ג׳ונתן מוטלי
-
- קיבל.ה 802 לייקים
בסוף יתברר שג׳ונתן מוטלי מחובר למישהו במודיעין האיראני שאמר לו לברוח מכאן כמה שיותר מהר, גם אם זה יפגע לו בהמשך הקריירה 

- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
זה דומה למה שכתבתי מקודם.
זה בערך ההסבר ההגיוני היחידי לאופן שבו הוא מתנהג.
הקטע, שלא נראה לי שהיגיון זה הקו המנחה פה.
זה בערך ההסבר ההגיוני היחידי לאופן שבו הוא מתנהג.
הקטע, שלא נראה לי שהיגיון זה הקו המנחה פה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
לצורך העניין עונה שעברה קמינגס וולס שוחררו ללא קשיים בכלל (ואני יודע שאי אפשר להשוות אותם למוטלי מבחינת איכות אבל עדיין) , בטח זו הייתה פעם ראשונה שהוא דיבר עם עופר על זה והגיוני שהוא לא יהיה להוט לשחרר אותו ישר , אם היה ממשיך לעשות את זה בצורה מכובדת ולא בורח כמו גנב לדעתי כן היה משתחרר ואוליי אפילו מקבל העלאה בשכר
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
איזה מצחיק זה שכולנו פה פחדנו מקבוקלו והעבר שלו עם הברזות ואז הגיע מוטלי שעזב באישון לילה ועכשיו גם ניתק קשר עם העו"ד שלו.
מקרה ראש לא קטן.
מקרה ראש לא קטן.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
על זה אני מדבררק הפועל כתב:כוחו של הכסף , אגב בראיון לבלגרד עופר אמר שאם היה מדבר איתו לפניי היה משווה את השכר להצעה של הכוכב ואפילו עובר אותה
אומרים שאת ההצעה הוא קיבל כבר ביום רביעי לפני המשחק.
מי שצפה במשחק והקשר שלו לשאר השחקנים לא היה מאמין על מה שהולך לקרות איתו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
לא ברור כלכך מה הקו המנחה שלו - כסף, יורוליג, פחד ממלחמות. נראה שהוא טיפס על עץ גבוה ולא מצליח למצוא סולם.
לא נראה לי שהוא יחזור לקבוצה, וגם אז מעניין איך הצוות והקהל יקבל אותו.
הוא פשוט נעלם כי אני מניח שאין לו שום קייס והוא מנסה לגרום לכולם להפנים על זה שהוא הולך, לחכות שהזמן יעבור ויוכל לחתום במקום אחר.
מקווה שלעופר יש מספיק אנרגיות ואנשים טובים לידו שידעו למקסם את הסיטואציה.
לא נראה לי שהוא יחזור לקבוצה, וגם אז מעניין איך הצוות והקהל יקבל אותו.
הוא פשוט נעלם כי אני מניח שאין לו שום קייס והוא מנסה לגרום לכולם להפנים על זה שהוא הולך, לחכות שהזמן יעבור ויוכל לחתום במקום אחר.
מקווה שלעופר יש מספיק אנרגיות ואנשים טובים לידו שידעו למקסם את הסיטואציה.
-
- קיבל.ה 951 לייקים
אני לא מצטרף פה לרוח הנקמנות
לא חושב שזה שהוא ישב ביציע עונה שלמה יעשה טוב
פיצוי גבוה מספיק שיכסה סנטר הכי טוב בנמצא נשמע כמו הפיתרון הטוב ביותר
מי שלא רוצה לשחק בהפועל שלא ישחק, מה הטעם בשחקן בלי מוטיבציה?
למרות המלחמה, הפועל מציעה חבילה אטרקטיבית מספיק כדי למשוך לכאן שחקנים
לא חושב שזה שהוא ישב ביציע עונה שלמה יעשה טוב
פיצוי גבוה מספיק שיכסה סנטר הכי טוב בנמצא נשמע כמו הפיתרון הטוב ביותר
מי שלא רוצה לשחק בהפועל שלא ישחק, מה הטעם בשחקן בלי מוטיבציה?
למרות המלחמה, הפועל מציעה חבילה אטרקטיבית מספיק כדי למשוך לכאן שחקנים
long live the zapta
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
העניין שהפועל מביאה שחקנים מעל לרמת הליגות שבהן היא משחקת ולכן קיימת סבירות גבוהה שבכל רגע נתון יציעו הצעות על כמה שחקנים, הצעות שבוודאי אטרקטיביות כספית ומועדונית ואת זה חובה למנוע.
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
סליחה אבל אין יותר אטרקטיבי מהפועל בלי צחוק.
מועדון גדול, בעלים נהדר (זה כולם אומרים) שמשלם יפה מאוד, אווירה וקהל טופ 5 באירופה שזה אומר טופ 5 בעולם, העיר תל אביב, קבוצה תחרותית שהולכת על כל התארים, אופציה ליורוליג עונה הבאה ועוד ועוד.. סתם טיפש שהןא עזב מהכסף שהוא חשב שירוויח אקסטרה הוא עוש ייצא מופסד.
מועדון גדול, בעלים נהדר (זה כולם אומרים) שמשלם יפה מאוד, אווירה וקהל טופ 5 באירופה שזה אומר טופ 5 בעולם, העיר תל אביב, קבוצה תחרותית שהולכת על כל התארים, אופציה ליורוליג עונה הבאה ועוד ועוד.. סתם טיפש שהןא עזב מהכסף שהוא חשב שירוויח אקסטרה הוא עוש ייצא מופסד.
OMG עווופררר
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
נראה לי שלא צריך מאד להתאמץ כדי למצוא דברים יותר אטרקטיביים ממדינה שעוברת על בסיס קבוע מתקפת כטבמים ומאות טילים בליסטיים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
סטיבנס הוא לא מוטלי. אבל הוא כן סנטר זר מוכח לרמת הליגה שיוכל לתת לקאבוקלו דקות לנוח בארץ ולשחק 10-15 דקות באירופה. בנוסף הוא סנטר זול יחסית שבטוח לא יברח לנו בגלל "מלחמה" ויחזור לארץ ללא בעיה.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
אולי רק בתור סנטר שלישי.El dudernio כתב:סטיבנס הוא לא מוטלי. אבל הוא כן סנטר זר מוכח לרמת הליגה שיוכל לתת לקאבוקלו דקות לנוח בארץ ולשחק 10-15 דקות באירופה. בנוסף הוא סנטר זול יחסית שבטוח לא יברח לנו בגלל "מלחמה" ויחזור לארץ ללא בעיה.
מחליף של בנטיל.
עם כל הכישרון של מוטלי מדובר באחד המפגרים הגדולים שדרכו פה! התנהלות של אידיוט אני במקום עופר לא משחרר אותו עד סוף החוזה וכל חודש שהוא לא מופיע גם קונס אותו בגובה השכר ותובע אותו אישית ואת הסוכן שלו.
אני גם מאמין שעופר דאג להבהיר לכל בעל תפקיד בפיבא יורוקאפ ויורוליג שיזהרו לעשות טעות בנושא.
אני גם מאמין שעופר דאג להבהיר לכל בעל תפקיד בפיבא יורוקאפ ויורוליג שיזהרו לעשות טעות בנושא.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
וזה לא קורה בעיקר בגלל ששמעון מזרחי ומכבי יפשטו רגל.אוהד כורסא כתב:אויש נו. אם פיבא היו אנטישמים דינך היה כדין רוסיה.indiferent כתב: ↑04 נובמבר 2024, 22:10אל תתפלא, חסר תירוצים? וכאילו שלאנטישמים בפיב"א תהיה בעיה לקבל את התירוצים שהכלב אכל את שיעורי הבית....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אני יותר נוטה להאמין שההצעה מהכוכב הגיעה בעידוד של מכבי ובקומבינה עם המאמן המטונף של הכוכב האדום ספרופולוס.
הם יעשו הכל כדי למוטט את הפועל כולל הפעלת פרוקסיז.
זה רק מחזק את הגישה שאין חוקים נגד מכבי והכל מותר. נא לזכור את זה בפעם הבאה שעופר מציע לסורקין (כדוגמא) הצעה תחת חוזה.
זה רק מחזק את הגישה שאין חוקים נגד מכבי והכל מותר. נא לזכור את זה בפעם הבאה שעופר מציע לסורקין (כדוגמא) הצעה תחת חוזה.
-
- קיבל.ה 951 לייקים
מבחינה כספית אני בספק, הפועל משלמת מאוד גבוההלך המומנטום כתב: ↑05 נובמבר 2024, 01:55 העניין שהפועל מביאה שחקנים מעל לרמת הליגות שבהן היא משחקת ולכן קיימת סבירות גבוהה שבכל רגע נתון יציעו הצעות על כמה שחקנים, הצעות שבוודאי אטרקטיביות כספית ומועדונית ואת זה חובה למנוע.
מבחינה מקצועית כן, תמיד יהיו קבוצות טובות ממך אבל זה טבעי ששחקן שנותן תפוקה טובה יקבל התעניינות ממועדונים בכירים יותר, כל מה שעלינו לעשות זה לחתום חוזים שמגנים עלינו מהתנהלות כזאת
אם תהייה פה קטסטרופה אז ברור שיש לשחקנים עילה לעזוב אבל כל מצב אחר ניתן לעגן בחוזה כך שגם אם שחקן יבחר לעזוב נעשה מזה כסף
אם עופר ימשיך להיות בהפועל, עוד שנים ספורות אף אחד לא יחשוש מזה יותר, עד אז, נצטרך לשלם הרבה ולעשות סלטות כדי להשאיר אצלנו טאלנטים כאלו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 951 לייקים
אני חושב שאתה רדוףranjef כתב: ↑05 נובמבר 2024, 08:46 אני יותר נוטה להאמין שההצעה מהכוכב הגיעה בעידוד של מכבי ובקומבינה עם המאמן המטונף של הכוכב האדום ספרופולוס.
מוטלי זה לא איזה שחקן אנונימי והכוכב היו צריכים סנטר
כדורסל אירופי זאת מאפייה שמתנהלת בצורה לא תחרותית ודורסנית, המזל שלנו שגם הבעלים שלנו יכול לשחק את המשחק הזה
long live the zapta
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
הבעיה שכדורסל אירופי זה ג'ונגל עוד הרבה יותר מהכדורגל, קבוקלו כזכור הגיע עלינו אחרי שהפך למבריזן כמעט סדרתי. ובזמן מלחמה עוד יותר קל להשיג פה שחרור.
הניסוי של עופר מאד מענין ושאפתני, סטייל מנצסטר סיטי וכו', הצלחה מהירה ועכשיו. אבל הוא בעייתי כי הוא קפיצה ענקית מעל הפופיק גם בימים רגילים, בשנת מלחמה במיוחד.
נראה שעופר עושה כמיטב יכולתו להתגונן מפני זה עם איומים מבוססים לכל עבר. אבל זה מחיר הסיכון הענקי שלקח.
לטעמי היה דווקא לו לחכות עוד שנה עם ההשתוללות (גם מבחינת יד אליהו וכו')
הניסוי של עופר מאד מענין ושאפתני, סטייל מנצסטר סיטי וכו', הצלחה מהירה ועכשיו. אבל הוא בעייתי כי הוא קפיצה ענקית מעל הפופיק גם בימים רגילים, בשנת מלחמה במיוחד.
נראה שעופר עושה כמיטב יכולתו להתגונן מפני זה עם איומים מבוססים לכל עבר. אבל זה מחיר הסיכון הענקי שלקח.
לטעמי היה דווקא לו לחכות עוד שנה עם ההשתוללות (גם מבחינת יד אליהו וכו')
-
- קיבל.ה 753 לייקים
אני מתחבר לחלוטין למשפט בהודעתך שהדגשתי!Giovanni Giorgio כתב: ↑05 נובמבר 2024, 09:00אני חושב שאתה רדוףranjef כתב: ↑05 נובמבר 2024, 08:46 אני יותר נוטה להאמין שההצעה מהכוכב הגיעה בעידוד של מכבי ובקומבינה עם המאמן המטונף של הכוכב האדום ספרופולוס.
כדורסל אירופי זאת מאפייה שמתנהלת בצורה לא תחרותית ודורסנית, המזל שלנו שגם הבעלים שלנו יכול לשחק את המשחק הזה
היורוליג, היא ליגה פרטית מושחתת שבמקום להיפתח לתחרות ושיוויוניות, הלכה ושיריינה קבוצות ל 10 ויותר שנים (רק לאחרונה).
נכון הרמה גבוהה אבל אפילו בכדורגל לא הלכו למהלך של שיריון מקומות!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
בחוזה שנחתם מול מוטלי בקיץ אנחנו מוגנים ב-100% ולכן יש שתי אפשרויות:Giovanni Giorgio כתב: ↑05 נובמבר 2024, 08:57מבחינה כספית אני בספק, הפועל משלמת מאוד גבוההלך המומנטום כתב: ↑05 נובמבר 2024, 01:55 העניין שהפועל מביאה שחקנים מעל לרמת הליגות שבהן היא משחקת ולכן קיימת סבירות גבוהה שבכל רגע נתון יציעו הצעות על כמה שחקנים, הצעות שבוודאי אטרקטיביות כספית ומועדונית ואת זה חובה למנוע.
מבחינה מקצועית כן, תמיד יהיו קבוצות טובות ממך אבל זה טבעי ששחקן שנותן תפוקה טובה יקבל התעניינות ממועדונים בכירים יותר, כל מה שעלינו לעשות זה לחתום חוזים שמגנים עלינו מהתנהלות כזאת
אם תהייה פה קטסטרופה אז ברור שיש לשחקנים עילה לעזוב אבל כל מצב אחר ניתן לעגן בחוזה כך שגם אם שחקן יבחר לעזוב נעשה מזה כסף
אם עופר ימשיך להיות בהפועל, עוד שנים ספורות אף אחד לא יחשוש מזה יותר, עד אז, נצטרך לשלם הרבה ולעשות סלטות כדי להשאיר אצלנו טאלנטים כאלו
1. לצאת למלחמה נגד אותו שחקן למען יראו ויראו.
2. להבא לחתום על חוזים עם שחקנים עם אופציית יציאה מוגזמת, 1.5-2 מיליון יורו ולהגיד לשחקן - אין בעיה, אתה תמיד יכול להשתחרר אם תביא את הביי אאוט ואז הכל גלוי וחוקי המשחק ברורים לכולם.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
זה שאתה מרגיש רדוף - לא אומר שזה לא נכון.Giovanni Giorgio כתב: ↑05 נובמבר 2024, 09:00אני חושב שאתה רדוףranjef כתב: ↑05 נובמבר 2024, 08:46 אני יותר נוטה להאמין שההצעה מהכוכב הגיעה בעידוד של מכבי ובקומבינה עם המאמן המטונף של הכוכב האדום ספרופולוס.
במקרה של מכבי, כבר 70 שנה, המציאות עולה על כל דמיון.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אבל איך משחקן של 1.5 מיליון דולר שנועדו למשוך אותו לקבוצת יורוקאפ בשנת מלחמה הוא קפץ ל 2.2 שהוא מהגבוהים ביבשת? בגלל הפציעות?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אני כן חייב להגיד שיש פה עניין מאוד מוזר, בלי תיאוריות קונספירציה:Giovanni Giorgio כתב: ↑05 נובמבר 2024, 09:00אני חושב שאתה רדוףranjef כתב: ↑05 נובמבר 2024, 08:46 אני יותר נוטה להאמין שההצעה מהכוכב הגיעה בעידוד של מכבי ובקומבינה עם המאמן המטונף של הכוכב האדום ספרופולוס.
מוטלי הגיע לאזור במלחמה, לקבוצת יורוקאפ שמארחת את משחקיה מחוץ למדינתה, כנראה כי הפועל הייתה מוכנה לשלם לו שכר של 1.2-1.5 מיליון דולר.
הוא טוען עכשיו שיש לו הצעה של פאקינג 2.2 מיליון דולר מקבוצת יורוליג. הוא נתן עונה טובה עד עכשיו אבל לא מספרים לא הגיוניים, איפה אותו מועדון היה בקיץ? הרי מוטלי שחקן ידוע מאוד ביבשת ואם אותו מועדון דוחה היה מציע לו חצי מזה יכול להיות שמוטלי היה אצלו. נכון פציעות וזה, ועדיין מרגיש מוגזם ומוזר.
נערך לאחרונה על ידי הלך המומנטום ב 05 נובמבר 2024, 09:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
יש לנו בעלים שזרק,זורק, ויזרוק על שחקנים פי כמה כסף ממה שהם שווים רק כדי לוודא הצלחה מהירה, ו/או לא להשאיר את הקבוצה שלו בסגל קצר.
הוא לא היחיד בעולם שמוכן לעשות את זה.
הוא לא היחיד בעולם שמוכן לעשות את זה.
-
- קיבל.ה 431 לייקים
זה גם לא אומר שזה נכון כל הזמן להיות בפוזיציית הנרדף ולהגיד אכלו לי שתו לי. ההתעסקות במכבי מטופשת ולא מקדמת את המועדון הזה בשום מישור.ranjef כתב: ↑05 נובמבר 2024, 09:32זה שאתה מרגיש רדוף - לא אומר שזה לא נכון.Giovanni Giorgio כתב: ↑05 נובמבר 2024, 09:00אני חושב שאתה רדוףranjef כתב: ↑05 נובמבר 2024, 08:46 אני יותר נוטה להאמין שההצעה מהכוכב הגיעה בעידוד של מכבי ובקומבינה עם המאמן המטונף של הכוכב האדום ספרופולוס.
במקרה של מכבי, כבר 70 שנה, המציאות עולה על כל דמיון.
זה היה מתאים לפעם כשלהפועל לא היו שום שאיפות והדבר היחיד שרומם את המועדון הזה הוא ניצחון בדרבי.
הימים השתנו והשאיפות השתנו. חבל שההתעסקות תהיה אותה התעסקות.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אין שום התעסקות. זאת תזכורת לכל מי שעדיין לא חושב שנגד המועדון הזה כל האמצעים כשרים.
לפעם הבאה, ותהיה כזאת.
לפעם הבאה, ותהיה כזאת.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
ברור, גם בדיקות הסמים אקראיות, וגם אין קשר לגוף שבכירי הפרקליטות היו יושבים במקומות מטורפים, ומצד שני עוזר המאמן הוא בן המפכ"ל, ויש לו את הערוץ הספורט היחידי החינמי במדינה, ואיכושיליאמא שלו כך יצא, גם שחבר כנסת האשים שהפועל לא הגיעה למפגש נגד האלימות בכנסת למרות שלא הוזמנה, כך יצא תמיד, סתם
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 220 לייקים
זה הסוכן המניאק שלו. אני כתבתי לו מה אני חושב על סוכנים שלא מכבדים חוזה. מקווה שגם אחרים יעשו את אותו הדבר.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
שמעון הוא גם יהודי (מעבר להיותו חלאה)Asafasraf כתב: ↑05 נובמבר 2024, 08:29וזה לא קורה בעיקר בגלל ששמעון מזרחי ומכבי יפשטו רגל.אוהד כורסא כתב:אויש נו. אם פיבא היו אנטישמים דינך היה כדין רוסיה.indiferent כתב: ↑04 נובמבר 2024, 22:10
אל תתפלא, חסר תירוצים? וכאילו שלאנטישמים בפיב"א תהיה בעיה לקבל את התירוצים שהכלב אכל את שיעורי הבית....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 802 לייקים
הבנתי שעו"ד שלו הודיע, כי השחקן בביתו שביוסטון טקסס.
אולי בכלל מיהר להגיע לארה"ב כדי להספיק ולהצביע....
בינתיים הוא הבריז לזו שבשבילה הבריז לנו.
הסתבך הבחור. יש למצוא לו תחליף ראוי ובהקדם ולנהל הליך משפטי ממושך ככל הניתן מבלי לשחרר אותו, למען יראו וייראו
אולי בכלל מיהר להגיע לארה"ב כדי להספיק ולהצביע....

בינתיים הוא הבריז לזו שבשבילה הבריז לנו.
הסתבך הבחור. יש למצוא לו תחליף ראוי ובהקדם ולנהל הליך משפטי ממושך ככל הניתן מבלי לשחרר אותו, למען יראו וייראו
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
זה כבר באמת מעניין לי הביצים איפה הוא ומה הוא עושה. יש לנו צוות סקאוטרים מעולים, יש כסף, להביא 2 שחקני פנים בסדר שהם לא יהיו חצי מוטלי ולהמשיך בעונה.
במקביל למשוך את אמא שלו, סומך על עופר שיתבע אותו ואת הסוכן שלו בכל דרך אפשרית וימרח את זה כמה שאפשר.
מבחינתי ג'ונתן מת לי ז"ל.
במקביל למשוך את אמא שלו, סומך על עופר שיתבע אותו ואת הסוכן שלו בכל דרך אפשרית וימרח את זה כמה שאפשר.
מבחינתי ג'ונתן מת לי ז"ל.
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
הוא מחכה שנמצא מחליף כדי ללכת על הקייס של שחרור ואז פתאום הכוכב יביעו עניין בשחקן ללא קבוצה
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אין שום קשר, שחררנו את בנטיל זה אומר שהוא כן נשאר? אנחנו יכולים להביא עוד 7 סנטרים, אין לו קייס.Xavi כתב:הוא מחכה שנמצא מחליף כדי ללכת על הקייס של שחרור ואז פתאום הכוכב יביעו עניין בשחקן ללא קבוצה
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
אני מנחש שמהרגע שהחתמנו שחקן חלופי, מבחינת הקבוצה שתחתים אותו היא תטען שלא גרמה לנו נזק כי יש לנו כבר שחקן אחר (או שנגרם לנו נזק קטן יותר מאשר לו היינו בלי שחקן חלופי) , והיא לא גרמה לו להפרת החוזה מולנו.
בגלל זה מתלבטים.
וכמובן שצריך לזכור שאין לנו סיכוי למצוא שחקן אפילו קרוב לו ברמה המקצועית.
אל תשכחו שזה לא חוזה לעונה הנוכחית אלא גם לעונה הבאה.
מבחינה מקצועית הוא שחקן שהסיכוי שלנו למצוא מישהו קרוב אליו ברמה הוא אפסי, אפילו בשכר גבוה יותר משמעותית.
בגלל זה מתלבטים.
מבחינה מקצועית הוא שחקן שהסיכוי שלנו למצוא מישהו קרוב אליו ברמה הוא אפסי, אפילו בשכר גבוה יותר משמעותית.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מסכים שלא נמצא שחקן שמתקרב אליו כנראה גם בפי2 סכום, נפלו פה לא משנה מה.רדנקו כתב:אני מנחש שמהרגע שהחתמנו שחקן חלופי, מבחינת הקבוצה שתחתים אותו היא תטען שלא גרמה לנו נזק כי יש לנו כבר שחקן אחר (או שנגרם לנו נזק קטן יותר מאשר לו היינו בלי שחקן חלופי) , והיא לא גרמה לו להפרת החוזה מולנו.
בגלל זה מתלבטים.
אני לא עו"ד אבל לא מסכים שאפשר לטעון שלא נגרם נזק, רוב הקבוצות האירופאית ביורוליג עם 3 סנטרים, לנו יש 1 בגללו. וגם אם נחתים לא רואה שהוא יקבל שחרור בגלל זה.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
נועה פופלינגר, ספורט 5
העו"ד עידכן: זה המקום בו מוטלי נמצא כרגע
נמצאה האבידה: הסנטר לא בבלגרד. בהפועל ישקלו אם להתחיל לבחון את השוק
לפחות המיקום שלו ידוע: אחרי יום הפכפך ואימון אליו לא הגיע, עורך הדין של ג'ונתן מוטלי עדכן את ראשי הפועל ת"א שהסנטר נמצא בביתו שביוסטון טקסס, ולא נמצא בבלגרד.
בהפועל ת"א היו אופטימיים שמוטלי יגיע למשחק היורוקאפ הערב, הכינו את סט המדים שלו וגם שריינו לו חדר במלון, אבל לו היו תכניות אחרות, והוא כמובן לא ייקח חלק במשחק היום.
לאחר המשחק היום, בהפועל ת"א יתחילו לשבת ולחפש בשוק ההעברות ולשקול האם לצרף מחליף, או שמא להמשיך להמתין לו. במועדון יש כרגע חילוקי דעות בנוגע לאופן הטיפול בשחקן, כשלכולם ברור שהנושא הולך לסאגה משפטית.
העו"ד עידכן: זה המקום בו מוטלי נמצא כרגע
נמצאה האבידה: הסנטר לא בבלגרד. בהפועל ישקלו אם להתחיל לבחון את השוק
לפחות המיקום שלו ידוע: אחרי יום הפכפך ואימון אליו לא הגיע, עורך הדין של ג'ונתן מוטלי עדכן את ראשי הפועל ת"א שהסנטר נמצא בביתו שביוסטון טקסס, ולא נמצא בבלגרד.
בהפועל ת"א היו אופטימיים שמוטלי יגיע למשחק היורוקאפ הערב, הכינו את סט המדים שלו וגם שריינו לו חדר במלון, אבל לו היו תכניות אחרות, והוא כמובן לא ייקח חלק במשחק היום.
לאחר המשחק היום, בהפועל ת"א יתחילו לשבת ולחפש בשוק ההעברות ולשקול האם לצרף מחליף, או שמא להמשיך להמתין לו. במועדון יש כרגע חילוקי דעות בנוגע לאופן הטיפול בשחקן, כשלכולם ברור שהנושא הולך לסאגה משפטית.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
אני לא מדבר על ענין השחרור.גביזון כתב: ↑05 נובמבר 2024, 13:17מסכים שלא נמצא שחקן שמתקרב אליו כנראה גם בפי2 סכום, נפלו פה לא משנה מה.רדנקו כתב:אני מנחש שמהרגע שהחתמנו שחקן חלופי, מבחינת הקבוצה שתחתים אותו היא תטען שלא גרמה לנו נזק כי יש לנו כבר שחקן אחר (או שנגרם לנו נזק קטן יותר מאשר לו היינו בלי שחקן חלופי) , והיא לא גרמה לו להפרת החוזה מולנו.
בגלל זה מתלבטים.
אני לא עו"ד אבל לא מסכים שאפשר לטעון שלא נגרם נזק, רוב הקבוצות האירופאית ביורוליג עם 3 סנטרים, לנו יש 1 בגללו. וגם אם נחתים לא רואה שהוא יקבל שחרור בגלל זה.
אני מדבר על תביעה נגד הקבוצה שתחתים אותו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אבל איך אפשר להחתים אותו ללא מסמך שחרור מפיב"א?רדנקו כתב:אני לא מדבר על ענין השחרור.גביזון כתב: ↑05 נובמבר 2024, 13:17מסכים שלא נמצא שחקן שמתקרב אליו כנראה גם בפי2 סכום, נפלו פה לא משנה מה.רדנקו כתב:אני מנחש שמהרגע שהחתמנו שחקן חלופי, מבחינת הקבוצה שתחתים אותו היא תטען שלא גרמה לנו נזק כי יש לנו כבר שחקן אחר (או שנגרם לנו נזק קטן יותר מאשר לו היינו בלי שחקן חלופי) , והיא לא גרמה לו להפרת החוזה מולנו.
בגלל זה מתלבטים.
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
לא אמרתי שזה חוקי, רק שזה מה שאני חושב שהתכנית שלו (ושל הכוכב)
מקווה מאוד שעובדים על זה חזק משפטית
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
לפי איך שהכדורסל באירופה מתנהל נראה שאם תדחוף מספיק כסף לפיב"א, תוכל לקבל כל אישור שהוא.גביזון כתב: ↑05 נובמבר 2024, 13:23אבל איך אפשר להחתים אותו ללא מסמך שחרור מפיב"א?רדנקו כתב:אני לא מדבר על ענין השחרור.גביזון כתב: ↑05 נובמבר 2024, 13:17 מסכים שלא נמצא שחקן שמתקרב אליו כנראה גם בפי2 סכום, נפלו פה לא משנה מה.
אני עוד לא ראיתי גינוי מראשי היורוליג או פיב"א למה שקורה כאן. אולי אני מצפה לשווא.
יחד, רק יחד!