אז זה גם כישלון להביא אותו בסכומים גבוהים מידי כמו שכתבת בעבר וגם כישלון לא להביא אותו?
העולם נורא פשוט שהתוצאה הרצויה היא כישלון ומהנדסים את העובדות כדי להגיע אליה
אז זה גם כישלון להביא אותו בסכומים גבוהים מידי כמו שכתבת בעבר וגם כישלון לא להביא אותו?
קודם כל, אתה מוזמן להמשיך לחפש אותי באופן אישי בתגובות שלך. להאשים אותי שאני רוצה בכשלון המועדון?
הנה ההודעה המדוברתL.S כתב: ↑18 יולי 2025, 10:33מדובר על עלי קמארה שמכבי הביאהצ'ימבויקה כתב: ↑18 יולי 2025, 10:30
מה זה?!
הוא מבקש יותר מקנגוואה
מי שלוקח אותו טמבל
מה זה מענק חתימה?
הבן אדם תחת חוזה ויעלה לנו ארגז (השאלה או רכישה)
כמה קיבל שנה שעברה בהפועל חיפה שהוא מבקש 500 אלף יורו?!
מה החוזה שלו כיום בריימס?!
התנהלות פושעת של ההנהלה, הוא הבין שחיכו לו, הוא הבין שלא הביאו אף אחד
אז הוא מבקש סכומים כאלה
מדהים שלא חשבו לאותת לו על אלטרנטיבות
עכשיו כל אלה שסיפרו לנו שהיה ממש סבבה לחכות עם בניית הסגל והזרים, יגלו שיש גם צד שני למשוואה הזו והיא זרים שמבינים את מצבנו ומבקשים סכומים מופקעים (בגלל ההכרח המקצועי שלנו לסיים את הסגל)
אבל אל תפריע לעצמך עם הפרופוגנדה על הנהלת הקבוצה שלך
שמע אתה חתיכת גנב דעת..D&3 כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:43הנה ההודעה המדוברתL.S כתב: ↑18 יולי 2025, 10:33מדובר על עלי קמארה שמכבי הביאהצ'ימבויקה כתב: ↑18 יולי 2025, 10:30
מה זה?!
הוא מבקש יותר מקנגוואה
מי שלוקח אותו טמבל
מה זה מענק חתימה?
הבן אדם תחת חוזה ויעלה לנו ארגז (השאלה או רכישה)
כמה קיבל שנה שעברה בהפועל חיפה שהוא מבקש 500 אלף יורו?!
מה החוזה שלו כיום בריימס?!
התנהלות פושעת של ההנהלה, הוא הבין שחיכו לו, הוא הבין שלא הביאו אף אחד
אז הוא מבקש סכומים כאלה
מדהים שלא חשבו לאותת לו על אלטרנטיבות
עכשיו כל אלה שסיפרו לנו שהיה ממש סבבה לחכות עם בניית הסגל והזרים, יגלו שיש גם צד שני למשוואה הזו והיא זרים שמבינים את מצבנו ומבקשים סכומים מופקעים (בגלל ההכרח המקצועי שלנו לסיים את הסגל)
אבל אל תפריע לעצמך עם הפרופוגנדה על הנהלת הקבוצה שלך
הייתי עוד עדין במילים שלי...
אבל תמשיך לחשוב שכולם פה מפגרים
אתה לא מבין הבדל בין שכר לבין רכישה
למה מתדרדר אח?RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:49 המצב מידרדר פה מרגע לדודלי גיסנו
צריכים פה איזה עדכון על משהו שעתיד להגיע
שים אותי בנודניקים ולא תצטרך לראות את התעמולה שלי
ספרא לקחו את הזמן גם במשא ומתן על המועדון, זה קטע אמריקאי לנהל מו"מ קשוח וזה אומנם מתסכל את האוהדים אבל מעדיף את זה פי מיליון על כבירי, רמון ושאר אוהדים בעלים אימפולסיביים שביזבזו את התקציב על שטיות ודירדרו אותנו.צ'ימבויקה כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:52למה מתדרדר אח?RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:49 המצב מידרדר פה מרגע לדודלי גיסנו
הכל אחלה
תנו להם בקצב שלהם
תאמינו בדרך
אני גדול המבקרים והמתוסכלים של הקיץ הזה, ואני עדיין מסכים לגמרי שזה עדיף פי מיליון על השמות שציינת פהamorphis כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:17ספרא לקחו את הזמן גם במשא ומתן על המועדון, זה קטע אמריקאי לנהל מו"מ קשוח וזה אומנם מתסכל את האוהדים אבל מעדיף את זה פי מיליון על כבירי, רמון ושאר אוהדים בעלים אימפולסיביים שביזבזו את התקציב על שטיות ודירדרו אותנו.צ'ימבויקה כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:52למה מתדרדר אח?RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:49 המצב מידרדר פה מרגע לדודלי גיסנו
הכל אחלה
תנו להם בקצב שלהם
תאמינו בדרך
בנתיים הרבה מהרכש שהם עשו היה מהטופ שהיה בהצע של השוק, ברדה , אסף צור, ליידנר , דאפה .. זה רכש שרוב אוהדי המחלה היו חותמים עליו עכשיו. פאקינג הופיעו עם משפתי וג'ארפי לאלופות, תן לכל אוהד חיפה את האפשרות להחתים את ברדה היום הם מוכרים את אחותם בשביל זה.
נכון שגם אני מת לראות מי יהיה בשמאל ומי מגן ימין ו10
אבל עם כל הכבוד, בנו את הקבוצה מהתחלה אחרי העליה. ומפה יש הבדל בין תסכול וציפייה כאוהד ונרקומן לבין ביקורת על הבעלים.. עם חבורת ההזויים שהיו פה אחראים אני בקטע של לתת כרגע גיבוי לבעלים ולהנהלה תכלס גם אם לא נסיים ב4 הראשונות, ניהולית נראה קורה פה לראשונה משהו נכון.
RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:32 ״אלטמן נשאר
אחרי שכבר הודיעו לעומרי אלטמן, שיאן השכר בהפועל ת"א (400 אלף יורו בעונה), כי הוא לא בתוכניות המקצועית, נכון לעכשיו יש פניית פרסה לגביו והוא יישאר חלק מהסגל, אלא אם ימצא לעצמו תחנה חדשה. בכל מקרה, המאמן אליניב ברדה לא בונה עליו יותר מדי.״
צנצי
שוב, אם אכן כך נראה שאנו צפויים לחפש מגן ימני זר.
מישהו שיכול לאשר?
מסכים, פחות מ3-6 יהיה לגמרי כשלון, יותר הצלחה מטורפת.צ'ימבויקה כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:22אני גדול המבקרים והמתוסכלים של הקיץ הזה, ואני עדיין מסכים לגמרי שזה עדיף פי מיליון על השמות שציינת פהamorphis כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:17ספרא לקחו את הזמן גם במשא ומתן על המועדון, זה קטע אמריקאי לנהל מו"מ קשוח וזה אומנם מתסכל את האוהדים אבל מעדיף את זה פי מיליון על כבירי, רמון ושאר אוהדים בעלים אימפולסיביים שביזבזו את התקציב על שטיות ודירדרו אותנו.
בנתיים הרבה מהרכש שהם עשו היה מהטופ שהיה בהצע של השוק, ברדה , אסף צור, ליידנר , דאפה .. זה רכש שרוב אוהדי המחלה היו חותמים עליו עכשיו. פאקינג הופיעו עם משפתי וג'ארפי לאלופות, תן לכל אוהד חיפה את האפשרות להחתים את ברדה היום הם מוכרים את אחותם בשביל זה.
נכון שגם אני מת לראות מי יהיה בשמאל ומי מגן ימין ו10
אבל עם כל הכבוד, בנו את הקבוצה מהתחלה אחרי העליה. ומפה יש הבדל בין תסכול וציפייה כאוהד ונרקומן לבין ביקורת על הבעלים.. עם חבורת ההזויים שהיו פה אחראים אני בקטע של לתת כרגע גיבוי לבעלים ולהנהלה תכלס גם אם לא נסיים ב4 הראשונות, ניהולית נראה קורה פה לראשונה משהו נכון.
המבחן הוא מבחן התוצאה. בוא נראה איך הם מסיימים.
אני בדעה שהשילוב של פלקאו וקרייב בעייתי וייפגע ביכולת של הקבוצה לעמוד ביעדים שהיא שמה לעצמה שזה 3-6.
אולי די כבר עם כל שנייה ״ מישהו יכול לאשר?״RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:32 ״אלטמן נשאר
אחרי שכבר הודיעו לעומרי אלטמן, שיאן השכר בהפועל ת"א (400 אלף יורו בעונה), כי הוא לא בתוכניות המקצועית, נכון לעכשיו יש פניית פרסה לגביו והוא יישאר חלק מהסגל, אלא אם ימצא לעצמו תחנה חדשה. בכל מקרה, המאמן אליניב ברדה לא בונה עליו יותר מדי.״
צנצי
מישהו שיכול לאשר?
אתה לא זה שעד לפני שבוע בערך פרסם פה כל מיני שמות שמצאת בטראנפרמארקט ואמרת שהם מועמדים במקרה? הגמל לא רואה את הדבשת של עצמומיכאלנקו כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:50אולי די כבר עם כל שנייה ״ מישהו יכול לאשר?״RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:32 ״אלטמן נשאר
צנצי
מישהו שיכול לאשר?
זה מביך, קרינג׳ ולקקני
כתבה מהיום?RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:32 ״אלטמן נשאר
צנצי
מישהו שיכול לאשר?
כן משום מה צנצי החליט להכניס את זה בתוך כתבה על זהבי בסוףאדוםאדום כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:55כתבה מהיום?RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:32 ״אלטמן נשאר
צנצי
מישהו שיכול לאשר?
אבל רק לפני יומיים הוא כתב 350 אלף.RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:59כן משום מה צנצי החליט להכניס את זה בתוך כתבה על זהבי בסוףאדוםאדום כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:55כתבה מהיום?RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:32 ״אלטמן נשאר
צנצי
מישהו שיכול לאשר?
https://www.ynet.co.il/sport/article/r1 ... a_internal
https://share.google/SDBHFzJIc15HRO23jdino כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 13:21אבל רק לפני יומיים הוא כתב 350 אלף.RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 12:59כן משום מה צנצי החליט להכניס את זה בתוך כתבה על זהבי בסוף
https://www.ynet.co.il/sport/article/r1 ... a_internal
המצב מחמיר אצלו.
אם כבר להסב מישהו למגן ימין זה את ארי כהן. אני לא יודע אם אתה רציני אבל גם בנימין וגם קורין הם שחקני קישור שמשחקים בקישור ומניבים תוצאות. מאוד לא הגיוני מה שכתבת. לגבי ההודעות האחרות פה בנושא אלטמן. לא בטוח שצנציפר יודע על מה הוא מדבר מה שהוא כתב לא מזיק לו בין אם הוא צודק ובין אם הוא טועה, אז למה לא לכתוב? נשמע יותר כמו ספקולציה ממידע מהימן.
לקורין יש כימיה טובה מאוד עם טוריאל ויכול לשחק איתו בשיתוף פעולה באגף ימין כמגן , גם רביבו במכבי משחק מגן אבל מרגיש כמו קשרSickleCell כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 14:11אם כבר להסב מישהו למגן ימין זה את ארי כהן. אני לא יודע אם אתה רציני אבל גם בנימין וגם קורין הם שחקני קישור שמשחקים בקישור ומניבים תוצאות. מאוד לא הגיוני מה שכתבת. לגבי ההודעות האחרות פה בנושא אלטמן. לא בטוח שצנציפר יודע על מה הוא מדבר מה שהוא כתב לא מזיק לו בין אם הוא צודק ובין אם הוא טועה, אז למה לא לכתוב? נשמע יותר כמו ספקולציה ממידע מהימן.
מסאי, זה אתה?Gania23 כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 15:15לקורין יש כימיה טובה מאוד עם טוריאל ויכול לשחק איתו בשיתוף פעולה באגף ימין כמגן , גם רביבו במכבי משחק מגן אבל מרגיש כמו קשרSickleCell כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 14:11אם כבר להסב מישהו למגן ימין זה את ארי כהן. אני לא יודע אם אתה רציני אבל גם בנימין וגם קורין הם שחקני קישור שמשחקים בקישור ומניבים תוצאות. מאוד לא הגיוני מה שכתבת. לגבי ההודעות האחרות פה בנושא אלטמן. לא בטוח שצנציפר יודע על מה הוא מדבר מה שהוא כתב לא מזיק לו בין אם הוא צודק ובין אם הוא טועה, אז למה לא לכתוב? נשמע יותר כמו ספקולציה ממידע מהימן.
לגבי בנימין , לי אישית זה מרגיש שהוא יכול לשחק בהרבה תפקידים , אולי גם מגן
אנחנו עם 4 זרים ובאר שבע עם חמישה שאחד הם לא רוצים, אנחנו התחלנו מאפס, הם הביאו את זלאטנוביץ'.צ'ימבויקה כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:52למה מתדרדר אח?RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:49 המצב מידרדר פה מרגע לדודלי גיסנו
הכל אחלה
תנו להם בקצב שלהם
תאמינו בדרך
חלום שלי שיעבור לשלושה בלמים פר אקסלנס ויפסיק עם השטות הזאת של פיבן תומך בטוריאל. ה-אוברלאפ הצפוי שהוא עושה פעם במשחק לא באמת תורם במשהו.ואן גוך כתב:אומנם קטונתי, אבל הייתי עם השחקנים שלנו אולי דווקא מנסה מערך של 3 בלמים אמיתי, ולא בערך עם פיבן.
ציקו-מאיימבו-פיבן
בהתחשב שליידנר התקפי, ואין לנו (כרגע) מגן ימין אז לשחק עם אחד משחקני ההתקפה שם.
עם איך שאני מכיר את ברדה אתה תקבל רן בנימין על כל אגף ימין זה מה שאתה רוצה?
זה לא מנג'ר - וייר והרמן לא ברמה, אין סיבה להשאיר אותם בקבוצה, מה עוד שיש להם עלויות. מה שלא התאים להרכב בלאומית לא מתאים לליגת העל, נקודה
מעדיף עכשיו את וויר פותח במקום פיבן מגן ימני