ינואר 24/25

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

זרתותח כתב: 05 פברואר 2025, 19:48 פתחתי את האשכול עם דעה שזה החלון הכי חשוב שלנו , בוא נראה מה יצא עכשיו שהוא הסתיים:

הביאו : פיבן , חטואל , שבירו , ז׳וקו
שחררו: גניס (השאלה), ארצ׳ל(השאלה), דודו

בסוף אין ספק שכמסתכלים על זה , הקבוצה התחזקה ובמקומות הנכונים.
לדעתי שכולם כשירים ההרכב אמור להיות ככה
רובי,פיבן,אנטוניץ,מורגן,נאסר,ז׳וקו,נאור,בינימין,טוריאל,שבירו וחטואל.

בספסל : שרון,ישראלוב,וייר/הרמן,אל ים, אלקוקין,קורין,ארי כהן,מאקריץ, רוטמן

שימו לב לשחקנים שמחוץ לסגל: עאבד,בריהון,בן שהר וגם קופרמן אפשר להגיד. סגל רחב מאוד שאני מקווה שלא ישפיע דווקא לרעה על האווירה בחדר ההלבשה.

אבל שוב , בסהכ אי אפשר להתלונן על החלון , אנחנו מסיימים אותו עם סגל ישראלי שכולל הרבה שחקנים שלפחות כרגע נראה שיש איתם אופק גם לליגת העל כמו פיבן , מורגן , נאסר , נאור , בינימין , טוריאל ,חטואל ושבירו
נקווה שגם בקיץ נחשוב ככה אחרי שיראו שהם יודעים לעמוד במטרה שיש לנו העונה ואולי בחלון הבא יהיה פה יותר מעניין …
מחזק.
אני רק תוהה לגבי התפקוד של בנימין - בהנחה שגוני וגוקו הם 6 ו-8, בנימין לא יכול לדעתי לשחק כ-10. אני מעדיף אל אלקוקין בעמדה הזו...
ובמשחקים בהם להפועל יש עדיפות ברורה במרכז מגרש (מול הקטנות) וצריך לשבור בונקרים, הייתי בכלל מעדיף שם את קורין, כשלצידו חטואל וטוריאל ושבירו חלוץ
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
זרתותח
קיבל.ה  45 לייקים

זיטו כתב: 05 פברואר 2025, 19:56
זרתותח כתב: 05 פברואר 2025, 19:48 פתחתי את האשכול עם דעה שזה החלון הכי חשוב שלנו , בוא נראה מה יצא עכשיו שהוא הסתיים:

הביאו : פיבן , חטואל , שבירו , ז׳וקו
שחררו: גניס (השאלה), ארצ׳ל(השאלה), דודו

בסוף אין ספק שכמסתכלים על זה , הקבוצה התחזקה ובמקומות הנכונים.
לדעתי שכולם כשירים ההרכב אמור להיות ככה
רובי,פיבן,אנטוניץ,מורגן,נאסר,ז׳וקו,נאור,בינימין,טוריאל,שבירו וחטואל.

בספסל : שרון,ישראלוב,וייר/הרמן,אל ים, אלקוקין,קורין,ארי כהן,מאקריץ, רוטמן

שימו לב לשחקנים שמחוץ לסגל: עאבד,בריהון,בן שהר וגם קופרמן אפשר להגיד. סגל רחב מאוד שאני מקווה שלא ישפיע דווקא לרעה על האווירה בחדר ההלבשה.

אבל שוב , בסהכ אי אפשר להתלונן על החלון , אנחנו מסיימים אותו עם סגל ישראלי שכולל הרבה שחקנים שלפחות כרגע נראה שיש איתם אופק גם לליגת העל כמו פיבן , מורגן , נאסר , נאור , בינימין , טוריאל ,חטואל ושבירו
נקווה שגם בקיץ נחשוב ככה אחרי שיראו שהם יודעים לעמוד במטרה שיש לנו העונה ואולי בחלון הבא יהיה פה יותר מעניין …
מחזק.
אני רק תוהה לגבי התפקוד של בנימין - בהנחה שגוני וגוקו הם 6 ו-8, בנימין לא יכול לדעתי לשחק כ-10. אני מעדיף אל אלקוקין בעמדה הזו...
ובמשחקים בהם להפועל יש עדיפות ברורה במרכז מגרש (מול הקטנות) וצריך לשבור בונקרים, הייתי בכלל מעדיף שם את קורין, כשלצידו חטואל וטוריאל ושבירו חלוץ
הכל תלוי מה יביא איתו ז׳וקו
בסרטונים נראה שיש לו בעיטה טובה והצטרפות מקו שני שזה בגדול התפקיד של אלקוקין במערך רק שהבעיה עם אלקוקין שהוא לא בועט מספיק טוב וחוץ מזה לא בשל עדיין לנהל משחק בעצמו ולדעתי גורם לנאור ולבינימין לחפות עליו
אם ז׳וקו ישתלב טוב ויוכל לנהל את המשחק ולשחרר את בינימין להיות חופשי יותר אני מאמין שהוא יוכל דווקא להשתפר כ10 בעמדה הזאת גם מול בונקרים
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

מ-4 יצאו 2:
סיכום של חלון ינואר שעתיד להכריע את המסע לליגת העל

אנחנו מתקרבים לישורת האחרונה של העונה, כאשר הצמרת של הליגה הלאומית צמודה כפי שלא הייתה בעשור האחרון.
כל אחת מ-4 הקבוצות המובילות את הטבלה ניסתה להתחזק כמה שניתן על מנת לנסות ולהמשיך במרוץ עד לסיומו.
את הטבלה כרגע עוד לא ניתן לסכם, אבל את חלון ההעברות של ינואר כבר אפשר.

הפועל תל אביב :hapoel:
  • הגיעו: פיבן (בלם/מגן ימני), חטואל (כנף שמאל/חלוץ), שבירו (חלוץ) ואנריקה ג'וקו (קשר אחורי).
  • עזבו: ארצל (השאלה), גניס (השאלה).
  • נשארו למרות שמועות כאלה ואחרות: עמית למקין, עאבד, בריהון, רוטמן, קופרמן ושהר.
סה"כ, לטעמי הפועל התחזקה בעמדות הנדרשות בשחקנים שעל הנייר נחשבים לאיכותיים ובעלי ניסיון בליגת העל (להחריג את ג'וקו שנותר רק להתפלל).
מנגד, הקבוצה למעשה לא נחלשה ולא שחררה אף שחקן משמעותי. כן צריך להדגיש שכעת הסגל של הקבוצה רחב מאוד ואני מקווה שזה לא יפגע בתלכיד חדר ההלבשה.
למעשה, אני לא רואה תרחיש שבריהון, למקין, עאבד או שהר יראו דקות דשא אלא אם נסבול מחוסר מזל ומכת פציעות קיצונית.

הפועל פתח תקווה:
  • הגיעו: פרנק ריבולייה (חלוץ זר מהפועל עפולה), יובל ששון (חלוץ מראשל"צ), עידן כהן (מגן ימני, יקירינו שעלה עם הפועל לליגת העל), דוד דגו (קשר, מק"ש), שון עדרי (קשר אחורי/בלם, ק"ש).
  • עזבו: שרמליין אזונגניטודה (בלם), בן אז'ובל (חלוץ), אמיר ברקוביץ (כנף), נועם כהן (מגן ימני).
סה"כ עשו חיזוקים נקודתיים לסגל הקיים שכרגע רץ בהצלחה תחת הדרכתו של פרץ (4 נצחונות רצופים). לא מדובר בשחקנים שוברי שיוויון בהשוואה לשחקנים שהפועל הביאה, אך בהחלט חיזוקים ראויים.
הבשורה הגדולה בהפועל פתח תקווה היא שמירה על השלד הקיים למרות כל-מיני חיזורים של קבוצות אחרות, כולל רוחנא, סונגה, נועם שחר, חזוט, תומר אלטמן ובני.

הפועל רמת גן:
  • הגיעו: מוטי ברשצקי (קשר, מבני יהודה), תומר לוי (מגן ימני, מכבי פ"ת), עמנואל אג'יי (קשר אחורי, אשדוד), שביט מזל (חלוץ, בני יהודה), נתי אמויאל (מגן שמאלי, מכבי הרצליה)
  • עזבו: מור סימן טוב חתם בבאר שבע אך יישאר בהפועל רמת גן עד לסוף העונה.
חלון די מוצלח להפועל רמת גן שכמו הפועל, כמעט ולא נחלשה ומנגד הביאה מספר שחקנים בעלי ניסיון הן בליגת העל והן בלאומית.
הנקודה החיובית היחידה מבחינתנו היא שאני מתרשם שהם סובלים מעודף שחקנים בחלק ההתקפי ואולי זה ישפיע על התפוקה והביטחון של חלק מהסגל... אבל זה בעיקר ניחוש.

הפועל כפר שלם:
  • הגיעו: תמיר עדי (קשר אחורי, חדרה), שחר צפריר (מגן, אום אל פאחם), מונטרי קמהאני (מגן שמאלי, אשדוד), יצחק אבבה (בלם, בני יהודה), קסטרו (כנף, בני יהודה), רז שטיין (חלוץ, ראשלצ), דודי תירם (בלם, רמה"ש).
  • עזבו: לא מצאתי שחקנים שעזבו, תעדכנו אותי.
לא ברור לי מאיפה כל הכסף לקבוצה שאפילו לא מתחזקת אתר בית - אבל הם עשו חתיכת חלון העברות וגם שמרו על הנכסים העיקריים שלהם (קליי...).
אמנם השם שלהם מטעה, אבל לדעתי אחרי הפועל יש להם את הסגל הכי מוכשר עקב החלון שהם עשו.

כעת כל מה שנותר לומר זה יאללה הפועל :rose:
מקווה שפגענו ובקרוב הסיוט הזה ששמו ליגה לאומית יהיה מאחורינו.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

תוסיף לרכש של ינואר את מנהל הסושיאל
עבודה אדירה שלו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

לטעמי היה נכון לדלל את הסגל קצת
עבאד, שהר ובריהון נניח, סביר שכמעט ולא ייראו דקות וחבל על הפרצופים והאווירה שהם יהרסו.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

בוא נקווה ש5-6 מחזורים לסיום העונה, נוכל לתת לשהר עאבד ובריהון לשחק קצת כדורגל.
סה"כ חלון העברות טוב
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

לירון האדום כתב: 06 פברואר 2025, 09:50 בוא נקווה ש5-6 מחזורים לסיום העונה, נוכל לתת לשהר עאבד ובריהון לשחק קצת כדורגל.
סה"כ חלון העברות טוב
למה?
אני מבין מה שאתה אומר, אבל למה לא לתת לפוטנציאל מהנוער לעלות במקרה כזה? למה לבזבז דקות על שחקנים בפרישה, אם כבר בוא ניתן לטועמה קצת לשחק
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

Red Wolf כתב: 06 פברואר 2025, 09:54
לירון האדום כתב: 06 פברואר 2025, 09:50 בוא נקווה ש5-6 מחזורים לסיום העונה, נוכל לתת לשהר עאבד ובריהון לשחק קצת כדורגל.
סה"כ חלון העברות טוב
למה?
אני מבין מה שאתה אומר, אבל למה לא לתת לפוטנציאל מהנוער לעלות במקרה כזה? למה לבזבז דקות על שחקנים בפרישה, אם כבר בוא ניתן לטועמה קצת לשחק
כדי לתת להם קצת כבוד לפני שהם פורשים :smoke:
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1004 לייקים

לירון האדום כתב: 05 פברואר 2025, 16:37 באמת שאני לא מצליח להבין את התלונות.
פיבן - בלם/מגן ששייך לליגת העל וראינו את זה כבר על הדשא.
שבירו - החלוץ *הישראלי* הכי טוב שיש בשוק שאפשר היה להביא ובטח טוב יותר מסהר.
חטואל - שחקן ששייך לליגת העל.
הביאו גם זר וכמעט כל זר שמגיע לארץ הוא הימור, גם אלו עם רזומה מרשים הם הימור.
בנוסף, החליפו מאמן, הקבוצה מנצחת, מוכרים כרטיסים במחירים הוגנים ומנסים למשוך כמה שיותר קהל.
יש שקט תקשורתי, כמעט שום דבר לא מודלף.

העיקר אנשים מתלוננים...
סוף סוף גם לא מביאים סתם שחקנים במשקל אלא מתוך מחשבה ובתפקידים שצריך
אבל אנשים ימצאו על כל דבר להתלונן, אין דברים כאלה
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

אין שום דבר להתלונן עליו. כל הכבוד להנהלה.
יש עומס של שחקנים שעל הנייר הם כוכבים בלאומית.
מהצד שלהם, עשו כל מה שיכלו
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

מזל שלא הבאנו את אג'יי - הצליח לאבד את הכדור 5 פעמים מולנו (כולל בחטיפה של עאבד) והביא למומנטום של הגול.
מוכן לקנות קונספרציה שהתעניינו בו רק כדי לתקוע את רמת גן :lol:
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

אתמול בערב ישבתי עם קרוב משפחה של מישהו מההנהלה בהפועל והוא טוען שהיו גישושים על מונאס דאבור לקיץ אם נעלה. וואלה לא יודע מה הכושר שלו בשנים האחרונות ואם הוא בכלל עוד אוהב כדורגל אבל הוא בטוח שווה 15 גולים בעונה בישראל. אחד ההלוואים.
OMG עווופררר
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

רווי כתב: 08 פברואר 2025, 08:26 אתמול בערב ישבתי עם קרוב משפחה של מישהו מההנהלה בהפועל והוא טוען שהיו גישושים על מונאס דאבור לקיץ אם נעלה. וואלה לא יודע מה הכושר שלו בשנים האחרונות ואם הוא בכלל עוד אוהב כדורגל אבל הוא בטוח שווה 15 גולים בעונה בישראל. אחד ההלוואים.
הלוואי,בוא נעלה קודם לליגת העל
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

אני אגיד למה לדעתי לא עשינו מספיק בחלון הנוכחי.
במצב רגיל- אפשר להגדיר את החלון כטוב מאוד.
הבעיה היא שאנחנו בעונה לא נורמלית לחלוטין.
4 קבוצות עם אחוזי הצלחה שמספיקים לקחת אליפות בקלות בכל ליגה.
בנוסף,תראו את המשחקים של היריבות שלנו לצמרת.מולם משחקים רגיל.
מולנו סוגרים ומתאבדים על המגרש.שחקנים בקבוצות אחרות יודעים כמה חשיפה יש שעושים משהו מול הפועל.
כל היריבות לצמרת התחזקו בשחקנים טובים.
המשמעות של להישאר עונה נוספת בלאומית היא קטסטרופלית מבחינתנו.לשאר הקבוצות ,עוד עונה בלאומית זה לא כזה אסון.
בגלל זה היינו חייבים להביא 2-3 שוברי שיוויון נוספים,שהיו מבטיחים את העליה.
ואפשר היה.היה צריך לקנות אותם.בכסף.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

בז'רנו כתב: 08 פברואר 2025, 10:23 אני אגיד למה לדעתי לא עשינו מספיק בחלון הנוכחי.
במצב רגיל- אפשר להגדיר את החלון כטוב מאוד.
הבעיה היא שאנחנו בעונה לא נורמלית לחלוטין.
4 קבוצות עם אחוזי הצלחה שמספיקים לקחת אליפות בקלות בכל ליגה.
בנוסף,תראו את המשחקים של היריבות שלנו לצמרת.מולם משחקים רגיל.
מולנו סוגרים ומתאבדים על המגרש.שחקנים בקבוצות אחרות יודעים כמה חשיפה יש שעושים משהו מול הפועל.
כל היריבות לצמרת התחזקו בשחקנים טובים.
המשמעות של להישאר עונה נוספת בלאומית היא קטסטרופלית מבחינתנו.לשאר הקבוצות ,עוד עונה בלאומית זה לא כזה אסון.
בגלל זה היינו חייבים להביא 2-3 שוברי שיוויון נוספים,שהיו מבטיחים את העליה.
ואפשר היה.היה צריך לקנות אותם.בכסף.
פיבן שחקן ליגת על לגטימי

שבירו על פניו חלוץ ישראלי בקאליבר הכי טוב שיכלנו להביא

חטואל, שחקן מקבוצה שרצה לאליפות

הנעלם היחיד הוא גוקו

שלושת הישראלים שהגיעו, הגיעו עם רעב גדול להוכיח ולהצליח.
חיזקו עמדות שבאמת צריך ולא הביאו כדי לסמן וי.

צריך לתת לחדשים עוד משחק - שתיים להשתלב ואני מעריך שתראה את ההבדל.
את המשמעות של הגעת פיבן אני מעריך שאתה כבר מרגיש.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
OrCohen
קיבל.ה  271 לייקים

אדמס מרמת גן שחקן שחקן.
החזיק להם את ההגנה.
שווה לבדוק לעונה הבאה.
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

OrCohen כתב: 08 פברואר 2025, 14:22 אדמס מרמת גן שחקן שחקן.
החזיק להם את ההגנה.
שווה לבדוק לעונה הבאה.
המשחק רגל שלו מחריד
לא ברמה לליגת העל
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

לעומת החתול הזה שהם קנו מאשדוד, שביזבזנו עליו צהוב במשחק כי היינו משוכנעים שהוא שחקן. אחר כך היה ברור כבר שהוא נגר.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

לגבי החלון הבא כמובן
מספורט 5

פרסום ראשון: בני ריינה עשויה לאבד בסיום העונה שניים מהשחקנים הבכירים שלה בשנים האחרונות. הפועל ת"א תפנה לסמביניה, אחד הבלמים הטובים בליגת העל בשלוש העונות האחרונות, שזומן גם לנבחרת גינאה ביסאו בחלון הנבחרות הנוכחי.

בינואר הוא היה מבוקש במכבי נתניה ובקבוצות נוספות, אך בריינה סירבו לשחררו. בקיץ הבלם מסיים את חוזהו בריינה ונראה שהוא בדרך לקבוצה אחרת. בריינה אישרו כי הפועל ת"א מתעניינת בשחקן נוסף - מוחמד אוסמן.
bambo_leo
קיבל.ה  140 לייקים

dino כתב: 18 מרץ 2025, 06:32 לגבי החלון הבא כמובן
מספורט 5

פרסום ראשון: בני ריינה עשויה לאבד בסיום העונה שניים מהשחקנים הבכירים שלה בשנים האחרונות. הפועל ת"א תפנה לסמביניה, אחד הבלמים הטובים בליגת העל בשלוש העונות האחרונות, שזומן גם לנבחרת גינאה ביסאו בחלון הנבחרות הנוכחי.

בינואר הוא היה מבוקש במכבי נתניה ובקבוצות נוספות, אך בריינה סירבו לשחררו. בקיץ הבלם מסיים את חוזהו בריינה ונראה שהוא בדרך לקבוצה אחרת. בריינה אישרו כי הפועל ת"א מתעניינת בשחקן נוסף - מוחמד אוסמן.
מה אנחנו חושבים עליהם?
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

סמבינה שחקן טוב, אבל ממה שראיתי הייתה לו ירידה השנה ביכולת.
אוסמן זה שחקן שרציתי בהפועל עוד כשהיה בחדרה. מחזיק ממנו מאוד, אבל לדעתי היה די פציע השנה.
בכל מקרה, שניהם שחקנים טובים
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

bambo_leo כתב: 18 מרץ 2025, 08:45
מספורט 5

מה אנחנו חושבים עליהם?
שאחד מהם מסיים חוזה בן 32
אחד מהם בן 31
לא עם עבר מפואר ולא משהו שמתאים לקבוצות שרוצות להיות משמעותיות בפלייאוף העליון.

יכול לנחש שבנתונים הללו מדובר בתקציב בינוני ומטה לצורך הבאתם וזה מזכיר לי ניסנוב יותר מאשר מועדון שרוצה להשיג משהו.
מקווה שיהיה לנו יותר מושג לגבי התקציב המתוכנן בעונה הבאה. מאוד חשוב.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

dino כתב: 18 מרץ 2025, 10:08
מספורט 5

מה אנחנו חושבים עליהם?
אחד מהם בן 31

יכול לנחש שבנתונים הללו מדובר בתקציב בינוני ומטה לצורך הבאתם וזה מזכיר לי ניסנוב יותר מאשר מועדון שרוצה להשיג משהו.
ניסנוב בחיים לא היו מביאים אותם. אצל ניסנוב כל השלושה זרים היו נשארים.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

Red_man כתב: 18 מרץ 2025, 10:14

מה אנחנו חושבים עליהם?
אחד מהם בן 31

ועדיין, צמד הזרים הזה, מעבר לזה שלא מאפשר אופק ליותר מעונה אחת, הם לא זרים שיקחו אותנו לאן שאנחנו שואפים להגיע.
אני מקווה שזה כתבת סוכן ולא מעבר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

L.S כתב: 18 מרץ 2025, 10:16

אחד מהם בן 31

ועדיין, צמד הזרים הזה, מעבר לזה שלא מאפשר אופק ליותר מעונה אחת, הם לא זרים שיקחו אותנו לאן שאנחנו שואפים להגיע.
אני חושב שלעונה ראשונה בליגת העל מדובר בהחתמות לא רעות בכלל. זה תלוי בארבעת הזרים הנותרים שנביא אבל לדעתי זה מאוד ריסקי להמר על שישה זרים חדשים.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

Red_man כתב: 18 מרץ 2025, 10:17

אני חושב שלעונה ראשונה בליגת העל מדובר בהחתמות לא רעות בכלל. זה תלוי בארבעת הזרים הנותרים שנביא אבל לדעתי זה מאוד ריסקי להמר על שישה זרים חדשים.
תלוי תקציב
התקציב שלך יהיה 35-40 מיליון? מעבר לאכזה גדולה מהבעלים, אפשר לומר שאלו לא החתמות רעות. לא טובות, אבל גם לא רעות.
תקציב 45-50? תקציב 55? זרים ב150 אלף דולר או ב220 אלף?
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

dino כתב: 18 מרץ 2025, 10:21
תלוי תקציב
התקציב שלך יהיה 35-40 מיליון? מעבר לאכזה גדולה מהבעלים, אפשר לומר שאלו לא החתמות רעות. לא טובות, אבל גם לא רעות.
אני מקווה ומאמין שהתקציב יהיה סביב 50-60 מיליון שקל. ברור שאני רוצה זרים ב220 אלף וצפונה, ראינו בפעמים הקודמות בדיוק מה קורה כשמשלמים על זר. קיבלנו את רודריגז שהיה מצוין עד שחתך וגם אוז׳בולט היה אחלה לגמרי בעונה הראשונה שלו.
אני עדיין לא חושב שמדובר בשני זרים רעים להיפך. אני חושב שלקבוצה שרק עלתה ליגה להחתים את צור שבעונה נהדרת (גלזר לא ריאלי בואו נהיה רציניים רגע אבל הלוואי) ושני הזרים מריינה זה לא אסון ולא קבוצה שמכוונת לתחתית. אפשר גם להביא זרים ב350 אלף והם יתרמו פחות מג׳וקו
בן לוז
קיבל.ה  170 לייקים

אל תשכחו שיש יתרון גדול בלהביא זרים שכבר משחקים כאן שנה שנתיים
מכירים את הליגה וההשתלבות שלהם אמורה להיות מיידית
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

בן לוז כתב: 18 מרץ 2025, 11:26 אל תשכחו שיש יתרון גדול בלהביא זרים שכבר משחקים כאן שנה שנתיים
עדיין, זר איכותי חדש שלא הסתגל, צפוי להיות יותר טוב מהם. באופן כללי.
הקו מחשבה הזה טוב כשאתה מביא לשולחן פלוס מינוס זרים באותו סדר גודל
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

בן לוז כתב: 18 מרץ 2025, 11:26 אל תשכחו שיש יתרון גדול בלהביא זרים שכבר משחקים כאן שנה שנתיים
מצד שני זרים שמשחקים פה כבר כמה שנים ומגיעים לאזור גיל 30-32 וצפונה חווים לפעמים ירידה חדה וזה יכול להתבטא ביכולת, במובן הפיזי ובמובן המנטלי.
ראינו את זה עם לוסיו.

אני לא עף על השמות האלה, מעדיף שחקנים רעבים.

עוד נקודה - אני חושב שהעונה הבאה תהיה העונה השישית של אוסמאן בארץ ולכן הטבת המס עליו כזר יורדת משמעותית אם בכלל קיימת אם אני לא טועה.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

רדפוקס כתב: 18 מרץ 2025, 12:15
מצד שני זרים שמשחקים פה כבר כמה שנים ומגיעים לאזור גיל 30-32 וצפונה חווים לפעמים ירידה חדה וזה יכול להתבטא ביכולת, במובן הפיזי ובמובן המנטלי.
ראינו את זה עם לוסיו.

עוד נקודה - אני חושב שהעונה הבאה תהיה העונה השישית של אוסמאן בארץ ולכן הטבת המס עליו כזר יורדת משמעותית אם בכלל קיימת אם אני לא טועה.
מה עם איקס על מינצברג?
זרתותח
קיבל.ה  45 לייקים

Red_man כתב: 18 מרץ 2025, 10:57
dino כתב: 18 מרץ 2025, 10:21

תלוי תקציב
אני מקווה ומאמין שהתקציב יהיה סביב 50-60 מיליון שקל. ברור שאני רוצה זרים ב220 אלף וצפונה, ראינו בפעמים הקודמות בדיוק מה קורה כשמשלמים על זר. קיבלנו את רודריגז שהיה מצוין עד שחתך וגם אוז׳בולט היה אחלה לגמרי בעונה הראשונה שלו.
אני עדיין לא חושב שמדובר בשני זרים רעים להיפך. אני חושב שלקבוצה שרק עלתה ליגה להחתים את צור שבעונה נהדרת (גלזר לא ריאלי בואו נהיה רציניים רגע אבל הלוואי) ושני הזרים מריינה זה לא אסון ולא קבוצה שמכוונת לתחתית. אפשר גם להביא זרים ב350 אלף והם יתרמו פחות מג׳וקו
לגבי גלזר , גם אני חשבתי ככה אבל מסתמן שבארץ אנחנו האופציה היחידיה שלו אם וכאשר

מכבי רוצים להביא שוער שיתחרה עם מליקה כך שנראה שהם פחות מכוונים למישהו ברמה שלו
חיפה סגורים עם השוער האוקראיני המושאל שלהם
ב״ש סגורים עם אליאסי

אם וכאשר , טפו חמסה , בלי עין הרע, מלח מים מלח מים
הזדמנות אולי נדירה לסגור את העמדה הזאת עם ישראלי להרבה זמן
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

Niro כתב: 18 מרץ 2025, 15:05
רדפוקס כתב: 18 מרץ 2025, 12:15
ראינו את זה עם לוסיו.

מה עם איקס על מינצברג?
לא צריך איקס צריך לעשות תמונה חדשה אבל כבר התרגלתי לתמונות של מחריבי הפועל נוכחיים אז לא יודע את מי לשים, שוקל אולי את בוקסה.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

די כבר עם הנכים שעוד שנתיים פורשים מכדורגל, לא למדו במועדון הזה ממקרה אייבינדר? אוסמן וסמביניה בני 33 לא יביאו אותנו לשום מקום צריך פה שחקנים צעירים אבל עם ניסיון, גם לא חייב שמות גדולים פשוט שחקנים טובים. רטנר, מור בוסקילה, גלזר, אסף צור, זרים.
אלטמן ורוחנא חוזרים מהשאלה שנה הבאה אין להם מקום בהרכב מקווה שישאילו אותם שוב.
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

בהתבסס על ינואר האחרון, הסיכויים הם 80-20 שאלו כתבות שהסוכנים שלהם דוחפים.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אם נניח ישים 2-3 מיליון דולר בעונה, אז לא נפליג רחוק מידי.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

dino כתב: 19 מרץ 2025, 10:41 אם נניח ישים 2-3 מיליון דולר בעונה, אז לא נפליג רחוק מידי.
אולי אני טועה אבל לדעתי העונה הוא כבר שם יותר.
לא רואה סרט שבעונה הבאה הוא לא משדרג את ההשקעה שלו משמעותית
אם נקח גביע, מאמין שגם התאבון יגדל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
זרתותח
קיבל.ה  45 לייקים

כמה ספרא צריך להשקיע כדי להעמיד תקציב של 70 מיליון בליגת העל?
בהנחה שיש 10-12 אלף מנויים
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

כמה הנוער שלנו חלש שאי אפשר לקחת שחקנים משם לבוגרת, לא זוכר שחקן כדורגל אחד אמיתי שיצא מהמחלקה בחמש שנים האחרונות.
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

זרתותח כתב: 19 מרץ 2025, 14:23 כמה ספרא צריך להשקיע כדי להעמיד תקציב של 70 מיליון בליגת העל?
בהנחה שיש 10-12 אלף מנויים
12 אלף זה יחסית מעט
אם יהיה סגל ברמה של תקציב כולל 70 מיליון שקל (שזה ברמה של ב״ש ומעלה מבחינת איכות) יהיו 18 אלף מנויים ומעלה.

בכל אופן, למיטב זכרוני מימי ניסנוב, כשהפועל עם 9,000 מנויים זה מאפשר להגיע לתקציב של כ-25-30 מיליון בלי להביא כסף מהבית.
12 אלף מנויים לוקחים אותנו ל-30 נניח, אז ספרא ייצטרך להזרים משהו כמו 10 מיליון דולר בכדי להגיע לתקציב שציינת, במיוחד לאור העובדה שלא צפויים להמכר בקיץ שחקנים בסכומים משמעותיים.
שליחת תגובה