עוברים לקפריסין??

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  773 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 05 יוני 2025, 10:46 יש כבר אפועל ניקוסיה, ועכשיו יהיה אפועל ת"א.
דה-פקטו אין כבר שום מלחמה בישראל (חוץ מהטיל התימני התורן). עד עונה הבאה זה בכלל לא יהיה רלוונטי. כולם ישחקו בישראל, אין מה לדאוג.
פאק אפואל
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1680 לייקים

הפועל כתב:בסוף זה ענין של כסף. אפשר להביא שחקנים לישראל, הוכחנו את זה השנה. אבל זה דורש תשלום עד פי 2 מעל מחיר השוק.
אחרת מגיעים למצב של מכבי השנה. אני מניח שהמעבר לקפריסין יקר, אבל אמור להחזיר את עצמו בקלות ע"י חסכון בחוזים לשחקנים שאפשר למכור להם שהם רק צריכים פעם בשבוע לטוס לפה לכמה שעות וישר לעוף מפה.
בעיניי פתרון יצירתי ומענין, אבל כזה שצריך למכור בעדינות וברגישות לשחקנים ישראלים ועם משפחות שכבר נמצאות פה. ולא נראה שזה המצב.
זה לא מדויק שזה רק ענין של כסף. יש שחקנים שגם יותר כסף לא יביא אותם לכאן. מיצ'יץ' לא הוא דוגמא מצויינת

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Giovanni Giorgio
קיבל.ה  969 לייקים

זה תקדים מסוכן
הייתי עושה הכל כדי שזה לא יקרה
אבל, אם בעונה הבאה היורוליג לא יתן לנו לארח פה, מה שבכל הנראה יקרה, זה אכן צעד הגיוני שיקל על הצוותים המקצועיים
טיסות זה דבר מאוד מעייף ואני לא חושב שאפשר לצפות מקבוצה להגיע רחוק מקצועית כשהיא צריכה לטוס למשחקי חוץ ומשחקי בית בעונה עמוסה כמו היורוליג
long live the zapta
פנאטי בלב
קיבל.ה  55 לייקים

הנה זה הולך וזה בא- נושא ההצטרפות לליגה האדריאטית חוזר גם הוא https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508223
Red_man
קיבל.ה  1362 לייקים

1. אם אין יורוליג בארץ אני מקווה שנארח בקפריסין. ברמה האישית לא כזה משנה לי איפה הם גרים אבל אני מקווה בשביל הישראלים שזה יהיה בארץ.
2. חלאס עם האדריאטית מה זה הקשקוש הזה.
3. קצת שקט בחאיית סתמו תפה קצת
ההוא מפעם
קיבל.ה  239 לייקים

מסתבר שרק מי שיעבור את הפוליגרף יעבור לקפריסין
מיום ליום אנחנו מנרמלים יותר ויותר טרלול
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

הדבר היחיד שאתה מנרמל פה זה אכילה של כל שטות שנכתבת באתרים.
סתם כדי להפריך את כל מה שכתבת, קפריסין כנראה בכלל לא על הפרק כי הם עדיין לא מוכנים שם לארח קהל.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  130 לייקים

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508378
דיווח ביוון (שביוון טוענים שזה דיווח סרבי) שאנחנו נשחק באדריאטית שנה הבאה.

בשביל מה אנחנו צריכים את זה?
ההוא מפעם
קיבל.ה  239 לייקים

אחרי קפריסין עופר מפריח עוד בלון ניסוי, הפעם הליגה האדריאטית
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508378

לי אישית זה לא נראה הגיוני, למרות שאולי זה ללכת על כל הקופה בתקווה להצטרף שנה הבאה ל NBA
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 08 יוני 2025, 18:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Red Or Dead
קיבל.ה  274 לייקים

המועדון הזה יורד מהפסים. כואב הלב
gershon
קיבל.ה  300 לייקים

Red Or Dead כתב: 08 יוני 2025, 18:13 המועדון הזה יורד מהפסים. כואב הלב
לגמרי.
אולי זה יעזור לי להיגמל.
Adom_Adom
קיבל.ה  317 לייקים

לא אמרתה שהולכים לפירוק?
מדברים על טופ תקציב אי פעם בקבוצת ספורט בישראל, שמות טופ אירופה מקושרים אלינו, איזה מסכנים אנחנו
Niro
קיבל.ה  1049 לייקים

איך מועדון שבחיים לא חווה עומס של עונת יורוליג עוד מעז לחשוב בכלל על להצטרף במקביל לליגה נוספת? כמה משחקים נשחק שנה הבאה? 100?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3195 לייקים

אדריאטית אומר שנוכל לראות את משחקי הקבוצה נגד קבוצות אירופאיות בארץ?

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Adom_Adom
קיבל.ה  317 לייקים

גביזון כתב: 08 יוני 2025, 18:21 אדריאטית אומר שנוכל לראות את משחקי הקבוצה נגד קבוצות אירופאיות בארץ?

אני אומר לפחות נראה כל יומיים את הפועל לא נצטרך לחכות שבוע ממשחק למשחק :sh-grin:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2875 לייקים

גביזון כתב: 08 יוני 2025, 18:21 אדריאטית אומר שנוכל לראות את משחקי הקבוצה נגד קבוצות אירופאיות בארץ?

אין מצב שהפועל מצטרפת וזה לא חלק מהתנאי.
אם צריך האדריאטית/VTB יעבירו את כל הקבוצות שלהן באופן קבוע לישראל בשביל הפועל.
יחד, רק יחד! :heart:
lior777
קיבל.ה  207 לייקים

בשביל מה אנחנו צריכים את החרא הזה ליגה אדריאטית? גם ככה שחקנים נרתעים להגיע לפה בגלל העומס של הטיסות עכשיו תוסיפו לזה עוד עומס ועוד בשביל הליגה פח זבל הזאת? נגיע עייפים וחלילה פצועים לשלבים המכריעים ביורוליג והארץ.. למה זה טוב?? לפעמים זה נדמה שיש במועדון הזה מקבלי החלטות שהם אנטי הפועל.
טכנית לארז
קיבל.ה  2100 לייקים

לא מנסה לחפש היגיון כבר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Maor
קיבל.ה  102 לייקים

אם אני לא טועה, בזמנו, מכבי הלכו לאדריאטית בגלל שרמת הליגה בארץ הייתה נמוכה והם רצו הכנה טובה יותר למשחקי יורוליג. וגם כי האדריאטית מאפשרת לשחק ללא הגבלת הזרים שיש בארץ, ככה שאפשר לייצר המשכיות טובה יותר בסגל.

המחיר כמובן זה העומס. כנראה שלא סתם הם עשו שם רק עונה אחת.
Red Or Dead
קיבל.ה  274 לייקים

Adom_Adom כתב: 08 יוני 2025, 18:16
לא אמרתה שהולכים לפירוק?
מדברים על טופ תקציב אי פעם בקבוצת ספורט בישראל, שמות טופ אירופה מקושרים אלינו, איזה מסכנים אנחנו
אמרת*
אני בהחלט חושב(וחושש) שעופר יראה שלקבוצה עם התקציב הגבוה אי פעם לא יהיה ביקוש גדול כפי שהוא מדמיין, לאור הקפצת מחירי המנויים הצפויה, העובדה שלא נשחק את משחקי היורוליג בארץ והסכסוך המתמשך בתוך הקהל.
לכן, פירוק או עזיבה שלו בשלב מסוים מרגיש לי תרחיש ריאלי הרבה יותר מאשר המשך שפיכת הכספים המופרכת הזאת ומספר תלת ספרתי של משחקים בעונה על פני שלוש ליגות שונות.

בלי קשר, מותר גם לך להפעיל קצת את הראש וההיגיון ולתהות מה לעזאזל הרציונל במהלך הזה במקום להגיב על אוטומט.
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

זה לא כזה נורא כמו שעושים מזה אם נשחק שם (ואני לא חושב שזה יקרה ) , אפשר להשתמש במספר רוטציות , אפשר להירגע קצת עם הפניקה ?
איש גדול
קיבל.ה  71 לייקים

לפי החישוב שלי ביחד עם הכדורגל יהיו בערך 120 משחקים
זה משאיר כמה ימים פנויים
יש עוד ליגה שאפשר לשחק בה?
Xavi
קיבל.ה  1128 לייקים

בשלב הזה עופר כבר צריך לקנות מטוס לקבוצה
אוהד כורסא
קיבל.ה  539 לייקים

אני ממש לא מבין מה הרציונל. אשמח לעזרה.
Oferyy?
Adom_Adom
קיבל.ה  317 לייקים

Red Or Dead כתב: 08 יוני 2025, 19:00
לא אמרתה שהולכים לפירוק?
אמרת*
אני בהחלט חושב(וחושש) שעופר יראה שלקבוצה עם התקציב הגבוה אי פעם לא יהיה ביקוש גדול כפי שהוא מדמיין, לאור הקפצת מחירי המנויים הצפויה, העובדה שלא נשחק את משחקי היורוליג בארץ והסכסוך המתמשך בתוך הקהל.
לכן, פירוק או עזיבה שלו בשלב מסוים מרגיש לי תרחיש ריאלי הרבה יותר מאשר המשך שפיכת הכספים המופרכת הזאת ומספר תלת ספרתי של משחקים בעונה על פני שלוש ליגות שונות.

בלי קשר, מותר גם לך להפעיל קצת את הראש וההיגיון ולתהות מה לעזאזל הרציונל במהלך הזה במקום להגיב על אוטומט.
וואו תיקנת אותי להתחיל ככה בהתנשאות ולסיים בהתנשאות כי אני לא מפעיל את הראש, הרי אתה יותר טוב ובטח אתה מבין יותר טוב ויודע מה הולך לקרות, אז מי אני בכלל שאגיב לך? אבל עדיין אני מגיב
כמו בכל דבר בחיים יש פלוסים ויש מינוסים, כל בעל בית פרטי יכול כל רגע לקום ולעזוב, זה לא רשום על עופר ינאי בלבד, בתמונה הגדולה עדיף בהרבה את המצב היום שבו יש בעל בית פרטי ששופך עלינו כסף.
חוץ מזה חשבתה שאולי אתה זה שלא רואה את התמונה הגדולה? אולי עופר הולך בדרך מסוימת והוא צודק? נראה בעתיד.
Nati
קיבל.ה  1891 לייקים

Adom_Adom כתב:

אני אומר לפחות נראה כל יומיים את הפועל לא נצטרך לחכות שבוע ממשחק למשחק :sh-grin:
עם הפועל כדורגל ויונייטד
מתי אני אספיק לישון?
בני12
קיבל.ה  1712 לייקים

Nati כתב: 08 יוני 2025, 20:08
Adom_Adom כתב:

עם הפועל כדורגל ויונייטד
מתי אני אספיק לישון?
נישן כבר בקבר
Mkorman1
קיבל.ה  8 לייקים

עדיין לא עבר לך מיונייטד?
עם כל האהדה שלי אליה מדובר כרגע בגוויה
Nati
קיבל.ה  1891 לייקים

Mkorman1 כתב:עדיין לא עבר לך מיונייטד?
עם כל האהדה שלי אליה מדובר כרגע בגוויה
בחיים לא
בדיוק כמו שעברנו איתם את שנות ה70 וה80
Red_man
קיבל.ה  1362 לייקים

איש גדול כתב: 08 יוני 2025, 19:27 לפי החישוב שלי ביחד עם הכדורגל יהיו בערך 120 משחקים
זה משאיר כמה ימים פנויים
יש עוד ליגה שאפשר לשחק בה?
הליגה הבלקנית עדיין קיימת?
Red Or Dead
קיבל.ה  274 לייקים

Adom_Adom כתב: 08 יוני 2025, 19:57
לא אמרתה שהולכים לפירוק?
אמרת*

וואו תיקנת אותי להתחיל ככה בהתנשאות ולסיים בהתנשאות כי אני לא מפעיל את הראש, הרי אתה יותר טוב ובטח אתה מבין יותר טוב ויודע מה הולך לקרות, אז מי אני בכלל שאגיב לך? אבל עדיין אני מגיב
כמו בכל דבר בחיים יש פלוסים ויש מינוסים, כל בעל בית פרטי יכול כל רגע לקום ולעזוב, זה לא רשום על עופר ינאי בלבד, בתמונה הגדולה עדיף בהרבה את המצב היום שבו יש בעל בית פרטי ששופך עלינו כסף.
חוץ מזה חשבתה שאולי אתה זה שלא רואה את התמונה הגדולה? אולי עופר הולך בדרך מסוימת והוא צודק? נראה בעתיד.
מישהו אמר שאני נגד בעל בית פרטי ששופך כסף?
וכאשר יש כזה, האם כל החלטותיו צריכות לזכות למחיאות כפיים אוטומטיות?
כל מי שמעז להשמיע ביקורת על החלטות המתקבלות במועדון רוצה שהפועל תהיה מועדון קטן ועני?

אני מאוד מעריך את ההשקעה של עופר ינאי ועדיין יש להרשם בעונה הבאה לליגה האדריאטית זה בעיני החלטה מטורפת ולא מובנת.
בעניין עזיבה אפשרית, לצערי אם הסיפור עם הקהל והארגון לא ייפתר אני לא אופטימי לטווח הארוך.
יהלום14אדום
קיבל.ה  989 לייקים

מאוד מקווה שירדו, או שלא באמת עלו, על הרעיון הדבילי הזה של האדריאטית.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2875 לייקים

Red Or Dead כתב: 08 יוני 2025, 22:19
Adom_Adom כתב: 08 יוני 2025, 19:57

אמרת*

מישהו אמר שאני נגד בעל בית פרטי ששופך כסף?
וכאשר יש כזה, האם כל החלטותיו צריכות לזכות למחיאות כפיים אוטומטיות?
כל מי שמעז להשמיע ביקורת על החלטות המתקבלות במועדון רוצה שהפועל תהיה מועדון קטן ועני?

אני מאוד מעריך את ההשקעה של עופר ינאי ועדיין יש להרשם בעונה הבאה לליגה האדריאטית זה בעיני החלטה מטורפת ולא מובנת.
בעניין עזיבה אפשרית, לצערי אם הסיפור עם הקהל והארגון לא ייפתר אני לא אופטימי לטווח הארוך.
אתה מציג את זה מעוות.
איפה ומתי נאמר שכל מי שמבקר את ההחלטות של עופר הוא אוטומטית בעד להיות מועדון קטן ועני וכל מי שבעד החלטות של עופר רואה רק כסף בעיניים שלו?
לא צריך להציג הכל ה-0 או 1.

אני חושב שעופר אדם אדיר עם חזון מדהים ואני גם בהחלט יכול לבקר התנהלויות שלו (כמו לחשוב שהוא צריך לענות לכל אוהד מכבי בוואטסאפ).
הוא בעצמו אמר כמה פעמים שהוא לא חשב שהפועל זה דבר כ"כ אדיר עם קבילה כ"כ חזקה ותומכת, ברובה המכריע כמובן (מינוס אנשים שאלימות היא דרכם בחיים בלי קשר לעופר)

אני חושב שלהיכנס לאדריאטית בשביל המסר שמשחקים צריכים להיות משוחקים בארץ זה חשוב, מעבר לעובדה שזה הרבה יותר זמן משחק לישראלים וצעירים.
יחד, רק יחד! :heart:
El dudernio
קיבל.ה  1612 לייקים

יהלום14אדום כתב: 09 יוני 2025, 00:02 מאוד מקווה שירדו, או שלא באמת עלו, על הרעיון הדבילי הזה של האדריאטית.
אני מניח שזה בשביל דקות משחק לכולם.

השנה היו בסגל 7 זרים + 6 ישראלים סה"כ 13 שחקנים ששיחקו בשיא 400 דקות שבועיות, באזור ה 30 דקות לשחקן.
מאחר ויש הגבלת זרים בליגה וכו' נוצר מצב שיש שחקנים שמשחקים 50 דקות ויש כאלו שלא רואים מגרש. ואז כשצריך אותם הם חלודים

אם שנה הבאה אתה בונה סגל של 17 שחקנים (10 זרים + 7 ישראלים), ביחד עם עמיאל ורבי... אתה תגיע למצב שאין לך דקות לשחקנים במיוחד שיהיו כאלו שיהיו כל הזמן בח"ול. הפיתרון הפשוט הוא לשחק יותר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

רבינוביץ לא יהיה בהפועל שנה הבאה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1680 לייקים

אם זה יקרה זו החלטה מטומטמת ברמה יוצאת דופן.
גם ככה כמות הטיסות השנה תהיה מטורפת, בטח בשבועות יורוליג כפולים (ואמורים להיות עשרה כאלה).
זה מבוא לפציעות רבות ואין בזה שום הגיון.
עד כמה שזה מצחיק, זה יהיה יותר גרוע אם זה ישוחק בארץ כי זה יחייב עוד טיסות ונסיעות.
ואם מישהו (כולל עופר) חושב שזה יגרום ליורוליג להסכים לקיום משחקי בית בארץ, אז הוא הוזה קשות.
אוהד כורסא
קיבל.ה  539 לייקים

אני מחפש סיבה אחת ללכת לאדריאטית ולא מוצא.
אוהד כורסא
קיבל.ה  539 לייקים

שאלה אח: אם מתחיל שיפוץ בדרייב אין (דחפורים וכו') והעניינים בגזרה הזו ושל השיטשואו נרגעים יהיה על מה לדבר שנראה אותך מגיע זמנית ליד אליהו?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

אוהד כורסא כתב: 09 יוני 2025, 10:20 אני מחפש סיבה אחת ללכת לאדריאטית ולא מוצא.
הסיבה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה , זה בהנחה שהמשחקים של האדריאטית יהיו בארץ מתוך רצון להוכיח ליורוליג שזה אפשרי.
לא יודע אם זה המצב או זאת הסיבה...
אוהד כורסא
קיבל.ה  539 לייקים

מילפורד כתב: 09 יוני 2025, 10:40
אוהד כורסא כתב: 09 יוני 2025, 10:20 אני מחפש סיבה אחת ללכת לאדריאטית ולא מוצא.
הסיבה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה , זה בהנחה שהמשחקים של האדריאטית יהיו בארץ מתוך רצון להוכיח ליורוליג שזה אפשרי.
לא יודע אם זה המצב או זאת הסיבה...
אם זה נכון אז זה טמטום מוחלט. מספיק טיל אחד של החות'ים כדי להגיד ליורוליג שהם צדקו.
שליחת תגובה