צריכה להיות פה אמירה ברורה מכלל האוהדים שלנו
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
יש פה בפורום יותר מידי דעות לכאן ולכאן וגודל האירוע שנראה כי גדל מרגע לרגע (העונשים, היחס והעוינות בתקשורת)
מחייבים כרגע להיות מאוחדים מאחורי המועדון ולצאת באמירה מאוד ברורה - האלימות המשטרתית יצאה מכלל שליטה ואין להם יכולת לנהל אירוע בסדר גודל כזה.
בואו נשים רגע דברים על השולחן, אני יוצא מנקודת הנחה שכולנו פה (לפחות רובנו) היינו בהתקהלות/צעדה לפני משחקים, כולנו רואים שיש ניסיונות והרבה פעמים גם הצלחות של שוטרים להתסיס אירועים ולהסלים אותם על מנת להוציא את אוהדינו (כן, גם ההכי שפויים שבהם) אשמים.
קחו לדוגמה את הצעדה לפני שנתיים לגמר גביע ווינר סל לכיוון יד אליהו שם שוטר ״החרים״ לאולטראס את התוף, שוטרים גם פירקו במכות אוהדים שעמדו ולא עשו כלום וכמובן פרשים שדרסו אוהדים שנכחו.
היה גם את הדרבי הבלתי נשכח לפני 3 שנים שאוהדים נרמסו מחוץ לבלומפילד בזמן החימום של השחקנים אז שחקני הפועל ירדו מהמגרש במטרה שזה יפסק בזמן ששחקני מכבי ממשיכים בחימום ושמים על זה זין, כמובן שאז הכריחו אותנו לעלות וחטפנו 5.
אלה רק דוגמאות מכמה שאנחנו סובלים מהבעיה הזאת - עכשיו תשאלו אותי אבל רגע מה כל זה קשור למה שהיה אתמול? אז אני אגיד לכם,
אם אנחנו כאוהדים לא נצא בהצהרה חד משמעית שחייבת פה התערבות של צד שלישי (קרי ועדה חיצונית, שינוי החוקים) אז אנחנו נמשיך לראות את האירועים האלה וזה ילך ויסלים - צריכים לשים לזה סוף כאן ועכשיו.
אין מצב בעולם שמי שהיה אתמול בדרבי ואומר לעצמו ״האוהדים אשמים״ נמצא בין שורותינו. זה נותן לגיטימציה לכל הדברים האלה לקרות שוב, והפעם זה יכול לקרות לכם או לבן שלכם או לחברה שלכם שבאה איתכם למשחק (חלילה).
אז אתה בעצם אומר שאולטראס אין חלק במה שהיה?
ממש לא, יש להם חלק ענק, אבל אני ריאליסט - ידעתי לפני המשחק שיהיה פירו, ידעתי לפני חודש שיהיה פירו. אם הייתם שואלים אותי בלאומית לפני שנה ״האם יהיה פירו בדרבי בשנה הבאה?״ הייתי אומר לכם בוודאות שכן, כך שהמשטרה לא ״הופתעה״ שזה קרה, היא יותר הרגישה מושפלת וכך ההתנהגות שלה מראה.
המועדון עבד עם המשטרה, נתן להם את כל מבוקשם - עשה מעל ומעבר ובסוף הוא יישא בתוצאות של הכישלון של המשטרה. לא למדנו מ15 שנים של ענישה קולקטיבית? עד מתי נסבול את אוזלת היד של הגוף שכולנו ממנים? עד מתי נצדיק את האלימות והענישה בגלל 10-20 אנשים שלא
מסוגלים לעמוד בדחפים שלהם וגוררים אותנו למטה? די.
תאחדו שורות ותפנימו, הבעיה נמצאת במשטרה שלא עושה מספיק, הבעיה נמצאת אצל המחוקקים שלא יושבים יום ולילה חושבים איך תופסים את האחראים והופכים את הכדורגל לבטוח יותר לכולנו.
נקווה לימים טובים יותר, כמעט 12 שנים של ייאוש בצד הזה
מחייבים כרגע להיות מאוחדים מאחורי המועדון ולצאת באמירה מאוד ברורה - האלימות המשטרתית יצאה מכלל שליטה ואין להם יכולת לנהל אירוע בסדר גודל כזה.
בואו נשים רגע דברים על השולחן, אני יוצא מנקודת הנחה שכולנו פה (לפחות רובנו) היינו בהתקהלות/צעדה לפני משחקים, כולנו רואים שיש ניסיונות והרבה פעמים גם הצלחות של שוטרים להתסיס אירועים ולהסלים אותם על מנת להוציא את אוהדינו (כן, גם ההכי שפויים שבהם) אשמים.
קחו לדוגמה את הצעדה לפני שנתיים לגמר גביע ווינר סל לכיוון יד אליהו שם שוטר ״החרים״ לאולטראס את התוף, שוטרים גם פירקו במכות אוהדים שעמדו ולא עשו כלום וכמובן פרשים שדרסו אוהדים שנכחו.
היה גם את הדרבי הבלתי נשכח לפני 3 שנים שאוהדים נרמסו מחוץ לבלומפילד בזמן החימום של השחקנים אז שחקני הפועל ירדו מהמגרש במטרה שזה יפסק בזמן ששחקני מכבי ממשיכים בחימום ושמים על זה זין, כמובן שאז הכריחו אותנו לעלות וחטפנו 5.
אלה רק דוגמאות מכמה שאנחנו סובלים מהבעיה הזאת - עכשיו תשאלו אותי אבל רגע מה כל זה קשור למה שהיה אתמול? אז אני אגיד לכם,
אם אנחנו כאוהדים לא נצא בהצהרה חד משמעית שחייבת פה התערבות של צד שלישי (קרי ועדה חיצונית, שינוי החוקים) אז אנחנו נמשיך לראות את האירועים האלה וזה ילך ויסלים - צריכים לשים לזה סוף כאן ועכשיו.
אין מצב בעולם שמי שהיה אתמול בדרבי ואומר לעצמו ״האוהדים אשמים״ נמצא בין שורותינו. זה נותן לגיטימציה לכל הדברים האלה לקרות שוב, והפעם זה יכול לקרות לכם או לבן שלכם או לחברה שלכם שבאה איתכם למשחק (חלילה).
ממש לא, יש להם חלק ענק, אבל אני ריאליסט - ידעתי לפני המשחק שיהיה פירו, ידעתי לפני חודש שיהיה פירו. אם הייתם שואלים אותי בלאומית לפני שנה ״האם יהיה פירו בדרבי בשנה הבאה?״ הייתי אומר לכם בוודאות שכן, כך שהמשטרה לא ״הופתעה״ שזה קרה, היא יותר הרגישה מושפלת וכך ההתנהגות שלה מראה.
המועדון עבד עם המשטרה, נתן להם את כל מבוקשם - עשה מעל ומעבר ובסוף הוא יישא בתוצאות של הכישלון של המשטרה. לא למדנו מ15 שנים של ענישה קולקטיבית? עד מתי נסבול את אוזלת היד של הגוף שכולנו ממנים? עד מתי נצדיק את האלימות והענישה בגלל 10-20 אנשים שלא
תאחדו שורות ותפנימו, הבעיה נמצאת במשטרה שלא עושה מספיק, הבעיה נמצאת אצל המחוקקים שלא יושבים יום ולילה חושבים איך תופסים את האחראים והופכים את הכדורגל לבטוח יותר לכולנו.
- Sin Queso
- קיבל.ה 738 לייקים
גזלייטינג ומניפולציות בשקל להלבנת האולטרסRedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:00 אין מצב בעולם שמי שהיה אתמול בדרבי ואומר לעצמו ״האוהדים אשמים״ נמצא בין שורותינו.
- 7even
- קיבל.ה 3451 לייקים
זה קטע היתולי כאילו?
כי חיפשתי דיסקליימר ולא מצאתי.
כי חיפשתי דיסקליימר ולא מצאתי.
יחד, רק יחד! 
- 7even
- קיבל.ה 3451 לייקים
חוץ ממי שאשכרה אלים 100% מהזמן, כולם אשמים. מה לא מובן?Sin Queso כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:07גזלייטינג ומניפולציות בשקל להלבנת האולטרסRedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:00 אין מצב בעולם שמי שהיה אתמול בדרבי ואומר לעצמו ״האוהדים אשמים״ נמצא בין שורותינו.
יחד, רק יחד! 
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
הנה דוגמה ל2 אנשים שלא חוו את האלימות המשטרתית על בשרם. לא מאחל לכם גם אבל כל מה שצריך לחוות אותה היום היא להגיע לצעדה לפני משחק שם האווירה כלפי כלל האוהדים היא עוינת במיוחד וכל דבר שתעשה, אפילו אם תנשום לא נכון, תגרום לשוטר לפרק אותך מכות.
מצטער לבשר לכם אני מאסתי בנרטיב ש10-20 אוהדים אשמים ולכן כל הקהל של הפועל צריך להיענש במקום לטפל במוקד שהוא החוקה והמשטרה שבשביל זה היא נמצאת.
מצטער לבשר לכם אני מאסתי בנרטיב ש10-20 אוהדים אשמים ולכן כל הקהל של הפועל צריך להיענש במקום לטפל במוקד שהוא החוקה והמשטרה שבשביל זה היא נמצאת.
-
Red_man
- קיבל.ה 1736 לייקים
להצלחות רבות רבים הכישלון יתום. הכישלון של אתמול לא חסר אבות. המשטרה עלובה וכושלת ואלימה והאולטראס שיחקו צ׳יקן עם המשטרה והפסידו. מי שזורק פירו הוא פחדן. מי שזורק מתוך יציעי משפחות מהשורות העליונות הוא עוצם עיניים ופחדן. חושב שאתה איזה גבר בגלל הפירו? תהיה גבר ותחזיק ביד. אחכ אם יעצרו אותך כי זה החוק אל תבוא לבכות. אפשר להדליק אבוקות פשוט תחזיקו אותן ביד ותשארו בגבולות שער 5 מה הבעיה?
- 7even
- קיבל.ה 3451 לייקים
לוידע בן כמה אתה, אבל לפי ההתנסחות אני אניח שחוויתי אלימות משטרתית כשעוד החליפו לך חיתולים.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:13 הנה דוגמה ל2 אנשים שלא חוו את האלימות המשטרתית על בשרם. לא מאחל לכם גם אבל כל מה שצריך לחוות אותה היום היא להגיע לצעדה לפני משחק שם האווירה כלפי כלל האוהדים היא עוינת במיוחד וכל דבר שתעשה, אפילו אם תנשום לא נכון, תגרום לשוטר לפרק אותך מכות.
ואיך לעזאזל קשורה האלימות המשטרתית לכך שזרקתם אבוקות על אימהות, ילדות ושוטרים?
אתה בכלל מבין כמה חמור הדבר הזה שיכולתם לקחת למישהו את הראיה לכל החיים אתמול?
אתם כבר שנים על גבי שנים עושים הכל כדי לדפוק את כל האוהדים ואת הקבוצות ברגל ובסל. אפילו דגל ישראל לא בא לכם בטוב ומכות אצליכם לאוהדי הפועל זה דבר שבשגרה.
גם אם היה משחק הייתם ביודעין גורמים לרדיוסים והורדת נקודות
צריך לפרק את ארגון הפשע הזה שלכם מהיסוד. לקחתם את כל האוהדים בני ערובה והיום שבו תתפרקו או שתפסיקו להגיע גם לכדורגל יהיה היום המאושר בחיי כל אוהד הפועל שפוי.
אתם נגע. לא יותר מנגע. ונגעים צריך להסיר.
אמן אמן בקרוב.
יחד, רק יחד! 
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
מי זה ״לכם״? אני לא חלק מהאולטראס ואף פעם לא הייתי, אני אוהד ממוצע יושב שער 7, לפעמים 8 כשאני בא עם חברה שלי או משפחה.7even כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:19לוידע בן כמה אתה, אבל לפי ההתנסחות אני אניח שחוויתי אלימות משטרתית כשעוד החליפו לך חיתולים.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:13 הנה דוגמה ל2 אנשים שלא חוו את האלימות המשטרתית על בשרם. לא מאחל לכם גם אבל כל מה שצריך לחוות אותה היום היא להגיע לצעדה לפני משחק שם האווירה כלפי כלל האוהדים היא עוינת במיוחד וכל דבר שתעשה, אפילו אם תנשום לא נכון, תגרום לשוטר לפרק אותך מכות.
אתם כבר שנים על גבי שנים עושים הכל כדי לדפוק את כל האוהדים ואת הקבוצות ברגל ובסל. אפילו דגל ישראל לא בא לכם בטוב ומכות אצליכם לאוהדי הפועל זה דבר שבשגרה.
צריך לפרק את ארגון הפשע הזה שלכם מהיסוד. לקחתם את כל האוהדים בני ערובה והיום שבו תתפרקו או שתפסיקו להגיע גם לכדורגל יהיה היום המאושר בחיי כל אוהד הפועל שפוי.
אמן אמן בקרוב.
אתה חלק מהבעיה כי אינך מבין את הבעיה.
אם יש לך 10-20 אוהדים שלא משנה מה תגיד להם ימשיכו לעשות מה בזין שלהם האם הדרך הנכונה היא להעניש את כל הקהל של הפועל והמועדון עצמו? כי הרי אנחנו פועלים לפי שיטת המשטרה והחוקה כבר 15-20 שנה, האם אתה כאוהד רואה שינוי? או שהגיע הזמן שהגלגלים בראש יעבדו ותפנים שעד שלא תהיה ענישה נקודתית ואמיתית אנחנו נכנסים עם הראש בקיר? מה דעתך חמוד?
-
bambo_leo
- קיבל.ה 189 לייקים
אני מציע לבחון עזרה מקצועית7even כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:19לוידע בן כמה אתה, אבל לפי ההתנסחות אני אניח שחוויתי אלימות משטרתית כשעוד החליפו לך חיתולים.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:13 הנה דוגמה ל2 אנשים שלא חוו את האלימות המשטרתית על בשרם. לא מאחל לכם גם אבל כל מה שצריך לחוות אותה היום היא להגיע לצעדה לפני משחק שם האווירה כלפי כלל האוהדים היא עוינת במיוחד וכל דבר שתעשה, אפילו אם תנשום לא נכון, תגרום לשוטר לפרק אותך מכות.
אמן אמן בקרוב.
-
joshsoos
- קיבל.ה 720 לייקים
נעזוב את הטיעונים, נשייך אותם למה שאני משער שהוא הגיל שלך, אבל כשאתה כותב כולנו או רובנו, אתה בהבנה שהיו אתמול 21500 אוהדים ( ורצו לבוא עוד, ותודה למשטרע ולפרימור שלא נלחם בהם ) ושבצעדות השונות משתתפים איזה אלף או משהו ויש להניח שבגדול מדובר באותם אוהדים?
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
אני אתמול לא הייתי נוכח בבלאגן של הסוף ושל ההתחלה, אני מדבר איתך בתור אחד שכן היה נוכח בצעדה ליד אליהו ושל הדרבי ההוא שהזכרתי לפני שלוש שנים שדרסו כל אוהד שראו
אחי, אני לא נגדך ואני לא בעד האולטראס. אני אחד שמבין שהגיע הזמן למצוא אותם (דרך המשטרה, דרך החוקה) ולעצור אותם - כי אם תמשיך להגיד האוהדים אשמים ותמשיך לצודד במשטרה, כלום לא ישתנה - אינך מצליח להבין זאת? אנחנו חווים את החרא הזה כבר 15-20 שנה ראבק, זה המסלול שאותו אתה מעוניין להמשיך? עד מתי
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1128 לייקים
מה הבעיה ב" יותר מדי דעות"? יש חופש ביטוי בפורום וטוב שכך.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:00 יש פה בפורום יותר מידי דעות לכאן ולכאן וגודל האירוע שנראה כי גדל מרגע לרגע (העונשים, היחס והעוינות בתקשורת)
- בז'רנו
- קיבל.ה 838 לייקים
אתה מתבלבל.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:56אני אתמול לא הייתי נוכח בבלאגן של הסוף ושל ההתחלה, אני מדבר איתך בתור אחד שכן היה נוכח בצעדה ליד אליהו ושל הדרבי ההוא שהזכרתי לפני שלוש שנים שדרסו כל אוהד שראו
אחי, אני לא נגדך ואני לא בעד האולטראס. אני אחד שמבין שהגיע הזמן למצוא אותם (דרך המשטרה, דרך החוקה) ולעצור אותם - כי אם תמשיך להגיד האוהדים אשמים ותמשיך לצודד במשטרה, כלום לא ישתנה - אינך מצליח להבין זאת? אנחנו חווים את החרא הזה כבר 15-20 שנה ראבק, זה המסלול שאותו אתה מעוניין להמשיך? עד מתי
אפשר להיות נגד פעולות המשטרה ובאותה מידה נגד האולטראס.
אבל השורה התחתונה היא,שאם האולטראס לא עושים את כל הבלאגן אנחנו היום אולי עם נצחון בדרבי,בלי הפחתת נקודות ועם קהל חוץ במשחקים הבאים.
המשטרה אלימה ושונאת את הפועל ואת האוהדים שלנו? זורם איתך.
איך זה קשור לסיבה שהמשחק פוצץ אתמול? איך זה קשור להפחתת נקודות והרדיוסים שאנחנו מקבלים כל השנים בגלל האפסים האלה?
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
הסברתי ואסביר זאת שוב.בז'רנו כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:11אתה מתבלבל.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:56אני אתמול לא הייתי נוכח בבלאגן של הסוף ושל ההתחלה, אני מדבר איתך בתור אחד שכן היה נוכח בצעדה ליד אליהו ושל הדרבי ההוא שהזכרתי לפני שלוש שנים שדרסו כל אוהד שראו
אבל השורה התחתונה היא,שאם האולטראס לא עושים את כל הבלאגן אנחנו היום אולי עם נצחון בדרבי,בלי הפחתת נקודות ועם קהל חוץ במשחקים הבאים.
איך זה קשור לסיבה שהמשחק פוצץ אתמול? איך זה קשור להפחתת נקודות והרדיוסים שאנחנו מקבלים כל השנים בגלל האפסים האלה?
אם אנחנו הולכים עם הנרטיב שלך, הרי כבר 20 שנה שאנחנו חוטפים כאלה עונשים - האם משהו השתנה? התשובה המאוד ברורה היא לא, זה אפילו מחמיר.
אז אני שואל אותך, מה היא הסיבה לכך? האם לתת לנו עוד קנס, עוד רדיוס עוד הורדת נקודות היא הפתרון? הרי הם לא שמים עליי ועלייך, אותם עבריינים.
התשובה המאוד ברורה שצריכה לקפוץ פה לכולנו היא דיוני חוקה ושינוי הטיפול המשטרתי.
אם תמשיך להעניש קולקטיבית את כולם, שום שינוי לא יהיה פה, אם תמשיך לצודד במשטרה שבלשון המעטה לא עושה כלום ורק חובטת באוהדים שלנו אתה תמשיך את המציאות שאותה אנחנו חיים, חלאס - זמן לצופף שורות ולדרוש שינוי אמיתי
-
CouchPotato
- קיבל.ה 26 לייקים
האולטרס והמשטרה זה כמו הממשלה וחמאס. אם נזרוק אותם לאותו בור החיים יהיו יפים יותר.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 306 לייקים
"ברור שהמשטרה לא יכולה לנהל"
זאת אומרת שאתה מציע שהשב"כ ייקח את האחריות ויפעיל את הצבא בפשיטות על מעזי האוהדים ברחבי הארץ
אפשר גם להפעיל אזור סטירלי כמו נתב"ג, משטרה ושב"כ יבדקו את עובדי בלומפילד הקבוצות והשחקנים והאוהדים יגיעו 3 שעות קודם לבדיקות מקיפות
מי שיעשה בעיות יורחק מיידית יקבל טיפול פלילי ולא יוכל יותר להיכנס לאירועי ספורט... ואללה גן עדן
* כמובן שספרא יצטרך לממן את האוטופיה שלך במיליון שניים למשחק.
יש כמובן אפשרות לשמור על החוק או לפחות על פרופורציות ולא לחפש פרובוקציות ( כן אני יודע שגם האחרים לא מושלמים )
זאת אומרת שאתה מציע שהשב"כ ייקח את האחריות ויפעיל את הצבא בפשיטות על מעזי האוהדים ברחבי הארץ
אפשר גם להפעיל אזור סטירלי כמו נתב"ג, משטרה ושב"כ יבדקו את עובדי בלומפילד הקבוצות והשחקנים והאוהדים יגיעו 3 שעות קודם לבדיקות מקיפות
מי שיעשה בעיות יורחק מיידית יקבל טיפול פלילי ולא יוכל יותר להיכנס לאירועי ספורט... ואללה גן עדן
יש כמובן אפשרות לשמור על החוק או לפחות על פרופורציות ולא לחפש פרובוקציות ( כן אני יודע שגם האחרים לא מושלמים )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
או, אם תקרא את מה שאמרתי - לדרוש שינוי חוקתי ובאופן כללי המשטרה תצטרך לתת תשובות למה היא עושה בנידון מיצוי האשמה מול אותם גורמים עבריינים שדופקים לי ולך את המשחקים.ההוא מפעם כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:24 "ברור שהמשטרה לא יכולה לנהל"
אם כבר, אתה חי לך באוטופיה שתדבר איתם יפה והם ישתכנעו האולטראס האלה, כי הרי הם אנשים כל כך הגיוניים ונעימי שיחה.
-
זרתותח
- קיבל.ה 149 לייקים
דעתי
משטרה- כושלת. לא יכול להיות שהגוף שהאחראי על שמירת הסדר הציבורי באירועים גדולים פשוט מרימה ידיים ומחליטה לשבש את סדר היום הציבורי, לעצור את המשחק הכי גדול בכדורגל הישראלי ולגרום לכאוס עוד יותר גדול ולעוד יותר פצועים במהלך פינוי המשחק וזה מבלי לדבר על האלימות המגעילה שהם נקטו בה אתמול כלפי אוהדים, גועל נפש, מעורר תחושת בחילה,דאגה וייאוש.
אולטראס הפועל- עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד אליהם, הם הארגון שמייצג את אוהדי הפועל תל אביב. ואני בטוח שרוב אם לא כל אוהדי הקבוצה היו מוכנים לוותר על האבוקות שהיו אתמול כדי להבטיח שהמשחק ישוחק וכדי להיות חכמים ולא לתת פתח למשטרה לקבל את מה שהם רוצים, יש המון לקחים שאנחנו כקהל והמועדון עצמו צריכים לקחת ולהסיק אחרי אתמול
אחד מהם הוא קבלת העובדה שלפחות בשנים הקרובות, סיפור האבוקות שהתחיל ב2019 באירוע שריפת הכיסאות נגמר והוא איננו שווה את הסיכון שיקרה מה שקרה אתמול בביטול המשחק ובתדלוק האלימות (שהייתה קורית ככה או ככה, לא לטעות)
אנחנו בתחילת עידן מקצועי שחלמנו עליו ועבדנו קשה מאוד כדי שיקרה, בוא נהנה מהשנים האלה, בוא נהיה חכמים ולא צודקים.
משטרה- כושלת. לא יכול להיות שהגוף שהאחראי על שמירת הסדר הציבורי באירועים גדולים פשוט מרימה ידיים ומחליטה לשבש את סדר היום הציבורי, לעצור את המשחק הכי גדול בכדורגל הישראלי ולגרום לכאוס עוד יותר גדול ולעוד יותר פצועים במהלך פינוי המשחק וזה מבלי לדבר על האלימות המגעילה שהם נקטו בה אתמול כלפי אוהדים, גועל נפש, מעורר תחושת בחילה,דאגה וייאוש.
אולטראס הפועל- עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד אליהם, הם הארגון שמייצג את אוהדי הפועל תל אביב. ואני בטוח שרוב אם לא כל אוהדי הקבוצה היו מוכנים לוותר על האבוקות שהיו אתמול כדי להבטיח שהמשחק ישוחק וכדי להיות חכמים ולא לתת פתח למשטרה לקבל את מה שהם רוצים, יש המון לקחים שאנחנו כקהל והמועדון עצמו צריכים לקחת ולהסיק אחרי אתמול
אחד מהם הוא קבלת העובדה שלפחות בשנים הקרובות, סיפור האבוקות שהתחיל ב2019 באירוע שריפת הכיסאות נגמר והוא איננו שווה את הסיכון שיקרה מה שקרה אתמול בביטול המשחק ובתדלוק האלימות (שהייתה קורית ככה או ככה, לא לטעות)
אנחנו בתחילת עידן מקצועי שחלמנו עליו ועבדנו קשה מאוד כדי שיקרה, בוא נהנה מהשנים האלה, בוא נהיה חכמים ולא צודקים.
- בז'רנו
- קיבל.ה 838 לייקים
רק שאת מה שאתה רוצה,צריכים לעשות חברי כנסת.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:18הסברתי ואסביר זאת שוב.בז'רנו כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:11אתה מתבלבל.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 12:56
אני אתמול לא הייתי נוכח בבלאגן של הסוף ושל ההתחלה, אני מדבר איתך בתור אחד שכן היה נוכח בצעדה ליד אליהו ושל הדרבי ההוא שהזכרתי לפני שלוש שנים שדרסו כל אוהד שראו
אם אנחנו הולכים עם הנרטיב שלך, הרי כבר 20 שנה שאנחנו חוטפים כאלה עונשים - האם משהו השתנה? התשובה המאוד ברורה היא לא, זה אפילו מחמיר.
אז אני שואל אותך, מה היא הסיבה לכך? האם לתת לנו עוד קנס, עוד רדיוס עוד הורדת נקודות היא הפתרון? הרי הם לא שמים עליי ועלייך, אותם עבריינים.
אם תמשיך להעניש קולקטיבית את כולם, שום שינוי לא יהיה פה, אם תמשיך לצודד במשטרה שבלשון המעטה לא עושה כלום ורק חובטת באוהדים שלנו אתה תמשיך את המציאות שאותה אנחנו חיים, חלאס - זמן לצופף שורות ולדרוש שינוי אמיתי
אנחנו צריכים לשאול מה אנחנו יכולים וצריכים לעשות.
אנחנו ,בשיתוף ההנהלה,הבעלים המשטרה וכל מי שיכול,צריכים להעיף ולנטרל את האולטראס.
קודם כל לטפל בבעיות שלנו.שאנחנו נהיה בסדר ונסתכל רק על עצמנו.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 306 לייקים
קראתי את מה שכתבת ועניתי לך.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:27או, אם תקרא את מה שאמרתי - לדרוש שינוי חוקתי ובאופן כללי המשטרה תצטרך לתת תשובות למה היא עושה בנידון מיצוי האשמה מול אותם גורמים עבריינים שדופקים לי ולך את המשחקים.ההוא מפעם כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:24 "ברור שהמשטרה לא יכולה לנהל"
אם כבר, אתה חי לך באוטופיה שתדבר איתם יפה והם ישתכנעו האולטראס האלה, כי הרי הם אנשים כל כך הגיוניים ונעימי שיחה.
הניסיון כמובן מראה שככל שאדם מבין פחות הבעיה ניראית לו פשוטה יותר והפתרון שלו הוא יותר כללי ( בעברית תקנית: ססמאות)
ברשותך נפשט את הססמא : איזה שינוי חקיקתי אתה רוצה לראות שיפתור את הבעיה .
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- Sin Queso
- קיבל.ה 738 לייקים
* אבטחת האצטדיון במשחקים נפיצים הם באחראיות משטרת ישראל ולא מנהל ספורטההוא מפעם כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:47קראתי את מה שכתבת ועניתי לך.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:27או, אם תקרא את מה שאמרתי - לדרוש שינוי חוקתי ובאופן כללי המשטרה תצטרך לתת תשובות למה היא עושה בנידון מיצוי האשמה מול אותם גורמים עבריינים שדופקים לי ולך את המשחקים.ההוא מפעם כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:24 "ברור שהמשטרה לא יכולה לנהל"
הניסיון כמובן מראה שככל שאדם מבין פחות הבעיה ניראית לו פשוטה יותר והפתרון שלו הוא יותר כללי ( בעברית תקנית: ססמאות)
ברשותך נפשט את הססמא : איזה שינוי חקיקתי אתה רוצה לראות שיפתור את הבעיה .
* עונשי מינימום לזורקי אבוקות
* ביטול משחק אינו בסמכותו הבלעדית של מפקד המחוז
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 139 לייקים
האולטראס הם האשמים היחידים, אוהדי הפועל האמיתיים צריכים להוקיע אותם מתוכנו ולהתחיל מחדש ממקום נקי.
-
אלון1
- קיבל.ה 210 לייקים
לא יותר פשוט במקום להילחם בזה
לאפשר את זה
אני מאמין ברגע שיהיה אישור זה יוריד להם את האוויר מלעשות בכל משחק חשוב ויחזרו להיות תפאורות ללא פירו
במידה והמשחק היה משוחק (ללא קשר למה היה תוצאת המשחק)
הייתם צועקים ורושמים שארגון אולטראס הפועל זה הארגון הכי טוב בארץ
ושאפו על הפירו
ועל התפאורה
לרוע מזלנו פגעו בשוטרים לא יודע אם מכון או לא
וזה חרץ את גורל הדרבי
אם אני קורא נכון תמפה גם לדעתי בתחילת המשחק היינו מדליקים אבוקות גם ב4_5
ומכבי בטוח היו עושים מפגן פירו רציני
האגו שלהם נפגע
ובהחלטה הכי ביזיונית שהיית פה בכדורגל ביטלו תמשחק
לאפשר את זה
אני מאמין ברגע שיהיה אישור זה יוריד להם את האוויר מלעשות בכל משחק חשוב ויחזרו להיות תפאורות ללא פירו
במידה והמשחק היה משוחק (ללא קשר למה היה תוצאת המשחק)
הייתם צועקים ורושמים שארגון אולטראס הפועל זה הארגון הכי טוב בארץ
ושאפו על הפירו
ועל התפאורה
לרוע מזלנו פגעו בשוטרים לא יודע אם מכון או לא
וזה חרץ את גורל הדרבי
אם אני קורא נכון תמפה גם לדעתי בתחילת המשחק היינו מדליקים אבוקות גם ב4_5
ומכבי בטוח היו עושים מפגן פירו רציני
האגו שלהם נפגע
ובהחלטה הכי ביזיונית שהיית פה בכדורגל ביטלו תמשחק
-
redrony
- קיבל.ה 990 לייקים
לאפשר את מה, זריקת רימוני עשן שיכולים לפגוע באנשים? אתה באמת רוצה לאפשר את זה?
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7158 לייקים
לצערי כמו בכל דבר אחר במדינה הזאת, גם זה הפך להיות בינארי - או שזה אשמת האולטראס או שזה אשמת המשטרה.
אפשר להגיד שהמשטרה היא גוף של עבריינים חלאות מבלי להלבין את האולטראס, וכנ"ל להגיד שהאולטראס הם חבורת זבל שונאי הפועל מבלי לטעון שלמשטרה אין קשר לאירוע. הטכנולוגיה קיימת.
אפשר להגיד שהמשטרה היא גוף של עבריינים חלאות מבלי להלבין את האולטראס, וכנ"ל להגיד שהאולטראס הם חבורת זבל שונאי הפועל מבלי לטעון שלמשטרה אין קשר לאירוע. הטכנולוגיה קיימת.
-
אלון1
- קיבל.ה 210 לייקים
בוודאי
לא אמרתי זריקה
באופן מבוקר בעזרת כבאי אש
אני 38 שנה חי ורואה כדורגל
לא זכור לי מקרה בעולם שאוהד נהרג או נפגע באופן קשה מאבוקה(להוציא מקרה אדם שביטה) שזה פצצת תאורה שנורתה מחוץ לתחומי המגרש.
דרך אגב יש הבדל בין רימוני העשן שהם רימוני עשן צבאיים ובאמת יכולים לגרום לחנק וזה מסוכן
אבוקה באופן מבוקר ולא מסודר לא יכולה לגרום לשום פגיעה
-
redrony
- קיבל.ה 990 לייקים
אה בסדראלון1 כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 15:46בוודאי
לא אמרתי זריקה
באופן מבוקר בעזרת כבאי אש
אני 38 שנה חי ורואה כדורגל
לא זכור לי מקרה בעולם שאוהד נהרג או נפגע באופן קשה מאבוקה(להוציא מקרה אדם שביטה) שזה פצצת תאורה שנורתה מחוץ לתחומי המגרש.
דרך אגב יש הבדל בין רימוני העשן שהם רימוני עשן צבאיים ובאמת יכולים לגרום לחנק וזה מסוכן
אבוקה באופן מבוקר ולא מסודר לא יכולה לגרום לשום פגיעה
-
redrony
- קיבל.ה 990 לייקים
דווקא מקריאה בפורום מאתמול אני מרגיש בדיוק הפוך ממך. רואה דעות מאוד ״אפורות״ ומאוד שמח מזההוקיץ' כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 15:12 לצערי כמו בכל דבר אחר במדינה הזאת, גם זה הפך להיות בינארי - או שזה אשמת האולטראס או שזה אשמת המשטרה.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
ואיך תעשה זאת בדיוק? הרי יש אנשים שכבר נעמדו מולם בשער 5 וקיבלו מהם מכות, יש אנשים, כמוני, ששורקים בוז בשירי השואה, בפעם האחרונה זה נגמר באיש גדר שעושה סימני שיסוף לשער 7/8.דולימנגה99 כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:52 האולטראס הם האשמים היחידים, אוהדי הפועל האמיתיים צריכים להוקיע אותם מתוכנו ולהתחיל מחדש ממקום נקי.
אפשר לתת את הכוח למי שבאמת מיועד לטפל במקרים הללו, קרי המשטרה - הרי זאת היא מטרתה, אני כאוהד לא בא להתעסק בעבריינות ביציעים, מצטער.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
ידידי, אני ואתה לא יכולים לעשות כלום, אני אישית גם לא מתכוון לעשות כלום - אני אוהד כדורגל שבא למגרשים.בז'רנו כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:46רק שאת מה שאתה רוצה,צריכים לעשות חברי כנסת.RedDrifter כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:18הסברתי ואסביר זאת שוב.בז'רנו כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:11
אתה מתבלבל.
אנחנו צריכים לשאול מה אנחנו יכולים וצריכים לעשות.
אנחנו ,בשיתוף ההנהלה,הבעלים המשטרה וכל מי שיכול,צריכים להעיף ולנטרל את האולטראס.
קודם כל לטפל בבעיות שלנו.שאנחנו נהיה בסדר ונסתכל רק על עצמנו.
אני לא מתכוון לסכן את עצמי או את בריאות משפחתי בגלל 20 חולי נפש.
האופציה היחידה שעומדת על קנה (והיא גם הכי הגיונית במדינה דמוקרטית) היא לתת את הכוח לגוף שאמור מההתחלה לטפל בזה, המשטרה, ולתת לו לרוץ על הדברים.
בוא נתחיל בלא לקלל אותם כל הזמן, לא להתגרות בהם ואז תראה ש99% ממקרי אלימות השוטרים ייפסקו
- red in blood
- קיבל.ה 506 לייקים
זה לא האשם הוא זה או זה. האשם הוא גם האולטראס וגם המשטרה.
אפשר לדבר על מידות שונות של חומרה, אבל שניהם.
מבחינתי היו צריכות לצאת 2 הודעות רשמיות נפרדות של המועדון - אחת שתוקפת את המשטרה שרודפת אחרי הקבוצה, שבאה במטרה להלחם באוהדים ולא להגן עליהם, שפועלים מאגו ופוליטיקה, שמלהיטים את הרוחות בכל הכח, שמחפשים אלימות ויוצרים אותה בעצמם שהם לא יותר מאשר עבריינים במדים, עם דרישה לעשות שינוי מיידי בנושא ושהמועדון לא יוותר על זה,
והשניה על זה שהאולטראס החליטו לשים את עצמם מעל טובת הקבוצה ושאר האוהדים, ידעו את הסכנות וההשלכות ועדיין בחרו לבצע זאת בשם האווירה, זרקו ממרחק כדי לשמור על זהותם בידיעה שזה יגדיל את הסיכוי שאוהדים ואחרים ייפגעו, ידעו שהם מסכנים את קיום המשחק, את מצב הנקודות בטבלה, את בריאות ובטיחות הואהדים שסביבם ועדיין החליטו שזה שווה את זה, עם דרישה לעשות שינוי מיידי בנושא ושהמועדון לא יוותר בנושא.
2 הודעות נפרדות, ל-2 אשמים נפרדים.
יציאה נגד בעיה אחת לא אומרת הורדת החומרה מבעיה אחרת. המועדון יכול וצריך לפעול בכמה חזיתות.
אפשר לדבר על מידות שונות של חומרה, אבל שניהם.
מבחינתי היו צריכות לצאת 2 הודעות רשמיות נפרדות של המועדון - אחת שתוקפת את המשטרה שרודפת אחרי הקבוצה, שבאה במטרה להלחם באוהדים ולא להגן עליהם, שפועלים מאגו ופוליטיקה, שמלהיטים את הרוחות בכל הכח, שמחפשים אלימות ויוצרים אותה בעצמם שהם לא יותר מאשר עבריינים במדים, עם דרישה לעשות שינוי מיידי בנושא ושהמועדון לא יוותר על זה,
והשניה על זה שהאולטראס החליטו לשים את עצמם מעל טובת הקבוצה ושאר האוהדים, ידעו את הסכנות וההשלכות ועדיין בחרו לבצע זאת בשם האווירה, זרקו ממרחק כדי לשמור על זהותם בידיעה שזה יגדיל את הסיכוי שאוהדים ואחרים ייפגעו, ידעו שהם מסכנים את קיום המשחק, את מצב הנקודות בטבלה, את בריאות ובטיחות הואהדים שסביבם ועדיין החליטו שזה שווה את זה, עם דרישה לעשות שינוי מיידי בנושא ושהמועדון לא יוותר בנושא.
2 הודעות נפרדות, ל-2 אשמים נפרדים.
יציאה נגד בעיה אחת לא אומרת הורדת החומרה מבעיה אחרת. המועדון יכול וצריך לפעול בכמה חזיתות.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
אלון1
- קיבל.ה 210 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2114 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2114 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
למה יש פה 4 נושאים שמדברים בהם בדיוק על אותו דבר?
למה?
לא שאני אוהב את הגוף המסואב, חטפתי מספיק מהם כדי להגיע לתובנה הזאת
אתה חושב שהקללות נגד המשטרה תורמות לנרטיב שלך כאוהד הפועל? גורמות לשוטרים לתהליך רגשי כלשהו? תכלס אתה לא רואה קשר בין הקללות לבין האלימות?
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1509 לייקים
תתבייש כי הסאב טקסט שלך נותן לגיטימציה לארגון הפשע הזה להמשיך לתת מכות לילדים כל עוד הם מקללים את המשטרה ושם את האחריות על האוהדים.