עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אני לא מבין.
האוהד ששלח לו את ההודעה הוא הלא בסדר?
אני לא ציני בכלל הפעם, תסבירו לי למה
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

למה זה טוב כתב: 12 ינואר 2025, 09:34
אדום אש כתב: 12 ינואר 2025, 09:33
עידן סרור כתב: 12 ינואר 2025, 09:26 תמונה
תוכל לפרסם את השיחה המלאה?
תמונה
Well...
לא אהבתי את מה שעופר ענה, הטון ורוח הדברים בהחלט לא נעימים והייתי מצפה מהבעלים שלנו לגלות יותר רגישות (למרות שכל היכולת להתכתב איתו בפרטי היא דיי יוצאת דופן בפני עצמה).
אבל מה הוא אמור לענות להודעה כזאת? לפרסם רק את הסקרינשוט הראשון מבלי להראות את ההודעה שקדמה לכך זאת מניפולציה פר אקסלנס.
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

למה זה טוב כתב: 12 ינואר 2025, 09:55
גביזון כתב: 12 ינואר 2025, 09:50
למה זה טוב כתב:
תקרא מה רשמו לו, מה אתה מבלבל את השכל
צודק, עופר באמת לא הפועל
האוהדים האלה צריכים רק הפועל, זה מה חינכו אותנו והרגילו אותנו, אנחנו קבוצה מיוחדת.
להלן הפועלתמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk
די נו.
העניין הוא לא אם עופר הוא הפועל או לא. העניין הוא שבעלים של מועדון לא יכול לשלוח אוהדים להתבייש ולבטל מנוי כשהם רק פורקים תסכול ומבקרים אותו על התנהלות רעה שלו.
לשלוח לבטל מנוי זה לאנשים שעושים דברים בכמה וכמה רמות מעל מה שהשניים האלה בטוויטר רשמו.
בנאדם אומר מפורשות שעופר לא הפועל וכל עוד הוא בהפועל , אז האוהד לא מגיע למשחקים סופית.
ואז עופר מציע לו זיכוי מלא על מנוי, וגם לא מעוניין להמשיך שיח איתו.
לא הבנתי איפה הבעיה
אחד לא רוצה לבוא למשחקים
השני לא מסכים איתו, מציע לו כסף חזרה ולא מעוניין בהמשך השיחה
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

מה בדיוק אותו אוהד שקרא לעופר לא הפועל ציפה שעופר יעשה אני לא מבין?
אמר לו יפה שהוא יזכה אותו ושהוא רוצה אוהדים שאוהדים את הקבוצה, והוא חוסם אותו, יותר מזה, עוד נתן לו לענות על זה ולא חסם ישר
למה שהוא לא יחסום אותו? מה יש לו את הצורך לקבל הודעות מאנשים שלא רק שלא באים לעודד, עוד עושים נזק ומחאות
מבין אותו, ענה לו יפה שהוא יקבל זיכוי והוא חוסם אותו

אני באופן אישי חושב שהוא חייב להפסיק, לא להפסיק לענות אלא פשוט להפסיק להסתכל, אי אפשר שכל נוד שקורה ברשתות החברתיות הופך לכותרות ועוד השפעה שלילית על הקבוצה

ורוי שאלו אותך פה כמה פעמים ולא חושב שראיתי תשובה שלך לעניין הזה
נגיד ומחר בבוקר עופר עוזב, משאיר את הקבוצה נקייה מחובות ולא מפרק אותה, המחאה הצליחה, מה עכשיו?
חוזרים לעמותה שתנהל אותנו? מחפשים בעלים אחר?
חוזרים לדרייב אין ומוותרים על 3500 מנויים?

אני שואל בשיא הרצינות כי אני לא מבין את המחאה הזאת, אבל מבין שיש התנגדות ליד אליהו ומבין גם מאיפה היא נובעת
מה השורה התחתונה?
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

כל זה בגלל פאקינג הפסד , מתנגדי המעבר מחכים בפינה וזה בלתי נסבל
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

לא נמאס מאוהדי הפועל שמנסים לשים מקלות בגלגלים?
ביום שהם יצליחו לשבור אותו הם כמובן יגידו ״ידענו שהוא יעזוב״

מדברים על זה שהאווירה לא טובה בזמן שהגוש המעודד מחרים, מה ציפו שיהיה?
מדברים על אוהדים שיוצאים מוקדם, איזה שטויות, מאז ומתמיד היו את אלו שיצאו מוקדם, גם בדרייב אין ובטח בטח אם מרחיבים את קהל האוהדים

פשוט לא רוצים שהפרוייקט שלו יצליח וחבל

פשוט קהילה עם יצר הרס עצמי שלא נגמר
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

אתם מבינים שעופר אחרי הפסדים לוקח את זה אחושרמוטה קשה, חלק פה גם לוקחים קשה הפסדים, לבוא אליו בהודעה כזאת אחרי הפסד כואב ולצפות לאיזה חיבוק מזוייף זה בדיחה של "כן אני לא הפועל, אמרתי את זה מליון פעם אבל זה לא מספיק לכם, מה תרצה עכשיו אוהד אמת כדי שתגיע, מה עלי לעשות כעת?"
חליק נו

Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 12 ינואר 2025, 10:09 לא נמאס מאוהדי הפועל שמנסים לשים מקלות בגלגלים?

מדברים על אוהדים שיוצאים מוקדם, איזה שטויות, מאז ומתמיד היו את אלו שיצאו מוקדם, גם בדרייב אין ובטח בטח אם מרחיבים את קהל האוהדים

רק מקלות בגלגלים
אנחנו רוצים שהפועל תיכשל
לא ברור שזו המטרה שלנו ?
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Red roy כתב: 12 ינואר 2025, 10:14
Giovanni Giorgio כתב: 12 ינואר 2025, 10:09 לא נמאס מאוהדי הפועל שמנסים לשים מקלות בגלגלים?

רק מקלות בגלגלים
אנחנו רוצים שהפועל תיכשל
לא ברור שזו המטרה שלנו ?
רוי קפצת אתמול למזרקות בכיכר רבין? תגיד את האמת
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

איףף
אף אחד לא ציפה לחיבוק.

מצפה ממנו לא לקרוא כל הודעה שנשלחת אליו כי אני בטוח שיש כאלו שגם לא נעימות לקריאה, ובטח שלא להגיב.
ואם הוא בוחר לעשות את זה, זכותי לטעון שהשילוב הזה לא יחזיק מעמד מעל שנה.
זה ברור שהקללות יוחרפו עם הזמן, איזה סיכוי יש לבן אדם רגיש כזה לשרוד בתפקיד?
הבן אדם חייב למחוק את הטוויטר או מה שזה לא יהיה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

עידן סרור כתב:איףף
אף אחד לא ציפה לחיבוק.

מצפה ממנו לא לקרוא כל הודעה שנשלחת אליו כי אני בטוח שיש כאלו שגם לא נעימות לקריאה, ובטח שלא להגיב.
ואם הוא בוחר לעשות את זה, זכותי לטעון שהשילוב הזה לא יחזיק מעמד מעל שנה.
זה ברור שהקללות יוחרפו עם הזמן, איזה סיכוי יש לבן אדם רגיש כזה לשרוד בתפקיד?
הבן אדם חייב למחוק את הטוויטר או מה שזה לא יהיה.
מסכים עם כל מילה שכתבת פה

Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

Red roy כתב: 12 ינואר 2025, 10:14

רק מקלות בגלגלים
אנחנו רוצים שהפועל תיכשל
לא ברור שזו המטרה שלנו ?
כן זאת המטרה ״שלכם״
גם אם לא הצהרתם ככה, גם אם בכל ליבכם זה לא מה שאתם חושבים
ואתה יודע למה האמת של אלו שהגיעו חזקה יותר משל אלו של לא? הרי אתה יכול להגיד גם על כל מי שהגיע שהוא הורס להפועל. האמת היא עם אלן שהגיעו כי הם הגיעו, לאף אחד יד אליהו לא יורד טוב בגרון אבל החלטנו לבוא לעודד את הקבוצה כי הצלחתה הכי חשובה לנו
במה החרמות יעזרו? במה ההתנגחות הבלתי פוסקת עם הבעלים תעזור? מה המוטיבציה ״שלכם״? מה אתם מנסים להשיג?
לא לשחק ביד אליהו? הרי זה לא יקרה, לא משנה על איזה אילנות אתה נתלה, הרי הבורר פסק שלפחות עד סוף העונה נשחק שם, פתאום ההחלטה הזאת לא טובה?
מה עוד אתם מנסים להשיג? לשמור על הפועל מעופר ינאי? בוא תסביר לי איך בן אדם ששם כל כך הרבה כסף מסוכן להפועל, מה הוא יכול לעשות? לקום יום אחד וללכת? אוקי נו, איפה הסיכון פה? שנישאר בלי כלום? אז סך הכל חוזרים לנקודת ההתחלה

חלאס, הויכוח פה הוא בעיקרו אגו, שליטה, מי מתווה את הדרך, מי מחליט
long live the zapta
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

אני מאוד תומך בעופר ינאי ובחזון שלו, מאתמול בלילה הוא מאוד מעצבן אותי. במקום לקשקש בטוויטר ״יורוליג זה לא לכל אחד״ (שהיה ברור שיתפוצץ לנו בפנים בדיוק כמו ״ננצח בהפרש דו ספרתי״) הייתי מצפה ממנו לאיזה םוסט עידוד אחרי הערב הלא שפשוט של אתמול.

אני בטח לא מצפה ממנו להתנגח עם אוהדים בטוויטר.
אני חושב שלכל אחד זכות להביע את דעתו ובטח שזכותו של כל אחד להחליט אם הוא בא או לא. יש לי המון ביקורת על האוהדים שחושבים שהם הפועל ויודעים מה טוב להפועל וכופים את את עצמם ואין לי שום כוונה להיות אחד מהם.

הייתי בהיכל אתמול, ומצד אחד היה מאוד מרגש ומצד שני מבאס. אין מה לעשות, העידוד של הגוש המעודד (בכוונה לא אומר אולטראס, כמו שאני לאומר אולטראס שדברים לא טובים קורים) היה חסר אתמול. זה לא משנה את הדעה שלי שהגוש המעודד צריך לעודד ולא לעשות נזק לקבוצה כמו שעשה לא מעט בעבר (גם היום שישי הקהל היה מדהים, אז זריקת הכוסות על השוער ועיכוב המשחק אני לא רוצה לראות).
מציע לכולם להפסיק לחלק ציונים ולהתאים את עצמו למצב הנתון והחדש. גם את עופר ינאי
Vinb
קיבל.ה  87 לייקים

לא מבין את העניין שאנשים קובעים לאנשים אחרים איך להנות מספורט.
מי שרוצה לעזוב שתי דקות לפני הסיום, לבריאות.
מי שרוצה להגיע שלוש שעות לפני המשחק, מעולה.
בסוף ספורט זה בעיקר בידור, ולא דת, ושכל אחד יהנה (או יסבול) איך שבא לו
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

עופר צריך להפסיק לענות לכולם, אבל להוציא אותו הרע מההתכתבות זה פשוט גניבת דעת.
האוהד שולח לו הודעה שבה הוא מציין איך עופר הופך אותנו למכבי, מסביר לו שהוא לא הפועל ולא יהיה בהפועל וחותם בזה שלא יבוא ליד אליהו.
עופר מציע לו החזר על המנוי ומסביר לו יפה שהוא מתכוון לחסום אותו (מה הוא צריך עוד רע?), אבל הוא הבעיה, לא אותו אוהד שצרשה לעצמו להשתלח בפרטי בבעלים של הקבוצה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ספרא טבא
קיבל.ה  180 לייקים

אוהדי האולטראס מאתמול מתגרים בעופר יותר מאוהדי מכבי וירושלים. עצוב שהם הגיעו למצב הזה, מרחם עליהם
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

Asafasraf כתב: 12 ינואר 2025, 12:07 עופר צריך להפסיק לענות לכולם, אבל להוציא אותו הרע מההתכתבות זה פשוט גניבת דעת.
האוהד שולח לו הודעה שבה הוא מציין איך עופר הופך אותנו למכבי, מסביר לו שהוא לא הפועל ולא יהיה בהפועל וחותם בזה שלא יבוא ליד אליהו.
עופר מציע לו החזר על המנוי ומסביר לו יפה שהוא מתכוון לחסום אותו (מה הוא צריך עוד רע?), אבל הוא הבעיה, לא אותו אוהד שצרשה לעצמו להשתלח בפרטי בבעלים של הקבוצה.

מה שאתה עושה פה זו הגניבת דעת.

האוהד (שאכן היה לפני עופר ויהיה גם אחריו) פרק את מה שעל ליבו בצורה מכובדת, הדבר הכי לא מכובד שם זה שהוא כתב לעופר "אתה לא הפועל", שזה לא נכנס לטופ 100000 דברים נוראיים שבעלים שמעו מאוהדים.

התגובה של עופר מגעילה ברמות, ביריונית וחסרת רגישות.

מעניין לכמה אוהדים שגידפו את רמי כהן כשעופר עשה תחזיקו אותי, רמי כהן ענה ככה (מעריך שאפס).
מעניין אם גולדהאר אי פעם פנה ככה לאוהד. או יעקב שחר.
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

Shacham כתב: 12 ינואר 2025, 12:41
Asafasraf כתב: 12 ינואר 2025, 12:07 עופר צריך להפסיק לענות לכולם, אבל להוציא אותו הרע מההתכתבות זה פשוט גניבת דעת.

האוהד (שאכן היה לפני עופר ויהיה גם אחריו) פרק את מה שעל ליבו בצורה מכובדת, הדבר הכי לא מכובד שם זה שהוא כתב לעופר "אתה לא הפועל", שזה לא נכנס לטופ 100000 דברים נוראיים שבעלים שמעו מאוהדים.

מעניין לכמה אוהדים שגידפו את רמי כהן כשעופר עשה תחזיקו אותי, רמי כהן ענה ככה (מעריך שאפס).
אז לא שמעת/פגשת את רמי ביציע ביום שבת בנתניה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

Red_man כתב: 12 ינואר 2025, 12:44

נכון, מוזמן להחכים אותי.
בכל מקרה רמי כבר לא בעל שום תפקיד, עופר בעל התפקיד הכי חשוב במועדון.
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

לבנאדם לא חסר כסף.
אם הוא מתעקש לנהל דיאלוגים עם כל אחד אז שיקח איש תקשורת מיומן שיהיה אחראי על הטוויטר ושינהל לו את זה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

איך יש לו בכלל זמן לנהל אימפריה עסקית פלוס מועדון ספורט אם כל היום הוא עסוק בציוצים ובלריב עם אנשים בפרטיות?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

לדעתי הסיפור של ינאי זה שהוא ניסה להיות בהנהלה של מכבי והם סירבו לו, בטח באיזה 2020-2022.
מאז כל מה שקורה זה כדי לנקום בהם במה שכביכול הכי יכאב להם. הפועל, מנורה, אנחנו רק כלי שלו פה.
זה הניחוש שלי לפחות.

הוא עוד מאיים בעזיבה אגב? בזה שאם הוא יילך, אז הוא יילך לשים כסף אצל "היריבות"?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

Shacham כתב: 12 ינואר 2025, 12:45
Red_man כתב: 12 ינואר 2025, 12:44

נכון, מוזמן להחכים אותי.
בכל מקרה רמי כבר לא בעל שום תפקיד, עופר בעל התפקיד הכי חשוב במועדון.
נראה לי שלטעון שרוב אוהדי הפועל "הלכו אחרי עופר כי ראו שטר של 200" זה לא פחות מגעיל
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

עידן סרור כתב: 12 ינואר 2025, 09:26 עריכה:
תמונה שנלקחה מהטוויטר, לא צילום מסך שלי.

תמונה
חלאה.
(אם אמיתי)
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
NARKOTIKA
קיבל.ה  110 לייקים

אני באופן יחסי תומך בו אבל זה תגובות של אדם שאיבד את זה.
קצת פאסון, אתה פאקינג הבעלים.
אני חושב שהאווירה של הקהל משפיעה עליו הרבה יותר ממה שהוא מוכן להודות.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

NARKOTIKA כתב: 12 ינואר 2025, 14:51 אני באופן יחסי תומך בו אבל זה תגובות של אדם שאיבד את זה.
נכון. מאוד מיותר והאמת, קצת מדאיג
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

NARKOTIKA כתב:אני באופן יחסי תומך בו אבל זה תגובות של אדם שאיבד את זה.
אם היו מקללים אותך הקהל של הקבוצה שלך, אחרי ששמת 100 מיליון שקל ועשית דברים שהיו נראים לא אפשריים כמו להחזיר את מוטלי, כל אחד פה, ללא יוצא מן הכלל, היה מגיב לפחות ככה אם לא יותר חריף.
NARKOTIKA
קיבל.ה  110 לייקים

ranjef כתב: 12 ינואר 2025, 15:00
אם היו מקללים אותך הקהל של הקבוצה שלך, אחרי ששמת 100 מיליון שקל ועשית דברים שהיו נראים לא אפשריים כמו להחזיר את מוטלי, כל אחד פה, ללא יוצא מן הכלל, היה מגיב לפחות ככה אם לא יותר חריף.
לא.
לא הייתי מגיב לבן אדם אקראי בטוויטר שכותב לי בצורה מכבדת שום דבר כזה.
להפך, אם היו מקללים אותי, זה היה גורם לי להעריך עוד יותר אנשים שפונים בצורה שקולה ועניינית.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

שני האנשים שענה להם אתמול לא קיללו אותו.
הוא בכלל לא צריך להגיב.
על כל שבריר ביקורת עליו באים מליון אנשים ומגינים עליו ככה שאין שום סיבה בעולם שהוא ירגיש כמו שהתגובות שלו מראות שהוא מרגיש.
9000 איש אתמול הגיעו, זה מה שהוא חלם ורצה וזה בדיוק מה שקרה. הרוב המכריע איתו. למה שירגיש כל כך רע עד כדי שיגיע לרמה שהוא מגיב ככה לאוהדים? בוא נזכיר שהוא בעלים ופנים של המועדון, לא איזה אוהד מהשורה שיכול להגיד מה שבא לו.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

למה זה טוב כתב:
שני האנשים שענה להם אתמול לא קיללו אותו.
הוא בכלל לא צריך להגיב.
על כל שבריר ביקורת עליו באים מליון אנשים ומגינים עליו ככה שאין שום סיבה בעולם שהוא ירגיש כמו שהתגובות שלו מראות שהוא מרגיש.
9000 איש אתמול הגיעו, זה מה שהוא חלם ורצה וזה בדיוק מה שקרה. הרוב המכריע איתו. למה שירגיש כל כך רע עד כדי שיגיע לרמה שהוא מגיב ככה לאוהדים? בוא נזכיר שהוא בעלים ופנים של המועדון, לא איזה אוהד מהשורה שיכול להגיד מה שבא לו.
הוא עדיין בן אדם
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

אין ספק שמדובר בטיפוס.
טוב לא יכול לצאת מזה, צריך להיות ריאלים. זה נראה רע.
לדעתי המתכונת תהיה שהוא מחזיק את המועדון בביצים ("אני עוזב ואולי אעבור להשקיע בקבוצה אחרת" וכאלה) עד שהוא באמת יעזוב (כמובן האשמה תהיה על האולטראס, או אוהדים ששלחו לו הודעה בטוויטר או סתם קפלניסטים).
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

כבר יצא מזה טוב , ולא מעט.
בשאיפה שיצא מזה עוד הרבה טוב בעתיד.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

איזה טוב יצא מזה? שבלייקני תפר את קנאריה ונתנו 80 הפרש להפועל חיפה וכאלה? סבבה.
זה נקודתי. עונה, שתיים.
לטווח ארוך לא נראה לי שזה ייגמר טוב.
מבחינה הישגית בלעדיו הפועל הייתה לא פחות מוצלחת לפני שנתיים ולפני שנה. אפילו יותר.

לא שאני טוען שלא ייצא לו כלום מלשים פה ארגזים של כסף, אבל בטוטאל, למועדון הפועל ת"א, אני לא בטוח בכלל שייצא מזה טוב.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

גם לפניי שנתיים וגם לפניי שנה עופר השקיע בקבוצה אז.....
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 ינואר 2025, 15:59 איזה טוב יצא מזה? שבלייקני תפר את קנאריה ונתנו 80 הפרש להפועל חיפה וכאלה? סבבה.
זה נקודתי. עונה, שתיים.
לטווח ארוך לא נראה לי שזה ייגמר טוב.
מבחינה הישגית בלעדיו הפועל הייתה לא פחות מוצלחת לפני שנתיים ולפני שנה. אפילו יותר.

לא שאני טוען שלא ייצא לו כלום מלשים פה ארגזים של כסף, אבל בטוטאל, למועדון הפועל ת"א, אני לא בטוח בכלל שייצא מזה טוב.
לטווח הרחוק - אם העמותה הייתה טורחת לעשות את תפקידה ולא מועלת בו ומנסה לספח לעצמה סמכויות לא לה. אולי היינו היום במצב אחר טוב יותר לקראת היום שאחרי עם עמותה חזקה כלכלית ותוכנית סדורה לשיתופי פעולה חדשים עם אנשי עסקים אמידים יותר או פחות. אדלסון לא הגיע לירושלים משום מקום הוא הגיע אחרי שנים שהם החליפו בעלים.

השגית - הפועל לא הייתה הישגית בלי כספים של אחרים. פורסם פה שהכסף מחברי העמותה הוא בקושי 3% מהתקציב שלה.
מה גם שהעמותה באופן קבוע בגרעון. עד שלא הגיעו אנשים ששמו כספים רציניים לא איימנו על שום תואר.

רק מלשים ארגזים של כסף ייצא משהו בספורט המודרני.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

שיא קהל במשחק כדורסל של הפועל (קצת עבר פה מתחת לראדר)
המטוס האדום
סגל ברמה שיכלנו רק לחלום עליו לפני (כולל מאמן)
וזה רק על קצה המזלג.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

שיא קהל במשחק עם הייפ נגד יריבה אטרקטיבית כשהפועל במומנטום שיא.
כמה יבואו נגד בש?
joshsoos
קיבל.ה  336 לייקים

בא לי להקיא מהאולם הזה,אבל כל אולם מלא באדום מרחיב לי את הלב. רק על זה מגיע לו תודה גדולה.
וכן, הגיע הזמן שיוריד את הראש ויסתום את הפה ויפסיק להגיב לכל אוהד. גם לא אהבתי שמי שישב אתמול משני צדדיו היו סיני וטורק, וגם את העסקונה המגעילה שראיתי על הפרקט לידי ( אוסידון וכו ). הוא רחוק מלהיות מושלם ומגלומן גדול, ואם כבר הוא מדבר עם אוהדים, מקווה שמקשיב לקצת עצות חכמות שיש לחלקם.
joshsoos
קיבל.ה  336 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 ינואר 2025, 16:24 שיא קהל במשחק עם הייפ נגד יריבה אטרקטיבית כשהפועל במומנטום שיא.
כמה יבואו נגד בש?
יותר ממה שבאים לדרייב אין נגדם, מנויים שיוכלו להביא את המשפחה שלהם, אוהדים שאינם מנויים ויוכלו לקנות כרטיסים, יכולת לחלק כרטיסים לחיילים ומשפחות חטופים וכו. אתה מסוגל מתישהו לראות מעבר לאנטי הקבוע שלך נגד כל דבר?
שליחת תגובה