עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
יהלום14אדום
קיבל.ה  1038 לייקים

לירון האדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 19:22
יהלום14אדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:31
לירון האדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:21

או שהרבה פה לא אוהדי הפועל ובאו להטריל/לצחוק/ליצור בלגן או שיש פה אוהדים ששכחו מה זה להיות אוהדים..
דיי נו, יש כאן כמה קבועים שהם באמת קיצוניים בהגזמה, אבל הרבה מהתגובות הן כאלה של הסתכלות על המצב שבועיים+ לתחילת הליגה
איכשהו אחרי הפסד של הפועל יש הרבה יותר תגובות מאשר אחרי ניצחון...

שבועיים זה הרבה זמן, אחרי מחזור 2 יש עוד פגרה.
לא צריך לשדר לחץ
איכשהו יש כאן תגובות שחוזרות על עצמן כבר חודש, לא רק אחרי הפסד לנתניה. סבבה בלי לחץ, אבל לגיטימי להגיד שהמצב לא תקין, שמצפים להתנהלות אחרת במהלך הפגרה הזו (ועל אחת כמה וכמה שאת העליה הבטחנו הרבה לפני סוף העונה כך שהיה יותר זמן להתחיל להיערך)
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5504 לייקים

D&3 כתב: 08 אוגוסט 2025, 16:06
רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:37 לא התלהבתי בכלל מהג׳וני הזה שרצו להביא, אם זה מה שלא מצליחים להביא אני לא אופטימי לגבי ה-10 התותח שיגאל אותנו מכל הבעיות בבניית הקבוצה עד כה.
אמרתי לך שגם אם יגיע 10 אתה לא תירגע...
לא ראיתי שהגיע.
אני באמת אהיה רגוע כשאנחנו נהיה בטופ 4/5 באופן קבוע.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 08 אוגוסט 2025, 19:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
HTA
קיבל.ה  6 לייקים

לירון האדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 19:22
יהלום14אדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:31
לירון האדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:21

או שהרבה פה לא אוהדי הפועל ובאו להטריל/לצחוק/ליצור בלגן או שיש פה אוהדים ששכחו מה זה להיות אוהדים..
דיי נו, יש כאן כמה קבועים שהם באמת קיצוניים בהגזמה, אבל הרבה מהתגובות הן כאלה של הסתכלות על המצב שבועיים+ לתחילת הליגה
איכשהו אחרי הפסד של הפועל יש הרבה יותר תגובות מאשר אחרי ניצחון...

שבועיים זה הרבה זמן, אחרי מחזור 2 יש עוד פגרה.
לא צריך לשדר לחץ
מחכים לדייארה כמה חודשים טובים
ככה ששבועיים זה כלום
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1357 לייקים

D&3 כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:50
אוגוסטוס היל כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:30
talb55 כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:20

נורא ואיום. גם אם לא בכוונה יש כן שליליות נוראית שגובלת בהסטה ובציפיה לכישלון.
אחרי המשחק בנתניה יצאו מהמחילות כל נביאי הזעם. יש כאן איזה טרול שמקלל מאמנים ועוזריהם כאילו הם מנהלים משאים ומתנים.

תתחילו להתחבר לציפיות הגיוניות אחר עשור של כלום.
חד משמעית אבל זה גם על ההנהלה- היה צריך להגיד מהתחלה שאי אפשר בחלון אחד וגם לא 2 להגיע לסגל שהיינו רוצים. זה ייקח במקרה הטוב עד תחילת העונה הבאה.
במקום זה המסר שייצא זה נביא 10 שחקנים, בוחרים בפינצטה ותאזרו בסבלנות.
התוצאה היא פער ציפיות וניתוק מהמציאות ולא רק בפורום
אבל אפילו לא נגמר החלון....
תשפוט את החלון הזה בסוף החלון

המסר שיצא מהמועדון בזמנו זה שיבואו עוד חמישה זרים טובים, בנתיים הגיע אחד, תשפוט לפי זה.
תהיה ריאלי
אין מצב שנפגע בינגו בכולם
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1028 לייקים

לירון האדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 17:50 נהיה מאוס לקרוא בפורום, נראה שכל מיני
ייצורי טוויטר עברו לכאן
אחרי המשחק בנתניה יצאו מהמחילות כל נביאי הזעם. יש כאן איזה טרול שמקלל מאמנים ועוזריהם כאילו הם מנהלים משאים ומתנים.

אתה יודע גם התופעה שנקראית אתה היא תופעה חדשה.
נביאי הזעם לא בא מתוך ריק.
הם באו בגלל מסך העשן שאופף את המועדון ובעיקר בגלל הכשל המקצועי המאוד מובהק עד כה בקיץ הזה
אתה בלי חצי הרכב שבועיים לפתיחת עונה…

המקורבים שלך מוזמנים לצאת ולתאם ציפיות עם הקהל ולהגיד משהו..
להגיד כשלנו או לא הסתייע להביא את השחקנים שאנחנו רוצים ולכן אנחנו מכוונים לפלייאוף עליון גג ולעונה סולידית בליגה במקום 7-9..
ברגע שהעונה תתחיל אתה לא תשמע אותי מבקר אותם על הקיץ הזה כי החלון ייסגר

הביקורת ממש לגיטימית
להאשים בהסטה זה מעשה לא לגיטימי, כאילו בגלל דברים שכותבים פה יחכו למישהו מחוץ לבית

מי שמוליך שולל זה דווקא פרימור ובוקסה שלא מתקשרים את המטרות שלהם וממשיכים במכירת המנויים לאוהדים שנשענים על כך שיבואו זרים ב500 אלף יורו.. בזמן שיש סבירות ונראה פחות זרים או שלא יבואו זרים בפרופיל גבוה.. אין לדעת כי הכל במסך עשן (שכאמור אין בו שום דבר מגניב כי אין שחקנים)

אם אתה פותח את העונה הזו עם 4 זרים הם כשלו ברמה שאין דברים כאלה
L.S
קיבל.ה  1441 לייקים

אל תעשה מנוי גבר, שחרר אותנו כבר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1028 לייקים

L.S כתב: 08 אוגוסט 2025, 20:10 אל תעשה מנוי גבר, שחרר אותנו כבר
חס וחלילה, כתבתי שאפסיק לבקר ואבוא ליציע לעודד ברגע שהעונה תחל..

לא שאתה בעמדה להשתיק משתמש אבל ממש שחררתי
האמת ידועה וזה עולה לא רק ממני

נמשיך לא להתפשר כלשונך
אין ספק שככל שהזמן עובר התאוריה הזו מוכיחה את עצמה כי הרי ברור שההיצע גדל ולא קטן
תיכף ייכנסו לעזה והם יתחילו בתדרוכים חדשים על המצב הבטחוני.. במקום ללכת על בנגורה, דרוויש, האריס ואיתמר נוי.. יצאו להרפתקה שמסתמן שהובילה למקום לא אידאלי..
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 08 אוגוסט 2025, 19:47
D&3 כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:50
אוגוסטוס היל כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:30

חד משמעית אבל זה גם על ההנהלה- היה צריך להגיד מהתחלה שאי אפשר בחלון אחד וגם לא 2 להגיע לסגל שהיינו רוצים. זה ייקח במקרה הטוב עד תחילת העונה הבאה.
במקום זה המסר שייצא זה נביא 10 שחקנים, בוחרים בפינצטה ותאזרו בסבלנות.
התוצאה היא פער ציפיות וניתוק מהמציאות ולא רק בפורום
אבל אפילו לא נגמר החלון....
תשפוט את החלון הזה בסוף החלון

המסר שיצא מהמועדון בזמנו זה שיבואו עוד חמישה זרים טובים, בנתיים הגיע אחד, תשפוט לפי זה.
תהיה ריאלי
אין מצב שנפגע בינגו בכולם
ברור שלא, לפגוע בינגו ב5 זרים זה מבוא לריצה לאליפות... לבאר שבע הספיק הרבה פחות מזה שנה שעברה.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2025, 19:38
רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:37 לא התלהבתי בכלל מהג׳וני הזה שרצו להביא, אם זה מה שלא מצליחים להביא אני לא אופטימי לגבי ה-10 התותח שיגאל אותנו מכל הבעיות בבניית הקבוצה עד כה.
לא ראיתי שהגיע.
אחלה, פשוט ברור מההודעה הקודמת ועוד יותר מהאחרונה שכמו שאמרתי, רכש כזה או אחר זה לא מה שירגיע אותך
fidel
קיבל.ה  127 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 08 אוגוסט 2025, 20:05
לירון האדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 17:50 נהיה מאוס לקרוא בפורום, נראה שכל מיני
ייצורי טוויטר עברו לכאן

אתה יודע גם התופעה שנקראית אתה היא תופעה חדשה.
נביאי הזעם לא בא מתוך ריק.
הם באו בגלל מסך העשן שאופף את המועדון ובעיקר בגלל הכשל המקצועי המאוד מובהק עד כה בקיץ הזה
אתה בלי חצי הרכב שבועיים לפתיחת עונה…

המקורבים שלך מוזמנים לצאת ולתאם ציפיות עם הקהל ולהגיד משהו..
להגיד כשלנו או לא הסתייע להביא את השחקנים שאנחנו רוצים ולכן אנחנו מכוונים לפלייאוף עליון גג ולעונה סולידית בליגה במקום 7-9..
ברגע שהעונה תתחיל אתה לא תשמע אותי מבקר אותם על הקיץ הזה כי החלון ייסגר

הביקורת ממש לגיטימית
להאשים בהסטה זה מעשה לא לגיטימי, כאילו בגלל דברים שכותבים פה יחכו למישהו מחוץ לבית

מי שמוליך שולל זה דווקא פרימור ובוקסה שלא מתקשרים את המטרות שלהם וממשיכים במכירת המנויים לאוהדים שנשענים על כך שיבואו זרים ב500 אלף יורו.. בזמן שיש סבירות ונראה פחות זרים או שלא יבואו זרים בפרופיל גבוה.. אין לדעת כי הכל במסך עשן (שכאמור אין בו שום דבר מגניב כי אין שחקנים)

אם אתה פותח את העונה הזו עם 4 זרים הם כשלו ברמה שאין דברים כאלה
אם ב22.9 אנחנו עם 4 זרים זה יהיה מאכזב, לא כישלון, וזה גם תלוי בישראלים שיתווספו לקבוצה, כולל בוסקילה
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

43 ימים עד תום מועד חלון העברות.
צפויים לנו חמישה משחקים עד אז - 4 בליגה 1 בגביע הטוטו.

המון זמן להתחזק, המון זמן לטעות, לתקן ולחבר בין השחקנים.

שבת שלום
NARKOTIKA
קיבל.ה  232 לייקים

מה ז"א 22.9- 4 זרים זה לא כישלון?
זה מחדל ברמה הכי גבוהה שיש, אם זה קורה וספרא לא מפטר את כל מי שקשור לזה, אין לו סיכוי פה בחיים
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5504 לייקים

D&3 כתב: 08 אוגוסט 2025, 20:22

לא ראיתי שהגיע.
אחלה, פשוט ברור מההודעה הקודמת ועוד יותר מהאחרונה שכמו שאמרתי, רכש כזה או אחר זה לא מה שירגיע אותך
בסוף רק קבוצה טובה תביא לי נחת והציפיות שלי לא בשמיים (מקום 4-6), הדרך לקבוצה טובה עוברת ברכש נכון והתנהלות טובה בחלון העברות, לא חושב שזה הזוי או משהו.
ברור לי שאתה מנסה לעקוץ אותי אבל תחפש משהו יותר טוב.
ונרקומן
קיבל.ה  424 לייקים

יש דיבור על וולקאם סטייל אנטל מחר?
fidel
קיבל.ה  127 לייקים

NARKOTIKA כתב: 08 אוגוסט 2025, 22:26 מה ז"א 22.9- 4 זרים זה לא כישלון?
זה מחדל ברמה הכי גבוהה שיש, אם זה קורה וספרא לא מפטר את כל מי שקשור לזה, אין לו סיכוי פה בחיים
לא כישלון, להביא קרבאלי זה כישלון, לא מביאים זרים כדי להגיד ניסינו. פלקאו יכול להיות כישלון, אגב
Niro
קיבל.ה  1296 לייקים

החבר מפורטוגל, דופלקס, פתח בהרכב נגד ספורטינג ליסבון. אפשר להניח בזהירות שלא יגיע.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2025, 22:33
לא ראיתי שהגיע.
בסוף רק קבוצה טובה תביא לי נחת והציפיות שלי לא בשמיים (מקום 4-6), הדרך לקבוצה טובה עוברת ברכש נכון והתנהלות טובה בחלון העברות, לא חושב שזה הזוי או משהו.
הכל טוב חבר, אם בטעות אני אנסה לעקוץ אותך( לא נראה לי שזה יקרה) קשה לי להאמין שזה יהיה בהקשרי רוגע וכוסות מים
אסון למכבי
קיבל.ה  33 לייקים

לא הבנתי למה אנשים מבקשים מההנהלה שתבןא ותגיד שזה ייקח זמן לבנות קבוצה שתתחרה בצמרת? הם הרי אמרו את זה איך שהם נכנסו להיות בעלים. אתם פשוט בחרתם להתעלם מזה. הסבירו לכם שתהליכים לוקלחים זמן ובונים לטווח ארוך
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5504 לייקים

D&3 כתב: 08 אוגוסט 2025, 22:57
רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2025, 22:33

הכל טוב חבר, אם בטעות אני אנסה לעקוץ אותך( לא נראה לי שזה יקרה) קשה לי להאמין שזה יהיה בהקשרי רוגע וכוסות מים
אז אם זאת לא הכוונה אני לא בטוח מה אתה רוצה ממני, אתה טוען שאני היסטרי? אני חושב שאני מבקר בצורה הגיונית ושקולה יחסית.
בכל אופן תודה שהזכרת לי אלך לשתות כוס מים כי חם מאוד היום.
ספרא טבא
קיבל.ה  309 לייקים

הבלם שדירתם עליו מקודם צ'אמבה פתח בהרכב של קאסה פיה נגד ספורטינג ליסבון
yoni143
קיבל.ה  145 לייקים

כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
htafan99
קיבל.ה  127 לייקים

יום טוב להזכיר שנדרש זר מוכשר אכזר לעמדה מספר 10.
H.T.A
קיבל.ה  17 לייקים

ספרא טבא כתב:הבלם שדירתם עליו מקודם צ'אמבה פתח בהרכב של קאסה פיה נגד ספורטינג ליסבון
ועוד קיבל ציון הכי גבוה בקבוצה אחרי הפסד 2-0. עוד חלום נגוז ….

Sent from my iPhone using Tapatalk
fidel
קיבל.ה  127 לייקים

yoni143 כתב: 09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
חשוב להביא שחקנים שיתאימו, אנחנו למודי אכזבות, ושחקן טוב הוא שחקן טוב גם במחזור השני, להביא זר פח לא יעזור
איש גדול
קיבל.ה  147 לייקים

בקיצור המבחן יהיה בשחקנים שיגיעו
תירוצים לא מעניינים
ההכנה לעונה מזעזעת , הקבוצה מתחילה את העונה עוד שבועיים הכי לא מוכנה שאני זוכר.
אם בסוף הסבלנות הזאת תביא עוד 4-5 שחקנים שבאמת ישדרגו אותנו שיהיו גם חלק מהסגל שלנו לשנים הבאות אז אפשר להבין ולקבל את זה.
אם בסוף לא יצליחו להביא שחקנים איכותיים משלל סיבות כאלה ואחרות ואז גם ההכנה לעונה הייתה גרועה וגם האיכות של השחקנים תהיה בינונית שלא ממש תשדרג אותנו אז מקבלי ההחלטות נכשלו
נחכה בסבלנות עוד חודש להבין מה משתי האופציות האלה יקרו
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1028 לייקים

fidel כתב: 09 אוגוסט 2025, 07:59
yoni143 כתב: 09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
חשוב להביא שחקנים שיתאימו, אנחנו למודי אכזבות, ושחקן טוב הוא שחקן טוב גם במחזור השני, להביא זר פח לא יעזור
כבר כתבתי את זה הקיץ פה
אבל לקרוא את זה כל פעם זה קשה

אין קורלציה בין כמה זמן אתה מחכה ומשתהה עד החתימה לבין איכות השחקן שיגיע,.
מה שבעצם אתה אומר זה שככל שעובר הזמן הסיכוי שנדייק בול בשחקן עולה..
אני מזכיר שככל שאנחנו מתקרבים לסוף החלון, ההיצע אמור לרדת ולא לעלות..
ככל שאתה מתקרב לסוף החלון שחקנים וקבוצות יידרשו יותר כי יבינו שהקבוצה שמולם לחוצה.. ושחקנים חופשיים ף סוגרים במקומות אחרים..
jonati
קיבל.ה  357 לייקים

עונת המלפפונים הכי מתסכלת ומענה שידענו מזה המון זמן. מרפרש את האשכול המטופש הזה כמו משוגע בשביל מעט מאוד אקשן אמיתי.
אני מניח שזה יותר קשה בגלל שיש לי ציפיות מהקבוצה השנה. מקווה שינחיתו פה קשר 10 וקשר שמאלי השבוע כדי שנוכל לדעת קצת טוב יותר מתי יהיה לנו משחק התקפה. לדעתי מגן ימני זר יותר חשוב מחלוץ/בלם זר
נערך לאחרונה על ידי jonati ב 12 אוגוסט 2025, 10:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואן גוך
קיבל.ה  214 לייקים

אומנם נצחנו שני משחקי גביע טוטו, אבל, בכל המשחקים חוץ ממחצית אחת נגד נתניה לא שיחקנו טוב.
כרגע, במצב הנוכחי אנחנו מועמדים לירידה, כמה שזה קשה להגיד את זה.
אז תגידו, יביאו עוד זרים יגיע עוד ישראלי טוב, אוקיייי
אם וכאשר נראה. כרגע אנחנו לדעתי הקבוצה החלשה בליגה מאיך שזה נראה.
איל
קיבל.ה  132 לייקים

חחחח לא מצליח להבין את ההיסטריה פה .
רוצים לדייק את הרכש להביא את השחקנים הנכונים אני מניח שהמלחמה היא פקטור שלילי שקצת מעכב ומוריד מועמדים טובים אבל בטוח שיש ברשימות אחרים .
אני מעריך שיהיו פה עוד 4 זרים ואולי עוד ישראלי עם חיבור טוב קצת מזל ודיוק נוסף בינואר תהיה קבוצה איכותית
ואן גוך
קיבל.ה  214 לייקים

איל כתב: 09 אוגוסט 2025, 09:45 חחחח לא מצליח להבין את ההיסטריה פה .
רוצים לדייק את הרכש להביא את השחקנים הנכונים אני מניח שהמלחמה היא פקטור שלילי שקצת מעכב ומוריד מועמדים טובים אבל בטוח שיש ברשימות אחרים .
אני מעריך שיהיו פה עוד 4 זרים ואולי עוד ישראלי עם חיבור טוב קצת מזל ודיוק נוסף בינואר תהיה קבוצה איכותית
לא מצליח להבין את ההיסטריה? חסרים לך 4-6 שחקנים להרכב! (שבועיים לפני הליגה לא חודשיים)
פיבן מגן ימני ומורגן בלם לא גורם להיסטריה?
רן בנימין ה-10 שלך כרגע לא היסטריה?
רוטמן כנף שמאל….

ואגב לא הייתי קורא לזה היסטריה, הייתי קורא לזה דאגה+באסה
איל
קיבל.ה  132 לייקים

ואן גוך כתב: 09 אוגוסט 2025, 09:59
איל כתב: 09 אוגוסט 2025, 09:45 חחחח לא מצליח להבין את ההיסטריה פה .
לא מצליח להבין את ההיסטריה? חסרים לך 4-6 שחקנים להרכב!
פיבן מגן ימני ומורגן בלם לא גורם להיסטריה?
רן בנימין ה-10 שלך כרגע לא היסטריה?
רוטמן כנף שמאל….

ואגב לא הייתי קורא לזה היסטריה, הייתי קורא לזה דאגה+באסה
אז אתה מסכם את העונה לפני שהחלה ? לפני שחלון העברות הסתיים ? כבר שרפת את כל השחקנים הקיימים
אגב אם המדד שלך זה גביע הטוטו אני מזכיר לך שיש 2 נצחונות מתוך 3 משחקים וזה עם חוסרים ופציעות . תהיה קבוצה טובה ואיכותית אני ממש לא מודאג
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

פשעי ההנהלה הנוכחית זה קצת מרחיק לכת לא חושב? כן הקצב מדאיג אפילו מאוד אבל אם אנחנו מחתימים את הזרים של ביתר אתה ואחרים צורחים פה בפורום שזה ניסנובים מחלב. בין המרגיעים ששולחים לשתות מים קרים לבינך יש אמצע והאמת היא איפשהו שם.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1357 לייקים

גש לטיפול חבר
דרסליה
קיבל.ה  40 לייקים

למה אנשים עדיין מתעקשים שרוצים לדייק ברכש ולבחור בפינצטה שחקנים איכותיים שהביאו לנו את פלקאו הגרוע שכולם ידעו איך שעלה השם שהוא נגר וכולם רואים שהוא נגר?
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

אתה דוגמה קלאסית, הגעת לפורום רק הקיץ
וכל ההודעות שלך הם אנטי אנטי ולהביא כל מיני מכביסטים
איל
קיבל.ה  132 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 09 אוגוסט 2025, 10:19
גש לטיפול חבר
בהחלט טיפול.
פשעי הנהלה ? אני מאוד מקווה שהאדיוט הזה כותב רק פה בפורום. 3 מיליון יורו שמו על רכש עד עכשיו והוא מדבר על העלמת ראיות חתיכת סתום
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

ואן גוך כתב: 09 אוגוסט 2025, 09:39 אומנם נצחנו שני משחקי גביע טוטו, אבל, בכל המשחקים חוץ ממחצית אחת נגד נתניה לא שיחקנו טוב.
כרגע, במצב הנוכחי אנחנו מועמדים לירידה, כמה שזה קשה להגיד את זה.
אז תגידו, יביאו עוד זרים יגיע עוד ישראלי טוב, אוקיייי
אם וכאשר נראה. כרגע אנחנו לדעתי הקבוצה החלשה בליגה מאיך שזה נראה.
ברור, טבריה, הפועל חיפה, הפועל פ"ת, אשדוד
כולן טובות מאיתנו, ברור אחי.
ניצחנו בפוקס את פ"ת ואת קטמון, גם שנה
שעברה ניצחנו בפוקס.. ברור
דרסליה
קיבל.ה  40 לייקים

ערב פתיחת העונה אנחנו בלי בלם , מגן ימני , שני קשרים אחוריים , קשר התקפי וחלוץ . מזה אם לא מחדל ורשלנות ? על מה אתם מגנים? גמרו לנו את העונה לפני שהיא התחילה תמשיכו לעצום עיניים
דרסליה
קיבל.ה  40 לייקים

במחזורים הראשונים זה יהיה " הסגל עדיין מתגבש ונבנה " לאחר מכן זה יהיה " תהליך " "לוקח זמן להתחבר " והופ עברה לה עוד עונה שנגמרה אחרי סיבוב אחד
yoni143
קיבל.ה  145 לייקים

איל כתב: 09 אוגוסט 2025, 10:29
אוגוסטוס היל כתב: 09 אוגוסט 2025, 10:19
גש לטיפול חבר
בהחלט טיפול.
פשעי הנהלה ? אני מאוד מקווה שהאדיוט הזה כותב רק פה בפורום. 3 מיליון יורו שמו על רכש עד עכשיו והוא מדבר על העלמת ראיות חתיכת סתום
אין לכם מושג בכדורגל. מה קשור 3 מיליון יורו ש2 מתוכם הלכו על ילד בן 17 טוב שלא יהיה. לזה שעברת מחנה אימונים לא רלוונטי, עם סגל שחצי מורכב ממנו נוער ןשחקנים שלא יקבלן דקות. וששבןעיים לפני תחילת העונה הקבוצה רחוקה מלהיות מןכנה. שהקבוצה ממשיכה את התנהלות ניסנוב בבוררות . כל זה פשעים. ולגבי הכינויים שאתם מכנים אותי , אני שם עלייך ועל מי שהגיב מעלייך אתם יודעים מה. יש לכם מה להגיד תגיבו ענייני.
שליחת תגובה