה  67 לייקים

בתור אחד שמכיר אותם אישית, גידי אוהד חיפה ואדם קטן וממורמר, אף אחד כמעט לא אוהב אותו. ורז אמיר מכביסט מטונף! מתנשא שחצן ויהיר. שני אלה רק מחפשים איך לטנף על הפועל, שונאי הפועל ברמה חולנית.
Niro
קיבל.ה  1790 לייקים

פששש 2 כתבים כל כך בכירים בשביל הכתבה הזאת? איך הם חילקו את העבודה ביניהם? רז אמיר השמן אכל את המקלדת תוך כדי והיה צריך עזרה?
dino
קיבל.ה  2954 לייקים

הפועל לא צריכה להתעסק בקקי.
זה להצליח במטרה למשוך אותה למטה לדברים שלא קשורים לעניין המקצועי.
עד עכשיו פרימור מרשים ביותר(גם השיער כמובן)
מתנהג ומתנהל מצויין. פשוט מצויין.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  425 לייקים

dino כתב: 13 נובמבר 2025, 10:38 הפועל לא צריכה להתעסק בקקי.
זה להצליח במטרה למשוך אותה למטה לדברים שלא קשורים לעניין המקצועי.
עד עכשיו פרימור מרשים ביותר(גם השיער כמובן)
מתנהג ומתנהל מצויין. פשוט מצויין.
אני לא מסכים איתך
כמו שכבר נאמר פה מתירים את דמם של אוהדינו
חטפנו מכות לפני הדרבי וכמובן אחרי הביטול (אוהדים תמימים שישבו ושתו בירה בשדרות ירושלים, לא חוליגנים שזרקו אבוקות לדשא)
ליטרלי החרימו תפוציפסים ושפתונים לבנות ביום שבת האחרון נגד הפועל ירושלים
סתם, כי אפשר, אז למה לא?
יש כאן מסע שנאה ענקי שמגיע מראש המשטרה הידוע לשמצה כנגד אוהדי הפועל
אגב אף אחד גם לא מסתיר את זה, לדוגמא הסרטון שמשווה אותנו למחבלים

בקיצור מה שאני בא להגיד שהייתי מצפה מפרימור לכנס מסיבת עיתונאים ולכנס את כלל כלי התקשורת הישראלית (ואולי העולמית אם זה מעניין אותם)
ופשוט להראות הוכחות, תמונות, סרטונים ומספרים על ההסתה המטורפת שאנחנו עוברים
+ איום בתביעה אישית כנגד כל הפורעים

שזה יהיה בכל אתר, כל תכנית חדשות וכל פוסט בפייסבוק
זה מה שהייתי מצפה ממנו לעשות
עד אז, נמשיך לשתוק ולאכול מכות במשחק הבא
dino
קיבל.ה  2954 לייקים

בכל מקרה, מקווה שמבסוט עכשיו כל מי שהצביע לבן גביר. לא אשתמש ב״מגיע לכם״ אבל סוף מעשה במחשבה תחילה. הייתם יכולים להבין שמדובר בחרא של בנאדם ולא ראוי ובכל זאת שמתם בקלפי את הדרעק(ודרעק זאת מחמאה בשבילו)
שליחת תגובה