זה לא קשור לעופר ינאי אז פתחתי אשכול על העמותה.
אני קצת לא מבין איך דבר כזה לא עובר הצבעה, אבל להצביע איזה אולם קבוצת הכדורסל תשחק לא עולה להצבעה עד עכשיו.
לא כ"כ מבין, העמותה הוקמה בשביל הכדורסל או כדי להתחיל להתעסק גם עם ענפי ספורט כמו כדור מים או רוגבי ועוד?
מה אני מפספס פה.
אני לא אומר שאני בעד או נגד, אני אומר לפחות תגידו על מה מדובר לפני.
לא זכור לי שהעמותה אי פעם הגבילה עצמה לעסוק רק בכדורסל.
אם כבר, דובר על מעורבות קהילתית כמה שיותר רחבה.
אני גם לא מכיר שום סעיף בתקנון שמחייב או מצריך דיון מיוחד בנושא כזה.
יש ועד מנהל וזה החלטה שלו.
לגבי יד אליהו, שם וצבע הקבוצה דוקא יש התייחסות רשמית, לא בטוח אם בתקנון העמותה (אבל נדמה לי שכן), אבל בהסכם עם עופר ינאי יש סעיפים מפורשים שדורשים הסכמת העמותה.
יכול להיות שהועד יכול היה לקבל גם את ההחלטה הזאת לבד, אבל החליטו ללכת לבחירות.
באופן דומה, ההצבעות על חמש זרים כן או לא, ועליית ליגה בתשלום כן או לא, לא היו מחוייבות תקנונית.
הערכה שלי (מבוססת לוגיקה נטו) בהחלטות ״גורליות״ בהן אין הסכמה פה אחד בועד המנהל הולכים להצבעה של כלל החברים.
יש גם אפשרות ביניים אגב, של הצבעה באסיפת עמותה שמתקיימת עם בערך 100-200 חברים בדרך כלל (כשיש נושא חשוב לדון בו)
מילפורד כתב: ↑04 אוגוסט 2024, 20:45
לגבי יד אליהו, שם וצבע הקבוצה דוקא יש התייחסות רשמית, לא בטוח אם בתקנון העמותה (אבל נדמה לי שכן), אבל בהסכם עם עופר ינאי יש סעיפים מפורשים שדורשים הסכמת העמותה.
באופן דומה, ההצבעות על חמש זרים כן או לא, ועליית ליגה בתשלום כן או לא, לא היו מחוייבות תקנונית.
הערכה שלי (מבוססת לוגיקה נטו) בהחלטות ״גורליות״ בהן אין הסכמה פה אחד בועד המנהל הולכים להצבעה של כלל החברים.
יש גם אפשרות ביניים אגב, של הצבעה באסיפת עמותה שמתקיימת עם בערך 100-200 חברים בדרך כלל (כשיש נושא חשוב לדון בו)
אני חבר עמותה כדי לתמוך בקיום של הפועל תל אביב בכדורסל, אני לא שולל התרחבות לענפים נוספים, אבל אם אנחנו מממנים את זה אני מצפה שנהיה שותפים להחלטה.
מילפורד כתב: ↑04 אוגוסט 2024, 20:45
אני חבר עמותה כדי לתמוך בקיום של הפועל תל אביב בכדורסל, אני לא שולל התרחבות לענפים נוספים, אבל אם אנחנו מממנים את זה אני מצפה שנהיה שותפים להחלטה.
אפשר לפרסם פה את מספרי הטלפון של חברי הועד המנהל? בתור חבר עמותה אני מרגיש שקולי לא נשמע, וזה נראה מהצד כי הם שומעים בעיקר את קולות המתנגדים לעופר, כנראה כי זו אותה קבוצה מקורבת של אוהדים שניהלו את הקבוצה לאורך השנים וכן חברי אולטראס שיש להם דרך ליצור קשר
הגיע הזמן לשלוח הודעות שדורשות שיפסיקו לתקוע מקלות בגלגלי המועדון
20. (א) אסיפה כללית רגילה של חברי העמותה תתקיים במועדים הקבועים בתקנונה ולא פחות מאחת לשנה.
(ב) הועד רשאי לכנס בכל עת אסיפה כללית שלא מן המנין, ועליו לעשות כן לפי דרישה בכתב של ועדת הבקורת, של הגוף המבקר או של עשירית מכלל חברי העמותה.
(ב1) לא כינס הועד את האסיפה הכללית שנדרשה כדין, תוך 21 ימים מיום שהוגשה הדרישה לפי סעיף קטן (ב), רשאים הדורשים לכנסה בעצמם, ובלבד שהאסיפה תתקיים בתוך שלושה חודשים מיום שהוגשה הדרישה כאמור; האסיפה תכונס, ככל האפשר, באותו האופן שבו מכונסות אסיפות בידי הועד.
28. האסיפה הכללית רשאית להעביר, בכל עת, את הועד או חבר בועד מכהונתו; העבירה האסיפה הכללית את הועד מכהונתו, לא ייכנסו הפיטורין לתוקפם אלא אם כן בחרה האסיפה הכללית ועד חדש.
אם רוב חברי העמותה חושבים שהוועד לא מתפקד כמו שצריך, או לא מייצג אותם, שפשוט יחליפו אותו, במקום לקשקש בפורום.
הקפצת האשכול ראויה. 'העמותה מטרפדת', 'העמותה דורשת', 'העמותה מסרבת לינאי' - מי בפועל מושך פה בחוטים חוץ מרמי? או שזה רק רמי וזהו?
צריך פה פנים ושמות של אותם 2-5 האנשים שעומדים מאחורי סילוק הדבר הכי טוב שקרה להפועל ת"א בעשרים השנים האחרונות (וזה לא שאני חסיד על עופר ינאי שאומר אמן על כל דבר שהוא אומר - רחוק מזה).
ברגע שיהיו פה פנים ושמות, הביצים של האנשים האלו יתחילו לרעוד.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
קפטן ג'ק כתב: ↑21 דצמבר 2024, 14:11
הקפצת האשכול ראויה. 'העמותה מטרפדת', 'העמותה דורשת', 'העמותה מסרבת לינאי' - מי בפועל מושך פה בחוטים חוץ מרמי? או שזה רק רמי וזהו?
צריך פה פנים ושמות של אותם 2-5 האנשים שעומדים מאחורי סילוק הדבר הכי טוב שקרה להפועל ת"א בעשרים השנים האחרונות (וזה לא שאני חסיד על עופר ינאי שאומר אמן על כל דבר שהוא אומר - רחוק מזה).
ברגע שיהיו פה פנים ושמות, הביצים של האנשים האלו יתחילו לרעוד.
רמי הוא הפנים של הכל.. או שהוא האשם היחידי או שהוא מוחזק חזק ואשם בפחדנות שלו
Adom_Adom כתב:מה גם כחבר ועד המנהל הוא לא מקבל שום ביקורת ולא עונה לעניין בכלל וגם חוסם אחרי זה
מה ציפית מעוד חבר אולטראס שעלה לגדולה ושולט בעשרות אלפי אוהדים ודורות של משפחות שהוא במו ידיו קרע להם את הלב ולקח להם את הדבר שהם הכי אהבו בחיים.
סהכ הגיוני שמישהו מאוד משמעותי בהיסטוריית הפאר של הפועל, כלומניק בשם שאקו עזריה, יהיה ממחריביה.
במידה ועופר עוזב והעמותה נשארת לבד, איך מבטלים פרצדורלית את החברות בעמותה? יש הוראת קבע, לא ראיתי באתר הרשמי דרך להפסיק חברות.
מישהו יודע איך עושים את זה?
גביזון כתב: ↑22 דצמבר 2024, 00:53
במידה ועופר עוזב והעמותה נשארת לבד, איך מבטלים פרצדורלית את החברות בעמותה? יש הוראת קבע, לא ראיתי באתר הרשמי דרך להפסיק חברות.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
תפסיק את הוראת הקבע והם כבר יתקשרו לבד
ברצינות זו הדרך?
אין דרך נורמלית יותר לבקש להתנתק?
אולי לשלוח מייל
Adom_Adom כתב:מה גם כחבר ועד המנהל הוא לא מקבל שום ביקורת ולא עונה לעניין בכלל וגם חוסם אחרי זה
מה ציפית מעוד חבר אולטראס שעלה לגדולה ושולט בעשרות אלפי אוהדים ודורות של משפחות שהוא במו ידיו קרע להם את הלב ולקח להם את הדבר שהם הכי אהבו בחיים.
סהכ הגיוני שמישהו מאוד משמעותי בהיסטוריית הפאר של הפועל, כלומניק בשם שאקו עזריה, יהיה ממחריביה.
נתקלתי בזה ברשת
זה אמנם מלפני 14 שנה ולא יודע אם מדובר באותו בנאדם, אבל אם כן- זה תואם לרושם שקיבלו ממנו כאן