אם הוא יצליח להשתחרר הוא יכול לשחק איפה שהוא רוצה, גם בכוכב.רק הפועל כתב:תאכלס גם מבחינתו האופציה הכי טובה זה לחזור לקבוצה כאילו לא קרה כלום , בכוכב הוא כבר לא ישחק בזמן הקרוב
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אם הוא יצליח להשתחרר הוא יכול לשחק איפה שהוא רוצה, גם בכוכב.רק הפועל כתב:תאכלס גם מבחינתו האופציה הכי טובה זה לחזור לקבוצה כאילו לא קרה כלום , בכוכב הוא כבר לא ישחק בזמן הקרוב
זה לא מהיום למחר והם רוצים להחתים סנטר מהר ממה שהבנתי , עושה רושם שהסוכן שלו גם מבין את זב אם מתחיל לקשקש על העלאה בשכר
נכון אבל לא משנה מתי הוא ישתחרר הוא יחתום יום למחרת בקבוצת צמרת בשכר גבוה.רק הפועל כתב:זה לא מהיום למחר והם רוצים להחתים סנטר מהר ממה שהבנתי , עושה רושם שהסוכן שלו גם מבין את זב אם מתחיל לקשקש על העלאה בשכר
ניבו ישחק גיבוי ביורוקאפ, מה??רק הפועל כתב:בלי קשר למוטלי (שהלוואי שהכל יסתדר ונראה אותו אצלנו) צריך עוד סנטר כגיבויי לא ? כמובן שללא מוטלי זה חובה ועניין אחר , כמה ריאלי להביא את ניבו ? מילאנו קבוצה נוראית ביורוליג ממה שהבנתי ... הוא טוב שם ?
בוא גם מוטלי וגם קבוקלו שחקנים טובים ממנו , הוא משחק בקבוצה שכרגע מושפלת על ידי טרנטו , לא יודע עד כמה זה הזויי שיגיע לפה בהצעה טובהגביזון כתב: ↑03 נובמבר 2024, 20:57ניבו ישחק גיבוי ביורוקאפ, מה??רק הפועל כתב:בלי קשר למוטלי (שהלוואי שהכל יסתדר ונראה אותו אצלנו) צריך עוד סנטר כגיבויי לא ? כמובן שללא מוטלי זה חובה ועניין אחר , כמה ריאלי להביא את ניבו ? מילאנו קבוצה נוראית ביורוליג ממה שהבנתי ... הוא טוב שם ?
ינאי מנסה לצאת חכם ולא צודק. לתת לו צאנס לחזור בו ולהבין שעשה טעות. מדובר על סנטר טופ 3 ביורוליג, ינאי יודע שאפילו עם הכסף שלו במצב הנוכחי היום סיכוי אפסי להביא מישהו שאפילו מתקרב ליכולות שלו. הסוכן של מוטלי זה חתיכת מחבל נאצי מטונף..
לפני שהגיע אלינו קיבל 700 אלף.גביזון כתב:נכון אבל לא משנה מתי הוא ישתחרר הוא יחתום יום למחרת בקבוצת צמרת בשכר גבוה.
אני עד עכשיו לא מבין איך הוא הגיע אלינו בכלל.
בולדווין מקבל בפנר 2.5 לעונה לחוזה ל2 עונות, לא תהיה לו בעיה לקבל כמעט פי 2 מהפועל.Nati כתב:לפני שהגיע אלינו קיבל 700 אלף.גביזון כתב:נכון אבל לא משנה מתי הוא ישתחרר הוא יחתום יום למחרת בקבוצת צמרת בשכר גבוה.רק הפועל כתב: זה לא מהיום למחר והם רוצים להחתים סנטר מהר ממה שהבנתי , עושה רושם שהסוכן שלו גם מבין את זב אם מתחיל לקשקש על העלאה בשכר
הגיע אלינו כי עופר הכפיל לו את המשכורת.
עכשיו שהסוכן שלו גילה שלעופר אין הגבלה על משכורות,הוא חושב שהוא יכול להוציא עוד ממנו.
יכול להיותגביזון כתב:בולדווין מקבל בפנר 2.5 לעונה לחוזה ל2 עונות, לא תהיה לו בעיה לקבל כמעט פי 2 מהפועל.Nati כתב:לפני שהגיע אלינו קיבל 700 אלף.גביזון כתב:נכון אבל לא משנה מתי הוא ישתחרר הוא יחתום יום למחרת בקבוצת צמרת בשכר גבוה.
עכשיו שהסוכן שלו גילה שלעופר אין הגבלה על משכורות,הוא חושב שהוא יכול להוציא עוד ממנו.
הגיוני. עופר משלם ביד רחבה לכולם, בגלל זה הסוכן שלו יצא חזיר מארץ החזירים. ככה לא מתנהגים וככה לא מתנהלים.Nati כתב:יכול להיותגביזון כתב:בולדווין מקבל בפנר 2.5 לעונה לחוזה ל2 עונות, לא תהיה לו בעיה לקבל כמעט פי 2 מהפועל.Nati כתב: לפני שהגיע אלינו קיבל 700 אלף.
אבל התגובה שלי הייתה לאיך הוא הגיע אלינו.
כן גם ככל שעובר הזמן יש יותר אוהדים שירד להם ממנו ולא רוצים לראות אותו בהפועל ויש לזה משקל כבר ראינו. הוא יקבל בוז ושריקות בדרייב אין ומשם הדרך לפרידה קצרה. אם יחזור בכלל..Giovanni Giorgio כתב: ↑03 נובמבר 2024, 22:30 ככל שעובר הזמן הסיכוי שישאר פוחת
הוא ברח באמצע הלילה, לא עונה ומתחבא מהפועל
גם אם איכשהו יחזירו אותו, לדעתי יש פה פער גדול מידי בין המחויבות והמנטליות שיש אצלו כרגע עבור הפועל לבין מה שאמור להיות לו
צריכים להחתים סנטר חדש, גם אם מוטלי חוזר לא הייתי סומך עליו
20 נקודות במשחק,וכולם שוכחים.רווי כתב:כן גם ככל שעובר הזמן יש יותר אוהדים שירד להם ממנו ולא רוצים לראות אותו בהפועל ויש לזה משקל כבר ראינו. הוא יקבל בוז ושריקות בדרייב אין ומשם הדרך לפרידה קצרה. אם יחזור בכלל..Giovanni Giorgio כתב: ↑03 נובמבר 2024, 22:30 ככל שעובר הזמן הסיכוי שישאר פוחת
גם אם איכשהו יחזירו אותו, לדעתי יש פה פער גדול מידי בין המחויבות והמנטליות שיש אצלו כרגע עבור הפועל לבין מה שאמור להיות לו
לא בטוח בכלל, את אוהדי הפועל לא קונים בנקודות חחNati כתב: ↑04 נובמבר 2024, 04:5720 נקודות במשחק,וכולם שוכחים.רווי כתב:כן גם ככל שעובר הזמן יש יותר אוהדים שירד להם ממנו ולא רוצים לראות אותו בהפועל ויש לזה משקל כבר ראינו. הוא יקבל בוז ושריקות בדרייב אין ומשם הדרך לפרידה קצרה. אם יחזור בכלל..Giovanni Giorgio כתב: ↑03 נובמבר 2024, 22:30 ככל שעובר הזמן הסיכוי שישאר פוחת
כי להיות נגד הפועל זה מוכר.... לכן מביאים רק אוהדים שיתאימו לתפיסה הכלכלית של הערוץ...
קוראים לזה דף מסרים.
הרבה אוהדים שלנו הם קודם נגד.El dudernio כתב:כי להיות נגד הפועל זה מוכר.... לכן מביאים רק אוהדים שיתאימו לתפיסה הכלכלית של הערוץ...
איך אמר לי [mention]שלגיריס 2.0[/mention]
כש ב5.9 3 שחקניות הלכו לחתונה באמצע משחק דירוג בגביע אתנה נשים זה הפך לשיחת השבוע ברחוב הספורטיבי, כשבנות יהודה עלו לשחק עם 8 שחקניות ב 17.9 במשחק ליגה זה בקושי היה שורה בצ'אט הכתבים
לנטולי הפלטפורמה שביננו ...