עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

Adom_Adom כתב: 08 אוגוסט 2025, 12:02
RedDrifter כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:12
Adom_Adom כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:10
תגיד למה זה נשמע(נקרא) שאתה מדברר את המועדון?
לא מדברר כלום ולא מבין מה הבעיה עם הדעה שלי? אתה לא חייב להסכים איתי אני פשוט מנסה להרגיע אנשים מתוך רצון להאמין שאנחנו בדרך יותר טובה מה כל כך מוזר בזה ורע בלהיות בדעה הזאת?
אני גם חושב שאנחנו ביידים טובות הרבה יותר ממה שהיה לנו אולי אי פעם ואמרתי את זה מהקיץ הקודם כבר
ועדיין ספרא לא זה שמנהל את המועדון ביום יום וכרגע מי שמנהל ומי שבוחר שחקנים, מי שעושה את המשא ומתן לא עושה את זה מספיק טוב,
הבנייה איטית מדי, הבחירה ב6 ו8 שלא משלימים אחד את השני היא לא טובה ויש כמה בעיות שאי אפשר להתעלם מהם ולהגיד אנחנו בדרך טובה ואז להתעורר אחרי עוד ארבע בדרבי
לראייתי אי אפשר לשפוט עדיין. מנסים למשוך את ההכי טובים שאפשר.

עיקר הבעיה שלי עם דעתך היא מה האלטרנטיבה?
היה אפשר ככל הנראה להביא ״פחות״ ומהר יותר, מי אמר שזה יצליח אצלנו? יש כל כך הרבה דברים שיכולים ליפול, אגב, גם בשיטה שעכשיו פועלים בה יש סכנה ליפול.

כמו שאני רואה את זה משקיעים לרחוק עם שחקנים שאמורים להרים את הרמה בכל העמדות במטרה לבנות פה משהו לעתיד הקרוב-רחוק. אף פעם לא באמת פעלנו כך, בגלל זה אני רוצה לתת אמונה במערכת גם במחיר של הצתה מאוחרת - האם השיטה הזאת היא הנכונה? ימים יגידו.

לדעתי לשפוט את השיטה נכון לכרגע היא לא נכונה, כי כמו שאמרתי, קשה מאוד לדעת מה התוצר המוגמר. אני כמובן אצטרף לביקורת במידה ובסוף זה יתגלה ככישלון אבל לא לפני שאני רואה את התמונה המלאה
הוקיץ'
קיבל.ה  6487 לייקים

NARKOTIKA כתב: 08 אוגוסט 2025, 12:12
L.S כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:26
אוגוסטוס היל כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:19 אתה צריך להביא את הכי טוב שאפשר
וברור שזה לא כזה פשוט וגם בטוח שניפול בחלק מהזרים, ובטח שלא להביא שחקנים פח.
אבל אי אפשר על כל מילת ביקורת (ממש לא מתלהמת) להקצין לצד השני כדי להתחמק מהתמודדות עם הטענה
מחילה, לא התכוונתי לפגוע.
הביקורת לגיטימית, חשוב לי שיראו שמנסים לעשות פה משהו גדול גם אם כרגע זה לא נראה ככה.
תמיד ניסו לעשות פה דברים טובים, גם החדלי אישים שניהלו אותנו קודם, עם כל הסלידה והשנאה אליהם.
זה שמנסים אני יודע. השאלה אם יש להם מושג מהחיים שלהם.
בינתיים זה לא נראה משהו.
נכון, רק שלרוב חדלי האישים לא היה גרוש על התחת.
ברגע שיש כסף אני מאמין שבטווח הארוך יהיה בסדר, לא בהכרח העונה לצערי.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  788 לייקים

נראה לי,שכדי שיהיה לכולנו קל יותר,צריך להכין את עצמנו שלא נשיג העונה את מה שאנחנו שואפים אליו.
לקחת בחשבון שקבוצה שהיא עולה חדשה,במדינה שנמצאת במלחמה כבר כמעט שנתיים,עם טילים באליסטיים שנוחתים כאן על הראש+ אזעקות שבועיות פחות או יותר,לא יגרמו לשחקנים שאנחנו רוצים להגיע.
תוסיפו את העובדה שהשם שלנו נהרס לחלוטין עם פירוק ,תביעות ואי תשלום חובות - ואנחנו בבעיה.
בהחלט יש מצב שלא נגיע לפלייאוף העליון,לא נביא דרבי ונעוף מהגביע בשלב מוקדם יחסית.
אני מקווה שתהיה סבלנות צהקהל וההנהלה כלפי ברדה ולא נחליף שוב מאמן באמצע העונה.
צריך לבחון אותו כמאמן עם סגל מלא שמורכב משחקנים שאנחנו רוצים בקבוצה ולא פשרות שכנראה נביא בקרוב..
Money
קיבל.ה  960 לייקים

לאלא
לי נמאס מהשטויות האלה.
אנחנו עם 12,000 מנויים, תקציב 4/5 בליגה
אין שום סיבה שנדשדש בליגה, שמכבי נתניה יראו ב4-5 רמות מעלינו
יש תקציב, יש אוהדים, הפועל צריכה להיות כל עונה בפלייאוף
העליון. ואנחנו חייבים לתת את הטון שמבזבזים את הכסף על שחקנים כמו פלקאו, רוטמן וכל בנימין, ישראלוב, ארי כהן ומורגן.
חלאס להוריד ציפיות, גם עם חיפה מכבי ובאר שבע בליגה אנחנו צריכים להיות מקום או 2 מתחתיהן ולא 10. אין שום סיבה
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

לא צריך לשרוף את המועדון אם לא נגיע לפלייאוף עליון אבל זה יהיה כישלון

לא צריך לקפוץ מעל הפופיק אבל אין סיבה להנמיך ציפיות יתר על המידה
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

Money כתב: 08 אוגוסט 2025, 12:35 לאלא
לי נמאס מהשטויות האלה.
העליון. ואנחנו חייבים לתת את הטון שמבזבזים את הכסף על שחקנים כמו פלקאו, רוטמן וכל בנימין, ישראלוב, ארי כהן ומורגן.
חלאס להוריד ציפיות, גם עם חיפה מכבי ובאר שבע בליגה אנחנו צריכים להיות מקום או 2 מתחתיהן ולא 10. אין שום סיבה
בוא נרד רגע לסוף דעתך: מכבי נתניה נראו 4-5 רמות מעלינו-

בפועל, הם שיחקו עם ההרכב שאמור לרוץ אצלם בתור הרכב ראשון (מינוס איזה קשר אחורי ברזילאי שהחתימו באותו יום)
- אצלך היו חסרים ליידנר, בוסקילה, יאזן נאסר שנפצע אחרי מחצית, רוי קורין, מחאמיד, 4 זרים שעוד אמורים להגיע, ישראלי קישור דפנסיבי.

מדובר פה על עשרה שחקנים חסרים בפועל…

אני לא חושב שמישהו פה מוריד ציפיות כמו שעדיף לכולנו להבין רגע שלא היה תיאום ציפיות בין הקהל לדרג הניהולי (אני אישית שמעתי ממקורב שהרצון הוא לשאוף לאירופה וניצחון בדרבי).
מבין שהרבה לא אוהבים לשמוע את דעתי כי מתחיל להיווצר פה תמונה של ״היה להם כל כך הרבה זמן להתכונן איך לא הביאו יותר?״ אבל חשוב לי להעביר שהשנה רוצים להעלות את הרמה, לצערי לוקח להם זמן.
NARKOTIKA
קיבל.ה  232 לייקים

הוקיץ' כתב: 08 אוגוסט 2025, 12:26
L.S כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:26

מחילה, לא התכוונתי לפגוע.
הביקורת לגיטימית, חשוב לי שיראו שמנסים לעשות פה משהו גדול גם אם כרגע זה לא נראה ככה.
תמיד ניסו לעשות פה דברים טובים, גם החדלי אישים שניהלו אותנו קודם, עם כל הסלידה והשנאה אליהם.
בינתיים זה לא נראה משהו.
זה נכון
אם ספרא ישקיע בכל קיץ בסוף זה יסתדר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5503 לייקים

NARKOTIKA כתב: 08 אוגוסט 2025, 12:53
בינתיים זה לא נראה משהו.
זה נכון
אמת, אם הוא ידע לחתוך בבשר החי של הצוות המקצועי והניהולי במקרה והם ישרפו לו כספים כמו שעשו לגולדהאר בתחילת דרכו ויביא את האנשים הנכונים בסופו של דבר יהיה טוב.
מצד שני הוא גם תמיד יכול לרצות לחתוך מפה או להוריד את הרגל מהגז אחרי 2-3 עונות של כישלונות למרות השקעה מכובדת מצידו כמו אלכס שניידר.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1038 לייקים

RedDrifter כתב: 08 אוגוסט 2025, 12:43
לי נמאס מהשטויות האלה.

בפועל, הם שיחקו עם ההרכב שאמור לרוץ אצלם בתור הרכב ראשון (מינוס איזה קשר אחורי ברזילאי שהחתימו באותו יום)
- אצלך היו חסרים ליידנר, בוסקילה, יאזן נאסר שנפצע אחרי מחצית, רוי קורין, מחאמיד, 4 זרים שעוד אמורים להגיע, ישראלי קישור דפנסיבי.

אני לא חושב שמישהו פה מוריד ציפיות כמו שעדיף לכולנו להבין רגע שלא היה תיאום ציפיות בין הקהל לדרג הניהולי (אני אישית שמעתי ממקורב שהרצון הוא לשאוף לאירופה וניצחון בדרבי).
מבין שהרבה לא אוהבים לשמוע את דעתי כי מתחיל להיווצר פה תמונה של ״היה להם כל כך הרבה זמן להתכונן איך לא הביאו יותר?״ אבל חשוב לי להעביר שהשנה רוצים להעלות את הרמה, לצערי לוקח להם זמן.
מה שאתה כותב הוא נכון אבל אנחנו במצב לא תקין, ואני עדין, כשהליגה מתחילה עוד קצת יותר משבועיים. לא הגיוני שכל שחקן שחיפשו בפינצטה לא הגיע, והסיבות כבר לא מעניינות. שחקנים טובים עולים כסף, שחקנים טובים לקבוצה בלי טורניר אירופי עולים עוד קצת כסף, שחקנים טובים בלי טורניר אירופי במדינה בעייתית עולים עוד כסף. וכאן השאלה, האם יש לנו כסף לאותם שחקנים ברמה גבוהה שאותה מחפשים או לא? אם כן, העלויות יהיו גבוהות וזה ברור, אם לא, זה בסדר, אבל אל תצהירו שמחפשים את אותה רמה גבוהה בכל מקום ותנחיתו פה כבר שחקנים מלבל נמוך יותר.
יאללה הביתה!!!
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

יהלום14אדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 13:07
RedDrifter כתב: 08 אוגוסט 2025, 12:43
לי נמאס מהשטויות האלה.

מה שאתה כותב הוא נכון אבל אנחנו במצב לא תקין, ואני עדין, כשהליגה מתחילה עוד קצת יותר משבועיים. לא הגיוני שכל שחקן שחיפשו בפינצטה לא הגיע, והסיבות כבר לא מעניינות. שחקנים טובים עולים כסף, שחקנים טובים לקבוצה בלי טורניר אירופי עולים עוד קצת כסף, שחקנים טובים בלי טורניר אירופי במדינה בעייתית עולים עוד כסף. וכאן השאלה, האם יש לנו כסף לאותם שחקנים ברמה גבוהה שאותה מחפשים או לא? אם כן, העלויות יהיו גבוהות וזה ברור, אם לא, זה בסדר, אבל אל תצהירו שמחפשים את אותה רמה גבוהה בכל מקום ותנחיתו פה כבר שחקנים מלבל נמוך יותר.
שלא תחשוב שאני לא מסכים איתך, אני כן.

המצב לא רגיל ולא תקין, לדעתי מה שהשפיע יותר מהכל זה המלחמה עם איראן שהפתיעה אותם והשאירה אותנו במצב בעייתי.

לא אומר לרגע שהעונה אנחנו באמת נגיע לאירופה, או ננצח בדרבי. אני פשוט חשוב שכרגע נעשה המאמץ הגדול ביותר להעלות את הרמה והחל מעונה הבאה יהיה הרבה יותר פשוט וקל נקודתית לחזק את מה שצריך. בסוף להנחית פה 14-15 שחקנים בחלון זה קשוח.
Chego
קיבל.ה  29 לייקים

NARKOTIKA כתב: 08 אוגוסט 2025, 12:53
בינתיים זה לא נראה משהו.
זה נכון
כולם צריכים להכניס את זה טוב טוב לראש!
זו באמת הנחלה!
דוגיס
קיבל.ה  444 לייקים

D&3 כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:27 באמת מתוך סקרנות, יש פה באמת אנשים שהיו מרוצים אם רביעיית הזרים שביתר החתימו היו מגיעים לפה?
ברור שלא, אבל אם היית מחתים את דיארה ודון הייתי מאןד מרוצה, ופה אין את העניין של לא רוצים להגיע לישראל. פה זה תשלם ואתה יודע מה תקבל. וזה שני שחקנים שבקלות אתה מוכר אחרי שנתיים ב3 מיליון דולר פלוס, ביחד עם דאפה זה שלד צעיר ומעניין
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5503 לייקים

דוגיס כתב: 08 אוגוסט 2025, 13:35
D&3 כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:27 באמת מתוך סקרנות, יש פה באמת אנשים שהיו מרוצים אם רביעיית הזרים שביתר החתימו היו מגיעים לפה?
ברור שלא, אבל אם היית מחתים את דיארה ודון הייתי מאןד מרוצה, ופה אין את העניין של לא רוצים להגיע לישראל. פה זה תשלם ואתה יודע מה תקבל. וזה שני שחקנים שבקלות אתה מוכר אחרי שנתיים ב3 מיליון דולר פלוס, ביחד עם דאפה זה שלד צעיר ומעניין
דיארה לא קשור לתשלום, הקבוצה שלו רואה בו חלק מהסגל ולא מעוניינת או צריכה כלכלית למכור אותו.
זרתותח
קיבל.ה  137 לייקים

כוס אמא של: ניסנוב, מינצברג , בורחא למה, אבוקסיס הבן ****, מסאיי דגו, עמית פסט, המדינה, איראן, הגונדי, ברדה, בוקסה ופרימור
שבגללם, 8.8.25 אנחנו הולכים לפתוח עונה בליגת העל אחרי עלייה מהלאומית עם 3 זרים (!!!!!!!!!!) בסגל ועם חסרון של 6 שחקנים לפחות בכולל
זרתותח
קיבל.ה  137 לייקים

תתעוררו יא בני זונות
fidel
קיבל.ה  127 לייקים

זרתותח כתב: 08 אוגוסט 2025, 14:08 כוס אמא של: ניסנוב, מינצברג , בורחא למה, אבוקסיס הבן ****, מסאיי דגו, עמית פסט, המדינה, איראן, הגונדי, ברדה, בוקסה ופרימור
שבגללם, 8.8.25 אנחנו הולכים לפתוח עונה בליגת העל אחרי עלייה מהלאומית עם 3 זרים (!!!!!!!!!!) בסגל ועם חסרון של 6 שחקנים לפחות בכולל
חן סול, זה אתה?
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

לא רוצה להכניס פוליטיקס ואין כוונה כזו, אבל הריחוק משאר העולם לא יעשה יותר טוב כדי להביא לפה זרים. וזה לא הולך להיות יותר טוב, ההפך.
נותר מעט זמן שעוד אנחנו איכשהו כשרים, צריך להפציץ(לא תרתי משמע) בשכר כדי למשוך עוד משהו ששווה להגדרה פרופיל גבוה.

כמו הסרט ״לא בלי בתי״. להביא לפה זר, להגיד לו שהכל יהיה בסדר והוא יוכל לחזור הביתה ואז לתקוע אותו פה.
אדוםאדום
קיבל.ה  158 לייקים

כאלה שלא יגיעו יש עשרות רבות. צריך להתמקד באלה שכן.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  103 לייקים

אדוםאדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 15:49 כאלה שלא יגיעו יש עשרות רבות. צריך להתמקד באלה שכן.
יש התקדמות?
yoni143
קיבל.ה  145 לייקים

תביאו כבר זרים לא אכפת לי מהרמה שלהם כבר , עלק לא מתפשרים על זרים כל זר בקפידה והביאו לי את פלקאו, די לבלבל תביצים. מעדיף סגל בינוני מאשר סגל חסר עם שחקני נוער .
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:37 לא התלהבתי בכלל מהג׳וני הזה שרצו להביא, אם זה מה שלא מצליחים להביא אני לא אופטימי לגבי ה-10 התותח שיגאל אותנו מכל הבעיות בבניית הקבוצה עד כה.
אמרתי לך שגם אם יגיע 10 אתה לא תירגע...
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

איזה קיץ משעמם
וינסנט
קיבל.ה  423 לייקים

מורחים אותנו שהכל לאט כי מנסים לפגוע בזרים ובינתיים הביאו לפה את פלקאו שאין לו קשר לענף וקרייב שלא ראינו ממנו כלום מחצית שלמה. ועוד שבועיים מתחילה הליגה וחסרים 5 שחקנים.
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  361 לייקים

לא ראינו ממנו כלום מחצית שלמה זה מצחיק.
את הסם הכי גדול
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  361 לייקים

בין הדקה ה72 ל82 הוא היה לא מורגש. 10 דקות שלמות שהוא לא תרם למשחק(!!). מדובר בג'וקו עם חיבה לחטיפי חלבון.
את הסם הכי גדול
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

דרסליה כתב: 08 אוגוסט 2025, 11:05 מה שבטוח שאנשי המשא ומתן שלנו גרועים עד מאוד , לפעמים האנשי מכירות פשוט לא טובים וגרועים בלסגור את העסקאות ובגלל זה שום דבר לא נסגר . ההפך לדוגמא מעופר ינאי .
:rofl: :rofl:
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

נהיה מאוס לקרוא בפורום, נראה שכל מיני
ייצורי טוויטר עברו לכאן
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1357 לייקים

וינסנט כתב: 08 אוגוסט 2025, 17:02 מורחים אותנו שהכל לאט כי מנסים לפגוע בזרים ובינתיים הביאו לפה את פלקאו שאין לו קשר לענף וקרייב שלא ראינו ממנו כלום מחצית שלמה. ועוד שבועיים מתחילה הליגה וחסרים 5 שחקנים.
יש לך את זה ביותר מפגר?
L.S
קיבל.ה  1441 לייקים

וינסנט כתב: 08 אוגוסט 2025, 17:02 מורחים אותנו שהכל לאט כי מנסים לפגוע בזרים ובינתיים הביאו לפה את פלקאו שאין לו קשר לענף וקרייב שלא ראינו ממנו כלום מחצית שלמה. ועוד שבועיים מתחילה הליגה וחסרים 5 שחקנים.
וואי וואי, בכלללל המחצות לא ראית ממנו כלום?
שחקן פח!
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
talb55
קיבל.ה  172 לייקים

לירון האדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 17:50 נהיה מאוס לקרוא בפורום, נראה שכל מיני
ייצורי טוויטר עברו לכאן
נורא ואיום. גם אם לא בכוונה יש כן שליליות נוראית שגובלת בהסטה ובציפיה לכישלון.
אחרי המשחק בנתניה יצאו מהמחילות כל נביאי הזעם. יש כאן איזה טרול שמקלל מאמנים ועוזריהם כאילו הם מנהלים משאים ומתנים.

תתחילו להתחבר לציפיות הגיוניות אחר עשור של כלום.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  441 לייקים

אני באמת חושב שאתה צריך טיפול פסיכיאטרי
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

talb55 כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:20
ייצורי טוויטר עברו לכאן
אחרי המשחק בנתניה יצאו מהמחילות כל נביאי הזעם. יש כאן איזה טרול שמקלל מאמנים ועוזריהם כאילו הם מנהלים משאים ומתנים.

או שהרבה פה לא אוהדי הפועל ובאו להטריל/לצחוק/ליצור בלגן או שיש פה אוהדים ששכחו מה זה להיות אוהדים..
וינסנט
קיבל.ה  423 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:20
אני באמת חושב שאתה צריך טיפול פסיכיאטרי
אני חושב שחובבי פלקאו צריכים טיפול פסיכיאטרי
איל
קיבל.ה  132 לייקים

ייצורי טוויטר עברו לכאן

מחזק כל מילה . עד שהייתה אופטימיות (ואני עדיין אופטימי) כל הפסיכים האלה הכניסו אנרגיות שליליות
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1357 לייקים

ייצורי טוויטר עברו לכאן

חד משמעית אבל זה גם על ההנהלה- היה צריך להגיד מהתחלה שאי אפשר בחלון אחד וגם לא 2 להגיע לסגל שהיינו רוצים. זה ייקח במקרה הטוב עד תחילת העונה הבאה.
במקום זה המסר שייצא זה נביא 10 שחקנים, בוחרים בפינצטה ותאזרו בסבלנות.
התוצאה היא פער ציפיות וניתוק מהמציאות ולא רק בפורום
יהלום14אדום
קיבל.ה  1038 לייקים

לירון האדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:21
ייצורי טוויטר עברו לכאן

או שהרבה פה לא אוהדי הפועל ובאו להטריל/לצחוק/ליצור בלגן או שיש פה אוהדים ששכחו מה זה להיות אוהדים..
דיי נו, יש כאן כמה קבועים שהם באמת קיצוניים בהגזמה, אבל הרבה מהתגובות הן כאלה של הסתכלות על המצב שבועיים+ לתחילת הליגה
יאללה הביתה!!!
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:30
ייצורי טוויטר עברו לכאן

חד משמעית אבל זה גם על ההנהלה- היה צריך להגיד מהתחלה שאי אפשר בחלון אחד וגם לא 2 להגיע לסגל שהיינו רוצים. זה ייקח במקרה הטוב עד תחילת העונה הבאה.
במקום זה המסר שייצא זה נביא 10 שחקנים, בוחרים בפינצטה ותאזרו בסבלנות.
התוצאה היא פער ציפיות וניתוק מהמציאות ולא רק בפורום
אבל אפילו לא נגמר החלון....
תשפוט את החלון הזה בסוף החלון

המסר שיצא מהמועדון בזמנו זה שיבואו עוד חמישה זרים טובים, בנתיים הגיע אחד, תשפוט לפי זה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  550 לייקים

צריך להבין שכשאנשים שומעים את השם ״ספרא״ הם אומרים לעצמם ״סופסוף יש מיליארדר בהפועל״. לא מעניין אותם כמה הוא מתכוון להשקיע. מבחינתם יש בהפועל עכשיו תואם גולדהאר, לכן הציפיות גבוהות.
המועדון היה צריך לקיים מסיבת עיתונאים ולשקף לקהל מה המטרות של הפועל העונה. אם היו מסבירים במילים פשוטות שהכוונה היא לבנות את הפועל מחדש במשך כמה חלונות, עד שנגיע לצמרת הגבוהה, ושהעונה המטרה היא X או Y - כנראה היתה יותר הבנה ופחות תסכול בקהל. אבל אף אחד לא מדבר עם הקהל ואז
מתפלאים שיש תסכול וחוסר סבלנות. סתם יוצר לחץ מיותר בעיניי. חבל.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

מכבי לקחו אליפות בעונה הרביעית של גולדהאר
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

יהלום14אדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:31
לירון האדום כתב: 08 אוגוסט 2025, 18:21

דיי נו, יש כאן כמה קבועים שהם באמת קיצוניים בהגזמה, אבל הרבה מהתגובות הן כאלה של הסתכלות על המצב שבועיים+ לתחילת הליגה
איכשהו אחרי הפסד של הפועל יש הרבה יותר תגובות מאשר אחרי ניצחון...

שבועיים זה הרבה זמן, אחרי מחזור 2 יש עוד פגרה.
לא צריך לשדר לחץ
שליחת תגובה