עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 15 אוגוסט 2025, 10:53 אם בסוף דיארה יגיע למכבי זה עוד כשלון בקבלת ההחלטות שלהם..
כי אז נבין שזה היה סיפור של כסף..
שהפועל חיכו, והחליטו למשוך עד הקצה בלי להביא הצעה שלא משאירה ברירה, ובסוף מכבי תבוא להם על הראש

זה יהיה מבאס
אז זה גם כישלון להביא אותו בסכומים גבוהים מידי כמו שכתבת בעבר וגם כישלון לא להביא אותו?

העולם נורא פשוט שהתוצאה הרצויה היא כישלון ומהנדסים את העובדות כדי להגיע אליה
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1028 לייקים

D&3 כתב: 15 אוגוסט 2025, 11:25
צ'ימבויקה כתב: 15 אוגוסט 2025, 10:53 אם בסוף דיארה יגיע למכבי זה עוד כשלון בקבלת ההחלטות שלהם..
כי אז נבין שזה היה סיפור של כסף..
שהפועל חיכו, והחליטו למשוך עד הקצה בלי להביא הצעה שלא משאירה ברירה, ובסוף מכבי תבוא להם על הראש

זה יהיה מבאס
אז זה גם כישלון להביא אותו בסכומים גבוהים מידי כמו שכתבת בעבר וגם כישלון לא להביא אותו?

העולם נורא פשוט שהתוצאה הרצויה היא כישלון ומהנדסים את העובדות כדי להגיע אליה
קודם כל, אתה מוזמן להמשיך לחפש אותי באופן אישי בתגובות שלך. להאשים אותי שאני רוצה בכשלון המועדון?
אני מפרשן מה שאני רואה.
אתה שופר. אתה לא מדבר כמו אוהד, אתה לא יודע לקיים דיון בלי ללקק להם.

כתבתי בעבר שזה כשלון להביא אותו בסכום גבוה?
ממש במילים האלה? אני לא זוכר שכתבתי דבר כזה.
אני מצפה ממך שתציג לי את ההודעה הזו.
גם אם יש כזו הודעה, אשמח לראות ממתי כתבתי אותה ומה היה המלאי בשוק…
אתה מבין שאנחנו לא בשבוע הראשון של החלון ושנראה שהם מחכים לו… וזה משפיע על הכל

מיותר לציין אבל בגלל שאתה אובססיבי ככ, אדייק שזה ברור שאם מכבי תקנה אותו ב5 מיליון אני לא אגיד שטעינו כי יש גבול וגם כי אני יודע את מקומי למול מכבי ברמת היכולות .
אבל אם הם יקנו אותו ב.1.5 בזמן שהפועל לא רצתה לשלם מעל 1.3 זה אולי כשלון כן.
כי הפועל בחרה לחכות וחשבה שהוא בכיס שלה…

אגב גם התגובה הזו שלך עכשיו היא הנדוס…
במיוחד אם נגלה שלא כתבתי הודעה בסגנון הזה..
אני באמת סקרן לראות מה כתבתי על דיארה, אולי אני סנילי.. או שאתה שקרן.
כל עוד אתה לא מראה לי הודעה שהאנשים ישפטו פה מי פה מהנדס תודעה ומי לא.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 15 אוגוסט 2025, 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

L.S כתב: 18 יולי 2025, 10:33
צ'ימבויקה כתב: 18 יולי 2025, 10:30
talb55 כתב: 18 יולי 2025, 09:42 צנצי פירסם את העלויות של קמארה- 150 אלף יורו מענק חתימה + 500 אלף יורו נטו שכר.
קצת יותר נמוך ממה שהוצע לנו, ועדין מוגזם.

מה זה?!
הוא מבקש יותר מקנגוואה

מי שלוקח אותו טמבל
מה זה מענק חתימה?
הבן אדם תחת חוזה ויעלה לנו ארגז (השאלה או רכישה)

כמה קיבל שנה שעברה בהפועל חיפה שהוא מבקש 500 אלף יורו?!
מה החוזה שלו כיום בריימס?!
התנהלות פושעת של ההנהלה, הוא הבין שחיכו לו, הוא הבין שלא הביאו אף אחד
אז הוא מבקש סכומים כאלה

מדהים שלא חשבו לאותת לו על אלטרנטיבות

עכשיו כל אלה שסיפרו לנו שהיה ממש סבבה לחכות עם בניית הסגל והזרים, יגלו שיש גם צד שני למשוואה הזו והיא זרים שמבינים את מצבנו ומבקשים סכומים מופקעים (בגלל ההכרח המקצועי שלנו לסיים את הסגל)
מדובר על עלי קמארה שמכבי הביאה
אבל אל תפריע לעצמך עם הפרופוגנדה על הנהלת הקבוצה שלך
הנה ההודעה המדוברת

הייתי עוד עדין במילים שלי...

אבל תמשיך לחשוב שכולם פה מפגרים
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

וזה לא קשור ללחפש באופן אישי, זה פשוט זועק לשמיים שזו לא ביקורת הוגנת אלא זריקת בוץ שאתה פעם אחת מחפש את ההנהלה כי היא( לפחות חשבת ככה) תשלם לדיארה יותר מידי, ועכשיו אתה מחפש את ההנהלה אם היא לא תשלם מספיק
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1028 לייקים

D&3 כתב: 15 אוגוסט 2025, 11:43
L.S כתב: 18 יולי 2025, 10:33
צ'ימבויקה כתב: 18 יולי 2025, 10:30

מה זה?!
הוא מבקש יותר מקנגוואה

מי שלוקח אותו טמבל
מה זה מענק חתימה?
הבן אדם תחת חוזה ויעלה לנו ארגז (השאלה או רכישה)

כמה קיבל שנה שעברה בהפועל חיפה שהוא מבקש 500 אלף יורו?!
מה החוזה שלו כיום בריימס?!
התנהלות פושעת של ההנהלה, הוא הבין שחיכו לו, הוא הבין שלא הביאו אף אחד
אז הוא מבקש סכומים כאלה

מדהים שלא חשבו לאותת לו על אלטרנטיבות

עכשיו כל אלה שסיפרו לנו שהיה ממש סבבה לחכות עם בניית הסגל והזרים, יגלו שיש גם צד שני למשוואה הזו והיא זרים שמבינים את מצבנו ומבקשים סכומים מופקעים (בגלל ההכרח המקצועי שלנו לסיים את הסגל)
מדובר על עלי קמארה שמכבי הביאה
אבל אל תפריע לעצמך עם הפרופוגנדה על הנהלת הקבוצה שלך
הנה ההודעה המדוברת

הייתי עוד עדין במילים שלי...

אבל תמשיך לחשוב שכולם פה מפגרים
שמע אתה חתיכת גנב דעת..
אני בהלם..
איזו הסקה מטופשת
אובססיבי

אני דיברתי על דרישות שכר..
איך אתה משווה בין שיח על רכישה לבין שכר?
גם דאפה אם היה מקבל חצי מיליון יורו הייתי רושם אותו דבר..

ואני גם רושם שם בפירוש שהוא יעלה לנו הון..
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1028 לייקים

D&3 כתב: 15 אוגוסט 2025, 11:46 וזה לא קשור ללחפש באופן אישי, זה פשוט זועק לשמיים שזו לא ביקורת הוגנת אלא זריקת בוץ שאתה פעם אחת מחפש את ההנהלה כי היא( לפחות חשבת ככה) תשלם לדיארה יותר מידי, ועכשיו אתה מחפש את ההנהלה אם היא לא תשלם מספיק
אתה לא מבין הבדל בין שכר לבין רכישה
יש הבדל בין לשלם על דיארה לבין לשלם לדיארה
אתה דמגוג על

תעמולן שופר. בבקשה ממך, אל תגיב אליי יותר.

שבת שלום
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 15 אוגוסט 2025, 12:00, נערך 4 פעמים בסך הכל.
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

המצב מידרדר פה מרגע לדודלי גיסנו

צריכים פה איזה עדכון על משהו שעתיד להגיע
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1028 לייקים

RedDrifter כתב: 15 אוגוסט 2025, 11:49 המצב מידרדר פה מרגע לדודלי גיסנו

למה מתדרדר אח?
הכל אחלה
תנו להם בקצב שלהם
תאמינו בדרך
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 15 אוגוסט 2025, 11:48
D&3 כתב: 15 אוגוסט 2025, 11:46 וזה לא קשור ללחפש באופן אישי, זה פשוט זועק לשמיים שזו לא ביקורת הוגנת אלא זריקת בוץ שאתה פעם אחת מחפש את ההנהלה כי היא( לפחות חשבת ככה) תשלם לדיארה יותר מידי, ועכשיו אתה מחפש את ההנהלה אם היא לא תשלם מספיק
אתה לא מבין הבדל בין שכר לבין רכישה
יש הבדל בין לשלם על דיארה לבין לשלם לדיארה
אתה דמגוג על

תעמולן שופר. בבקשה ממך, אל תגיב אליי יותר.

שבת שלום
שים אותי בנודניקים ולא תצטרך לראות את התעמולה שלי

ואשתדל לא להגיב אליך אבל לא יודע אם אצליח לזריקות בוץ כמו זו למעלה

שבת של ברכה
amorphis
קיבל.ה  163 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 15 אוגוסט 2025, 11:52

למה מתדרדר אח?
הכל אחלה
תנו להם בקצב שלהם
תאמינו בדרך
ספרא לקחו את הזמן גם במשא ומתן על המועדון, זה קטע אמריקאי לנהל מו"מ קשוח וזה אומנם מתסכל את האוהדים אבל מעדיף את זה פי מיליון על כבירי, רמון ושאר אוהדים בעלים אימפולסיביים שביזבזו את התקציב על שטיות ודירדרו אותנו.
בנתיים הרבה מהרכש שהם עשו היה מהטופ שהיה בהצע של השוק, ברדה , אסף צור, ליידנר , דאפה .. זה רכש שרוב אוהדי המחלה היו חותמים עליו עכשיו. פאקינג הופיעו עם משפתי וג'ארפי לאלופות, תן לכל אוהד חיפה את האפשרות להחתים את ברדה היום הם מוכרים את אחותם בשביל זה.
נכון שגם אני מת לראות מי יהיה בשמאל ומי מגן ימין ו10
אבל עם כל הכבוד, בנו את הקבוצה מהתחלה אחרי העליה. ומפה יש הבדל בין תסכול וציפייה כאוהד ונרקומן לבין ביקורת על הבעלים.. עם חבורת ההזויים שהיו פה אחראים אני בקטע של לתת כרגע גיבוי לבעלים ולהנהלה תכלס גם אם לא נסיים ב4 הראשונות, ניהולית נראה קורה פה לראשונה משהו נכון.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1028 לייקים

amorphis כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:17

למה מתדרדר אח?
הכל אחלה
תנו להם בקצב שלהם
תאמינו בדרך
ספרא לקחו את הזמן גם במשא ומתן על המועדון, זה קטע אמריקאי לנהל מו"מ קשוח וזה אומנם מתסכל את האוהדים אבל מעדיף את זה פי מיליון על כבירי, רמון ושאר אוהדים בעלים אימפולסיביים שביזבזו את התקציב על שטיות ודירדרו אותנו.
בנתיים הרבה מהרכש שהם עשו היה מהטופ שהיה בהצע של השוק, ברדה , אסף צור, ליידנר , דאפה .. זה רכש שרוב אוהדי המחלה היו חותמים עליו עכשיו. פאקינג הופיעו עם משפתי וג'ארפי לאלופות, תן לכל אוהד חיפה את האפשרות להחתים את ברדה היום הם מוכרים את אחותם בשביל זה.
אבל עם כל הכבוד, בנו את הקבוצה מהתחלה אחרי העליה. ומפה יש הבדל בין תסכול וציפייה כאוהד ונרקומן לבין ביקורת על הבעלים.. עם חבורת ההזויים שהיו פה אחראים אני בקטע של לתת כרגע גיבוי לבעלים ולהנהלה תכלס גם אם לא נסיים ב4 הראשונות, ניהולית נראה קורה פה לראשונה משהו נכון.
אני גדול המבקרים והמתוסכלים של הקיץ הזה, ואני עדיין מסכים לגמרי שזה עדיף פי מיליון על השמות שציינת פה

המבחן הוא מבחן התוצאה. בוא נראה איך הם מסיימים.
אני בדעה שהשילוב של פלקאו וקרייב בעייתי וייפגע ביכולת של הקבוצה לעמוד ביעדים שהיא שמה לעצמה שזה 3-6.
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

״אלטמן נשאר
אחרי שכבר הודיעו לעומרי אלטמן, שיאן השכר בהפועל ת"א (400 אלף יורו בעונה), כי הוא לא בתוכניות המקצועית, נכון לעכשיו יש פניית פרסה לגביו והוא יישאר חלק מהסגל, אלא אם ימצא לעצמו תחנה חדשה. בכל מקרה, המאמן אליניב ברדה לא בונה עליו יותר מדי.״

צנצי

שוב, אם אכן כך נראה שאנו צפויים לחפש מגן ימני זר.

מישהו שיכול לאשר?
אסון למכבי
קיבל.ה  33 לייקים

RedDrifter כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:32 ״אלטמן נשאר
אחרי שכבר הודיעו לעומרי אלטמן, שיאן השכר בהפועל ת"א (400 אלף יורו בעונה), כי הוא לא בתוכניות המקצועית, נכון לעכשיו יש פניית פרסה לגביו והוא יישאר חלק מהסגל, אלא אם ימצא לעצמו תחנה חדשה. בכל מקרה, המאמן אליניב ברדה לא בונה עליו יותר מדי.״

צנצי

מישהו שיכול לאשר?

הגיוני, לא רוצים אותו אבל גם לא יצליחו להיפטר ממנו במחיר מוגזם שכבר עדיף להשאיר אותו וזה היה ברור שזה מה שיקרה בסוף.
amorphis
קיבל.ה  163 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:22
amorphis כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:17

למה מתדרדר אח?
הכל אחלה
תנו להם בקצב שלהם
תאמינו בדרך
אני גדול המבקרים והמתוסכלים של הקיץ הזה, ואני עדיין מסכים לגמרי שזה עדיף פי מיליון על השמות שציינת פה

המבחן הוא מבחן התוצאה. בוא נראה איך הם מסיימים.
אני בדעה שהשילוב של פלקאו וקרייב בעייתי וייפגע ביכולת של הקבוצה לעמוד ביעדים שהיא שמה לעצמה שזה 3-6.
מסכים, פחות מ3-6 יהיה לגמרי כשלון, יותר הצלחה מטורפת.

כמובן שתסריט הפועל תל אביב קלאסי יהיה שנגיע סוף סוף לאירופה ואז יעיפו את כל הישראליות מכל המפעלים האירופאים ונסתפק במשחקי ידידות מול קבוצות מרוסיה ובאלרוס
מיכאלנקו
קיבל.ה  4 לייקים

צנצי

מישהו שיכול לאשר?
אולי די כבר עם כל שנייה ״ מישהו יכול לאשר?״
זה מביך, קרינג׳ ולקקני
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

מיכאלנקו כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:50

צנצי

מישהו שיכול לאשר?
אולי די כבר עם כל שנייה ״ מישהו יכול לאשר?״
זה מביך, קרינג׳ ולקקני
אתה לא זה שעד לפני שבוע בערך פרסם פה כל מיני שמות שמצאת בטראנפרמארקט ואמרת שהם מועמדים במקרה? הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו
אדוםאדום
קיבל.ה  158 לייקים

צנצי

מישהו שיכול לאשר?
כתבה מהיום?
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

אדוםאדום כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:55

צנצי

מישהו שיכול לאשר?
כתבה מהיום?
כן משום מה צנצי החליט להכניס את זה בתוך כתבה על זהבי בסוף
https://www.ynet.co.il/sport/article/r1 ... a_internal
Piz
קיבל.ה  115 לייקים

אני חושב שעם כל זה שאנחנו שבוע אחד מלפתוח את הליגה וחסרים פה 3 שחקנים, או מינימום 2 , זה בהחלט מבאס. יחד עם זאת שאני מסתכל לצדדים הקיץ של הקבוצות בצמרת היה איפה שהוא בסקאלה של בין סולידי לדפסניבי. יש איזו אווירה שבגלל המצב הבטחוני והשם שלנו בעולם הרבה קבוצות כמו גם עסקים מחכים שהתקופה תעבוד ושמים את הדברים על אש קטנה. ולנו זה לא בא אולי בתזמון מדהים אבל אני חושב שלהבדיל משאר הקבוצות כן יש איזו אווירה של התחדשות וניצוץ באוויר. עם כל ההסתייגות כמובן, אבל עדיין. נכון אנחנו לא התחזקנו בחלון כמו שציפינו ורצינו. אבל ניראה שכל קבוצות הצמרת נכון לעכשיו התחלשו.
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

RedDrifter כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:59

צנצי

מישהו שיכול לאשר?
כתבה מהיום?
אבל רק לפני יומיים הוא כתב 350 אלף.
המצב מחמיר אצלו.
Gania23
קיבל.ה  15 לייקים

לדעתי אפשר לנסות לשחק עם קורין או בנימין כמגן ימני
amorphis
קיבל.ה  163 לייקים

dino כתב: 15 אוגוסט 2025, 13:21
RedDrifter כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:59

כתבה מהיום?
אבל רק לפני יומיים הוא כתב 350 אלף.
המצב מחמיר אצלו.
https://share.google/SDBHFzJIc15HRO23j

כנראה השכר של אלטמן צמוד לשער הביטקוין
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5506 לייקים

Gania23 כתב: 15 אוגוסט 2025, 13:27 לדעתי אפשר לנסות לשחק עם קורין או בנימין כמגן ימני
אחלה תודה אני אעביר לצוות המקצועי.
:sh-shock:
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  541 לייקים

Gania23 כתב: 15 אוגוסט 2025, 13:27 לדעתי אפשר לנסות לשחק עם קורין או בנימין כמגן ימני
אם כבר להסב מישהו למגן ימין זה את ארי כהן. אני לא יודע אם אתה רציני אבל גם בנימין וגם קורין הם שחקני קישור שמשחקים בקישור ומניבים תוצאות. מאוד לא הגיוני מה שכתבת. לגבי ההודעות האחרות פה בנושא אלטמן. לא בטוח שצנציפר יודע על מה הוא מדבר מה שהוא כתב לא מזיק לו בין אם הוא צודק ובין אם הוא טועה, אז למה לא לכתוב? נשמע יותר כמו ספקולציה ממידע מהימן.
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

או נניח, רעיון מטורף כזה, להביא מישהו שהוא אשכרה מגן ימני בתפקיד ולא אלתורים הזויים
Gania23
קיבל.ה  15 לייקים

SickleCell כתב: 15 אוגוסט 2025, 14:11
אם כבר להסב מישהו למגן ימין זה את ארי כהן. אני לא יודע אם אתה רציני אבל גם בנימין וגם קורין הם שחקני קישור שמשחקים בקישור ומניבים תוצאות. מאוד לא הגיוני מה שכתבת. לגבי ההודעות האחרות פה בנושא אלטמן. לא בטוח שצנציפר יודע על מה הוא מדבר מה שהוא כתב לא מזיק לו בין אם הוא צודק ובין אם הוא טועה, אז למה לא לכתוב? נשמע יותר כמו ספקולציה ממידע מהימן.
לקורין יש כימיה טובה מאוד עם טוריאל ויכול לשחק איתו בשיתוף פעולה באגף ימין כמגן , גם רביבו במכבי משחק מגן אבל מרגיש כמו קשר
לגבי בנימין , לי אישית זה מרגיש שהוא יכול לשחק בהרבה תפקידים , אולי גם מגן
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

Gania23 כתב: 15 אוגוסט 2025, 15:15
SickleCell כתב: 15 אוגוסט 2025, 14:11
לקורין יש כימיה טובה מאוד עם טוריאל ויכול לשחק איתו בשיתוף פעולה באגף ימין כמגן , גם רביבו במכבי משחק מגן אבל מרגיש כמו קשר
לגבי בנימין , לי אישית זה מרגיש שהוא יכול לשחק בהרבה תפקידים , אולי גם מגן
מסאי, זה אתה?
fidel
קיבל.ה  127 לייקים

למה מתדרדר אח?
הכל אחלה
תנו להם בקצב שלהם
תאמינו בדרך
אנחנו עם 4 זרים ובאר שבע עם חמישה שאחד הם לא רוצים, אנחנו התחלנו מאפס, הם הביאו את זלאטנוביץ'.
יש לנו רכש ישראלי יותר מרשים מבאר שבע, לדעתי, וקשה מאוד לבנות קבוצה כמעט מהבסיס, אני חושב שאפשר לראות פה תהליך מקצועי וחכם, וכמו שאמרתי קודם רוב הקבוצות לא השלימו סגלים ואנחנו רחוקים 5 שחקנים מסגל מלא, שזה הרבה אבל סביר.
אדוםאדום
קיבל.ה  158 לייקים

נתניה מארגנת טרייד על מלמד. מלמד ועילאי חגג תמורת עוז בילו.
לכל אלה שחלמו עליו. (דווח התקשורת)
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5506 לייקים

אדוםאדום כתב: 15 אוגוסט 2025, 16:28 נתניה מארגנת טרייד על מלמד. מלמד ועילאי חגג תמורת עוז בילו.
למה שחיפה ירצו את עוז בילו בכלל? אוהדי נתניה לא סובלים אותו.
בכל אופן זה מתאים לנושא 'שאר הליגה'.
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

חחחחחחח מכל הכיוונים מלמד אוכל אותה זה מטורף
ואן גוך
קיבל.ה  214 לייקים

אומנם קטונתי, אבל הייתי עם השחקנים שלנו אולי דווקא מנסה מערך של 3 בלמים אמיתי, ולא בערך עם פיבן.
ציקו-מאיימבו-פיבן

בהתחשב שליידנר התקפי, ואין לנו (כרגע) מגן ימין אז לשחק עם אחד משחקני ההתקפה שם.
H.T.A
קיבל.ה  17 לייקים

ואן גוך כתב:אומנם קטונתי, אבל הייתי עם השחקנים שלנו אולי דווקא מנסה מערך של 3 בלמים אמיתי, ולא בערך עם פיבן.
ציקו-מאיימבו-פיבן

‏חלום שלי שיעבור לשלושה בלמים פר אקסלנס ויפסיק עם השטות הזאת של פיבן תומך בטוריאל. ה-אוברלאפ הצפוי שהוא עושה פעם במשחק לא באמת תורם במשהו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
InFlames
קיבל.ה  424 לייקים

ואן גוך כתב: 15 אוגוסט 2025, 17:07 אומנם קטונתי, אבל הייתי עם השחקנים שלנו אולי דווקא מנסה מערך של 3 בלמים אמיתי, ולא בערך עם פיבן.
ציקו-מאיימבו-פיבן

עם איך שאני מכיר את ברדה אתה תקבל רן בנימין על כל אגף ימין זה מה שאתה רוצה?
yoni143
קיבל.ה  145 לייקים

אני פשוט לא מבין את זה שהיה להם 3 חודשים להחתים מגן ימין אחד , שחררו גם את הרמן ואת וייר, וכרגע אין לנו אפילו מגן ימין בודד בסגל שעוד שבוע מתחיל העונה . רשלנות פושעת, בסוף ארי כהן או קנצפולסקי יתנדבו להיות בעמדה הזו.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  441 לייקים

היה איזה תקופה שסניור שיחק מגן ימני, זה היה מוזר
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
fidel
קיבל.ה  127 לייקים

yoni143 כתב: 15 אוגוסט 2025, 21:21 אני פשוט לא מבין את זה שהיה להם 3 חודשים להחתים מגן ימין אחד , שחררו גם את הרמן ואת וייר, וכרגע אין לנו אפילו מגן ימין בודד בסגל שעוד שבוע מתחיל העונה . רשלנות פושעת, בסוף ארי כהן או קנצפולסקי יתנדבו להיות בעמדה הזו.
זה לא מנג'ר - וייר והרמן לא ברמה, אין סיבה להשאיר אותם בקבוצה, מה עוד שיש להם עלויות. מה שלא התאים להרכב בלאומית לא מתאים לליגת העל, נקודה
לא שכחתי
קיבל.ה  43 לייקים

אדוםאדום כתב: 15 אוגוסט 2025, 16:28 נתניה מארגנת טרייד על מלמד. מלמד ועילאי חגג תמורת עוז בילו.
הטרייד הכי הזוי ששמעתי בחיי
לעוז בילו היה משחק וחצי טוב באשדוד ועוד חצי בנתניה גג. מה ההתלהבות? גיא מלמד חלוץ טוב מאוד, ועוד הוסיפו עוד שחקן?
בקיצור לא ברור
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  403 לייקים

fidel כתב: 15 אוגוסט 2025, 21:44
yoni143 כתב: 15 אוגוסט 2025, 21:21 אני פשוט לא מבין את זה שהיה להם 3 חודשים להחתים מגן ימין אחד , שחררו גם את הרמן ואת וייר, וכרגע אין לנו אפילו מגן ימין בודד בסגל שעוד שבוע מתחיל העונה . רשלנות פושעת, בסוף ארי כהן או קנצפולסקי יתנדבו להיות בעמדה הזו.
זה לא מנג'ר - וייר והרמן לא ברמה, אין סיבה להשאיר אותם בקבוצה, מה עוד שיש להם עלויות. מה שלא התאים להרכב בלאומית לא מתאים לליגת העל, נקודה
מעדיף עכשיו את וויר פותח במקום פיבן מגן ימני
כי פיבן לא מגן ימני
כי וויר יכול לעשות עקיפה על הקו ולשחרר קצת את טוריאל
לשחק עם 3 בלמים ומגן שמאלי - לא יעבוד.
במיוחד עם 2 קשרים שהם יותר הגנתיים כמו קרייב ופלקאו ואין שחקן שהוא 10
אדום ותיק
קיבל.ה  838 לייקים

מי המחליף בסגל לטוריאל? יתכן וכבר במשחק נגד בש הוא יעלה במידה וטוריאל לא כשיר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
שליחת תגובה