dino כתב: ↑19 מרץ 2025, 10:41
אם נניח ישים 2-3 מיליון דולר בעונה, אז לא נפליג רחוק מידי.
אולי אני טועה אבל לדעתי העונה הוא כבר שם יותר.
לא רואה סרט שבעונה הבאה הוא לא משדרג את ההשקעה שלו משמעותית
אם נקח גביע, מאמין שגם התאבון יגדל
מתכוון שהחובות בתוך הסכום או השקעה בקבוצה?
אין סגל יקר, יש מנויים כמו עונה בליגת העל
אין מנויים כמו עונה קודמת כי המחירים השנה זולים משמעותית מהמחירים בשנה קודמת, וההכנסה בגינן הרבה יותר קטנה. שלא נדבר בכלל על הכנסה ממכירת כרטיסים, שבליגת העל שווה מיליונים ובליגה הלאומית היא כלום ושום דבר.
אולי אני טועה אבל לדעתי העונה הוא כבר שם יותר.
לא רואה סרט שבעונה הבאה הוא לא משדרג את ההשקעה שלו משמעותית
אם נקח גביע, מאמין שגם התאבון יגדל
מתכוון שהחובות בתוך הסכום או השקעה בקבוצה?
אין סגל יקר, יש מנויים כמו עונה בליגת העל
אין מנויים כמו עונה קודמת כי המחירים השנה זולים משמעותית מהמחירים בשנה קודמת, וההכנסה בגינן הרבה יותר קטנה. שלא נדבר בכלל על הכנסה ממכירת כרטיסים, שבליגת העל שווה מיליונים ובליגה הלאומית היא כלום ושום דבר.
מה עם ליוביסבלייביץ'? גם הוא מסיים חוזה.
אגב, שוב פרסומים שסורו עובר לנתניה בעונה הבאה. גם הוא מסיים חוזה, למרות שלבית'ר יש אופציה.
במעט כסף אפשר לסגור את ליוביסבלייביץ', סורו ויאו (גם מסיים חוזה בהפועל ירושלים) ולפתוח עונה עם הגנה יציבה
Asafasraf כתב: ↑21 מרץ 2025, 09:40
צריך שישה זרים חדשים+ 4 ישראלים מוכחים.
כרגע, כל הידיעות הן מסוכנים משועממים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תלוי בהיקף הזרים , אם הולכים על שוש הפשפשים בתקווה למצוא מציאות
הייתי משאיר את מקאריץ, בהמשך העונה נראה גם אם את גורו (כרגע לא)
אם הולכים להביא זרים מליגות נורמאליות כל שחקן 800 אלף דולר לפחות אפשר גם להיפטר משניהם לא משנה מה עוד יעשו העונה.
כרגע אם נכון הדבר(ואני בספק) שמכוונים לשחקנים כמו גורדנה(35) והזרים הממוצעים פלוס של ריינה(31 ו32) שאחד מהם מסיים חוזה, אז התקציב שלנו לעונה הבאה לא מיועד לעבור את ה40 מיליון(קצת פחות ממינצברג)
dino כתב: ↑21 מרץ 2025, 10:29
כרגע אם נכון הדבר(ואני בספק) שמכוונים לשחקנים כמו גורדנה(35) והזרים הממוצעים פלוס של ריינה(31 ו32) שאחד מהם מסיים חוזה, אז התקציב שלנו לעונה הבאה לא מיועד לעבור את ה40 מיליון(קצת פחות ממינצברג)
אולי מינצברג עם חובות... 20 מיליון שקל שכר שחקנים שנה שעברה ויותר מ40 מיליון תקציב כללי? לא נראה לי
Asafasraf כתב: ↑21 מרץ 2025, 09:40
צריך שישה זרים חדשים+ 4 ישראלים מוכחים.
כרגע, כל הידיעות הן מסוכנים משועממים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תלוי בהיקף הזרים , אם הולכים על שוש הפשפשים בתקווה למצוא מציאות
הייתי משאיר את מקאריץ, בהמשך העונה נראה גם אם את גורו (כרגע לא)
אם הולכים להביא זרים מליגות נורמאליות כל שחקן 800 אלף דולר לפחות אפשר גם להיפטר משניהם לא משנה מה עוד יעשו העונה.
ג׳וקו ישאר בוודאות, זה כבר זר לא ברמה שיהיה לנו מתוך 6, מקאריץ בספק שישאר אבל אולי אם לא ימצאו משהו אחר.
את הבלם לא ישאירו בחיים, שחקן חילוש.
וינסנט כתב: ↑21 מרץ 2025, 13:41
נאתכו גורדנה אוסמן סמביניה כולם שחקנים מעל גיל 32 שגמרו את הסוס, אבל אני לא מתפלא שזה הרכש שבונים עליו כשיש לנו מנהל מקצועי שתול של מכבי.
רפאלוב בן 39 ומשחק מצויין, לגיונרים שהיו טובים בחו"ל עד עכשיו הליגה הזאת באה להם בקלות גם בגיל מבוגר
מי יש לנו בשמאל כרגע? רוטמן? החטואל הדרעק הזה שחוזר לב"ש בקיץ?
כן כרגע, השאלה אם זה השאיפה לעונה הבאה להרכב.
אפשר להביא זר.
גם אם נביא זר עדיין יש לו סיכוי טוב יותר לראות כמות דקות משמעותית בתחרות עם זר מאשר עם שועה או בב"ש.
בקיצור הפועל אופציה מצוינת לו - השאלה אם נדע לשים את ה-1.5 מיליון שקל שרמת גן רוצים עליו.
בוסקילה אחלה שחקן עם הרבה כשרון ופוטנציאל, הלוואי ויבוא אבל הוא עדיין לא בשלב שקרוב להוביל קבוצה על הגב.
הפועל תיפול או תקום בעונה הבאה על הזרים שלה, ואני מקווה שיש אנשים טובים שעובדים קשה כדי לגרום לזה לקרות. עברו איזה 15 שנה מאז הזר האחרון שהבאנו בעצמנו מחו״ל שהיה שווה משהו, וגם הוא היה שביר. חייבים לשנות את זה. ומספיק לראות איך באר שבע דוהרת לאליפות בעיקר בזכות הזרים שלה.
ראמזי ספורי עלק, שחקן בית שמגיל 16 קיבל צ'אנסים בבוגרת כדי לבעוט כדורים למוסכים, ופעמיים ברח מפה ברגע הראשון שיכל.
בירידה הראשונה לא היה נאה לו להישאר איתנו בליגה השנייה ואחרי סצינות שעשה הוא הושאל לסכנין.
שיישאר בטורקיה.
יש לו מעט אפשרויות מעניינות
רשימת השחקנים שמסיימים חוזה היא הזדמנות חד פעמית
בקיץ הזה יש להפועל הזדמנות להתמצב במקום שיכול תוך שנתיים שלוש להטיס אותה קדימה באמצעות הישגים ספורטיביים או דרך מכירת שחקנים
שחקנים עם פוטנציאל כמו נוי או בוסקילה צריכים לנחות כאן
לצד שחקנים מוכחים
אני הייתי הולך עם שמות כמו ספורי, אסף צור וחמודי כנען בהקשר הזה