הנזקים עולים על התועלת שבהמשך המלחמה.Gania23 כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 14:07צריך להפסיק לתת יד לאויבים ולשונאים שלנו ולהמשיך באותה דרך בסופו של דבר גם המלחמה תסתיים וגם הסנקציות או האיומים לסנקציות למינהם , הסיבה היחידה שאנחנו כרגע במצב נורמלי על אף המלחמה היא כי אנחנו לעומת רוסיה מנהלים מלחמה צודקת ובגלל זה יש לנו גם המון תומכים בעולם למרות שזה אולי לא נראה ככה . תתמכו במדינה שלכם , ברגע שתהיה פה תמיכה מאוחדת מכל העם ככה גם כל השונאים שלנו יחרגעו ולא יהיה להם את קלף הפילוג הפנימי שלנו לנצל לטובתםdino כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 13:46איך היית מסיים את המצב בלי להכנס לבידוד, שאנחנו הרי לא רוסיה ולא נוכל לשרוד פה ככה.
זאת טענתי, שהצד הימני הרבה יותר בעייתי לקיומה של ישראל כי הוא לא מודע למציאות ולמי אנחנו, מה אנחנו ופועל לרוב מהאשכים.
קריסה כלכלית פה שווה השמדת המדינה, תהליך איטי אבל מסוכן הרבה יןתר מאשר שהחמאס ישאר. אתם פשוט לא מודעים להכל.
שמאלנים או לא, בוא תסביר את הדרך ההגיונית שהולך הימין עכשיו
אבל הכלל הוא להסביר ולא להתעלם מהמציאות
אתה ממעיט בערך הנזקים הכלכליים האדירים, הנזקים הנפשיים, ההשלכות של סנקציות לטווח הארוך יותר. זה לא כמו שאתה מקבל דוח ומשלם והולך להמשיך בחיים.
ומה גם שאתה לא יודע לומר כמה זמן עוד זה ימשך והאם יש לך הבטחה של הישג רצוי בסופו של דבר או פשרה ואז בכלל חטפת ניתוק מהעולם בשביל כל זה.
על מוות של החטופים אני לא מדבר כי לראות עיניי חלק מהציבור הם פשוט רק משוואה של עוד 20 אנשים שיצטרפו להרוגים האחרים. אין לי פה מה לנסות להסביר על אנושיות, חמלה, איבוד צלם אנוש. עצוב מאוד.
תשמע, אם היתה משוואה מאוד חדה וברורה של או פצצות אטום מכוונות אלינו ואם נשחרר החטופים ונפסיק המלחמה הם יפלו פה מיידית, אז הייתי מבין את ההשוואה שהימין עושה בין 20 חטופים אל מול שרידות מיליונים פה, אבל זה לא מה שבאמת קורה וגם אם נשאיר את חורבות עזה למה שנשאר מהחמאס ונצא מעזה, יש לך עוד אפשרויות להתמודד עם זה. תבינו שיש פה שילוב אינטרסים פוליטיים שגורמים למלחמה להמשך
ביבי יעשה הכל כולל הכל כדי להשאר ראש ממשלה(בין השאר מופעלים עליו המון לחצים מבית, יאיר ושרה וכמובן עניין המשפט שלו) ולכן הוא מוחזק בביצים על ידי הימין הקיצוני שיש לו אינטרסים להתיישב ברצועה. אין פה באמת שום מחשבה אמיתית על צורכיי ביטחון, זה פשוט מה שמוכרים לכם.
הרי הוא בשלטון 15 שנה לפחות, החמאס לא הפריע לו והוא(בגיבוי שלכם המצביעים) נתן להם להתחמש, להתבריין, להתחזק, גם לחיזבאללה, אז מה פתאום אי אפשר לחיות איתם? זה מאוד הפתיע אותו ואתכם שהם התכוונו לחסל אותנו?