פלקאו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
El dudernio
קיבל.ה  1671 לייקים

צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:11
El dudernio כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:09
צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:58

ותנסה לכתוב עם פחות שגיאות יא פוזל
מכביסט תגיד לכושיליסבתא שלך יא חרא עם רגליים
אתה עושה פה טעות גדולה עם איך שאתה מתנסח מולי יא זבל שבזבלים
מקלל מאיים

ילד תרגיע.
אני כנראה גדול ממך לפחות בעשור
ותפשפש קצת בתגובות שלך תזהה שקיללת הרבה לפני יא אהבל
סבבה אז אני מבין שאתה בעשור החמישי לחייך ומה שיש לך לעשות זה לרדת על שחקן שאתה יכול להיות אבא שלו מהשניה הראשונה...

איך אמרתי כבר....

וכן קראתי לך בעקיפין מטומטם, זה אולי לא היה במקום אבל נראה לי שהרווחת את זה מאז ביושר.
צבי שיסל
קיבל.ה  141 לייקים

El dudernio כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:14
צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:11
El dudernio כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:09

מקלל מאיים

ילד תרגיע.
אני כנראה גדול ממך לפחות בעשור
ותפשפש קצת בתגובות שלך תזהה שקיללת הרבה לפני יא אהבל
סבהה אז אני מבין שאתה בעשור החמישי לחייך ומה שיש לך לעשות זה לרדת על שחקן שאתה יכול להיות אבא שלו מהשניה הראשונה...

איך אמרתי כבר....

וכן קראתי לך בעקיפין מטומטם, זה אולי לא היה במקום אבל נראה לי שהרווחת את זה מאז ביושר.
כנראה אתה חש פלשבקים מהעבר בזה שאתה רושם ״לרדת על שחקן״ אחרת אין לי הסבר לזה שאתה לא מקבל את הביקורת שלי עליו
הוא לא יודע לשחק כדורגל ואין לי עניין להמשיך לדון איתך על זה
כבר כתבתי לך את זה בהודעות הקודמות תמשיך עם שאר המשתמשים בפורום
יאללה סע
El dudernio
קיבל.ה  1671 לייקים

זכותך להגיב נגדו וזכותי להגיב שהביקורת שלך לא רלוונטית.

הסברתי בעבר למה אתה מנותק מהמציאות בביקורת שלך ולמה להגיד שהוא לא יודע לשחק כדורגל זה פשוט לא נכון.

הבנתי שאתה ווינסט רוצים שיהיה פה עלי מוחמד / ונטורה שהם אולי 2 מהזרים הטובים אי פעם בכדורגל הישראלי אבל אני מנסה להסביר לכם שהשאיפה שלכם היא לא ראלית, או יותר נכון אוטופית.

גם היום וגם נגד באר שבע פלקאו עשה את התפקיד שברדה מיעד לו בצורה טובה עד טובה מאוד. זה שאתה מצפה ממנו לעשות דברים אחרים מראה שהבעיה היא בך.

זה שאתה קוטל אותו כל משחק על זה שהוא לא עושה את מה שאתה מצפה ממנו לעשות אלא את מה שברדה מבקש ממנו זה כבר בכלל הזיה.
צבי שיסל
קיבל.ה  141 לייקים

אני מצפה ממנו לדעת לשחק כדורגל
ואתה לוקח את זה להגדרות מאוד טכניות ולדוגמאות של שחקני על
ושוב אני חוזר אין לי עניין להמשיך לדון איתך אתה מתיש אותי
לילה טוב
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:54
El dudernio כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:52
צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:48

על מה אתה מדבר יא חתיכת סמרטוט?
על זה שאתה אנטי שחקן של הפועל מהשניה הראשןנה עןד לפני שהןא דרך על הדשא.

שאתה מספר סיפורים ומעשיות כדי להצדחק למה אתה אנטי ומראה בעזרת זה שאין לך מושג פשוט על מה שטתה מדבר. ועל מנת להראות שאתה לא סתם נגדונאלא כנראה חראה של בן אדם ולא רק חרא של אונףהד (אם אתה בכלצ כזה ולא אןהד מכבי שמטריל כאן) אתה מטנף גם אל מי שלא מסכים איתך.

אדיוט.
אחחח אם היית נופל לי לידיים ואם היית יודע למי אתה רושם את זה יא מזדיין בתחת
מטומטם ואידיוט אתה רושם לי? יא בן של אלפיים זונה
שווה הקפאה
El dudernio
קיבל.ה  1671 לייקים

צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:27 אני מצפה ממנו לדעת לשחק כדורגל
לילה טוב
לילה טוב.

אני מניח שאתה בגיל שזה חוקי אז אם תרצה בירה עלי במשחק הבא
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  876 לייקים

מה זה האיומים האלה פורום של לפמילייה ניהיה פה
רדיוס לבית"ר!
אדום
קיבל.ה  1044 לייקים

נגר מארץ הנגרים. לא הייתה הצדקה לפתוח איתו היום, לא תרם שום דבר מיוחד למשחק
Gania23
קיבל.ה  15 לייקים

מחצית שניה היה מעולה לא מבין על מה אתם מדברים , שיחק מאוד חכם .
מחצית ראשונה היה לא מורגש
טכנית לארז
קיבל.ה  2185 לייקים

שיחק טוב לדעתי.
לא טעה. לא איבד. נכון שהתקפית הוא לא ייתן פס משמעותי קדימה, אבל אם מייעדים לו הגנה בלבד, אתמול הוא היה טוב.
הוא גם יודע לשמור על כדור אצלינו תחת לחץ.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
דולימנגה99
קיבל.ה  79 לייקים

צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:37 בא לי לעשות חרקירי שאני קורא את התגובות בעדו
אני באמת לא מאמין למה שאני קורא
איך השחקן הזה הגיע לבוגרים זה נגד המציאות
הוא לא יודע לשחק כדורגל יא אללה
אסור לו לפתוח יותר
חחחח
מה שאני אוהב בתגובות של אוהדי הפועל זה שהם לא קיצוניות....
כבר אין ספק שהוא לא מתאים להפועל, עכשיו הדיון זה איך בכלל הוא עלה לבוגרים? זאת המציאות!! צבי שיסל אומר אז זאת המציאות!!! מאמנים אנשי כדורגל לאורך השנים פשוט עיוורים וטיפשים והוא יודע...
cholo
קיבל.ה  142 לייקים

חצי ראשון זוועתי כמו שאר הקבוצה, חצי שני בסדר גמור.
זועק לשמיים שחסר לו לקרייב 10 לתת את הכדור.
צבי שיסל
קיבל.ה  141 לייקים

דולימנגה99 כתב: 24 אוגוסט 2025, 08:21
צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:37 בא לי לעשות חרקירי שאני קורא את התגובות בעדו
אני באמת לא מאמין למה שאני קורא
איך השחקן הזה הגיע לבוגרים זה נגד המציאות
הוא לא יודע לשחק כדורגל יא אללה
אסור לו לפתוח יותר
חחחח
מה שאני אוהב בתגובות של אוהדי הפועל זה שהם לא קיצוניות....
כבר אין ספק שהוא לא מתאים להפועל, עכשיו הדיון זה איך בכלל הוא עלה לבוגרים? זאת המציאות!! צבי שיסל אומר אז זאת המציאות!!! מאמנים אנשי כדורגל לאורך השנים פשוט עיוורים וטיפשים והוא יודע...
בוקר טוב לך
לא צריך לפתוח דיון סביב הנושא של איך הוא עלה לבוגרים
זה פשוט מפתיע אותי איך הוא עשה את זה בלי לדעת להחזיק בכדור
צבי שיסל
קיבל.ה  141 לייקים

El dudernio כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:28
צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:27 אני מצפה ממנו לדעת לשחק כדורגל
לילה טוב
לילה טוב.

אני מניח שאתה בגיל שזה חוקי אז אם תרצה בירה עלי במשחק הבא
אשמח
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  553 לייקים

פלקאו יכול לארוז את הפלקאות שלו ולהסתלק מפה!
סתם, סתם.
אתמול במחצית הראשונה הוא אכן היה חושך, אבל (למרות הקלישאה), כדאי להיות סבלניים לתת לו עוד כמה משחקי חסד.
הקבוצה עדיין לא מספיק מגובשת. יש בו משהו חיובי ואכפתי. אני מאמין שהוא ישתפר תוך 2-3 משחקים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
L.S
קיבל.ה  1442 לייקים

רדפוקס כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:56
L.S כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:52
רדפוקס כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:51
את מי שרפתי פה על משחק אחד? מה אתה ממציא?
סתיו טוריאל מכיר?
מה? :rofl:
יש לך כמה ציטוטים שהוא שחקן רע ועוז בילו לעניים, אבל עזוב, אני לא בא להוכיח אותך, רק מראה לך / לכם שלשפוט שחקן אחרי כמה משחקים, בטח לפני שהסגל שלם זה לא רציני
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5506 לייקים

L.S כתב: 24 אוגוסט 2025, 10:07
רדפוקס כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:56
L.S כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:52

סתיו טוריאל מכיר?
מה? :rofl:
יש לך כמה ציטוטים שהוא שחקן רע ועוז בילו לעניים, אבל עזוב, אני לא בא להוכיח אותך, רק מראה לך / לכם שלשפוט שחקן אחרי כמה משחקים, בטח לפני שהסגל שלם זה לא רציני
להעביר ביקורת על שחקן אחרי משחק או שניים זה לא לשרוף שחקן. הלכתי לאשכול על טוריאל והסתכלתי על ההודעות שלי, בהחלט פחות החזקתי ממנו בהתחלה כמו הרבה אחרים.
לשרוף שחקן זה לראות חצי שעה שלו בהפועל ולגבש לגביו דעה בלתי ניתנת לשינוי.
את פלקאו ראיתי אגב מספיק כדי להבין פחות או יותר מי השחקן, בהנעת כדור ובילד-אפ אין לו שום דבר לתרום לנו, לא השחקן המתאים ליד קרייב. אין לזה קשר לעובדה שיגיעו עוד זרים והקבוצה תשחק בהרכב מלא יותר זה עשוי להראות טוב יותר כמובן.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  340 לייקים

הוא אחלה, עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר. עוצר הרבה מאוד התקפות. נתן גם בעיטה שכמעט נגמרה בשער.
כן, הוא לא שחקן מאוד טכני ויכול להיות שמול קבוצות קטנות יותר הוא יכול להתחיל על הספסל (בתקווה שיהיה לנו 10 נורמאלי)
אבל הוא אחלה ולדעתי סתם יש עליו איזה הייט
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1357 לייקים

בסגל שצריך לבנות מחדש הסיכוי לפגוע בינגו בכולם הוא 0.
את פלקאו צריך לשפוט כשהסגל מלא כי ברור שהוא שחקן עם מגבלות ידועות.
בכל מקרה לא מדובר באיזה זר חייזר אבל יש מצב שכבר בינואר יעשו שינוי.
שיקו יותר מטריד אותי האמת
אדום
קיבל.ה  1044 לייקים

טכנית לארז כתב: 24 אוגוסט 2025, 07:57 שיחק טוב לדעתי.
לא טעה. לא איבד. נכון שהתקפית הוא לא ייתן פס משמעותי קדימה, אבל אם מייעדים לו הגנה בלבד, אתמול הוא היה טוב.
הוא גם יודע לשמור על כדור אצלינו תחת לחץ.
לא טעה ולא איבד?
זוכר שני איבודים שלו שגרמו להתקפה ישירה של ק"ש, אתה צפית במשחק?
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1427 לייקים

היה לו איבוד אחד לפחות שכמעט קיבלנו ממנו גול. אז הוא בפירוש כן טעה וכן איבד
אבל הוא לא פלופ כמו שחלק פה עושים ממנו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
אדום
קיבל.ה  1044 לייקים

הוא לא פלופ, אבל מצד שני לא ראיתי הבדלים גדולים בינו לבין ג'וקו אתמול.
במשחקים מול קבוצות שבאות להסתגר אין לו מקום בהרכב
Xavi
קיבל.ה  1198 לייקים

זה שחקן שהוא טוב להיכנס דקה 80 לשמור על יתרון להקריב צהוב במתפרצת
לא מובן איך בזבזנו עליו מקום של זר ועוד שילמו עליו 300 אלף יורו אלוהים אדירים
H.T.A
קיבל.ה  17 לייקים

היה אחלה מחצית שניה. תיקל טוב ושמר על הכדור. בכללי הייתי מבסוט ממה שנתן, חוצמזה כל מה שרשמתי עליו באשכול הזה מהתחלה תקף.
נטל בהנעת כדור/יציאה מלחץ/תרומה התקפית
שורה תחתונה היה אחלה במה שהוא יודע

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mendelson
קיבל.ה  322 לייקים

סומך כתב: 24 אוגוסט 2025, 12:36 היה לו איבוד אחד לפחות שכמעט קיבלנו ממנו גול. אז הוא בפירוש כן טעה וכן איבד
אי אפשר לקרוא לו פלופ, כי מלכתחילה אין שום ציפיות ממנו. על הנייר זה רזומה של שחקן שסכנין מביאה, ובגיל שבדרך כלל כבר אין בו הפתעות גדולות. אפילו בקלטת הביצועים שלו, שאמורה להיות מפולטרת כמו אינסטגרם של ילדה בתיכון, הכניסו לשם מסירות שלו שלא הגיעו לכתובת. לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. וכן, שחקן שמקפיד לברוח מהכדור ככל הניתן לא מרבה לאבד כדורים, ומי שסוגר שטחים ריקים לא מאבד את השחקן ששמר עליו.

ובסוף אלו שמתלהבים ממנו פה משום מה, עושים את זה בגלל שהאסטרטגיה של ״תנמיך ציפיות לאפס, ותפתיע את כולם עם ביצועים בינוניים״ עובדת.

זה לא השחקן שהיינו צריכים, והזיה שהביאו שחקן כזה על תקן זר עם דמי העברה לא מבוטלים. זה כמו שנקנה זר שהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לזרוק כדורי חוץ ארוכים - זה אחלה, אבל אין לזה מקום בכדורגל מודרני, ובוודאי שאין לזה מקום על מצבת הזרים שלך. בטח לא כשהבאת שחקן על אותה עמדה בדיוק, שטוב יותר בשלושה סדרי גודל.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

יפה שהחלטת שכל מי שמתלהב ממנו זה כי הוא מראש לא ציפה לכלום
El dudernio
קיבל.ה  1671 לייקים

Mendelson כתב: 25 אוגוסט 2025, 07:35
סומך כתב: 24 אוגוסט 2025, 12:36 היה לו איבוד אחד לפחות שכמעט קיבלנו ממנו גול. אז הוא בפירוש כן טעה וכן איבד
אי אפשר לקרוא לו פלופ, כי מלכתחילה אין שום ציפיות ממנו. על הנייר זה רזומה של שחקן שסכנין מביאה, ובגיל שבדרך כלל כבר אין בו הפתעות גדולות. אפילו בקלטת הביצועים שלו, שאמורה להיות מפולטרת כמו אינסטגרם של ילדה בתיכון, הכניסו לשם מסירות שלו שלא הגיעו לכתובת. לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. וכן, שחקן שמקפיד לברוח מהכדור ככל הניתן לא מרבה לאבד כדורים, ומי שסוגר שטחים ריקים לא מאבד את השחקן ששמר עליו.

ובסוף אלו שמתלהבים ממנו פה משום מה, עושים את זה בגלל שהאסטרטגיה של ״תנמיך ציפיות לאפס, ותפתיע את כולם עם ביצועים בינוניים״ עובדת.

זה לא השחקן שהיינו צריכים, והזיה שהביאו שחקן כזה על תקן זר עם דמי העברה לא מבוטלים. זה כמו שנקנה זר שהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לזרוק כדורי חוץ ארוכים - זה אחלה, אבל אין לזה מקום בכדורגל מודרני, ובוודאי שאין לזה מקום על מצבת הזרים שלך. בטח לא כשהבאת שחקן על אותה עמדה בדיוק, שטוב יותר בשלושה סדרי גודל.
האמת שאני חושב שבדיוק הפוך.
אלו שמבקרים אותו עושים את זה בגלל ה"סיבות" שנתת.
עונה חדשה פרסומים על זרים מעח הליגה ואז חותם פה זר שהוא לדבריך :
"אפילו בקלטת הביצועים שלו, שאמורה להיות מפולטרת כמו אינסטגרם של ילדה בתיכון, הכניסו לשם מסירות שלו שלא הגיעו לכתובת. לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי."
אז אתה מאוכזב מהבאתוצשלצפלקאו ללא קשר לאיכות שלו ואת ההאכזבה אתה מוציא עליו ועלינו בפורום.
Mendelson
קיבל.ה  322 לייקים

El dudernio כתב: 25 אוגוסט 2025, 07:47
Mendelson כתב: 25 אוגוסט 2025, 07:35

האמת שאני חושב שבדיוק הפוך.
אלו שמבקרים אותו עושים את זה בגלל ה"סיבות" שנתת.
עונה חדשה פרסומים על זרים מעח הליגה ואז חותם פה זר שהוא לדבריך :
"אפילו בקלטת הביצועים שלו, שאמורה להיות מפולטרת כמו אינסטגרם של ילדה בתיכון, הכניסו לשם מסירות שלו שלא הגיעו לכתובת. לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי."
אז אתה מאוכזב מהבאתוצשלצפלקאו ללא קשר לאיכות שלו ואת ההאכזבה אתה מוציא עליו ועלינו בפורום.
הפרופיל שלו, הרקורד, קלטת הביצועים, הראיונות שנתנו לגביו אנשי תקשורת ספורט ברזילאים, החוות דעת שכתבו עליו בטוויטר אוהדים של הקבוצה הקודמת שלו - הכל מתכתב באופן מושלם עם מה שרואים ממנו במגרש, שזה לא הרבה (מחצית שניה סבירה זו בטח לא סיבה להביא שחקן). הוא למל"מ מארץ הלמל"מים. ולא ברור לי מאיפה האופטימיות שכולם משקרים, שהרקורד משקר, שהגיל משקר, שהקלטת משקרת, שהמציאות במגרש משקרת - ושעוד כמה משחקים פתאום יהיה פה זר אכזר בשם פלקאו שיפרק את הליגה עם יכולות הגירזון האלוהיות שלו.
NARKOTIKA
קיבל.ה  232 לייקים

D&3 כתב: 25 אוגוסט 2025, 07:38 יפה שהחלטת שכל מי שמתלהב ממנו זה כי הוא מראש לא ציפה לכלום
אני החמאתי לו כי באתי עם ציפיות ממש נמוכות. אני עדיין חושב שזה רכש לא חכם וזה הזיה ששילמו עליו 300 אלף יורו, שווה ערך לשכר של השחקן הכי בכיר שלנו.
בכל מקרה,
גם לאלו שמחמיאים לו,
יש פה מישהו שמתלהב ממנו?
כלומר חושב שהוא באנקר בהרכב של קבוצת צמרת?

להתפקד בבקשה.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

NARKOTIKA כתב: 25 אוגוסט 2025, 08:38
D&3 כתב: 25 אוגוסט 2025, 07:38 יפה שהחלטת שכל מי שמתלהב ממנו זה כי הוא מראש לא ציפה לכלום
אני החמאתי לו כי באתי עם ציפיות ממש נמוכות. אני עדיין חושב שזה רכש לא חכם וזה הזיה ששילמו עליו 300 אלף יורו, שווה ערך לשכר של השחקן הכי בכיר שלנו.
בכל מקרה,
גם לאלו שמחמיאים לו,
יש פה מישהו שמתלהב ממנו?
כלומר חושב שהוא באנקר בהרכב של קבוצת צמרת?

להתפקד בבקשה.
אני חושב שהוא מביא יכולות שאנחנו צריכים מהעמדה שלו, ושתהיה שלישיית קישור התקפי אנחנו הולכים להינות ממנו מאוד
קפבלנקה
קיבל.ה  485 לייקים

כל עוד אין את החוליה השלישית בקישור, קשה מאוד לראות את הכוונות של ברדה איתו.

כשיהיה שחקן קישור התקפי שיודע להיות במקום הנכון כדי לקבל את הכדורים מפלקאו (וגם מקרייב) ולהזיז אותם קדימה, לאגפים או לחלוץ, נוכל לראות טוב יותר למה הביאו את פלקאו.

הביאו אותו כדי לבלום התקפות של היריבה, לנצח מאבקי קרקע, לתת את הפס הפשוט בבילד אפ לקרייב, להפריע ליריבה ולא לתת לה לנשום. עד עכשיו הוא עושה בדיוק את זה. לא מצפה ממנו לשום דבר אחר.

כשהסגל ייבנה, ונתאפס על תיאום בתוך הקבוצה, נניע יותר כדור ונהיה דומיננטיים יותר, יכול מאוד להיות שנוכל לוותר עליו כדי שאלקוקין / בנימין יהיו יותר זמן על המגרש וינצלו את היכולות שלהם בהתקפה, וקרייב ירד נמוך יותר.
Mendelson
קיבל.ה  322 לייקים

גם קרייב שיחק בלי השלישיית קישור ההתקפי שאנחנו מקווים שתהיה פה. הוא התאמן עם הקבוצה הרבה פחות. הוא לא היה במחנה אימון, בניגוד לפלקאו. גם הוא לא מכיר את ברדה, ולא דובר את השפה.

אבל קרייב הראה בדקות ששיחק איכויות של שחקן שחקן, ועשה את רוב הדברים שקשר בעמדה של פלקאו אמור לעשות, רק ברמה גבוהה יותר. ואין לי ספק שהוא ישתדרג עם הזמן, והנסיון, וכשהרכב יתחזק ויתגבש. אבל זה לא יכול להיות הנימוק להעדר היכולת של פלקאו לעשות את התפקיד שלו טוב.
קפבלנקה
קיבל.ה  485 לייקים

Mendelson כתב: 25 אוגוסט 2025, 09:32 גם קרייב שיחק בלי השלישיית קישור ההתקפי שאנחנו מקווים שתהיה פה. הוא התאמן עם הקבוצה הרבה פחות. הוא לא היה במחנה אימון, בניגוד לפלקאו. גם הוא לא מכיר את ברדה, ולא דובר את השפה.

אבל קרייב הראה בדקות ששיחק איכויות של שחקן שחקן, ועשה את רוב הדברים שקשר בעמדה של פלקאו אמור לעשות, רק ברמה גבוהה יותר. ואין לי ספק שהוא ישתדרג עם הזמן, והנסיון, וכשהרכב יתחזק ויתגבש. אבל זה לא יכול להיות הנימוק להעדר היכולת של פלקאו לעשות את התפקיד שלו טוב.
מה אתה חושב שהתפקיד שלו, שהוא לא עושה טוב?

אני ראיתי אותו גם מול ק"ש וגם בטרנר מפריע ליריבה, מנצח מאבקי קרקע, מחלץ כדורים, סוחט שריקות קטנות מהשופט, עוזר לבלמים במשחק ההגנה. אני חושב שזה פחות או יותר למה הביאו אותו. את קרייב הביאו בשביל דברים קצת אחרים, והוא מצליח להתבלט יותר מפלקאו כרגע, אין ספק בזה. עדיין אתה משחק עם 2/3 קישור.

הטענה שלי היא שיכול להיות שפלקאו יראה יותר יכולות בילד אפ והנעת כדור כשיהיה שחקן קישור נוסף שידע לקבל ממנו את הכדורים. ושוב, פלקאו על המגרש כרגע כי הסגל עוד לא שלם והקבוצה לא מתואמת מספיק כדי להחזיק כדור. כשנגיע לדומיננטיות, אני לגמרי רואה מצב שהוא על הספסל ובנימין / אלקוקין משחקים את ה-8 ליד קרייב כ-6.
Mendelson
קיבל.ה  322 לייקים

קפבלנקה כתב: 25 אוגוסט 2025, 09:37
Mendelson כתב: 25 אוגוסט 2025, 09:32 גם קרייב שיחק בלי השלישיית קישור ההתקפי שאנחנו מקווים שתהיה פה. הוא התאמן עם הקבוצה הרבה פחות. הוא לא היה במחנה אימון, בניגוד לפלקאו. גם הוא לא מכיר את ברדה, ולא דובר את השפה.

אני ראיתי אותו גם מול ק"ש וגם בטרנר מפריע ליריבה, מנצח מאבקי קרקע, מחלץ כדורים, סוחט שריקות קטנות מהשופט, עוזר לבלמים במשחק ההגנה. אני חושב שזה פחות או יותר למה הביאו אותו. את קרייב הביאו בשביל דברים קצת אחרים, והוא מצליח להתבלט יותר מפלקאו כרגע, אין ספק בזה. עדיין אתה משחק עם 2/3 קישור.

הטענה שלי היא שיכול להיות שפלקאו יראה יותר יכולות בילד אפ והנעת כדור כשיהיה שחקן קישור נוסף שידע לקבל ממנו את הכדורים. ושוב, פלקאו על המגרש כרגע כי הסגל עוד לא שלם והקבוצה לא מתואמת מספיק כדי להחזיק כדור. כשנגיע לדומיננטיות, אני לגמרי רוצה מצב שהוא על הספסל ובנימין / אלקוקין משחקים את ה-8 ליד קרייב כ-6.
קשר דפנסיבי צריך לדעת למסור כדור, ולדחוף את המשחק. החלק של התיקולים (ונשבע שלא ראיתי אצלו שום דבר יוצא דופן באספקט הזה, רחוק מזה) הוא רק אלמנט אחד מהתפקידים שלו. קשר דפנסיבי שלא יודע למסור כדור זה אוקסימורון, או משהו ששייך לכדורגל של שנות השמונים. הדברים שאתה טוען שראית ממנו זה תכונות של בלם, ולמיטב ידיעתי הוא לא בלם ולא הביאו אותו כדי להיות בלם. בלם שיודע למסור כדור ולדחוף משחק קדימה זה בונוס אדיר, אבל זו לא תכונה יסודית הכרחית להגדרת תפקיד שלו.

לא סתם החולשה של פלקאו בלטה לעין יותר דווקא במחצית הראשונה, שבה הלכנו אחורה וניסינו לעשות הגנה. הרי זה כביכול המקומות שבהם הוא אמור לפרוח, אבל בפועל הוא היה אחת הסיבות לזה שכל המשחק שלנו היה תקוע ומתגונן. תראה את המשחק בשידור חוזר, נסה להתמקד רק בפלקאו ובמקומות שבהם הוא ממקם את עצמו במגרש. אתה תראה שהוא עומד תמיד בשטח ריק, כשאין אף אחד בסביבה. בשער שספגנו מקריית שמונה הוא ניסה למנוע את הקבלת כדור לשחקן שמסר לשחקן שבישל את השער (נסיון לנגוח), אבל הוא עמד בשטח ריק קילומטר ממנו ולא יכל למנוע ממנו לקבל את הכדור ולמסור קדימה למי שבישל את השער (ואין ספק שהיה שם בעיקר פקשוש של מאיימבו). ומנגד, בכל פעם שהבלמים שלנו מקבלים את הכדור אתה רואה אותו רץ למקומות שבהם יש את הוודאות הגדולה ביותר שלא יקבל את הכדור. זה לא שהוא לא מייצר אופציות מסירה, זה נראה כאילו הוא בכוונה בורח למקומות שבהם לא יוכל לקבל את הכדור. ואולי יש פה מרכיב של פוסט טראומה, אבל הוא נראה לי עוד ג'וקו עם טיפה יותר נסיון ושכל. ג'וקו היה מקבל את הכדור ונבהל, פלקאו פשוט עושה רפואה מונעת ולא מקבל את הכדור.

תעשה רגע משחק עם עצמך ותנסה לענות בכנות - נניח שאשדוד היו מביאים את פלקאו, והיית רואה את כל 5-6 המשחקים שלהם שבהם פלקאו שיחק, ונניח שהיה עושה בדיוק את כל הדברים שעשה אצלנו במשחקים האלו. האם היית אומר שזה שחקן שכדאי להביא אלינו? היית צופה בו וחושב לעצמך שזה מה שחסר לנו בסגל?
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

לא מבין מאיפה הטענות שהוא לא יודע למסור כדורים.. ראיתי אותו מתקל ומוסר כדורים סבירים מאוד למרות שרובם הם על ארבעה חמישה מטרים לרוחב.. פלקאו עושה את העבודה שלו, הביאו אותו לעשות את הדברים הקטנים הללו בזמן שקרייב קצת יותר משתולל ובינתיים זה עובד יחסית טוב.

אנשים פה מצפים לניסים ונפלאות משחקן שהביאו אותו לעשות x אבל מצפים ממנו שיעשה y

יכול מאוד להיות שהסגנון משחק הזה לא נאה לכם, אבל זה בדיוק התפקיד שלו והוא שחקן טוב לתפקיד שהוא ממלא.
קפבלנקה
קיבל.ה  485 לייקים

Mendelson כתב: 25 אוגוסט 2025, 09:54
קפבלנקה כתב: 25 אוגוסט 2025, 09:37

הטענה שלי היא שיכול להיות שפלקאו יראה יותר יכולות בילד אפ והנעת כדור כשיהיה שחקן קישור נוסף שידע לקבל ממנו את הכדורים. ושוב, פלקאו על המגרש כרגע כי הסגל עוד לא שלם והקבוצה לא מתואמת מספיק כדי להחזיק כדור. כשנגיע לדומיננטיות, אני לגמרי רוצה מצב שהוא על הספסל ובנימין / אלקוקין משחקים את ה-8 ליד קרייב כ-6.
קשר דפנסיבי צריך לדעת למסור כדור, ולדחוף את המשחק. החלק של התיקולים (ונשבע שלא ראיתי אצלו שום דבר יוצא דופן באספקט הזה, רחוק מזה) הוא רק אלמנט אחד מהתפקידים שלו. קשר דפנסיבי שלא יודע למסור כדור זה אוקסימורון, או משהו ששייך לכדורגל של שנות השמונים. הדברים שאתה טוען שראית ממנו זה תכונות של בלם, ולמיטב ידיעתי הוא לא בלם ולא הביאו אותו כדי להיות בלם. בלם שיודע למסור כדור ולדחוף משחק קדימה זה בונוס אדיר, אבל זו לא תכונה יסודית הכרחית להגדרת תפקיד שלו.

לא סתם החולשה של פלקאו בלטה לעין יותר דווקא במחצית הראשונה, שבה הלכנו אחורה וניסינו לעשות הגנה. הרי זה כביכול המקומות שבהם הוא אמור לפרוח, אבל בפועל הוא היה אחת הסיבות לזה שכל המשחק שלנו היה תקוע ומתגונן. תראה את המשחק בשידור חוזר, נסה להתמקד רק בפלקאו ובמקומות שבהם הוא ממקם את עצמו במגרש. אתה תראה שהוא עומד תמיד בשטח ריק, כשאין אף אחד בסביבה. בשער שספגנו מקריית שמונה הוא ניסה למנוע את הקבלת כדור לשחקן שמסר לשחקן שבישל את השער (נסיון לנגוח), אבל הוא עמד בשטח ריק קילומטר ממנו ולא יכל למנוע ממנו לקבל את הכדור ולמסור קדימה למי שבישל את השער (ואין ספק שהיה שם בעיקר פקשוש של מאיימבו). ומנגד, בכל פעם שהבלמים שלנו מקבלים את הכדור אתה רואה אותו רץ למקומות שבהם יש את הוודאות הגדולה ביותר שלא יקבל את הכדור. זה לא שהוא לא מייצר אופציות מסירה, זה נראה כאילו הוא בכוונה בורח למקומות שבהם לא יוכל לקבל את הכדור. ואולי יש פה מרכיב של פוסט טראומה, אבל הוא נראה לי עוד ג'וקו עם טיפה יותר נסיון ושכל. ג'וקו היה מקבל את הכדור ונבהל, פלקאו פשוט עושה רפואה מונעת ולא מקבל את הכדור.

תעשה רגע משחק עם עצמך ותנסה לענות בכנות - נניח שאשדוד היו מביאים את פלקאו, והיית רואה את כל 5-6 המשחקים שלהם שבהם פלקאו שיחק, ונניח שהיה עושה בדיוק את כל הדברים שעשה אצלנו במשחקים האלו. האם היית אומר שזה שחקן שכדאי להביא אלינו? היית צופה בו וחושב לעצמך שזה מה שחסר לנו בסגל?
אין ספק שהוא פחות ממה שאפשר היה לצפות משחקן בתפקיד שלו, אני מסכים איתך בזה. העלית כמה טענות טובות.

כמו שאמרתי, אני מקווה שכאשר חוליית הקישור תושלם נוכל לראות ממנו יותר, ואני גם לא פוסל מצב שהוא יירד לספסל ויעלה כשאנחנו רוצים לשמור על יתרון או במשחקים נגד יריבות דומיננטיות יותר מאיתנו.

העובדה שהוא לא תורם בהחזקת כדור ובבילד אפ היא בעייתית, אני מסכים איתך.
NARKOTIKA
קיבל.ה  232 לייקים

אם אתה רואה מצב שהוא על הספסל אז אתה מסכים שזה רכש לא מספיק טוב לשחקן זר.
קפבלנקה
קיבל.ה  485 לייקים

NARKOTIKA כתב: 25 אוגוסט 2025, 10:05 אם אתה רואה מצב שהוא על הספסל אז אתה מסכים שזה רכש לא מספיק טוב לשחקן זר.
אולי צריך לתת לזה עוד זמן, אבל כן, זה אפשרי. אי אפשר להצליח עם כל הזרים.
Mendelson
קיבל.ה  322 לייקים

NARKOTIKA כתב: 25 אוגוסט 2025, 10:05 אם אתה רואה מצב שהוא על הספסל אז אתה מסכים שזה רכש לא מספיק טוב לשחקן זר.
משווה ומעלה - במחיר שהביאו אותו, לא בטוח שהיית רוצה להביא אותו גם אם היה ישראלי.

אבל רק בשביל להבהיר, אני מאוד רוצה ומקווה שיצליח, כי הוא כבר פה. פשוט לא מאמין שזה יקרה. ולכן מקווה שיחתכו הפסדים, עדיף מוקדם מאשר מאוחר.
amorphis
קיבל.ה  163 לייקים

פלקאו מתאקלם, שיחק טוב במחצית השנייה ובגדול החלק האחורי של הפועל נראה טוב גם מול קבוצה מפלצתית כמו ב"ש. הבעיה של הפועל כרגע היא ממש לא בחלק הדיפנסיבי.
התזזיתיות הזו והניסיון למשוך שוב שוב בידית של מכונת המזל של הוואלקמים והחוזים הביאה את הפועל למצב שלה בעבר. גם לב"ש וגם למכבי יש בהרכב שחקנים שנקטלו פה על ימין ועל שמאל בידי האוהדים ובסוף לקחו תארים בזמן שאנחנו ירדנו ליגה. לחתוך הפסדים כלומר להקפיא שחקן שרק הגיע ,לזעזע את הקבוצה לנסות לאתר שחקן חדש ( אם לא שמתם לב כל שחקן שהיה שווה משהו בליגה הזו ברח מפה) כדי לפגוע בינגו הפעם, זה לא אסטרטגיה זה התמכרות .
תנו אוויר לשחקן, החוסר הדלפות הזה גורם לאוהדים לפתח ציפיות מטורפות , קבוצה צריכה להיות גם מאוזנת ולא רק כוכבים וואנבי שירתו לברוח מפה ברגע שהצליחו לחבר פס או לבשל גול .
שליחת תגובה