עמותת הפועל אוסישקין

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  63 לייקים

בדומה למה שאמרת בפודקאסט אתה טועה בזה שאתה חושב שהבעיה היא בהסברה. הבעיה היא התנהגות לעומתית לקבוצה הבוגרת, מניעת זכויות של חברי העמותה לקבל החלטות, לכנס אסיפות ולקבל את פנקס החברים. ואולי הכי גרוע לא לשלם משכורות לעובדים. אתה היית הראש לטוב ולרע. ההגעה מליגה ב' לצמרת ליגת העל רשומה על שמך, אבל גם קריסת העמותה וחוסר האמון כלפיה.
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2972 לייקים

רמי אתה איש יקר. יצא לשוחח איתך כמה פעמים ואני חושב שאתה חשוב להפועל לא פחות ממה שהפועל חשובה לך.

חבל לי מאד שלא מצאת עד היום דרך להתייחס לצורה שבא ארגון האולטראס הפך לארגון לעומתי לאוהדי הפועל ת"א ובמיוחד לקבוצה.
לא שמענו ממך כלום, אפילו לא רמיזה כנגדם, כשהם השתמשו ועדיין משתמשים באלימות (מילולית ופיזית) נגד אוהדי הפועל, מנהליה, שחקניה, ובעליה.
לטעמי ולטעם אוהדים רבים השתיקה שלך מאד רועמת בעניין.
אם הארגון הזה מגדיר את עצמו כארגון שאלימות היא קו מנחה עבורו, אז אין לו מה לחפש במועדון הזה. רק שיגידו שזה עניין רשמית וסופית.
חברי הועד המנהל לשעבר איבדו רסן לחלוטיו והפכו לעומתים לכל מי שקשור להפועל. אוהדים הם לא.

מקווה שתמצא את הדרך חזרה להפועל יחד עם עופר, אבל בלי אלו שמסיתים יומם וליל נגד הקבוצה.
עופר איש יקר שרוצה ועושה הרבה מאד טוב להפועל, והכי חשוב - לאוהדים שלה.
@רמי כהן
יחד, רק יחד! :heart:
Zvim
קיבל.ה  128 לייקים

רמי כהן כתב:חוזר אחרי שתיקה ארוכה, ועושה את זה בגלל החשיבות של הנושא ובגלל שאין כרגע מי שיסביר....
אני לא קיים ברשתות, אבל היסטורית קורא כאן מדי פעם וחשוב לי להבהיר כמה דברים.

אין לי רצון להיכנס כרגע לכל תולדות החיכוך עם עופר מהרגע שהבאתי אותו ועד היום. זה לא יועיל לאף אחד.

כן חשוב לי להבהיר שבראיה שלי העמותה היא גוף נפרד, נפרד מעופר וחברת אדום ניהול סל ונפרד גם מהאולטראס. יש לה את התפקיד שלה, שלפעמים יתאים בתפיסה לאחד מהזרמים ולפעמים לא.

לכן חשוב לי להסביר מה עושה היום העמותה ולמה חשוב לתמוך בה ומה מקומי בכל האירוע כי הדבר כנראה באמת לא ברור.

העמותה, לאחר התקופה הקשה שגרמה גם להתפטרות חברי הוועד וצמצום כמות העובדים בעמותה למינימום והתגייסות של אלעד, מיכל וגלעד להמשך הפעילות, כאשר את מקומם תפסו כרגע ליזה חדש ואורי גאון, בעלי התפקיד מטעם בית המשפט.

אבל תפקידם של ליזה ואורי הוא לדאוג לתשלום החובות ולהבראה ובסיום תפקידם הפעילות תישאר בידי עמותה נקיה מחובות.

והפעילות הזאת חשובה לכולנו
הפעילות הזאת היא בתי הספר לכדורסל וקבוצות הליגה, ומחלקת הבנות והפעילות החברתית ברוגוזין ובהפועל שווים. וזה הנוער שלנו והנערים שזכו באליפויות השנה ומגדלים שחקנים לבוגרים מדי שנה ומגדלים דורות של אוהדים.

ולמען הפעילות הזאת, גם בחודשים האחרונים אנחנו באים ומסדרים לדים שעה לפני משחק ויושבים עם מאמנים ועם הורים ודואגים לספקים והסכמים ועובדים מול העיריה ומנהלים אקדמיה לכדורסל ופרויקט כמו הפועל שווים ומחלקת נוער ומחלקת נערות ועוד ועוד.

תשאלו מי שהיה בערב הסיום של מחלקת הנוער במוצאי שבת האחרונה ותשמעו איזה מפגן של עוצמה עם מאות משפחות וילדים באדום והמעורבות הבלתי פוסקת והליווי ההדדי שלנו את משפחת קוץ ושל משפחת קוץ המדהימה אותנו, כולל פרס מיוחד שהשקנו על שם משפחת קוץ שיינתן כל שנה ל 5 ילדים מצטיינים (לא בכדורסל הפעם, אלא בתרומה לקהילה וחתירה למצוינות). כמה רגש היה שם וכמה כיף.

לשם הולך הכסף שלכם ושם אנחנו משקיעים את זמננו.
כל מה שאני רוצה להגיד שלדעתי יש איזה מגמה של הגדרת העמותה כאויב וזה כואב מאוד.
צריך לשים בצד את הדיון הישן על פעולה כזאת או אחרת שעשתה העמותה ולהסתכל על כל הדברים החשובים שציינתי כדי להבין.

אז נכון, אנחנו כנראה נכשלים בהעברת המסר הזה ויכול גם להיות שיש כרגע חוסר רצון של הציבור לקבל את המסרים.
אבל כל הדברים הטובים האלה שמתרחשים בעמותה לא קורים לבד אלא עם המון דם יזע ודמעות של מספר מצומצם של אנשים- 3-4 מתנדבים ו 2-3 עובדים בשכר שמשקיעים בזה יומם וליל.

ברמה האישית הפנמתי את העובדה שיש ביקורת, חלקה מוצדקת, חלקה לא. ומדצמבר ירדתי מתחת לרדאר תקשורתית, אבל אני ואחרים, עם תפקיד או בלי תפקיד עובדים בזה 24 שעות ביום מתוך חיבור והבנת החשיבות

בבקשה על תתעלמו מכל זה ואל תפנו עורף לעמותה, למחלקות הנוער, להפועל אורי, לפרויקטים החברתיים ברוגוזין והפועל שווים, דווקא עכשיו כשצריך אתכם יותר מתמיד.

נשמח גם להיפגש ולפרט עם צריך אנחנו פשוט כרגע בכוחות מאוד מצומצמים עובדים, בונים עונה, מתייעלים וכן, כנראה צריכים למצוא את הדרך לתקשר יותר טוב ולהחיות את העמותה ציבורית.

תודה על ההקשבה.

רמי
אחרי שנים שהעמותה עסקה בקבוצת הבוגרים בלבד היא סוף סוף חזרה לעסוק במה שהיא אמורה לעסוק.
נשארו המון שאלות שלא נענו ולא קשורות לסכסוך עם עופר:
מה להפועל אןסישקין ולאס"א תל אביב?
מה להפועל אוסישקין ולמועדון רצי הסמטה?(גילוי נעות: הכותב הוא ספורטאי סיבולת ורץ למרחקים ארוכים)
איך החלטות בנושאים הנ"ל התקבלו מבלי שהובאו לאישור חברי העמותה?
חברי העמותה שאני מראשוניה (מס 38 - כבוד) הפכו לאבן שואבת של דמי החבר.
איך הגענו למצב שהעמותה היא חדלת פירעון ואנחנו לא ידענו כלום???
זה שמי שנשאר מגיע ומסדר את הלדים לא משנה את העובדה שמדובר בהתנהלות שערורייתית לאורך שנים.
שנדע ימים טובים יותר ושכולם יחזרו כבר
יאללה הפועל!

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  63 לייקים

אני עדיין חבר עמותה למרות שאני לא בטוח אם אחדש שוב פעם את החברות. אני לא יודע מה הסמכות של הוועד כרגע, וכמה לחברי וועד שהתפטרו מותר להיות מעורבים בניהול. אם לדעתך העמותה צריכה להיות גוף נפרד מהנהלת המועדון ולהתעסק בניהול שאר המחלקות, אתם עדיין חייבים לקבל את זה שהקבוצה הבוגרת היא המחלקה הראשית ושעופר ינאי הוא בעל השליטה. לא יכול להיות מצב ששחקני נוער לא יגיעו כשהקבוצה מזמינה אותם למשחק בית. במקביל, גם הנהלה צריכה לשתף פעולה אתכם והייתי שמח אם ינאי ישקיע גם בנוער והנשים, או לפחות שלא יפתח מחלקה נפרדת. אבל קודם כל הציפייה היא להסדיר את החובות ולקיים בחירות ולארגן מחדש את העמותה.
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  440 לייקים

אחלה רמי שבעולם.
לא חסכתי מביקורות עליו בשנים האחרונות, אבל דבר אחד נשאר תמיד ברור - מה שמעניין אותו זה טובת הפועל.

העמותה במצב לא טוב כרגע, כולל משבר אמון ענק מול הקהל. ונראה שעדיין יש חוסר שיתוף פעולה בינם לבין הנהלת הקבוצה. שלא לדבר על החובות.
ובמקביל, היא עושה עבודה טובה עם הנוער, ועוד יש לה אחראויות שהיא יכולה לצמוח לתוכן. היא הוא לא תוכל להמשיך עם כל זה, אם הבעיות לא ייפתרו.

יש צומת כאן - להגיד שהבעיות גדולות מהיכולת לפתור אותן, ולפרק את העמותה סופית על כל הצער שבדבר,
או להתחיל תהליך הבראה של *כל* הבעיות הללו, ולפעול לגרום לעמותה לצמוח שוב.
אני בנתיים מאוד תומך באופציה השניה, ואני מקווה שהעמותה תדע לצמוח חזרה, אבל זה תלוי בעיקר בהם. אם לא יתחילו לבצע פעולות לכל הבעיות הללו במקביל, היא תקרוס מאוד מהר, לצערי.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
שליחת תגובה