קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  121 לייקים

teknoboy כתב: 15 ספטמבר 2025, 17:37
7even כתב: 15 ספטמבר 2025, 15:49
teknoboy כתב: 15 ספטמבר 2025, 15:37

אם היית מסתפק בזה אז יופי.
הבעיה היא שזה היה רק תירוץ לשפוך שנאה ורעל על אנשים שאתה לא אוהב.
אתה יכול להמשיך בלקשקש שטויות על אוהדי הפועל בכל פעם שאין לך מה להגיד או כשצריך להתעמת עם עובדות. התרגלנו.

הנה בפעם העשירית אם עוד לא נקלט - חשוב מאד לשבת, לדבר, לשוחח, עם כל מי שמהות תכליתו היא לא אלימות.
אפילו בלי קשר להפועל כדורסל אבל אם זה הטייטל אז נהדר.

זה רלוונטי בחיים עצמם ובספורט.
עם אנשים שכל מטרתם היא אלימות אין מה לדבר כי שום שיח לא יעזור. הם מוסתים מראש.

עכשיו תמשיך בסיסמאות, קדימה...
זה ש**אתה** מתלונן על שימוש בססמאות זה פרייסלס כמעט ברמה של זה שהחתימה שלך היא "רק יחד".
תהיה בריא, באמת.
האמת היא שעברתי על כל השרשור והשיח פה התנהל בצורה די נעימה עד שאתה התחלת עם המחרחרי השנאה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3239 לייקים

teknoboy כתב: 15 ספטמבר 2025, 15:37

אם היית מסתפק בזה אז יופי.
הבעיה היא שזה היה רק תירוץ לשפוך שנאה ורעל על אנשים שאתה לא אוהב.
אתה יכול להמשיך בלקשקש שטויות על אוהדי הפועל בכל פעם שאין לך מה להגיד או כשצריך להתעמת עם עובדות. התרגלנו.

הנה בפעם העשירית אם עוד לא נקלט - חשוב מאד לשבת, לדבר, לשוחח, עם כל מי שמהות תכליתו היא לא אלימות.

זה ש**אתה** מתלונן על שימוש בססמאות זה פרייסלס כמעט ברמה של זה שהחתימה שלך היא "רק יחד".
תהיה בריא, באמת.
שים לב שאני רושם שצריך לשבת, לשוחח, לדבר וכו' עם אנשים שרוצים באהבת והצלחת הפועל ולא תומכים באלימות.
ואתה שוב ושוב ושוב נכנס בי אישית בלי שום קשר לנושא הדיון.

אם זה עושה לך טוב, שיהיה.
זה רק מראה מי רוצה בפיתרון ומי לא.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1942 לייקים

iamgabormarton כתב: 15 ספטמבר 2025, 18:03

תהיה בריא, באמת.
האמת היא שעברתי על כל השרשור והשיח פה התנהל בצורה די נעימה עד שאתה התחלת עם המחרחרי השנאה
אפשר לפזר רעל בצורה מאוד נעימה ומנומסת
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1942 לייקים

7even כתב: 15 ספטמבר 2025, 18:14

תהיה בריא, באמת.
שים לב שאני רושם שצריך לשבת, לשוחח, לדבר וכו' עם אנשים שרוצים באהבת והצלחת הפועל ולא תומכים באלימות.
ואתה שוב ושוב ושוב נכנס בי אישית בלי שום קשר לנושא הדיון.

אם זה עושה לך טוב, שיהיה.
זה רק מראה מי רוצה בפיתרון ומי לא.
לא רק ששנינו רוצים פתרון, גם שנינו די מסכימים לגבי הצורך שהצד של רק-לא-עופר ירד מהעץ שלו.
אבל כרגיל אצלך, אתה עושה שירות רע מאוד לאינטרסים שלך כשאתה משתמש ברטוריקה רעילה ביותר.
כשהאינטרס שלי דומה לשלך, אני מרשה לעצמי להעיר על זה, כי אני לא אוהב את זה שאתה פוגע בי ובעתיד שאני רוצה שיהיה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1559 לייקים

El dudernio כתב:
7even כתב: 15 ספטמבר 2025, 10:19
El dudernio כתב: 14 ספטמבר 2025, 23:54 זה מפגר אבל מי שנעלב מזה מפגר כמעט כמו השייר...

די כבר כבר עם רגישויות של בת 7.
ואם זה מזכיר לאיזה ילד את השואה שעשו למשפחה שלו ב 7.10?
אפילו אם מתוך 20 אלף זה מפריע לאדם אחד זה צריך להיפסק לעד. לפי הבוז בצורם, מרגיש לי שזה מפריע ליותר מאחד.

אני אגב ראיתי במו עיניי את הדודים של ילדי משפחת קוץ ז"ל, נחרדים מהשיר הזה עוד בימי הדרייב אין.
ריפרשתי אח"כ במשך יומיים לראות איזו הודעת התנצלות של ארגון האולטראס. אני עדיין מרפרש.

יאללה, מפגש.
יכול להיות. אבל הקיצוניות הזאת היא חלק מתרבות אהדה, תרבות שאנינלא חלק מממנה אבל היא נוכחת בכל הקהלים, בכל המדינות. אני לא בוחר לאנשים ממה להיפגע וזאת זכותם המלאה. אני פשוט חושב שלהיפגע משיר אוהדים במגרש כדורגל זה לא חכם במיוחד
כמו שאני לא רוצה לשמוע שירים כמו ״מוחמד מת״, אני לא חושב שהשימוש במושג ״שואה״ ליהודים הוא בזוי.
יש גבולות אפילו בספורט.

Sent from my iPhone using Tapatalk
שליחת תגובה