עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

אני חושב שיש הסכמה גורפת שעופר ינאי צריך להגמל מהטוויטר
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

בכללי זו פלטפורמה נוראית לדעתי
אבל זה כבר לדיון אחר :sh-grin:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

יאללה.
עופר, בוא תגיב פה בפורום שדים!!
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

NARKOTIKA כתב:
ranjef כתב: 12 ינואר 2025, 15:00
NARKOTIKA כתב:אני באופן יחסי תומך בו אבל זה תגובות של אדם שאיבד את זה.
קצת פאסון, אתה פאקינג הבעלים.
אני חושב שהאווירה של הקהל משפיעה עליו הרבה יותר ממה שהוא מוכן להודות.
אם היו מקללים אותך הקהל של הקבוצה שלך, אחרי ששמת 100 מיליון שקל ועשית דברים שהיו נראים לא אפשריים כמו להחזיר את מוטלי, כל אחד פה, ללא יוצא מן הכלל, היה מגיב לפחות ככה אם לא יותר חריף.
לא.
לא הייתי מגיב לבן אדם אקראי בטוויטר שכותב לי בצורה מכבדת שום דבר כזה.
להפך, אם היו מקללים אותי, זה היה גורם לי להעריך עוד יותר אנשים שפונים בצורה שקולה ועניינית.
בצורה שקולה ועניינית? אתה לא הפועל והחיים לא תהיה הפועל ועוד פנינים. נדמה לי גם שאמר לי הרסת את הקבוצה.
אני חושב שהתשובה שלו המת שקולה ועניינית. אני במקומו הייתי עונה בצורה חריפה הרבה יותר.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

עידן סרור כתב: 12 ינואר 2025, 19:33
El dudernio כתב: 12 ינואר 2025, 19:22
עידן סרור כתב: 12 ינואר 2025, 19:16

הוא מרגיש צורך להכנס בכל מי שעומד מולו, אני חושש מהיום שהמועדון יהיה על הכוונת שלו.
קח תרחיש שהאולטראס מחריף את המאבק ולא מסתפק ב"לא באים" ואפילו מצרף את ביתו ואשתו ז"ל לרפטואר השירים, אני לא רואה בן אדם רגיש כזה נשאר אדיש.
עם הפילוג והשסע הקיים שנראה שלא הולך להתאחות, שני הצדדים יעמדו איתנים על הצד שלהם, והקנאה של אולטראס הפועל גוברת על המוטיבציה של עופר מנגד.
עופר אמר בפיצוץ האחרון לפני שוועד העמותה התפטר שהוא ימכור את השחקנים בbuy out ויש לו אופציות אחרות(קבוצות) על הפרק.
העמותה איבדה לגיטימציה בקרב הקהל ובצדק, והיא לא תוכל להרים את הקבוצה מהקרשים לאחר שעופר יעזוב.
אז אם זה המצב ואני יכול לקבל אותו...
למה האשמה היא יוצר על עופר מאשר על האולטראס והעמותה?
כולם אשמים.
היחידי שזה תלוי בו, זה עופר.
האולטראס יכולים לא להגיע למשחקים ולקלל אותו בכל זמן נתון, אם זה לא יזיז לו, הקבוצה מרוויחה.
על העמותה אין טעם לדבר בכלל, פשוט אפשר להסיק שהיא לא תהיה מה שהייתה במקרה ועופר הולך.
ברגע שעופר מגיב בילדותיות לכל ציוץ של קהל רחב שעוד בגבולות הטעם הטוב, מה תהיה תגובתו אם המאבק יחריף?
אני חושש שהוא ימיר את הרצון בלמחוק את מכבי בלמחוק את הפועל.
וזה לא יהיה לו כזה קשה במצב הנוכחי.
הלוואי ואני טועה ויש לו עור של פיל
לא מסכים...

אם האולטראס מחליטים שהם באים ליד אליהו הקבוצה מרוויחה בזמן אמת.
אם מתקיימים בחירות חדשות לחברי הועד והתוצאות הן כאלו שלא באות להתנגח ולהמאיס את המועדון על עופר הוא ישאר.

אם הטענות כלפי עופר נכונות והוא לא הפועל אני לא מצפה ממנו לדאוג לעתידה, אני כן מצפה את זה מהעמותה והאולטראס.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

בני12 כתב: 12 ינואר 2025, 19:40 אני חושב שיש הסכמה גורפת שעופר ינאי צריך להגמל מהטוויטר
וואלה אבל עופר מיליארדר ואתה לא, אז הוא כנראה יודע איך להתנהל בטויטר ולא צריך עצות מכלומניקים כמוך.
הוא גם יודע איך להכין אוכל הכי טוב, איך להתלבש אלגנט, איזה בושם לשים כדי להשיג בחורות, ובכללי הוא פשוט בנאדם יותר מוצלח ממך.
אז עדיף שתשב בשקט.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

מילפורד כתב: 12 ינואר 2025, 19:45 יאללה.
רק זה חסר לנו
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

teknoboy כתב: 12 ינואר 2025, 19:53
רק זה חסר לנו
אם הוא יגיב פה במקום ברשתות החברתיות אני קונה
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

El dudernio כתב: 12 ינואר 2025, 19:46

כולם אשמים.
האולטראס יכולים לא להגיע למשחקים ולקלל אותו בכל זמן נתון, אם זה לא יזיז לו, הקבוצה מרוויחה.
על העמותה אין טעם לדבר בכלל, פשוט אפשר להסיק שהיא לא תהיה מה שהייתה במקרה ועופר הולך.
ברגע שעופר מגיב בילדותיות לכל ציוץ של קהל רחב שעוד בגבולות הטעם הטוב, מה תהיה תגובתו אם המאבק יחריף?
לא מסכים...

אם מתקיימים בחירות חדשות לחברי הועד והתוצאות הן כאלו שלא באות להתנגח ולהמאיס את המועדון על עופר הוא ישאר.

אם הטענות כלפי עופר נכונות והוא לא הפועל אני לא מצפה ממנו לדאוג לעתידה, אני כן מצפה את זה מהעמותה והאולטראס.
זה הפתרון האידיאלי...
אבל מה הסיכוי שהם יחליטו להגיע ליד אליהו?
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

רק זה חסר לנו
עוד נתגעגע לדײייייײי
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 19:48
בני12 כתב: 12 ינואר 2025, 19:40 אני חושב שיש הסכמה גורפת שעופר ינאי צריך להגמל מהטוויטר
וואלה אבל עופר מיליארדר ואתה לא, אז הוא כנראה יודע איך להתנהל בטויטר ולא צריך עצות מכלומניקים כמוך.
הוא גם יודע איך להכין אוכל הכי טוב, איך להתלבש אלגנט, איזה בושם לשים כדי להשיג בחורות, ובכללי הוא פשוט בנאדם יותר מוצלח ממך.
אז עדיף שתשב בשקט.
משתדל
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

עידן סרור כתב: 12 ינואר 2025, 20:09
El dudernio כתב: 12 ינואר 2025, 19:46

כולם אשמים.
לא מסכים...

זה הפתרון האידיאלי...
אבל מה הסיכוי שהם יחליטו להגיע ליד אליהו?
השנה שואף ל 0...

שנה הבאה אם נושא השיפוץ יתחיל לדעתי מעל ל 70, כל מה שצריך זה לנשוך שפתיים כמה חודשים בתקווה לעתיד טוב בהרבה.

בסופו של דבר עופר נכון לכרגע רואה את עתידו בהפועל.. הוא מוכן להשקיע 250 מליון בבניית הדרייב אין המחודש. עופר רוצה לסגור עם העיריה שהוא / העמותה שמנהלת את הקבוצה, תקבל הכנסה קבועה של לפרק זמן של 25 שנה במקביל לשימוש... אם למשל הוא יצליח לקבל זכויות שוות ערך ל 20 מליון זה אומר שכל 10 מליון שהוא ישים יניבו 25, זה עיסקה טובה. תוסיף לזה 25 מליון ממכירת מנויים וכו', זכויות שידור ספונסרים ועוד ואתה מגיע להכנסות עצמיות של 70+ במצב הזה עופר רק גוזר קופונים ויכול לשייט מבלי להכניס את היד לכיס. זה האידיאל מבחינתו.
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

עידן סרור כתב: 12 ינואר 2025, 19:16

הוא מרגיש צורך להכנס בכל מי שעומד מולו, אני חושש מהיום שהמועדון יהיה על הכוונת שלו.
קח תרחיש שהאולטראס מחריף את המאבק ולא מסתפק ב"לא באים" ואפילו מצרף את ביתו ואשתו ז"ל לרפטואר השירים, אני לא רואה בן אדם רגיש כזה נשאר אדיש.
עם הפילוג והשסע הקיים שנראה שלא הולך להתאחות, שני הצדדים יעמדו איתנים על הצד שלהם, והקנאה של אולטראס הפועל גוברת על המוטיבציה של עופר מנגד.
עופר אמר בפיצוץ האחרון לפני שוועד העמותה התפטר שהוא ימכור את השחקנים בbuy out ויש לו אופציות אחרות(קבוצות) על הפרק.
העמותה איבדה לגיטימציה בקרב הקהל ובצדק, והיא לא תוכל להרים את הקבוצה מהקרשים לאחר שעופר יעזוב.
כולם אשמים.
זה גם טעות של כאלה שחושבים שהוא נטו מבולבל שלא ידע כמה זה חשוב לאוהדי הפועל ואז רק נחרים את משחקי הבית כאילו שבשאר הוא בסדר

הוא לא מחפש למחוק את מכבי וזה מעולם לא היה רצונו

מלפני שהגיע להפועח היה לו ברור שהוא הולך לדרדר את המצב בזמן שהוא מאשים לאט לאט את כולם שזה ברור שהוא אשם בהכל אבל יש לו 100 מיליון שמשתק אידיוטים שימושיים

הוא בא להרוס את הפועל מההתחלה בדיוק כמו טביב
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

דיייי כתב: 12 ינואר 2025, 20:23

כולם אשמים.
זה גם טעות של כאלה שחושבים שהוא נטו מבולבל שלא ידע כמה זה חשוב לאוהדי הפועל ואז רק נחרים את משחקי הבית כאילו שבשאר הוא בסדר

הוא לא מחפש למחוק את מכבי וזה מעולם לא היה רצונו

מלפני שהגיע להפועח היה לו ברור שהוא הולך לדרדר את המצב בזמן שהוא מאשים לאט לאט את כולם שזה ברור שהוא אשם בהכל אבל יש לו 100 מיליון שמשתק אידיוטים שימושיים

הוא בא להרוס את הפועל מההתחלה בדיוק כמו טביב
זה פשוט מגוחך... עזוב.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

רק שטביב לא השקיע שקל בלהרוס את הפועל.
עופר בינתיים שופך עשרות מליונים
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

אדום ותיק כתב: 12 ינואר 2025, 18:18
דיייי כתב: 12 ינואר 2025, 17:24
רק הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 16:51 בואו ננסה לחשוב רציונלית שנייה על איזה הישגים הגבר רצח הזה שהיה פה לפניי עופר ויהיה פה אחריי (לטענתו ) יוביל אותנו , כמובן שהתשובה היא כלום ושום דבר , אבל כמה כיף שהוא הפועל ועופר לא אה ?
הנה הזלזול בכל ההיסטוריה והעתיד של הפועל בלי ינאי! מה זה החרא הזה?! איך תומכי מעבר לא שמים לב לאנשים האלה פה?

לפני ינאי שהיה 51% לקהל כמו החוק הגרמני היה גמרים ומיקומים גבוהים

ינאי לא בא לקבוצה קטנה והרים אותה מהקרשים כמו שאתם משחקים אותה

אפילו עם בעלות מלאה עשינו דברים יפים

הוא קיבל הכל חוץ מ3 דברים ו1 מהם הוא כבר לקח והיה דיון בפורום פה כבר על שינוי הלוגו ע"י אותם אנשים שאומרים שהפועל היא כלום בלי ינאי ומותר לו הכל כי הוא שם 100 מיליון ולא מבינים למה מיחסים אותם לזנות
מכבד מאד את עמדתך ומציע להיזכר קצת בהיסטוריה של העמותה.
1. תשלומי החברים, החסויות שמנהלי העמותה בראשות רמי( :D ) הצליחו להשיג הביא להישגים מוגבלים בליגה שהכסף הפרטי או העירוני מדבר חזק.
2. רמי יזם את השינוי בתקנון שמאפשר מכירה של עד 49% למשקיע חיצוני. כך נכנס ידידיה רפפורט. כמדומני עם 15%.
3. זוכר את הויכוח הער שהייה בפורום, לפני קבלת ההחלטה על שינוי התקנון. כשחלק מהחברים רצו להישאר בבעלות מלאה ולהמשיך להיות בהישגיות נמוכה (חצי גמר מול נתניה זה היה השיא), זה היה אז ברור שאו שנשארים מתנס או שהולכים קדימה למיקצוענות ושיתופי בעלות שיוכלו להביאנו להישגים כקבוצה. והרוב רצה לזוז קדימה ולהוסיף עוד V בחולצת המטרות. לכן שונה התקנון.
4. הכספים של ידידיה לא הספיקו, גם הגידול בחסויות ובמכירת המנויים עדיין הביאו אותנו גג לחצי. הוכנס שותף נוסף אבי אייזנברג אבל גם התקציב שגדל עדיין לא הביא תואר. אבל זה הביא לכדורסל טוב מאד, הצגות, ודרייב אין מלא.
5. ועדיין, גרעונות שמתגלגלים מעונה לעונה (כך התחילה המפולת גם בכדורגל - גילגול חובות). לא מכיר\בקיא בנתונים אבל לא ראיתי עד עכשיו שום הכחשה בנושא אי קבלת אישור ניהול תקין בגלל אי הגשת מאזן.
בבירור האוהדים רוצים גם הישגים- תארים. לא רק מחמאות.
זה מה שעופר בא לתת.
העמותה חשבה שהוא יהיה רק משקיע. אבל עופר בא כדי לנהל ולהוביל בדרך אחרת.
חבל מאד שהעמותה נגררה למצב לעומתי שאינו משפר דבר!
חבל מאד שאנשים טובים, שהתנגדו למעבר ליד אליהו נגררו לתגובות הלא מכבדות בערב עצוב, וחלקם גם רקד על הדם.
מקווה שנשמח כולנו בהישג (תואר) הראשון של קבוצתנו.
אין לי בעיה עם מודל 51/49 של גרמניה
אני לא מסכים עם כל מהלך של ההנהלה
לכל מה שכתבת אין הסבר ללנה הוא עשה עושה ויעשה דווקא

תזכור שמתי שיגיעו אליך לא יהיה מי שירים את קולו

יד אליהו זה הסדייב וקדייב שלנו
זה מכוון ומכוער וזה לא מזיז לך
ורתה רוצה שנרגיש איזה חמלה אליך עכשיו?
את האמת? הכבוד של הקבטצה שלי ואיך שלא אכפת לך שהוא שם אלף זין על הוטואים היחידים שנשארו לנו מראה כמה אתם בטוחים שהשמש זורחת לכם מהתחת כי 3 מה"אולטרס" הרביצו למישהו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

עידן סרור כתב:לא מצדיק את הנאמר בציוץ.
אבל חלאס זה ילדותי

תמונה
גם פה אתה צודק ואני מסכים איתך, אם עופר ימשיך לקחת כל פיפס של קהל קשה בטוויטר הוא לא יגמור טוב ואנחנו גם לא, התגובה לאוהד מיותרת לגמרי, שחרר עופר שחרררר...עזוב אותך רשתות שחרררר.....

לגבי התגובה של האוהד היא קשקוש בתחתונים, אולי יצאו מתי מעטים ספורים, נשארנו לשיר ו"להודות" להפועל.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 12 ינואר 2025, 20:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אשכרה השוות עכשיו את התגובה ליד אליהו לתגובה הגזענית של אוהדי בית״ר?
מתוך כוונה להראות את הלגיטימיות של הסיפור?

כי יצא לך ההיפך.
בר קולמוסא
קיבל.ה  695 לייקים

teknoboy כתב: 12 ינואר 2025, 12:54 איך יש לו בכלל זמן לנהל אימפריה עסקית פלוס מועדון ספורט אם כל היום הוא עסוק בציוצים ובלריב עם אנשים בפרטיות?
טראמפ ומאסק 👀
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

לא מבין עדיין למה כל כך סקפטים בעניין של שיפוץ האולם , אשכרה באמת חושבים שהוא הלך למכרז הזה והתחייב להפקיד 25 מליון שקל בפברואר סתם ? באמת ?
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

רק הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 20:48 לא מבין עדיין למה כל כך סקפטים בעניין של שיפוץ האולם , אשכרה באמת חושבים שהוא הלך למכרז הזה והתחייב להפקיד 25 מליון שקל בפברואר סתם ? באמת ?
אם אני זוכר נכון הוא גם הפקיד צ׳ק פיקדון על סך מיליון שקל לעירייה. יש לאנשים נטייה לחשוב שאנשים עשירים אומרים דברים ועושים דברים ומפזרים כספים כי אין להם ערך לכסף. בדרך כלל ההפך זה הנכון. כמה פעמים שמעת אה עזוב מה זה מיליון שקל בשבילו?
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

רק הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 20:48 לא מבין עדיין למה כל כך סקפטים בעניין של שיפוץ האולם , אשכרה באמת חושבים שהוא הלך למכרז הזה והתחייב להפקיד 25 מליון שקל בפברואר סתם ? באמת ?
שילם כבר?
בנתיים אפילו את גופיות המשחק שהוא הבטיח לחיילים ומילואימניקים הוא עוד לא קיים. היו עוד כמה הבטחות שלא קוימו.
בסך הכל הסקפטיות מובנת או לפחות יכולה להיות מובנת.
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

Red_man כתב:
אם אני זוכר נכון הוא גם הפקיד צ׳ק פיקדון על סך מיליון שקל לעירייה. יש לאנשים נטייה לחשוב שאנשים עשירים אומרים דברים ועושים דברים ומפזרים כספים כי אין להם ערך לכסף. בדרך כלל ההפך זה הנכון. כמה פעמים שמעת אה עזוב מה זה מיליון שקל בשבילו?
לעמותה שרכשה בכסף של החברות שלנו קבוצת כדוריד הם מאמינים, אבל לבנאדם ששפך מעל ל-100 מיליון ₪ ומראה נכונות להשקיע עוד 250 מיליון ₪ לטובת העתיד של הקבוצה הם לא מאמינים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

למה זה טוב כתב: 12 ינואר 2025, 21:19
שילם כבר?
בנתיים אפילו את גופיות המשחק שהוא הבטיח לחיילים ומילואימניקים הוא עוד לא קיים. היו עוד כמה הבטחות שלא קוימו.
נחכה לפברואר
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

Shacham כתב:
Asafasraf כתב: 12 ינואר 2025, 12:07 עופר צריך להפסיק לענות לכולם, אבל להוציא אותו הרע מההתכתבות זה פשוט גניבת דעת.
האוהד שולח לו הודעה שבה הוא מציין איך עופר הופך אותנו למכבי, מסביר לו שהוא לא הפועל ולא יהיה בהפועל וחותם בזה שלא יבוא ליד אליהו.
עופר מציע לו החזר על המנוי ומסביר לו יפה שהוא מתכוון לחסום אותו (מה הוא צריך עוד רע?), אבל הוא הבעיה, לא אותו אוהד שצרשה לעצמו להשתלח בפרטי בבעלים של הקבוצה.

מה שאתה עושה פה זו הגניבת דעת.

האוהד (שאכן היה לפני עופר ויהיה גם אחריו) פרק את מה שעל ליבו בצורה מכובדת, הדבר הכי לא מכובד שם זה שהוא כתב לעופר "אתה לא הפועל", שזה לא נכנס לטופ 100000 דברים נוראיים שבעלים שמעו מאוהדים.

התגובה של עופר מגעילה ברמות, ביריונית וחסרת רגישות.

מעניין לכמה אוהדים שגידפו את רמי כהן כשעופר עשה תחזיקו אותי, רמי כהן ענה ככה (מעריך שאפס).
מעניין אם גולדהאר אי פעם פנה ככה לאוהד. או יעקב שחר.
אם זה נקרא צורה מכובדת (״אתה לא הפועל ולעולם לא תהיה הפועל״), אז הסטנדרט שלנו לכבוד שונה לגמרי.
מה היה קורה אם אותו אוהד היה כותב לעופר שחשוב לו לשתף אותו בתחושות שלו ושוהוא מרגיש שבדרך הזו אנחנו מאבדים את הזהות. שהוא חושש מהעתיד ומאוכזב מהפילוג שנוצר, לי אין בכלל ספק שהוא היה מקבל מענה מכבד, מבין ומכיל. ברגע שהתחילו האשמות וסיימו ב״אתה לא הפועל״, אותו אוהד צריך להגיד תודה שקיבל יחס וגם הוסבר לו שהוא הולך להיחסם.

נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 12 ינואר 2025, 21:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

רק הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 21:20
שילם כבר?
נחכה לפברואר
תודה שאתה מאשר להיות סקפטים עד אז.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

למה זה טוב כתב: 12 ינואר 2025, 21:30

שילם כבר?
נחכה לפברואר
אני לא צריך לאשר כלום , נראה שיש אוהדים שלנו שלא אכפת להם מהעניין הזה בכלל שהם מרשים לעצמם לקלל או לצאת על עופר שעוד שניה הוא שם את הכסף לשיפוץ , זה פשוט טמטום לחכות עם זה עוד חודש הם לא מסוגלים בידיעה שדבר כזה יכול להבטיח את העתיד שלנו בצורה אוליי הכי טובה שיש אבל היי לא באים ליד אליהו למי אכפת
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

מה שבעיקר יש פה זה בעלים שלא בשל לגמרי רגשית לדעתי בשביל מה שלקח על עצמו.
דיברתי היום עם אוהד מכבי (רגל) על ההדל בינו לגולדהאר. גולדהאר נכנס למועדון מבולגן לחלוטין, שבקושי יצא ממלחמות קהל ומחאות. אבל הוא לא ישב כל היום והתבכיין איך לא מפרגנים לו, ואיך לא מבינים שהוא בא לעשות רק טוב. והוא בטוח לא מבלה כל הזמן בתקשורת/רשתות, ואיומי תביעות וכאסחים עם חצי עולם.
הוא פשוט עשה ועבד. והלך גם נגד הגרעין הקשה לא מעט פעמים. והבין שלא כולם יאהבו אותו כל הזמן.
הוא פשוט בנאדם מבוגר ורציני. ומתעסק בהתאם בניהול וקידום ארגון כמו בנאדם מבוגר ורציני. ולא מתנהל חצי מהזמן כמו טרול טויטר בן 17 וחושב שזה הגיוני רק בגלל שעשה מיליארדים בתחום אחר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

אם אני זוכר נכון, גולדהאר גם לא ציפה שאם הוא ישפוך בשנה הראשונה עשרות מיליונים אז הוא יהפוך תוך כמה חודשים למועדון ברמה מעל הליגה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

רק שגולדהאר לא חי פה ומגיע אולי למשחק בשנה
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

גולדהאר התחיל להצליח במכבי כשהוא נפטר מכל הסחל׳ה (נמני/ מקורבים ושות׳), החליף אותם בצוות זר משלו ופשוט מידר את הקבוצה מהתקשורת.

Niro
קיבל.ה  976 לייקים

כבר 17 שנה הזין המתולתל הזה כאן, לא נמאס לו? שיקנה איזה קבוצת הוקי בקנדה.
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 22:05 מה שבעיקר יש פה זה בעלים שלא בשל לגמרי רגשית לדעתי בשביל מה שלקח על עצמו.
דיברתי היום עם אוהד מכבי (רגל) על ההדל בינו לגולדהאר. גולדהאר נכנס למועדון מבולגן לחלוטין, שבקושי יצא ממלחמות קהל ומחאות. אבל הוא לא ישב כל היום והתבכיין איך לא מפרגנים לו, ואיך לא מבינים שהוא בא לעשות רק טוב. והוא בטוח לא מבלה כל הזמן בתקשורת/רשתות, ואיומי תביעות וכאסחים עם חצי עולם.
הוא פשוט עשה ועבד. והלך גם נגד הגרעין הקשה לא מעט פעמים. והבין שלא כולם יאהבו אותו כל הזמן.
הוא פשוט בנאדם מבוגר ורציני. ומתעסק בהתאם בניהול וקידום ארגון כמו בנאדם מבוגר ורציני. ולא מתנהל חצי מהזמן כמו טרול טויטר בן 17 וחושב שזה הגיוני רק בגלל שעשה מיליארדים בתחום אחר.
במבט לאחור זאת האדרה לא פרופורציונלית שהם עושים למיץ׳. בהתחלה שלו הם הפסידו דרבים והתבזו והקהל ממש אבל ממש לא עף עליו, בהתחלה הייתה הרגשה שזה עוד מאותו הדבר.
לדעתי אתה קצת שוכח שרשתות חברתיות וטוויטר לא בדיוק היו אז מה שהם היום. תוסיף לזה את העובדה שהכל יותר קל כשאתה חצי עולם מכאן ולא דובר את השפה ולא פוגש כל שבוע או ברחוב את האוהדים של הקבוצה ואתה מקבל סיטואציה שונה לגמרי. גם אדלסון חובב טוויטר לא קטן פשוט הם עדיין בירח הדבש שם, והם לא חרמנים לתארים כמונו. למזלו הם אחרי מעבר לארנה ממלחה.
אני מזכיר שגם סאפרא ג׳וניור חובב טוויטר לא קטן וגם שם אוהדים כותבים לו כל היום. אשכרה המועדון פרסם ציוץ שלו בתור ההודעה הרשמית והיה פאקינג ספייס איתו ובסוף אדמונד דיבר גם כן.
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 12 ינואר 2025, 22:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
בר קולמוסא
קיבל.ה  695 לייקים

דיס ג׳אסט אין: עופר ינאי הוא לא גולדהאר, מסתבר שבכלל קוראים לו עופר ינאי.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

רק הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 21:39
למה זה טוב כתב: 12 ינואר 2025, 21:30

נחכה לפברואר
אני לא צריך לאשר כלום , נראה שיש אוהדים שלנו שלא אכפת להם מהעניין הזה בכלל שהם מרשים לעצמם לקלל או לצאת על עופר שעוד שניה הוא שם את הכסף לשיפוץ , זה פשוט טמטום לחכות עם זה עוד חודש הם לא מסוגלים בידיעה שדבר כזה יכול להבטיח את העתיד שלנו בצורה אוליי הכי טובה שיש אבל היי לא באים ליד אליהו למי אכפת
היית אתמול במשחק?
איזה קללות? 9000 איש באו לצפות בפרוייקט שלו בזמן שהוא מתהלך כמו טווס ומקבל מחיאות כפיים, נשיקות וחיבוקים.
לא קיבל קללה אחת אתמול למעט "עופר אל תבכה" וגם זה לא היה מהצד שלנו. גם שני החבר'ה שהוא ענה להם אתמול בטוויטר לא קיללו אותו, אחד מהם אפילו לא פנה אליו ישירות.
אתה לא צריך לאשר כלום אבל מתפלא איך אנשים מסוגלים לעלות במוחם להיות סקפטיים לגבי אדם ששיקר כמה וכמה פעמים, לא עמד במספר הבטחות שלו ויצא נגד חלקים בקהל? אין שום קשר לעמותה, לאולטראס או למיץ גולדהאר שלא ברור למה בכלל עלה כאן. עופר נתן בעצמו מספיק סיבות טובות לכך שיהיה קשה להאמין לו. תאמין לי שכל הספקנים או לפחות רובם המכריע יישמחו מאוד אם תהיה התקדמות עם האולם ואם תהיה התקדמות לעבר איחוד הקהל והפסקת הקרע הזה שנוצר.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

רק זה חסר לנו
יהיה אדיר אם תגבילו אותו לקנסו...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

Shacham כתב:
Asafasraf כתב: 12 ינואר 2025, 12:07 עופר צריך להפסיק לענות לכולם, אבל להוציא אותו הרע מההתכתבות זה פשוט גניבת דעת.
האוהד שולח לו הודעה שבה הוא מציין איך עופר הופך אותנו למכבי, מסביר לו שהוא לא הפועל ולא יהיה בהפועל וחותם בזה שלא יבוא ליד אליהו.
עופר מציע לו החזר על המנוי ומסביר לו יפה שהוא מתכוון לחסום אותו (מה הוא צריך עוד רע?), אבל הוא הבעיה, לא אותו אוהד שצרשה לעצמו להשתלח בפרטי בבעלים של הקבוצה.

מה שאתה עושה פה זו הגניבת דעת.

האוהד (שאכן היה לפני עופר ויהיה גם אחריו) פרק את מה שעל ליבו בצורה מכובדת, הדבר הכי לא מכובד שם זה שהוא כתב לעופר "אתה לא הפועל", שזה לא נכנס לטופ 100000 דברים נוראיים שבעלים שמעו מאוהדים.

התגובה של עופר מגעילה ברמות, ביריונית וחסרת רגישות.

מעניין לכמה אוהדים שגידפו את רמי כהן כשעופר עשה תחזיקו אותי, רמי כהן ענה ככה (מעריך שאפס).
מעניין אם גולדהאר אי פעם פנה ככה לאוהד. או יעקב שחר.
אתה נביא??
כי אם לא,איך אתה קובע שהאוהד יהיה גם אחרי עופר?
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

בני12 כתב:
דיייי כתב: 12 ינואר 2025, 17:36
adom4 כתב: 12 ינואר 2025, 17:26 "גמרים ומיקומים גבוהים", אתה מתכוון לגמר גביע אחד שעשינו בכמעט עשור מאז שעלינו חזרה (שגם היה בעונה שהסתיימה במקום שביעי והדחה מול מכבי עלובה)? כי חוץ מזה היינו הכי בינוניים שאפשר במקרה הטוב ונלחמים נגד הירידה במקרה הרע
אני שוב אומר שכדורסל לא מעניין אותי באז שעלינו לליגת העל כי הספורט עצמו לא מעניין אותי והייתי שם נטו כנאמנות לקבוצה

לפי ויקיפדיה הקבוצה עברה ל51% ינאי ב2023 וב22/23 הגענו לגמר פלייאוף ממקום שלישי אחרי גמר גביע עונה לפני היה עוד הרבה רבע וגם איזה חצי גמר

כלומר זה היה כל הזמן בתהליך של גרף עליה מבין? יודע סטטיסטיקה? יופי

ככה שהוא לא הגיע לקבוצה בקרשים ותפסיקו כבר לזלזל במה שבנינו
ומי שלא מסכים איתם גם הוא לא הבין עדיין למה עופר מתנהג ככה ומה מטרותיו האמיתיות לפחות תראו את זה! אנשים שיורקים לכל הפרוייקט הזה בפנים ומשתינים עליו בקשת
הגמר בשנה לפני שהוא קנה רשמית את הפועל היה במימונו (אתה אולי לא עוקב אבל על שחקן בשם אונוואקו שמעת? וזאת רק דוגמא אחת לכסף שהוא שם בקבוצה באותה שנה)
להגיע לרבע גמר זה לסיים עונה סדירה במקום 7-8 ולעוף בסוויפ. הישג גדול זה לא
הוא לא כתב שהוא לא עוקב.
הוא כתב שכדורסל/הספורט לא מעניין אותו….
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

בני12 כתב:
עידן סרור כתב: 12 ינואר 2025, 18:56 לא מצדיק את הנאמר בציוץ.
אבל חלאס זה ילדותי

תמונה
ואוו. אז היו כמה אוהדים שיצאו לפני הזמן (ועדיין למעלה מ-8000 לא יצאו - הפקקים ביציאה העידו שלא מספיק יצאו לפני).
כאילו שבדרייב-אין בהפסדים צורבים אין אנשים שיוצאים לפני הזמן
או שבכדורגל לא עוזבים לפני הזמן
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

רק הפועל כתב:לא מבין עדיין למה כל כך סקפטים בעניין של שיפוץ האולם , אשכרה באמת חושבים שהוא הלך למכרז הזה והתחייב להפקיד 25 מליון שקל בפברואר סתם ? באמת ?
מה הבדל בין הטענה הזאת לטענה שאוהדים שילמו 150 שקל מקדמה על המנוי,אבל לא באמת מתכוונים לקנות את המנוי?
שליחת תגובה