קריאה לאיחוי הקרע
-
- קיבל.ה 980 לייקים
שלום,
כותב את המילים הבאות מהלב וגם מכאב.
מהיום שפקחתי את עיניי לפני עשרות שנים, אני זוכר את עצמי כאוהד הפועל. כדורגל, כדורסל, כדורסל נשים, טניס וכל דבר אחר.
תמיד היה לי חיבור מיוחד לכדורסל.
אבל לא לשם זה אני רושם פה, לכל אחד יש סיפור מיוחד על איך הוא היה באלקנה ואיך היא הייתה בבאר יעקב.
אני רוצה לספר לכם על התקופה שאני זוכר, על התקופה שלא הייתה הפועל בכדורסל. אנשים נוטים לשכוח, אבל זה לא קרה לפני כל כך הרבה זמן.
הקרע קורע אותי, בין חבריי הקרובים ביותר נמצאים אנשים שבאים ושלא באים למשחקי הפועל סל. כולם אוהדי הפועל בדמם.
עופר ינאי הגיע למועדון להרבה מטרות אבל אחת המרכזיות היא באמת לעשות טוב לקהילה. במיוחד לאחר ה7.10. אומר לכם את זה אחד שיודע ומכיר מקרוב.
אבל נעשו המון טעויות, טעויות שגם לי קשה להשלים איתן.
אין ספק שעובר שינוי על הפועל סל.
לפי דעתי, עדיין, הטוב עולה על הרע.
חשוב לזכור, הפועל תל אביב, זה לא אדם אחד או שלושה, אלה קהילה שלמה שמקיפה את המועדון.
הקהילה הכי יפה, שנונה ומגוונת שיש לחברה הישראלית להציע.
לכל הדעות, אנחנו נמצאים לפני עונה היסטורית למועדון. עונה שלא תהיה שלמה אם לא נאחה את הקרע בקהילה.
לי נמאס לריב עם האחים שלי ליציע.
אני פונה פה, לכל הצדדים, בואו ניפגש, נדבר, נצעק ונשלים.
השינוי יבוא אך ורק מאיתנו, לא מאף גורם אחר, ניהולי כזה או אחר.
אני קורא לאחיי שלא באים ליד אליהו, לאלה שכן באים ליד אליהו, בואו נדבר.
בואו נשים סוף לריב הזה שפוגע בכולנו.
הפועל צריכה אותנו ביחד.
הצעד הראשון שלי הוא לקבוע פגישה של נציגים של שני הדעות, באים ולא באים.
אין מטרה לשכנע אנשים שלא רוצים לבוא, לבוא.
רק שנמצא פתרון משותף למען הפועל, ביחד עם הפתרון הזה, נגיע כקול אחד חזק להנהלה ונראה שזה מה שסיכמנו.
מי איתי?
(חשוב לציין שכותב שורות אלו, חידש מנוי להפועל סל)
כותב את המילים הבאות מהלב וגם מכאב.
מהיום שפקחתי את עיניי לפני עשרות שנים, אני זוכר את עצמי כאוהד הפועל. כדורגל, כדורסל, כדורסל נשים, טניס וכל דבר אחר.
תמיד היה לי חיבור מיוחד לכדורסל.
אבל לא לשם זה אני רושם פה, לכל אחד יש סיפור מיוחד על איך הוא היה באלקנה ואיך היא הייתה בבאר יעקב.
אני רוצה לספר לכם על התקופה שאני זוכר, על התקופה שלא הייתה הפועל בכדורסל. אנשים נוטים לשכוח, אבל זה לא קרה לפני כל כך הרבה זמן.
הקרע קורע אותי, בין חבריי הקרובים ביותר נמצאים אנשים שבאים ושלא באים למשחקי הפועל סל. כולם אוהדי הפועל בדמם.
עופר ינאי הגיע למועדון להרבה מטרות אבל אחת המרכזיות היא באמת לעשות טוב לקהילה. במיוחד לאחר ה7.10. אומר לכם את זה אחד שיודע ומכיר מקרוב.
אבל נעשו המון טעויות, טעויות שגם לי קשה להשלים איתן.
אין ספק שעובר שינוי על הפועל סל.
לפי דעתי, עדיין, הטוב עולה על הרע.
חשוב לזכור, הפועל תל אביב, זה לא אדם אחד או שלושה, אלה קהילה שלמה שמקיפה את המועדון.
הקהילה הכי יפה, שנונה ומגוונת שיש לחברה הישראלית להציע.
לכל הדעות, אנחנו נמצאים לפני עונה היסטורית למועדון. עונה שלא תהיה שלמה אם לא נאחה את הקרע בקהילה.
לי נמאס לריב עם האחים שלי ליציע.
אני פונה פה, לכל הצדדים, בואו ניפגש, נדבר, נצעק ונשלים.
השינוי יבוא אך ורק מאיתנו, לא מאף גורם אחר, ניהולי כזה או אחר.
אני קורא לאחיי שלא באים ליד אליהו, לאלה שכן באים ליד אליהו, בואו נדבר.
בואו נשים סוף לריב הזה שפוגע בכולנו.
הפועל צריכה אותנו ביחד.
הצעד הראשון שלי הוא לקבוע פגישה של נציגים של שני הדעות, באים ולא באים.
אין מטרה לשכנע אנשים שלא רוצים לבוא, לבוא.
רק שנמצא פתרון משותף למען הפועל, ביחד עם הפתרון הזה, נגיע כקול אחד חזק להנהלה ונראה שזה מה שסיכמנו.
מי איתי?
(חשוב לציין שכותב שורות אלו, חידש מנוי להפועל סל)
- בונדר
- קיבל.ה 106 לייקים
אני לא רואה כרגע פיתרון למצב, חושב שאם יש למועדון דרך לקדם את השיפוץ זה יעזור. מציע רק להימנע מפייקניוז, אלימות (לפחות לאוהדי הפועל), ומהשמצות כמו שונאי הפועל, אוהדים לשעבר, אוהדים חדשים, או כבשים. מקווה שאני לא חוטא בזה בעצמי.
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
-
- קיבל.ה 297 לייקים
העסק אבוד.
הדבר היחיד שאולי יעזור זה אם ינאי ירד מהבמה, יהיה בעלים שמזרים כסף מבלי להיות קשור לניהול בשום צורה.
וכמו שאתה מכיר אותו, הוא יקפוץ ראש לתוך אסדת הנפט לפני שזה יקרה.
הדבר היחיד שאולי יעזור זה אם ינאי ירד מהבמה, יהיה בעלים שמזרים כסף מבלי להיות קשור לניהול בשום צורה.
וכמו שאתה מכיר אותו, הוא יקפוץ ראש לתוך אסדת הנפט לפני שזה יקרה.
-
- קיבל.ה 217 לייקים
אני פחות פסימי מממכם
חושב שברגע שיהיה שיפוץ/אולם חדש סגור הרבה ירדו מהעץ.
מקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר
חושב שברגע שיהיה שיפוץ/אולם חדש סגור הרבה ירדו מהעץ.
מקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר
-
- קיבל.ה 1669 לייקים
איזה בעלים יסכים לדבר כזה?
יענקלה לא מתערב? אלונה?
אתה בתור בעלים היית מסכים לעשות דבר כזה
רק להזרים כסף ולא לקבוע כלום?
הזיה
יענקלה לא מתערב? אלונה?
אתה בתור בעלים היית מסכים לעשות דבר כזה
רק להזרים כסף ולא לקבוע כלום?
הזיה
- Shacham
- קיבל.ה 995 לייקים
בתור אוהד שכבר עבר ליד אליהו בשנה שעברה ועכשיו לא חידש - אני אישית איבדתי לחלוטין אמון באירוע שנקרא עופר ינאי, באמינות המילה שלו ובכך שיש לסיפור הזה איתו עתיד ויציבות (אפילו אם מתעלמים מהמחאה הנוכחית, שעוד יותר מקרבת אותנו לפיצוץ).
הכוונה שלך יפה אבל מבחינתי זה לא משנה כמה פגישות כאלה נעשה, זה ככל הנראה לא ישנה את הדעה שלי.
כמו שכתבו פה, הפתרון יכול לקרות רק במעשים, ובהודעות מעליי כתבו 2 מעשים גדולים שיכולים לקרות מכיוון המועדון - התקדמות אמיתית עם האולם החדש ושעופר יפסיק לייצר פיאסקו בממוצע של פעם בשבועיים.
הכוונה שלך יפה אבל מבחינתי זה לא משנה כמה פגישות כאלה נעשה, זה ככל הנראה לא ישנה את הדעה שלי.
כמו שכתבו פה, הפתרון יכול לקרות רק במעשים, ובהודעות מעליי כתבו 2 מעשים גדולים שיכולים לקרות מכיוון המועדון - התקדמות אמיתית עם האולם החדש ושעופר יפסיק לייצר פיאסקו בממוצע של פעם בשבועיים.
- בונדר
- קיבל.ה 106 לייקים
יש הבדל ענק בין דרישה מתבקשת להוריד קצת פרופיל ופרובוקציות, לבין דרישה שהוא יהיה רק ספונסר בפועל שלא מנהל.Shacham כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 20:49 בתור אוהד שכבר עבר ליד אליהו בשנה שעברה ועכשיו לא חידש - אני אישית איבדתי לחלוטין אמון באירוע שנקרא עופר ינאי, באמינות המילה שלו ובכך שיש לסיפור הזה איתו עתיד ויציבות (אפילו אם מתעלמים מהמחאה הנוכחית, שעוד יותר מקרבת אותנו לפיצוץ).
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
- Shacham
- קיבל.ה 995 לייקים
מסכים.בונדר כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 20:56יש הבדל ענק בין דרישה מתבקשת להוריד קצת פרופיל ופרובוקציות, לבין דרישה שהוא יהיה רק ספונסר בפועל שלא מנהל.Shacham כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 20:49 בתור אוהד שכבר עבר ליד אליהו בשנה שעברה ועכשיו לא חידש - אני אישית איבדתי לחלוטין אמון באירוע שנקרא עופר ינאי, באמינות המילה שלו ובכך שיש לסיפור הזה איתו עתיד ויציבות (אפילו אם מתעלמים מהמחאה הנוכחית, שעוד יותר מקרבת אותנו לפיצוץ).
אני מן הסתם לא מצפה ממנו לתרום כסף בלי להחליט כלום כמו שנכתב פה, אבל כן הייתי שמח אם הוא היה מסוגל למנות אנשים ראויים שמבינים מה זה מועדון ספורט ומה זה הפועל, ולהיפטר מהמיקרו-מנג'מנט הנוראי הזה שמוביל אותנו למצב שהבעלים מבקש למחוק הודעות דוברות בתגובה לפוסט.
אמרתי את זה עוד בזמן אמת, שהעובדה שחוץ מברגר כל השדרה הניהולית של המועדון עזבה אחד אחרי השני, זה גם ממש חבל כי היו שם אנשים ראויים, וגם דגל אדום לכמה קשה לעבוד תחת עופר.
-
- קיבל.ה 1930 לייקים
שני הדברים האלה יקטינו את כמות המחרימים אבל לא יפתרו שום דבר עם האולטראסShacham כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 20:49 בתור אוהד שכבר עבר ליד אליהו בשנה שעברה ועכשיו לא חידש - אני אישית איבדתי לחלוטין אמון באירוע שנקרא עופר ינאי, באמינות המילה שלו ובכך שיש לסיפור הזה איתו עתיד ויציבות (אפילו אם מתעלמים מהמחאה הנוכחית, שעוד יותר מקרבת אותנו לפיצוץ).
גם שם יש כמה עצים גבוהים לרדת מהם
-
- קיבל.ה 980 לייקים
אם יש מ2 הצדדים יהיו אנשים שמוכנים להגיע במטרה למצוא פתרון
ימצא פתרון
אני יכול להגיד ששמעתי על מה האולטרס הסכימו לפני שנה והיום זה נשמע לי הגיוני למען המטרה
ימצא פתרון
אני יכול להגיד ששמעתי על מה האולטרס הסכימו לפני שנה והיום זה נשמע לי הגיוני למען המטרה
-
- קיבל.ה 438 לייקים
לא יודע למה הם הסכימו, אבל הם כת, וכת לא מתפשרת. לא זכורות לי התפשרויות שלהם.
ובכל מקרה לא חושב שגם התקדמות בענין האולם תעזור, בטח לא אחרי כל מה שקרה אבל גם במקור רמת ההצהרות של 'לא באים' הייתה די חד משמעית.
ובכל מקרה לא חושב שגם התקדמות בענין האולם תעזור, בטח לא אחרי כל מה שקרה אבל גם במקור רמת ההצהרות של 'לא באים' הייתה די חד משמעית.
-
- קיבל.ה 54 לייקים
איבדתי תקווה ולכן בצער רב לא חידשתי שלושה מינויים, אולי מתוך תמימות שזה יזיז משהו בליבם של מקבלי ההחלטות.
אני לא מגיע מעמדה של להאשים רק צד אחד ויש לי שק מלא טענות גם כלפי האולטראס שלא מעט פעמים בעטו וולה בדלי ופעלו באלימות שפגעה בכולנו.
אבל אם צריך לדעתי לשים את האצבע על מי אחראי למצב הנוכחי התשובה שלי ברורה: לעופר הייתה שנה שלמה לטפל בנושא האולם ולגבש מתווה ריאלי שלפחות יסמן כיוון שאנחנו בדרך לפתרון. במקום זה, שנה שלמה בוזבזה לריק ומתווים הזויים על אולם בתכולה של 20,000 מקומות נזרקו לחלל האוויר ורק הרחיקו אותנו מהמטרה.
אני לא מגיע מעמדה של להאשים רק צד אחד ויש לי שק מלא טענות גם כלפי האולטראס שלא מעט פעמים בעטו וולה בדלי ופעלו באלימות שפגעה בכולנו.
אבל אם צריך לדעתי לשים את האצבע על מי אחראי למצב הנוכחי התשובה שלי ברורה: לעופר הייתה שנה שלמה לטפל בנושא האולם ולגבש מתווה ריאלי שלפחות יסמן כיוון שאנחנו בדרך לפתרון. במקום זה, שנה שלמה בוזבזה לריק ומתווים הזויים על אולם בתכולה של 20,000 מקומות נזרקו לחלל האוויר ורק הרחיקו אותנו מהמטרה.
-
- קיבל.ה 1669 לייקים
רק מה אמור לזוז בליבם של מקבלי ההחלטות?
מה הוא יכול לעשות עוד בשביל האולם שלא נעשה?
זה תקוע בצד של העיריה, לא של הפועל.
אז אתה מביע מחאה נגד חולדאי ע"י אי חידוש מנוי להפועל. הגיוני?
מה הוא יכול לעשות עוד בשביל האולם שלא נעשה?
זה תקוע בצד של העיריה, לא של הפועל.
אז אתה מביע מחאה נגד חולדאי ע"י אי חידוש מנוי להפועל. הגיוני?
-
- קיבל.ה 54 לייקים
אילו עופר היה מתעקש להתקדם על פי התכנית המקורית, הרחבת תכולת הדרייב-אין ל-10,000 מושבים, היינו נמצאים עכשיו במצב אחר לגמרי
-
- קיבל.ה 6667 לייקים
שני הסנטים שלי:
אפשר לחלוק אחד על השני, אפשר להתווכח, הכל בסדר. לי אין שום רצון לחפש הסכמות עם אנשים שנוהגים באלימות כלפי אוהדים שלנו ושל קבוצות יריבות, עם אנשים שעושים פעולות שנגמרות בקנסות והורדת נקודות לקבוצה, ואנשים שבאופן כללי עושים פעולות ושרים שירים שלא מקובלים על מרבית אוהדי הקבוצה, מבלי שזה יזיז להם אפילו קצת. הם לא אוהדי הפועל מבחינתי ואני לא רואה שום סיבה לנסות ולהתפשר איתם.
כל השאר? אהלן וסהלן.
אפשר לחלוק אחד על השני, אפשר להתווכח, הכל בסדר. לי אין שום רצון לחפש הסכמות עם אנשים שנוהגים באלימות כלפי אוהדים שלנו ושל קבוצות יריבות, עם אנשים שעושים פעולות שנגמרות בקנסות והורדת נקודות לקבוצה, ואנשים שבאופן כללי עושים פעולות ושרים שירים שלא מקובלים על מרבית אוהדי הקבוצה, מבלי שזה יזיז להם אפילו קצת. הם לא אוהדי הפועל מבחינתי ואני לא רואה שום סיבה לנסות ולהתפשר איתם.
כל השאר? אהלן וסהלן.
-
- קיבל.ה 1703 לייקים
במקור ההצהרה היתה לא יקרה...
היא מראש הצחיקה אותי כי היא הבטיחה דבר שלא ניתן לקיים בנסיון כוחני למנוע פעולה שרב הקהל רוצה.
ברגע שהם הלכו על הקו הזה נגמר הסיפור. לא היה נסיון הידברות אלא נסיון לכפות את דעתם על הרב ועל עופר.
-
- קיבל.ה 1703 לייקים
מדהים בעיני איל אנשים קונים בשמחה סיפורים כי נהיה לבם לא כיף מזה שחברים שלהם מקללים אותם בכדורגל ןבקבוצות הווטסאפPraškevičios כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 22:17 איבדתי תקווה ולכן בצער רב לא חידשתי שלושה מינויים, אולי מתוך תמימות שזה יזיז משהו בליבם של מקבלי ההחלטות.
-
- קיבל.ה 2099 לייקים
הרבה לפני שהשיפוץ/בניה של אצטדיון חדש הם הכריזו שהם לא מגיעים.Praškevičios כתב:איבדתי תקווה ולכן בצער רב לא חידשתי שלושה מינויים, אולי מתוך תמימות שזה יזיז משהו בליבם של מקבלי ההחלטות.
-
- קיבל.ה 2099 לייקים
נתקעNati כתב:הרבה לפני שהשיפוץ/בניה של אצטדיון חדש הם הכריזו שהם לא מגיעים.Praškevičios כתב:איבדתי תקווה ולכן בצער רב לא חידשתי שלושה מינויים, אולי מתוך תמימות שזה יזיז משהו בליבם של מקבלי ההחלטות.
-
- קיבל.ה 54 לייקים
לא ברור מה אתה רוצה ואיך התגובה שלך קשורה אלי ולמה שכתבתיEl dudernio כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:12מדהים בעיני איל אנשים קונים בשמחה סיפורים כי נהיה לבם לא כיף מזה שחברים שלהם מקללים אותם בכדורגל ןבקבוצות הווטסאפPraškevičios כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 22:17 איבדתי תקווה ולכן בצער רב לא חידשתי שלושה מינויים, אולי מתוך תמימות שזה יזיז משהו בליבם של מקבלי ההחלטות.
-
- קיבל.ה 54 לייקים
מלבד האולטראס יש קבוצה לא קטנה של אוהדים ותיקים שעברו ליד אליהו אבל אחרי שנה שלמה שבה לא התקדם כלום בנושא האולם, איבדו אמון.Nati כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:20נתקעNati כתב:הרבה לפני שהשיפוץ/בניה של אצטדיון חדש הם הכריזו שהם לא מגיעים.Praškevičios כתב:איבדתי תקווה ולכן בצער רב לא חידשתי שלושה מינויים, אולי מתוך תמימות שזה יזיז משהו בליבם של מקבלי ההחלטות.
-
- קיבל.ה 1703 לייקים
הקשר הוא פשוט אתה מספר שמה שמונע ממך לעשות מנוי זה שלא מתקדמים עם האולם. האם בדקת באמת איפה הדברים עומדים? מי מעכב את בניית האולם? למה הוא לא מתקדם ומה התוכניות לעתיד?Praškevičios כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:30לא ברור מה אתה רוצה ואיך התגובה שלך קשורה אלי ולמה שכתבתיEl dudernio כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:12מדהים בעיני איל אנשים קונים בשמחה סיפורים כי נהיה לבם לא כיף מזה שחברים שלהם מקללים אותם בכדורגל ןבקבוצות הווטסאפPraškevičios כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 22:17 איבדתי תקווה ולכן בצער רב לא חידשתי שלושה מינויים, אולי מתוך תמימות שזה יזיז משהו בליבם של מקבלי ההחלטות.
אני מציין שאין לי באמת מושג אני רק יודע שבישיבת ניהול נכסים 12 של עריית תל אביב אושר המתווה עם עופר ינאי כפי שהוצג בקול הקןרא ויש צורך לקדם תכנון מפורט... האם עופר מעקב האם העיריה? אין לי מושג אבל אני גם לא מתיימר להאשים אדם כזה או אחר על ביזבוז זמן וכו'. זה נראה שאימצת נרטיב מסויים שמסופר ומופץ על ידי צד 1 באירוע. גם אם הןא מוכחש לחלוטין על ידי הצד השני.
אני טוען שסיפור השיפוץ הוא רק כיסוי.
לדעתי אתה לא מגיע כי פחות כיף לך כשהאוחטראס לא שם בגלצ האווירה הפחות טובה וגם כי "רבת" עם חברים שהם נגד עופר. דבר שהפך גם את השהות בבלומפילד לפחות כפית. ולכן החלטת לוותר על דבר אחד בשביל השני. זה בסדר גמור אבל האולם במקאה הזה הוא רק תירוץ.
נ.ב זה לא בטוח נכון לגביך אתה פשוט העלתה את הטענה הזאת שאני שומע הרבה ולדעתי היא סוג של שקר כדי ש"מחרים" יהיה יותר טוב עם עצמו
-
- קיבל.ה 666 לייקים
האם האולטראס אי פעם התחשבו בקהל ולא שרו "שתהיה שואה למכבי" ?
-
- קיבל.ה 1703 לייקים
-
- קיבל.ה 54 לייקים
זו לא פעם ראשונה שאתה כותב לגופו של אדם במקום לגופו של עניין. מנהג בזוי.El dudernio כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:38הקשר הוא פשוט אתה מספר שמה שמונע ממך לעשות מנוי זה שלא מתקדמים עם האולם. האם בדקת באמת איפה הדברים עומדים? מי מעכב את בניית האולם? למה הוא לא מתקדם ומה התוכניות לעתיד?Praškevičios כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:30לא ברור מה אתה רוצה ואיך התגובה שלך קשורה אלי ולמה שכתבתיEl dudernio כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:12
מדהים בעיני איל אנשים קונים בשמחה סיפורים כי נהיה לבם לא כיף מזה שחברים שלהם מקללים אותם בכדורגל ןבקבוצות הווטסאפ
אני מציין שאין לי באמת מושג אני רק יודע שבישיבת ניהול נכסים 12 של עריית תל אביב אושר המתווה עם עופר ינאי כפי שהוצג בקול הקןרא ויש צורך לקדם תכנון מפורט... האם עופר מעקב האם העיריה? אין לי מושג אבל אני גם לא מתיימר להאשים אדם כזה או אחר על ביזבוז זמן וכו'. זה נראה שאימצת נרטיב מסויים שמסופר ומופץ על ידי צד 1 באירוע. גם אם הןא מוכחש לחלוטין על ידי הצד השני.
לדעתי אתה לא מגיע כי פחות כיף לך כשהאוחטראס לא שם בגלצ האווירה הפחות טובה וגם כי "רבת" עם חברים שהם נגד עופר. דבר שהפך גם את השהות בבלומפילד לפחות כפית. ולכן החלטת לוותר על דבר אחד בשביל השני. זה בסדר גמור אבל האולם במקאה הזה הוא רק תירוץ.
נ.ב זה לא בטוח נכון לגביך אתה פשוט העלתה את הטענה הזאת שאני שומע הרבה ולדעתי היא סוג של שקר כדי ש"מחרים" יהיה יותר טוב עם עצמו
תפנים שלכל אחד זכות לאמץ איזה נרטיב שמתאים לו
-
- קיבל.ה 1703 לייקים
נראה לי שכתבתי נטו לגופו של העניין ולמה אני חושב שנושא האולם הוא סיפור כיסוי. תאמץ מה שאתה רוצה ואיזה נרטיב שאתה רוצה. זכותך המלאה אבל זה רק מוכיח את טענתי.Praškevičios כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:56זו לא פעם ראשונה שאתה כותב לגופו של אדם במקום לגופו של עניין. מנהג בזוי.El dudernio כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:38הקשר הוא פשוט אתה מספר שמה שמונע ממך לעשות מנוי זה שלא מתקדמים עם האולם. האם בדקת באמת איפה הדברים עומדים? מי מעכב את בניית האולם? למה הוא לא מתקדם ומה התוכניות לעתיד?
תפנים שלכל אחד זכות לאמץ איזה נרטיב שמתאים לו
-
- קיבל.ה 6667 לייקים
גם אני נניח וזה נכון, עצם העובדה שזה מפריע למרביתו המוחלט של הקהל ונענה בשריקות בוז צורמות כל פעם, זו לא סיבה מספיק טובה להפסיק? למי שאוהבת הפועל לנגד עיניו כמובן.El dudernio כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:54זה מפגר אבל מי שנעלב מזה מפגר כמעט כמו השייר...
די כבר כבר עם רגישויות של בת 7.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
וואלה לא בא להאשים ולא לריב.
לי לא ברור מה האולטראס מנסים להשיג, הם לא ברורים בכלל.
נגיד ועוזבים את יד אליהו אז הכל בסדר? אם מתחילים שיפוץ?
שיוציאו הודעה מה הכוונות שלהם, כי אם זה להעיף את עופר אז לדעתי הם כבר היו עושים צעדים הרבה יותר דרסטיים.
לי לא ברור מה האולטראס מנסים להשיג, הם לא ברורים בכלל.
נגיד ועוזבים את יד אליהו אז הכל בסדר? אם מתחילים שיפוץ?
שיוציאו הודעה מה הכוונות שלהם, כי אם זה להעיף את עופר אז לדעתי הם כבר היו עושים צעדים הרבה יותר דרסטיים.
-
- קיבל.ה 731 לייקים
השאלה היא אם כל האוהדים יצליחו להתכנס בדרייב אין או שבגלל הכמויות הוא יהיה צר מלהכיל.
וגם אם עמרי קנדה יבוא בכתום.
וגם אם עמרי קנדה יבוא בכתום.
אינתי עומרי, הפועל.
- 7even
- קיבל.ה 3239 לייקים
תקבע.
אבל לפני הפגישה תקבע את היעד שכל צד רוצה להשיג בסיומה שנדע בסיומה אם הושגו המטרות.
אגב, תנאי לפגישה צריך להיות אי שימוש באלימות.
מקווה שכל הצדדים יסכימו.
אבל לפני הפגישה תקבע את היעד שכל צד רוצה להשיג בסיומה שנדע בסיומה אם הושגו המטרות.
אגב, תנאי לפגישה צריך להיות אי שימוש באלימות.
מקווה שכל הצדדים יסכימו.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 3239 לייקים
ואם זה מזכיר לאיזה ילד את השואה שעשו למשפחה שלו ב 7.10?El dudernio כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:54זה מפגר אבל מי שנעלב מזה מפגר כמעט כמו השייר...
אפילו אם מתוך 20 אלף זה מפריע לאדם אחד זה צריך להיפסק לעד. לפי הבוז בצורם, מרגיש לי שזה מפריע ליותר מאחד.
אני אגב ראיתי במו עיניי את הדודים של ילדי משפחת קוץ ז"ל, נחרדים מהשיר הזה עוד בימי הדרייב אין.
ריפרשתי אח"כ במשך יומיים לראות איזו הודעת התנצלות של ארגון האולטראס. אני עדיין מרפרש.
יאללה, מפגש.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1703 לייקים
יכול להיות. אבל הקיצוניות הזאת היא חלק מתרבות אהדה, תרבות שאנינלא חלק מממנה אבל היא נוכחת בכל הקהלים, בכל המדינות. אני לא בוחר לאנשים ממה להיפגע וזאת זכותם המלאה. אני פשוט חושב שלהיפגע משיר אוהדים במגרש כדורגל זה לא חכם במיוחד7even כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:19ואם זה מזכיר לאיזה ילד את השואה שעשו למשפחה שלו ב 7.10?El dudernio כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:54זה מפגר אבל מי שנעלב מזה מפגר כמעט כמו השייר...
אפילו אם מתוך 20 אלף זה מפריע לאדם אחד זה צריך להיפסק לעד. לפי הבוז בצורם, מרגיש לי שזה מפריע ליותר מאחד.
אני אגב ראיתי במו עיניי את הדודים של ילדי משפחת קוץ ז"ל, נחרדים מהשיר הזה עוד בימי הדרייב אין.
ריפרשתי אח"כ במשך יומיים לראות איזו הודעת התנצלות של ארגון האולטראס. אני עדיין מרפרש.
יאללה, מפגש.
- 7even
- קיבל.ה 3239 לייקים
תראה, מה אתה מגדיר להיפגע? ברור שאני לא לוקח אישית אני לא ילד. אני לא חוויתי את השואה וגם לא הקרובים שלי, אם כי אני חושב שה-7.10 היא השואה השניה.El dudernio כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:26יכול להיות. אבל הקיצוניות הזאת היא חלק מתרבות אהדה, תרבות שאנינלא חלק מממנה אבל היא נוכחת בכל הקהלים, בכל המדינות. אני לא בוחר לאנשים ממה להיפגע וזאת זכותם המלאה. אני פשוט חושב שלהיפגע משיר אוהדים במגרש כדורגל זה לא חכם במיוחד7even כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:19ואם זה מזכיר לאיזה ילד את השואה שעשו למשפחה שלו ב 7.10?El dudernio כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 23:54
זה מפגר אבל מי שנעלב מזה מפגר כמעט כמו השייר...
יאללה, מפגש.
אם היה לפני ה 7.10 דיון האם השיר לגיטימי או לא, ב-8.10 הדיון הזה כבר לא רלוונטי כי פשוט לא.
מצד שני, אנחנו מצפים למשהו מאירגון שהשתמש בשנה האחרונה באלימות נגד אוהדי הפועל בערך פי 20 מלה פאמיליה למשל, והקשר בינו לבין הפועל קלוש עד לא קיים.
אז מפגש? סבבה. פשוט אם המפגש הוא בין אוהדי הפועל, אני אישית לא חושב שיש בין ארגון האולטראס לבין אהדת הפועל קשר. כלום. הפועל היא נטו פלטפורמה לאלימות עבורם אבל נו שוין, שיהיה.
הרבה יותר חשוב לי לשמוע דברים שמעלים אנשים שבאמת אוהדים הפועל בליבם, ואלימות היא לא דרכם. בהחלט יש כאלו ואותם חשוב לשמוע.
יחד, רק יחד! 

- teknoboy
- קיבל.ה 1942 לייקים
אם מחרחרי השנאה מרגישים בנוח לשווק את הסחורה שלהם גם באשכול עם הכותרת הזאת, אז הסיכוי שיהיה אפשר לאחות את הקרע די שואף לאפס
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- 7even
- קיבל.ה 3239 לייקים
מחרחרי השנאה רשמו לכל אורך האשכול כמעט שאפשר בשמחה להיפגש עם כל מי שמחשיב את עצמו לאוהד הפועל ושמהות תכליתו היא שיח ולא אלימות.
בקשה גדולה מדי אה?
להיות אוהד הפועל ולא להיות אלים. מי שזה רף גבוה עבורו לא נמצא במקום הנכון.
בקשה גדולה מדי אה?
להיות אוהד הפועל ולא להיות אלים. מי שזה רף גבוה עבורו לא נמצא במקום הנכון.
יחד, רק יחד! 

- teknoboy
- קיבל.ה 1942 לייקים
אם היית מסתפק בזה אז יופי.
הבעיה היא שזה היה רק תירוץ לשפוך שנאה ורעל על אנשים שאתה לא אוהב.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- 7even
- קיבל.ה 3239 לייקים
אתה יכול להמשיך בלקשקש שטויות על אוהדי הפועל בכל פעם שאין לך מה להגיד או כשצריך להתעמת עם עובדות. התרגלנו.
הנה בפעם העשירית אם עוד לא נקלט - חשוב מאד לשבת, לדבר, לשוחח, עם כל מי שמהות תכליתו היא לא אלימות.
אפילו בלי קשר להפועל כדורסל אבל אם זה הטייטל אז נהדר.
זה רלוונטי בחיים עצמם ובספורט.
עם אנשים שכל מטרתם היא אלימות אין מה לדבר כי שום שיח לא יעזור. הם מוסתים מראש.
עכשיו תמשיך בסיסמאות, קדימה...
יחד, רק יחד! 

- teknoboy
- קיבל.ה 1942 לייקים
זה ש**אתה** מתלונן על שימוש בססמאות זה פרייסלס כמעט ברמה של זה שהחתימה שלך היא "רק יחד".7even כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 15:49אתה יכול להמשיך בלקשקש שטויות על אוהדי הפועל בכל פעם שאין לך מה להגיד או כשצריך להתעמת עם עובדות. התרגלנו.
הנה בפעם העשירית אם עוד לא נקלט - חשוב מאד לשבת, לדבר, לשוחח, עם כל מי שמהות תכליתו היא לא אלימות.
תהיה בריא, באמת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1930 לייקים
אתה לא מרגיש שיש לך תרומה להסטת הדיון ממסלולו ?teknoboy כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 17:37זה ש**אתה** מתלונן על שימוש בססמאות זה פרייסלס כמעט ברמה של זה שהחתימה שלך היא "רק יחד".7even כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 15:49אתה יכול להמשיך בלקשקש שטויות על אוהדי הפועל בכל פעם שאין לך מה להגיד או כשצריך להתעמת עם עובדות. התרגלנו.
תהיה בריא, באמת.
אמרת לו פעם אחת, אמרת לו פעמיים. מיצינו