חצי גמר - משחק 3 (היום 20:50)

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

אגב לא הייתה אמורה להיות עבירה בסל האחרון של מדר ? (שכנראה לא הייתה משנה את התוצאה בכל מקרה)
ranjef
קיבל.ה  1508 לייקים

לא.
מצד שני הפאול של בר על זוסמן אנד וואן לא היה ולא נברא
LintonTownes
קיבל.ה  4 לייקים

32 שניות לסוף, התקפה לפני אחרונה של הפועל. פוסטר בצד ימין *מתחנן* לכדור...ובלייקני דוחה אותה בבוז ומכדרר את עצמו לדעת
ranjef
קיבל.ה  1508 לייקים

LintonTownes כתב:32 שניות לסוף, התקפה לפני אחרונה של הפועל. פוסטר בצד ימין *מתחנן* לכדור...ובלייקני דוחה אותה בבוז ומכדרר את עצמו לדעת
פוסטר עם 4 מ-7 לשלוש, בלייקני עם 4 מ-11.
כמובן שהוא לקח את כל הכדורים האחרונים.
חרא עלינו
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  345 לייקים

רק הפועל כתב: 04 יוני 2025, 00:01 הגיוני שיש בי רצון שירושלים יחטפו 40 מהחלאות בגמר ? בטח יעבור מחר אבל עדיין מוזר
החלאות חגגו יותר מירושלים היום, באותו רגע של השלשה שלהם הייתי עצוב אבל 2 דקות אחרי אני מעודד אותם אלף פעם מול השרמוטות בצהוב
ההוא מפעם
קיבל.ה  239 לייקים

הרבה דברים להגיד, אבל בעידנה דה באסה עדיף לא לכתוב.
אבל דבר אחד אפשר וצריך להגיד האינטלגנציה לא לבשה אדום השנה וזה כולל את כולם כולל כולם.
הערב זה בלט במיוחד
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
תא מרבוטא
קיבל.ה  622 לייקים

DJSavta כתב: 04 יוני 2025, 03:09
רק הפועל כתב: 04 יוני 2025, 00:01 הגיוני שיש בי רצון שירושלים יחטפו 40 מהחלאות בגמר ? בטח יעבור מחר אבל עדיין מוזר
החלאות חגגו יותר מירושלים היום, באותו רגע של השלשה שלהם הייתי עצוב אבל 2 דקות אחרי אני מעודד אותם אלף פעם מול השרמוטות בצהוב
מצד אחד הנבלות והכל
מצד שני יוצא לי יותר מדיי לפגוש אוהדי בנק יהב (לא הרבה אבל יוצא) שכשפוגשים אותי מתנהגים כמו מכביסטים דיאט. לא רוצה שמכבי יזכו אבל ממש לא מקווה שבנק יהב ינצחו.
אם היה אפשר ששני הצדדים יפסידו השנה בגמר אני זורם
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

מצד שני אם ירושלים זוכים אז בפועל הם אוליי עושים עונה לא פחות מוצלחת מאיתנו והחלאות בכל מקרה יש איזה 700 אליפויות אז זה לא באמת מזיז
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  842 לייקים

חתיכת טראומה הסל הזה הולך להיות כמו הדרבי המקולל בכדורגל אם לא יותר שלח אותנו הביתה במרחק נגיעה מהגמר
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  202 לייקים

DavidSheriff9 כתב: 03 יוני 2025, 11:03
רדנקו כתב: 03 יוני 2025, 10:59 הכל יקום ויפול על שלושה דברים לדעתי:
1. ריבאונד הגנה.
2. הגנה על הכדור והמנעות מאיבודים (בעיקר איבודים של הרכזים שמובילים למתפרצות קלות).
3. עצירה של הארפר בלי עבירות מיותרות.
וניהול משחק של איטודיס עם תגובות מיידיות והרכבים נכונים לכל סיטואציה
באשר יגורתי - בא לי.
האשם העיקרי.
שוב קפא עם חילופים, התאמות ושחיקת חמישיה.
יהלום14אדום
קיבל.ה  989 לייקים

עדיין לא מצליח להבין איך הפסדנו את זה. 15 הפרש 5 דקות לסוף, זה לא דלי, זו מכולה
יאללה הביתה!!!
ranjef
קיבל.ה  1508 לייקים

לא היה 15 הפרש 5 דקות לסוף
Nati
קיבל.ה  1891 לייקים

ב17 הפרש היו כמה התקפות שמרכוס איבד כמה כדורים.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  532 לייקים

זה לא לדעתי עניין של איטודיס והתגובות שלו בשתי הדקות האחרונות. וגם לא עניין של כן רכז מחליף לרגלנד או לא.
לאורך כל הסדרה מול ירושלים ראינו שהפועל עייפה, שבעה מדי. לצערי העונה של הפועל נגמרה עם הזכיה באירופה.

כדי לקחת אליפות בישראל צריך להתגבר לא רק על הקבוצות היריבות אלא גם על השופטים, ההגרלות הדפוקות, הלחץ העצום, הבלגים בתקשורת וביציעים.
בשביל זה צריך קבוצה שהיא לא רק מאד מוכשרת (והפועל יותר מוכשרת מירושלים, אם מנתחים את זה שחקן מול שחקן), אלא גם קבוצה מפוקסת, ובעיקר קילרית.
כזו שמובילה ב-17 הפרש במאני-טיים, ובחיים לא תתן להפרש לרדת אל פחות מ-10. שיתהפך העולם לא תתן.
ואין לנו את זה. כל הסדרה הזו החל מהמשחק הראשון, המומנטום היה של ירושלים. הם רצו יותר, נלחמו יותר, והיו מרוכזים יותר. הכתובת הייתה על הקיר כבר מהסיום המזליקי של המשחק הראשון, והדיבורים על ההחתמות לעונה הבאה.
חבל מאד כי בנסיבות אחרות זה תואר שהיינו יכולים לקחת, ואליפות בישראל אולי לא חשובה מבחינה אסטרטגית כמו כרטיס ליורוליג, אבל היא מרגשת מאירופה הרבה יותר.

תודה לעופר על עונה מדהימה ושונה מכל מה שהכרנו עד עכשיו.
מקווה שבשנה הבאה יחתימו שחקן אחד או שניים שהם קילרים ולא רואים בעיניים במאני טיים (מדר היה אצלנו הכי קרוב לזה והפתיע לטובה). סומך על איטודיס שיבנה קבוצה מעניינת ומאוזנת, ומסוקרן לראות את זה קורה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
Mkorman1
קיבל.ה  8 לייקים

ההפסד אמש הוא מקרה קלאסי של הגרוש החסר ללירה או של הבעיטה בדלי המלא
שני מהלכים הביאו לנצחון של ירושלים ולאליפות שהם יקחו ( אמן כן יהיה רצון )
האחד : הבאת הובר מרמת גן
השני : המחדל של עופר ואיטודיס להביא מחליף למדר בכמה גרושים בהשוואה לכספים שהושקעו כל העונה לצד השארת רגלנד
שהיה ברור שלא ישחק מסיבות שאינן ברורות לי
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1775 לייקים
יצירת קשר:

לא מדברים באמת הרבה על הובר. גם לנו וגם לירושלים היה חסר רכז.
הם אולי מקללים את עופר שהוא מאפיונר, אבל ניצחו אתמול בגלל רכז שחטפו ליריבה רגע לפני סדרת פלייאוף מולה.
אנחנו התבחבשנו עם להביא רכז מחליף, ובסוף הסתמכנו על שאריות הסחוס של ים מדר בסדרה הזאת ומי יודע מה יהיו ההשלכות של זה להמשך הקריירה שלו ועלינו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Charlie
קיבל.ה  862 לייקים

Mkorman1 כתב:ההפסד אמש הוא מקרה קלאסי של הגרוש החסר ללירה או של הבעיטה בדלי המלא
שני מהלכים הביאו לנצחון של ירושלים ולאליפות שהם יקחו ( אמן כן יהיה רצון )
האחד : הבאת הובר מרמת גן
השני : המחדל של עופר ואיטודיס להביא מחליף למדר בכמה גרושים בהשוואה לכספים שהושקעו כל העונה לצד השארת רגלנד
שהיה ברור שלא ישחק מסיבות שאינן ברורות לי
זה הסיפור.
הובר הוא גם השקעה לשנים הבאות כי הוא צעיר. במקום להביא אותו כשאתה יודע שבר בסוף הדרך, נועם עוזב בסוף העונה וים חסר בפלייאוף, הוא מחזק את ירושלים ואתה אפילו לא מביא את ג׳ייקובן.
נשגב מבינתי איך הפועל לא הביאה רכז כשידעה שאין לה כזה בפלייאוף?!

ירושלים הגיבה מהר. הפועל חלמה והימרה.
ירושלים ניצחה .
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1775 לייקים
יצירת קשר:

למען ההגינות ראוי להזכיר שבמהלך רוב העונה ירושלים חלמה ולא התחזקה והפסידה בגלל זה את היורוקאפ והגביע, ואנחנו כן הגבנו (ים מדר) ולקחנו יורוקאפ בגלל זה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Red_man
קיבל.ה  1362 לייקים

הפועל כתב: 04 יוני 2025, 09:12 לא מדברים באמת הרבה על הובר. גם לנו וגם לירושלים היה חסר רכז.
הם אולי מקללים את עופר שהוא מאפיונר, אבל ניצחו אתמול בגלל רכז שחטפו ליריבה רגע לפני סדרת פלייאוף מולה.
אנחנו התבחבשנו עם להביא רכז מחליף, ובסוף הסתמכנו על שאריות הסחוס של ים מדר בסדרה הזאת ומי יודע מה יהיו ההשלכות של זה להמשך הקריירה שלו ועלינו
היינו צריכים להביא רכז זר ברגע שנגמר היורוקאפ. אבל אנשים זיינו תשכל שמה שיש מספיק ולא לפגוע במרקם כאילו זה גלידה.
דאר אל כופר
קיבל.ה  11 לייקים

הפועל כתב: 04 יוני 2025, 09:12 לא מדברים באמת הרבה על הובר. גם לנו וגם לירושלים היה חסר רכז.
באופן כללי כל הבולשיט שלהם על "הדרך" והאוננות העצמית שלהם בחסות התקשורת המחבקת זה הזיה:
  • קבוצה שלקחה שחקן מפתח מיריבה שבוע לפני סדרת פלייאוף.
  • קבוצה שהמנהל המקצועי שלה שיקר כדי להשתחרר מחוזה בבני הרצליה (היה לפני כמה זמן ראיון עם אקוניס ויש לו עדיין בטן מלאה עליהם. לעופר הוא די פרגן).
  • בעלים שהוא ילד לאחת המשפחות ההרסניות בתולדות ישראל, שהוא כ"כ פטריוט וציוני שהוא לא טרח לעשות צבא, אפילו למראית עין (הוא אזרח אגב?).
  • גוף תקשורת של אמא שמסקר אותה ושידר אותה ביורוקאפ (על אף שיש לציין שברוב הזמן היה אוהד גם להפועל, בטח בחצי ובגמר).
  • הקבוצה היחידה בליגה שקיבלה מתאזרח לבקשתה ויכולה לעלות עם חמישייה של זרים.
  • קבוצה שמנסה להקשיב לטיימאאוט של היריבה עם לפטופ באמצע משחק.
וגם המאמן שלהם בלתי נסבל.
עם כמה שקטש בכיין, אני לא שונא אותו, אבל יונתן אלון בלתי נסבל, זחוח, מלא מעצמו וחבר של כל האנשים הנכונים שיריצו את הנרטיב כמה הוא מיוחד.
בכיין בלתי נלאה, כל המשחק על האוזן של השופטים, יצר עלילת שווא שבמשחק הראשון דפקו אותם ומאז לא הפסיק לדבר על זה, תוך כדי שבאמצע הוא תמיד זורק שהוא לא מדבר על השיפוט ובירושלים הם מעבירים את הטענות שלהם באופן מסודר ולא בתקשורת. שקרן מבחיל ופילוסוף בשקל.
LintonTownes
קיבל.ה  4 לייקים

ואולי הטעות החמורה ביותר של איטודיס: הארפר מסתובב על המגרש עם 4 עבירות כמעט 5 דקות שלמות, ואף אחד לא חושב לשחק רק עליו, כי הוא בין היתר ה-MVP של היורוקאפ והשחקן מס׳ על המגרש ואולי עדיף שהוא לא יהיה על המגרש בדקות הסיום
Red_man
קיבל.ה  1362 לייקים

LintonTownes כתב: 04 יוני 2025, 13:06 ואולי הטעות החמורה ביותר של איטודיס: הארפר מסתובב על המגרש עם 4 עבירות כמעט 5 דקות שלמות, ואף אחד לא חושב לשחק רק עליו, כי הוא בין היתר ה-MVP של היורוקאפ והשחקן מס׳ על המגרש ואולי עדיף שהוא לא יהיה על המגרש בדקות הסיום
דווקא שיחקנו עליו והוא עשה איזה שלוש פעמים את העבירה החמישית אך המשרוקית נדמה
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

וואלה אני עדיין מרגיש שאני מעדיף שמכבי יזכו בגמר , אוליי זה ישתנה אבל אם ירושלים תקח את זה העונה שלהם בסוף תחשב ללא פחות טובה משלנו כנראה והחלאות בכל מקרה כמעט תמיד זוכים באליפות ככה שזה לא באמת הצלחה יוצאת דופן מבחינתם , אם ירושלים תגמור בלי כלום לניצחון שלהם לא תהיה יותר מדיי משמעות
redead
קיבל.ה  544 לייקים

רק הפועל כתב: 04 יוני 2025, 13:30 וואלה אני עדיין מרגיש שאני מעדיף שמכבי יזכו בגמר , אוליי זה ישתנה אבל אם ירושלים תקח את זה העונה שלהם בסוף תחשב ללא פחות טובה משלנו כנראה והחלאות בכל מקרה כמעט תמיד זוכים באליפות ככה שזה לא באמת הצלחה יוצאת דופן מבחינתם , אם ירושלים תגמור בלי כלום לניצחון שלהם לא תהיה יותר מדיי משמעות
אנחנו הולכים לתחרות דירוג כלשהי עם ירושלים בסוף העונה ?
שיקחו למכבי את אליפות ויאללה נתראה מחדש בעונה הבאה

עם כל הכבוד ליריבות מול ירושלים, זה אפילו לא פיפס לעומת היריבות מול מכבי
אם אני נמצא אתמול בהיכל ורואה את יוקובאיטיס קובר עלינו כזאת שלשה, אין לי ספק שאני שם סוף לחיים שלי.
gershon
קיבל.ה  300 לייקים

redead כתב: 04 יוני 2025, 16:39
רק הפועל כתב: 04 יוני 2025, 13:30 וואלה אני עדיין מרגיש שאני מעדיף שמכבי יזכו בגמר , אוליי זה ישתנה אבל אם ירושלים תקח את זה העונה שלהם בסוף תחשב ללא פחות טובה משלנו כנראה והחלאות בכל מקרה כמעט תמיד זוכים באליפות ככה שזה לא באמת הצלחה יוצאת דופן מבחינתם , אם ירושלים תגמור בלי כלום לניצחון שלהם לא תהיה יותר מדיי משמעות
אנחנו הולכים לתחרות דירוג כלשהי עם ירושלים בסוף העונה ?
שיקחו למכבי את אליפות ויאללה נתראה מחדש בעונה הבאה

עם כל הכבוד ליריבות מול ירושלים, זה אפילו לא פיפס לעומת היריבות מול מכבי
אם אני נמצא אתמול בהיכל ורואה את יוקובאיטיס קובר עלינו כזאת שלשה, אין לי ספק שאני שם סוף לחיים שלי.
פעם ראשונה שצחקתי מאז אתמול, תודה.

אבל, לא מאמין שאני אומר את זה, בגמר בין הצהובים לצהובים באדום, אני בעד הצהובים נכון לשנייה זאת.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1508 לייקים

אפילו לא בצחוק
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2875 לייקים

דבר אחד אני בטוח ב-100%, ידעתי את זה לפני הסדרה מול ירושלים ואני שומע את זה גם מאוהדי מכבי.
הם מאד מאד לא רצו שירושלים יעלו. יש להם מאצ'אפ מצויין מולם והם ניצחו את מכבי בלא מעט משחקים בשנים האחרונות. גם בנוקיה.

כל השמחה לאיד על אתמול נועדה להסתיר את העובדה שהם חוששים מאד.
זה גם אומר שהם ישתמשו בכל הטריקים שבספר - בלאגן עם כרטיסים, אלימות של הקהל, לחץ אדיר על השופטים, הצהרות לתקשורת המלטפת ועוד ועוד.

ירושלים אפילו לא מבינים מה מחכה להם.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1508 לייקים

נכון מאוד
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

7even כתב: 04 יוני 2025, 18:52 דבר אחד אני בטוח ב-100%, ידעתי את זה לפני הסדרה מול ירושלים ואני שומע את זה גם מאוהדי מכבי.
הם מאד מאד לא רצו שירושלים יעלו. יש להם מאצ'אפ מצויין מולם והם ניצחו את מכבי בלא מעט משחקים בשנים האחרונות. גם בנוקיה.

כל השמחה לאיד על אתמול נועדה להסתיר את העובדה שהם חוששים מאד.
זה גם אומר שהם ישתמשו בכל הטריקים שבספר - בלאגן עם כרטיסים, אלימות של הקהל, לחץ אדיר על השופטים, הצהרות לתקשורת המלטפת ועוד ועוד.

ירושלים אפילו לא מבינים מה מחכה להם.
אני משוכנע שהם יותר שמחים שהאופציה שאנחנו ניקח אליפות כבר לא קיימת , לא יודע כמה יזיז להם לאבד תואר שהם זוכים הו על בסיס קבוע כמעט (יש להם מעל 50 אליפויות )
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3195 לייקים

קללת הזוכות ביורוקאפ: 20 מ-22 לא הצליחו לקחת אליפות
אהרל'ה ויסברג

העונה החלומית של הפועל תל אביב באירופה לא הביאה אותה לצלחת בישראל, וזה כנראה לא מקרי. רק ריאל מדריד ב-2007 וריטאס וילנה ב-2009 תירגמו את ההנפה בגביע המשני לפיניש מושלם בזירה המקומית. ולא, לא כולן הפסידו ליריבות מהיורוליג

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

גביזון כתב: 04 יוני 2025, 22:09 קללת הזוכות ביורוקאפ: 20 מ-22 לא הצליחו לקחת אליפות
אהרל'ה ויסברג

העונה החלומית של הפועל תל אביב באירופה לא הביאה אותה לצלחת בישראל, וזה כנראה לא מקרי. רק ריאל מדריד ב-2007 וריטאס וילנה ב-2009 תירגמו את ההנפה בגביע המשני לפיניש מושלם בזירה המקומית. ולא, לא כולן הפסידו ליריבות מהיורוליג

מזל שעונה הבאה לא נוכל לזכות ביורוקאפ ככה שהקללה לא תהיה רלוונטית
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3195 לייקים

רק הפועל כתב:
גביזון כתב: 04 יוני 2025, 22:09 קללת הזוכות ביורוקאפ: 20 מ-22 לא הצליחו לקחת אליפות
אהרל'ה ויסברג

מזל שעונה הבאה לא נוכל לזכות ביורוקאפ ככה שהקללה לא תהיה רלוונטית
תבדוק מה הסטטיסטיקה לגבי קבוצות שזוכות ביורוליג *שטן מעשן*

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

אבל כמעט תמיד למי שזוכה ביורוקאפ יש קבוצות יורוליג איתה בליגה המקומית.
אז זאת קללה או פשוט הגיון?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3195 לייקים

מילפורד כתב:אבל כמעט תמיד למי שזוכה ביורוקאפ יש קבוצות יורוליג איתה בליגה המקומית.
אז זאת קללה או פשוט הגיון?
כתוב שלא כולן הפסידו לקבוצות מהיורוליג

רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

לא כולן אבל הרוב הפסידו לקבוצות יורוליג אז כנראה לא מדובר בכזו קללה כמו שזה נשמע
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1680 לייקים

ranjef כתב:
רדנקו כתב:הייתי בטוח שנפסיד אבל לא האמנתי שנצליח להפסיד אחרי יתרון של 16 הפרש במחצית השניה וכשקרינגטון על הספסל חלק נכבד מהמחצית השניה.
אם לא היה חתום לעונות הבאות והיה מאמן אחר שאפשר להביא הייתי שמח לא לראות אותו יותר.
נותר רק לקוות שבשנה הבאה נראה ממנו את הכדורסל של צסקא ולא את הכדורסל של השנה.
מאוד מקווה שהיום הבינו שפוסטר זה לא זה וכדאי להחליף אותו בשחקן טוב יותר.
דווקא איש הרבה כמה הוא יכול להיות מועיל וחשוב כשהוא נשאר על המגרש ולדעתי אחת הסיבות העיקריות להפסד היא הספסל שלו בסוף המשחק.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
הארפר דפק על הראש של איש שתי שלשות בדקה וחצי האחרונות בלי להתאמץ בכלל. מילא על תומר, שחקן התקפה.
פה זה שחקן שתופס מקום של זר שמגיע אלק על הטיקט ההגנתי, לוקח מיליון דולר בשנה על ריקודים בשירי שחקן.
הזיה.
ומוחתם לעוד עונה. טירוף.
פלטין או בלייקני היו עוצרים אותו במהלך האחרון באחוזים הרבה יותר גבוהים
מה הקשר? הוא לא אמור לשמור עליו. הוא לא מסוגל לשמור על גארדים כמ אין לו רגליים מספיק מהירות. הוא שיחק יוצא מהכלל בהגנה ובריבאונד בדקות שעלינו ליתרון.
מי שהיה צריך לשמור על הארפר זה בלייקני שהיה השומר הטוב ביותר שלנו עליו.
זו עוד טעות בשרשרת הטעויות של איטודיס.
אני כבר לא מדבר על זה שהדבר הכי נכון היה לעשות טראפ עליו עם שני שחקנים ולהוציא לו את הכדור מהיד.

ranjef
קיבל.ה  1508 לייקים

רדנקו כתב:
ranjef כתב:
רדנקו כתב:הייתי בטוח שנפסיד אבל לא האמנתי שנצליח להפסיד אחרי יתרון של 16 הפרש במחצית השניה וכשקרינגטון על הספסל חלק נכבד מהמחצית השניה.
אם לא היה חתום לעונות הבאות והיה מאמן אחר שאפשר להביא הייתי שמח לא לראות אותו יותר.
נותר רק לקוות שבשנה הבאה נראה ממנו את הכדורסל של צסקא ולא את הכדורסל של השנה.
מאוד מקווה שהיום הבינו שפוסטר זה לא זה וכדאי להחליף אותו בשחקן טוב יותר.
דווקא איש הרבה כמה הוא יכול להיות מועיל וחשוב כשהוא נשאר על המגרש ולדעתי אחת הסיבות העיקריות להפסד היא הספסל שלו בסוף המשחק.

הארפר דפק על הראש של איש שתי שלשות בדקה וחצי האחרונות בלי להתאמץ בכלל. מילא על תומר, שחקן התקפה.
פה זה שחקן שתופס מקום של זר שמגיע אלק על הטיקט ההגנתי, לוקח מיליון דולר בשנה על ריקודים בשירי שחקן.
הזיה.
ומוחתם לעוד עונה. טירוף.
פלטין או בלייקני היו עוצרים אותו במהלך האחרון באחוזים הרבה יותר גבוהים
מה הקשר? הוא לא אמור לשמור עליו. הוא לא מסוגל לשמור על גארדים כמ אין לו רגליים מספיק מהירות. הוא שיחק יוצא מהכלל בהגנה ובריבאונד בדקות שעלינו ליתרון.
מי שהיה צריך לשמור על הארפר זה בלייקני שהיה השומר הטוב ביותר שלנו עליו.
זו עוד טעות בשרשרת הטעויות של איטודיס.
אני כבר לא מדבר על זה שהדבר הכי נכון היה לעשות טראפ עליו עם שני שחקנים ולהוציא לו את הכדור מהיד.

מה אכפת לי על מי הוא אמור?
הוא אמור להביא רק הגנה והאסל.
אף אחד לא מצפה ממנו ל-20 נקודות.
והוא לא מביא כלום. עונה שלמה. ותמיד בעיות עבירות ותירוצים. מגרד את המיליון דולר שכר.
גם אני הייתי רוקד ככה בשיר שחקן על עקיצה כזאת, כנראה הרבה יותר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1680 לייקים

היה אחד השחקנים הכי טובים על המגרש אתמול במחצית השניה אם לא הטוב ביותר. בזכותו הגענו להפרש הזה.
להאשים אותו בהפסד אתמול זה יותר מהזוי.

ranjef
קיבל.ה  1508 לייקים

הוא היה אחראי לחזרה של הארפר למשחק.
זה מן הסתם גם על איטודיס שחשב שהוא יכול לעצור אותו.
אז נתן שלשה אחת ועוד 2 ריבאונד. אכזבה גדולה גם ברמת העונה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2875 לייקים

רדנקו כתב: 05 יוני 2025, 00:20 היה אחד השחקנים הכי טובים על המגרש אתמול במחצית השניה אם לא הטוב ביותר. בזכותו הגענו להפרש הזה.
להאשים אותו בהפסד אתמול זה יותר מהזוי.

שלשום :)

לא נורא, גם איטודיס כבר היה עייף והתבלבל.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה