פאק אפואל
עוברים לקפריסין??
- רדנקו
- קיבל.ה 1680 לייקים
זה לא מדויק שזה רק ענין של כסף. יש שחקנים שגם יותר כסף לא יביא אותם לכאן. מיצ'יץ' לא הוא דוגמא מצויינתהפועל כתב:בסוף זה ענין של כסף. אפשר להביא שחקנים לישראל, הוכחנו את זה השנה. אבל זה דורש תשלום עד פי 2 מעל מחיר השוק.
אחרת מגיעים למצב של מכבי השנה. אני מניח שהמעבר לקפריסין יקר, אבל אמור להחזיר את עצמו בקלות ע"י חסכון בחוזים לשחקנים שאפשר למכור להם שהם רק צריכים פעם בשבוע לטוס לפה לכמה שעות וישר לעוף מפה.
בעיניי פתרון יצירתי ומענין, אבל כזה שצריך למכור בעדינות וברגישות לשחקנים ישראלים ועם משפחות שכבר נמצאות פה. ולא נראה שזה המצב.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 969 לייקים
זה תקדים מסוכן
הייתי עושה הכל כדי שזה לא יקרה
אבל, אם בעונה הבאה היורוליג לא יתן לנו לארח פה, מה שבכל הנראה יקרה, זה אכן צעד הגיוני שיקל על הצוותים המקצועיים
טיסות זה דבר מאוד מעייף ואני לא חושב שאפשר לצפות מקבוצה להגיע רחוק מקצועית כשהיא צריכה לטוס למשחקי חוץ ומשחקי בית בעונה עמוסה כמו היורוליג
הייתי עושה הכל כדי שזה לא יקרה
אבל, אם בעונה הבאה היורוליג לא יתן לנו לארח פה, מה שבכל הנראה יקרה, זה אכן צעד הגיוני שיקל על הצוותים המקצועיים
טיסות זה דבר מאוד מעייף ואני לא חושב שאפשר לצפות מקבוצה להגיע רחוק מקצועית כשהיא צריכה לטוס למשחקי חוץ ומשחקי בית בעונה עמוסה כמו היורוליג
long live the zapta
הנה זה הולך וזה בא- נושא ההצטרפות לליגה האדריאטית חוזר גם הוא https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508223
-
- קיבל.ה 1362 לייקים
1. אם אין יורוליג בארץ אני מקווה שנארח בקפריסין. ברמה האישית לא כזה משנה לי איפה הם גרים אבל אני מקווה בשביל הישראלים שזה יהיה בארץ.
2. חלאס עם האדריאטית מה זה הקשקוש הזה.
3. קצת שקט בחאיית סתמו תפה קצת
2. חלאס עם האדריאטית מה זה הקשקוש הזה.
3. קצת שקט בחאיית סתמו תפה קצת
-
- קיבל.ה 239 לייקים
מסתבר שרק מי שיעבור את הפוליגרף יעבור לקפריסין
מיום ליום אנחנו מנרמלים יותר ויותר טרלול
מיום ליום אנחנו מנרמלים יותר ויותר טרלול
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
הדבר היחיד שאתה מנרמל פה זה אכילה של כל שטות שנכתבת באתרים.
סתם כדי להפריך את כל מה שכתבת, קפריסין כנראה בכלל לא על הפרק כי הם עדיין לא מוכנים שם לארח קהל.
סתם כדי להפריך את כל מה שכתבת, קפריסין כנראה בכלל לא על הפרק כי הם עדיין לא מוכנים שם לארח קהל.
- porthos
- קיבל.ה 130 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508378
דיווח ביוון (שביוון טוענים שזה דיווח סרבי) שאנחנו נשחק באדריאטית שנה הבאה.
בשביל מה אנחנו צריכים את זה?
דיווח ביוון (שביוון טוענים שזה דיווח סרבי) שאנחנו נשחק באדריאטית שנה הבאה.
בשביל מה אנחנו צריכים את זה?
-
- קיבל.ה 239 לייקים
אחרי קפריסין עופר מפריח עוד בלון ניסוי, הפעם הליגה האדריאטית
לי אישית זה לא נראה הגיוני, למרות שאולי זה ללכת על כל הקופה בתקווה להצטרף שנה הבאה ל NBA
לי אישית זה לא נראה הגיוני, למרות שאולי זה ללכת על כל הקופה בתקווה להצטרף שנה הבאה ל NBA
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 08 יוני 2025, 18:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 274 לייקים
המועדון הזה יורד מהפסים. כואב הלב
-
- קיבל.ה 300 לייקים
לגמרי.
אולי זה יעזור לי להיגמל.
-
- קיבל.ה 317 לייקים
לא אמרתה שהולכים לפירוק?
מדברים על טופ תקציב אי פעם בקבוצת ספורט בישראל, שמות טופ אירופה מקושרים אלינו, איזה מסכנים אנחנו
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
איך מועדון שבחיים לא חווה עומס של עונת יורוליג עוד מעז לחשוב בכלל על להצטרף במקביל לליגה נוספת? כמה משחקים נשחק שנה הבאה? 100?
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
אדריאטית אומר שנוכל לראות את משחקי הקבוצה נגד קבוצות אירופאיות בארץ?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 317 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2875 לייקים
-
- קיבל.ה 207 לייקים
בשביל מה אנחנו צריכים את החרא הזה ליגה אדריאטית? גם ככה שחקנים נרתעים להגיע לפה בגלל העומס של הטיסות עכשיו תוסיפו לזה עוד עומס ועוד בשביל הליגה פח זבל הזאת? נגיע עייפים וחלילה פצועים לשלבים המכריעים ביורוליג והארץ.. למה זה טוב?? לפעמים זה נדמה שיש במועדון הזה מקבלי החלטות שהם אנטי הפועל.
-
- קיבל.ה 2099 לייקים
לא מנסה לחפש היגיון כבר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 102 לייקים
אם אני לא טועה, בזמנו, מכבי הלכו לאדריאטית בגלל שרמת הליגה בארץ הייתה נמוכה והם רצו הכנה טובה יותר למשחקי יורוליג. וגם כי האדריאטית מאפשרת לשחק ללא הגבלת הזרים שיש בארץ, ככה שאפשר לייצר המשכיות טובה יותר בסגל.
המחיר כמובן זה העומס. כנראה שלא סתם הם עשו שם רק עונה אחת.
המחיר כמובן זה העומס. כנראה שלא סתם הם עשו שם רק עונה אחת.
-
- קיבל.ה 274 לייקים
אמרת*
אני בהחלט חושב(וחושש) שעופר יראה שלקבוצה עם התקציב הגבוה אי פעם לא יהיה ביקוש גדול כפי שהוא מדמיין, לאור הקפצת מחירי המנויים הצפויה, העובדה שלא נשחק את משחקי היורוליג בארץ והסכסוך המתמשך בתוך הקהל.
לכן, פירוק או עזיבה שלו בשלב מסוים מרגיש לי תרחיש ריאלי הרבה יותר מאשר המשך שפיכת הכספים המופרכת הזאת ומספר תלת ספרתי של משחקים בעונה על פני שלוש ליגות שונות.
בלי קשר, מותר גם לך להפעיל קצת את הראש וההיגיון ולתהות מה לעזאזל הרציונל במהלך הזה במקום להגיב על אוטומט.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
זה לא כזה נורא כמו שעושים מזה אם נשחק שם (ואני לא חושב שזה יקרה ) , אפשר להשתמש במספר רוטציות , אפשר להירגע קצת עם הפניקה ?
לפי החישוב שלי ביחד עם הכדורגל יהיו בערך 120 משחקים
זה משאיר כמה ימים פנויים
יש עוד ליגה שאפשר לשחק בה?
זה משאיר כמה ימים פנויים
יש עוד ליגה שאפשר לשחק בה?
-
- קיבל.ה 1128 לייקים
בשלב הזה עופר כבר צריך לקנות מטוס לקבוצה
-
- קיבל.ה 539 לייקים
אני ממש לא מבין מה הרציונל. אשמח לעזרה.
Oferyy?
Oferyy?
-
- קיבל.ה 317 לייקים
וואו תיקנת אותי להתחיל ככה בהתנשאות ולסיים בהתנשאות כי אני לא מפעיל את הראש, הרי אתה יותר טוב ובטח אתה מבין יותר טוב ויודע מה הולך לקרות, אז מי אני בכלל שאגיב לך? אבל עדיין אני מגיבRed Or Dead כתב: ↑08 יוני 2025, 19:00אמרת*
אני בהחלט חושב(וחושש) שעופר יראה שלקבוצה עם התקציב הגבוה אי פעם לא יהיה ביקוש גדול כפי שהוא מדמיין, לאור הקפצת מחירי המנויים הצפויה, העובדה שלא נשחק את משחקי היורוליג בארץ והסכסוך המתמשך בתוך הקהל.
לכן, פירוק או עזיבה שלו בשלב מסוים מרגיש לי תרחיש ריאלי הרבה יותר מאשר המשך שפיכת הכספים המופרכת הזאת ומספר תלת ספרתי של משחקים בעונה על פני שלוש ליגות שונות.
בלי קשר, מותר גם לך להפעיל קצת את הראש וההיגיון ולתהות מה לעזאזל הרציונל במהלך הזה במקום להגיב על אוטומט.
כמו בכל דבר בחיים יש פלוסים ויש מינוסים, כל בעל בית פרטי יכול כל רגע לקום ולעזוב, זה לא רשום על עופר ינאי בלבד, בתמונה הגדולה עדיף בהרבה את המצב היום שבו יש בעל בית פרטי ששופך עלינו כסף.
חוץ מזה חשבתה שאולי אתה זה שלא רואה את התמונה הגדולה? אולי עופר הולך בדרך מסוימת והוא צודק? נראה בעתיד.
-
- קיבל.ה 1891 לייקים
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
עדיין לא עבר לך מיונייטד?
עם כל האהדה שלי אליה מדובר כרגע בגוויה
-
- קיבל.ה 1891 לייקים
בחיים לאMkorman1 כתב:עדיין לא עבר לך מיונייטד?
בדיוק כמו שעברנו איתם את שנות ה70 וה80
-
- קיבל.ה 1362 לייקים
-
- קיבל.ה 274 לייקים
מישהו אמר שאני נגד בעל בית פרטי ששופך כסף?Adom_Adom כתב: ↑08 יוני 2025, 19:57וואו תיקנת אותי להתחיל ככה בהתנשאות ולסיים בהתנשאות כי אני לא מפעיל את הראש, הרי אתה יותר טוב ובטח אתה מבין יותר טוב ויודע מה הולך לקרות, אז מי אני בכלל שאגיב לך? אבל עדיין אני מגיבRed Or Dead כתב: ↑08 יוני 2025, 19:00אמרת*
כמו בכל דבר בחיים יש פלוסים ויש מינוסים, כל בעל בית פרטי יכול כל רגע לקום ולעזוב, זה לא רשום על עופר ינאי בלבד, בתמונה הגדולה עדיף בהרבה את המצב היום שבו יש בעל בית פרטי ששופך עלינו כסף.
חוץ מזה חשבתה שאולי אתה זה שלא רואה את התמונה הגדולה? אולי עופר הולך בדרך מסוימת והוא צודק? נראה בעתיד.
וכאשר יש כזה, האם כל החלטותיו צריכות לזכות למחיאות כפיים אוטומטיות?
כל מי שמעז להשמיע ביקורת על החלטות המתקבלות במועדון רוצה שהפועל תהיה מועדון קטן ועני?
אני מאוד מעריך את ההשקעה של עופר ינאי ועדיין יש להרשם בעונה הבאה לליגה האדריאטית זה בעיני החלטה מטורפת ולא מובנת.
בעניין עזיבה אפשרית, לצערי אם הסיפור עם הקהל והארגון לא ייפתר אני לא אופטימי לטווח הארוך.
-
- קיבל.ה 989 לייקים
מאוד מקווה שירדו, או שלא באמת עלו, על הרעיון הדבילי הזה של האדריאטית.
יאללה הביתה!!!
- 7even
- קיבל.ה 2875 לייקים
אתה מציג את זה מעוות.Red Or Dead כתב: ↑08 יוני 2025, 22:19מישהו אמר שאני נגד בעל בית פרטי ששופך כסף?Adom_Adom כתב: ↑08 יוני 2025, 19:57וואו תיקנת אותי להתחיל ככה בהתנשאות ולסיים בהתנשאות כי אני לא מפעיל את הראש, הרי אתה יותר טוב ובטח אתה מבין יותר טוב ויודע מה הולך לקרות, אז מי אני בכלל שאגיב לך? אבל עדיין אני מגיבRed Or Dead כתב: ↑08 יוני 2025, 19:00
אמרת*
וכאשר יש כזה, האם כל החלטותיו צריכות לזכות למחיאות כפיים אוטומטיות?
כל מי שמעז להשמיע ביקורת על החלטות המתקבלות במועדון רוצה שהפועל תהיה מועדון קטן ועני?
אני מאוד מעריך את ההשקעה של עופר ינאי ועדיין יש להרשם בעונה הבאה לליגה האדריאטית זה בעיני החלטה מטורפת ולא מובנת.
בעניין עזיבה אפשרית, לצערי אם הסיפור עם הקהל והארגון לא ייפתר אני לא אופטימי לטווח הארוך.
איפה ומתי נאמר שכל מי שמבקר את ההחלטות של עופר הוא אוטומטית בעד להיות מועדון קטן ועני וכל מי שבעד החלטות של עופר רואה רק כסף בעיניים שלו?
לא צריך להציג הכל ה-0 או 1.
אני חושב שעופר אדם אדיר עם חזון מדהים ואני גם בהחלט יכול לבקר התנהלויות שלו (כמו לחשוב שהוא צריך לענות לכל אוהד מכבי בוואטסאפ).
הוא בעצמו אמר כמה פעמים שהוא לא חשב שהפועל זה דבר כ"כ אדיר עם קבילה כ"כ חזקה ותומכת, ברובה המכריע כמובן (מינוס אנשים שאלימות היא דרכם בחיים בלי קשר לעופר)
אני חושב שלהיכנס לאדריאטית בשביל המסר שמשחקים צריכים להיות משוחקים בארץ זה חשוב, מעבר לעובדה שזה הרבה יותר זמן משחק לישראלים וצעירים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1612 לייקים
אני מניח שזה בשביל דקות משחק לכולם.יהלום14אדום כתב: ↑09 יוני 2025, 00:02 מאוד מקווה שירדו, או שלא באמת עלו, על הרעיון הדבילי הזה של האדריאטית.
השנה היו בסגל 7 זרים + 6 ישראלים סה"כ 13 שחקנים ששיחקו בשיא 400 דקות שבועיות, באזור ה 30 דקות לשחקן.
מאחר ויש הגבלת זרים בליגה וכו' נוצר מצב שיש שחקנים שמשחקים 50 דקות ויש כאלו שלא רואים מגרש. ואז כשצריך אותם הם חלודים
אם שנה הבאה אתה בונה סגל של 17 שחקנים (10 זרים + 7 ישראלים), ביחד עם עמיאל ורבי... אתה תגיע למצב שאין לך דקות לשחקנים במיוחד שיהיו כאלו שיהיו כל הזמן בח"ול. הפיתרון הפשוט הוא לשחק יותר.
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
רבינוביץ לא יהיה בהפועל שנה הבאה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1680 לייקים
אם זה יקרה זו החלטה מטומטמת ברמה יוצאת דופן.
גם ככה כמות הטיסות השנה תהיה מטורפת, בטח בשבועות יורוליג כפולים (ואמורים להיות עשרה כאלה).
זה מבוא לפציעות רבות ואין בזה שום הגיון.
עד כמה שזה מצחיק, זה יהיה יותר גרוע אם זה ישוחק בארץ כי זה יחייב עוד טיסות ונסיעות.
ואם מישהו (כולל עופר) חושב שזה יגרום ליורוליג להסכים לקיום משחקי בית בארץ, אז הוא הוזה קשות.
גם ככה כמות הטיסות השנה תהיה מטורפת, בטח בשבועות יורוליג כפולים (ואמורים להיות עשרה כאלה).
זה מבוא לפציעות רבות ואין בזה שום הגיון.
עד כמה שזה מצחיק, זה יהיה יותר גרוע אם זה ישוחק בארץ כי זה יחייב עוד טיסות ונסיעות.
ואם מישהו (כולל עופר) חושב שזה יגרום ליורוליג להסכים לקיום משחקי בית בארץ, אז הוא הוזה קשות.
-
- קיבל.ה 539 לייקים
אני מחפש סיבה אחת ללכת לאדריאטית ולא מוצא.
-
- קיבל.ה 539 לייקים
שאלה אח: אם מתחיל שיפוץ בדרייב אין (דחפורים וכו') והעניינים בגזרה הזו ושל השיטשואו נרגעים יהיה על מה לדבר שנראה אותך מגיע זמנית ליד אליהו?
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
הסיבה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה , זה בהנחה שהמשחקים של האדריאטית יהיו בארץ מתוך רצון להוכיח ליורוליג שזה אפשרי.
לא יודע אם זה המצב או זאת הסיבה...
-
- קיבל.ה 539 לייקים