איכשהו יש כאן תגובות שחוזרות על עצמן כבר חודש, לא רק אחרי הפסד לנתניה. סבבה בלי לחץ, אבל לגיטימי להגיד שהמצב לא תקין, שמצפים להתנהלות אחרת במהלך הפגרה הזו (ועל אחת כמה וכמה שאת העליה הבטחנו הרבה לפני סוף העונה כך שהיה יותר זמן להתחיל להיערך)לירון האדום כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 19:22איכשהו אחרי הפסד של הפועל יש הרבה יותר תגובות מאשר אחרי ניצחון...יהלום14אדום כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 18:31דיי נו, יש כאן כמה קבועים שהם באמת קיצוניים בהגזמה, אבל הרבה מהתגובות הן כאלה של הסתכלות על המצב שבועיים+ לתחילת הליגהלירון האדום כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 18:21
או שהרבה פה לא אוהדי הפועל ובאו להטריל/לצחוק/ליצור בלגן או שיש פה אוהדים ששכחו מה זה להיות אוהדים..
שבועיים זה הרבה זמן, אחרי מחזור 2 יש עוד פגרה.
לא צריך לשדר לחץ
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
לא ראיתי שהגיע.
אני באמת אהיה רגוע כשאנחנו נהיה בטופ 4/5 באופן קבוע.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 08 אוגוסט 2025, 19:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
מחכים לדייארה כמה חודשים טוביםלירון האדום כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 19:22איכשהו אחרי הפסד של הפועל יש הרבה יותר תגובות מאשר אחרי ניצחון...יהלום14אדום כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 18:31דיי נו, יש כאן כמה קבועים שהם באמת קיצוניים בהגזמה, אבל הרבה מהתגובות הן כאלה של הסתכלות על המצב שבועיים+ לתחילת הליגהלירון האדום כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 18:21
או שהרבה פה לא אוהדי הפועל ובאו להטריל/לצחוק/ליצור בלגן או שיש פה אוהדים ששכחו מה זה להיות אוהדים..
שבועיים זה הרבה זמן, אחרי מחזור 2 יש עוד פגרה.
לא צריך לשדר לחץ
ככה ששבועיים זה כלום
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
תהיה ריאליD&3 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 18:50אבל אפילו לא נגמר החלון....אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 18:30חד משמעית אבל זה גם על ההנהלה- היה צריך להגיד מהתחלה שאי אפשר בחלון אחד וגם לא 2 להגיע לסגל שהיינו רוצים. זה ייקח במקרה הטוב עד תחילת העונה הבאה.
במקום זה המסר שייצא זה נביא 10 שחקנים, בוחרים בפינצטה ותאזרו בסבלנות.
התוצאה היא פער ציפיות וניתוק מהמציאות ולא רק בפורום
תשפוט את החלון הזה בסוף החלון
המסר שיצא מהמועדון בזמנו זה שיבואו עוד חמישה זרים טובים, בנתיים הגיע אחד, תשפוט לפי זה.
אין מצב שנפגע בינגו בכולם
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
אתה יודע גם התופעה שנקראית אתה היא תופעה חדשה.talb55 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 18:20נורא ואיום. גם אם לא בכוונה יש כן שליליות נוראית שגובלת בהסטה ובציפיה לכישלון.לירון האדום כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 17:50 נהיה מאוס לקרוא בפורום, נראה שכל מיני
ייצורי טוויטר עברו לכאן
אחרי המשחק בנתניה יצאו מהמחילות כל נביאי הזעם. יש כאן איזה טרול שמקלל מאמנים ועוזריהם כאילו הם מנהלים משאים ומתנים.
תתחילו להתחבר לציפיות הגיוניות אחר עשור של כלום.
נביאי הזעם לא בא מתוך ריק.
הם באו בגלל מסך העשן שאופף את המועדון ובעיקר בגלל הכשל המקצועי המאוד מובהק עד כה בקיץ הזה
אתה בלי חצי הרכב שבועיים לפתיחת עונה…
המקורבים שלך מוזמנים לצאת ולתאם ציפיות עם הקהל ולהגיד משהו..
להגיד כשלנו או לא הסתייע להביא את השחקנים שאנחנו רוצים ולכן אנחנו מכוונים לפלייאוף עליון גג ולעונה סולידית בליגה במקום 7-9..
ברגע שהעונה תתחיל אתה לא תשמע אותי מבקר אותם על הקיץ הזה כי החלון ייסגר
הביקורת ממש לגיטימית
להאשים בהסטה זה מעשה לא לגיטימי, כאילו בגלל דברים שכותבים פה יחכו למישהו מחוץ לבית
מי שמוליך שולל זה דווקא פרימור ובוקסה שלא מתקשרים את המטרות שלהם וממשיכים במכירת המנויים לאוהדים שנשענים על כך שיבואו זרים ב500 אלף יורו.. בזמן שיש סבירות ונראה פחות זרים או שלא יבואו זרים בפרופיל גבוה.. אין לדעת כי הכל במסך עשן (שכאמור אין בו שום דבר מגניב כי אין שחקנים)
אם אתה פותח את העונה הזו עם 4 זרים הם כשלו ברמה שאין דברים כאלה
-
- קיבל.ה 1442 לייקים
אל תעשה מנוי גבר, שחרר אותנו כבר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
חס וחלילה, כתבתי שאפסיק לבקר ואבוא ליציע לעודד ברגע שהעונה תחל..
לא שאתה בעמדה להשתיק משתמש אבל ממש שחררתי
האמת ידועה וזה עולה לא רק ממני
נמשיך לא להתפשר כלשונך
אין ספק שככל שהזמן עובר התאוריה הזו מוכיחה את עצמה כי הרי ברור שההיצע גדל ולא קטן
תיכף ייכנסו לעזה והם יתחילו בתדרוכים חדשים על המצב הבטחוני.. במקום ללכת על בנגורה, דרוויש, האריס ואיתמר נוי.. יצאו להרפתקה שמסתמן שהובילה למקום לא אידאלי..
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
ברור שלא, לפגוע בינגו ב5 זרים זה מבוא לריצה לאליפות... לבאר שבע הספיק הרבה פחות מזה שנה שעברה.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 19:47תהיה ריאליD&3 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 18:50אבל אפילו לא נגמר החלון....אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 18:30
חד משמעית אבל זה גם על ההנהלה- היה צריך להגיד מהתחלה שאי אפשר בחלון אחד וגם לא 2 להגיע לסגל שהיינו רוצים. זה ייקח במקרה הטוב עד תחילת העונה הבאה.
במקום זה המסר שייצא זה נביא 10 שחקנים, בוחרים בפינצטה ותאזרו בסבלנות.
התוצאה היא פער ציפיות וניתוק מהמציאות ולא רק בפורום
תשפוט את החלון הזה בסוף החלון
המסר שיצא מהמועדון בזמנו זה שיבואו עוד חמישה זרים טובים, בנתיים הגיע אחד, תשפוט לפי זה.
אין מצב שנפגע בינגו בכולם
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
-
- קיבל.ה 127 לייקים
אם ב22.9 אנחנו עם 4 זרים זה יהיה מאכזב, לא כישלון, וזה גם תלוי בישראלים שיתווספו לקבוצה, כולל בוסקילהצ'ימבויקה כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 20:05אתה יודע גם התופעה שנקראית אתה היא תופעה חדשה.talb55 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 18:20נורא ואיום. גם אם לא בכוונה יש כן שליליות נוראית שגובלת בהסטה ובציפיה לכישלון.לירון האדום כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 17:50 נהיה מאוס לקרוא בפורום, נראה שכל מיני
ייצורי טוויטר עברו לכאן
אחרי המשחק בנתניה יצאו מהמחילות כל נביאי הזעם. יש כאן איזה טרול שמקלל מאמנים ועוזריהם כאילו הם מנהלים משאים ומתנים.
תתחילו להתחבר לציפיות הגיוניות אחר עשור של כלום.
נביאי הזעם לא בא מתוך ריק.
הם באו בגלל מסך העשן שאופף את המועדון ובעיקר בגלל הכשל המקצועי המאוד מובהק עד כה בקיץ הזה
אתה בלי חצי הרכב שבועיים לפתיחת עונה…
המקורבים שלך מוזמנים לצאת ולתאם ציפיות עם הקהל ולהגיד משהו..
להגיד כשלנו או לא הסתייע להביא את השחקנים שאנחנו רוצים ולכן אנחנו מכוונים לפלייאוף עליון גג ולעונה סולידית בליגה במקום 7-9..
ברגע שהעונה תתחיל אתה לא תשמע אותי מבקר אותם על הקיץ הזה כי החלון ייסגר
הביקורת ממש לגיטימית
להאשים בהסטה זה מעשה לא לגיטימי, כאילו בגלל דברים שכותבים פה יחכו למישהו מחוץ לבית
מי שמוליך שולל זה דווקא פרימור ובוקסה שלא מתקשרים את המטרות שלהם וממשיכים במכירת המנויים לאוהדים שנשענים על כך שיבואו זרים ב500 אלף יורו.. בזמן שיש סבירות ונראה פחות זרים או שלא יבואו זרים בפרופיל גבוה.. אין לדעת כי הכל במסך עשן (שכאמור אין בו שום דבר מגניב כי אין שחקנים)
אם אתה פותח את העונה הזו עם 4 זרים הם כשלו ברמה שאין דברים כאלה
-
- קיבל.ה 157 לייקים
43 ימים עד תום מועד חלון העברות.
צפויים לנו חמישה משחקים עד אז - 4 בליגה 1 בגביע הטוטו.
המון זמן להתחזק, המון זמן לטעות, לתקן ולחבר בין השחקנים.
שבת שלום
צפויים לנו חמישה משחקים עד אז - 4 בליגה 1 בגביע הטוטו.
המון זמן להתחזק, המון זמן לטעות, לתקן ולחבר בין השחקנים.
שבת שלום
-
- קיבל.ה 232 לייקים
מה ז"א 22.9- 4 זרים זה לא כישלון?
זה מחדל ברמה הכי גבוהה שיש, אם זה קורה וספרא לא מפטר את כל מי שקשור לזה, אין לו סיכוי פה בחיים
זה מחדל ברמה הכי גבוהה שיש, אם זה קורה וספרא לא מפטר את כל מי שקשור לזה, אין לו סיכוי פה בחיים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
בסוף רק קבוצה טובה תביא לי נחת והציפיות שלי לא בשמיים (מקום 4-6), הדרך לקבוצה טובה עוברת ברכש נכון והתנהלות טובה בחלון העברות, לא חושב שזה הזוי או משהו.
ברור לי שאתה מנסה לעקוץ אותי אבל תחפש משהו יותר טוב.
-
- קיבל.ה 424 לייקים
יש דיבור על וולקאם סטייל אנטל מחר?
-
- קיבל.ה 127 לייקים
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
החבר מפורטוגל, דופלקס, פתח בהרכב נגד ספורטינג ליסבון. אפשר להניח בזהירות שלא יגיע.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
הכל טוב חבר, אם בטעות אני אנסה לעקוץ אותך( לא נראה לי שזה יקרה) קשה לי להאמין שזה יהיה בהקשרי רוגע וכוסות מים
-
- קיבל.ה 33 לייקים
לא הבנתי למה אנשים מבקשים מההנהלה שתבןא ותגיד שזה ייקח זמן לבנות קבוצה שתתחרה בצמרת? הם הרי אמרו את זה איך שהם נכנסו להיות בעלים. אתם פשוט בחרתם להתעלם מזה. הסבירו לכם שתהליכים לוקלחים זמן ובונים לטווח ארוך
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
אז אם זאת לא הכוונה אני לא בטוח מה אתה רוצה ממני, אתה טוען שאני היסטרי? אני חושב שאני מבקר בצורה הגיונית ושקולה יחסית.D&3 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 22:57הכל טוב חבר, אם בטעות אני אנסה לעקוץ אותך( לא נראה לי שזה יקרה) קשה לי להאמין שזה יהיה בהקשרי רוגע וכוסות מים
בכל אופן תודה שהזכרת לי אלך לשתות כוס מים כי חם מאוד היום.
-
- קיבל.ה 309 לייקים
הבלם שדירתם עליו מקודם צ'אמבה פתח בהרכב של קאסה פיה נגד ספורטינג ליסבון
-
- קיבל.ה 145 לייקים
כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
-
- קיבל.ה 128 לייקים
יום טוב להזכיר שנדרש זר מוכשר אכזר לעמדה מספר 10.
ועוד קיבל ציון הכי גבוה בקבוצה אחרי הפסד 2-0. עוד חלום נגוז ….ספרא טבא כתב:הבלם שדירתם עליו מקודם צ'אמבה פתח בהרכב של קאסה פיה נגד ספורטינג ליסבון
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 127 לייקים
חשוב להביא שחקנים שיתאימו, אנחנו למודי אכזבות, ושחקן טוב הוא שחקן טוב גם במחזור השני, להביא זר פח לא יעזורyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
-
- קיבל.ה 149 לייקים
בקיצור המבחן יהיה בשחקנים שיגיעו
תירוצים לא מעניינים
ההכנה לעונה מזעזעת , הקבוצה מתחילה את העונה עוד שבועיים הכי לא מוכנה שאני זוכר.
אם בסוף הסבלנות הזאת תביא עוד 4-5 שחקנים שבאמת ישדרגו אותנו שיהיו גם חלק מהסגל שלנו לשנים הבאות אז אפשר להבין ולקבל את זה.
אם בסוף לא יצליחו להביא שחקנים איכותיים משלל סיבות כאלה ואחרות ואז גם ההכנה לעונה הייתה גרועה וגם האיכות של השחקנים תהיה בינונית שלא ממש תשדרג אותנו אז מקבלי ההחלטות נכשלו
נחכה בסבלנות עוד חודש להבין מה משתי האופציות האלה יקרו
תירוצים לא מעניינים
ההכנה לעונה מזעזעת , הקבוצה מתחילה את העונה עוד שבועיים הכי לא מוכנה שאני זוכר.
אם בסוף הסבלנות הזאת תביא עוד 4-5 שחקנים שבאמת ישדרגו אותנו שיהיו גם חלק מהסגל שלנו לשנים הבאות אז אפשר להבין ולקבל את זה.
אם בסוף לא יצליחו להביא שחקנים איכותיים משלל סיבות כאלה ואחרות ואז גם ההכנה לעונה הייתה גרועה וגם האיכות של השחקנים תהיה בינונית שלא ממש תשדרג אותנו אז מקבלי ההחלטות נכשלו
נחכה בסבלנות עוד חודש להבין מה משתי האופציות האלה יקרו
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
כבר כתבתי את זה הקיץ פהfidel כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 07:59חשוב להביא שחקנים שיתאימו, אנחנו למודי אכזבות, ושחקן טוב הוא שחקן טוב גם במחזור השני, להביא זר פח לא יעזורyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
אבל לקרוא את זה כל פעם זה קשה
אין קורלציה בין כמה זמן אתה מחכה ומשתהה עד החתימה לבין איכות השחקן שיגיע,.
מה שבעצם אתה אומר זה שככל שעובר הזמן הסיכוי שנדייק בול בשחקן עולה..
אני מזכיר שככל שאנחנו מתקרבים לסוף החלון, ההיצע אמור לרדת ולא לעלות..
ככל שאתה מתקרב לסוף החלון שחקנים וקבוצות יידרשו יותר כי יבינו שהקבוצה שמולם לחוצה.. ושחקנים חופשיים ף סוגרים במקומות אחרים..
-
- קיבל.ה 357 לייקים
עונת המלפפונים הכי מתסכלת ומענה שידענו מזה המון זמן. מרפרש את האשכול המטופש הזה כמו משוגע בשביל מעט מאוד אקשן אמיתי.
אני מניח שזה יותר קשה בגלל שיש לי ציפיות מהקבוצה השנה. מקווה שינחיתו פה קשר 10 וקשר שמאלי השבוע כדי שנוכל לדעת קצת טוב יותר מתי יהיה לנו משחק התקפה. לדעתי מגן ימני זר יותר חשוב מחלוץ/בלם זר
אני מניח שזה יותר קשה בגלל שיש לי ציפיות מהקבוצה השנה. מקווה שינחיתו פה קשר 10 וקשר שמאלי השבוע כדי שנוכל לדעת קצת טוב יותר מתי יהיה לנו משחק התקפה. לדעתי מגן ימני זר יותר חשוב מחלוץ/בלם זר
נערך לאחרונה על ידי jonati ב 12 אוגוסט 2025, 10:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 215 לייקים
אומנם נצחנו שני משחקי גביע טוטו, אבל, בכל המשחקים חוץ ממחצית אחת נגד נתניה לא שיחקנו טוב.
כרגע, במצב הנוכחי אנחנו מועמדים לירידה, כמה שזה קשה להגיד את זה.
אז תגידו, יביאו עוד זרים יגיע עוד ישראלי טוב, אוקיייי
אם וכאשר נראה. כרגע אנחנו לדעתי הקבוצה החלשה בליגה מאיך שזה נראה.
-
- קיבל.ה 132 לייקים
חחחח לא מצליח להבין את ההיסטריה פה .
רוצים לדייק את הרכש להביא את השחקנים הנכונים אני מניח שהמלחמה היא פקטור שלילי שקצת מעכב ומוריד מועמדים טובים אבל בטוח שיש ברשימות אחרים .
אני מעריך שיהיו פה עוד 4 זרים ואולי עוד ישראלי עם חיבור טוב קצת מזל ודיוק נוסף בינואר תהיה קבוצה איכותית
רוצים לדייק את הרכש להביא את השחקנים הנכונים אני מניח שהמלחמה היא פקטור שלילי שקצת מעכב ומוריד מועמדים טובים אבל בטוח שיש ברשימות אחרים .
אני מעריך שיהיו פה עוד 4 זרים ואולי עוד ישראלי עם חיבור טוב קצת מזל ודיוק נוסף בינואר תהיה קבוצה איכותית
-
- קיבל.ה 215 לייקים
לא מצליח להבין את ההיסטריה? חסרים לך 4-6 שחקנים להרכב! (שבועיים לפני הליגה לא חודשיים)איל כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 09:45 חחחח לא מצליח להבין את ההיסטריה פה .
פיבן מגן ימני ומורגן בלם לא גורם להיסטריה?
רן בנימין ה-10 שלך כרגע לא היסטריה?
רוטמן כנף שמאל….
ואגב לא הייתי קורא לזה היסטריה, הייתי קורא לזה דאגה+באסה
-
- קיבל.ה 132 לייקים
אז אתה מסכם את העונה לפני שהחלה ? לפני שחלון העברות הסתיים ? כבר שרפת את כל השחקנים הקיימיםואן גוך כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 09:59לא מצליח להבין את ההיסטריה? חסרים לך 4-6 שחקנים להרכב!איל כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 09:45 חחחח לא מצליח להבין את ההיסטריה פה .
פיבן מגן ימני ומורגן בלם לא גורם להיסטריה?
רן בנימין ה-10 שלך כרגע לא היסטריה?
רוטמן כנף שמאל….
ואגב לא הייתי קורא לזה היסטריה, הייתי קורא לזה דאגה+באסה
אגב אם המדד שלך זה גביע הטוטו אני מזכיר לך שיש 2 נצחונות מתוך 3 משחקים וזה עם חוסרים ופציעות . תהיה קבוצה טובה ואיכותית אני ממש לא מודאג
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
פשעי ההנהלה הנוכחית זה קצת מרחיק לכת לא חושב? כן הקצב מדאיג אפילו מאוד אבל אם אנחנו מחתימים את הזרים של ביתר אתה ואחרים צורחים פה בפורום שזה ניסנובים מחלב. בין המרגיעים ששולחים לשתות מים קרים לבינך יש אמצע והאמת היא איפשהו שם.yoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
גש לטיפול חברyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
למה אנשים עדיין מתעקשים שרוצים לדייק ברכש ולבחור בפינצטה שחקנים איכותיים שהביאו לנו את פלקאו הגרוע שכולם ידעו איך שעלה השם שהוא נגר וכולם רואים שהוא נגר?
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
אתה דוגמה קלאסית, הגעת לפורום רק הקיץyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
וכל ההודעות שלך הם אנטי אנטי ולהביא כל מיני מכביסטים
-
- קיבל.ה 132 לייקים
בהחלט טיפול.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:19גש לטיפול חברyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
פשעי הנהלה ? אני מאוד מקווה שהאדיוט הזה כותב רק פה בפורום. 3 מיליון יורו שמו על רכש עד עכשיו והוא מדבר על העלמת ראיות חתיכת סתום
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
ברור, טבריה, הפועל חיפה, הפועל פ"ת, אשדודואן גוך כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 09:39 אומנם נצחנו שני משחקי גביע טוטו, אבל, בכל המשחקים חוץ ממחצית אחת נגד נתניה לא שיחקנו טוב.
כולן טובות מאיתנו, ברור אחי.
ניצחנו בפוקס את פ"ת ואת קטמון, גם שנה
שעברה ניצחנו בפוקס.. ברור
ערב פתיחת העונה אנחנו בלי בלם , מגן ימני , שני קשרים אחוריים , קשר התקפי וחלוץ . מזה אם לא מחדל ורשלנות ? על מה אתם מגנים? גמרו לנו את העונה לפני שהיא התחילה תמשיכו לעצום עיניים
במחזורים הראשונים זה יהיה " הסגל עדיין מתגבש ונבנה " לאחר מכן זה יהיה " תהליך " "לוקח זמן להתחבר " והופ עברה לה עוד עונה שנגמרה אחרי סיבוב אחד
-
- קיבל.ה 145 לייקים
אין לכם מושג בכדורגל. מה קשור 3 מיליון יורו ש2 מתוכם הלכו על ילד בן 17 טוב שלא יהיה. לזה שעברת מחנה אימונים לא רלוונטי, עם סגל שחצי מורכב ממנו נוער ןשחקנים שלא יקבלן דקות. וששבןעיים לפני תחילת העונה הקבוצה רחוקה מלהיות מןכנה. שהקבוצה ממשיכה את התנהלות ניסנוב בבוררות . כל זה פשעים. ולגבי הכינויים שאתם מכנים אותי , אני שם עלייך ועל מי שהגיב מעלייך אתם יודעים מה. יש לכם מה להגיד תגיבו ענייני.איל כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:29בהחלט טיפול.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:19גש לטיפול חברyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
פשעי הנהלה ? אני מאוד מקווה שהאדיוט הזה כותב רק פה בפורום. 3 מיליון יורו שמו על רכש עד עכשיו והוא מדבר על העלמת ראיות חתיכת סתום