איך מתן ערבות לתכנון האולם מכניסה כסף לעמותה?Niro כתב: ↑14 יולי 2025, 22:24למה שלא תעשה? תפקידה להבריא את העמותה ולנסות ולהכניס כמה שיותר כסף פנימה.לירון האדום כתב: ↑14 יולי 2025, 22:12לטעתך עו"ד ליזה חדש עושה יד אחת עם מישהו מהעמותה נגד עופר?רדנקו כתב: ↑14 יולי 2025, 20:06 ועכשיו אני אדאג לזה שרשם העמותות ימנה חוקר שיבדוק את כל מה שנעשה בעמותה הזאת. ואם לא הוא - עז בית המשפט ימנה חוקר אמיתי ולא את המפרקת מטעם הזאת שבמקום לעשות את עבודתה מסייעת למי שעשה שימוש בכספים שלנו איך שבא לו וישלם על מה שנעשה שם.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
עמותת הפועל אוסישקין
-
- קיבל.ה 1769 לייקים
-
- קיבל.ה 1165 לייקים
זו דווקא מרגישה לי תוספת שלא בהכרח באה ממנה, אבל לך תדע.
-
- קיבל.ה 1456 לייקים
יש כלים די ברורים להכריח אדם שלא מעוניין לקיים פסיקה. יש גם דרך מאוד ברורה לפעול אם לא מסכימים עם הפסיקה. או שאולי אתה נגד הזכות של גישה לערכאות?
אם העמותה הייתה רוצה היא הייתה יכולה לפנות לבית המשפט לאשר את פסק הבורר. זה לא קרה ולכן פסק הבורר לא שווה את הנייר שזה נכתב עליו.
-
- קיבל.ה 1769 לייקים
אבל על זה כל הדיון.
העובדה שיש מחלוקת בין הועד המנהל ועופר על החובות למס הכנסה ידועה ממזמן
-
- קיבל.ה 1550 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2998 לייקים
שלושת הגורמים בספורט הישראלי שהכי שונאים את אוהדי הפועל, בסדר יורד:
- אולטראס הפועל
- הועד המנהל לשעבר (והנוכחי) של עמותת הפועל אוסישקין
- שמעון מזרחי
ביום שתבינו שהשניים הראשונים בזים לכם, אוהדי הפועל, הרבה יותר מהשלישי ותילחמו כדי להוקיע אותם...יהיה על מה לדבר.
- אולטראס הפועל
- הועד המנהל לשעבר (והנוכחי) של עמותת הפועל אוסישקין
- שמעון מזרחי
ביום שתבינו שהשניים הראשונים בזים לכם, אוהדי הפועל, הרבה יותר מהשלישי ותילחמו כדי להוקיע אותם...יהיה על מה לדבר.
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2558 לייקים
זה שאתה מטבל חלק ממה שאתה כותב באמת, לא הופך את שאר השטויות שאתה כותב לנכונות.
-
- קיבל.ה 2433 לייקים
ואיפה פה הבעיה?Niro כתב: ↑14 יולי 2025, 22:24למה שלא תעשה? תפקידה להבריא את העמותה ולנסות ולהכניס כמה שיותר כסף פנימה.לירון האדום כתב: ↑14 יולי 2025, 22:12לטעתך עו"ד ליזה חדש עושה יד אחת עם מישהו מהעמותה נגד עופר?רדנקו כתב: ↑14 יולי 2025, 20:06 ועכשיו אני אדאג לזה שרשם העמותות ימנה חוקר שיבדוק את כל מה שנעשה בעמותה הזאת. ואם לא הוא - עז בית המשפט ימנה חוקר אמיתי ולא את המפרקת מטעם הזאת שבמקום לעשות את עבודתה מסייעת למי שעשה שימוש בכספים שלנו איך שבא לו וישלם על מה שנעשה שם.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2433 לייקים
נגיד וזאת אחת הדרישות שלה, מה הפניקה?
אם אין קייס ידחו את הבקשה
-
- קיבל.ה 563 לייקים
המחשבה שכל ההופעה הפתאומית של רמי הייתה הכנה לתביעה הזו - פשוט מייאשת.
- הפועל
- קיבל.ה 1819 לייקים
- יצירת קשר:
כולם פה סגורים על זה שהעמותה עכשיו בידי מפרקים בכלל שמונו ע"י בית משפט שלא קשורים לעמותה , וכל המטרה שלהם בחיים זה להשיג כסף כדי להחזיר חובות, כן?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2558 לייקים
כן, רק שהטענות מביכות.
מסתמכות על מסמך חסר תוקף שאפילו בו נכתב שהתשלום על חובות המס מהקבוצה לעמותה יבוצע בתשלומים של מקסימום 1.4 מיליון בשנה , תשלומים שלהבנתי אין עוררין על זה שהתקיימו עד עכשיו , אז מאיפה הדרישה הזאת ל7.7 מיליון?
מסתמכות על מסמך חסר תוקף שאפילו בו נכתב שהתשלום על חובות המס מהקבוצה לעמותה יבוצע בתשלומים של מקסימום 1.4 מיליון בשנה , תשלומים שלהבנתי אין עוררין על זה שהתקיימו עד עכשיו , אז מאיפה הדרישה הזאת ל7.7 מיליון?
- מילפורד
- קיבל.ה 2558 לייקים
המון חובבנות יש פה מצד אחד עם מסמכים לא מספיק ברורים ואי השלמת תהליכים משפטיים כמו שצריך.
מצד שני, יש פה קצת חוסר תום לב כי הכוונות והרצונות מאחורי התהליכים הלא נקיים האלה היו ידועים וברורים לכולם מראש.
מצד שני, יש פה קצת חוסר תום לב כי הכוונות והרצונות מאחורי התהליכים הלא נקיים האלה היו ידועים וברורים לכולם מראש.
- הפועל
- קיבל.ה 1819 לייקים
- יצירת קשר:
אין לי מושג. לא מבין בזה כלום.
אני כן יודע שהמפרקים מונו ע"י בית משפט. העבודה שלהם זה להשיג כסף. המפרקים בצורה הכי ישירה גוזרים על זה קופון. זה כל הסיפור.
מה שאומר שכל טענה בגלל התביעה הספציפית הזאת לרמי כהן וועד העמותה על התנהלות נכלולית ומונעת משנאת עופר הן קצת משונות במקרה הטוב וגובלות בדיבה במקרה הרע.
-
- קיבל.ה 382 לייקים
-
- קיבל.ה 172 לייקים
יש עוררין לטענת כתב התביעה,
לפי הטענות שם על השנים 2023 ו2024 הועבר סך כולל של 1.3 מש"ח במקום 2.8 מש"ח.
בנוסף טוענים שם שחובות המס הם בסך כולל של 9 מש"ח ובניכוי ה1.3 מש"ח שהועברו מגיעים ליתרת חוב של 7.7 מש"ח.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
- מילפורד
- קיבל.ה 2558 לייקים
גם אם זה נכון , אפשר לדרוש מקסימום 1.5 מיליון כרגע.
לדעתי התשלומים האלו הפסיקו בגלל שנכנסו פה להליכים משפטיים.
לדעתי התשלומים האלו הפסיקו בגלל שנכנסו פה להליכים משפטיים.
-
- קיבל.ה 567 לייקים
יש פתרון, עם התנגדות צפויה של הלעומתיים.
למה שעופר לא יקנה את 19% של העמותה (במחיר שייקבע ע"י צד שלישי מוסכם), העמותה תשלם את כל החובות ותעביר למועדון את האחריות על קבוצות הנוער ושאר הפרויקטים.
אם הנהלת העמותה באמת אוהבת ורוצה בהצלחת הפועל, למה שלא תסכים?
למה שעופר לא יקנה את 19% של העמותה (במחיר שייקבע ע"י צד שלישי מוסכם), העמותה תשלם את כל החובות ותעביר למועדון את האחריות על קבוצות הנוער ושאר הפרויקטים.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 563 לייקים
כי בלי משים הם עברו את הקו שרוצה בטובת הפועל לטובת העקרונות שמייצגים את הפועל אבל הם לקחו את צעד אחד יותר משאר הקהל.ארבעת המופלאים כתב: ↑15 יולי 2025, 10:59 יש פתרון, עם התנגדות צפויה של הלעומתיים.
זה ככ מבאס כי מאוד הייתי רוצה את העמותה בעת הזו מעורבת. ניתן לשמור על זהות של הפועל גם בתקופה כזו וחסרונם מורגש מאוד.
אבל מה שחשוב זה שהם השקיעו בטקס סיום שנה נכון?
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
- הפועל
- קיבל.ה 1819 לייקים
- יצירת קשר:
אתה באמת חושב שמענין את עו"ד ליזה חדש הבחבושים של האולטראס על ערבויות לאולם? באמת באמת?
מזיז לה את הביצה השמאלית שאין לה.
זה באמת לא אמור לעניין אותה, ולא ברור איך זה קשור לשאלת חובות העמותה מול עופר. אפילו אם הם צודקים (ואני מהמר שלא) אין לזה שום קשר לאולם.הפועל כתב: ↑15 יולי 2025, 21:14אתה באמת חושב שמענין את עו"ד ליזה חדש הבחבושים של האולטראס על ערבויות לאולם? באמת באמת?
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
-
- קיבל.ה 1769 לייקים
אם כך למה היא בזבזה חצי מכתב הבקשה על משהו שבכלל לא קשור לתפקיד שלה?הפועל כתב: ↑15 יולי 2025, 21:14אתה באמת חושב שמענין את עו"ד ליזה חדש הבחבושים של האולטראס על ערבויות לאולם? באמת באמת?
היתה לה כמות תווים שהיא היתה חייבת לבזבז?
- הפועל
- קיבל.ה 1819 לייקים
- יצירת קשר:
השאלה הנכונה היא למה לעזאזל שהיא תעשה את זה כדי לשרת את האינטרסים הערכיים של האולטראס? איזו קונספירציה יש פה?
למה שאישה שלא קשורה לתחום הספורט והפועל בשום צורה חוץ מזה שהיא מפרקת כל יומיים קבוצה אחרת כחלק מעיסוקה המקצועי פתאום תחליט שנורא חשוב לה לעזור למר רמי כהן שעד לפני כמה חודשים כנראה לא ידעה בכלל מי הוא?
יש לי ניחוש מושכל שזה באיזשהי צורה משרת אותה כמנוף לחץ על עופר, סוג של עז שתצא בהמשך אם יסכים להתפשר.
למה שאישה שלא קשורה לתחום הספורט והפועל בשום צורה חוץ מזה שהיא מפרקת כל יומיים קבוצה אחרת כחלק מעיסוקה המקצועי פתאום תחליט שנורא חשוב לה לעזור למר רמי כהן שעד לפני כמה חודשים כנראה לא ידעה בכלל מי הוא?
יש לי ניחוש מושכל שזה באיזשהי צורה משרת אותה כמנוף לחץ על עופר, סוג של עז שתצא בהמשך אם יסכים להתפשר.
-
- קיבל.ה 592 לייקים
אותי מעצבן שעופר צריך להתעסק בחרא הזה!
אנשים (פחות כאן יותר בחוץ וברשתות) מקלים ראש בכל הדבר המטורף שעופר עושה פה.
הבנאדם שופך כספים שבחלומות הכי ורודים שלנו לא יכולנו לחשוב על עשירית מזה.
מוטלי , ים , פאקינג איטודיס!! וכל הקטע עם מיציץ (כמו שנביא את רונאלדו בגיל 31)
אנחנו נהיה עם תקציב טופ 3 ביורוליג!!
עופר מביא תוצאות (יורוקאפ + תקציב אסטרונומי)
אפילו ניסנוב קיבלו יותר סבלנות מעופר.
-
- קיבל.ה 347 לייקים
קמפיין "הפועל סופיה" שבא מהקהל שלנו אחד המגעילים ביותרshaharot כתב: ↑15 יולי 2025, 22:44 אותי מעצבן שעופר צריך להתעסק בחרא הזה!
בסוף הם יגיעו לשחק בארץ והקמפיין יעבור לשקר אחר
-
- קיבל.ה 1550 לייקים
בדיוק כמו ערוץ 14Adom_Adom כתב:קמפיין "הפועל סופיה" שבא מהקהל שלנו אחד המגעילים ביותרshaharot כתב: ↑15 יולי 2025, 22:44 אותי מעצבן שעופר צריך להתעסק בחרא הזה!
בסוף הם יגיעו לשחק בארץ והקמפיין יעבור לשקר אחר
זורקים איזה שקר להסית, מקסימום אם לא מצליח עוברים לשקר השנאה הבא
- רווי
- קיבל.ה 791 לייקים
לטובת מנותק קשר בשבועות האחרונים אפשר הסבר מה זה הפועל סופיה
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1456 לייקים
-
- קיבל.ה 1769 לייקים
מאיפה אתה חושב שהיא קבלה את כל האינפורמציה שהיא כללה בפניה לבית המשפט ? מעופר ? מהאינטרנט ?הפועל כתב: ↑15 יולי 2025, 22:19 השאלה הנכונה היא למה לעזאזל שהיא תעשה את זה כדי לשרת את האינטרסים הערכיים של האולטראס? איזו קונספירציה יש פה?
כדי להצליח בתפקידה (השכר שלה נגזר מזה) היא צריכה לשתף פעולה עם רמי (גם אם שמחוני הוא המינוי הרישמי, ברור שרמי הוא זה שמנהל את העמותה גם כיום)
ולקבל ממנו אינפורמציה.
אז רמי שבכלל לא מונע מפגיעה באגו שלו, דוחף לה אג'נדות שמתאימות לו אבל שלא יביאו שקל לעמותה