עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 142 לייקים
כחבילה שלמה, זה לא האיש שהייתי רוצה כ10 שלנו
על דאפה שמו סכום העברה כזהDubi Dubkin כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 15:22 כנראה שבאמת משעמם היום אם השם של שועה עולה
הסוכן שלו אמר יותר מפעם אחת שהוא רוצה להתמנף כלכלית
מרוויח בביתר 350k ומכוון לאמירויות/כל מקום אחר שישדרג אותו כלכלית ולא דווקא מקצועית
בנוסף , סעיף שחרור שלו עומד על 1.5מ' יורו
הקיצר, לא יקרה
next
וחוזה לתת לשועה 500k
זה לא בעיה בשביל ספרא אם באמת רוצים אותו
-
- קיבל.ה 142 לייקים
מקצועית נטו, מדובר בשחקן עם טאץ׳ וטכניקה טובים מאוד אבל איטי יחסית ודי סטטי.
בנוסף דמות שנויה במחלוקת שאני לא בטוח שיסתדר בכל מועדון.
במחיר שהוא עולה אני לא בטוח שהוא שווה את זה.
-
- קיבל.ה 147 לייקים
כמה הודעות יש באשכול הזה על שמות לא רלוונטים שברור שאין שום סיכוי שיהיו בהפועל
-
- קיבל.ה 214 לייקים
איך לעזאזל הגיעו לדבר על שועה? אין סיכוי שבעולם שיגיע.
שיסתיים כבר החלון וינחיתו עוד 2/3 זרים נשבר כבר מעצמנו
שיסתיים כבר החלון וינחיתו עוד 2/3 זרים נשבר כבר מעצמנו
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
שועה, כן בסדר.
קל לעבוד על אנשים כיום.
קל לעבוד על אנשים כיום.
-
- קיבל.ה 6487 לייקים
לדעתי זה השוערים שהשתפרו משמעותית.אוהד כורסא כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 10:17זה נתון פסיכי. מה ההסבר לזה? כי לא נראה לנו שבימינו הבולטים פחות טובים מפעם משמעותית. בטח לא בפריימרליג.הוקיץ' כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 10:10גולים מבעיטות חופשיות נמצאים בירידה חדה בשנים האחרונות בכל העולם.ההוא שאמרו לו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 09:48
התכוונתי לבעיטה ישירה ממנו, כמו שהזכירו מקודם טוריאל נגד עפולה במשחק שאחריו דגו פוטר
מסתבר שבעונת 23-24 לדוגמה, הובקעו בפרמייר ליג 11 גולים מבעיטות חופשיות כל העונה. בעונה החולפת הובקעו 13. זה פחות מחצי מהממוצע העונתי בעשור שלפני.
מה נגמר הזרים שעברנו לדבר על שועה? הלוואי שניקח אותו לביתר הנבלות אבל הוא סתם יעשה לנו צרות בבית
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
חחחחחחח שועה עלאק
היה אי פעם שחקן מבית״ר שעבר ישירות להפועל?
רק מיכאל זנדברג עולה לי
רק מיכאל זנדברג עולה לי
-
- קיבל.ה 157 לייקים
טוטו תמוז? היו.אוגוסטוס היל כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 18:00 חחחחחחח שועה עלאק
רק מיכאל זנדברג עולה לי
צריך להעביר את הדיון הזה לאלטרנטיבי בקנסו.
-
- קיבל.ה 332 לייקים
שום סיכוי שזה יקרה כי הוא מכוון לחול ומשכורת פי 2 ממה שהוא כבר מקבל
אבל שועה זה כוכב
אחד המוסרים הכי טובים בארץ אם לא הכי טוב
אבל שועה זה כוכב
אחד המוסרים הכי טובים בארץ אם לא הכי טוב
- בז'רנו
- קיבל.ה 788 לייקים
ברור ששועה לא רלוונטי.
אבל בשביל הכיף,נגיד שקנינו אותו.
מרכז הגנה מיימבו+ ציקו
קישור פלקאו,קרייב ושועה.
אנחנו נהיה הקבוצה עם האמצע הכי איטי בליגה.
אפילו שחקן אחד מהיר אין כאן
אבל בשביל הכיף,נגיד שקנינו אותו.
מרכז הגנה מיימבו+ ציקו
קישור פלקאו,קרייב ושועה.
אנחנו נהיה הקבוצה עם האמצע הכי איטי בליגה.
אפילו שחקן אחד מהיר אין כאן
-
- קיבל.ה 145 לייקים
אם כבר לשים 1.5 מיליון אירו זה על אורי עזו בן 20 , סופר טאלנט, אבל מכבי חיפה כבר כנראה חמים עליו ויקנו אותו מהמחלה.
מה שזועק שחסר לנו איכות ועומק בהתקפה לעמדת החלוץ וכמובן קשר מתחת לחלוץ/כנף שמאל והכי חשוב מגן ימני .
כמו שנאמר השמות המתאימים ביותר זה דיארה, תומר יוספי , אלי דסה , דמאשקן, יונתן כהן, שון ויסמן.
בלת ברירה אם לא יהיה עוד חיזוק אז להשאיר את רוחנא ואלטמן.
ככה או ככה צריך לשחרר את ארי כהן, קנצפולסקי וטל ארצ'ל לא ברמה כלל.
מה שזועק שחסר לנו איכות ועומק בהתקפה לעמדת החלוץ וכמובן קשר מתחת לחלוץ/כנף שמאל והכי חשוב מגן ימני .
כמו שנאמר השמות המתאימים ביותר זה דיארה, תומר יוספי , אלי דסה , דמאשקן, יונתן כהן, שון ויסמן.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
עזו עם גיליון משמעת בגובה של קרייב. פחות מוכח מדאפה ומכבי לא ימכרו לך אותו בחיים. אפשר להקדם הלאה די כבר להפיץ שטויות (שועה זה הטרלה ימתגרדים)yoni143 כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 18:58 אם כבר לשים 1.5 מיליון אירו זה על אורי עזו בן 20 , סופר טאלנט, אבל מכבי חיפה כבר כנראה חמים עליו ויקנו אותו מהמחלה.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
יש התקדמות עם המו״מ על השחקן שדיברת עליו במקרה?אדוםאדום כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 19:02עזו עם גיליון משמעת בגובה של קרייב. פחות מוכח מדאפה ומכבי לא ימכרו לך אותו בחיים. אפשר להקדם הלאה די כבר להפיץ שטויות (שועה זה הטרלה ימתגרדים)yoni143 כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 18:58 אם כבר לשים 1.5 מיליון אירו זה על אורי עזו בן 20 , סופר טאלנט, אבל מכבי חיפה כבר כנראה חמים עליו ויקנו אותו מהמחלה.
-
- קיבל.ה 137 לייקים
איזה ואקום יווצר ביקום כאשר תגמר עונת המלפפונים ואיתה האנרגיה המיותרת של האשכול הזה
-
- קיבל.ה 321 לייקים
אם הסעיף שחרור של שועה הוא באמת 1.5 מיליון יורו זו בדיחה, הוא שווה הרבה יותר מזה לדעתי. והלוואי והיינו מביאים אותו, אבל זו פנטזיה ותו לא. אפילו המחלה לא ניסו, וזה שחקן שתפור לסגנון רכש שלהם.
-
- קיבל.ה 2183 לייקים
שועה ראפר.
לא הייתי בונה עליו כלום.
לא הייתי בונה עליו כלום.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 105 לייקים
שועה פוטנציאל ענק, אבל עם פוטנציאל להפוך גם לחטואל.. מקווה בשבילו שילך בדרך הישר ( כל עוד זה לא במכבי או ביתר, שם מאחל שיפול ללבן לפורום ולשלוותא מהר )
בכלל הייתי ממליץ לו לצאת מהחור המסריח הזה שנקרא ישראל בקשר לכדורגל ולעבור לאיזה ליגה אוסטרית אפילו קבוצה בתחתית. שם יש משמעת ואימונים ויכול להיות באמת כוכב.
בכלל הייתי ממליץ לו לצאת מהחור המסריח הזה שנקרא ישראל בקשר לכדורגל ולעבור לאיזה ליגה אוסטרית אפילו קבוצה בתחתית. שם יש משמעת ואימונים ויכול להיות באמת כוכב.
-
- קיבל.ה 424 לייקים
ככל הנראה לא הבינו נכון את החוק של הזרים, וקבוצות יוכלו להביא 8 זרים בלי לשלם שקל, כל עוד לא יהיו רשומים 8 זרים בסגל למשחק.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
-
- קיבל.ה 424 לייקים
-
- קיבל.ה 332 לייקים
יש כיוון קונקרטי לרכש הבא?
10? מגן ימני?
10? מגן ימני?
-
- קיבל.ה 145 לייקים
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
-
- קיבל.ה 357 לייקים
הוא הציע את שון וייסמן מספר פעמים
-
- קיבל.ה 485 לייקים
הגעתי למסקנה שאני צריך שיביאו כבר מגן ימני, עשר וכנף שמאל, ואני לא אהיה רגוע עד שזה יקרה.
אני צריך שזה יקרה כבר.
תודה, לילה טוב.
אני צריך שזה יקרה כבר.
תודה, לילה טוב.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
דלה עלי וג׳סי לינגרד
-
- קיבל.ה 145 לייקים
א. הוא בלי קבוצה והוא שןנא את מכבי שלא שחררו אותו לבית"ר.
ב. הם לקחו לנו את זהבי, אניימה, ורמוט, דוידה, יחזקאל, וטל בן חיים החלוץ, ורצו גם את דמארי לקחת. מותר לנו גם.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
כן כי אין כמו שחקן ששיחק 100 דקות ב3 משחקים בעונה שעברה
שידרוג מקצועי מטורף
די בחייאת איזה הצעות
שידרוג מקצועי מטורף
די בחייאת איזה הצעות
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
-
- קיבל.ה 53 לייקים
בחששות שהנבלות ילכו על דיארה
אחרי שמכרו את פטאצ'י
אחרי שמכרו את פטאצ'י
כרגע דיארה עדיין לא קרוב להיות אצלנו, אבל בוא נגיד שאם ריימס ימכרו אותו ומכבי ירצו אותו אז רוב הסיכויים שאתה יכול לשכוח מדיארה, הם ינצחו בדו קרב הזה.
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
ריימס ימכרו ברגע שתביא להם מספיק כסף. אומנם הם לא יהודים, אבל גם הם חושבים ויודעים לעשות כסף.
ואומר שוב כי רואה שזה צץ פה לא מעט
הכסף שספרא שם על דאפה זה נמצא בקריטריונים נוקשים וברורים. הוא לא יקח 2 מיליון שלכאורה חושב שלהשקיע בדיארה(שיש היכרות, היה בארץ, כישרון עם פוטנציאל גדול) וילך למצוא בטרנספרמרקט ״שחקנים יותר טובים בכסף הזה״
הוא לא יענקלה שחר שזורק כל עונה לפח מיליוני יורו.
ואומר שוב כי רואה שזה צץ פה לא מעט
הכסף שספרא שם על דאפה זה נמצא בקריטריונים נוקשים וברורים. הוא לא יקח 2 מיליון שלכאורה חושב שלהשקיע בדיארה(שיש היכרות, היה בארץ, כישרון עם פוטנציאל גדול) וילך למצוא בטרנספרמרקט ״שחקנים יותר טובים בכסף הזה״
הוא לא יענקלה שחר שזורק כל עונה לפח מיליוני יורו.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
אם בסוף דיארה יגיע למכבי זה עוד כשלון בקבלת ההחלטות שלהם..
כי אז נבין שזה היה סיפור של כסף..
שהפועל חיכו, והחליטו למשוך עד הקצה בלי להביא הצעה שלא משאירה ברירה, ובסוף מכבי תבוא להם על הראש
זה יהיה מבאס
כי אז נבין שזה היה סיפור של כסף..
שהפועל חיכו, והחליטו למשוך עד הקצה בלי להביא הצעה שלא משאירה ברירה, ובסוף מכבי תבוא להם על הראש
זה יהיה מבאס
-
- קיבל.ה 105 לייקים
למה זה בהכרח כישלון? וברור שזה הכל סיפור של כסף, כל דבר זה כסף.. גם אם הם אומרים לך לא מוכנים למכור, אם תציע להם סכום גדול מספיק פתאום תשמע קולות אחרים.. לכל שחקן יש מחיר, ואם במקום מיליון וחצי יורו על דיארה יביאו זר אחר מוכח מליגה אחרת, זה ממש לא כישלון.
אם יגידו ״טוב לא צריך כלום נסתדר עם מה שיש״ זה כבר המדיניות של פעם ואז זורם על ההגדרה שלך.
ולדעתי האישית שחקן עם חצי עונה מוכחת בליגת העל לא שווה את הסכום הזה עם כל הכבוד, שוב בהנחה שלא ישאירו חור.
לא צריך לחפש כשלונות בכוח איפה שאין, אל תדאג לצערי יהיו לך גם דברים אמיתיים להאשים אותם.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
מה שאני אוהב השנה- שאם אני לא טועה אין לנו השאלות ללא אופציה רכישה. שזה אומר שנגמר תפקידנו בלהשביח שחקנים, ובגדול זו העסקה הכי גדולה שאפשר לעשות על שחקן כדורגל.. השאלה עם אופציה זה בגדול כמו לקנות מוצר עם שנה אחריות ולהחזיר אותו אם התקלקל
-
- קיבל.ה 157 לייקים
המון פעמים היו לנו השאלות עם אופציות רכישה כמו גוני נאור, אור בלוריאן וכו… פשוט בחרנו שלא לקנות חלק כי לא היה כסף וחלק כי פשוט היו קריסה טוטאלית אצלנו.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
אוקיי אז אולי טעיתי, בלי קשר אני חושב שזו הדרך הכי סבבה לרכוש שחקן..RedDrifter כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:15המון פעמים היו לנו השאלות עם אופציות רכישה כמו גוני נאור, אור בלוריאן וכו… פשוט בחרנו שלא לקנות חלק כי לא היה כסף וחלק כי פשוט היו קריסה טוטאלית אצלנו.