מה שהשתנה זה שיש לנו 3000+ מנויים עם רשימת המתנה. אין לנו יותר מקום בדרייב-אין.
ואין ממש אפשרות אחרת, חולון לא מוכנים לדבר על זה בכלל ואין שום אולם בגוש דן למעט יד אליהו שבו יש לנו מקום.
מה שהשתנה זה שיש לנו 3000+ מנויים עם רשימת המתנה. אין לנו יותר מקום בדרייב-אין.
אני חושב שההבדל הוא המהירות שבה הדרייב אין הפך להיות קטן עלינו.
אני חושב שיש לנו פוטנציאל מעל האולם בחולון. ובוא נגיד ככה: בהנחה שחולון לא אופציה, ויש הצבעה: בעוד כמה שנים מגרש משלנו, בינתיים האפשרויות הן להישאר בדרייב אין או יד אליהו. מה אתה בוחר? זו השאלה לדעתי פה, וזה כן שחור ולבן, או אולם ביתי, אווירה, הכול נכון, אבל שכבר קטן עלינו בכמה מידות, או יד אליהו. בעיניי אין שאלה בכלל. וכן, יש לא מעט משחקים שאפשר להביא עוד אלפי אוהדים, לא מעטיםר.ש כתב: ↑20 יוני 2024, 12:26לא אלפים. מעטים.גולובורודקו כתב: ↑19 יוני 2024, 19:57כל המטרה היא לנצל את ההצלחה וההתקדמות ולהתקדם עוד ולהגדיל את האוהדים. לפי זה, אתה בעצם נגד אולם חדש באופן כללי, ובכלל, למה עזבנו את הדר יוסף? הגיע בעלים תותח, משקיע, מצהיר שהוא רוצה לקדם אותנו, הקבוצה מצליחה, ואתה מעדיף מצב בו אלפי אוהדים נשארים בלי כרטיסים?
אני גם יכול להכניס לך מילים לפה בגישת השחור-לבן הזו:
בואו נקים אולם של מאה אלף מקומות כדי שכל אוהד חדש שירצה יוכל לבוא!
אתה לא התכוונת לזה, ואני לא התכוונתי לקיצון השני…
ולמען הסר ספק - בוודאי שצריך להתקדם ולנצל את המומנטום, ולעזוב את היכל שלמה.
השאלה היא לאן, והתשובה הנכונה לדעתי היא - לא ליד אליהו.
חולון בטווח הקצר, בית חדש או יד אליהו בטווח הרחוק יותר.
אני חושב שאתה מציב פה מספרים קצת מוגזמים, אבל לא מופרך לדעתי שיהיו סביבות 4500 מנויים והשאר מכירת כרטיסים, בעיקר למשחקים גדוליםאוהד כורסא כתב: ↑20 יוני 2024, 14:19 לקהל הכי מכור בעולם יש מקום אחד לחוות בו קצת נחת. עם שיווק נכון אפשר להביא מנויים מהכדורגל.
אפשר יהיה גם למכור מנויים מפוצלים לליגה ולאירופה (כנראה שלא רלוונטי לעונה הקרובה), מנויי משפחות במחירים מוזלים ולא מופרך בכלל להגיע ל7,000 מנויים. ובטווח הארוך אם מכוונים ליורוליג אז בכלל..
אני מסכים איתךסומך כתב: ↑20 יוני 2024, 15:00אני חושב שאתה מציב פה מספרים קצת מוגזמים, אבל לא מופרך לדעתי שיהיו סביבות 4500 מנויים והשאר מכירת כרטיסים, בעיקר למשחקים גדוליםאוהד כורסא כתב: ↑20 יוני 2024, 14:19 לקהל הכי מכור בעולם יש מקום אחד לחוות בו קצת נחת. עם שיווק נכון אפשר להביא מנויים מהכדורגל.
אפשר יהיה גם למכור מנויים מפוצלים לליגה ולאירופה (כנראה שלא רלוונטי לעונה הקרובה), מנויי משפחות במחירים מוזלים ולא מופרך בכלל להגיע ל7,000 מנויים. ובטווח הארוך אם מכוונים ליורוליג אז בכלל..
וכדורגל לא משחקים הרבה בראשון שני?Asafasraf כתב:אנשים כאן שוכחים שרוב משחקי הכדורסל הם בימי חול, עם פקקים מסיוטים.
7000 מינויים זה מנותק מהמציאות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אנשים עושים מנוי לבלומפילד למרות שברור שישיגו כרטיס בכל רגע נתון ומדובר בקבוצה חלשהההוא מפעם כתב:כמו שאמרו פה גם אחרים, ברגע שאנשים ידעו שבכל מקרה יש להם כרטיסים זה יורד מדודא למנוי.
אבל בואו נזרום רגע עם 4500 מנויים, מישהו שמבין מוכן לכמת את זה לכסף ? כי בלי לדעת מה היתרון הכלכלי במעבר אנחנו באמת מתדיינים על ריק
חלשה זה מחמאה עבורםCharlie כתב: ↑20 יוני 2024, 23:21אנשים עושים מנוי לבלומפילד למרות שברור שישיגו כרטיס בכל רגע נתון ומדובר בקבוצה חלשהההוא מפעם כתב:כמו שאמרו פה גם אחרים, ברגע שאנשים ידעו שבכל מקרה יש להם כרטיסים זה יורד מדודא למנוי.
אבל בואו נזרום רגע עם 4500 מנויים, מישהו שמבין מוכן לכמת את זה לכסף ? כי בלי לדעת מה היתרון הכלכלי במעבר אנחנו באמת מתדיינים על ריק
לא בשעה 18:00 כמו שהיו כאן כמה משחקים השנה.Charlie כתב:וכדורגל לא משחקים הרבה בראשון שני?Asafasraf כתב:אנשים כאן שוכחים שרוב משחקי הכדורסל הם בימי חול, עם פקקים מסיוטים.
האמת שהייתי בכל משחק בית העונה, למעט 1 או 2...Asafasraf כתב: ↑21 יוני 2024, 06:22לא בשעה 18:00 כמו שהיו כאן כמה משחקים השנה.Charlie כתב:וכדורגל לא משחקים הרבה בראשון שני?Asafasraf כתב:אנשים כאן שוכחים שרוב משחקי הכדורסל הם בימי חול, עם פקקים מסיוטים.
שים לב שבכדורגל, במשחקים רגילים של אמצע שבוע (לא דרבי/ בית״ר וכו׳), כמות הקהל נצוגה משמעותית.
הטמטום הכי גדול זה העמודים בפינות.רווי כתב:שוב מעלה את התהייה איך עיריית תל אביב הקימה אולם של פאקינג 3 וחצי אלף? קצת חשיבה קדימה, למה הם חשבו שיספיק תוך כמה שנים??
תלוי מאיפה אתה מגיע.מילפורד כתב:מה השתנה שמזה שאנחנו דורשים אולם משלנו ולא מוכנים לשמוע על לשחק שם שעכשיו הרוב פה בעד?
אגב, מבחינת מיקום הוא נוראי, לדעתי עם ההגעה, חניה ויציאה משם זה קנס של איזה שעה וחצי שעתיים יותר לכל משחק.
אנטי אוירה?טכנית לארז כתב:מה יש לשחק שם? אנטי אווירה. לא יהיה כיף שם בלי קשר למכבי בכלל.
אולם למחוא כפיים ולצעוק דיפנס.
האנטי אווירה לא קשורה לאולם אלא ליושבים בו.טכנית לארז כתב: ↑25 יוני 2024, 10:40 מה יש לשחק שם? אנטי אווירה. לא יהיה כיף שם בלי קשר למכבי בכלל.
עלק אנטי אווירה. אחד מהאולמות שנחשבים הכי ביתיים באירופה. את שתי האליפויות האחרונות איבדנו אך ורק בגלל הביתיות שם. לא אמרתי שהאולם ביתי כמו הדרייב אין, אבל אנטי אווירה הוא בטח שלאטכנית לארז כתב: ↑25 יוני 2024, 10:40 מה יש לשחק שם? אנטי אווירה. לא יהיה כיף שם בלי קשר למכבי בכלל.
סבבה, עדיף לך דרייב אין. המשמעות מבחינת עופר ינאי זה שהתענוג שלך יעלה לו עוד מיליוני שקלים בשנה. ואם אתה חושב שזה עוד 2-3 אלף צופים בממוצע בשנה במנורה, אתה לא מחובר.טכנית לארז כתב: ↑25 יוני 2024, 10:53 אנטי אווירה.
משחקי בית נגד רמת גן ואפילו חולון יהיה מלא? או קרוב לזה?
מה יש לנו לחפש שם במשחקי בית בליגה פה עם אולם חצי ריק?
עדיף דרייב אין בפער על עוד 2000-3000 צופים במנורה במשחקי ליגה. וזה לא שיש לנו אירופה ששם האולם יהיה מלא.
אני בעד חולון אם החליטו שחייבים לעבור.
5,500 מקומות זה אחלה.
זהו, מוטלי אחד מספיק כדי שלשחק בדרייב אין יהיה גימיק ו"משחקים שם רק כי זה מרגש"?
כפול ממה שיגיעו לדרייב אין.
צודק.. צריך פשוט להפוך אותו לאולם ביתי.. להעיף משם את כל הצהוב, מבחינתי שיהיה פרקט אדום שיחליפו כל משחק שלנו
זהו שלא נראה לי.Idan7244 כתב: ↑25 יוני 2024, 11:08כפול ממה שיגיעו לדרייב אין.
לא הלכתי למשחק שם אבל מכיר את המיקום ואני יודע שטוטו חולון קרוב מאוד לכביש 4 והתחנת רכבת הכי קרובה היא בת ים קוממיות או כפר חבד ששניהם רחוקים מאוד יחסית מהאולםרווי כתב: ↑25 יוני 2024, 11:22 כמה נקודות חשובות חברים:
- מישהו יודע אם חולון זאת אופציה בכלל? מישהו טרח לבדוק איפה זה טוטו חולון? אז ההיכל נמצא בחלק הדרום-מזרחי של חולון ולא צמוד לתל אביב מרחק שעה נסיעה בעומס מדרייב ואין וחצי שעה מיד ושם. איך זה בדיוק אופציה אם נתחשב בזה שרוב הקהל מגיע מתל אביב או צפונית לה? עדיף לארח בחדרה נשבע.
- מה החיבור שלכם לדרייב אין? אין ספק שאני מעדיף אותו אווירתית/ריגשית/עידודית על יד ושם אבל בואו האולם לכשעצמו הוא גרוע ומי שתיכנן אותו עשה עבודה רעה. בעונות הראשונות שהיה בא קצת קהל זה היה סתם עוד אולם. אנחנו אלה שעושים את האווירה. לצורך העיניין אם הדרייב אין היה נראה כמו הכונכייה בבש או עין שרה בנהריה זה היה מרגיש אותו הדבר.
- רציתם עופר ינאי? עופר קיבל אם אני זוכר נכון 80 אחוז בהצבעה לבעלות, אז למה ציפיתם? ידעתם מי האיש ולאן הוא מכוון והחלטם לשים את הזיטונים עליו וזה מגיע עם קצת איבוד רומנטיקה וקצת איבוד הזהות של קבוצת אוהדים אין מה לעשות. אני הצבעתי נגד דרך אגב למרות שהיה לי ברור שזה יעבור.
- דבר אחרון והכי חשוב אני משוכנע שהמעבר ליד ושם הוא זמני עד שתמצא או תבנה חלופה רלוונטית יותר וזה משהו שחשוב להגיד. אם זה היה מעבר לשם כדי להישאר שם לתמיד גם לי זה היה מפריע. אני מאמין שעופר ימצא פיתרון ואנחנו נעבור לבית קבע תוך כמה שנים ספורות.
סליחה על החפירה ויאללה פיימוס הפועל ווי פרובבלי גו טו יד ושם.![]()
עופר ינאי כמו כל בן אדם הוא חבילה. חבילה של דברים אדירים לצד דברים שאני לא מסכים איתם.רווי כתב: ↑25 יוני 2024, 11:22 כמה נקודות חשובות חברים:
- מישהו יודע אם חולון זאת אופציה בכלל? מישהו טרח לבדוק איפה זה טוטו חולון? אז ההיכל נמצא בחלק הדרום-מזרחי של חולון ולא צמוד לתל אביב מרחק שעה נסיעה בעומס מדרייב ואין וחצי שעה מיד ושם. איך זה בדיוק אופציה אם נתחשב בזה שרוב הקהל מגיע מתל אביב או צפונית לה? עדיף לארח בחדרה נשבע.
- מה החיבור שלכם לדרייב אין? אין ספק שאני מעדיף אותו אווירתית/ריגשית/עידודית על יד ושם אבל בואו האולם לכשעצמו הוא גרוע ומי שתיכנן אותו עשה עבודה רעה. בעונות הראשונות שהיה בא קצת קהל זה היה סתם עוד אולם. אנחנו אלה שעושים את האווירה. לצורך העיניין אם הדרייב אין היה נראה כמו הכונכייה בבש או עין שרה בנהריה זה היה מרגיש אותו הדבר.
- רציתם עופר ינאי? עופר קיבל אם אני זוכר נכון 80 אחוז בהצבעה לבעלות, אז למה ציפיתם? ידעתם מי האיש ולאן הוא מכוון והחלטם לשים את הזיטונים עליו וזה מגיע עם קצת איבוד רומנטיקה וקצת איבוד הזהות של קבוצת אוהדים אין מה לעשות. אני הצבעתי נגד דרך אגב למרות שהיה לי ברור שזה יעבור.
- דבר אחרון והכי חשוב אני משוכנע שהמעבר ליד ושם הוא זמני עד שתמצא או תבנה חלופה רלוונטית יותר וזה משהו שחשוב להגיד. אם זה היה מעבר לשם כדי להישאר שם לתמיד גם לי זה היה מפריע. אני מאמין שעופר ימצא פיתרון ואנחנו נעבור לבית קבע תוך כמה שנים ספורות.
סליחה על החפירה ויאללה פיימוס הפועל ווי פרובבלי גו טו יד ושם.![]()