לראייתי אי אפשר לשפוט עדיין. מנסים למשוך את ההכי טובים שאפשר.Adom_Adom כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 12:02אני גם חושב שאנחנו ביידים טובות הרבה יותר ממה שהיה לנו אולי אי פעם ואמרתי את זה מהקיץ הקודם כברRedDrifter כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:12לא מדברר כלום ולא מבין מה הבעיה עם הדעה שלי? אתה לא חייב להסכים איתי אני פשוט מנסה להרגיע אנשים מתוך רצון להאמין שאנחנו בדרך יותר טובה מה כל כך מוזר בזה ורע בלהיות בדעה הזאת?
ועדיין ספרא לא זה שמנהל את המועדון ביום יום וכרגע מי שמנהל ומי שבוחר שחקנים, מי שעושה את המשא ומתן לא עושה את זה מספיק טוב,
הבנייה איטית מדי, הבחירה ב6 ו8 שלא משלימים אחד את השני היא לא טובה ויש כמה בעיות שאי אפשר להתעלם מהם ולהגיד אנחנו בדרך טובה ואז להתעורר אחרי עוד ארבע בדרבי
עיקר הבעיה שלי עם דעתך היא מה האלטרנטיבה?
היה אפשר ככל הנראה להביא ״פחות״ ומהר יותר, מי אמר שזה יצליח אצלנו? יש כל כך הרבה דברים שיכולים ליפול, אגב, גם בשיטה שעכשיו פועלים בה יש סכנה ליפול.
כמו שאני רואה את זה משקיעים לרחוק עם שחקנים שאמורים להרים את הרמה בכל העמדות במטרה לבנות פה משהו לעתיד הקרוב-רחוק. אף פעם לא באמת פעלנו כך, בגלל זה אני רוצה לתת אמונה במערכת גם במחיר של הצתה מאוחרת - האם השיטה הזאת היא הנכונה? ימים יגידו.
לדעתי לשפוט את השיטה נכון לכרגע היא לא נכונה, כי כמו שאמרתי, קשה מאוד לדעת מה התוצר המוגמר. אני כמובן אצטרף לביקורת במידה ובסוף זה יתגלה ככישלון אבל לא לפני שאני רואה את התמונה המלאה