חצי גמר - משחק 3 (היום 20:50)
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
אגב לא הייתה אמורה להיות עבירה בסל האחרון של מדר ? (שכנראה לא הייתה משנה את התוצאה בכל מקרה)
-
- קיבל.ה 1508 לייקים
לא.
מצד שני הפאול של בר על זוסמן אנד וואן לא היה ולא נברא
מצד שני הפאול של בר על זוסמן אנד וואן לא היה ולא נברא
-
- קיבל.ה 4 לייקים
32 שניות לסוף, התקפה לפני אחרונה של הפועל. פוסטר בצד ימין *מתחנן* לכדור...ובלייקני דוחה אותה בבוז ומכדרר את עצמו לדעת
-
- קיבל.ה 1508 לייקים
פוסטר עם 4 מ-7 לשלוש, בלייקני עם 4 מ-11.LintonTownes כתב:32 שניות לסוף, התקפה לפני אחרונה של הפועל. פוסטר בצד ימין *מתחנן* לכדור...ובלייקני דוחה אותה בבוז ומכדרר את עצמו לדעת
כמובן שהוא לקח את כל הכדורים האחרונים.
חרא עלינו
- DJSavta
- קיבל.ה 345 לייקים
-
- קיבל.ה 239 לייקים
הרבה דברים להגיד, אבל בעידנה דה באסה עדיף לא לכתוב.
אבל דבר אחד אפשר וצריך להגיד האינטלגנציה לא לבשה אדום השנה וזה כולל את כולם כולל כולם.
הערב זה בלט במיוחד
אבל דבר אחד אפשר וצריך להגיד האינטלגנציה לא לבשה אדום השנה וזה כולל את כולם כולל כולם.
הערב זה בלט במיוחד
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 622 לייקים
מצד אחד הנבלות והכל
מצד שני יוצא לי יותר מדיי לפגוש אוהדי בנק יהב (לא הרבה אבל יוצא) שכשפוגשים אותי מתנהגים כמו מכביסטים דיאט. לא רוצה שמכבי יזכו אבל ממש לא מקווה שבנק יהב ינצחו.
אם היה אפשר ששני הצדדים יפסידו השנה בגמר אני זורם
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
מצד שני אם ירושלים זוכים אז בפועל הם אוליי עושים עונה לא פחות מוצלחת מאיתנו והחלאות בכל מקרה יש איזה 700 אליפויות אז זה לא באמת מזיז
- Hapolo
- קיבל.ה 842 לייקים
חתיכת טראומה הסל הזה הולך להיות כמו הדרבי המקולל בכדורגל אם לא יותר שלח אותנו הביתה במרחק נגיעה מהגמר
רדיוס לבית"ר!
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 202 לייקים
באשר יגורתי - בא לי.DavidSheriff9 כתב: ↑03 יוני 2025, 11:03וניהול משחק של איטודיס עם תגובות מיידיות והרכבים נכונים לכל סיטואציה
האשם העיקרי.
שוב קפא עם חילופים, התאמות ושחיקת חמישיה.
-
- קיבל.ה 989 לייקים
עדיין לא מצליח להבין איך הפסדנו את זה. 15 הפרש 5 דקות לסוף, זה לא דלי, זו מכולה
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1891 לייקים
ב17 הפרש היו כמה התקפות שמרכוס איבד כמה כדורים.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 532 לייקים
זה לא לדעתי עניין של איטודיס והתגובות שלו בשתי הדקות האחרונות. וגם לא עניין של כן רכז מחליף לרגלנד או לא.
לאורך כל הסדרה מול ירושלים ראינו שהפועל עייפה, שבעה מדי. לצערי העונה של הפועל נגמרה עם הזכיה באירופה.
כדי לקחת אליפות בישראל צריך להתגבר לא רק על הקבוצות היריבות אלא גם על השופטים, ההגרלות הדפוקות, הלחץ העצום, הבלגים בתקשורת וביציעים.
בשביל זה צריך קבוצה שהיא לא רק מאד מוכשרת (והפועל יותר מוכשרת מירושלים, אם מנתחים את זה שחקן מול שחקן), אלא גם קבוצה מפוקסת, ובעיקר קילרית.
כזו שמובילה ב-17 הפרש במאני-טיים, ובחיים לא תתן להפרש לרדת אל פחות מ-10. שיתהפך העולם לא תתן.
ואין לנו את זה. כל הסדרה הזו החל מהמשחק הראשון, המומנטום היה של ירושלים. הם רצו יותר, נלחמו יותר, והיו מרוכזים יותר. הכתובת הייתה על הקיר כבר מהסיום המזליקי של המשחק הראשון, והדיבורים על ההחתמות לעונה הבאה.
חבל מאד כי בנסיבות אחרות זה תואר שהיינו יכולים לקחת, ואליפות בישראל אולי לא חשובה מבחינה אסטרטגית כמו כרטיס ליורוליג, אבל היא מרגשת מאירופה הרבה יותר.
תודה לעופר על עונה מדהימה ושונה מכל מה שהכרנו עד עכשיו.
מקווה שבשנה הבאה יחתימו שחקן אחד או שניים שהם קילרים ולא רואים בעיניים במאני טיים (מדר היה אצלנו הכי קרוב לזה והפתיע לטובה). סומך על איטודיס שיבנה קבוצה מעניינת ומאוזנת, ומסוקרן לראות את זה קורה.
לאורך כל הסדרה מול ירושלים ראינו שהפועל עייפה, שבעה מדי. לצערי העונה של הפועל נגמרה עם הזכיה באירופה.
כדי לקחת אליפות בישראל צריך להתגבר לא רק על הקבוצות היריבות אלא גם על השופטים, ההגרלות הדפוקות, הלחץ העצום, הבלגים בתקשורת וביציעים.
בשביל זה צריך קבוצה שהיא לא רק מאד מוכשרת (והפועל יותר מוכשרת מירושלים, אם מנתחים את זה שחקן מול שחקן), אלא גם קבוצה מפוקסת, ובעיקר קילרית.
כזו שמובילה ב-17 הפרש במאני-טיים, ובחיים לא תתן להפרש לרדת אל פחות מ-10. שיתהפך העולם לא תתן.
ואין לנו את זה. כל הסדרה הזו החל מהמשחק הראשון, המומנטום היה של ירושלים. הם רצו יותר, נלחמו יותר, והיו מרוכזים יותר. הכתובת הייתה על הקיר כבר מהסיום המזליקי של המשחק הראשון, והדיבורים על ההחתמות לעונה הבאה.
חבל מאד כי בנסיבות אחרות זה תואר שהיינו יכולים לקחת, ואליפות בישראל אולי לא חשובה מבחינה אסטרטגית כמו כרטיס ליורוליג, אבל היא מרגשת מאירופה הרבה יותר.
תודה לעופר על עונה מדהימה ושונה מכל מה שהכרנו עד עכשיו.
מקווה שבשנה הבאה יחתימו שחקן אחד או שניים שהם קילרים ולא רואים בעיניים במאני טיים (מדר היה אצלנו הכי קרוב לזה והפתיע לטובה). סומך על איטודיס שיבנה קבוצה מעניינת ומאוזנת, ומסוקרן לראות את זה קורה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
ההפסד אמש הוא מקרה קלאסי של הגרוש החסר ללירה או של הבעיטה בדלי המלא
שני מהלכים הביאו לנצחון של ירושלים ולאליפות שהם יקחו ( אמן כן יהיה רצון )
האחד : הבאת הובר מרמת גן
השני : המחדל של עופר ואיטודיס להביא מחליף למדר בכמה גרושים בהשוואה לכספים שהושקעו כל העונה לצד השארת רגלנד
שהיה ברור שלא ישחק מסיבות שאינן ברורות לי
השני : המחדל של עופר ואיטודיס להביא מחליף למדר בכמה גרושים בהשוואה לכספים שהושקעו כל העונה לצד השארת רגלנד
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
לא מדברים באמת הרבה על הובר. גם לנו וגם לירושלים היה חסר רכז.
הם אולי מקללים את עופר שהוא מאפיונר, אבל ניצחו אתמול בגלל רכז שחטפו ליריבה רגע לפני סדרת פלייאוף מולה.
אנחנו התבחבשנו עם להביא רכז מחליף, ובסוף הסתמכנו על שאריות הסחוס של ים מדר בסדרה הזאת ומי יודע מה יהיו ההשלכות של זה להמשך הקריירה שלו ועלינו
הם אולי מקללים את עופר שהוא מאפיונר, אבל ניצחו אתמול בגלל רכז שחטפו ליריבה רגע לפני סדרת פלייאוף מולה.
אנחנו התבחבשנו עם להביא רכז מחליף, ובסוף הסתמכנו על שאריות הסחוס של ים מדר בסדרה הזאת ומי יודע מה יהיו ההשלכות של זה להמשך הקריירה שלו ועלינו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 863 לייקים
זה הסיפור.Mkorman1 כתב:ההפסד אמש הוא מקרה קלאסי של הגרוש החסר ללירה או של הבעיטה בדלי המלא
הובר הוא גם השקעה לשנים הבאות כי הוא צעיר. במקום להביא אותו כשאתה יודע שבר בסוף הדרך, נועם עוזב בסוף העונה וים חסר בפלייאוף, הוא מחזק את ירושלים ואתה אפילו לא מביא את ג׳ייקובן.
נשגב מבינתי איך הפועל לא הביאה רכז כשידעה שאין לה כזה בפלייאוף?!
ירושלים הגיבה מהר. הפועל חלמה והימרה.
ירושלים ניצחה .
- הפועל
- קיבל.ה 1775 לייקים
- יצירת קשר:
למען ההגינות ראוי להזכיר שבמהלך רוב העונה ירושלים חלמה ולא התחזקה והפסידה בגלל זה את היורוקאפ והגביע, ואנחנו כן הגבנו (ים מדר) ולקחנו יורוקאפ בגלל זה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 1362 לייקים
היינו צריכים להביא רכז זר ברגע שנגמר היורוקאפ. אבל אנשים זיינו תשכל שמה שיש מספיק ולא לפגוע במרקם כאילו זה גלידה.הפועל כתב: ↑04 יוני 2025, 09:12 לא מדברים באמת הרבה על הובר. גם לנו וגם לירושלים היה חסר רכז.
-
- קיבל.ה 11 לייקים
באופן כללי כל הבולשיט שלהם על "הדרך" והאוננות העצמית שלהם בחסות התקשורת המחבקת זה הזיה:הפועל כתב: ↑04 יוני 2025, 09:12 לא מדברים באמת הרבה על הובר. גם לנו וגם לירושלים היה חסר רכז.
- קבוצה שלקחה שחקן מפתח מיריבה שבוע לפני סדרת פלייאוף.
- קבוצה שהמנהל המקצועי שלה שיקר כדי להשתחרר מחוזה בבני הרצליה (היה לפני כמה זמן ראיון עם אקוניס ויש לו עדיין בטן מלאה עליהם. לעופר הוא די פרגן).
- בעלים שהוא ילד לאחת המשפחות ההרסניות בתולדות ישראל, שהוא כ"כ פטריוט וציוני שהוא לא טרח לעשות צבא, אפילו למראית עין (הוא אזרח אגב?).
- גוף תקשורת של אמא שמסקר אותה ושידר אותה ביורוקאפ (על אף שיש לציין שברוב הזמן היה אוהד גם להפועל, בטח בחצי ובגמר).
- הקבוצה היחידה בליגה שקיבלה מתאזרח לבקשתה ויכולה לעלות עם חמישייה של זרים.
- קבוצה שמנסה להקשיב לטיימאאוט של היריבה עם לפטופ באמצע משחק.
עם כמה שקטש בכיין, אני לא שונא אותו, אבל יונתן אלון בלתי נסבל, זחוח, מלא מעצמו וחבר של כל האנשים הנכונים שיריצו את הנרטיב כמה הוא מיוחד.
בכיין בלתי נלאה, כל המשחק על האוזן של השופטים, יצר עלילת שווא שבמשחק הראשון דפקו אותם ומאז לא הפסיק לדבר על זה, תוך כדי שבאמצע הוא תמיד זורק שהוא לא מדבר על השיפוט ובירושלים הם מעבירים את הטענות שלהם באופן מסודר ולא בתקשורת. שקרן מבחיל ופילוסוף בשקל.
-
- קיבל.ה 4 לייקים
ואולי הטעות החמורה ביותר של איטודיס: הארפר מסתובב על המגרש עם 4 עבירות כמעט 5 דקות שלמות, ואף אחד לא חושב לשחק רק עליו, כי הוא בין היתר ה-MVP של היורוקאפ והשחקן מס׳ על המגרש ואולי עדיף שהוא לא יהיה על המגרש בדקות הסיום
-
- קיבל.ה 1362 לייקים
דווקא שיחקנו עליו והוא עשה איזה שלוש פעמים את העבירה החמישית אך המשרוקית נדמהLintonTownes כתב: ↑04 יוני 2025, 13:06 ואולי הטעות החמורה ביותר של איטודיס: הארפר מסתובב על המגרש עם 4 עבירות כמעט 5 דקות שלמות, ואף אחד לא חושב לשחק רק עליו, כי הוא בין היתר ה-MVP של היורוקאפ והשחקן מס׳ על המגרש ואולי עדיף שהוא לא יהיה על המגרש בדקות הסיום
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
וואלה אני עדיין מרגיש שאני מעדיף שמכבי יזכו בגמר , אוליי זה ישתנה אבל אם ירושלים תקח את זה העונה שלהם בסוף תחשב ללא פחות טובה משלנו כנראה והחלאות בכל מקרה כמעט תמיד זוכים באליפות ככה שזה לא באמת הצלחה יוצאת דופן מבחינתם , אם ירושלים תגמור בלי כלום לניצחון שלהם לא תהיה יותר מדיי משמעות
-
- קיבל.ה 544 לייקים
אנחנו הולכים לתחרות דירוג כלשהי עם ירושלים בסוף העונה ?רק הפועל כתב: ↑04 יוני 2025, 13:30 וואלה אני עדיין מרגיש שאני מעדיף שמכבי יזכו בגמר , אוליי זה ישתנה אבל אם ירושלים תקח את זה העונה שלהם בסוף תחשב ללא פחות טובה משלנו כנראה והחלאות בכל מקרה כמעט תמיד זוכים באליפות ככה שזה לא באמת הצלחה יוצאת דופן מבחינתם , אם ירושלים תגמור בלי כלום לניצחון שלהם לא תהיה יותר מדיי משמעות
שיקחו למכבי את אליפות ויאללה נתראה מחדש בעונה הבאה
עם כל הכבוד ליריבות מול ירושלים, זה אפילו לא פיפס לעומת היריבות מול מכבי
אם אני נמצא אתמול בהיכל ורואה את יוקובאיטיס קובר עלינו כזאת שלשה, אין לי ספק שאני שם סוף לחיים שלי.
-
- קיבל.ה 300 לייקים
פעם ראשונה שצחקתי מאז אתמול, תודה.redead כתב: ↑04 יוני 2025, 16:39אנחנו הולכים לתחרות דירוג כלשהי עם ירושלים בסוף העונה ?רק הפועל כתב: ↑04 יוני 2025, 13:30 וואלה אני עדיין מרגיש שאני מעדיף שמכבי יזכו בגמר , אוליי זה ישתנה אבל אם ירושלים תקח את זה העונה שלהם בסוף תחשב ללא פחות טובה משלנו כנראה והחלאות בכל מקרה כמעט תמיד זוכים באליפות ככה שזה לא באמת הצלחה יוצאת דופן מבחינתם , אם ירושלים תגמור בלי כלום לניצחון שלהם לא תהיה יותר מדיי משמעות
שיקחו למכבי את אליפות ויאללה נתראה מחדש בעונה הבאה
עם כל הכבוד ליריבות מול ירושלים, זה אפילו לא פיפס לעומת היריבות מול מכבי
אם אני נמצא אתמול בהיכל ורואה את יוקובאיטיס קובר עלינו כזאת שלשה, אין לי ספק שאני שם סוף לחיים שלי.
אבל, לא מאמין שאני אומר את זה, בגמר בין הצהובים לצהובים באדום, אני בעד הצהובים נכון לשנייה זאת.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
אפילו לא בצחוק
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2875 לייקים
דבר אחד אני בטוח ב-100%, ידעתי את זה לפני הסדרה מול ירושלים ואני שומע את זה גם מאוהדי מכבי.
הם מאד מאד לא רצו שירושלים יעלו. יש להם מאצ'אפ מצויין מולם והם ניצחו את מכבי בלא מעט משחקים בשנים האחרונות. גם בנוקיה.
כל השמחה לאיד על אתמול נועדה להסתיר את העובדה שהם חוששים מאד.
זה גם אומר שהם ישתמשו בכל הטריקים שבספר - בלאגן עם כרטיסים, אלימות של הקהל, לחץ אדיר על השופטים, הצהרות לתקשורת המלטפת ועוד ועוד.
ירושלים אפילו לא מבינים מה מחכה להם.
הם מאד מאד לא רצו שירושלים יעלו. יש להם מאצ'אפ מצויין מולם והם ניצחו את מכבי בלא מעט משחקים בשנים האחרונות. גם בנוקיה.
זה גם אומר שהם ישתמשו בכל הטריקים שבספר - בלאגן עם כרטיסים, אלימות של הקהל, לחץ אדיר על השופטים, הצהרות לתקשורת המלטפת ועוד ועוד.
יחד, רק יחד! 

- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
נכון מאוד
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
אני משוכנע שהם יותר שמחים שהאופציה שאנחנו ניקח אליפות כבר לא קיימת , לא יודע כמה יזיז להם לאבד תואר שהם זוכים הו על בסיס קבוע כמעט (יש להם מעל 50 אליפויות )7even כתב: ↑04 יוני 2025, 18:52 דבר אחד אני בטוח ב-100%, ידעתי את זה לפני הסדרה מול ירושלים ואני שומע את זה גם מאוהדי מכבי.
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
קללת הזוכות ביורוקאפ: 20 מ-22 לא הצליחו לקחת אליפות
אהרל'ה ויסברג
העונה החלומית של הפועל תל אביב באירופה לא הביאה אותה לצלחת בישראל, וזה כנראה לא מקרי. רק ריאל מדריד ב-2007 וריטאס וילנה ב-2009 תירגמו את ההנפה בגביע המשני לפיניש מושלם בזירה המקומית. ולא, לא כולן הפסידו ליריבות מהיורוליג
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אהרל'ה ויסברג
העונה החלומית של הפועל תל אביב באירופה לא הביאה אותה לצלחת בישראל, וזה כנראה לא מקרי. רק ריאל מדריד ב-2007 וריטאס וילנה ב-2009 תירגמו את ההנפה בגביע המשני לפיניש מושלם בזירה המקומית. ולא, לא כולן הפסידו ליריבות מהיורוליג
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
מזל שעונה הבאה לא נוכל לזכות ביורוקאפ ככה שהקללה לא תהיה רלוונטיתגביזון כתב: ↑04 יוני 2025, 22:09 קללת הזוכות ביורוקאפ: 20 מ-22 לא הצליחו לקחת אליפות
אהרל'ה ויסברג
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
תבדוק מה הסטטיסטיקה לגבי קבוצות שזוכות ביורוליג *שטן מעשן*רק הפועל כתב:מזל שעונה הבאה לא נוכל לזכות ביורוקאפ ככה שהקללה לא תהיה רלוונטיתגביזון כתב: ↑04 יוני 2025, 22:09 קללת הזוכות ביורוקאפ: 20 מ-22 לא הצליחו לקחת אליפות
אהרל'ה ויסברג
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
אבל כמעט תמיד למי שזוכה ביורוקאפ יש קבוצות יורוליג איתה בליגה המקומית.
אז זאת קללה או פשוט הגיון?
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
כתוב שלא כולן הפסידו לקבוצות מהיורוליגמילפורד כתב:אבל כמעט תמיד למי שזוכה ביורוקאפ יש קבוצות יורוליג איתה בליגה המקומית.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
לא כולן אבל הרוב הפסידו לקבוצות יורוליג אז כנראה לא מדובר בכזו קללה כמו שזה נשמע
- רדנקו
- קיבל.ה 1680 לייקים
מה הקשר? הוא לא אמור לשמור עליו. הוא לא מסוגל לשמור על גארדים כמ אין לו רגליים מספיק מהירות. הוא שיחק יוצא מהכלל בהגנה ובריבאונד בדקות שעלינו ליתרון.ranjef כתב:הארפר דפק על הראש של איש שתי שלשות בדקה וחצי האחרונות בלי להתאמץ בכלל. מילא על תומר, שחקן התקפה.רדנקו כתב:הייתי בטוח שנפסיד אבל לא האמנתי שנצליח להפסיד אחרי יתרון של 16 הפרש במחצית השניה וכשקרינגטון על הספסל חלק נכבד מהמחצית השניה.
אם לא היה חתום לעונות הבאות והיה מאמן אחר שאפשר להביא הייתי שמח לא לראות אותו יותר.
נותר רק לקוות שבשנה הבאה נראה ממנו את הכדורסל של צסקא ולא את הכדורסל של השנה.
מאוד מקווה שהיום הבינו שפוסטר זה לא זה וכדאי להחליף אותו בשחקן טוב יותר.
דווקא איש הרבה כמה הוא יכול להיות מועיל וחשוב כשהוא נשאר על המגרש ולדעתי אחת הסיבות העיקריות להפסד היא הספסל שלו בסוף המשחק.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
פה זה שחקן שתופס מקום של זר שמגיע אלק על הטיקט ההגנתי, לוקח מיליון דולר בשנה על ריקודים בשירי שחקן.
הזיה.
ומוחתם לעוד עונה. טירוף.
פלטין או בלייקני היו עוצרים אותו במהלך האחרון באחוזים הרבה יותר גבוהים
מי שהיה צריך לשמור על הארפר זה בלייקני שהיה השומר הטוב ביותר שלנו עליו.
זו עוד טעות בשרשרת הטעויות של איטודיס.
אני כבר לא מדבר על זה שהדבר הכי נכון היה לעשות טראפ עליו עם שני שחקנים ולהוציא לו את הכדור מהיד.
-
- קיבל.ה 1508 לייקים
מה אכפת לי על מי הוא אמור?רדנקו כתב:מה הקשר? הוא לא אמור לשמור עליו. הוא לא מסוגל לשמור על גארדים כמ אין לו רגליים מספיק מהירות. הוא שיחק יוצא מהכלל בהגנה ובריבאונד בדקות שעלינו ליתרון.ranjef כתב:הארפר דפק על הראש של איש שתי שלשות בדקה וחצי האחרונות בלי להתאמץ בכלל. מילא על תומר, שחקן התקפה.רדנקו כתב:הייתי בטוח שנפסיד אבל לא האמנתי שנצליח להפסיד אחרי יתרון של 16 הפרש במחצית השניה וכשקרינגטון על הספסל חלק נכבד מהמחצית השניה.
אם לא היה חתום לעונות הבאות והיה מאמן אחר שאפשר להביא הייתי שמח לא לראות אותו יותר.
נותר רק לקוות שבשנה הבאה נראה ממנו את הכדורסל של צסקא ולא את הכדורסל של השנה.
מאוד מקווה שהיום הבינו שפוסטר זה לא זה וכדאי להחליף אותו בשחקן טוב יותר.
דווקא איש הרבה כמה הוא יכול להיות מועיל וחשוב כשהוא נשאר על המגרש ולדעתי אחת הסיבות העיקריות להפסד היא הספסל שלו בסוף המשחק.
פה זה שחקן שתופס מקום של זר שמגיע אלק על הטיקט ההגנתי, לוקח מיליון דולר בשנה על ריקודים בשירי שחקן.
הזיה.
ומוחתם לעוד עונה. טירוף.
פלטין או בלייקני היו עוצרים אותו במהלך האחרון באחוזים הרבה יותר גבוהים
מי שהיה צריך לשמור על הארפר זה בלייקני שהיה השומר הטוב ביותר שלנו עליו.
זו עוד טעות בשרשרת הטעויות של איטודיס.
אני כבר לא מדבר על זה שהדבר הכי נכון היה לעשות טראפ עליו עם שני שחקנים ולהוציא לו את הכדור מהיד.
הוא אמור להביא רק הגנה והאסל.
אף אחד לא מצפה ממנו ל-20 נקודות.
והוא לא מביא כלום. עונה שלמה. ותמיד בעיות עבירות ותירוצים. מגרד את המיליון דולר שכר.
גם אני הייתי רוקד ככה בשיר שחקן על עקיצה כזאת, כנראה הרבה יותר
- רדנקו
- קיבל.ה 1680 לייקים
היה אחד השחקנים הכי טובים על המגרש אתמול במחצית השניה אם לא הטוב ביותר. בזכותו הגענו להפרש הזה.
להאשים אותו בהפסד אתמול זה יותר מהזוי.
להאשים אותו בהפסד אתמול זה יותר מהזוי.
-
- קיבל.ה 1508 לייקים
הוא היה אחראי לחזרה של הארפר למשחק.
זה מן הסתם גם על איטודיס שחשב שהוא יכול לעצור אותו.
אז נתן שלשה אחת ועוד 2 ריבאונד. אכזבה גדולה גם ברמת העונה.
זה מן הסתם גם על איטודיס שחשב שהוא יכול לעצור אותו.
אז נתן שלשה אחת ועוד 2 ריבאונד. אכזבה גדולה גם ברמת העונה.
- 7even
- קיבל.ה 2875 לייקים