עוברים לקפריסין??

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  773 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 05 יוני 2025, 10:46 יש כבר אפועל ניקוסיה, ועכשיו יהיה אפועל ת"א.
דה-פקטו אין כבר שום מלחמה בישראל (חוץ מהטיל התימני התורן). עד עונה הבאה זה בכלל לא יהיה רלוונטי. כולם ישחקו בישראל, אין מה לדאוג.
פאק אפואל
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1675 לייקים

הפועל כתב:בסוף זה ענין של כסף. אפשר להביא שחקנים לישראל, הוכחנו את זה השנה. אבל זה דורש תשלום עד פי 2 מעל מחיר השוק.
אחרת מגיעים למצב של מכבי השנה. אני מניח שהמעבר לקפריסין יקר, אבל אמור להחזיר את עצמו בקלות ע"י חסכון בחוזים לשחקנים שאפשר למכור להם שהם רק צריכים פעם בשבוע לטוס לפה לכמה שעות וישר לעוף מפה.
בעיניי פתרון יצירתי ומענין, אבל כזה שצריך למכור בעדינות וברגישות לשחקנים ישראלים ועם משפחות שכבר נמצאות פה. ולא נראה שזה המצב.
זה לא מדויק שזה רק ענין של כסף. יש שחקנים שגם יותר כסף לא יביא אותם לכאן. מיצ'יץ' לא הוא דוגמא מצויינת

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Giovanni Giorgio
קיבל.ה  969 לייקים

זה תקדים מסוכן
הייתי עושה הכל כדי שזה לא יקרה
אבל, אם בעונה הבאה היורוליג לא יתן לנו לארח פה, מה שבכל הנראה יקרה, זה אכן צעד הגיוני שיקל על הצוותים המקצועיים
טיסות זה דבר מאוד מעייף ואני לא חושב שאפשר לצפות מקבוצה להגיע רחוק מקצועית כשהיא צריכה לטוס למשחקי חוץ ומשחקי בית בעונה עמוסה כמו היורוליג
long live the zapta
פנאטי בלב
קיבל.ה  55 לייקים

הנה זה הולך וזה בא- נושא ההצטרפות לליגה האדריאטית חוזר גם הוא https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508223
Red_man
קיבל.ה  1358 לייקים

1. אם אין יורוליג בארץ אני מקווה שנארח בקפריסין. ברמה האישית לא כזה משנה לי איפה הם גרים אבל אני מקווה בשביל הישראלים שזה יהיה בארץ.
2. חלאס עם האדריאטית מה זה הקשקוש הזה.
3. קצת שקט בחאיית סתמו תפה קצת
שליחת תגובה