1. ברונו במקום בינגהם
2. ים חוזר למגרשים

3. שמש, אסתרון ובלק בפוטנציאל הריסת חגיגה (ספורטיבית ובכלל)
יאללה הפועל לתת בראש ולא להיפצע

אין מצבבבב שהייתי פותח עם ברונו היום.
מסכיםDavidSheriff9 כתב: ↑03 יוני 2025, 09:47אין מצבבבב שהייתי פותח עם ברונו היום.
כשהוא היה כשיר ב-100% הוא היה נראה הרבה פעמים לא מחובר, קצת אבוד ובעיקר עשה נזק..
אין לנו את הפריבילגיה לפתוח איתו היום ולתת להם מצב לברוח לנו על תחילת המשחק.
את ברונו הייתי משלב טיפין טיפין תוך כדי משחק ורואה אם יש בכלל עם מי לעבוד.
יש מצב שאפילו כבר באמצע/סוף הרבע הראשון (גם כדי לשמור עוד קצת מוטלי לסוף...)
בקשר לים אני לא יודע מה נכון, אם לתת לו להיכנס לשטף מהפתיחה או להעלות באמצע, מאותה הסיבה שהוא לא שיחק כבר המון זמן (ופוטנציאל הנזק שלו נמוך משל ברונו)
אולי זה לא הובן אבל מן הסתם לא התכוונתי לפתוח איתם.DavidSheriff9 כתב: ↑03 יוני 2025, 09:47אין מצבבבב שהייתי פותח עם ברונו היום.
כשהוא היה כשיר ב-100% הוא היה נראה הרבה פעמים לא מחובר, קצת אבוד ובעיקר עשה נזק..
אין לנו את הפריבילגיה לפתוח איתו היום ולתת להם מצב לברוח לנו על תחילת המשחק.
את ברונו הייתי משלב טיפין טיפין תוך כדי משחק ורואה אם יש בכלל עם מי לעבוד.
יש מצב שאפילו כבר באמצע/סוף הרבע הראשון (גם כדי לשמור עוד קצת מוטלי לסוף...)
בקשר לים אני לא יודע מה נכון, אם לתת לו להיכנס לשטף מהפתיחה או להעלות באמצע, מאותה הסיבה שהוא לא שיחק כבר המון זמן (ופוטנציאל הנזק שלו נמוך משל ברונו)
זה תמיד נכון אבל לדעתי זה לא יעזור אם לא נעמוד בלפחות שני הדברים הראשונים ברשימה שלי.DavidSheriff9 כתב: ↑03 יוני 2025, 11:03וניהול משחק של איטודיס עם תגובות מיידיות והרכבים נכונים לכל סיטואציה
הסיכוי היחיד ליצור עידוד זה אם הגוש המנסה לעודד ישבו
צריך לשלב תנועה. זה ישלהב את הקהל והשחקנים. כמו שיש לאוניברסיטת פלורידה את "מלתעות התנין" ולקנזס סיטי צ'יפס את תנועת הגרזן.משמאל לעץ כתב:הסיכוי היחיד ליצור עידוד זה אם הגוש המנסה לעודד ישבו
למעלה באמצע. ככה יהיו שני קירות חזקים לאורך המגרש
והשפעה חזקה יותר על המשחק.
מה שמעודד שהעונה עדיין לא הפסדנו באמת משחק מכריע עד עכשיו (לא מחשיב את חצי גמר גביע המדינה שם השופטים ניצחו יותר משאנחנו הפסדנו וגביע ווינר זה גביע ווינר )
ברור שזה סוג של הימור הימור אבל לדעתי הערך המוסף של קבוקלו גבוה בהרבה משל בינגהאם ברמות האלה אז בסוף זו ההחלטה הנכונה לדעתירדנקו כתב: ↑03 יוני 2025, 16:52 מצד שני אני בטוח שההגנה שלנו מתחת לסל ובכלל תהיה רעה יותר משמעותית עם ברונו במקום בינגהאם.
לא רק בגלל היכולות של בינגהאם בתחום הזה - מוגבלות ככל שהן בשלב הזה של העונה - אלא בעיקר בגלל שברונו לא שיחק משחק רשמי כבר כמה חודשים ולהכנס לקצב משחק דווקא מול ירושלים יהיה קרוב לבתי אפשרי לדעתי.
בשום אופן.