זאת בעיה כי אז הוא יצטרך להודות שהוא טעה ויש ביקוש למשחקים של הפועל ולכן לא היה הגיוני להישאר בדרייב אין במתכונתו הנוכחית.joshsoos כתב: ↑12 ינואר 2025, 16:32יותר ממה שבאים לדרייב אין נגדם, מנויים שיוכלו להביא את המשפחה שלהם, אוהדים שאינם מנויים ויוכלו לקנות כרטיסים, יכולת לחלק כרטיסים לחיילים ומשפחות חטופים וכו. אתה מסוגל מתישהו לראות מעבר לאנטי הקבוע שלך נגד כל דבר?טכנית לארז כתב: ↑12 ינואר 2025, 16:24 שיא קהל במשחק עם הייפ נגד יריבה אטרקטיבית כשהפועל במומנטום שיא.
כמה יבואו נגד בש?
עופר ינאי
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
-
- קיבל.ה 274 לייקים
יותר מהכמות שהייתה באה בדרייב איןטכנית לארז כתב: ↑12 ינואר 2025, 16:24 שיא קהל במשחק עם הייפ נגד יריבה אטרקטיבית כשהפועל במומנטום שיא.
כמה יבואו נגד בש?
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1110 לייקים
בחיי שזה מגרד לי בגוף להגן על עופר ינאי אבל ההודעה שלך גניבת דעת פי כמה. ההודעה הראשונה של האוהד היא flex מזלזל מאוד, לקרוא לזה הודעה מכובדת זה גניבת דעת רצינית. כל אחד מאיתנו שהיה מקבל הודעה כזאת היה מגיב ב"טוס לי מהעיניים". מסכים עם הקונסנזוס פה שלעופר יש בעית התמכרות חמורה לסושיאל שפוגעת בו ולכן גם בנו וטוב יעשה אם את התקשורת מול האוהדים יעשה דרך גורם שלישי ולא בעצמוShacham כתב: ↑12 ינואר 2025, 12:41מה שאתה עושה פה זו הגניבת דעת.Asafasraf כתב: ↑12 ינואר 2025, 12:07 עופר צריך להפסיק לענות לכולם, אבל להוציא אותו הרע מההתכתבות זה פשוט גניבת דעת.
האוהד שולח לו הודעה שבה הוא מציין איך עופר הופך אותנו למכבי, מסביר לו שהוא לא הפועל ולא יהיה בהפועל וחותם בזה שלא יבוא ליד אליהו.
עופר מציע לו החזר על המנוי ומסביר לו יפה שהוא מתכוון לחסום אותו (מה הוא צריך עוד רע?), אבל הוא הבעיה, לא אותו אוהד שצרשה לעצמו להשתלח בפרטי בבעלים של הקבוצה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
האוהד (שאכן היה לפני עופר ויהיה גם אחריו) פרק את מה שעל ליבו בצורה מכובדת, הדבר הכי לא מכובד שם זה שהוא כתב לעופר "אתה לא הפועל", שזה לא נכנס לטופ 100000 דברים נוראיים שבעלים שמעו מאוהדים.
התגובה של עופר מגעילה ברמות, ביריונית וחסרת רגישות.
מעניין לכמה אוהדים שגידפו את רמי כהן כשעופר עשה תחזיקו אותי, רמי כהן ענה ככה (מעריך שאפס).
מעניין אם גולדהאר אי פעם פנה ככה לאוהד. או יעקב שחר.
מי שלא מבין למה עופר מתנהג ככה זה רק מי שעדיין מאמין לו שהוא באמת רוצה בטובת הפועל בגלל שמיליארדר שם כמה מיליונים שיכולים לחזור אליו מהר מאוד אם ירצה (תשאלו את טביב)
לי זה ברור מה הוא עושה ולמה הוא עונה ככה ודווקא להם
אתם לא רוצים להבין עדיין חכו עוד ועוד ועוד
לא הספיק לכם שאיים לברוח מהפרוייקט שכל כך חשוב לו בגלל שהיה צריך לשים פיקדון על הבטחה שלו אחרי שלא כיבד את הזכות הוטו של ההנהלה בחוזה שהוא (שוב המיליארדר) חתם עליו
כלום לא יגרום לכם להבין עד שיהיה מאוחר מידי הא? להכל יהיה לכם הסבר על למה אתם הייתם אולי עושים את הדבר ההזוי חוקית, עסקית או ניהולית החדש שלו
לי זה ברור מה הוא עושה ולמה הוא עונה ככה ודווקא להם
אתם לא רוצים להבין עדיין חכו עוד ועוד ועוד
לא הספיק לכם שאיים לברוח מהפרוייקט שכל כך חשוב לו בגלל שהיה צריך לשים פיקדון על הבטחה שלו אחרי שלא כיבד את הזכות הוטו של ההנהלה בחוזה שהוא (שוב המיליארדר) חתם עליו
כלום לא יגרום לכם להבין עד שיהיה מאוחר מידי הא? להכל יהיה לכם הסבר על למה אתם הייתם אולי עושים את הדבר ההזוי חוקית, עסקית או ניהולית החדש שלו
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
בואו ננסה לחשוב רציונלית שנייה על איזה הישגים הגבר רצח הזה שהיה פה לפניי עופר ויהיה פה אחריי (לטענתו ) יוביל אותנו , כמובן שהתשובה היא כלום ושום דבר , אבל כמה כיף שהוא הפועל ועופר לא אה ?
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 72 לייקים
אם למישהו פה זה נראה תקין החרא שהוא כתב לאוהד שלנו בטוויטר ואתם מנסים להצדיק את זה, אני מרחם עליכם.
רשימת נודניקים זה החיים.
הנה הזלזול בכל ההיסטוריה והעתיד של הפועל בלי ינאי! מה זה החרא הזה?! איך תומכי מעבר לא שמים לב לאנשים האלה פה?
לפני ינאי שהיה 51% לקהל כמו החוק הגרמני היה גמרים ומיקומים גבוהים
ינאי לא בא לקבוצה קטנה והרים אותה מהקרשים כמו שאתם משחקים אותה
אפילו עם בעלות מלאה עשינו דברים יפים
הוא קיבל הכל חוץ מ3 דברים ו1 מהם הוא כבר לקח והיה דיון בפורום פה כבר על שינוי הלוגו ע"י אותם אנשים שאומרים שהפועל היא כלום בלי ינאי ומותר לו הכל כי הוא שם 100 מיליון ולא מבינים למה מיחסים אותם לזנות
נערך לאחרונה על ידי דיייי ב 12 ינואר 2025, 17:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
"גמרים ומיקומים גבוהים", אתה מתכוון לגמר גביע אחד שעשינו בכמעט עשור מאז שעלינו חזרה (שגם היה בעונה שהסתיימה במקום שביעי והדחה מול מכבי עלובה)? כי חוץ מזה היינו הכי בינוניים שאפשר במקרה הטוב ונלחמים נגד הירידה במקרה הרעדיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:24הנה הזלזול בכל ההיסטוריה והעתיד של הפועל בלי ינאי! מה זה החרא הזה?! איך תומכי מעבר לא שמים לב לאנשים האלה פה?
הוא קיבל הכל חוץ מ3 דברים ו1 מהם הוא כבר לקח והיה דיון בפורום פה כבר על שינוי הלוגו ע"י אותם אנשים שאומרים שהפועל היא כלום בלי ינאי ומותר לו הכל כי הוא שם 100 מיליון
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אני בטוח שמאות אנשים יקללו אותך שבועות, כולל בטלויזיה אחרי שהשקעת את הנשמה שלך, ושניה אחרי אחד ההפסדים הכואבים כשאתה מבואס רצח וגמור ירקדו לך על הדם, ויגידו שאתה לא שייך ותעוף מפה אחרי כל ההשקעה, אני בטוח שאתה תבוא בגישה סובלנית ומחילה.נורמה ג'ין כתב:אם למישהו פה זה נראה תקין החרא שהוא כתב לאוהד שלנו בטוויטר ואתם מנסים להצדיק את זה, אני מרחם עליכם.
לי זה לא נראה תקין החרא שהוא כתב לאוהד, מהסיבה שאני הייתי מתפוצץ על אמא שלו וחוסם אותו על רבע ממה שאמר אחרי ההפסד אתמול.
הבעיה שעופר מתייחס וקורא.
אחרי שהתחילו הקללות נגדו כתבתי שזה היה ברור מה שיקרה, הסבלנות שלו תרד לאפס.
תשלח מכתב להתאחדות למה ספרא מתעלם ממה שכותבים לו אוהדי מכבי ובית"ר, והכי חשוב להיות בנאדם.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני שוב אומר שכדורסל לא מעניין אותי באז שעלינו לליגת העל כי הספורט עצמו לא מעניין אותי והייתי שם נטו כנאמנות לקבוצהadom4 כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:26"גמרים ומיקומים גבוהים", אתה מתכוון לגמר גביע אחד שעשינו בכמעט עשור מאז שעלינו חזרה (שגם היה בעונה שהסתיימה במקום שביעי והדחה מול מכבי עלובה)? כי חוץ מזה היינו הכי בינוניים שאפשר במקרה הטוב ונלחמים נגד הירידה במקרה הרעדיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:24הנה הזלזול בכל ההיסטוריה והעתיד של הפועל בלי ינאי! מה זה החרא הזה?! איך תומכי מעבר לא שמים לב לאנשים האלה פה?
הוא קיבל הכל חוץ מ3 דברים ו1 מהם הוא כבר לקח והיה דיון בפורום פה כבר על שינוי הלוגו ע"י אותם אנשים שאומרים שהפועל היא כלום בלי ינאי ומותר לו הכל כי הוא שם 100 מיליון
לפי ויקיפדיה הקבוצה עברה ל51% ינאי ב2023 וב22/23 הגענו לגמר פלייאוף ממקום שלישי אחרי גמר גביע עונה לפני היה עוד הרבה רבע וגם איזה חצי גמר
כלומר זה היה כל הזמן בתהליך של גרף עליה מבין? יודע סטטיסטיקה? יופי
ככה שהוא לא הגיע לקבוצה בקרשים ותפסיקו כבר לזלזל במה שבנינו
ומי שלא מסכים איתם גם הוא לא הבין עדיין למה עופר מתנהג ככה ומה מטרותיו האמיתיות לפחות תראו את זה! אנשים שיורקים לכל הפרוייקט הזה בפנים ומשתינים עליו בקשת
זאת הייתה תגובה מאוד יפה להבדיל משאר התגובות שקיבל אז מעניין למה דווקא הלך עליוגביזון כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:27אני בטוח שמאות אנשים יקללו אותך שבועות, כולל בטלויזיה אחרי שהשקעת את הנשמה שלך, ושניה אחרי אחד ההפסדים הכואבים כשאתה מבואס רצח וגמור ירקדו לך על הדם, ויגידו שאתה לא שייך ותעוף מפה אחרי כל ההשקעה, אני בטוח שאתה תבוא בגישה סובלנית ומחילה.נורמה ג'ין כתב:אם למישהו פה זה נראה תקין החרא שהוא כתב לאוהד שלנו בטוויטר ואתם מנסים להצדיק את זה, אני מרחם עליכם.
לי זה לא נראה תקין החרא שהוא כתב לאוהד, מהסיבה שאני הייתי מתפוצץ על אמא שלו וחוסם אותו על רבע ממה שאמר אחרי ההפסד אתמול.
תשלח מכתב להתאחדות למה ספרא מתעלם ממה שכותבים לו אוהדי מכבי ובית"ר, והכי חשוב להיות בנאדם.
בכל מקרה אם היית מתפוצץ על כל אחד לא היה לך זמן יותר מידי וכנראה זה למה הוא מיליארדר ואתה לא
המוח שלו שונה משלך והתגובה הזאת שלו הייתה קרה ומכוונת עם רעיון מאוד ברור מאחוריו
גם מי שיכול אולי להיות תפר בקהלים צריך ללכת
כי המטרה שלו היא לזיין את הפועל בסופו של תהליך
-
- קיבל.ה 753 לייקים
"הבעיה שעופר מתייחס וקורא."
מציע לעופר, להפסיק להגיב.
הציוצים שלו, כמו לפני המשחק עם מכבי, או כמו ביום שישי לא מועילים להפועל.
תתמקד בעשיה, בקידום המותג. הכלבים נובחים והשיירה עוברת...
תתעלם מהכתבלבים שמרביתם, נהנו היום לחגוג עלינו, ועליו בהפסד המבאס אתמול.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אדום ותיק כתב:"הבעיה שעופר מתייחס וקורא."

-
- קיבל.ה 1621 לייקים
הגמר בשנה לפני שהוא קנה רשמית את הפועל היה במימונו (אתה אולי לא עוקב אבל על שחקן בשם אונוואקו שמעת? וזאת רק דוגמא אחת לכסף שהוא שם בקבוצה באותה שנה)דיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:36אני שוב אומר שכדורסל לא מעניין אותי באז שעלינו לליגת העל כי הספורט עצמו לא מעניין אותי והייתי שם נטו כנאמנות לקבוצהadom4 כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:26"גמרים ומיקומים גבוהים", אתה מתכוון לגמר גביע אחד שעשינו בכמעט עשור מאז שעלינו חזרה (שגם היה בעונה שהסתיימה במקום שביעי והדחה מול מכבי עלובה)? כי חוץ מזה היינו הכי בינוניים שאפשר במקרה הטוב ונלחמים נגד הירידה במקרה הרעדיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:24
הנה הזלזול בכל ההיסטוריה והעתיד של הפועל בלי ינאי! מה זה החרא הזה?! איך תומכי מעבר לא שמים לב לאנשים האלה פה?
לפי ויקיפדיה הקבוצה עברה ל51% ינאי ב2023 וב22/23 הגענו לגמר פלייאוף ממקום שלישי אחרי גמר גביע עונה לפני היה עוד הרבה רבע וגם איזה חצי גמר
ומי שלא מסכים איתם גם הוא לא הבין עדיין למה עופר מתנהג ככה ומה מטרותיו האמיתיות לפחות תראו את זה! אנשים שיורקים לכל הפרוייקט הזה בפנים ומשתינים עליו בקשת
להגיע לרבע גמר זה לסיים עונה סדירה במקום 7-8 ולעוף בסוויפ. הישג גדול זה לא
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
והחרא שהאוהד כתב לו נראה לך תקין ?נורמה ג'ין כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:14 אם למישהו פה זה נראה תקין החרא שהוא כתב לאוהד שלנו בטוויטר ואתם מנסים להצדיק את זה, אני מרחם עליכם.
הרבה כותבים שזה החרא שבעלים של קבוצה צריך לאכול מאוהדים שלו ולהתמודד
אז עופר לא מוכן לאכול את החרא הזה. תתמודדו אתם
-
- קיבל.ה 574 לייקים
תגובה יפה מאד? כי היא לא כללה קללות ואיומים? אם כן, אז כנראה שההגדרה שלך ליפה מאד היא מאד רחבה.דיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:40זאת הייתה תגובה מאוד יפה להבדיל משאר התגובות שקיבל אז מעניין למה דווקא הלך עליוגביזון כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:27אני בטוח שמאות אנשים יקללו אותך שבועות, כולל בטלויזיה אחרי שהשקעת את הנשמה שלך, ושניה אחרי אחד ההפסדים הכואבים כשאתה מבואס רצח וגמור ירקדו לך על הדם, ויגידו שאתה לא שייך ותעוף מפה אחרי כל ההשקעה, אני בטוח שאתה תבוא בגישה סובלנית ומחילה.נורמה ג'ין כתב:אם למישהו פה זה נראה תקין החרא שהוא כתב לאוהד שלנו בטוויטר ואתם מנסים להצדיק את זה, אני מרחם עליכם.
בכל מקרה אם היית מתפוצץ על כל אחד לא היה לך זמן יותר מידי וכנראה זה למה הוא מיליארדר ואתה לא
המוח שלו שונה משלך והתגובה הזאת שלו הייתה קרה ומכוונת עם רעיון מאוד ברור מאחוריו
גם מי שיכול אולי להיות תפר בקהלים צריך ללכת
כי המטרה שלו היא לזיין את הפועל בסופו של תהליך
המוח של עופר שונה? מנין לך? זה מפרסום אבחון נוירולוגי שלו? דו"ח פסיכולוגי? על בסיס מה אתה מבסס? או שירית חץ ואתה מסמן המטרה מסביב?
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
- עופר: שם סכומים חסרי תקדים בהפועל, משחק היסטורי עם כמות אוהדי הפועל הגדולה אי פעם
- עופר יא בנזונה, תשרף עם הכסף עופר, כל הכסף לתרופות עופר
- אתה יוכל להזדכות על המנוי ואז אחסום אותך, לא צריך אותך
- ראיתם מה הוא כתב לי??
מצלם מסך ושולח שיהיה וראלי אני אזיין אותו, אמאאאא עופר כתב לי שהוא לא אוהב אותייייי
- עופר יא בנזונה, תשרף עם הכסף עופר, כל הכסף לתרופות עופר
- אתה יוכל להזדכות על המנוי ואז אחסום אותך, לא צריך אותך
- ראיתם מה הוא כתב לי??

-
- קיבל.ה 574 לייקים
אין כמו גמרים ומיקומים גבוהים. הכי טוב שאיפות כמו נס ציונה, גלבןע/גליל או באר שבע . אגב נחש מה- כל הקבוצות האלו זכו במפעל אירופי (נס ציונה ביורופקפ, האחרות בבלקנית), אנחנו אפילו את זה לא.דיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:24הנה הזלזול בכל ההיסטוריה והעתיד של הפועל בלי ינאי! מה זה החרא הזה?! איך תומכי מעבר לא שמים לב לאנשים האלה פה?
הוא קיבל הכל חוץ מ3 דברים ו1 מהם הוא כבר לקח והיה דיון בפורום פה כבר על שינוי הלוגו ע"י אותם אנשים שאומרים שהפועל היא כלום בלי ינאי ומותר לו הכל כי הוא שם 100 מיליון ולא מבינים למה מיחסים אותם לזנות
אם הייתי רואה אופציה להתקדם בלי בעלים עשיר מעבר למה שעשינו- מעולה. בפועל, אנחנו- הקבוצה עם הקהל השני או השלישי בליגה , ועם הכי הרבה אליפויות אחרי ההם, לא גירדנו תואר מאז שנות ה90 למעט גביע האיגוד לליגות נמוכות.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מכבד מאד את עמדתך ומציע להיזכר קצת בהיסטוריה של העמותה.דיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:24הנה הזלזול בכל ההיסטוריה והעתיד של הפועל בלי ינאי! מה זה החרא הזה?! איך תומכי מעבר לא שמים לב לאנשים האלה פה?
1. תשלומי החברים, החסויות שמנהלי העמותה בראשות רמי(

2. רמי יזם את השינוי בתקנון שמאפשר מכירה של עד 49% למשקיע חיצוני. כך נכנס ידידיה רפפורט. כמדומני עם 15%.
3. זוכר את הויכוח הער שהייה בפורום, לפני קבלת ההחלטה על שינוי התקנון. כשחלק מהחברים רצו להישאר בבעלות מלאה ולהמשיך להיות בהישגיות נמוכה (חצי גמר מול נתניה זה היה השיא), זה היה אז ברור שאו שנשארים מתנס או שהולכים קדימה למיקצוענות ושיתופי בעלות שיוכלו להביאנו להישגים כקבוצה. והרוב רצה לזוז קדימה ולהוסיף עוד V בחולצת המטרות. לכן שונה התקנון.
4. הכספים של ידידיה לא הספיקו, גם הגידול בחסויות ובמכירת המנויים עדיין הביאו אותנו גג לחצי. הוכנס שותף נוסף אבי אייזנברג אבל גם התקציב שגדל עדיין לא הביא תואר. אבל זה הביא לכדורסל טוב מאד, הצגות, ודרייב אין מלא.
5. ועדיין, גרעונות שמתגלגלים מעונה לעונה (כך התחילה המפולת גם בכדורגל - גילגול חובות). לא מכיר\בקיא בנתונים אבל לא ראיתי עד עכשיו שום הכחשה בנושא אי קבלת אישור ניהול תקין בגלל אי הגשת מאזן.
בבירור האוהדים רוצים גם הישגים- תארים. לא רק מחמאות.
זה מה שעופר בא לתת.
העמותה חשבה שהוא יהיה רק משקיע. אבל עופר בא כדי לנהל ולהוביל בדרך אחרת.
חבל מאד שהעמותה נגררה למצב לעומתי שאינו משפר דבר!
חבל מאד שאנשים טובים, שהתנגדו למעבר ליד אליהו נגררו לתגובות הלא מכבדות בערב עצוב, וחלקם גם רקד על הדם.
מקווה שנשמח כולנו בהישג (תואר) הראשון של קבוצתנו.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 12 ינואר 2025, 18:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 574 לייקים
כדורסל לא מעניין אותך?? אז מה אתה כותב מגילות ב5 אשכולות שונים???דיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:36אני שוב אומר שכדורסל לא מעניין אותי באז שעלינו לליגת העל כי הספורט עצמו לא מעניין אותי והייתי שם נטו כנאמנות לקבוצהadom4 כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:26"גמרים ומיקומים גבוהים", אתה מתכוון לגמר גביע אחד שעשינו בכמעט עשור מאז שעלינו חזרה (שגם היה בעונה שהסתיימה במקום שביעי והדחה מול מכבי עלובה)? כי חוץ מזה היינו הכי בינוניים שאפשר במקרה הטוב ונלחמים נגד הירידה במקרה הרעדיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 17:24
תעודד ברגל, תתמוך בכדורגל נשים,תשקם את קבוצת הכדוריד, מה אתה רוצה ממי שכן מתעניין בכדורסל?
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
למה הבן אדם חייב למחוק את הטוויטר כדי שאנשים שלא מסכימים איתו לא יספימו?עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 10:20 איףף
אף אחד לא ציפה לחיבוק.
מצפה ממנו לא לקרוא כל הודעה שנשלחת אליו כי אני בטוח שיש כאלו שגם לא נעימות לקריאה, ובטח שלא להגיב.
ואם הוא בוחר לעשות את זה, זכותי לטעון שהשילוב הזה לא יחזיק מעמד מעל שנה.
זה ברור שהקללות יוחרפו עם הזמן, איזה סיכוי יש לבן אדם רגיש כזה לשרוד בתפקיד?
הבן אדם חייב למחוק את הטוויטר או מה שזה לא יהיה.
אני לא חושב שהתגובה שלו לא מתאימה אבל ראבק היא גם לא נוראית כמו שאתםּ עושים. איך אומרים לא שופטים אדם בכיסו בכוסו ובכעסו... והאמת היא שזה די נוגע ללב שהוא באמת לוקח הפסדים קשה... כנראה שהוא מתחיל להיות אוהד...
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
ועוד משהו חשוב...
הפועל תהיה לפני עופר ואחרי עופר.
גם מי שבא בגלל עופר בהמשך יהפוך להיוצ אוהד כמוכם. הילדים שלו עוד יהיו יום אחר באולטראס. זה הגלל של האהדה. במקום לריב למי יש יותר גדול כדי שנבין שכולנו אוהדים גם אם הסיבה שהגענו להפועל שונה לכולנו תקווה אחת... שדון שימון ימות לאחר אליפות אדומה
הפועל תהיה לפני עופר ואחרי עופר.
גם מי שבא בגלל עופר בהמשך יהפוך להיוצ אוהד כמוכם. הילדים שלו עוד יהיו יום אחר באולטראס. זה הגלל של האהדה. במקום לריב למי יש יותר גדול כדי שנבין שכולנו אוהדים גם אם הסיבה שהגענו להפועל שונה לכולנו תקווה אחת... שדון שימון ימות לאחר אליפות אדומה
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
כי לדעתי בקצב הזה הוא לא הולך לסיים את העונה בהפועל, ודי ברור שזה מסלול ישיר לפירוק.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 18:19למה הבן אדם חייב למחוק את הטוויטר כדי שאנשים שלא מסכימים איתו לא יספימו?עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 10:20 איףף
אף אחד לא ציפה לחיבוק.
מצפה ממנו לא לקרוא כל הודעה שנשלחת אליו כי אני בטוח שיש כאלו שגם לא נעימות לקריאה, ובטח שלא להגיב.
אני לא חושב שהתגובה שלו לא מתאימה אבל ראבק היא גם לא נוראית כמו שאתםּ עושים. איך אומרים לא שופטים אדם בכיסו בכוסו ובכעסו... והאמת היא שזה די נוגע ללב שהוא באמת לוקח הפסדים קשה... כנראה שהוא מתחיל להיות אוהד...
ולא חייב למחוק, אפשר לא להכנס לכל הודעה אם אין לך את החוסן להתמודד איתה.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
לא מצדיק את הנאמר בציוץ.
אבל חלאס זה ילדותי

אבל חלאס זה ילדותי

-
- קיבל.ה 574 לייקים
שנים היו לנו ברגל בעלים שלא סופרים אותנו ולא דיברו עם אוהדים.עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 18:49כי לדעתי בקצב הזה הוא לא הולך לסיים את העונה בהפועל, ודי ברור שזה מסלול ישיר לפירוק.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 18:19למה הבן אדם חייב למחוק את הטוויטר כדי שאנשים שלא מסכימים איתו לא יספימו?עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 10:20 איףף
אף אחד לא ציפה לחיבוק.
עד שסופסוף יש אחד שמתייחס ...
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
למה מה כבר קרה ? מישהו שלח לו הודעה שלא נראית לו והקבוצה הפסידה ? גם לפניי המעבר הוא לא באמת רצה לעזוב אז על דבר כזה ?
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
יכול להיות שאתה צודקתא מרבוטא כתב: ↑12 ינואר 2025, 18:57שנים היו לנו ברגל בעלים שלא סופרים אותנו ולא דיברו עם אוהדים.עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 18:49כי לדעתי בקצב הזה הוא לא הולך לסיים את העונה בהפועל, ודי ברור שזה מסלול ישיר לפירוק.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 18:19
למה הבן אדם חייב למחוק את הטוויטר כדי שאנשים שלא מסכימים איתו לא יספימו?
עד שסופסוף יש אחד שמתייחס ...
לדעתי זה לא יגמר טוב
-
- קיבל.ה 951 לייקים
הוא מבין בהרבה דברים אבל הוא לא מבין מספיק בקהל של הפועל
הדבר הכי טוב שהוא יכול זה לא להוציא שום מילה
ואם כבר יוצאות המילים, אז שאלו יהיו רק מילות קירוב ואחדות, לנסות לקרב את כל המחרימים
חבל שהוא נופל בזה פעם אחר פעם אחר פעם ורק נותן לחם למלעיזים
הדבר הכי טוב שהוא יכול זה לא להוציא שום מילה
ואם כבר יוצאות המילים, אז שאלו יהיו רק מילות קירוב ואחדות, לנסות לקרב את כל המחרימים
חבל שהוא נופל בזה פעם אחר פעם אחר פעם ורק נותן לחם למלעיזים
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
עופר ערב אישית לחוזים.עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 18:49כי לדעתי בקצב הזה הוא לא הולך לסיים את העונה בהפועל, ודי ברור שזה מסלול ישיר לפירוק.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 18:19למה הבן אדם חייב למחוק את הטוויטר כדי שאנשים שלא מסכימים איתו לא יספימו?עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 10:20 איףף
אף אחד לא ציפה לחיבוק.
עופר בהסכם הכניס לעמותה כמב מליונים טובים כדי להתארגן ליום שאחרי.
בהתנהלות נכונה בבניית תוכנית גיבוי ליום שאחראי לא היה אמור להיות שום פירוק.
בפועל לא נראה שיש תוכנית ליום הזה ועיקר המאמצים של העמותה והאולטראס זה לקדם את בואו, עופר לא מענין רק הפועל, וההתנהלות כרגע לדעתי מסוכנת לקבוצה...
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אתה אומר את זה בהנחה שהעמותה לא מתה..El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 19:01עופר ערב אישית לחוזים.עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 18:49כי לדעתי בקצב הזה הוא לא הולך לסיים את העונה בהפועל, ודי ברור שזה מסלול ישיר לפירוק.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 18:19
למה הבן אדם חייב למחוק את הטוויטר כדי שאנשים שלא מסכימים איתו לא יספימו?
בפועל לא נראה שיש תוכנית ליום הזה ועיקר המאמצים של העמותה והאולטראס זה לקדם את בואו, עופר לא מענין רק הפועל, וההתנהלות כרגע לדעתי מסוכנת לקבוצה...
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
העמותה התאבדה. העמותה יכלה להתכונן ליום שאחרי ולבנות חוסן כלכלי. במקום זה היא רצה לבזבז כסף על אסא תא והיא מעלה באמון חברי העמותה כשגררה את ההצבעה כי היא דפקה את סעיף הווטו עד הסוף.עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 19:03אתה אומר את זה בהנחה שהעמותה לא מתה..El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 19:01עופר ערב אישית לחוזים.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
מוכן לפרוש בפניני את הלוגיקה? לא בצניות בשיא הרצינות.
עופר נתפס אצלי כאדם שילך ראש בקיר 1000 פעם עד שהוא יסדק. להבנתי יש לו איזו תוכנית עיסקית שקשורה בהפועל אבל יש לו גם משהו נגד מכבי, אולי כועס על הבעלים שסירבו לו, אולי הם שברו לו את הלב כמו לאוהד שכתב לעופר ואולי דברים אחרים, אין לי מושג... אבל כשאני משלב את שני הדברים אני לא חושב שעופר יציאש כל כך מהר.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
הוא מרגיש צורך להכנס בכל מי שעומד מולו, אני חושש מהיום שהמועדון יהיה על הכוונת שלו.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 19:06מוכן לפרוש בפניני את הלוגיקה? לא בצניות בשיא הרצינות.
עופר נתפס אצלי כאדם שילך ראש בקיר 1000 פעם עד שהוא יסדק. להבנתי יש לו איזו תוכנית עיסקית שקשורה בהפועל אבל יש לו גם משהו נגד מכבי, אולי כועס על הבעלים שסירבו לו, אולי הם שברו לו את הלב כמו לאוהד שכתב לעופר ואולי דברים אחרים, אין לי מושג... אבל כשאני משלב את שני הדברים אני לא חושב שעופר יציאש כל כך מהר.
קח תרחיש שהאולטראס מחריף את המאבק ולא מסתפק ב"לא באים" ואפילו מצרף את ביתו ואשתו ז"ל לרפטואר השירים, אני לא רואה בן אדם רגיש כזה נשאר אדיש.
עם הפילוג והשסע הקיים שנראה שלא הולך להתאחות, שני הצדדים יעמדו איתנים על הצד שלהם, והקנאה של אולטראס הפועל גוברת על המוטיבציה של עופר מנגד.
עופר אמר בפיצוץ האחרון לפני שוועד העמותה התפטר שהוא ימכור את השחקנים בbuy out ויש לו אופציות אחרות(קבוצות) על הפרק.
העמותה איבדה לגיטימציה בקרב הקהל ובצדק, והיא לא תוכל להרים את הקבוצה מהקרשים לאחר שעופר יעזוב.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
הציוץ טיפשי מאוד אני מסכים.
אבל מה הצורך להגיב עליו? מה זה נתן?
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אז אם זה המצב ואני יכול לקבל אותו...עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 19:16הוא מרגיש צורך להכנס בכל מי שעומד מולו, אני חושש מהיום שהמועדון יהיה על הכוונת שלו.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 19:06מוכן לפרוש בפניני את הלוגיקה? לא בצניות בשיא הרצינות.
קח תרחיש שהאולטראס מחריף את המאבק ולא מסתפק ב"לא באים" ואפילו מצרף את ביתו ואשתו ז"ל לרפטואר השירים, אני לא רואה בן אדם רגיש כזה נשאר אדיש.
עם הפילוג והשסע הקיים שנראה שלא הולך להתאחות, שני הצדדים יעמדו איתנים על הצד שלהם, והקנאה של אולטראס הפועל גוברת על המוטיבציה של עופר מנגד.
עופר אמר בפיצוץ האחרון לפני שוועד העמותה התפטר שהוא ימכור את השחקנים בbuy out ויש לו אופציות אחרות(קבוצות) על הפרק.
העמותה איבדה לגיטימציה בקרב הקהל ובצדק, והיא לא תוכל להרים את הקבוצה מהקרשים לאחר שעופר יעזוב.
למה האשמה היא יוצר על עופר מאשר על האולטראס והעמותה?
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
הציוץ המקורי דבילי ולא נותן כלום. הוא גם לא לוקח כלום, כי מי שצייץ אותו זה סתם מישהו.
עופר ינאי, לעומת זאת, הוא לא סתם מישהו.
התגובה שלו גם לא נותנת כלום, אבל "לוקחת" או "עולה" הרבה - לכל הפחות היא פוגעת באחווה\אחדות\סולידריות בין האוהדים ומלבה את השסע, במקום לעשות את ההפך המוחלט (מה שהייתי מצפה ממנו בתור מי שעומד בראש המערכת).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
כולם אשמים.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 19:22אז אם זה המצב ואני יכול לקבל אותו...עידן סרור כתב: ↑12 ינואר 2025, 19:16הוא מרגיש צורך להכנס בכל מי שעומד מולו, אני חושש מהיום שהמועדון יהיה על הכוונת שלו.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2025, 19:06
מוכן לפרוש בפניני את הלוגיקה? לא בצניות בשיא הרצינות.
למה האשמה היא יוצר על עופר מאשר על האולטראס והעמותה?
היחידי שזה תלוי בו, זה עופר.
האולטראס יכולים לא להגיע למשחקים ולקלל אותו בכל זמן נתון, אם זה לא יזיז לו, הקבוצה מרוויחה.
על העמותה אין טעם לדבר בכלל, פשוט אפשר להסיק שהיא לא תהיה מה שהייתה במקרה ועופר הולך.
ברגע שעופר מגיב בילדותיות לכל ציוץ של קהל רחב שעוד בגבולות הטעם הטוב, מה תהיה תגובתו אם המאבק יחריף?
אני חושש שהוא ימיר את הרצון בלמחוק את מכבי בלמחוק את הפועל.
וזה לא יהיה לו כזה קשה במצב הנוכחי.
הלוואי ואני טועה ויש לו עור של פיל