יד אליהו
-
- קיבל.ה 56 לייקים
בדיחה שאנשים חושבים שעופר ישים שקל בלי וודאות של 100%.
פאקינג אנשים שקונים נעליים קשורים בשרוך מסלסלה אומרים לעופר לשים 25 מליון כששמורה להם הזכות לקבור אותו.
מקווה בשביל עופר שיש לו תוכנית מילוט טובה מהביצה הזאת. לא בטוח שזה אפשרי
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
פאקינג אנשים שקונים נעליים קשורים בשרוך מסלסלה אומרים לעופר לשים 25 מליון כששמורה להם הזכות לקבור אותו.
מקווה בשביל עופר שיש לו תוכנית מילוט טובה מהביצה הזאת. לא בטוח שזה אפשרי
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אז שובסומך כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:26יש משהו שאתה מסרב להבין ואני לא יודע כבר איך להסביר לך מעבר למה שכבר כתבו.Red roy כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:22איזה עוד מנוע לחץ יש לעמותה ?סומך כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:19
אבל הבורר לא הצמיד את הערבות לאיזה אבן דרך שאפשר לבחון בעניין השיפוץ
הוא הצמיד את הערבות לזכות הוטו של העמותה.
גם אם עופר יתקדם עם השיפוץ, אבל עדיין לא יעלו דחפורים על הדרייב אין, העמותה יכולה לעצור הכל עם הצבעה על זכות הוטו בעוד כמה חודשים.
זה באמת מצב שבעל הממון מאוד יתקשה להשלים איתו.
כולם יודעים שלא יהיה וטו במידה ונתקדם לבניית אולם .
כולם יודעים את זה , אפילו בפורום הזה
בעניינים כאלה, כשהרבה כסף מעורב, אין כזה דבר "כולם יודעים" זה טיעון של תינוק חסר מושג.
אין כולם יודעים, כי כשאין בטוחות אז כל תוצאה אפשרית
לפני כמה שנים, כולם ידעו!!! שפרס ראש ממשלה והלכו לישון כשהם *יודעים* את זה, והתעוררנו לביבי.
זה לא עובד ככה וזה פשוט טיעון מרגיז.
אתה היית רוצה לעבור ליד אליהו בלי התחייבות האם זה זמני או קבוע ?
וזה סבבה , יש אוהדים שחושבים שאין בכלל סיבה לשפץ את הדרייב אין וצריך להשאר ביד אליהו
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 20 דצמבר 2024, 17:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
ואיזה יופי שכבר יש פה משתמשים שמאחלים שינאי יצא מהקבוצה במינימום הפסדים ושהפועל תזדיין
-
- קיבל.ה 276 לייקים
למה עופר צריך להתחייב? שרמי כהן יתחייב על להביא 250 מיליון הוא אמר שהוא רוצה שהפועל תתקדםRed roy כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:29אז שובסומך כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:26יש משהו שאתה מסרב להבין ואני לא יודע כבר איך להסביר לך מעבר למה שכבר כתבו.
בעניינים כאלה, כשהרבה כסף מעורב, אין כזה דבר "כולם יודעים" זה טיעון של תינוק חסר מושג.
לפני כמה שנים, כולם ידעו!!! שפרס ראש ממשלה והלכו לישון כשהם *יודעים* את זה, והתעוררנו לביבי.
וזה סבבה , יש אוהדים שחושבים שאין בכלל סיבה לשפץ את הדרייב אין וצריך להשאר ביד אליהו
-
- קיבל.ה 184 לייקים
הוא כבר התחייב לא ?Adom_Adom כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:41למה עופר צריך להתחייב? שרמי כהן יתחייב על להביא 250 מיליון הוא אמר שהוא רוצה שהפועל תתקדםRed roy כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:29אז שובסומך כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:26
יש משהו שאתה מסרב להבין ואני לא יודע כבר איך להסביר לך מעבר למה שכבר כתבו.
הוא התחייב שהוא יבנה מגרש להפועל , לא ?
שיגיד שהוא לא מתכנן לבנות , שהמעבר הוא קבוע ונתקדם משם
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
אין לה שום מנוף לחץ ואין לזה זכות למנוף לחץ. זה בדיוק מה שקבע הבורר. הזכות היא לחברי העמותה. לא להנהלה.Red roy כתב:איזה עוד מנוע לחץ יש לעמותה ?סומך כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:19אבל הבורר לא הצמיד את הערבות לאיזה אבן דרך שאפשר לבחון בעניין השיפוץ
הוא הצמיד את הערבות לזכות הוטו של העמותה.
גם אם עופר יתקדם עם השיפוץ, אבל עדיין לא יעלו דחפורים על הדרייב אין, העמותה יכולה לעצור הכל עם הצבעה על זכות הוטו בעוד כמה חודשים.
זה באמת מצב שבעל הממון מאוד יתקשה להשלים איתו.
כולם יודעים שלא יהיה וטו במידה ונתקדם לבניית אולם .
כולם יודעים את זה , אפילו בפורום הזה
וזה גם אם אני שם בצד את העובדה שכבר ציינתי אותה וזה שיש פסק דין שקובע שהמעבר הוא זמני.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 20 דצמבר 2024, 17:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 276 לייקים
הגענו למצב הזה כי לא רצו לעבור ליד אליהו בלי התחייבות להגדלת האולם, התחייבות על חשבון אדם פרטי שאמור להגדיל מכיסו אולם עירוני
-
- קיבל.ה 184 לייקים
-
- קיבל.ה 960 לייקים
המטרה של הבוררות מלכתחילה לא היתה לפתור את הסוגיות? מה הטעם של הבורר לתת אפשרות וטו לשנה הבא ולא לחייב הצבעה עכשיו שבה יוחלט על ידי חברי העמותה מה הרוב רוצה?רדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:02רוי, אני עו"ד כבר יותר מ-28 שנים.Red roy כתב:רדנקורדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 16:52
רוי בפסק הבורר מזכירים את העובדה שיש פסק דין של המחוזי שבו קיימת התחייבות של עופר שהמעבר ליד אליהו הוא זמני.
לא היתה שום סיבה לאפשר הצבעה בסוף העונה.
רוצים להצביע? תצביעו עכשיו. לא הגיוני שעופר ישקיע מיליונים ופתאום יקבעו שחוזרים לדרייב אין.
ואם אתה חושב שקבעו שהעמותה התנהגה ביותר אחריות מינאי אז יש לך טעות גדולה. אני הייתי מתבייש לפרסם את ההודעה שלהם אחרי כל מה שהבורר כתב על ההתנהגות של ההנהלה. הוא דחה את כל הטענות שלהם על נושא ההצבעה מהראשונה ועד האחרונה. הוא אישר את זכות הוטו של העמותה רק בגלל שעופר הודה שהיא קיימת בהתכתבויות שפורסמו. הוא כתב שבגלל הדרך שבה הנהלת העמותה פעלה, היא איבדה את הזכות להפעיל את הוטו השנה.
הוא קבע שלא היתה לה שום זכות להעמיד תנאים לפני שהיא מביאה את הנושא להצבעה ושלא היתה לה זכות להעמיד להצבעה אפשרויות מלבד כן או לא.
אתה יודע וגם ינאי יודע שאם הוא ישים כסף ויתחיל לשפץ את הדרייב אין , ווטו לא יהיה .
האם היית רוצה לעבור ליד אליהו בלי שום בטוחה מעבר למילה של ינאי ?
אם אנשים היו סומכים על האמונות האלה, לא היתה לי עבודה. ובצדק.
עופר רצה להכניס משקיע לקבוצה (כתבו על זה מזמן). נראה לך שמשקיע יכול לסמוך על האמונה שלך אי שלי ש"יהיה בסדר"?
עופר רצה וודאות (לכאן או לאן) וזה בדיוק מה שפסק הבורר היה אמור לתת. בשביל זה הלכו לבוררות.
הבעיה שפסק הדין המטופש הזה לא נתן שום וודאות לעופר.
הנהלת העמותה, למרות שכתבו שהם עשו כל מה שאין להם זכות לעשות, הרוויחו. כי עכשיו עופר לא ישקיע אדירה נוספת עד לסוף העונה. ובצדק. אני הייתי נוהג בדיוק כמוהו.
אם אני במקומו - אני לא משקיע שקל בנושא האולם עד לסוף העונה.
עכשיו בספורט 5 אמרו שעופר צריך לשים צ'ק אישי על 25 מיליון ועוד ערבות בנקאית של 25 מיליון עבור האדריכל.
יאללה הביתה!!!
- רועי גווארה
- קיבל.ה 353 לייקים
לאיזו ודאות ציפית? שהבורר יקבע עבור העמותה צעד, שיתכן שיתברר בהמשך כבלתי-הפיך, בלי שהיתה שום פנייה לחברי העמותה?רדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:02רוי, אני עו"ד כבר יותר מ-28 שנים.Red roy כתב:רדנקורדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 16:52
רוי בפסק הבורר מזכירים את העובדה שיש פסק דין של המחוזי שבו קיימת התחייבות של עופר שהמעבר ליד אליהו הוא זמני.
רוצים להצביע? תצביעו עכשיו. לא הגיוני שעופר ישקיע מיליונים ופתאום יקבעו שחוזרים לדרייב אין.
ואם אתה חושב שקבעו שהעמותה התנהגה ביותר אחריות מינאי אז יש לך טעות גדולה. אני הייתי מתבייש לפרסם את ההודעה שלהם אחרי כל מה שהבורר כתב על ההתנהגות של ההנהלה. הוא דחה את כל הטענות שלהם על נושא ההצבעה מהראשונה ועד האחרונה. הוא אישר את זכות הוטו של העמותה רק בגלל שעופר הודה שהיא קיימת בהתכתבויות שפורסמו. הוא כתב שבגלל הדרך שבה הנהלת העמותה פעלה, היא איבדה את הזכות להפעיל את הוטו השנה.
הוא קבע שלא היתה לה שום זכות להעמיד תנאים לפני שהיא מביאה את הנושא להצבעה ושלא היתה לה זכות להעמיד להצבעה אפשרויות מלבד כן או לא.
אתה יודע וגם ינאי יודע שאם הוא ישים כסף ויתחיל לשפץ את הדרייב אין , ווטו לא יהיה .
עופר רצה להכניס משקיע לקבוצה (כתבו על זה מזמן). נראה לך שמשקיע יכול לסמוך על האמונה שלך אי שלי ש"יהיה בסדר"?
עופר רצה וודאות (לכאן או לאן) וזה בדיוק מה שפסק הבורר היה אמור לתת. בשביל זה הלכו לבוררות.
הנהלת העמותה, למרות שכתבו שהם עשו כל מה שאין להם זכות לעשות, הרוויחו. כי עכשיו עופר לא ישקיע אדירה נוספת עד לסוף העונה. ובצדק. אני הייתי נוהג בדיוק כמוהו.
אתה בוודאי יודע הרבה יותר טוב ממני שגם אם היתה מובטחת לו התמיכה של חברי העמותה במעבר הזמני, עדיין נותרות עוד עשרות של ועדות וצמתים שבהן השיפוץ יכול להיות מושהה, עובר שינוי ייעוד או אפילו מבוטל. ובכל מקרה כזה אנחנו נשארים עם אופציה אחת רלוונטית וגם היא בעייתית בהרבה מובנים.
בשורה התחתונה, להפועל חייב להיות אולם ייחודי עבורה, או לפחות אולם שהיא בעלת הזכויות הראשית בו. וזה לא יוכל להיות יד אליהו כל עוד ההם גם שם. מתנצל על הטריגר, אבל אני לא מסוגל להאיץ בחדווה בטרקטורים שיהרסו את הדרייב אין. הוא אמנם לעולם לא יהיה אוסישקין, אולי יום אחד הוא יגיע למעמד שווה, אבל לפחות הוא שלנו (בערך...כרגע...).

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- רועי גווארה
- קיבל.ה 353 לייקים
אגב,
מה ההתעסקות ב"בטוחות"? איזה בטוחות יש ברוב עולם העסקים והמסחר?
איזה בטוחות עופר העמיד להשקעה שלו בהסכם העברת הבעלות?
זו השקעה שהוא יוכל להניב ממנה בעתיד תשואה יפה, בלי קשר לאיזו קבוצה תשחק שם.
יש דברים יצירתיים שאפשר לעשות עם הסכום עצמו (השתתפות של העמותה? עיריית ת"א? המנהלת?) וגם עם מה יעשו עם הכסף בזמן הזה.
יש דברים יצירתיים שאפשר לעשות עם הסכום עצמו (השתתפות של העמותה? עיריית ת"א? המנהלת?) וגם עם מה יעשו עם הכסף בזמן הזה.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
רדנקו , לפי פסק הדין האם זכות הווטו עומדת לזכות העמותה בכל עונה מחדש? או שההצבעה היא חד פעמית בעונה הבאה?
תודה
תודה
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
איזה בטוחות? כולה שם 30 מיליון שקל מעבר לרכישה שהיו אמורים להיות בשביל העמותה סכום שיחזיק אותנו אם יעזוב.רועי גווארה כתב:אגב,
מענין אותי כמה מזה נשאר וכמה מזה ההנהלה השקיעה על דעת עצמה ברכישה של צעצועים כמו אס"א ועוד דברים כדי שיהיה לפונקציונרים שלה במה לשחק על חשבון חברי העמותה.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
נראה לי שהאשכול הזה לא רלוונטי יותר.
אולם גדול לא יהיה בלי עופר וגם לא נצטרך, הדרייב אין יהיה פי 3 ממה שנצטרך.
אולי רמי ימשיך מאיפה שהפסיק וירחיב את האולם בעוד איזה אלף,שגם זה מיותר לחלוטין.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אולם גדול לא יהיה בלי עופר וגם לא נצטרך, הדרייב אין יהיה פי 3 ממה שנצטרך.
אולי רמי ימשיך מאיפה שהפסיק וירחיב את האולם בעוד איזה אלף,שגם זה מיותר לחלוטין.
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
לא ברור. כתוב שבסוף העונה יוכלו להעלות להצבעה האם רוצים לעזוב את יד אליהו או לא.De Niro כתב:רדנקו , לפי פסק הדין האם זכות הווטו עומדת לזכות העמותה בכל עונה מחדש? או שההצבעה היא חד פעמית בעונה הבאה?
תודה
זו בדיוק הבעיה עם פסק הבורר המטופש הזה. הוא לא ברור.
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
ודרך אגב, הבורר כותב שהוא השתכנע שהמעבר ליד אליהו יכול להניב לקבוצה הכנסות בעשרות מיליוני שקלים.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
תודהרדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 18:16לא ברור. כתוב שבסוף העונה יוכלו להעלות להצבעה האם רוצים לעזוב את יד אליהו או לא.De Niro כתב:רדנקו , לפי פסק הדין האם זכות הווטו עומדת לזכות העמותה בכל עונה מחדש? או שההצבעה היא חד פעמית בעונה הבאה?
תודה
זו בדיוק הבעיה עם פסק הבורר המטופש הזה. הוא לא ברור.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אם הדרייב אין הולך לשיפוץ ויש לנו כרגע 7-6 אלף מנויים (אני משער), איך יפעילו ווטו שבכלל לא קיים?גביזון כתב: ↑20 דצמבר 2024, 13:59אם העמותה מטילה וטו עונה הבאה, אז הוא אמור לגייס משקיעים ולהשקיע בעצמו באולם, ובינתיים לא יוכל להחזיר השקעה ואלפי אוהדים שקנן מנוי לא יוכלו לבוא? והקבוצה שהוא מביא תשחק באולם שקטן ב5 מידות עליה?עידן סרור כתב:מנוים ליד אליהו - יש
התחייבות לשיפוץ הדרייב אין - יש(ממה שאני מבין)
הסכם עם העמותה - יש
מה עופר רוצה?
איזה מן התנהלות זאת?
למה לא להעלות להצבעה היום (היום!!!!!!) ומשם תהיה ודאות לכולם, איך תלך לכסה פרוייקט עם עוד קפריזה של העמותה?
שהעמותה תחתום שבמידה ויש שיפוץ ובלה בלה לא יוכלו להטיל וטו
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אם הדרייב אין ילך לשיפוץ אף אחד לא יטיל ווטו על כלום .עידן סרור כתב: ↑20 דצמבר 2024, 18:20אם הדרייב אין הולך לשיפוץ ויש לנו כרגע 7-6 אלף מנויים (אני משער), איך יפעילו ווטו שבכלל לא קיים?גביזון כתב: ↑20 דצמבר 2024, 13:59אם העמותה מטילה וטו עונה הבאה, אז הוא אמור לגייס משקיעים ולהשקיע בעצמו באולם, ובינתיים לא יוכל להחזיר השקעה ואלפי אוהדים שקנן מנוי לא יוכלו לבוא? והקבוצה שהוא מביא תשחק באולם שקטן ב5 מידות עליה?עידן סרור כתב:מנוים ליד אליהו - יש
הסכם עם העמותה - יש
מה עופר רוצה?
איזה מן התנהלות זאת?
למה לא להעלות להצבעה היום (היום!!!!!!) ומשם תהיה ודאות לכולם, איך תלך לכסה פרוייקט עם עוד קפריזה של העמותה?
זה ברור לכולם וגם לינאי
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
לא רלוונטי, לא יהיה שיפוץ, לא צריך שיפוץ, גם הדרייבאין גדול עלינו בעוד שנה וחצי.עידן סרור כתב:אם הדרייב אין הולך לשיפוץ ויש לנו כרגע 7-6 אלף מנויים (אני משער), איך יפעילו ווטו שבכלל לא קיים?גביזון כתב: ↑20 דצמבר 2024, 13:59אם העמותה מטילה וטו עונה הבאה, אז הוא אמור לגייס משקיעים ולהשקיע בעצמו באולם, ובינתיים לא יוכל להחזיר השקעה ואלפי אוהדים שקנן מנוי לא יוכלו לבוא? והקבוצה שהוא מביא תשחק באולם שקטן ב5 מידות עליה?עידן סרור כתב:מנוים ליד אליהו - יש
הסכם עם העמותה - יש
מה עופר רוצה?
איזה מן התנהלות זאת?
-
- קיבל.ה 1776 לייקים
כןRed roy כתב:רדנקורדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 16:52רוי בפסק הבורר מזכירים את העובדה שיש פסק דין של המחוזי שבו קיימת התחייבות של עופר שהמעבר ליד אליהו הוא זמני.Red roy כתב: רדנקו
הוסכם שעוברים ליד אליהו
מי מבטיח לי שזה באמת מעבר זמני ?
המשיח שלך ? ( הייתי חייב קונטרה לחברים שלך")
זו פשרה , זו בוררות
עד עכשיו העמותה מתנהלת הרבה יותר באחריות מינאי.
סיימו את הסאגה, עוברים ליד אליהו
-
- קיבל.ה 184 לייקים
לגיטימי לגמריNati כתב: ↑20 דצמבר 2024, 18:48כןRed roy כתב:רדנקורדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 16:52
אני לא
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
רדנקו , מבחינת לוחות הזמנים וההסכם מול העיריה , יש אפשרות לדחות חלק מהפרוצדורות של התשלומים ו\או ההכנות והאישורים לבינוי עד לאחר הצבעת חברי העמותה בעוד מספר חודשים? או שהעיריה וגורמים אחרים יתנגדו?
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 20 דצמבר 2024, 18:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
אף אחד לא יחתום איתו על הסכמים כשהם יודעים שיש סיכוי שצד ג׳ שאינו חתום על ההסכם יטיל וטו ויפוצץ הכל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
1. משקיעים/חברות נוספות שאמורות לממן יחד איתו את האולם.
2. תלוי בתנאי המכרז ומה התאריכים שנקבעו
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
זה בכלל עוד לא הגיע לשלב הזה ולדעתי לא יגיע לשם גם בחודש חודשיים הקרובים ואולי גם לא עד אמצע השנה. בגלל זה לדעתי עופר זועם על הענין של להשאיר ערבות של עשרות מיליונים לחינם.De Niro כתב:רדנקו , מבחינת לוחות הזמנים וההסכם מול העיריה , יש אפשרות לדחות חלק מהפרוצדורות של התשלומים ו\או ההכנות והאישורים לבינוי עד לאחר הצבעת חברי העמותה בעוד מספר חודשים? או שהעיריה וגורמים אחרים יתנגדו?
והבעיה הכי גדולה לטעמי בפסק הדין הכל כך מטומטם הזה היא שמשתמע ממנו שהעמותה יכולה להפעיל את זכות הווטו בכל שנה מחדש.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
אתה מפקיד ערבות לעופר שאם בכל זאת יש וטו אתה מחזיר לו את הכסף?Red roy כתב: ↑20 דצמבר 2024, 18:24אם הדרייב אין ילך לשיפוץ אף אחד לא יטיל ווטו על כלום .עידן סרור כתב: ↑20 דצמבר 2024, 18:20אם הדרייב אין הולך לשיפוץ ויש לנו כרגע 7-6 אלף מנויים (אני משער), איך יפעילו ווטו שבכלל לא קיים?גביזון כתב: ↑20 דצמבר 2024, 13:59 אם העמותה מטילה וטו עונה הבאה, אז הוא אמור לגייס משקיעים ולהשקיע בעצמו באולם, ובינתיים לא יוכל להחזיר השקעה ואלפי אוהדים שקנן מנוי לא יוכלו לבוא? והקבוצה שהוא מביא תשחק באולם שקטן ב5 מידות עליה?
איזה מן התנהלות זאת?
זה ברור לכולם וגם לינאי
-
- קיבל.ה 184 לייקים
די כבר בני
עברנו ליד אליהו
לא יהיה שום ווטו
הדבר היחיד שיכול להיות שהוא לא יבנה מגרש להפועל
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כלומר הבעיה העיקרית היא הערבות הבנקאית על סך 25 מיליון ש"ח , ושאין לו ודאות מוחלטת מצד העמותה?רדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 19:57זה בכלל עוד לא הגיע לשלב הזה ולדעתי לא יגיע לשם גם בחודש חודשיים הקרובים ואולי גם לא עד אמצע השנה. בגלל זה לדעתי עופר זועם על הענין של להשאיר ערבות של עשרות מיליונים לחינם.De Niro כתב:רדנקו , מבחינת לוחות הזמנים וההסכם מול העיריה , יש אפשרות לדחות חלק מהפרוצדורות של התשלומים ו\או ההכנות והאישורים לבינוי עד לאחר הצבעת חברי העמותה בעוד מספר חודשים? או שהעיריה וגורמים אחרים יתנגדו?
והבעיה הכי גדולה לטעמי בפסק הדין הכל כך מטומטם הזה היא שמשתמע ממנו שהעמותה יכולה להפעיל את זכות הווטו בכל שנה מחדש.
אם כך נראה שבבוררות התקבלה לכאורה עמדת העמותה כפי שהיא משתקפת באופציה השניה להצבעה בהודעת העמותה על ההצבעה כולל האישרור מחדש בכל עונה.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 20 דצמבר 2024, 21:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
-
- קיבל.ה 803 לייקים
כל מילה.רז הרשקו כתב:המון דיבורים ובסוף יש שורה תחתונה ברורה.
בגלל העמותה ואך ורק בגללה הפועל תמשיך לחכות לאליפות עוד 55 שנה כמו שאמר שימון.
גם אם זה היה מעבר קבוע ליד אליהו, ולא היה נבנה שום דבר, וואלה זה שווה את זה, זה לא אולם של מכבי ולא כלום, היה אפשר להפוך אותו לאולם ביתי כמו שמכבי הפכו את בלומפילד וכיום מסתכלים עלינו ליגה מלמעלה.
סליחה שעופר לא רוצה לשים ערבות של 25 מיליון שקל ולחכות עם הוטו לשנה הבאה אם בכלל ייקרה.
השורה התחתונה ברורה, הפועל תמשיך להיות קבוצת אמצע טבלה ומטה שתתרגש לסיים מקום 8, להפסיד שלושה דרבים, וללכת לים כמו שהיה כאן בשנים האחרונות, עם ״קהל מרגש״ שמתאים בגודלו לדרייב אין במקרה הטוב.
תודה רבה לכל המחריבים
מכבי עברה לבלומפילד לפני 25 שנה.
יש דור שלם של אוהדי מכבי שלא מכירים משהו אחר ורק שמעו על ר"ג. מבחינתם בלומפילד זה הבית של מכבי ומי זו בכלל הפועל?!
אבל אתה אופטימי אם אתה חושב שהפועל פשוט תחזור להיות מה שהיתה ב-2020.
הפועל תתרסק. רבים לא יחדשו מנוי, אוהדים עשירים שלפני עופר תרמו - לא יעבירו שקל, רוב חברי העמותה כיום לדעתי יבטלו את החברות. תהיה אווירת שבר שלא היתה גם עם מינצברג אחרי ירידת הליגה.
גם לא תהיה תקווה שיבוא מישהו עם כסף - כי אף אחד לא ייכנס לקבוצה שזרקה אחד כמו ינאי.
אוהדי מכבי משפשפים את העיניים ולא מאמינים איך האיום הכי גדול עליהם מאז 1970 פשוט נמחק ונעלם ולא יחזור עוד לעולם.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
כל מילה ואת.Charlie כתב:כל מילה.רז הרשקו כתב:המון דיבורים ובסוף יש שורה תחתונה ברורה.
בגלל העמותה ואך ורק בגללה הפועל תמשיך לחכות לאליפות עוד 55 שנה כמו שאמר שימון.
גם אם זה היה מעבר קבוע ליד אליהו, ולא היה נבנה שום דבר, וואלה זה שווה את זה, זה לא אולם של מכבי ולא כלום, היה אפשר להפוך אותו לאולם ביתי כמו שמכבי הפכו את בלומפילד וכיום מסתכלים עלינו ליגה מלמעלה.
סליחה שעופר לא רוצה לשים ערבות של 25 מיליון שקל ולחכות עם הוטו לשנה הבאה אם בכלל ייקרה.
השורה התחתונה ברורה, הפועל תמשיך להיות קבוצת אמצע טבלה ומטה שתתרגש לסיים מקום 8, להפסיד שלושה דרבים, וללכת לים כמו שהיה כאן בשנים האחרונות, עם ״קהל מרגש״ שמתאים בגודלו לדרייב אין במקרה הטוב.
תודה רבה לכל המחריבים
מכבי עברה לבלומפילד לפני 25 שנה.
יש דור שלם של אוהדי מכבי שלא מכירים משהו אחר ורק שמעו על ר"ג. מבחינתם בלומפילד זה הבית של מכבי ומי זו בכלל הפועל?!
אבל אתה אופטימי אם אתה חושב שהפועל פשוט תחזור להיות מה שהיתה ב-2020.
הפועל תתרסק. רבים לא יחדשו מנוי, אוהדים עשירים שלפני עופר תרמו - לא יעבירו שקל, רוב חברי העמותה כיום לדעתי יבטלו את החברות. תהיה אווירת שבר שלא היתה גם עם מינצברג אחרי ירידת הליגה.
גם לא תהיה תקווה שיבוא מישהו עם כסף - כי אף אחד לא ייכנס לקבוצה שזרקה אחד כמו ינאי.
אוהדי מכבי משפשפים את העיניים ולא מאמינים איך האיום הכי גדול עליהם מאז 1970 פשוט נמחק ונעלם ולא יחזור עוד לעולם.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אתה פסימי מדיי , כולנו אבל בוא לא נגזים
-
- קיבל.ה 803 לייקים
העלות לעופר של אותה ערבות היא מעל 25 מיליון ולדעתי זה גם משהו שמטריף אותו - שמכתיבים לו מה לעשות עם הכסף שלו ומתי.Red Wolf כתב:ותוסיף לזה שהבורר מבקש ממנו להשכיב 25 מיל שקל שישכבו ולא יעשו כלוםרדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:02רוי, אני עו"ד כבר יותר מ-28 שנים.Red roy כתב: רדנקו
זה סכום שאם אתה שם אפילו בפיקדון בבנק בלי שום הטבה מיוחדת, אתה עושה בערך מליון שקל רווח על הריבית
ועופר יכול להשקיע את זה במקומות הרבה יותר רווחים כמובן
אנשים כמוהו לא אוהבים שחבורת כלומניקים סטייל שאקו ופוליטי יכפו עליהם צעדים כלכליים בסכומים שהם לא יחזיקו בחייהם.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הוא לא מגזים בשום מילה שהוא אמר.רק הפועל כתב:אתה פסימי מדיי , כולנו אבל בוא לא נגזים
-
- קיבל.ה 803 לייקים
בקיצור שישכיב עוד 50 מיליון על עשרות המיליונים שכבר שפך בהפועל. הוא יודע שרמי והבני *ונות יודעים מה הוא נתן וכמה שפך והם באים בציניות ובזחיחות ומבקשים עוד ועוד ובעצם אומרים לו - אנחנו לא מאמינים לך!יהלום14אדום כתב:המטרה של הבוררות מלכתחילה לא היתה לפתור את הסוגיות? מה הטעם של הבורר לתת אפשרות וטו לשנה הבא ולא לחייב הצבעה עכשיו שבה יוחלט על ידי חברי העמותה מה הרוב רוצה?רדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:02רוי, אני עו"ד כבר יותר מ-28 שנים.Red roy כתב: רדנקו
עכשיו בספורט 5 אמרו שעופר צריך לשים צ'ק אישי על 25 מיליון ועוד ערבות בנקאית של 25 מיליון עבור האדריכל.
יש משהו משפיל ופוגע מזה?!
שילכו לעזאזל ושיחנקו עם הקבוצה הזו ומאחל להם לשחק מול חבל מודיעין בליגה השלישית באולם של אס"א באוניברסיטת תל-אביב.
-
- קיבל.ה 803 לייקים
הדרייב אין לא ילך לשיפוץ כי אין מי שישפץRed roy כתב:אם הדרייב אין ילך לשיפוץ אף אחד לא יטיל ווטו על כלום .עידן סרור כתב: ↑20 דצמבר 2024, 18:20אם הדרייב אין הולך לשיפוץ ויש לנו כרגע 7-6 אלף מנויים (אני משער), איך יפעילו ווטו שבכלל לא קיים?גביזון כתב: ↑20 דצמבר 2024, 13:59 אם העמותה מטילה וטו עונה הבאה, אז הוא אמור לגייס משקיעים ולהשקיע בעצמו באולם, ובינתיים לא יוכל להחזיר השקעה ואלפי אוהדים שקנן מנוי לא יוכלו לבוא? והקבוצה שהוא מביא תשחק באולם שקטן ב5 מידות עליה?
איזה מן התנהלות זאת?
זה ברור לכולם וגם לינאי
ישחקו בעונה הבאה בדרייב אין חצי ריק
ואחרי שאינשאללה ירדו ליגה - יחזרו להדר יוסף, שזה מה שמתאים להפועל אוסישקין .
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
בהחלט כלומניקים , שואל הרבה זמן מה טוב ביצורים האלה ולא מוצא תשובהCharlie כתב: ↑20 דצמבר 2024, 22:04העלות לעופר של אותה ערבות היא מעל 25 מיליון ולדעתי זה גם משהו שמטריף אותו - שמכתיבים לו מה לעשות עם הכסף שלו ומתי.Red Wolf כתב:ותוסיף לזה שהבורר מבקש ממנו להשכיב 25 מיל שקל שישכבו ולא יעשו כלוםרדנקו כתב: ↑20 דצמבר 2024, 17:02 רוי, אני עו"ד כבר יותר מ-28 שנים.
זה סכום שאם אתה שם אפילו בפיקדון בבנק בלי שום הטבה מיוחדת, אתה עושה בערך מליון שקל רווח על הריבית
ועופר יכול להשקיע את זה במקומות הרבה יותר רווחים כמובן
אנשים כמוהו לא אוהבים שחבורת כלומניקים סטייל שאקו ופוליטי יכפו עליהם צעדים כלכליים בסכומים שהם לא יחזיקו בחייהם.