פלקאו
-
- קיבל.ה 105 לייקים
לא כוכב, בגדול לא שווה בנתיים לפחות מקום של של זר, אבל סך הכל סביר
שחקן מתאים לקבוצת תחתית על, הבעיה שזה לא השאיפות שלנו ( אני מקווה)
בטוח לא נגר כמו שהרבה מגזימים פה קצת
שחקן מתאים לקבוצת תחתית על, הבעיה שזה לא השאיפות שלנו ( אני מקווה)
בטוח לא נגר כמו שהרבה מגזימים פה קצת
-
- קיבל.ה 403 לייקים
מחצית ראשונה מתחת לכל ביקורת
מחצית שנייה מצוינת, היה יותר נייד וסוף סוף לא ברח מהכדור פלוס חילץ הרבה כדורים.
נקווה שימשיך את היכולת מהמחצית השנייה
מחצית שנייה מצוינת, היה יותר נייד וסוף סוף לא ברח מהכדור פלוס חילץ הרבה כדורים.
נקווה שימשיך את היכולת מהמחצית השנייה
-
- קיבל.ה 321 לייקים
הוא השתפר במחצית השניה, זה נכון. אבל הוא היה ונשאר ההגדרה המילונית של למל״מ. מכסה שטחים ריקים בעיקר, לא מעט פעמים לא מצליח להגיע לכדורים (גם בגול שספגנו ציפיתי שיקח את הכדור שקפץ אליו, למרות שהאחריות בסוף על מאיימבו), לא מסוגל להניע כדור קדימה. ובאופן כללי עושה הכל כדי לברוח מהכדור כמה שיותר רחוק.
הוא נראה בחור חמוד בסה״כ, אבל הזוי לחשוב שזה הזר ששילמנו עליו דמי העברה הכי גבוהים בעונה הזאת (אלא אם פספסתי משהו), ובכלל הזיה שהבאנו אותו בין הראשונים ולא בתור פשרה של רגע אחרון.
לא מאוחר להוציא אותו להשאלה בכיוון אחד לסכנין או משהו, ולהביא משהו אחר הרבה הרבה יותר טוב ממנו. אפשר להסתכל טיפה הצידה לקרייב ולראות מה הפרופיל של השחקן שאמור לאייש את העמדה הזאת.
הוא נראה בחור חמוד בסה״כ, אבל הזוי לחשוב שזה הזר ששילמנו עליו דמי העברה הכי גבוהים בעונה הזאת (אלא אם פספסתי משהו), ובכלל הזיה שהבאנו אותו בין הראשונים ולא בתור פשרה של רגע אחרון.
לא מאוחר להוציא אותו להשאלה בכיוון אחד לסכנין או משהו, ולהביא משהו אחר הרבה הרבה יותר טוב ממנו. אפשר להסתכל טיפה הצידה לקרייב ולראות מה הפרופיל של השחקן שאמור לאייש את העמדה הזאת.
-
- קיבל.ה 79 לייקים
ציפיתי לתגובות כאלהInFlames כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 22:47מה?דולימנגה99 כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 22:47 משחק מצוין שלו. זוכה בהמון פוזשנים ולוקח הרבה כדורים.. מאוד משמעותי בשליטה באמצע במחצית השניה
תבדוק כמה פעמים במשחק זכה בכדור לטובת הפועל
במחצית השניה כל התקפה שלהם שעברה דרכו נעצרה.. עושה את העבודה שלו טוב
נקווה שעוד ישתפר
-
- קיבל.ה 172 לייקים
לא אדבר עליו רעות עד שנאזן את משחק ההתקפה.
כשהקבוצה לוחצת נכון והתקפית, הוא דוחף טוב ומחלץ יפה.
כשהקבוצה נמוכה, וכשנדרש רגל נוספת להנעת כדור, אין לו המון להוסיף.
כשהקבוצה לוחצת נכון והתקפית, הוא דוחף טוב ומחלץ יפה.
כשהקבוצה נמוכה, וכשנדרש רגל נוספת להנעת כדור, אין לו המון להוסיף.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
שחקן של מאני בול
חד ממדי זו מחמאה לשחקן הזה
חוץ משריפת שטחים וסוג מאוד מסוים של תיקול (שייאמר לזכותו, יודע לבצע אותו טוב), הוא פשוט כלום ושום דבר.
הוא לא אגרסיבי, אין שם שליטה טובה בכדור, הוא לא קרוב לאירועים… רק רץ.. ורץ.. ורץ..
הקבוצה היום התבטלה בחצי הראשון בגלל שבחרו בו, אי אפשר לשחק איתו במשחק בית
שאתה רוצה לנצח..
היה צריך להביא שחקן יותר איכותי שיודע גם לשחק כדורגל.. ולא רק להתרוצץ..
חד ממדי זו מחמאה לשחקן הזה
חוץ משריפת שטחים וסוג מאוד מסוים של תיקול (שייאמר לזכותו, יודע לבצע אותו טוב), הוא פשוט כלום ושום דבר.
הוא לא אגרסיבי, אין שם שליטה טובה בכדור, הוא לא קרוב לאירועים… רק רץ.. ורץ.. ורץ..
הקבוצה היום התבטלה בחצי הראשון בגלל שבחרו בו, אי אפשר לשחק איתו במשחק בית
שאתה רוצה לנצח..
היה צריך להביא שחקן יותר איכותי שיודע גם לשחק כדורגל.. ולא רק להתרוצץ..
-
- קיבל.ה 155 לייקים
שחקן שצריך בקבוצת כדורגל
שורף שטחים לוחץ נכון מכסה נכון עושה הגנה נכונה
נכון מוגבל התקפית מתחבא לפעמים לא בא לקבל תמיד
אבל בשביל זה יש את מקרייב ןבעזרת השם זר במקום רן בנימין
הם ידאגו להנעת כדור יותר
נסתדר איתו לדעתי
שורף שטחים לוחץ נכון מכסה נכון עושה הגנה נכונה
נכון מוגבל התקפית מתחבא לפעמים לא בא לקבל תמיד
אבל בשביל זה יש את מקרייב ןבעזרת השם זר במקום רן בנימין
הם ידאגו להנעת כדור יותר
נסתדר איתו לדעתי
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
ברגע שתרוץ פה שלישיית קישור התקפי איכותית אנחנו הולכים להינות ממנו מאוד
-
- קיבל.ה 309 לייקים
צריך שחקן יותר איכותי
להוציא בכוח פעולות טובות שלו זה מחמאות שנותנים לשחקן נוער לא לזר
קרייב יכול להיות תותח אם יהיה לידו שחקן שיוריד ממנו קצת בהנעת כדור כי הכל רק עליו
להוציא בכוח פעולות טובות שלו זה מחמאות שנותנים לשחקן נוער לא לזר
קרייב יכול להיות תותח אם יהיה לידו שחקן שיוריד ממנו קצת בהנעת כדור כי הכל רק עליו
-
- קיבל.ה 53 לייקים
אחלה פלקאו
לא עושה דברים שלא יודע
תורם המון
לא עושה דברים שלא יודע
תורם המון
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
אם רוצים לשחק בילד-אפ מהרחבה איך הגיעו מכל השחקנים בעולם לשחקן הכי פחות טכני וחסר יכולות למשחק בילד-אפ? איך יכול להיות שזה מה שבחרו? שחקן שמשלשל בתחתון בכל פעם שהכדור מגיע אליו תחת לחץ.
ואיך לידו לקחו גם שחקן כמו קרייב שהוא מצוין בהרבה מאוד אספקטים אבל דווקא בהשתחררות מלחץ ובילד-אפ מהרחבה הוא לא משהו?
פשוט לא ברור הדבר הזה. אני חושב שאנחנו חייבים להביא שחקן 8, 10 בלבד לא יספיק.
ואיך לידו לקחו גם שחקן כמו קרייב שהוא מצוין בהרבה מאוד אספקטים אבל דווקא בהשתחררות מלחץ ובילד-אפ מהרחבה הוא לא משהו?
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
עם לירן רוטמן ולמקין אנחנו לא נעשה בילד אפ ולא נשחק כדורגל גם אם במקום פלקאו יהיה פדרירדפוקס כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 23:38 אם רוצים לשחק בילד-אפ מהרחבה איך הגיעו מכל השחקנים בעולם לשחקן הכי פחות טכני וחסר יכולות למשחק בילד-אפ? איך יכול להיות שזה מה שבחרו? שחקן שמשלשל בתחתון בכל פעם שהכדור מגיע אליו תחת לחץ.
כששאנדה יכנס לעניינים, וטוריאל יהיה כשיר, אנחנו נראה ממנו ומכל הקבוצה הרבה יותר וזה עוד לפני שדברתי על ה10 שיגיע
סבלנות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 484 לייקים
נגר שהתפקיד שלו על המגרש זה לחטוף כדורים ולנצח מאבקים, לא פחות ולא יותר.
אני מקווה שלאט לאט ברדה יירגע ונגד הקבוצות "הקטנות" אנחנו נראה את אלקוקין במקומו יותר.
אני מקווה שלאט לאט ברדה יירגע ונגד הקבוצות "הקטנות" אנחנו נראה את אלקוקין במקומו יותר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
לא קשור לשום דבר שרשמתי, גם אם יביאו את מסי זה לא יהפוך את פלקאו למתאים למשחק הבילד-אפ המעצבן של הברדהבול מהרחבה.L.S כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 23:42עם לירן רוטמן ולמקין אנחנו לא נעשה בילד אפ ולא נשחק כדורגל גם אם במקום פלקאו יהיה פדרירדפוקס כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 23:38 אם רוצים לשחק בילד-אפ מהרחבה איך הגיעו מכל השחקנים בעולם לשחקן הכי פחות טכני וחסר יכולות למשחק בילד-אפ? איך יכול להיות שזה מה שבחרו? שחקן שמשלשל בתחתון בכל פעם שהכדור מגיע אליו תחת לחץ.
כששאנדה יכנס לעניינים, וטוריאל יהיה כשיר, אנחנו נראה ממנו ומכל הקבוצה הרבה יותר וזה עוד לפני שדברתי על ה10 שיגיע
סבלנות
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
מה שאני אוהב אצלו זה שהוא לא מנסה בכח,
סוגר טוב בהגנה ומחלץ כדורים כמו שצריך
סוגר טוב בהגנה ומחלץ כדורים כמו שצריך
-
- קיבל.ה 359 לייקים
נכון שהוא אדיש קצת אבל בסך הכל עשה תעבודה שלו.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
בא לי לעשות חרקירי שאני קורא את התגובות בעדו
אני באמת לא מאמין למה שאני קורא
איך השחקן הזה הגיע לבוגרים זה נגד המציאות
הוא לא יודע לשחק כדורגל יא אללה
אסור לו לפתוח יותר
אני באמת לא מאמין למה שאני קורא
איך השחקן הזה הגיע לבוגרים זה נגד המציאות
הוא לא יודע לשחק כדורגל יא אללה
אסור לו לפתוח יותר
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
קרייב משחק את את ה 8. בונה התקפות לוחץ גבוה ועוד...רדפוקס כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 23:38 אם רוצים לשחק בילד-אפ מהרחבה איך הגיעו מכל השחקנים בעולם לשחקן הכי פחות טכני וחסר יכולות למשחק בילד-אפ? איך יכול להיות שזה מה שבחרו? שחקן שמשלשל בתחתון בכל פעם שהכדור מגיע אליו תחת לחץ.
פלקאו הוא ה6. הוא מעולה לבילד אף כי הוא בקושי טועה. הוא יודע איפה השחקנים נמצאים. הוא תמיד מהווה אופציית מסירה. ומוסר כדורים בטוחים ללא סיכונים מיותרים. זה בדיוק מה שאתה צריך.
דווקא קרייב שיוצא בדריבל ולא פעם "מתחכם" מהווה סיכון גדול יותר, כי מהסןד שמסוגל לנסות לעבןרףףור פתאום את שחקן ההגנה בדריבל או לנסות לשבור את קו ההגנה במסירה
-
- קיבל.ה 141 לייקים
על מה אתה מדבר יא חתיכת סמרטוט?El dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:39מדהים כמה מטומטם וחסר מושג יכול להיוצ אדם כדי שהוא ילך ברחוב לבוש צהוב ןצעק יאללה הפועל
-
- קיבל.ה 321 לייקים
מקרה קלאסי של ״מי שלא עושה - לא טועה״. הוא לא מאבד כדורים, כי הוא בורח מהכדור. והוא אחת הסיבות לזה שאין לנו בילד אפ, אלא העפות של כדורים גבוה, כי הוא פשוט לא שם ולא תורם כלום במעבר להתקפה.El dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:42קרייב משחק את את ה 8. בונה התקפות לוחץ גבוה ועוד...רדפוקס כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 23:38 אם רוצים לשחק בילד-אפ מהרחבה איך הגיעו מכל השחקנים בעולם לשחקן הכי פחות טכני וחסר יכולות למשחק בילד-אפ? איך יכול להיות שזה מה שבחרו? שחקן שמשלשל בתחתון בכל פעם שהכדור מגיע אליו תחת לחץ.
פלקאו הוא ה6. הוא מעולה לבילד אף כי הוא בקושי טועה. הוא יודע איפה השחקנים נמצאים. הוא תמיד מהווה אופציית מסירה. ומוסר כדורים בטוחים ללא סיכונים מיותרים. זה בדיוק מה שאתה צריך.
דווקא קרייב שיוצא בדריבל ולא פעם "מתחכם" מהווה סיכון גדול יותר, כי מהסןד שמסוגל לנסות לעבןרףףור פתאום את שחקן ההגנה בדריבל או לנסות לשבור את קו ההגנה במסירה
קרייב ופלקאו משחקים בדיוק באותו תפקיד, אין שום דבר באחד שמשלים את השני, מלבד העובדה שאחד שחקן כדורגל והשני פחות. קרייב היה צריך להיות הראשון לעמדה הזאת, פלקאו היה צריך להיות הגיבוי הרביעי ברשימת אופציות אם לא הצליחו להביא את קרייב.
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
אני קראתי והבנתי מה רשמתרדפוקס כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 23:44לא קשור לשום דבר שרשמתי, גם אם יביאו את מסי זה לא יהפוך את פלקאו למתאים למשחק הבילד-אפ המעצבן של הברדהבול מהרחבה.L.S כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 23:42עם לירן רוטמן ולמקין אנחנו לא נעשה בילד אפ ולא נשחק כדורגל גם אם במקום פלקאו יהיה פדרירדפוקס כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 23:38 אם רוצים לשחק בילד-אפ מהרחבה איך הגיעו מכל השחקנים בעולם לשחקן הכי פחות טכני וחסר יכולות למשחק בילד-אפ? איך יכול להיות שזה מה שבחרו? שחקן שמשלשל בתחתון בכל פעם שהכדור מגיע אליו תחת לחץ.
סבלנות
משחק בילד אפ לא תלוי רק בפלקאו, אלא בכל השחקנים שסובבים אותו. כשיהיו לידו שחקני כדורגל טובים, שהם לא למקין ורוטמן, אתה תראה את השיפור שלו עם הכדור ובלי הכדור. בבילד אפ ובלחץ גבוה על היריבה
אתה שרפת פה לא מעט שחקנים במשחק הראשון שלהם ואכלת כובע. מאמין שהוא גם יאכיל אותך ועוד הרבה כאן
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
מעולה לבילד-אפ כי הוא לא טועה? הוא לא נוגע בכדור כי הוא לא מסוגל, איזה בילד-אפ? ראית את המחצית הראשונה? קטסטרופה הנעת כדור מהרחבה.El dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:42קרייב משחק את את ה 8. בונה התקפות לוחץ גבוה ועוד...רדפוקס כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 23:38 אם רוצים לשחק בילד-אפ מהרחבה איך הגיעו מכל השחקנים בעולם לשחקן הכי פחות טכני וחסר יכולות למשחק בילד-אפ? איך יכול להיות שזה מה שבחרו? שחקן שמשלשל בתחתון בכל פעם שהכדור מגיע אליו תחת לחץ.
וקרייב לא 8 ולא נעליים, 6 מצוין (גם הוא לא מצטיין בהנעת כדור). פלקאו לא זה ולא זה, שחקן לא טוב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
את מי שרפתי פה על משחק אחד? מה אתה ממציא?L.S כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:50אני קראתי והבנתי מה רשמת
משחק בילד אפ לא תלוי רק בפלקאו, אלא בכל השחקנים שסובבים אותו. כשיהיו לידו שחקני כדורגל טובים, שהם לא למקין ורוטמן, אתה תראה את השיפור שלו עם הכדור ובלי הכדור. בבילד אפ ובלחץ גבוה על היריבה
אתה שרפת פה לא מעט שחקנים במשחק הראשון שלהם ואכלת כובע. מאמין שהוא גם יאכיל אותך ועוד הרבה כאן
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
על זה שאתה אנטי שחקן של הפועל מהשניה הראשונה עוד לפני שהוא דרך על הדשא.צבי שיסל כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:48על מה אתה מדבר יא חתיכת סמרטוט?El dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:39מדהים כמה מטומטם וחסר מושג יכול להיוצ אדם כדי שהוא ילך ברחוב לבוש צהוב ןצעק יאללה הפועל
שאתה מספר סיפורים ומעשיות כדי להצדיק למה אתה אנטי ומראה בעזרת זה שאין לך מושג פשוט על מה שאתה מדבר. ועל מנת להראות שאתה לא סתם נגדו אלא כנראה חרא של בן אדם ולא רק חרא של אוהד (אם אתה בכלל כזה ולא אוהד מכבי שמטריל כאן) אתה מטנף גם על מי שלא מסכים איתך.
אדיוט.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 24 אוגוסט 2025, 01:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
סתיו טוריאל מכיר?רדפוקס כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:51את מי שרפתי פה על משחק אחד? מה אתה ממציא?L.S כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:50אני קראתי והבנתי מה רשמת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
אחחח אם היית נופל לי לידיים ואם היית יודע למי אתה רושם את זה יא מזדיין בתחתEl dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:52על זה שאתה אנטי שחקן של הפועל מהשניה הראשןנה עןד לפני שהןא דרך על הדשא.צבי שיסל כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:48על מה אתה מדבר יא חתיכת סמרטוט?El dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:39
מדהים כמה מטומטם וחסר מושג יכול להיוצ אדם כדי שהוא ילך ברחוב לבוש צהוב ןצעק יאללה הפועל
שאתה מספר סיפורים ומעשיות כדי להצדחק למה אתה אנטי ומראה בעזרת זה שאין לך מושג פשוט על מה שטתה מדבר. ועל מנת להראות שאתה לא סתם נגדונאלא כנראה חראה של בן אדם ולא רק חרא של אונףהד (אם אתה בכלצ כזה ולא אןהד מכבי שמטריל כאן) אתה מטנף גם אל מי שלא מסכים איתך.
אדיוט.
מטומטם ואידיוט אתה רושם לי? יא בן של אלפיים זונה
נערך לאחרונה על ידי Red Wolf ב 25 אוגוסט 2025, 10:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: המשתמש קיבל אזהרה על הודעה זאת
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
מה?L.S כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:52סתיו טוריאל מכיר?רדפוקס כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:51את מי שרפתי פה על משחק אחד? מה אתה ממציא?L.S כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:50
אני קראתי והבנתי מה רשמת

-
- קיבל.ה 141 לייקים
ותנסה לכתוב עם פחות שגיאות יא פוזלEl dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:52על זה שאתה אנטי שחקן של הפועל מהשניה הראשןנה עןד לפני שהןא דרך על הדשא.צבי שיסל כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:48על מה אתה מדבר יא חתיכת סמרטוט?El dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:39
מדהים כמה מטומטם וחסר מושג יכול להיוצ אדם כדי שהוא ילך ברחוב לבוש צהוב ןצעק יאללה הפועל
שאתה מספר סיפורים ומעשיות כדי להצדחק למה אתה אנטי ומראה בעזרת זה שאין לך מושג פשוט על מה שטתה מדבר. ועל מנת להראות שאתה לא סתם נגדונאלא כנראה חראה של בן אדם ולא רק חרא של אונףהד (אם אתה בכלצ כזה ולא אןהד מכבי שמטריל כאן) אתה מטנף גם אל מי שלא מסכים איתך.
אדיוט.
מכביסט תגיד לכושיליסבתא שלך יא חרא עם רגליים
אתה עושה פה טעות גדולה עם איך שאתה מתנסח מולי יא זבל שבזבלים
נערך לאחרונה על ידי Red Wolf ב 25 אוגוסט 2025, 10:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
תרגעו שניכם ותפסיקו להגיב אחד לשני באופן מיידי.צבי שיסל כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:58ותנסה לכתוב עם פחות שגיאות יא פוזלEl dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:52על זה שאתה אנטי שחקן של הפועל מהשניה הראשןנה עןד לפני שהןא דרך על הדשא.
אדיוט.
כולה אשכול על פלקאו.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
הוא לא השחקן שמתאים ליד קרייב לטעמי. הייתי רוצה מישהו אחר כ-8 וקרייב כ-6 בקו אחד וה-10 מעליהם. זה לא יקרה.
אז אם נתמקד במה שיש - הוא היה טוב מאוד מול ב"ש וטוב היום.
התחיל חלש, כמו כולם. אבל כל ההגנה סבלה מכך שלא הייתה התקפה היום, בעיקר במחצית הראשונה. הוא לא מאבד, לרוב גם לא טועה, מגן היטב. יורדים עליו יותר מדי סתם. הציפיות היו שיביאו זרים בקליבר אחר, ולכן העוקצנות. חבל.
אז אם נתמקד במה שיש - הוא היה טוב מאוד מול ב"ש וטוב היום.
התחיל חלש, כמו כולם. אבל כל ההגנה סבלה מכך שלא הייתה התקפה היום, בעיקר במחצית הראשונה. הוא לא מאבד, לרוב גם לא טועה, מגן היטב. יורדים עליו יותר מדי סתם. הציפיות היו שיביאו זרים בקליבר אחר, ולכן העוקצנות. חבל.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
אין פה שום התפזרות זה טיפוס אובססיבי שלא מוכן לקבל את העובדה שהשחקן הברזילאי לא יודע לשחק כדורגל ומנסה לבנות פה איזו אווירה סביב התגובות שלי
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
האמת ראיתי....רדפוקס כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:51מעולה לבילד-אפ כי הוא לא טועה? הוא לא נוגע בכדור כי הוא לא מסוגל, איזה בילד-אפ? ראית את המחצית הראשונה? קטסטרופה הנעת כדור מהרחבה.El dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:42קרייב משחק את את ה 8. בונה התקפות לוחץ גבוה ועוד...רדפוקס כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 23:38 אם רוצים לשחק בילד-אפ מהרחבה איך הגיעו מכל השחקנים בעולם לשחקן הכי פחות טכני וחסר יכולות למשחק בילד-אפ? איך יכול להיות שזה מה שבחרו? שחקן שמשלשל בתחתון בכל פעם שהכדור מגיע אליו תחת לחץ.
וקרייב לא 8 ולא נעליים, 6 מצוין (גם הוא לא מצטיין בהנעת כדור). פלקאו לא זה ולא זה, שחקן לא טוב.
במחצית הקאונה כמעטנ לא ניסינו לעשות בילד אפ אלא יותר העפנו כדור למעלה לקרייב שעלה ונצמד לדאפה... דבר שייצר מרווח גדול בין חוליית ההגנה לחלק ההתקפי הקשה עוד יותר את הבילד אפ.
אני ממש לא חושב ולא ראיתי שפלקאו הוא הבעיה אלא יותר קבלת ההחלטות של למקין ובנימין כשהם קיבלו את הכדור באמצע.
וכן הדבר הכי חשוב בבילד אף זה לשמור את הכדור אצלך ברגל, פלקאו עושה את זה מצויין. הוא תמיד מהוןו אופצית מסירה, מפנה מקום באמצע לקישור, מעביר את הכדור מהר לבלם שני / מגן שנמצאים עם הפנים למגרש ויותר נוח להם לתת את הכדור קדימה ...
יש פה איזה אידיאל של רודרי / קאנטה לקשר אחורי שהוא לא ראלי.
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
מקלל מאייםצבי שיסל כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:58ותנסה לכתוב עם פחות שגיאות יא פוזלEl dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:52על זה שאתה אנטי שחקן של הפועל מהשניה הראשןנה עןד לפני שהןא דרך על הדשא.
אדיוט.
ילד תרגיע.
נ.ב אני לא פוזל אבל נחמד גם לדעת שמגבלה גופנית היא עילה לרדת על מישהו.
איך אמרתי כנראה שאתה באמת חרא של בן אדם. למרות הכל. זה אולי פותר אותך מלהיות אוהד מכבי אם זה מנחם אותך.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 24 אוגוסט 2025, 01:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
אני כנראה גדול ממך לפחות בעשורEl dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 01:09מקלל מאייםצבי שיסל כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:58ותנסה לכתוב עם פחות שגיאות יא פוזלEl dudernio כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:52
על זה שאתה אנטי שחקן של הפועל מהשניה הראשןנה עןד לפני שהןא דרך על הדשא.
אדיוט.
ילד תרגיע.
ותפשפש קצת בתגובות שלך תזהה שקיללת הרבה לפני יא אהבל
-
- קיבל.ה 423 לייקים
אנשים לא מבינים איזה קבוצת מטורפת יכלה להיות לנו אם היה מגיע קשר אחורי אמיתי סטייל עלי מוחמד שבנוסף ללעצור התקפות יודע גם לנהל את המשחק, פלקאו זה נגר ולחלץ 2 כדורים במשחק זה גם אל ים יודע. פספוס ענק בעמדה הזאת ואפשר עוד לתקן.