מעבר ליד אליהו בשנה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ארדיטי
קיבל.ה  190 לייקים

מילפורד כתב: 20 יוני 2024, 12:19 מה השתנה שמזה שאנחנו דורשים אולם משלנו ולא מוכנים לשמוע על לשחק שם שעכשיו הרוב פה בעד?

אגב, מבחינת מיקום הוא נוראי, לדעתי עם ההגעה, חניה ויציאה משם זה קנס של איזה שעה וחצי שעתיים יותר לכל משחק.
מה שהשתנה זה שיש לנו 3000+ מנויים עם רשימת המתנה. אין לנו יותר מקום בדרייב-אין.
ואין ממש אפשרות אחרת, חולון לא מוכנים לדבר על זה בכלל ואין שום אולם בגוש דן למעט יד אליהו שבו יש לנו מקום.
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

מילפורד כתב: 20 יוני 2024, 12:19 מה השתנה שמזה שאנחנו דורשים אולם משלנו ולא מוכנים לשמוע על לשחק שם שעכשיו הרוב פה בעד?

אגב, מבחינת מיקום הוא נוראי, לדעתי עם ההגעה, חניה ויציאה משם זה קנס של איזה שעה וחצי שעתיים יותר לכל משחק.
אני חושב שההבדל הוא המהירות שבה הדרייב אין הפך להיות קטן עלינו.
מניח שבמקור חשבו שזה ייקח הרבה יותר זמן
גולובורודקו
קיבל.ה  61 לייקים

ר.ש כתב: 20 יוני 2024, 12:26
גולובורודקו כתב: 19 יוני 2024, 19:57
ר.ש כתב: 19 יוני 2024, 17:01

מעדיף אולם שמלא בכל משחק, ושלעתים רחוקות אוהדים ״נתקעים״ בו בלי כרטיס, מאשר אולם שמלא לעתים רחוקות.
כל המטרה היא לנצל את ההצלחה וההתקדמות ולהתקדם עוד ולהגדיל את האוהדים. לפי זה, אתה בעצם נגד אולם חדש באופן כללי, ובכלל, למה עזבנו את הדר יוסף? הגיע בעלים תותח, משקיע, מצהיר שהוא רוצה לקדם אותנו, הקבוצה מצליחה, ואתה מעדיף מצב בו אלפי אוהדים נשארים בלי כרטיסים?
לא אלפים. מעטים.
אני גם יכול להכניס לך מילים לפה בגישת השחור-לבן הזו:

בואו נקים אולם של מאה אלף מקומות כדי שכל אוהד חדש שירצה יוכל לבוא!

אתה לא התכוונת לזה, ואני לא התכוונתי לקיצון השני…

ולמען הסר ספק - בוודאי שצריך להתקדם ולנצל את המומנטום, ולעזוב את היכל שלמה.
השאלה היא לאן, והתשובה הנכונה לדעתי היא - לא ליד אליהו.
חולון בטווח הקצר, בית חדש או יד אליהו בטווח הרחוק יותר.
אני חושב שיש לנו פוטנציאל מעל האולם בחולון. ובוא נגיד ככה: בהנחה שחולון לא אופציה, ויש הצבעה: בעוד כמה שנים מגרש משלנו, בינתיים האפשרויות הן להישאר בדרייב אין או יד אליהו. מה אתה בוחר? זו השאלה לדעתי פה, וזה כן שחור ולבן, או אולם ביתי, אווירה, הכול נכון, אבל שכבר קטן עלינו בכמה מידות, או יד אליהו. בעיניי אין שאלה בכלל. וכן, יש לא מעט משחקים שאפשר להביא עוד אלפי אוהדים, לא מעטים
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

לקהל הכי מכור בעולם יש מקום אחד לחוות בו קצת נחת. עם שיווק נכון אפשר להביא מנויים מהכדורגל.
אפשר יהיה גם למכור מנויים מפוצלים לליגה ולאירופה (כנראה שלא רלוונטי לעונה הקרובה), מנויי משפחות במחירים מוזלים ולא מופרך בכלל להגיע ל7,000 מנויים. ובטווח הארוך אם מכוונים ליורוליג אז בכלל..
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

אוהד כורסא כתב: 20 יוני 2024, 14:19 לקהל הכי מכור בעולם יש מקום אחד לחוות בו קצת נחת. עם שיווק נכון אפשר להביא מנויים מהכדורגל.
אפשר יהיה גם למכור מנויים מפוצלים לליגה ולאירופה (כנראה שלא רלוונטי לעונה הקרובה), מנויי משפחות במחירים מוזלים ולא מופרך בכלל להגיע ל7,000 מנויים. ובטווח הארוך אם מכוונים ליורוליג אז בכלל..
אני חושב שאתה מציב פה מספרים קצת מוגזמים, אבל לא מופרך לדעתי שיהיו סביבות 4500 מנויים והשאר מכירת כרטיסים, בעיקר למשחקים גדולים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

סומך כתב: 20 יוני 2024, 15:00
אוהד כורסא כתב: 20 יוני 2024, 14:19 לקהל הכי מכור בעולם יש מקום אחד לחוות בו קצת נחת. עם שיווק נכון אפשר להביא מנויים מהכדורגל.
אני חושב שאתה מציב פה מספרים קצת מוגזמים, אבל לא מופרך לדעתי שיהיו סביבות 4500 מנויים והשאר מכירת כרטיסים, בעיקר למשחקים גדולים
אני מסכים איתך
ומה רע ב4,5 מנוים ?
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

כמו שאמרו פה גם אחרים, ברגע שאנשים ידעו שבכל מקרה יש להם כרטיסים זה יורד מדודא למנוי.
אבל בואו נזרום רגע עם 4500 מנויים, מישהו שמבין מוכן לכמת את זה לכסף ? כי בלי לדעת מה היתרון הכלכלי במעבר אנחנו באמת מתדיינים על ריק
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

אנשים כאן שוכחים שרוב משחקי הכדורסל הם בימי חול, עם פקקים מסיוטים.
7000 מינויים זה מנותק מהמציאות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Asafasraf כתב:אנשים כאן שוכחים שרוב משחקי הכדורסל הם בימי חול, עם פקקים מסיוטים.

וכדורגל לא משחקים הרבה בראשון שני?
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

ההוא מפעם כתב:כמו שאמרו פה גם אחרים, ברגע שאנשים ידעו שבכל מקרה יש להם כרטיסים זה יורד מדודא למנוי.
אבל בואו נזרום רגע עם 4500 מנויים, מישהו שמבין מוכן לכמת את זה לכסף ? כי בלי לדעת מה היתרון הכלכלי במעבר אנחנו באמת מתדיינים על ריק
אנשים עושים מנוי לבלומפילד למרות שברור שישיגו כרטיס בכל רגע נתון ומדובר בקבוצה חלשה

gershon
קיבל.ה  294 לייקים

Charlie כתב: 20 יוני 2024, 23:21
ההוא מפעם כתב:כמו שאמרו פה גם אחרים, ברגע שאנשים ידעו שבכל מקרה יש להם כרטיסים זה יורד מדודא למנוי.
אנשים עושים מנוי לבלומפילד למרות שברור שישיגו כרטיס בכל רגע נתון ומדובר בקבוצה חלשה

חלשה זה מחמאה עבורם
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

Charlie כתב:
Asafasraf כתב:אנשים כאן שוכחים שרוב משחקי הכדורסל הם בימי חול, עם פקקים מסיוטים.

לא בשעה 18:00 כמו שהיו כאן כמה משחקים השנה.
שים לב שבכדורגל, במשחקים רגילים של אמצע שבוע (לא דרבי/ בית״ר וכו׳), כמות הקהל נמוכה משמעותית.

נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 21 יוני 2024, 06:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

בעיה לא פחות גדולה זה משחקים בשעות כמו 21:00 וצפונה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Asafasraf כתב: 21 יוני 2024, 06:22
Charlie כתב:

לא בשעה 18:00 כמו שהיו כאן כמה משחקים השנה.
שים לב שבכדורגל, במשחקים רגילים של אמצע שבוע (לא דרבי/ בית״ר וכו׳), כמות הקהל נצוגה משמעותית.

האמת שהייתי בכל משחק בית העונה, למעט 1 או 2...
הייתי גם במשחקי הבית בחסות האולטראס בחדרה וירושלים במשחקים שבגדול לא ממש קבעו כמעט כלום.
חייב לציין שלמרות שלא היתה חשיבות גדולה לפחות לשניים מהמשחקים הללו, והם שוחקו רחוק מאד, בשעות מוזרות(בהצלחה עם להגיע לחדרה/ארנה למשחק ב 6), כמות הקהל היתה מרשימה מאד. גם בלי האולטראס.
זה לא היה 3,500 אבל לטעמי באיזור ה 2,500. וגם אם אני טועה בקצת, הנוכחות היתה בערך פ 2-3 ממה ששיערתי שתהיה.
אפילו בבאר שבע, ששיערתי שיגיעו לכל היותר אולטראס ועוד קצת, הגיעה כמות יפה מאד.

כל זה כמובן לא אומר שאני בעד יד אליהו(חולון מן הסתם...) אבל לדעתי הרמיזה של עופר בציוץ בסיום הגמר מרמזת לשם.
יחד, רק יחד! :heart:
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

רווי כתב:שוב מעלה את התהייה איך עיריית תל אביב הקימה אולם של פאקינג 3 וחצי אלף? קצת חשיבה קדימה, למה הם חשבו שיספיק תוך כמה שנים??
הטמטום הכי גדול זה העמודים בפינות.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

מתנצל חברים - אבל זה בדיוק הזמן לעבור ליד אליהו.
החתמה חסרת תקדים
הכדורגל ברצפה
אינספור אוהדים שמתים לעשות מנוי ואין להם כיסא פנוי.

ואם מישהו חושב שעופר ינאי יישאר פה לטווח ארוך עם אולם בית ספר הוא טועה. אי מעבר כזה יעלה לו מיליונים מהכיס ומי שמזלזל בזה מצד אחד אבל מצד שני רוצה שחקנים כמו מוטלי - רוצה להחזיק את החבל משני קצותיו.

מקווה מאוד שלא יטורפד, כי היום שבו זה יעלה להצבעה קרוב מאוד.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

מילפורד כתב:מה השתנה שמזה שאנחנו דורשים אולם משלנו ולא מוכנים לשמוע על לשחק שם שעכשיו הרוב פה בעד?

תלוי מאיפה אתה מגיע.
מצפון כנראה שכן.
ממרכז תא או מדרום - ממש לא
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

מה יש לשחק שם? אנטי אווירה. לא יהיה כיף שם בלי קשר למכבי בכלל.
אולם למחוא כפיים ולצעוק דיפנס.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

טכנית לארז כתב:מה יש לשחק שם? אנטי אווירה. לא יהיה כיף שם בלי קשר למכבי בכלל.
אנטי אוירה?
באולם מלא בפסיכופטים עם הרכב חזק שלנו שירוץ העונה?
יכול להיות האולם הכי בייתי באירופה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

טכנית לארז כתב: 25 יוני 2024, 10:40 מה יש לשחק שם? אנטי אווירה. לא יהיה כיף שם בלי קשר למכבי בכלל.
האנטי אווירה לא קשורה לאולם אלא ליושבים בו.
בלי קשר, דוחה אותי הרעיון שנשחק שם וחבל שאין אופציות טובות יותר
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

טכנית לארז כתב: 25 יוני 2024, 10:40 מה יש לשחק שם? אנטי אווירה. לא יהיה כיף שם בלי קשר למכבי בכלל.
עלק אנטי אווירה. אחד מהאולמות שנחשבים הכי ביתיים באירופה. את שתי האליפויות האחרונות איבדנו אך ורק בגלל הביתיות שם. לא אמרתי שהאולם ביתי כמו הדרייב אין, אבל אנטי אווירה הוא בטח שלא
ובכל מקרה - אני חוזר ואומר - אם מישהו חושב שעופר ינאי מתכוון לשפוך פה מיליונים בלי להגדיל את ההכנסות ממעבר כזה - הוא חי בסרט.
יש הרבה היגיון במעבר ליד אליהו. יש כמובן גם סיבות לגיטימיות שלא לרצות לעבור לשם. אבל הדבר הזה הולך להגיע להצבעה בקרוב ביוזמת עופר, והכשלת מהלך כזה (שהוא בוודאי לא מהלך נוראי) עלולה לעשות פה נזק בלתי הפיך.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אנטי אווירה.
משחקי בית נגד רמת גן ואפילו חולון יהיה מלא? או קרוב לזה?
מה יש לנו לחפש שם במשחקי בית בליגה פה עם אולם חצי ריק?

עדיף דרייב אין בפער על עוד 2000-3000 צופים במנורה במשחקי ליגה. וזה לא שיש לנו אירופה ששם האולם יהיה מלא.

אני בעד חולון אם החליטו שחייבים לעבור.
5,500 מקומות זה אחלה.

לא צריך להגזים, אנחנו לא מארחים כל שבוע את צסקא ואולימפיאקוס.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

אני שונא את האולם הזה בכל לבי, משער שכולנו, אבל הרכבת כבר יצאה מהתחנה.
אתה לא יכול להחתים את מוטלי במיליון וחצי דולר ואז לשחק בדרייב אין כי זה מרגש.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

טכנית לארז כתב: 25 יוני 2024, 10:53 אנטי אווירה.
משחקי בית נגד רמת גן ואפילו חולון יהיה מלא? או קרוב לזה?
מה יש לנו לחפש שם במשחקי בית בליגה פה עם אולם חצי ריק?

עדיף דרייב אין בפער על עוד 2000-3000 צופים במנורה במשחקי ליגה. וזה לא שיש לנו אירופה ששם האולם יהיה מלא.

אני בעד חולון אם החליטו שחייבים לעבור.
5,500 מקומות זה אחלה.
סבבה, עדיף לך דרייב אין. המשמעות מבחינת עופר ינאי זה שהתענוג שלך יעלה לו עוד מיליוני שקלים בשנה. ואם אתה חושב שזה עוד 2-3 אלף צופים בממוצע בשנה במנורה, אתה לא מחובר.

ההבדל בממוצע יהיה גבוה משמעותית. רק 3 משחקי בית בשנה (בסה"כ) מול ירושלים ומכבי בליגה זה תוספת של לפחות 1.5 מיליון שקל.

אין שום סיכוי שעופר ינאי ימשיך להעמיד תקציבים כאלה אם הקבוצה לא תתחיל לייצר הכנסות כמו הפועל ירושלים ומכבי. לא מדובר פה בג'ף בזוס.
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 25 יוני 2024, 10:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אני אוהב את כל האנשים האלה שבעד חולון בלי לדעת אם אופציה כזאת בכלל קיימת.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

מילפורד כתב: 25 יוני 2024, 10:57 אני אוהב את כל האנשים האלה שבעד חולון בלי לדעת אם אופציה כזאת בכלל קיימת.
היא ככל הנראה לא קיימת, ובכל מקרה היא לא תעשה באמת את ההבדל מבחינה כלכלית.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

הוקיץ' כתב: 25 יוני 2024, 10:56 אני שונא את האולם הזה בכל לבי, משער שכולנו, אבל הרכבת כבר יצאה מהתחנה.
בדיוק
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

ריגושים יהיו לנו העונה בדרבים עם כפר שלם בשישי צהריים, את החלק הזניח של ניצחונות של קבוצת ספורט הכדורסל יצטרך לספק, אז עם כל הכבוד לריגוש של לשחק בדרייב אין, הקבוצה שנבנית פה צריכה לשחק באולם שיתאים למידות שלה, אז אלא אם בא לכם לשחק בארנה היא תשחק ביד אליהו בתקווה.
bambo_leo
קיבל.ה  140 לייקים

oleg neduda כתב: 25 יוני 2024, 10:58
הוקיץ' כתב: 25 יוני 2024, 10:56 אני שונא את האולם הזה בכל לבי, משער שכולנו, אבל הרכבת כבר יצאה מהתחנה.
בדיוק
זהו, מוטלי אחד מספיק כדי שלשחק בדרייב אין יהיה גימיק ו"משחקים שם רק כי זה מרגש"?
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

משחק ליגה רגיל נגד עפולה.
כמה לדעתך באים למנורה?
Idan7244
קיבל.ה  74 לייקים

טכנית לארז כתב: 25 יוני 2024, 11:05
כמה לדעתך באים למנורה?
כפול ממה שיגיעו לדרייב אין.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

מה לגבי שילוב?
משחקים ליגה בדרייב אין , למעט משחקים גדולים ואירופה (אם יהיה).
אפשר למכור מנוי לעונה שלמה שכולל כל המשחקים לפי הכמות שיש לנו היום ועוד מנויים ״קטנים״ יותר לחולון, ירושלים ודרבי (ורבע גמר פליאוף).
ככה גם סביר שיהיו כרטיסים פנויים למכור למשחקים הגדולים.
ואם יש איזה משחק שפתאום יש לו ביקוש גבוה (כי יש משחק על מיקום בפלייאוף מול ר״ג או משהו) אפשר לעבור לאולם הגדול בהחלטה של שבוע.
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

ארדיטי כתב: 20 יוני 2024, 13:05

מה שהשתנה זה שיש לנו 3000+ מנויים עם רשימת המתנה. אין לנו יותר מקום בדרייב-אין.
ואין ממש אפשרות אחרת, חולון לא מוכנים לדבר על זה בכלל ואין שום אולם בגוש דן למעט יד אליהו שבו יש לנו מקום.
צודק.. צריך פשוט להפוך אותו לאולם ביתי.. להעיף משם את כל הצהוב, מבחינתי שיהיה פרקט אדום שיחליפו כל משחק שלנו
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אם נשחק שם ברור שהפרקט יהיה אדום.
אגב כשמשחקים חצי גמר וגמר גביע במנורה - הפרקט נשאר צהוב.
Idan7244 כתב: 25 יוני 2024, 11:08
טכנית לארז כתב: 25 יוני 2024, 11:05
כמה לדעתך באים למנורה?
כפול ממה שיגיעו לדרייב אין.
זהו שלא נראה לי.
יהיו הרבה שלא יהיה להם חשק להגיע לאולם הזה בשביל משחק נגד עפולה ואילת.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

כמה נקודות חשובות חברים:
  • מישהו יודע אם חולון זאת אופציה בכלל? מישהו טרח לבדוק איפה זה טוטו חולון? אז ההיכל נמצא בחלק הדרום-מזרחי של חולון ולא צמוד לתל אביב מרחק שעה נסיעה בעומס מדרייב ואין וחצי שעה מיד ושם. איך זה בדיוק אופציה אם נתחשב בזה שרוב הקהל מגיע מתל אביב או צפונית לה? עדיף לארח בחדרה נשבע.
  • מה החיבור שלכם לדרייב אין? אין ספק שאני מעדיף אותו אווירתית/ריגשית/עידודית על יד ושם אבל בואו האולם לכשעצמו הוא גרוע ומי שתיכנן אותו עשה עבודה רעה. בעונות הראשונות שהיה בא קצת קהל זה היה סתם עוד אולם. אנחנו אלה שעושים את האווירה. לצורך העיניין אם הדרייב אין היה נראה כמו הכונכייה בבש או עין שרה בנהריה זה היה מרגיש אותו הדבר.
  • רציתם עופר ינאי? עופר קיבל אם אני זוכר נכון 80 אחוז בהצבעה לבעלות, אז למה ציפיתם? ידעתם מי האיש ולאן הוא מכוון והחלטם לשים את הזיטונים עליו וזה מגיע עם קצת איבוד רומנטיקה וקצת איבוד הזהות של קבוצת אוהדים אין מה לעשות. אני הצבעתי נגד דרך אגב למרות שהיה לי ברור שזה יעבור.
  • דבר אחרון והכי חשוב אני משוכנע שהמעבר ליד ושם הוא זמני עד שתמצא או תבנה חלופה רלוונטית יותר וזה משהו שחשוב להגיד. אם זה היה מעבר לשם כדי להישאר שם לתמיד גם לי זה היה מפריע. אני מאמין שעופר ימצא פיתרון ואנחנו נעבור לבית קבע תוך כמה שנים ספורות.

סליחה על החפירה ויאללה פיימוס הפועל ווי פרובבלי גו טו יד ושם. :hapoel:
OMG עווופררר
Pumpkin
קיבל.ה  26 לייקים

ברור שצריך לעבור לשחק במנורה-מבטחים, מכמה סיבות טובות מאוד:
1. הגדלת הכנסה בצורה משמעותית.
2. הגדלת בסיס האוהדים על מנת לתת דחיפה למעבר עתידי לאולם ביתי חדש, גדול אף יותר, שעופר ינאי כנראה עובד עליו.
3. פוטנציאלית מנורה-מבטחים מלא באוהדי הפועל יהיה עוצמתי יותר מדרייב-אין מלא.
4. נה בעין למכבי ולאוהדיה, להשתלט על כל פינה במנורה-מבטחים עם חנות אוהדים משלנו, צבע אדום לפחות כמו הכחול-צהוב ששולט שם עכשיו, וכו׳
5. הצהרת כוונות כלפי הנהלת היורוליג - יש פה מועדון שכדאי שתקבלו בברכה למועדון הסגור שלכם, והוא עומד בכל תנאי הקבלה (כולל אולם יורוליג גדול), בלי קשר לאם נצליח או לא להגיע ליורוליג דרך היורוקאפ.

דרך אגב - מאחר וכולם מסכימים שאפשר בקלות למכור 5K-7K מנויים למשחקי הסל בעונה הקרובה (בטח עם הקבוצה החזקה שבונים), הייתי ממלא תחילה את האולם (היציעים התחתונים בהיכל) עם האוהדים הכי אדוקים - מנויי הפועל הקיימים, חברי עמותה, אוהדים אחרים שמגיעים למשחקי הסל והרגל וכו׳, כדי שבכל משחק - גם בליגה נגד יריבות ״קטנות״ - נמלא את האולם ב-5K-7K צופים ביציעים התחתונים, ואם יהיה ביקוש גדול יותר למנויים אז להתחיל למכור ליציעים העליונים. במשחקים גדולים בכל מקרה נמכור את הכמה אלפי מושבים שאליהם לא קנו מנויים (אם יהיה כזה דבר…).
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

לדעתי, אם נסכים לשחק ביד אליהו, זה יוריד מהפרק בניית אולם חדש.
אין באמת הצדקה לעוד אולם של 10,000 מקומות בגוש דן ומקבלי ההחלטות רק צריכים פתח קטן לראות שאנחנו יכולים להסתדר בלי זה והנושא יירד מהפרק.

אם כבר, אולי התקוה היא שיחליטו שיד אליהו מיושן והנדל״ן שם יוקרתי מידי לאולם ספורט ויוחלט על בניית אולם חדש במקומו , והוא ייבנה מראש כדי להכיל את שתי הקבוצות
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

רווי כתב: 25 יוני 2024, 11:22 כמה נקודות חשובות חברים:
  • מישהו יודע אם חולון זאת אופציה בכלל? מישהו טרח לבדוק איפה זה טוטו חולון? אז ההיכל נמצא בחלק הדרום-מזרחי של חולון ולא צמוד לתל אביב מרחק שעה נסיעה בעומס מדרייב ואין וחצי שעה מיד ושם. איך זה בדיוק אופציה אם נתחשב בזה שרוב הקהל מגיע מתל אביב או צפונית לה? עדיף לארח בחדרה נשבע.
  • מה החיבור שלכם לדרייב אין? אין ספק שאני מעדיף אותו אווירתית/ריגשית/עידודית על יד ושם אבל בואו האולם לכשעצמו הוא גרוע ומי שתיכנן אותו עשה עבודה רעה. בעונות הראשונות שהיה בא קצת קהל זה היה סתם עוד אולם. אנחנו אלה שעושים את האווירה. לצורך העיניין אם הדרייב אין היה נראה כמו הכונכייה בבש או עין שרה בנהריה זה היה מרגיש אותו הדבר.
  • רציתם עופר ינאי? עופר קיבל אם אני זוכר נכון 80 אחוז בהצבעה לבעלות, אז למה ציפיתם? ידעתם מי האיש ולאן הוא מכוון והחלטם לשים את הזיטונים עליו וזה מגיע עם קצת איבוד רומנטיקה וקצת איבוד הזהות של קבוצת אוהדים אין מה לעשות. אני הצבעתי נגד דרך אגב למרות שהיה לי ברור שזה יעבור.
  • דבר אחרון והכי חשוב אני משוכנע שהמעבר ליד ושם הוא זמני עד שתמצא או תבנה חלופה רלוונטית יותר וזה משהו שחשוב להגיד. אם זה היה מעבר לשם כדי להישאר שם לתמיד גם לי זה היה מפריע. אני מאמין שעופר ימצא פיתרון ואנחנו נעבור לבית קבע תוך כמה שנים ספורות.

לא הלכתי למשחק שם אבל מכיר את המיקום ואני יודע שטוטו חולון קרוב מאוד לכביש 4 והתחנת רכבת הכי קרובה היא בת ים קוממיות או כפר חבד ששניהם רחוקים מאוד יחסית מהאולם
צומת חולון אבל כנראה מבחינת אוטובוסים זה הכי קליל להגיע
זה לא קל או נגיש אבל מצד שני היינו במושבה בפתח תקווה ובוא גם בלומפילד לא כזה קל להגיע אלא אם אתה גר ממרכז תל אביב עד מרכז חולון/בת ים

אבל זה גם דיבורים לאוויר כי זה פשוט לא יקרה. היכל מנורה זמני הוא האופציה הכי טובה לכולנו
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

רווי כתב: 25 יוני 2024, 11:22 כמה נקודות חשובות חברים:

עופר ינאי כמו כל בן אדם הוא חבילה. חבילה של דברים אדירים לצד דברים שאני לא מסכים איתם.
כמו שאנחנו ידענו מי הוא ומה כוונותיו, גם הוא יודע שאנחנו לא רוצים ברמה העקרונית לעבור ליד אליהו. לראייה הוא חתם על זה שהמעבר יהיה רק בהסכמתנו.
אני אעדיף בשלב הנוכחי את חולון הן מבחינת אווירה והן מבחינת כמות. הרי אם יש עכשיו 2000-5000 צופים כי המנהלת קבעה משחק ב-17:00 האווירה ביד אליהו תהיה מוות ובחולון תהיה סבבה. ואני חושב שאחד הדברים שהכי מייצגים אותנו היא אווירה חמה במשחקים ביתיים לא משנה מי היריבה.
בשורה התחתונה אם לא עופר ינאי אנחנו בכלל לא חולמים על תארים, שזה הדבר החשוב ביותר ולא מצליחים לערער את שלטון היחיד של הנבלות מעבר לכביש.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

הבנאדם יביא את זה לבחירה, הוא מבין טוב מאד מה זה קבוצת אוהדים, בכל ראיון הוא מזכיר שזו קבוצת אוהדים, זה לא שימון ולא יהיה שימון.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

שליחת תגובה